-Sängen blir tom igen! :,(

Idag har jag varit till banken & jag har även städat & rensar bland mina kläder i garderoberna så att M kan ha en också :-) Till alla som inte har förstått än så är jag inte singel längre utan M & jag har varit tillsammans ett bra tag nu. :-) Vi har käkat gott ikväll & myset är på hög nivå. Snart söndag & då träffas vi inte på 3 veckor för att han drar på jobb i Tyskland. :-/ Kommer bli kämpigt att vänja sig att sängen är tom igen men bara att gilla läget. Vi hörs i morgon. Nattinatt! <3

Läkaren på ons, tors stort SOC möte, fre LSS möte! :)

Mår väl rätt hyfsat måste jag säga. Läkaren ringer på onsdag angående hur mina blodprover ser ut sen jag tog & lämnade blod förra veckan. Så får se hur allt är med vitaminerna & salterna nu. Ska bli skönt hoppas på att det är bättre nu. Känner mig iallafall piggare.

På Torsdag ska vi ha ett stort jävla SOC möte. Blir väl en 10-12 personer där. Ska bli skönt & hoppas på att jag får lite klarhet i allt som händer runt mig för just nu vet jag inte något känns det som. HAB säger att jag ska ha psykolog på ÖPV & när man frågar ÖPV så säger dom att man ska ha psykolog på HAB. Psykologen är det viktigaste & är något som jag verkligen är i behov av så står mellan två stolar nu & har gjort sen jag flyttade ner. Vilket är jävligt drygt måste jag säga!

På fredag ska vi ha möte med dom på LSS dom som anställde J. Ska bli skönt att äntligen få berätta & visa alla sms & sånt. Känner att jag behöver det. Men måste säga att det är väldigt skönt att hon slutade nu finns det ingen som jag blir provocerad av länger. Så går inte runt & är SÅ förbannad & vill inte slå någon på käften längre vilket är SÅ jävla skönt.


-Va ett bra tag sen jag skrev! Förlåt!

Har varit en hel del med M den senaste tiden & förra veckan var han ledig också. Så har inte skrivit något på ett bra tag ser jag. Förlåt. Men ska börja med lite bloggning igen jag lovar. :)

Vi har varit en del på Ikea & Ö&B tillsammans & han har köpt massa saker till mig som vanligt. :) Här är lite av det som jag fått. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Ytterligare en tisdag i mitt liv!

Idag har jag nästan gjort allt som ska göras här hemma. Kan inte suga några golv innan tio pga. grannarna. Så de är de jag har kvar att göra.
 
M kommer efter jobb idag är det tänkt. Ska bli mysigt att få träffa & se honom igen. Blir lugn av hans närvaro vilket är väldigt bra då jag oftast är orolig & har svårt att var still osv!

-Träningen igår! :-)

Igår var jag i väg & tränade! Träningen gick väldigt bra & det kändes så skönt efteråt! Kände den här inre ron som jag brukar prata om! :-) 

-På plats!

Såhär blev det med tavlan över sängen! Väldigt nöjd!
 

-Mina barn! <3

Har tagit lite kort på Linus & Mario idag. Linus är hur lätt som helst att ta kort på men Mario är enormt svår att få honom att sitta still en sekund. Så blir mest att jag lägger upp bilder på Linus tyvärr. Både Mario & Linus är mina barn eftersom att jag inte vill ha egna  barn. Så jag gör verkligen allt för dom. :)!

 
 
 
 
 

-Firade! :-)

M & jag firade idag så han överraskade mig med att komma till mig utan att jag visste något. Fick blommor & en tavla! Tavlan ska jag hänga över sängen & blommorna ställs i vasen tillsammans med alla andra. Han är bara för go den killen!
 
 

-Willys & klippa mig! :)

Har fixat lite här hemma. Ska väl ta & gå ut & gå en runda sen till Willys & handla lite tänkte jag. Ska först suga lite golv tänker jag & fixa kattlådan så klart! :) Funderar på att ge Mario & Linus lite blötmat idag. Var ett tag sedan nu.

Behöver verkligen klippa mig igen börjar bli extremt långt vilket jag inte gillar. Kammen är inte lika hög som förut för den har jag kapat av rätt mycket när jag klippte mig sist. Men sidorna börjar få mkt hår. Gillas inte! Funderar på att fråga grannen om hon vill klippa mig idag men vet inte. Får se hur jag göra. Hon kanske inte ens är hemma eller uppe än. :-P


-Pappa Baloo!

Pappa Baloo är i Malmö hos min "bror"! Skönt för honom att komma bort lite. Han är alltid så glad när han kommer hem från Malmö. Vi har inte setts på ett tag nu vilket jag tycker är jobbigt men så är det. Pappa Baloo & jag står varandra väldigt nära. Jag pratar med honom om allt. Spelar absolut ingen roll vad det är. Tyvärr så är han väldigt dålig min far. Så känns väldigt jobbigt. Jag känner mig väldigt ledsen för det. Önskar att jag kunde göra något & att läkarna kunde få ordning på det.


-Ni går väl & röstar?

Idag är det ett jävla tjat om att man ska gå & rösta. Det har varit det ett tag nu på Facbook & på tv:n om alla partier & så. Jag var själv & röstade i torsdags & är väldigt nöjd med min röst. Jag var 100% säker på vad jag skulle rösta på!


-Bli bättre! :)

I morgon så har jag tänkt att träna & sätta igång med det! Jag behöver bli piggare & komma igång att göra något! Vet att jag sagt tidigare att jag kommer må mycket bättre när jag tränar det är bästa medicinen för mig iallafall! Sen om psyket klarar av det i morgon är en annan sak. Trött på alla misslyckande. Så är 100% taggad för att träna. Och som jag känner nu kan inget stoppa mig. :) 


-Tacos & mys med frukost!

M hade köpt med så att vi kunde käka Tacos i går & mysa tillsammans, sen i morse så va han & köpte frukost till oss. Har varit riktigt mysigt att ha honom här. Mario älskar honom. Nu ska jag städa upp lite & bara ta det lugnt. Tar det lugnt gör jag väl jämt men ändå.

 


-Rena Julafton idag!

Idag har jag sovit jättegott. Det har varit rena Julafton för mig idag. Fick alla paket med Posten som jag väntade på. Mina nya skor, min nya jacka, två par byxor & mitt armband. Blev riktigt glad faktiskt. Nu ska jag städa lite här hemma sen kommer M en runda till mig. 

 
 
 
 
 
 
 

-HAB!

Nu sitter jag på sjukhuset & ska till HAB för att prata lite med en tjej! Kom i alla fall i väg idag vilket känns skönt. Glömde mitt röstkort hemma så får åka hem & hämta det sen & åka ner igen. Känner mig rätt trött. Ska hem sen & suga golv lite & fixa sen får jag se vad jag hittar på idag. Har även varit till Apoteket.

-Fäller!

Idag har jag i alla fall klippt Mario & Linus klor & borstat dem. Upptäckte att Mario fäller lika lite som Linus nu så blir nog att hålla sig till det fodret som jag köpt ett tag nu. :) 


-Misslyckad.

Jag mår inte särskilt bra om jag ska vara ärlig. Känner mig väldigt misslyckad för att jag inte kommer i väg på saker jag bestämt att jag ska göra på dagarna. Många tycker att det inte är så farligt att inte komma i väg för att göra vissa saker men för mig är det ett STORT misslyckande.

Psykiskt spökar just nu. Funderar på att kontakta läkaren faktiskt för det går inte ha det såhär. Livsglädjen är helt borta. Känns som att det är lika bra att bara ge upp än att fortsätta slås med alla tankar man & alla misslyckande ständigt.

Hur ska man få tankarna att bara bli lite med mildare när jag kommer in i sån svackor som jag är inne i nu? Hade jag klarat av att göra tankarna mildare så hade jag naturligtvis gjort det. Men jag kommer inte i väg för att göra det som får mig att må bättre alltså träna. Som jag berättade tidigare så kommer jag inte i väg på något jag bestämt mig för att göra.

Jag har en underbar familj runt mig, jag har en underbar kille vid min sida. Många tycker säkert att man inte kan ha det bättre. Men jag tror absolut att man kan ha det bättre än så. Jag vet att jag kan må lite bättre om jag bara kommer i väg & träna. Många tycker att det bara är att åka i väg att träna men det är inte så lätt.

När  jag kommer in i dessa svackor så vill jag bara vara hemma & sova för att slippa känna det jag känner inom mig. Allt är så mycket lättare & bara sova då. Men problemet är att jag kan inte ens sova. Hur mycket lugnande jag än tar så kan jag inte somna när jag väl måste & behöver det. Jag är helt slut i huvudet & det känns som jag inte sovit på dagar & år.

Känns som mitt huvud är hundra år & det känns som mitt inre är minst hundra år. Fast att jag bara är 26. Av att vara trött i huvudet & att ständigt slås mot mitt inre är de jobbigaste att behöva ständigt slås emot vad jag känner.

Hade jag mått bättre i själen så hade samtidigt mitt huvud vilat ibland. Det gör ju aldrig det eftersom att jag tänker så mycket.


-Längesen!

Jag har inte skrivit på ett tag nu. Dels för att jag tappat lite lust att göra det. Men jag ska försöka bli bättre. I söndags så var M här en runda & hälsade på. I Måndags så var pappa Baloo här & vi käkade korstroganoff tillsammans. 


-En så ståtlig katt!

Linus har blivit så enormt stor sen jag bytte foder till han & Mario. Han har blivit en så ståtlig katt! Han va ju det tidigare också men nu skulle lätt många vilja ha honom att para med men tyvärr så är han kastrerad! Men skulle vara så skoj att få se hans små bäbisar. Hans päls är helt underbar att dra sina fingrar i! :)
 
Linus är väldigt lugn av sig förutom vissa nätter. Då får jag gå upp & hämta honom till mig & lägga han tätt intill mig för att han ska bli tyst. Sen somnar vi båda två så gott. På dagarna pratar han också en del men då är jag ju ändå vaken.
 
Tyvärr blir inte Mario större han är fortfarande taniga Mario. Men ändå så när Mario & Linus leker så spöar Mario lätt Linus! Haha! Den lilla klena katten tänker jag när jag ser Mario spöa Linus.
 
Mario som ni nog lagt märke till är mer hoppig & sprallig av sig. Han är överallt & ingenstans! Lite som jag när jag är rastlös!
 
 
 

-Med kärlek!

M har varit här en hel del & detta fick jag av honom! :) Pappa Baloo har också träffat M nu! :)

 

-Hon är uppsagd NU!

Jag har sagt upp J nu. Hon va en av de personer som tyckte jag skulle fortsätta att skriva i min blogg & att jag skulle skriva vad jag ville. Men för någon dag sedan så fick jag ett sms om att  hon ville att jag skulle ta bort inläggen som handlade om henne. Vilket jag inte tänker göra, för allt jag skrivit är sant så varför skulle jag ta bort det? Finns ingen anledning till det. Hon påstår att jag kränker henne vilket jag tycker är väldigt konstigt när jag inte skriver ut hennes fulla namn & när hon själv tycker att jag ska fortsätta att skriva precis vad jag vill i min blogg. Hur fan går det ihop?


-För de som varit utsatta & till anhöriga!

Till er som blivit utsatta & till även anhöriga!

Själv ska jag kontaktat dom!

Får både för min del men även för Pappas Baloos del!

 http://atsu.se/


-Nya bilder sen i morse! :)

Mario är så svår att ta kort på så de blir mest kort på Linus. Tog lite kort i morse på Linus igen! :) Han är så fin!  

 
 
 

-Fick till ett akut SOC möte angående J!

Idag har jag fick jag till ett akut SOC möte angående J. Till & med SOC hade klart för sig varför jag har den insatsen som jag har. Och som SOC sa så är jag ju en tjej med raka rör. Så SOC tveka inte på att jag klargjort på första mötet med P & J om vad jag skulle ha J till! Så P från SOC ska kontakta P & se till så att det blir ett rejält möte nu! P från SOC vet att jag aldrig hade gått med på såhär mycket som jag gjort om jag inte tyckte om J. Det gör jag helt klart, men det kan inte fungera såhär längre & jag har bestämt mig för vad jag ska göra & P från SOC tyckte att det jag beslutat mig för är helt självklart efter allt som hänt! Jag tror iallafall att det är bäst så! 


-Borde sova! Läkaren!

Borde kanske sova snart, men känner mig inte speciellt trött om jag ska vara ärlig. Trodde jag skulle till läkaren imorgon men de var på torsdag. Men ska dubbelkolla det igen. För är nästan hundra på att det var imorgon men det är inte vad jag skrivit på almanackan i köket med i min bok står det onsdag, så vad stämmer? Pappa Baloo ska iallafall till läkaren imorgon så vi ska även ta & ses en runda när han ändå är utanför mig. Vårdcentralen ligger utanför min dörr, nära & bra. 


-Nya bilder på Sexbomben! ;)

Linus har blivit bättre på nätterna nu & sover tillsammans med Mario. Han har istället gått över till att  prata vissa stunder under dagen istället vilket jag är tacksam för måste jag säga. Ett tag på natten där var det riktigt jobbigt. Men som jag sagt tidigare så börjar Linus bli väldigt gammal. Här kommer iallafall tre kort som jag tog i måndags på min Sexbomb!! :)  

 
 
 
 

-Meddelande!

När jag väl kommit ur duschen ser jag ett meddelande på min mobil från M om att han var utanför på baksidan & ber mig att kasta ner mina nycklar. Vilket jag gjorde. Blev otroligt överraskad & glad men mycket förvånad eftersom som att han inte kunde ses innan fredag pga. sitt jobb men ändå stod han utanför & väntade på mig. Den där lilla godingen gör mig bara så fruktansvärt glad & förvånad jämt! :)


-En helt underbar tisdag tillsammans med familjen!

Vaknade jättetidigt idag så har åkt lite buss fram & tillbaka, hit & dit för at jag haft så tråkigt. Varit en runda till Willys & handla också. När jag kom hem så började jag med maten alltså köttfärssåsen. Gjorde så mycket så tänkte åka till pappa Baloo med lite mat också. När jag precis var klar med maten sms:ade min älskade lillasyster F & frågade om jag skulle med & handla & sen med till pappa Baloo & käka frukost.

När min syster hämtade mig så hände en lite rolig sak utanför mitt hus på parkeringen när jag & min syster skulle åka iväg. En jävligt jobbig gubbe kom fram till oss & höll på så efter ett tag blev F trött på honom för att han bara fortsatte fast att han såg att vi skulle åka där ifrån så tillsist pekade min lillasyster FUCK YOU till honom! Rätta gjort! Själv hade jag gjort det direkt! :-P

Vi började med att åka & tanka hennes bil sen drog de vidare till Maxi & Apoteket där. Min syster & hennes kille kom hem från Egypten i går så vi handlade en hel del på Maxi eftersom att dom inte varit hemma på länge.

Efter Maxi åkte vi med matvarorna hem till min syster & hennes kille sen så körde vi till pappa Baloo & där fick vi leta parkering vi körde säkert runt 15 min för att hitta en parkering. Och när vi väl hittade en så var den ju in bit ifrån pappa Baloos lägenhet. Men vi hittade en iallafall.

Min syster har fått något i ansiktet som svider & kliar så jag ringde min Vårdcentral & frågade om råd så efter att vi käkat frukost så drog jag, F & pappa Baloo till Apoteket igen för att köpa allergitabletter & salva & har inte min syster blivit bättre tills torsdag ska hon kontakta läkaren.

Efter det så var vi till två olika skrotar & letade lyktor till min systers bil. Sen lämnade vi av pappa Baloo. Åkte & hämtade lillebror L & hans pappa H. Min syster skulle va med L ett tag idag. Sen körde vi H till hans jobb nere i stan & sen körde syster hem mig.

När  jag kom hem så skulle jag göra så mycket. Men kände mig så trött. Eftersom att halv sex kommer jag på att jag glömt ta medicinen som jag ska ta runt halv 11, 11. Så tog den halv sex idag. Inte konstigt att jag är så trött. Nu ska jag ta mig in i duschen iallafall sen blir det att bara ta det lugnt.


-Jag var faktiskt klar & tydlig på mötet!!!!!!!!

Mötet med J idag gick inte speciellt bra. Men J i Värmland & jag får fortfarande kontakta hon som anställt J alltså P & även P:s chef. För detta kommer aldrig gå. Vad ska jag & J hitta på när jag inte tycker något annat är roligt & när något annat inte ger mig det lugnet som träningen gör?

Mina intressen är liksom inte bio, gå i stan i affärer osv. Jag är inte en sån tjej & kommer aldrig att bli. Ska jag gå ut & gå i skogen så skulle de va väldigt sällan & när jag väl gör det så är de inte för att gå & prata & mysa utan det är för att ta en rask, svettig promenad i naturen inget annat. Alltså som ett träningspass på gymmet fast på ett gå band.

Vad är det för ide att göra saker som inte ger mig något? Vad är det för ide att göra saker man inte mår bättre av? För mig är det inget alternativ!

 Och att J ska sitta sidan om mig & kolla när jag tränar fungerar aldrig! Det skulle göra mig extremt förbannad, provocerad & det skulle ju inte ge mig motivationen heller för att fortsätta träna när någon lat människa sitta sidan om mig medans jag tränar & t.ex. leka med sin mobil osv.

Det är & har blivit stora missuppfattningar i vad uppdraget går ut på! Jag vet att jag varit klar & tydlig när jag satt på mötet tillsammans med J & P om vad det var J:s uppdrag skulle gå ut på. På mötet va alla överens annars hade jag aldrig låtit P anställa J.

Men nu har J börjat sätta sig på tvären för att hon inte hade reglerna klara för sig när hon tackade ja till jobbet. Men då funderar jag på varför man tackar ja? Om man inte är införstådd med regler & det? Ändå så vet många här att jag är en väldigt klar & tydlig person med vad jag vill & behöver så från min sida kan det inte blivit nåra missuppfattningar.


-Drömmen är tillbaka!!

Har varit vaken sen halv tolv i natt. Vaknade men värsta mardrömmen. Denna jag berättat om förr som kommer tillbaka typ en gång om året. När jag har den drömmen så vaknar jag & bara gråter & skakar i hela kroppen. Så jag får alltid tända alla lampor i lägenheten & sen har jag det så tills det är ljust ute. När jag väl vaknar tänker jag på drömmen & mins den ca två minuter sen är allt borta. Men är ändå lika rädd som när jag kommer ihåg den. Så har inte kunnat sova något alls. Är rätt trött om jag säger så. Vet inte om drömmen handlar om något jag varit med om eftersom att jag inte mins den nu eller om det är något jag kommer vara med om! Händer att jag drömmer om saker som hänt eller som händer! Nu mår jag lite bättre & har lugnat ner mig en aning!