-Rosor idag också. :)

Idag  så var pappa Baloo här på kaffe & sen kom M. Fick även rosor av honom idag. :) Även dom i plast eftersom att katterna käkar dom annars. Haft en så mysig dag. :) 

 

-Varit på sjukhuset!

Åter igen tagit blodprov fast på sjukhuset istället & inte Vårdcentralen. Denna gången blev det 7 stick innan dom fick blod! Känns som att dom är lite dåliga på sitt jobb måste jag säga & jag är en väldigt besvärlig patient! Det har aldrig varit några problem att sticka min förr. Varför nu undrar jag? Lite överdrivet med skit på armarna nu! Nu åker det av!
 

-Ca 1 timme om dagen!

Jag har börjat igen med att bara sitta eller ligga & klappa Mario & Linus en timme om dagen. Dom verkar tycka om det. Dom behöver ju också uppmärksamhet!  


-Besökare på bloggen!

Herregud så många läsare jag har här! Blev ju helt chockad när jag kolla det! Trevlig att de jag skriver är intressant för andra.


-Ont i huvudet & käkarna!

Idag är det skönt väder ut har regnat vilket gör att det blir skönare & friskare ut. Har stor städat lägenheten. :) Som vanlig torkat golven med mitt älskade Klorin! :) Vet att det inte är bra men jag kan inte sluta med det. Det luktar så gott. Pappa Baloo kanske tittar för bi sen & sen kommer antagligen M. Har även varit en runda i stan på Apoteket & hämtat ut värktabletter åt huvudvärken & mina käkar. Har börjat spänna käkarna så mycket igen så det onda gå upp till huvudet. I flera dagar nu har jag haft så ont i både käkarna med framförallt huvudet. Måste även ringa till läkaren & få utskrivet mer av diklofenaken den va tyvärr helt slut på mina recept så de fick jag inte ut något idag.


-Det var ett tag sedan jag skrev!

Ja de var ett tag sedan jag skrev. I två dagar nu har jag varit med Pappa Baloo på stranden i Råå & badat & mysigt. :) Idag har jag träffat J & hon har klippt mig & nu sitter jag med färgen i håret som vanligt tänkte jag skriva men riktigt så är det inte. Men det blir som vanligt svart! Älskar svart! Ska snart tvätta ur det. Ska tvätta 12-17 idag så kommer. Har bytt i sängen sugit lite golv nu på morgen ska väl snar ställa mig & diska tänkte jag.


-Mario & Linus! :)

Här i har jag alla katt leksaker & har ställt fram korgen på golvet i vardagsrummet så katterna går faktiskt & hämtar där ifrån. Lite förvånad faktiskt måste jag säga. :)

 

-Rosor av M!

Fick plast rosor igår av M pag. att katterna käkar dom annars. Idag kommer pappa Baloo & käkar hos mig! :) Sen vet jag inte vad som händer!

 

-Båt hamnen i Råå!

Jag & P gick ner till båt hamnen i Råå & tillbaka. Riktigt skön runda faktiskt. Bara lite varmt då. Så har precis kommit ur duschen nu & ska klä på mig. :)

-SOC & Spotify!

Idag ska jag ut med SOC & promenera med tjejen som inspekterar lägenheten ibland. Ska bli väldigt skönt. Så nu sitter jag & väntar på henne. Senare kommer M &hälsar på! Har kollar in min Spotify idag via datorn & jag har inte lagt märke till hur många låtar jag har i min spelningslista. Men tydligen så ligger det över 11 200 låtar i den. :( Så skulle sätta mig & gå igenom den & radera lite för att man inte lyssnar på alla. Men jag gav faktiskt upp kommer ju ta evigheter att göra det. :( 


-Badade inte men pappa Baloo gjorde!

Min cykel hade tydligen punktering så att jag tog bussen till stranden & pappa Baloo cyklade. Pappa Baloo badade men jag stod över pga. ryggen pratade med vårdcentralen & dom sa att det skulle svida enormt när jag badade i saltvatten för på vissa ställen är det köttsår tydligen. Ser ju inte så bra själv. Har haft jättemysigt med pappa Baloo. Och det var skönt att komma ut. Nu ligger jag i sängen & kollar på tvn.


-Ryggen är som foten var!

Dagen började inte så bra idag försov mig för att alarmet på telefonen inte ringde. Så J fick hämta mig & vi åkte i väg & köpte frukost & åkte iväg & satt oss & käka det vid stranden. Va in om Apoteket & köpte kylbalsma men aldrig mer säger jag. Fan vad ont de gjorde. Hon på Apoteket sa att det inte skulle kännas alls att ta på de men fy helvete visste inte vart jag skulle ta vägen när J tog på det.
 
Pappa Baloo är på väg hit så vi ska cykla till stranden men blir bara skuggan för mig idag. Stora köttsår på ryggen som gör riktigt ont. Tro mig! Det är typ som foten va nör den var brännskadad.

-Fint väder!

Idag har jag varit ner till stan & kollat på Kappahl på lite kläder men hittade inget intressant. Har städat upp i lägenheten nu så ligger i sängen & lyssnar på musik & funderar på vad jag ska göra nu. Dagen har ju precis börjat. :) Fint väder men tyvärr kan jag inte vara i solen har bränt mig så. Har fortfarande ont i ansiktet, benen & på ryggen sen i lördags & söndags. Flagnar på ryggen & har lite hud som är fyllt i vatten. Vet inte om jag ska träffa M idag också. Vi får se hur blir. Tar kanske en träff med pappa Baloo om han orkar.

-Stadium!

Idag har jag varit ner till stan till Stadium & kollat lite sen har jag varit på Lindex & handlat. Handlade fyra BH:ar & ett par nya jeans på rean. Skulle betalat över 900:- men fick allt för 450:- :) Så lite fynd har jag gjort idag. Sen så har jag handlat lite pyssel saker till mina kort & så.

Nu har jag städat lägenheten & sugit mina älskade golv. Så nu sitter jag i soffan & bloggar lite senare idag ska jag träffa en kompis den jag träffade igår.


-Fullt upp idag! :)

Idag åkte jag ner till stan runt 11 & skulle teckna träningskort för ett år men personalen började inte jobba fråns 12 & det hade jag glömt. Så jag gick till Stadium & handlade ett par nya shorts. Så jag tog bussen till Ö&B & handlade lite & sen gick jag hem. Sen tog jag bussen in till stan igen vid halv ett & gick till gymmet & tecknade träningskort för ett år så nu är det också gjort. Sen tog jag bussen till Willys & handlade en hel del & gick jag hem sen. Runt 16 träffade jag en kompis. Vi satt & snackade & hade trevligt tillsammans. Sen kom mina två lillasystrar & hämtade mig så att jag kom till Willys & handlade alla de tyngre sakerna. Så har väl min dag sätt ut idag. Nu ligger jag & kollar på tv & tar det lugnt.


-Super Mario! ;)

 
 

-Klättring & träning!

Igår skulle jag & J varit på klättring men vi kom inte iväg för att hon har fått punktering på bilen. Idag skulle jag varit & tränat men kan knappt gå så bränd är jag på benen & fötterna så hunden stramar så. Så kom inte iväg till någon träning.


-Örbyänga!

Idag har jag haft en helt fantastisk dag tillsammans med lillasyster F & lillebror i Örbyänga på stranden. Underbart väder hela dagen med massa sol, bad & grillning tillsammans. Har bränt mig en hel del. Men skönt & mysigt har det varit. Tack för en underbar dag lillasyster & lillebror!

 
 

 


-Straaaaanden en heldag!

Idag kom min lillasyster F & pappa Baloo & hämtade mig för en heldag på Örbyänga alltså på stranden. Vi var väl framme runt 12 & åkte hem vid 20 så blev verkligen en heldag. Vi har haft så otroligt mysigt hela dagen. Solat, badat, ätit gott & grillat. Har varit väldigt skönt att vara ute & vi har skrattat & bara haft det så jävla underbart. Senare nu på kvällen kom min andre lillasyster & hennes kille också. Har tyvärr bränt mig en hel del om man säger så men det var det helt klart värt. Tack för en kanon dag lillasyster F, pappa Baloo, lillasyster E & pojkvännen P!

 
 
 
 
 
 
 
 

-Nya köpet!

Nya köpet till mina små älsklingar!
 

-Saknar Karlstad!

Jag tänkte lite idag när jag gick på stan & jag saknar faktiskt Karlstad. När man kom in till stan mötte man alltid någon alkis & snacka med, skämtade med & det gjorde liksom min dag till det bättre. :) Vissa bara längta man efter att se & snacka med. Här nere är inte människor lika pratsugna & trevliga när det gäller att skämta & snacka. 


-Royal Canin!

Jag har varit ner till djuraffären & köpt kattfoder som man kan ha som godis till mina små godingar. Fick en rabattkupong från Royal Canin som gjorde att jag fick det mycket billigare. Katterna blev helt galna när dom fick smaka på det. Så de lär gå hem som godis till dom. Kan hända att jag kommer byta ut det fodret jag har nu till detta pga. att dom fäller så mycket fortfarande.

 

-Gott!

 

-Stan!

Har varit ner till stan & träffat pappa Baloo. Skönt att komma ut. Är helt slut nu så ligger & ser på film i sängen med kattmys! :)

-Sovmorgon! ;)

Somnade ifrån tvn igår. Vaknade tre & va uppe ett tag se gick jag & la mig igen. Har sovit uselt & vaknat från & till hela natten. :( Sen runt nio somnade jag & sov tills 12 jätteskönt men känner mig lika trött som innan jag la mig igår. Men det är ju för att jag vaknar hela tiden.

-Detta är aldrig fel!

En kall på balkongen i det fina vädret är aldrig fel!
 

Ramba Zamba!

Vi skulle på Ramba Zamba & vi åkte dit & stod i kö för utrustning i 1 timme ca sen gav vi upp. Så vi åkte till Subway & käkade sen tog jag bussen hem från Väla. Vi ska dit på söndag igen & denna gången har vi bokat utrustning i förväg så vi slipper vänta. Träning på fredag iaf vet inte om de bli 6, 7 eller 8 än men blir träning själv.


-Posttraumatisk stress!

Många frågar varför jag mår dåligt, hade jag vetat varför jag mår som jag gör i perioder så hade jag ju naturligtvis gjort något åt det. För inners inne vill jag inte må såhär.

Mycket hänger antagligen ihop med de sexuella övergreppen jag var utsatt för. Enligt läkarna på HAB i Karlstad så trodde dom att jag led av Posttraumatisk stress så dom skickade en remiss till Centrum för traumatisk stress. Tog ett år innan dom kunde ta emot mig där & jag fick träffa en utredare som jag fick prata med fyra gånger. Vilket hjälpte mig & fick mig att må bättre. Hon fastställde att jag led eller lider av Posttraumatisk stress så jag skulle få hjälp där ifrån. Men jag hann aldrig komma längre eftersom att väntetiden för att få en psykolog va ca ett & ett halv år så stod i kö ett år men sen var det tid för flytt till Helsingborg så inget med hände på den fronten

-Det går väl någorlunda nu!

Har väl mått någorlunda sedan i måndags. Men det är nog för att jag haft att göra. Igår när pappa hade gått så mådde jag sämre igen & fick ta lugnande & gå & lägga mig. Tyvärr så kan det gå fem till tio minuter så mår jag bra & fem minuter senare kommer alla tankar igen & när jag är ensam tänker jag väldigt mycket fast att jag inte borde göra det. Jag känner en ledsamhet inom mig som inte går att beskriva. Jag säger ofta till läkare & pappa Baloo att jag känner mig ledsen i hjärtat & så har jag beskrivit det sen jag var tio år. Med exakt samma ord. Jag kan inte beskriva det på något sett. 


-RAMBA ZAMBA!

Idag ska jag & J  iväg & klättra lite :) vet inte om de blir 3 meter, 5 eller 8. De får vi se när vi kommer dit. :) Ska bli enormt roligt. Så det blir istället för träning idag. :)

-Love!

Tagit lite kort nu på morgonen på mina små liv! :)


-Städ, J & pappa Baloo.

Har städat idag & J har varit här en runda. Nu väntar jag på att pappa Baloo ska komma. Känner mig rätt trött & hängig men psykiskt mår jag någorlunda. 

-Läkaren & pappa Baloo!

Varit till läkaren & det gick bra ska tillbaka om drygt en månad igen. Har även varit till pappa Baloo & käkat midda. Nu ligger jag i sängen & har satt på en film som jag ligger & slö kollar på.

-Jag provade...

 

-Ska till läkaren sen!

Ligger & kollar på film nu & har kattmys. Jag ska till min ordinarie läkare på Södermottagningen senare idag. Mår rätt okej men ska bli skönt att komma till henne. De va tydligen hon som jobbade med alla akut besök
idag.

-Södermottagningen!

Har varit runt lite överallt med J nu. Så sitter på bussen påväg hem. Ska ringa Södermottagningen när jag kommer hem tänkte jag. Mår väl ganska hyfsat idag. Men dagen har bara börjat!

-Träning! :)

Idag har jag varit & träna åkte iväg 6:20 så klar för ett tag sedan. Körde allt jag skulle. Hade stor lust att ge upp efter halva passet men fortsatte. Kändes riktigt skönt måste jag säga. Känner mig så lugn nu.

-Psykakuten!

Mår allt sämre & sämre psykiskt! Är nedstämd & ledsen tanka på att jag inte leva längre blir allt fler & längtan blir större!
 
Jag har idag ringt psykakuten här i Helsingborg & dom kunde tyvärr inte hjälpa mig för att dom inte hade tillgång till min journal! Så jag skulle må lika dåligt på avdelningen som jag gör här hemma nu pga dom inte kan ge mig någon medicin för att dom inte har tillgång till journalen! 
 
Så jag har gjort ett nytt försök & ringt Södermottagningen för att prata in ett meddelande till personen som har hand om mig där så att hon kunde lyssna av det imorgon när hon kom till jobb & ringa upp mig direkt tänkte jag. Men hon hade eller har tydligen semester tills i mitten av Augusti. Så där va åter en dörr stängd.
 
Ringde även min kontakt på SOC som brukar jobba helger men tyvärr jobbade hon inte idag så jag pratade in ett meddelande. Så jag hoppas hon jobbar imorgon så hon kan ringa upp mig.
 
Ska ringa Södermottagningen kl 8 imorgon också & prata med rådgivningen. Men jag har inga större förväntningar på att få någon hjälp! Jag har varit med så länge så jag vet hur sjukvården är!

-Trött!

Otroligt trött & ha fruktansvärt ont i huvudet! Blir nog en lugn dag!

-Ser dig! :p


-Klippt mig! :)

Vi ställde in träningen & klippte mig istället. Behövdes om jag säger så!
 

-Balkongen!

Någon som vill vara med & käka frukost på balkongen tror jag!
 

-Träning!

Skulle tränat idag men vi ändrade oss så vi käkade frukost vid Kärnan istället. Blir inget med att åka båt imorgon utan blir träning! När jag tänker efter så är det mycket bättre att träna eftersom att jag få ro i kroppen & sen är det helg. Men de ska gå bättre för mig imorgon än vad det gjorde för mig igår. 

-Jävla Mario!

Fick åka ner till stan igen för att Mario har varit igång & käkat min laddare som vanligt! Så idag så fick jag åter igen köpa en ny!

-Tvätta!

Bokade just en tvätt tid så blir att tvätta från 12-17. Ska bli skönt med rena kläder. :) Nu ska jag fixa lite här hemma. Otroligt varmt vilket jag tycker är jävligt jobbigt måste jag säga!

-Frukost vid Kärna!

Idag blev det frukost med J vid Kärna. Imorgon blir det att tur! 
 

-Skön stil måste jag säga!

Han ligger verkligen & sover såhär & har gjort någon timme! Haha! Och så snarkar han!

-Slipat klar & lackning!

Har slipat klart möblen nu & lackat den. Sen har jag duschat & nu ligger Linus & jag & myser & ser på film! :)
 

-Linus!

Kattmys med Linus!
 

-Fortsätt slipa!

Har inte den minsta lust till något idag faktiskt. Funderar iallafall på att slipa klart möblen för att jag vill bli klar med den nu faktiskt. Har tagit evigheter med att fixa den & sånt tycker jag inte om då tappar jag lusten till att fortsätta! 

-Gick inte bra idag!

Har tränat idag & det gick åt helvete. Gjorde hälften av vad jag skulle. Vilket är ur dåligt. Hade ingen motivation alls. Sen blev jag ju distrahera av riktigt ögongodis! Haha! ;)

-Stan!

Har varit ner till stan & träffat pappa nu ligger jag & ser på film ska snart ta & fixa i ordning maten som jag tog fram igår. Sen ska jag ta en lång dusch!

-Fixat & donat! :)

Har fixat lite här hemma. Diskat, sugit golv, bäddat rent i sängen. Nu ligger jag & har lite kattmys med Linus. :) Ska träffa pappa senare idag är det tänkt. :) Var längesedan nu. Han har varit i Malmö & Hyllinge. Har även hittat mina journaler. Känner en enorm lättnad över det faktiskt! Ska snart fixa lite mer här hemma tänkte jag.

-Mario!

Lite kattmys i vasken på toaletten! 
Han är med precis överallt! 
 

-Jag ställde in träningen idag!

Skulle tränat i morse men jag ställde in pga att jag ska träna imorgon, torsdag & fredag. Blir lite mycket när man precis kommit igång. Hade jag tränat idag hade jag tränat alla vardagar denna veckan. 

-Tror jag smäller av!

Jag tror fan jag smäller av! Fick precis tag i personen på SOC som jag skulle varit ute & gått med i lördags så jag pratade lite med henne. Hon berättade att det är kallat till ett samverkansmöte den 2/10! Det kommer 11 eller 12 personer till det. Herregud! Nu är jag nervös! Men evigheter dit kunde ju varit denna veckan tycker jag.

-Äntligen!!!

Äntligen har jag fått iväg papperna till FSK. Va verkligen på tiden efter allt jävla krångel. Vet fortfarande inte var dom jävla pärmarna är. Så jävla irriterande måste jag säga. Har väl gömt dom på ett bra ställe skulle jag tro eller hoppas jag på iallafall! 

-Panik!

Upptäckte just att 4 av mina pärmar med journaler är borta! Smått panik! Hela mitt liv står i dom! Var fan är dom?!?!

-Träning imorgon igen!

Träning imorgon igen! :) Fast inte ensam utan med J! Ska bli skönt! :) Längtar!  

-Willys & lagat dammsugaren! :)

Har varit till Willys med J & handlat lite handlade lite blötmat till katterna. :) Dom får det ibland som godis, dom älskar det. Nu när jag kom hem märkte jag att min dammsugare va sönder men den är lagad nu. Så blir att suga golv & diska om en stund. :) Hade otroligt mysigt hos min lillasyster igår det bjöds på så god mat.  


-Va inte motiverad!!

Varit & tränat nu på morgonen. Var inte motiverad för fem öre men drog iväg ändå det är ju så skönt efter åt. Gjorde mer än vad jag skulle göra fast att jag inte va motiverad. Vilket känns väldigt skönt & bra. :)

-Födelsedag!

Idag ska jag iväg & fira min lillasyster födelsedag.  Hon fyller år på tisdag men vi ska fira henne idag istället! 

-Snart lackning på gång!

Idag fortsatte jag att slipa. Har två ben kvar & fin slipet sen är det lackning på gång är det tänkt. Har precis gett mig för idag!
 

-Grannjääävel!

Fan vilken jävla granne jag har! Han/hon sjunger as dåligt & det låter som att dom är i mitt vardagsrum & pratar/sjunger & spelar musik! Hade det varit bra musik så hade jag inte irriterat mig på det.

-Kan man ha mer otur??

Idag är ingen bra dag! Jag tänkte sova länge men det kunde jag inte som vanligt! Sen har jag fått tandvärk till MAX så blir att ringa tandläkaren på måndag. Jag har tappat hammaren på såret på foten. Så har enormt ont om jag säger så. Vem fan kan ha mer otur med saker just nu??
 
Har precis duschat & ligger i sängen med massa kattmys just nu. :)

-Ställde in & har slipat!

Jag ställde in Pålsjö skog idag dels för att min fot började blöda enormt igår så kändes inte bra att gå en långtur i skogen med skor idag.
 
Så idag har jag fortsatt slipa möblen som jag fick avbryta med för någon vecka sedan pga min arm & armbåge. Har hållt på någon timme & har gett mig för idag.
 
Såhär såg den ut innan jag började idag!
Såhär blev den efter några timmas jobb!
Jag har två sidor & bena kvar att slipa!

-SOC mötet gick....

SOC mötet gick jättebra! Nu kommer det hända saker inom kort vilket är jävligt skönt måste jag säga! Jag tog en promenad dit & hem vilket var väldigt skönt. Så fint väder.
 
Imorgon kommer hon från SOC som brukar inspekterar min lägenhet vi ska ta en promenad till Pålsjö skog. Hoppas på fint väder.
 
SOC gör inte inspektionerna på lägenheten för att dom misstror mig utan för att det var Kärnfastigheters krav för att jag skulle få hyra en lägenhet av dom.

-When I shut my mouth...

 

-Snart iväg!

Funderar på att gå ner till SOC istället för att ta cykeln. Regnar ju inte iallafall. Börjar bli smått nervös inför mötet om jag ska vara ärlig. Är inte nervös i vanliga fall när jag ska på möte eller till läkaren. Men SOC är något helt annat. Vem vet dom kanske säger att jag ska flytta igen. :p haha nejdå de får vi inte hoppas! Men skulle inte förvåna mig!

-SOC möte!

Har diskat & plockat här hemma nu ska suga golv efter tio. Idag ska jag ha SOC möte på SOC, jag är lite nervös om jag säger så. Vi ska diskutera hur jag mår psykiskt, hur jag trivs i lägenheten & hur min planering ser ut framöver. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. :)


-Dragit igång igen!

Drog igång med träningen igen idag, va riktigt skönt måste jag säga. Känner lite ro i kroppen & jag känner mig inte lika sprallig som när jag inte tränat. Har börjar hälsa & snacka med vissa på gymmet som oftast är där när jag är där. :) Vilket jag tycker är väldigt trevligt. Träningen gick jättebra & foten klarade allt som jag skulle göra, kändes inte ens att jag hade ett sår på den. Fortsätter med träning på måndag igen. :) Ska snart ta & hoppa in i duschen. 


-Imorgon gäller det!

Imorgon är det iallafall träning kl 8:00! Nu tänker jag inte vänta längre på denna jävla foten! Nu får det vara nog med den! Fan gått 3 veckor nu typ! Upp tidigt & iväg & träna! Få bort sprall & få lite ro ikroppen! :) Kan behövas!

-Fått massor gjort idag!

Idag har jag stor städat, tvättat, rensat i skåpen i hallen, varit med saker till källaren, lagt ut annons på blocket, fotografierat massa kort som gjorde igår & lagt ut på Tradera. Nu håller jag på med maten, blir kotlett,  pommes & bea! Lätt & enkelt! Ska duscha efter maten & sen bara se en massa tv & ha kattmys. Så idag ska jag inte göra så mycket mer.

-Ledsen, ångest, nedstämd & massa tankar!

Psykiskt mår jag inte alls bra. Skulle ringa Öppenvården idag men har faktiskt inte gjort det fast att jag egentligen borde! Har mått sämre psykiskt rätt länge nu. Massa dumma tanka & så. Varför vet jag inte, de bara kommer.
 
Jag försöker hålla skenet uppe men vill helst vara ensam & bara stänga inne mig i lägenheten. Men jag vet själv vad både läkare & psykologer sagt & innerst inne vet jag själv att det är då jag verkligen måste kämpa mig ut om det bara är fem minuter så är det bra.
 
Känner massa ångest, känner mig väldigt ledsen & nedstämd helt enkelt. Pappa Baloo fråga ofta varför jag mår som jag gör. Innerst inne vet jag inte själv varför jag mår såhär. Hade jag vetat varför jag gjorde det så hade jag ju gjort något åt det. För innerst inne vill jag vara en glad Anna utan att behöva låsas att jag mår bra när jag innerst inne inte gör det.
 
Just precis i denna sekund tänkter jag på vad min lillasyster alltid sagt & säger till mig. Kämpa Anna, tro på dig själv! Jag brukar vekla upp byxorna & kolla på min vad där jag tatuerat in hennes ord fast på engelska "Belive in yourself! " För någon vecka sedan gav den mig kämpaglöd, den gjorde mig glad & den fick mig att le från hjärtat!  Men nu undrar en längre tid har inte tatueringen hjälpt mig. Men de kommer tillbaka med tiden! 
 
Tatueringen & min lillasyster tro på mig fick mig att kämpa i Karlstad. Hon fick mig att inte ge upp! Hon har & är ett enormt stöd för mig! Tack för att du finns älskade lillasyster!  Älskar dig!

-Varit till stan!

Jag har varit ner till stan & träffat pappa Baloo. Nu ligger jag & kollar på tv ska väl snart ta & plocka bort alla pyssel saker. Sen blir det duschen & efter det blir det massa tv & kattmys. :)

-Kort & filmer!

Idag har jag bara gjort massa kort & fixat med alla mina filmer. Nu ligger jag i sängen lite & funderar på att vila är så trött.

-Inställt!

Eftersom att jag hade ont i foten igår efter allt spring så bestämde jag & J att vi ställde in träningen. Så att foten kan bli helt bra. Antagligen nya tag på fredag om jag inte har ont & om den läkt så att det inte är ett öppet sår längre.

-En hel mysig kväll hos mamma & lillebror!

Haft en mysig kväll hos mamma & lillebror med god mat, massa skratt & mys. Har precis duschat & lagt mig i sängen & ser på tv med massa kattmys. Nu säger jag nog haj för ikväll skulle jag tro. Ni lär se om jag skriver mer idag eller ej. Annars hörs vi imorgon.  Va rädda om er & sov gott! Haj!

-Imorgon dras de igång igen!

Jag är peppad för träning imorgon kommer köra allt jag orkar! Ska bli så skönt att få avreagera sig lite, få ur sig denna rastlösheten som jag känner & allt sprall! Träning till MAX är det som gäller! :) Nu ska jag inte råka ut för någon mer olycka! Utan nu kör vi RUSER av alla krafter jag har & med ett stort leende på läpparna! :) KÄMPA!!! :)

-Apoteket, J & pappa Baloo!

 Idag har jag varit ner till Apoteket & fixat medicin sen har J varit här sen åkte jag ner igen till stan & träffade pappa Baloo. Ikväll ska vi iväg till mamma. Har varit för mycket i skorna idag med foten så det ser inte så bra ut.

-Mammas födelsedag!

Idag ska jag suga golv & ringa lite samtal tänkte jag. Senare idag ska vi till mamma & fira hennes födelsedag. Har väl sovit gott men vaknade för längesen.