-22år idag. :D

Idag fyller jag 22, mysigt, ska till Borgvik och se på brasa ikväll med älsklingen. Allt är bra. Skriver mer sen kanske.


-1kg

Har börjat med mina drycker nu igen. Så jag dricker dom på frukost och till kvällsmat sen äter jag riktig mat på dagen typ middag då. -1 kg i torsdags.


-Ligger på sjukhus fortfarande.

De har varit fullt upp hela veckan tycker jag. Tommy ligger fortfarande på sjukhuset och är dålig. Vi har varit inne ons,  tor,  fre, lör men idag ska vi inte åka in något. Idag ska vi städa klart har ju inte rikligt hunnit med det. Idag ska Kerstin åka själv till Tommy så efter hon varit inne till Tommy kommer hon hit. Mats ligger och sover, snarkar som en gris. Haha.


-SM-GULD 2010 för HV71



-Akuten, -1kg...

Igår natt så var vi så trötta så jag gick och la mig vill 23 och vid halv tolv ringde Kerstin och bad oss komma till Säffle för Tommy hade ramlat. Först ville dom inte skicka ambulans men när jag fick prata med dom så kom dom allt. Tommy ha brutit knäskålen och fråga mig inte hur det gått till. Men ont hade han. Så vi var på akuten inatt. Och idag skulle ha bli opererad igen.


Var till Diabetescentrum idag, gick bra hade gått ner 1kg bara men de går ju ner åt i alla fall. De är ju bra de. Så nu ska jag sluta med sprutan på kvällen så kommer jag gå ner ännu mer i vikt. Och sen ska jag ta flera Metformin. Känns skönt. Imorgon börjar allvaret igen med dieten o.s.v. Mår ju inte så bra så då är de svårt att äta och röra på sig tycker jag. Men imorgon nya tag.


Imorgon blir de inte mycket vi ska göra, utan vi ska städa, städa & städa. Sen ska vi ta de lugnt tror jag.


-Psyk

Blev inget jobb idag, utan jag har pratat med psyk och ska dit på tisdag kl 10.00 får se vad som händer då. Skolan beslöt att jag skulle vänta att börja tills jag hade varit hos Dr. Jag fick en tid så snabbt bara för att någon hade avbokat. Tur de annars hade jag väl fått vänta i två tre månader som vanligt. Mår inte bra kan jag säga, var dum och elak emot Mats igår och idag. Känns för jävligt. Dom som man verkligen tycker om får ta all skit när man mår som sämst. De är inte rätt.


Idag vaknade jag vid halv nio då ringde LSS så jag ska på möte där först den 9maj sen efter de skulle jag dit igen och träffa någon annan. De har varit massor av krångel när de gäller LSS. Vi har varit till Säffle idag och bytt till sommardäck. Sen var vi en runda till Netto och handlade.


Pappa kom hit och skulle lämna en förtöj som han fått av Bertil. Sen så skulle han hjälpa Mats med bilen. Den funkar när de själv vill. Så vi ska till Fredrik imorgon och lämna de. Ska köpa en ny startmotor. Var in till en kille i Säffle idag som skulle ha 3000kr för en beg startmotor. Och om Fredrik skulle fixa en beg startmotor skulle de gå på ca 1000kr. Vilken skillnad.


Ikväll ska vi se på nya Wallander. :) Sen ska vi se på Andra avenyn.


-Måndag

Var i stan igår, köpte en förvaringsbox till min piercing saker. Sen köpte jag en lampa på solareturen för 30kr. Sen var vi en runda på Ikea och pappa var med. Jag och Mats skulle handla lite, sen bjöd jag Mats och pappa på mat på Ikea. Det uppskattades. Sen när vi kom hem så åkte pappa till René igen och sen så åkte vi till Säffle men Kerstins lådor.

 

Mats har fått något på ögat så han ska till doktorn idag klockan 13.20, får se vad de gör med ögat. Ska även en runda till stan efter det. Imorgon ska jag börja jobba, känns både skönt och jobbigt. Men hoppas på att de ska gå bra.  


-Åter igen en söndag 18/4-2010

Pappa kom hem igår så vi åt tacos och mös. Sen så fick han ju damsuga hela lägenheten efter katten, så nu har han bestämt sig han ska inte ha den kvar. Jag gick och la mig rätt tidigt mådde rätt dåligt. Under dagen idag har jag mest legat och läst och tagit de lugnt. Pappa håller på att fixa med sin moped men de går inte speciellt bra. Men Fredrik får hjälpa honom med den. Nu håller jag på med maten. Blir kotlett, pommes, kryddig béa och sallad. Har fått ut lite nya filmer också, vet inte om de blir någon ikväll får se på de. Imorgon är de löning. Känns så jävla gott. Vi kanske hörs sen.


-Skratt.

Med lycka är de i regel som med glasögon man hittar dom inte. Man ser dom inte för att dom redan finns på näsan.

Konsten att njuta av livet då och då är att stanna upp och lukta på blommorna.


-Emma Christensen <3

Emma, min lillasyster du betyder mycket för mig. Jag finns alltid för dig, älskar dig och hoppas vi snart ses. Kom upp gumman !


-Bilder !

Var till vårat badställe i Slottsbron för ett tag sen. Här kommer några vackra bilder där ifrån.


-Lördag 17/4-2010

Idag har vi varit till tippen med allt från igår. Sen tvättar vi och har städat. Rent och snyggt nu. Bukar göra de på torsdagar innan helgen men de blev idag istället. Ikväll blir de tacos. Ska snart gå ner till pappas katt och va med henne lite och se om hon mår bra. Mats tvättar dom coola gardinerna, när de är torra ska jag sätta upp dom i köket. Tvättade alla fönster idag också. Ska gå ner och ta pappas också kanske idag eller imorgon. Så blir han glad.


Idag är de HV71-DIF, jag hoppas HV är revans sugna idag och tar en vinst. Vi får hoppas på det. Men ledsen och säga de men jag tror ju att de blir DIF som tar SM-GULS 2010 tyvärr. Men hoppas på HV71 ändå. DIF är bra i år.


-Fredag 16/4-2010

Var i Säffle och hjälpte Kerstin med vinden. Vi sorterade och kastade en hel del. Eftersom hon har svår värk så tog vi all skit och la i våran bil och körde de till tippen. Så hon slapp. När vi kom till Säffle åkte vi först och handlade på Lidel och ICA. Handlade inför helgen. Efter de så åkte vi hem och då gjorde Mats mat de blev pyttipanna, stekt ägg och rödbetor. Sen efter det så tog vi vinden. De blev jättemycket som hon kastade. Vi hittade gamla gardiner från Mats mormor som jag fick och ska sätta upp i köket, jättegamla men as coola. Tycker ju om saker som inte alla andra har. Hela bilen blev full med saker. Men de var de värt.

När vi kom hem så gick vi in och duschade tillsammans sen åkte vi en runda till Grums och köpte snus till mig. Efter det gick vi ner till pappas katt Astrid och va hos henne lite. Så hon inte blir allt för ensam där nere. Sen såg vi en film på ettan tror jag det var. Efter det gick jag och la mig och sov.


-Tungt hjärta..

Ja de börjar bli tråkigt att läsa min blogg, de förstår jag. Jag som inte skriver särskilt bra. Men jag skriver ju bloggen för att den gör de lättare för mig att leva och jag tycker om att skriva när något roligt, tråkigt o.s.v. händer i mitt liv, eller i min familj.

Med mitt handikapp och vad jag har varit med om så kommer jag alltid må bra och dåligt fram och tillbaka i mitt liv. De är bara att inse. Som jag beskrev de när jag var liten hos psykologen så är jag ledsen och de är tungt i hjärtat. Varför känner man så? Speciellt när man var så liten? Tråkigt att säga de men känner samma känsla idag fast i vuxen ålder. Jag kan inte sätta fingret på varför jag mår som jag gör i olika perioder. De finns ingen som kan få mig att må bättre när jag mår så, utan jag måste kämpa och ta mig ur de och komma på fötter igen. Ibland går de jättefort att komma tillbaka efter en svacka, men oftast tar de tid att komma på fötter igen. Har mått dåligt sen innan jul, vet inte varför? Och svar på det får jag aldrig. Önskar ibland jag att inte blev född. Varför mår man så här? De är väl inget liv, att gå på mediciner och inte klara av sitt liv? Vissa saker här i livet är svåra att acceptera och detta har jag svårt att acceptera. Jag måste lära mig leva med det.


-Skit, skit, skit, skit, skit åter skit.

Varit och provat ut kläder idag, gick jättebra. Sen åkte vi till Säffle och la upp byxorna. När vi kom hem så gick vi bak på baksidan och städade upp löv och sånt runt om där vi har bordet. På måndag ska vi köpa en grill. Har putsat fönstrena. Imorgon ska vi städa och sen ska jag bara ta de lugnt. Jens grannen kommer upp och ska se på Djurgården – HV71 jag håller ju på HV. Vi får väl se hur de går.


Mår absolut inte bra. Har försökt att kontakta psyk, men de lär väl ta tid innan man får kontakt med dom. Funderar på att ta en runda till akut psyk men dom kommer bara ge min en sömntablett och sen tror dom att de är bra. För de är ju Dr som ändrar min medicin inte dom.


-Detta är kärleken i mitt liv.

Detta är kärleken i mitt liv. Veklingen den bästa som finns. Du är så otroligt fin älskling du betyder så  mycket för mig. Tack för att du finns.



-Mysig midda till älsk.

Har om dagen gjorde jag mysig mat till min och älsk. Kryddigbea, kotletter, pommes, sallad och vitlöksbröd. De var väldigt uppskattat. Han blev så glad. Och han tyckte de var så gott. Med tända ljus.



-Ny klippt :)

Hej vad har man hittat på idag då, jo jag har varit in till stan och klippt mig och färgat håret. Svart och kort som vanligt. Sen har vi ätit pyttipanna och ketchup sen har vi suttit lite vid datorn och tagit de lugnt. Nu på kvällen ska jag och älsk plocka lite så de blir mindre att städa imorgon. Sen blir de Andra avenyn.


Imorgon ska jag till busstation kl 13 och möta Jessica där, vi ska prova ut arbetskläder. Sen ska vi hem och städa.


De var meningen att en gammal kompis skulle tatuera mig på måndag, men hon betedde sig så illa igår så har ingen lust att hon ska göra de. Hon är bara lärning så jag skulle få de billigt men de kvittar för man beter sig inte som hon gjorde. Så jag tar min kusin istället för henne. Krusar ingen.


Kommer lite bilder på mitt nya hår.. Vad tycks?



-Siba.




Nyaste bilden på Siba fick den i Påsk.


-Nu blir de mycket.. Bara att läsa..

Igår var jag på praktik besök och de gick jättebra. Jag ska ta över en våning på ett äldreboende med städningen. Jag kommer vara där själv och städa och fixa. Chefen var as bra, så de kändes jätteskönt och bra när vi gick där ifrån. Trivs jag så ska jag vara kvar efter skolan också.


Senare på dagen var vi till Ikea med Kerstin och kollade på altan bord åt henne. Vi hittade ett med hon var inte rikligt nöjd med det. Så vi åkte vidare till Sommarlagret och där hittade hon ett för 500 kr och de köpte hon. Sen så var vi till en kille i Grums och kollade på däck sommardäck till bilen. Han var lite konstig så vi stod över att köpa av honom. Så vi fixar på däckcentralen i Säffle istället helt nya sommardäck. Mycket bättre.


Sen åkte vi hem och hämtade de bordet som vi lånat av Kerstin och sen bara de iväg emot Säffle och där monterade vi hennes nya bord och jag köpta hennes gamla. Så nu har vi ett stort bor där ut och sitta vid och grilla. På kvällen åt vi mat och mös med pappa och kollade på film. Filmen var inte jättebra. Men gick att se på.


Idag har jag varit hos psykologen och de gick jättebra. Så nu ska jag kontakta min doktor på psyk. Psykologen tror inte min medicin hjälper mig så den måste antagligen höjas. Vi får se när Dr tar kontakt med mig. Hon brukar vara dålig på de, men hoppas de går bättre denna gången. Annars är hon as bra som Dr. Har mått dåligt sen innan jul och ändå är allt bra annars. Så de måste ju vara medicinen. Efter psykologen åkte vi ut till Bomsta och satt oss på klipporna och njöt av solen. Fan vad skönt alltså och mysigt. De var rätt mycket folk där ute fast de fortfarande var is på vattnet. Dagarna som varit de senaste dagarna bakåt har varit så fina och mysiga med solen och så. Man vill verkligen ut.


Som sagt har börjat få lite kontakt med min mamma. De känns skönt men jag hoppas inte på för mycket. Då blir de bara så fel. Utan nu gäller de att gå vidare. Har ju bearbetat allt med min psykolog och hon tycker att jag har kommit över de som varit jobbigt och så. Men som hon sa idag så måste jag ju kunna fråga varför vissa saker har hänt och så. De betyder ju inte att jag inte gått vidare. Alla söker svara ibland. Men säger jag att jag inte bryr mig om de som hänt ljuger jag ju verkligen, glömma de gör jag verkligen inte heller. Men lägga de bakom mig gjorde jag för längesedan så nu är de bara att blicka framåt och ta de som de kommer. Till sist ramlar allt på plats.


Jag fyller ju snart år, jag önska ju mig då en cykel. Önska sig kan man alltid göra med få en de är en annan sak. Haha. De blir väl de vanliga som firar mig men de är jag glad för. Har skickat in min överklagan och alla papper till försäkringskassan nu. Tar väl ett tag innan man får svar men hoppas på att de går fort. Tror ju inte jag får de som jag har sökt. Utan jag får nog söka pengar någon annanstans.


-Underbart väder.

Vad ska man gör idag? Kerstin har inte hört av sig än. Pappa håller på med sin moped. Den har ståt ute hela vintern så den vill inte gå igång. Men vi får nog åka till Fredrik med den. :) Vore ju roligt om pappa kunde få igång den så han fick något att göra. Har inte sovit så gott inatt heller tråkigt nog. Vet inte vad de är. Katten är jobbig och jag sover oroligt. Kanske tid för en sömntablett ikväll, vem vet. Vilket fint väder de är verkligen underbart. Blir nog att gå en runda idag. Hörs sen.


-Ikea???

Imorgon kommer Kerstin hit antagligen så vi ska åka till Ikea tillsammans och gå och njuta lite. Om hon inte skulle på bingo med Ann-Marie. Hoppas inte. Jag vill gärna till Ikea. Kul att komma ut. Ska snart ta och duscha och sen lägga mig och se på film tänkte jag.


-Grums & Slottsbron

Hej, nu har vi varit i grums och i Slottsbron. Vi var först i Slottsbron till vår älskade badplats. Vi har inte varit där sen vi var där med Siba dagen innan hon flyttade. Så de är längesedan. Vattnet var is och de var kletigt på backen. Vi var där en lite stund tog lite kort och så. Sen åkte vi till Orrby Ica och handlade kattmat och popcorn till pappa. Var mysigt att komma ut lite. Speciellt bara jag och älsk. Mysigt.


-Älsk.

Älsk du är de bästa som finns. Jag älskar verkligen dig, jag kan inte beskriva på något sätt hur mycket jag uppskattar dig och hur mycket du betyder för mig. Jag skulle inte ha något liv utan dig. Utan mitt liv är värt att leva så länge du finns i min närvaro.  


-Kryssning 31/5 ?

Någon som är intresserad av en kryssning för 4 personer senaste den 31/5? Vill ha 400 för den. Hör av er om ni är intresserade.


-Underbar dag..

Igår hade vi jätte trevlig. Vi var i Säffle hela dagen. Pappa köpte ett bord och vi åt mat hos Kerstin och Tommy. Hemma gjorde köttbullar med potatis och brunsås. As gott. Sen drack dom kaffe och satt och prata. DE gick faktiskt jättebra mellan alla tre. Var jättenervös att de skulle gå dåligt mellan Mats föräldrar och pappa, men de gick jättebra. Efter maten diskade vi och gjorde fint jag och Mats så Kerstin slapp de för hon har så otroligt ont i händerna.

 

Igår natt sov jag as dåligt. Nova höll på hela natten. Hon är parningsvillig nu så därför är hon jobbig. Idag har vi fixat lite jag och pappa. Och Mats med sitt. Vi bytte tillbaka sängram jag och pappa. Pappa lagade vår sängram så nu är den hel igen. Mats var till tippen och handlade lite. De blev Mats som gjorde maten idag, spagetti och köttfärssås as gott. Kenny var här en runda med Mats spel som han lånade typ för 1år sen.

 

Ska försöka se på någon film ikväll och bara ta de lugnt. Och kanske ta lite chips. :)


-Säffle, tavlor...

Idag har jag inte gjort så mycket än. Jag har varit inne på nätet och deklarerat så man slipper de sen. Fick papprena idag så jag fixade det direkt. Vi ska snart åka till Säffle och äta middag och kolla på tavlor åt pappa. Han ska faktiskt med. Haha, ska bli skoj. Nej nu ska jag göra mig iordning så vi snart kan åka. Vi hörs kanske ikväll. Kram


-Det händer inte så mycket i mitt lilla liv just nu.

De har inte hänt något utan jag är trött på att skriva. Gör ju typ samma sak varje dag. Nej men rikligt så är de ju inte. Men de är bara tråkigt att skriva. Idag har vi varit i Sunne och kollat bilen hos Mats kompis Fredrik, sen gjorde jag romantisk middag till mig och älsk. Sen har vi städat så de är snyggt och rent till helgen. Imorgon ska vi en runda till Säffle med pappa han ska kolla på tavlor. Det händer inte så mycket i mitt lilla liv just nu. Så de finns inget att skriva om.


......

Vet inte vad jag ska skriva. Men jag vet så mycket att jag orkar inte detta.


-3KG på 2 VECKOR

Jippi diabetescentrum gick jättebra jag har gått ner 3kg på 2 veckor, fan vad nice. Sprutan fungerar alltså. De trodde jag aldrig. Jag som ha fuskat och inte rört mig alls. Men ändå har jag gått ner 3kg på 2 veckor. De är helt underbart. Bara de håller i sig. Och att jag försöker komma igång att röra mig och så, så måste ju detta fungera. Denna glädje fick mig på bättre humör och ska nog kunna hjälpa mig igenom de jobbiga just nu.


-Diabetescetrum, MC, Jomana & Robin, Fredrik...

Idag är de mycket på g. Vi ska till diabetescentrum klockan 15.00. Ska på två olika besök där. Sen ska vi äta på MC tänkte vi. Var längesedan vi gjorde något sånt tillsammans. Sen ska jag skicka Kerstins mobil fick sålt den på tradera åt henne. Skönt de. Igår fick jag även sålt träningscykeln för 700, la ut den för 800 men han prutade ner den till 700. Haha. Har ringt försäkringskassan nu på morgonen. Men de var sådan kö så dom skulle ringa upp mig. Ska kolla så dom fått mina ansökningar. Så att dom inte kommit bort på vägen dit. De kan ju faktiskt hända.


Jomana och Robin ska vi umgås med idag, dom ska sova hos oss tills imorgon. Sen imorgon ska ve med Jomana för hon ska tatuera sig. Pappa är fortfarande hos René. Pappa ska hjälpa Fredrik och köra en lastbil nu under veckan. Fredrik ska hämta en ny bil men han har inget lastbilskort och de har ju pappa. De var rätt längesedan pappa körde lastbil skulle jag tro. Haha.


-Maria Ivarsson.

Maria Ivarsson du är en så underbart bra vän. Måste bara säga att du är den bästa vän en människa som mig kan ha. Skit i alla andra och lev ditt liv. Låt inte människor behandla dig som skit. Egentligen så är de dom som inte är värd din skit under skorna. Det är även dom som går miste om en underbar vän.  Tack för att du finns.


-Tips..

Musta Jaa 2007
Betyg:
Dålig.


The Box 2009

Betyg: Dålig.

Wallander Vålnaden 2010
Betyg: Väldigt bra.




-Vem vinner SM-Guld 2010?

Vem vinner SM-Guld 2010?


-Hur står de till?

Igår var en jobbig dag måste jag säga , jag gick upp vid 14 sen så gick jag och la mig igen till 18. Va verkligen en as jobbig dag. Jag vet inte vad de är med mig. Ska kontakta vårdcentralen om inte diabetescentrum kan hjälpa mig imorgon för de är något som inte stämmer. Dom sa ju på diabetescentrum att jag skulle må dåligt av denna nya sprutan men de är inte bara de tror jag. Vet inte om jag är på väg ner i en djup svacka. Vet inte alls vad de är.


Bilden är sönder, de är startmotorn som inte fungerar som den ska. Vi har kontakta Fredrik och han ska hjälpa oss med de och beställa en ny till oss. För de är inget fel på batteriet.


Imorgon ska jag till diabetescentrum och prata och så. Sen imorgon kommer Jomana & Robin dom ska sova här tills på onsdag sen ska vi åka till Kristinehamn och Jomana ska tatuera sig. Hon ville ha med oss som stöd. De ska bli skoj. Ska kolla lite på tatueringar jag också. Vill ju ha en på handen och se vad de kostar och så. :)


-Nyängen, boxer & Påsk !

Igår var Mats till Nyängen och skulle köpa lite godis. Han åkte vid tio och kom hem halv tolv. Bilden slutade att fungera. De är batteriet som är slut. De måste bytas. Vi ska en runda till Säffle idag om bilen starta. Kommer kanske lite bilder sen. Inatt vet jag inte vad de var med katten utan hon var helt vild och galen och hade ner vår fina lampa i golvet så den gick sönder. Måste berätta en annan sak också boxern fungerar. Jippi. Satt ut utemöblerna igår kanske lite tidigt men de är jättefint väder. Pappa är hos René och ska fira påsk där. Skriver kanske mer sen om jag orkar.


-Extra jobbigt.

Jag mår bara sämre och sämre. Jag äter knapp något alls, och de känns som kroppen inte orkar. Jag vet inte om de beror på sprutan som jag fått. Men jag mår dåligt. De känns som jag sitter och trampar på samma väg hela tiden. Inget händer utan allt känns och är lika som de alltid varit.

Men innerst inne vet jag att jag kommer klara att gå vidare och kämpa vidare men just nu är de bara extra jobbigt. De hör till. De gäller att inte ge upp utan fortsätta kämpa.


-Nova...

Nova , hon är veklingen en underbar katt. Här kommer lite nya bilder på henne. Hon är fortfarande lite mager. Men hon håller på att äta upp sig. Bilderna är sen igår.



-Tatuering, Jomana 18, Tavlor.

Den största blomman på första bilden ska Jomana tatuera in på benet. Hon fyller 18 idag. Grattis gumman.


Tavlorna hänger i vår hall fick dom av Mats mamma Kersti. Hon hade ropat in dom på Edsvalla aktionen. Rätt ovanliga tycker jag.




-Stan. Boxer-skit.

Idag har vi varit i stan och fixat lite saker till pappa. Han skulle ha en hylla till sin boxer. Och de fick han. Han köpte även ett T-korss till mig som dom sa på boxer att man skulle behöva för att de skulle bli bättre bild men så var inte läget. Nu åker boxern tillbaka. Trött på skiten. Jag gjorde mat idag, de blev potatis, gräddsås och kassler. Jag tyckte inte de var gott men pappa och Mats åt allt två gånger var. Haha. Nu sitter de och ser på hockey och jag har bäddat rent i sängen. Var meningen att jag också skulle se hockey men jag orkade inte.

Imorgon så blir de att städa lite och mysa tror jag. De är ju ändå långfredag. Tycker inte påsk och allt de är något markvärdigt. Så jag bryr mig inte så mycket. Är mest trött på att fira allt och sitta och vara social. När man var liten var de något speciellt då var de alltid hela familjen.



-Påsk kort från mamma.

Fick påsk kort av mamma också. De är lite svårt nu i början, allt kom ju som en chock för mig. De här med mamma, men naturligtvis är jag glad men jag vet inte rikligt hur jag ska känna och reagera. Det är inte speciellt lätt. Men hoppas på de bästa. Och att de blir en ljus framtid.


-Onsdag 31/3-2010

Igår kom min boxer och vi spikade upp sladdar, pappa och Mats borrade hål igenom vägen. Sen idag när jag skulle kolla på teven var de as dålig bild o.s.v så jag ringde boxer och så. De känns som de bara är krångel med sakerna från boxer så jag skickar tillbaka boxer till veckan. När jag betalar för att se kanalerna ska väl inte bilden vara helt suddig och så. Betalar jag så mycket i pengar ska de faktiskt fungera.

 

Igår gjorde Mats mat, pommes med kebabkött och kebabsås. As gott. Pappa åt med oss och vi mös. Sen efter maten fixade jag lite saker i hallen och så. Så nu har jag möblerat i hallen igen. Pappa ska hjälpa mig att sätta upp hatthyllan någon dag.