-Gråtfärdig!

Nu ska jag göra något som jag egentligen inte vill! Jag ska sluta svara honom! Hans sätt att skriva gör mig ledsen & gråtfärdig! :(

-Så sant!

 

-Går inte att nå mig!

Nu har min mobil gjort det sista här i sitt liv. Tyvärr. Har ingen mobil längre så att alla vet. :(

 

Ikväll kommer min kusin från Dalarna. :) Var evigheter sen jag träffade honom!


-Skruvad! :)

Får ofta höra att jag är så störd & sjuk från mina bästa vänner! Men vet ni vad? Jag är skruvad! :P Vet att en speciell person älskar mina skruvade skämt! Jag älskar att vara annorlunda! Jag vill sticka ut! Så tråkigt att vara precis som alla andra! 

-Tårarna kom!

Alltså när jag flyttar så har jag insett att jag aldrig kommer få en lika bra psykolog som jag har idag! :( Vilket gör mig väldigt ledsen! Har gått & pratat sen jag va sex år & det har aldrig fungerat så bra som det gör med honom! :) Har skrattat så otroligt mycket under våra samtal men idag tog nog priset jag skrattade så tårarna kom!

-Otroligt!

Sitter på bussen på väg in till stan! Ska till min roliga psykolog! :D Han är stört skön! Haha! :)

Otroligt trött, sur, grinig, förbannad osv! :@!

-Ge upp!

Dom två senaste dagarna har jag varit otroligt nere & deppig. Absolut inget som jag har berättat för någon. Och varför har jag inte gjort det? Nej för att alla frågar varför! Jag har inget svar på varför. Jag känner bara att det är så otroligt tungt i mitt bröst! Känner en otrolig ångest & tankarna på att ge upp är ständigt i huvudet!

-Krångel!

Detta med att ha lösenord & användarnamn på bloggen har inte fungerat. Oftas har inte mina läsare kommit in. Har även skrivit till dom som jobbar på Bloggen & berättat. Men med allt krångel har jag valt att ha den öppen antagligen för alltid om inget drastiskt händer!

-Vem vet?

Vem vet kanske har kommit på lösningen så inte Mario äter min laddare. :)
 

-Fick mysigt besök!

Fick besök igår dom gjorde mig väldigt glad & uppåt. Han har haft sina barn en vecka så vi har inte träffats. Va meningen att han skulle komma idag men hans X hämtade barnen igår klocka mysigt när han är hos mig. Han gör mig så glad! Så han kom runt kvart över sju & åkte rätt sent. Alltid lika roligt & mysigt att ha han här.

-Mörda honom!

Jag har STOR jävla lust att mörda Mario just nu! Han har käkat min laddare åter igen! :@! Fattar inte vad det är som gör han så jävla kåt på laddaren? Någon jävel som kan berätta det för mig? Har knappt något batteri kvar & klockan är inte tio snart. :(! Får inte tag i en laddare fråns då!

-Bortblåst!

Helgen har varit bra tror jag. :/ Idag var jag till Ö&B med U-K. :) Fick handlat 40kg kattsand & 10kg kattmat. :) Nu kan älskade Mario äta & skita ett bra tag. Köpta även endel andra saker som behövs här hemma.
 
 
Prison Break är jag snart klar med har blivit avbruten ett X antal gånger när jag satt på det. :( Vilket inte gillas! :@! Just nu ligger jag i sängen, laddar mobilen som vanligt. Jävla skit batteri. :@!
 
 
Jag var på bra humör förut men nu är det humöret verkligen borta! De är som bortblåst! Fråga mig inte varför för de har jag inget svar på!

-Ny klippt igen.

Grannen klippte mig igår & färgade mitt hår. Är super nöjd. :)
 

-Hur veckan sett ut. :)

På tisdagen så va jag först på möte sen åkte jag till Solareturen för att se om A hade slutat & det stämde. Så har inte varit på Solareturen mer än i tisdags någon minut. PGA det som hände förra torsdagen. Tycker det är skamligt att chefen gjorde så. I onsdag blev de ingen träning pga mina fötter. :( Torsdagen va jag till tandläkaren & lagade ett håll.
 
 
Och igår va jag till DK. Börjar verkligen få koll på saker nu. :) Känns som att jag snart är i mål! Känns som jag äntligen kunnat börja slappna av lite iallafall. :) Har inte gjort de på ungefär ett år!
 
 
För tre dagar sedan började jag kolla Prison Break för första gången. Riktigt bra serie faktiskt är på sista avsnittet nu. :)

-Lär nog få sluta på Solareturen men jag skiter i vilket.

Hände en sak på jobb i torsdags som gjorde mig & min arbetskamrat jävligt arga. En av cheferna gick ut i konteinern & hämtade över tio säckar som vi redan sorterat & som skulle kastas. Han tar in dom i vårat arbetsrum river upp säckarna & kastar allt på golvet. Hör till saken att vi inte va i rummet.

 

Vi tar skiten som vi & lägger i sopsäckar igen & går ut & kastar det. Vi fortsätter sen att fixa i affären & när vi kommer tillbaka till rummet är säckjävlarna där igen sönder rivna & kastade på golvet. Ytterligare en gång till så packade vi det i sopsäckar & gick ut med det.

 

Efter ett ta kom chefen in & fick en rejäl utskällning av mig så jag antar att jag inte blir långvarig på Solareturen men jag orkar inte bry mig så mycket mer om de med Solareturen. Jävligt nonchalant av honom att göra som han gjorde. Så gör man inte. Bara för att han är chef så kan man inte bete sig hur som helst.

 

Efter det så skulle min arbetskamrat åka på möte på AF så jag passa på att åka med henne in till stan fast att jag inte hade slutat. I bilen så berättar hon att hon tänker sjukskriva sig sista veckan som hon hade kvar att jobba. Jag förstår henne. Vi får se imorgon om hon sjukskrivit sig men jag hoppas inte på det då blir jag själv i rummet & med all skit.


-Fantastisk helg!

Som sagt så har helgen varit helt fantastisk. :)!

 

Har bäddat rent i sängen & diskat. :) Nu sitter jag & lyssnar på musik & skriver lite här. :) Tyvärr så orkade jag inte träna idag, har sån huvudvärk. :( Ska till läkaren senare idag angående mina fötter & jag hoppas att han kan hjälpa mig. :) Annars lär de bli ännu mer plågsamt. 


-Bästa helgen på länge han har precis åkt!

Han har varit här idag & har precis åkt. Haft en underbar stund tillsammans med honom. Är otroligt trött så orkar inte starta datorn & lägga in lösenord på bloggen ikväll. :( Får ta & göra det imorgon istället. Mår precis just nu så jävla underbart så jag finner inte de rätta orden. :) Bästa helgen på evigheternas tid & helt klart en helg jag aldrig kommer glömma. :)

-Aktiverar det ikväll!

Lösenordsskyddnigen kommer aktiveras ikväll! :)

-Glad att jag träffade honom.

I fredags va han hos mig & igår kom han några timmar. :) Haft en underbar helg. :) Är så glad att jag träffade honom. :)

-Har hål i tungan igen. :)

Nu är mitt hål i tungan igenom. :) Känns otroligt ovant har ju inte haft i de sen jag va 16 de är några år sen. Men nu är de tillbaka. :)

-Älska eller hata mig!

 

-Kommer lösenordsskydda bloggen imorgon!

Imorgon kommer jag att lösenordsskydda denna bloggen också! Dom som vill ha lösenordet & användarnamnet får höra av sig till mig. :)!


-Varit ute.

Varit ute & gått i de fina vädret. B sa att de va kallt så jag satt på mig vinterjacka när jag hade gått fem minuter så va jag dyng blöt av svett. :( Gick inom Pizzerian & köpte med hem en pizza till mig & mina små. :) Nu har jag matkoma. :(

-Han blir större lilla Hugo. :)

 
 

-Älskar känslorna!

Kan livet bli så mycket bättre just nu? Ja när de gäller flytt men inte när de gäller känslor. :) Han är bara så jävla underbar. Det gå liksom inte beskriva honom! Men han charmar mig rejält! Känns som vi umgåtts han hela livet. :)! Älskar att få meddelande av honom. Har verkligen blivit beroende av mobilen! Vill prata med han jämt. När vi inte pratar så går jag & undrar vad gör han nu osv!

-Nej de vore för jävla tråkigt att hålla käften! ;)

 

-Idag står den inte! :P

 

-Det enklaste sättet..

 

-Trodde aldrig jag skulle få känna såhär igen!

Har en härlig känsla i kroppen & massa pirr i magen! :) Så glad! :) Trodde verkligen inte i min vildaste fantasi att jag skulle känna såhär igen! :)

-Känns underbart!

Har tränat nu! Gick så bra & är fortfarande en underbar känsla efteråt. Sitter på jobb nu & käkar frukost. Fryser som en gris.

-Kommer få sova gott i natt!

Ska bli skönt att få sova sen. Fick starkare medicin till natten. Men är redan hur trött som helst & har inte tagit den än. Tänt massa ljus & ligger i soffan & ser på film. :)!

-Jobb, Polisen, ÖPV & medicineringen!

Haft en underbar dag på jobbet med mycket skratt & dans. :P Haha. Fast har haft mycket att göra. Var även till Polisen med papprena jag lovade att komma in med angående ett samtal med en kille på Facebook. Polisen ska kontakta mig sen.

 

Mötet med läkaren på ÖPV gick väldigt bra. Han va invandrare & jag va så negativ när jag kom dit men det gick så bra. Han va riktigt bra. Mycket ändringar i medicineringen & jag hoppas till de bästa. :)

 

Som alla säker läst glömde jag min medicin i lördag så den tog jag inte & i söndags glömde jag den också & även igår. Och när jag kommer in till stan i morse så kom jag på att jag glömt medicinerna hemma åter igen. Men orkade inte åka hem & hämta den. Så det är alltså fyra dagar jag varit utan medicinerna som jag skulle haft kl 12 & 14. Hur mår jag efter det? Bra fråga! Mår väl rätt bra ändå. Känner mig otroligt trött & okoncentrerad bara.

 

Har nästan precis kommit hem. Har städat lite, diskat, fixat kattlådan & käkat & gjort matlåda nu ska jag snart hoppa in i duschen. Imorgon blir det först träning sen jobb.


-Jobb, Polisen & ÖPV!

Fy fan vad trött jag är. Men är på väg till jobb. :) Sen vid nio ska jag till Polisen & vid 15 till läkaren på ÖPV. :)! I överigt mår jag toppen! :) Massa folk med bussen idag lite drygt men bara gilla läget.

-Jag tror jag är förälskad i honom.

Kan inte må så mycket bättre just nu. Han är bara för underbar. Tycker om honom så otroligt, otroligt mycket. Kan inte beskriva känslan & pirret som är i magen varje gång jag pratar med honom. Tycker verkligen så mycket om honom & jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle få uppleva den pirrande känslan igen! Men den är här inuti mig.

-Inte konstigt!

Inte konstigt att jag är trött & ha värdens huvudvärk. Har ju för fan glömt medicinerna kl 12 & 15. :( Börjar bli lite sinil. Igår när jag gick ut & gick glömde jag också medicinerna.

-Loppisprylar! :P

Nu har jag fixat med mina loppis saker. Lagt ut Lite Tupperware på blocket. Ska bli skoj & se om jag får något sålt av det. En hel del av sakerna är helt nya. :) Har även fixat med övriga loppisprylar. :) Sitter & lyssnar på musik & skriver en hel del med T på sms & J på Badoo! :) Så telefonen & datorn får ge sitt fulla stöd. ;) Haha. Måste snart ladda mobilen. Vid 9 idag va den full laddad har använt den så mycket så nu har jag bara 9%  kvar. :( ! Har så ont i huvudet & mår illa så de finns inte

-Ute i det fina vädret & går!

Riktigt skönt väder ute. Gick ner till Vålberg för att köpa snus så nu är jag på g hem! :) Så jävla skönt att bara gå & inte stressa. :) När jag kommer hem ska jag försöka fixa rätt på papprena polisen vill ha imorgon. :) sen får jag skriva ut dom på jobb & lämna in dom till polisen när jag gjort det. :) Imorgon runt halv fem kommer en tjej från Sunne & köper en byrå av mig. :) gäller att snabba sig hem efter mötet på ÖPV har de kl 15 & i 1 timme. Så måste be & få gå tidigare.

-Jobb, polisen & ÖPV!

Myser med Hugo i sängen. Åt faktiskt frukost i sängen idag Med ett tänt ljus, tea & en smörgås. Imorgon är det jobb som gäller & även polisen med papper som dom vill ha sen ska jag till ÖPV på möte. :)

-Film, mat, tea & massa ljus!

Ligger & ser på film. Ätit lite & druckit tea. Även tänt massa ljus. Vi bara myser. :) Ska knalla in i duschen snart också om jag får tummen ur.

-Sant när det gäller vissa saker!

 

-Promenad med C! :)

 
 
 
 

-Ute & går! :)

Är ute & går. Riktigt skönt väder. Ska titta förbi C också. Hon lär nog bli chockad! :P

-YES KLART! :P

KLART! JOOO! SÅ JÄVLA SKÖNT! 
SÅ JÄVLA KLANTIT ATT TAPP DOM!
Terapi måste jag säga!
 

-Damp!

Jag får damp allvarligt alltså. Tappa ut skruv lådan. Sitta & sortera skruv är inte så jävla skoj!

-Bästa filmen på länge!

Så bästa filmen på länge igår. Riktig tortyrfilm. Riktigt, riktigt bra. Har inte sovit så mycket i natt. Idag vet jag inte vad det blir. Tar det som de kommer.

-Polisskolan & massa ljus!

Som sagt kunde inte hålla mig när de gällde SOA. :( Nu ska jag se på Polisskolan. Här massa tända ljus. :)
 

-Saknar den tiden..

Laddat nästa avsnitt av SOA. Försöker hålla mig tills att se det ikväll men så jävla svårt! :( Kan inte sluta lyssna på Stiftelsen - Utanför din dörr! :) Har bytt gardiner i vardagsrummet. :) Byter hela tiden, haha :) Tröttnar fort på de som hänger. Funderar på att gå ut & gå en runda. :) Så fint väder. Gå ner till hamnen & sätta mig som jag & pappa alltid gjorde när han bodde här :) Saknar det enormt. :(


-En soldat från Afghanistan la precis till mig på FB! :)

Nu har jag städat & fixat. Rent & snyggt nu. :P Har gjort matlådor till veckan & även käkat. Lyssnar på Spotify. Sen har en svensk kille lagt till mig på Facebook som är nere & tjänstgör i Afghanistan just nu. Roligt faktiskt jag som är intresserad av allt sånt som händer. Så vi snackar en del just nu.  


-Frida! <3

Frida jag har svarat på din kommentar. Gå till inlägget där du kommentera & tryck på kommentarer så ser du mitt svar. Love <3


-Hälsade som hon kände mig?

Har gjort ett litet ljus bord. :) Jag älskar ju ljus. Har ljus på hela vardagsrumsbordet också. :) Men är sjukt nöjd med detta bordet. Ska se till att suga lite alltså dammsuga. :) Sen ska jag laga lite mat senare idag. :) T kommer ikväll. Han va tydligen tvungen att jobba idag. :( Vilket va väldigt tråkigt för vi skulle åka ut till Skutberget & gå i skogen men så blev det inte. Det är jävligt kallt ute men ändå visar telefonen att det är 3 grader ute men det tror jag faktiskt inte på. Va ner till Söta saker i Vålberg också inte träffat henne som äger affären på säker ett år så vi snackade en del. Så skoj. När vi cyklar hem så kommer det två personer med två små hundar som säger hej Anna va kul att se dig. Jag svarar detsamma de va så längesen. Fortsätter att cyklar vidare & säger till C att jag inte vet vem personen är. Hon hälsade på mig som om vi kände varandra ganska väl. Efter mycket snack med C så kom jag på vem hon va. :) och ja hon känner mig väldigt väl! Haha :P 

 

-Lugn i kroppen.

Nu har jag varit ute & cyklat med C. Vi har varit ner till affären & handlat lite. För en gångs skull så va min cykeltur lugn jag stressade inte som alltid annars. :) Känner mig så lugn i kroppen idag. :) Har verkligen riktig ro i kroppen! Känns underbart!

-Slår aldrig fel.

Slår aldrig fel när man inte ska gå upp börjar Hugo med sin bling, bling boll klockan halv fyra. Efter någon timme börjar han med sin mus! Kommer upp & krafsar på mig & lägger musen på mig & då ska jag kasta iväg den åt honom.

-Vrf!

Varför ska alla heta Jonas, Johan, Jonas & åter Johan? Haha!

-Naw!! :)

Så jävla gullig!

-Mår illa & kollar på film. :)

Ligger & ser på film nu. :) Ska trampa mig in i duschen snart. Har käkat mår så jävla illa. Kvinnan som köpte saker av mig va otroligt trevlig & gullig.

-Allt kommer förändras!

Ett viktigt beslut har jag fattat idag vilket innebär att hela mitt liv kommer förändras!

-Om han visste!

Om han bara visste! Hur skulle han reagera?

-Detta ska firas.

Måste fan fira ikväll med någon cider & någon öl kanske alkoholfri alltså. ;) Lär märkas om T kommer förbi idag efter jobb! Hoooppas det iallafall! Ligger & vilar ett tag nu. Har fixat lite här hemma, tvättat osv. Ska ner till grannen sen & plugga lite religion. :) Runt fem kommer en tjej & hämtar saker hon köpt av mig! :)

-JAG ÄR I MÅL!!!!

Har fått så många positiva besked idag. :) Först barnmorskan. :) Sen DK om att jag fick två fonder till + att hon har pratat med Socialförvaltningen i Helsingborg & jag är i toppen av deras lista nu till att få lägenhet. Har tagit mig igenom kön! Nu är inte det långt tills jag nått mitt mål! Det har varit mycket tårar, aggressivitet. Bollat hit & dit. Den har inte hand om det ring den osv osv. Jag har verkligen kämpat som ett djur de senaste året. Har varit på väg att ge upp så många gånger & det har varit så nära. Men jag finns kvar fortfarande & det är en mening med att jag gör det. Den stegen jag pratade om för längesen. När jag väl nått toppen så har jag flugit ner till botten igen minst 100 gånger. Men jag har ALLTID kämpat mig upp under alla år! Men jag är snart i mål!!! Allt slit & alla jävla möten, alla tårar det har gjort att jag kommit hit jag är idag. Är sjukt nöjd med mitt tålamod & sa glad! Tack alla som hjälper mig & stöttar mig!

-Lycka.

Sist jag va hos DK som va för en v sedan så gjorde vi detta snöret. Vilket ska symbolisera min lycka till min familj & Helsingborg. När jag mår sämre så ska jag ta fram det & försöka tänka på familjen på den lycka som väntas. Har haft med den varje dag i fickan & allvarligt den hjälper lite. När jag tar fram snöret så får det mig att börja tänka på allt som är på gång att hända & att allt snart är fixat till det bättre. Jag känner alltså lycka när jag tar upp det!

 

2 fonder till!

Har fått två fonder till. :) om min syster kollat rätt så saknas det bara 800:- till flyttfirman. :) Alla pengar jag har fått in kommer låsas på ett konto & ska sen redovisas till dom jag fått pengar av!

-Barnmorskan imorgon!

Ska till barnmorskan imorgon kl 10. Efter det ska jag på ett annat möte. Sen är det helg för mig. Skulle någon se mig nu så skulle dom fråga vad jag går på. Haha. :P

-Bää!

Har så jävla ont i huvudet & mår illa! :( har legat sen halv tolv ca. Har ingen ro att kunna somna.

-KÄR!

Hummer H2 Här snackar vi en bil som jag verkligen, verkligen skulle vilja ha. Nej som alla vet har jag inte körkort. Men bara för att man har ett körkort betyder det inte att man borde ha det. Så bara för att man inte har körkort så betyder det inte att man inte borde ha ett. :P
 

-Polisen & försvarsmakten!

Jag är så jävla nyfiken av mig men det kanske är bra. Varje dag är jag inne på polisens hemsida & läser om vad som hänt under de senaste dygnet. Inte en dag då jag missar det. Det är lika med Facebooks Polisen Värmland även där är jag inne & kollar varje dag. Det är oftatst väldigt intressant läsning på Facebook. Det intressanta är alla som kommenterar inläggen polisen lägger ut. Diskussionerna som uppstår mellan olika människor pga ett inlägg som polisen lagt ut. Polisen ringde faktiskt upp mig när jag lämnade en kommentar på ett inlägg om person rån på min granne. Så det blev ett vanligt telefon förhör. Lämna uppgifter om vilka jag såg springa från lägenheten, vilken bil dom hade & såg ut osv. Det vanliga. Har ju haft endel med polisen att göra under åren tyvärr! Försvarsmaktens hemsida & Facebook är också ett dagligt måste!

-Fryser!

Jag lär frysa ihjäl. :( fan vad kallt det är. har vilat en timme nu men mår inte bättre. :( C kommer sen & hjälper mig till affären antagligen.

-Fick åka hem från jobb svimmade!

Fick åka hem från jobb så är påväg hem nu. Har fått värsta migränanfallt & mår så otroligt illa svimmade också så arbetskamrater fick hjälpa mig upp. Känslan att vakna när man varit borta så va verkligen hemskt. :( Hoppas jag klarar mig hem. Annars får jag hoppa av tidigare. :( Har aldrig varit med om något liknande!

-Slagsmål på jobb!

Varit slagsmål åter igen mellan människor på Solareturen. Samma kille som förut. Efter tredje gången fick han gå. Helt otroligt han skulle fått gått redan första gången! Fattar inte vad cheferna håller på med!

-Bussen sju kom inte!

Bussen klockan sju kom inte så när jag kom till busshållplatsen så stod två kompisar där. :) ! Skoj att träffa dom. Träffade ena igår men den andre har jag inte träffat på säkert ett & ett halvt år. :(

-Du lever inte..

 

:)

Mysigt att vakna & höra regnet mot fönstret. :) Krypa ner i sängen igen bredvid T & lyssna på regnat & hans mysiga snarkningar!

-Mys & tända ljus!

Ligger & ser på Gone! Så trött men så glad. Ska faktiskt be T hålla om mig lite när han kommer. :) Ska tända lite ljus & käka glass.

-Allt klart för idag & T på ingång!

Nu är allt klart för idag. Ny duschad & ska se på film med mina gosiga katter. T ringde & ville komma. Sa till honom att jag inte va speciellt social. De gör inget svarar han. Jag kan vara social. Haha. Så han kommer när han har duschat. :)

-Mått illa i tre dagar.

Snacka om att jag är trött. Precis käkat mat. Väntar på att grannen ska komma hem så vi kan åka. :) så de blir klart. I helgen ska jag bara ta igen mig. Jag ska bara finnas till & inte göra ett skit. Skulle något dyka upp är det en annan femma. Lääängtar så efter en dusch nu! :( Mår illa har jag gjort i tre dagar nu! Väldigt jobbigt! :( Vrf? Hmm....

-Kan livet bli bättre just nu??

Kan livet bli bättre just nu? Klart att de kan det med flytt & så. Men känner bara lycka inom mig just nu! De händer saker i mitt liv som jag väntat på länge! Men äntligen! Ser bara ljust på allt som är i rullning & igång! Detta kan inte bli mer än bra för mig!

-Det är ju onsdag det kom jag på nu!! :/

Kom på nu att de va onsdag. Haha. Är helt borta på dagarna. Har ingen koll på vilka dagar det är längre. Jag har bara koll på när & vart jag ska vara. :) Tur att jag har koll på något iallafall. Kan inte sluta lyssna på låten med Stiftelsen - Utan för din dörr. Bara gråter. Mest positiva tårar. :) Det är ju bra. Vill att tiden ska gå så jag kan gå till bussen. Har så jävla tråkigt. Men något vet jag & det är att jag är såå trött. Sover så dåligt. Ska till ÖPV till v. Ska bli så skönt. Hoppas läkaren ändra lite doser på kvälls medicinen. Skulle verkligen behövas. Men allvarligt så ändrar jag lite hit & dit själv. Haha :P! Men hoppas på att han ger mig något starkare till natten. 


-Käkspeciallisten!

Nu ska jag snart iväg in till stan igen. :) till käkspeciallisten. Ska bli skönt att komma dit, har väldigt ont. Har fixat lite här hemma. Registrerat mina busskort & installerat om mitt internet. När jag kommer hem sen ska vi iväg direkt till tippen så det också blir gjort. Ska bli väldigt skönt. Sen ska jag ta en lång dusch. Imorgon ska jag jobba igen. :) Träffade C på bussen svin full haha. :P Hon som skulle komma till jobb i går. Haha lär ju inte komma imorgon heller.


-Utanför din dörr med Stiftelsen!

 

-Herregud.

Lyssnade precis på nya låten med Stiftelsen. Gud fick tårar i ögonen! Den berörde verkligen mig den låten! Dom är så jävla bra! :) Lyssnar på den nu igen! Verkligen en låt som jag verkligen gillar!

Gubben va 77 år & jag ville peta ut hans ögon med min penna!

Det va en gubbjävel på busstationen som säkert satt & kollade på mig i minst 20 min. Jag kollade tillbaka. Det ända jag tänkte på va att jag skulle ta min penna & trycka ut hans jävla ögon. Tycker inte om sånt. Men iallafall blev trött på att han kollade så jag gick fram till han & nej jag tryckte inte ut ögonen utan gick fram & frågade han vad fan han glodde på?? Till svar fick jag att du har väldigt fräsig frisyr. Det va väldigt fint på dig. :) Vi börjar prata tills hans buss går. Gubben berättar att han är 77 år. Haha. :P go gubbjävel måste jag säga. Han berättar sin livs historia vilket va en väldigt gripande historia! Helt otroligt att gubben fortfarande lever. Nu har jag hjälpt han på bussen som han skulle med. Så nu sitter jag & väntar på min.

-Mitt Koss headset! :)

Hittade mitt Koss headset idag gud så skönt & vilket underbart ljud som vanligt när man använder Koss! :) På g in till stan nu. :)

-Bad ass!

Nu har jag duschat & bäddat ner mig till ytterligare en film fick bli Bad ass nu. Har även kollat på denna ett par gånger men de får tiden att gå lite. :)

-SOA!

Kunde inte hålla mig har sett på SOA nu. Även ringt djursjukhuset & Agria. :)! Nu ligger jag & kollar på någon annan film slö kollar.

-Saker att fixa men snart är allt klart! :)

Nu har jag fixat allt på vinden & samlat ihop allt som ska vidare till tippen imorgon. Hade en hel jävla massa som ska till tippen måste jag säga. Ska även börja kolla igenom lägenheten & se om jag hittar något mer som man kan kasta. Lika bra att göra det så jag får iväg allt på samma gång. Grannen ska hjälpa mig iväg när jag kommer hem efter träning, jobb & käkspeciallisten.

 

Har även kollat igenom alla mina skor & hade en del som jag antagligen ska ge till pappa om dom passar honom vill säga. Annars så kommer jag nog sälja dom.

 

På Solareturen va det rätt lugnt idag. C va inte där som hon sa igår att hon skulle vara. Men det visste redan att hon inte skulle komma så full som hon va igår. Haha :P

 

Har precis laddat ner avsnitt 4 på säsong 6 av SOA! Så jag ska mysa ikväll & tända massa ljus, käka godis & ha katterna bredvid mig kurrandes & kolla på det avsnittet. 


-Ny leksak!

Nya leksaken va populär! 
 

-Kan inte sluta lyssna.

Kan inte sluta lyssna på Takida - Willie and dead! Så otroligt bra just nu. :)

-Djursjukhus & Agria!

Idag somnade jag om igen. :) tänkte faktiskt inte åka iväg när klockan ringde. Men sitter på bussen nu. :) trött som ett jävla svin. :( Ska en runda till Biblioteket efter jobb tänkte jag. :) Registrera mitt busskort. Drar ut på det hela tiden. Ska även ringa Agria idag & djursjukhus angående Hugo så han får vaccineras & Id-märkas. :) Ska även kolla om man kan kastrera honom nu. Kulorna har kommit ner tror jag haha, har faktiskt inte kollat kom på det nu. :P Skönt att få allt det gjort. Ska även ringa Soc i Helsingborg.

KL är snart 4 bara.

Gud vad pigg jag är & klockan är snart 4 bara. T snarkar i soffan & jag ligger på madrassen. Funderar på att sätta på en film. Ska iväg till jobb sen ska bli roligt & se om C kommer idag. Hahaha, hon som vs så full igår.

-Läckerbit :P

 

-Han lär bära in mig i sängen!

Jag vet inte hur många gånger dom senaste två dagarna som jag har tappat bort min snus dosa. Idag fick jag öppna en ny när jag kom hem sen nu hittade jag den andre som jag blivit av med. Samma hände igår. Jag tror jag är lite tankspridd. :P Nu har jag käkat & sms:ar med lillasyster F. :) Om olika flyttfirmor. Lär faktiskt somna snart. T får nog gå in med nyckel & väcka mig när han kommer. Sist han va hos mig så drog han ju iväg & jobba. Han väckte mig inte innan han stack utan jag vaknade & så värdens gulligaste lapp på köksbordet! :) Så jag tror ju inte han kommer väcka mig heller. Han lär bära in mig i sängen & stoppa om mig. Det har han gjort tidigare.

-Så jävla skön!!

 

-Viktigt!!!

 

-Baloo!

Har duschat & pratat skit med pappa Baloo. Han är för go min älskade pappa. Saknar han så mycket. :( min lilla Baloo. Tänker enormt på en annan person. :( Hmm, vad ska jag göra?!?

-Rastlös & trött!

T kommer en runda ikväll får se om han sover över eller ej! Fy in i helvete vad trött & rastlös jag är. :( Får väl ta & hitta på något men vad? Behöver bli av med energi!

-Bara han i tankarna!

Det ända jag tänker på är han. Går inte en dag utan att jag inte tänker på honom. Att allt ska vara så svårt. Att allt bara ska bli så jävla fel. Två gånger nu. Helt otroligt. Önskat att det inte va som det är & att allt hade varit så mycket mer annorlunda & bättre! Önskar så mycket! :,(

-Massa mys med Hugo!

 

-Mange! :P

 

-Nytt inlägg!

Nytt inlägg i den andre bloggen! :)


-Snark hjälpen!

Får något jävla mejl från snark hjälpen hela tiden. :P Herregud vad är de för företag som finns egentligen? Har fan inga problem med snarkningar & har aldrig haft. Haha.. :P Rensade en del av min mejl idag. Har en hel del kvar men de tar jag lite senare idag. Nu ska jag koppla datorn till Surroundet & lyssna på musik! Så ska jag fixa till lite här hemma. Imorgon är det jobb som gäller. Jippi. :) Vet inte om jag ska stå i kassan eller ej. Va ju stängt igår så lär komma massor med folk imorgon det är alltid katastrof med folk på tisdagar. Sen är det alltid samma människor som kommer 10:15 & står & väntar tills vi öppnar kl 11:00 alltid precis samma människor varje dag. Helt otroligt.


-SKÄRPNING ANNA! :P

Nu lär jag inte behöva köpa skor på ett tag iallafall. Är super nöjd med de två paren jag köpt nu på minde än en månad. :) Har sett ett par till på Stadium som jag skulle vilja ha men dom kostade en hel del så dom får vänta. Fick även mejl från Tvättex idag om att mina saker som jag beställt lämnade Uppsala idag & kommer komma till min dörr inom kort. :) Skönt! Ska ringa DVH idag om jag hinner. Laddat ur mobilen helt & har den avstängd nu när jag laddar upp den igen. Kan vara bra ibland. Har även ringt AB på HAB så det är fixat. Sen har jag ringt VC om mina fötter. Så det är också fixat. Imorgon eller om jag hinner idag ska jag ringa SOC i Helsingborg & se hur jag ligger till i kö & så. Har faktiskt inte ringt på två veckor nu. DÅLIGT ANNA SKÄRPNING! :P

 
 

 


-Roligaste bussresan på länge! :)

Roligaste bussresan på länge. Dom är så jävla sköna. :) Har alltid lika skoj med dom & åt dom. Haha :) Bjöd mig på en öl & denna gången sa jag inte nej som jag alltid gör annars. :) Kan ju inte säga nej jämt då blir det ju lite tråkigt. Ska bli skoj & se om C kommer till jobb imorgon hon sa iallafall att vi ses på jobb imorgon. Då sa jag till henne de vill jag allt se då as garvade hon. Men hon skulle inte hem nu utan hon fortsatte mot Grums. Annars brukar hon hoppa av två hållplatser innan mig. :) Men ska verkligen bli skoj & se om hon kommer imorgon eller ej.


2 As fulla människor på bussen. :)

2 svin fulla personer på bussen jobbar på Solareturen tillsammans med mig. Dom är lika goa när dom inte är fulla. :) Dom är så roliga. Haha. Snacka om underhållning! :)

ADHD

 

-Underbar dag i stan!

Nu har jag träffat lilla N, C, R & H. :) så roligt att se dom. N har blivit såå stor fan ett år sen jag såg honom sist. Står & väntar på bussen hem nu. :) ska bli skönt att komma hem till mina små djur. :)! Händer inget speciellt när jag kommer hem skulle jag tro. Käkade på McDonalds. Tog även med hem kyckling till katterna :P som vanligt. Haha.

-Tillbaka till stan nu. :)

Sitter på bussen tillbaka till stan. :) Skönt att ha detta avklarat. :) Den första köparen jag träffa på busstationen hade tydligen hittat mer som hon ville köpa så blir väl en runda till under v. :) Snacka om att jag är trött i kroppen & känner ro! :) Sååå skönt! :):) Nu ska jag köpa något att käka. Sen ska jag träffa alla mina små änglar! :)

:)

Helt otroligt att man ska behöva vänta 14 dagar på att får komma till sin läkare på VC. :( men jag antar att det är bättre än att inte kunna komma alls. :P Haha! Träningen gick bra. Varit till busstationen nu & lämnat saker jag sålt, nu sitter jag på bussen till Bergvik & ska lämna av saker där. Sen ska jag in till stan & träffa C, H, R & H lilla N. :) Ska bli så skoj att träffa dom va evigheter sen. Nej nu ska jag snart gå av bussen.

:-)

 
Snark, snark & åter snarka

-Godingarna!

Fungerar hur bra som helst mellan Mario & Hugo. Just nu tvättar storebror lillebror! :)
 
 

-Svurit i två timmar..

Jobbigt läge har letat i två timmar ca efter min skena skällt & svurit åt katterna. Trodde dom lekt med den som vanligt. Jag öpnnade film lådan för ca tio min sen så ligger den där. Haha. :) Dom kan ju inte ha öppnat lådan & lagt ner den.. Fan vad trög jag är. haha. :P Här snackar vi bra kämpat Anna!

112 - på liv & död!

Ligger & kollar på 112 - på liv & död. En man har försvinnen som tydligen misshandlat sin tjej. :( fick mig att tänka på förr! Har så ont i huvudet. :( Trött också. Har haft ute allt från vardagsrummet förutom tv-bänken. Städat ordentligt.

-Kurrar! :)

Gud vad jag har ont i huvudet. Ligger med Hugo på magen så mysigt att höra han kurra. :) Ligger på madrassen & har lite musik på. Lär somna snart. :)

-Kommer fortsätta!

Kommer att fortsätta skriva här men ingående detaljer kommer jag utelämna här det har jag den andre bloggen till. Så nu vet ni det alla som frågar & varit lite ledsna på mig! :)!!! 


-Stääääda!

Har bytt sanden i kattlådan åt Hugo & Mario, diskat & små plockat. Är en mästare på att dra fram saker. :( Ska dammsuga lite också. Sitter & lyssnar på musik & snackar med M på Badoo. Det är en av få jag svara där.

 

Nej nu ska jag ta & fortsätta att städa & plocka. :)


-Ny tag imorgon träning! :)

Imorgon ska jag träna. Ska bli väldigt skönt. Fötterna är mycket bättre nu. Efter det ska jag till busstationen & möta en person som köpt massa saker av mig & sen ska jag vidare till Bergvik & träffa en annan. Sen ska jag antagligen träffa C ett tag också. :) Va evigheter sedan sist.


-DJ CAMMY!

 

90%

Har börjat skriva massor i den andre bloggen. 90% säker på att jag kommer börja använda den istället. Känns mer som att man kan öppna sig mer där. 


-Tro.

 

....

Jag har knappt sovit något alls. Är trött & fryser. Annars mår jag lite bättre idag. Vad som händer hos mig idag vet jag inte.

-Detta skrev jag till honom! :)

Skrev precis till min ängel T. Tack för att du finns min älskade ängel. Du gör mitt liv ljusare. <3 Du finns för mig jämt & ständigt. Det betyder enormt mycket för mig!

 

Nu har jag duschat det är nog det bästa jag gjort idag. Ska se någon film på sexan kl 21. Har redan sett den flera gånger men finns ingen annan skit att se på så får väl bli den. Ska väl käka något sen också. Sitter här i mitt stora nattlinne & min stora huvtröja. :P Funderar på att gå ur Badoo. Nää, nu ska jag stänga ner datorn & mysa ner mig med, godis, chips, öl & mina älskade djur framför tv på madrassen med massa kuddar & täcke.


-Varit otrevlig mot många idag men står för det!

Bara gråter hela tiden. :( ! Har iallafall skrivit två väldigt jobbiga inlägg på den andre bloggen. Nu ska jag försöka ta mig in i duschen & ta mig i kragen lite. Kanske gå ut & gå en runda kanske vore bra. måste väl äta något också inte gjort det sen i morse. Inte speciellt bra! Vet att jag varit riktigt otrevlig mot vissa idag men det tycker jag ni förtjänar. Kommer även stå för vad jag sagt i morgon. Så ring inte, sms:a inte & framförallt knacka inte på min dörr jävel då får ni den i huvudet! :)


-Underbara syster. <3

Min lillasyster är så go. :) Läser min blogg varje dag. Så fick ett lite roligt sms av henne precis. Hur vågar jag att byta användarnamn & lösenord utan att ge det till henne. Föööööör go hon. :) Gör mig alltid så glad. Vet inte om jag kommer gå över mer till den lösenordsskyddade bloggen har inte bestämt mig ännu. Vore skönt att slippa alla förkortningar på allt osv. Vissa förkortningar vet jag att alla läsare vet vad dom står för men en hel del vet ni inte heller.


-Länken till den andre bloggen!

Dom som har glömt min andra blogg så kommer adressen här. Användarnamnet & lösenordet får ni fråga efter. Har bytt både lösenord & användarnamn!

 http://omdeverkligalivet.blogg.se/


-Min andre blogg & massa, massa mer detaljer! :P

Som jag har skrivit förut så hjälper det mig lite på vägen att skriva. Jag får lätta mitt hjärta. Det va därför jag gjorde denna bloggen vilket jag är glad för. Har ju även den lösenordsskyddade bloggen. Där skriver jag exakt vilka jag umgåtts med vad vi gjort & så. Vet att många läser denna bloggen men som sagt den andre bloggen är till för mina allra närmaste. Människor som inte dömer mig för jag gjort si eller så. Människor som vet vad jag går igenom mer precis, människor som vet vad jag tycker, känner för vissa personer.

 

Finns vissa meddelande via sms, Facebook & Badoo som jag skulle vilja lägga upp här också men som sagt människor dömer så snabbt. Jag klarar mig utan det. Jag vet även att många människor som läser denna bloggen dömer mig oavsett vad dom får eller har läst. 


??? Många frågor finner inga svar!

Det är otroligt svårt att hitta sig själv i denna röran. Lär jag någon gång göra det? Lär jag någon gång få må riktigt, riktig bra? Utan att känna allt jag känner inom mig? Kommer jag någon gång kunna glömma? Kommer jag någon gång kunna acceptera allt jag varit med om? Kommer jag att klara & orka fortsätta att kämpa? Det är en kamp för mig varje dag, det går inte en dag utan att jag tänker på allt. Tänker varför just jag? Jag önskar bara så mycket att jag kunde födas på nytt & få leva om mitt liv.

 

-Petter :)

 

-Nickelback!

 

-Skåååååål!

Säger skål! Börjar lite lätt. Har pratat med jour psyk! Dom hör av sig sen när läkaren är ledig.
 
 

Jag säger

Hej då!

-Kanske skulle börja med det!

 

-Brevinkastet igen & jour psyk!

Hmm, har gjort en sån jävla dum sak nu! Haha! Lär nog få ångra mig otroligt mycket. Ligger & lyssnar på musik & alla tankar bara flyger runt i mitt huvud. Blir galen av att tänka just nu! Funderar skarpt på att ringa jour psyk så dom får hämta mig! Och nej jag har inte gjort något mot mig själv! Men mår väldigt dåligt. Hur mkt ska en människa klara av? Tillsist orkar man inte mer & jag tror faktiskt inte jag gör det längre. De va någon som drog i brevinkast igen så jag slog upp dörren i ansiktet på honom. Ett väldigt, väldigt bekant ansikte!

-Brevinkast!

Någon öppnade nyss mitt brevinkast. :/! Snack om otrevligt. Polisskolan ska jag se på sen. Funderar på att dricka några cider. :)

-En riktig vän!!!

Att T inte är här är tråkigt & ensamt. Skulle behöva han nu. Bara får bli om hållen av honom & kramad. Han är en riktig, riktigt fin kompis han betyder så mycket för mig. Älskar dig gubben, tack för att du finns i mitt liv.

-Loooovar att jag ska.

Jag lovar att jag ska hålla mig borta!

-C

Funderade på att dra till C men bestämde mig för att vara hemma ikväll. Trött som fan är jag. :( Mario & Hugo sover. Lär nog somna själv snart.

-Ända ordet jag fick va stympad!

Ända han sa när jag ringde va stympad! Han kanske kommer hem tidigare annars är jag själv till måndag kväll. :( Han är bara så go. Han sa rakt ut vad han tyckte utan att tänka sig för riktigt. Men jag är precis likadan. :P !

-Näsbränna!!

Snacka om att jag fick mig en näsbränna. Men jag försökte, mer går inte göra & mer tänker jag inte göra! Ska ringa T nu. Blev faktiskt väldigt ledsen men de va det han ville. Han lyckades. :) Nöjd??!

-Han har åkt.

Nu har T åkt. :( Har fixat mina kläder i garderob nu. Fryser fortfarande som ett svin. Har sett sista avsnittet på SOA nu & ligger & kollar på en annan skit film som jag laddat ner. Ska snart göra någon mat tänkte jag.

-Klippt klorna. :)

Har klippt Mario & Hugo klor nu. Nu ligger jag & ser på SOA igen. Snart sista avsnittet. Är på slutet av näst sista. Det är kallt som fan. Mina händer är is kalla. :( ska snart börja dammsuga tänkte jag.

-3 timmar..

Kan inte sova varit vaken ca 3 timmar. :( Jag som skulle sova idag. :( Men men alla sover så man kan ju inte börja göra något speciellt i lägenheten. Ska dammsuga tänkte jag & massa annat. Idag ska jag iallafall kolla på dom 2 sista avsnitteten av säsong 6 av SOA. Har fixat massa andra filmer också. :)

-Natti natti!

Nu säger jag natti natti. :) så jävla trött. Har tappat bort min snus dosa. :( Imorgon ska jag fixa & sortera ut gamla & för stora kläder ur min gadrob. Godnatt love!

-Fular oss, skrattar & fulla!

Fan vad trötta vi är, vi ligger bara & skrattar & fular oss. Haha. Vi försöker även koncentrera oss på att se på säsong 6 av SOA. :P Lär nog få se om i morgon. Snacka om att jag ska soooova i morgon!!! :)

-Så skönt att duscha & smörja in kroppen! :)

Gud så skönt det va med en dusch & så skönt att smörja in kroppen efteråt. Nu är jag helt avslappnad. Ligger på madrassen i vardagsrummet tillsammans med Mario & Hugo. Vi ska se på The Mentalist nu sen ska jag laga lite mat & tända massa ljus. :) snnnnart kommer T. Se om han fått någon fisk. :P

-Klart.

Har tvättat klart, tvätten är viken & inlaggd har även varit ner till Vålberg & köpt snus. Nu ligger jag & ser på SOA så jävla bra kan se på de om & om igen. Vill att tiden ska gå fortare så T kan ta & komma. :) Ska snart duscha tänkte jag & efter det tända massa ljus!

-Tvättex kanon bra företag!

vJag är trogen kund nu hos Tvättex För ca två veckor sedan så beställde jag tvättmedel som levereras fram till dörren & idag beställde jag toalettpapper & hushållspapper. Nu lär jag ha ett bra tag med tvättmedel, toalettpapper & hushållspapper. Kan helt klart rekommendera er att beställa av dom. Har gjort det sen jag flyttade hemifrån & det gjorde jag när jag var 15. Så har varit kund länge!  Dom är alltid lika trevliga när dom ringer upp & bekräftar min order. 

 
 
 

-Stevie Wonder

 

-Fiskar!

Snacka om att jag fryser. Svin kallt ju! :( Har fixat till lite möten tills på måndag med massa som ska köpa saker av mig. Plockat, hängt tvätt, käkat & lagt ut mer som jag har till salu. T är & fiska kommer väl runt nio ikväll skulle jag tro. Blir väl att käka något gott då & ta några kalla. :) 


-FK & SR!! :) Såå jävla glad måste verkligen läsas!

Alltså jag är såååå jävla glad. Dom ringde precis från KF & SR är på gång nu! :) Äntligen händer lite saker. :):) Dagen kan nog fan inte bli bättre nu! Helt otroligt! Är sååå otroligt jävla glad skulle nog kunna göra vad som helst nu om jag ska vara ärlig. Föll en sten från mitt hjärta måste jag säga när jag fick detta telefonsamtal. Han var också hur trevlig som helst. Han är min nya handläggare nu kändes riktigt bra. Vet inte hur jag ska skriva? Känns inte som jag kan få er att först hur jävla glad jag är....

-Det är tid att gå vidare!

Nu går mitt liv vidare till det bättre! Känner mer & mer positiv energi. :) Nu är det bara förlåta & gå vidare jag kan inte stå & trampa på samma ställe längre. Det är bara att gilla läget att det blev såhär. De kanske va det bästa jag vet inte ännu. Har inte kommit fram till vad jag tycker men tänker inte fundera på det längre. Det blev av, det hände & det blev ett stop! Jag ångrar inte att det hände det va underbart & inget jag kommer att glömma men kommer lära mig att leva med.

-U-K, J & R!

U-K, J & R träffade jag förut. Vi käkade frukost på McDonalds. :) Snackade en hel del. Nu sitter jag på bussen på väg hem. :) Ska bli skönt att komma hem ska hänga tvätt nu. Sen funderar jag på att gå ut & gå en runda. :) Blir lite mer SOA sen. :) Sen kommer antagligen T. :)

-Härligt med fredag!

Blir ingen träning idag :( Har fortfarande stora blåsor under fötterna efter i onsdags. :( Visste att det skulle bli så eftersom att jag tränade så hårt på löpbandet. Väldigt besviken. :,( På g in till McDonalds på Våxnäs & möta U-K & J. U-K & jag ska käka frukost & jag ska lämna lite papper till J. Sen ska jag hem & tvätta. Vaknade i morse av att de låg någon i sängen. Blev lite rädd men de va bara J. Han hade skrivit en gullig lapp till mig som låg på köksbordet när jag vaknade. Han hade tydligen kommit hem vid 03 ca. Då sov jag redan så gott.

-Kan inte göra annat än att skratta!

Tig i SOA har alltid så jävla otur. Som när han blev biten av hunden som Juice skulle droga men Juice gav hunden fel drog. Som när Tig & killarna fotograferar killen som dom drogat tillsammans med transvestiten. Tig blir biten av kille dom drogat. Tigs kommentarer är för jävla bra. :) Tig är stört skön & Chucky kan inte göra annat än att skratta. :D

-SOA

Nu har jag fått mitt busskort hon va riktigt trevlig. Är så glad att det finns några få ärliga människor. :) Fick handlat också. Nu ligger jag & ser på SOA & väntar på T.

-Fryser, fryser & åter fryser. :(

Gud vad jag fryser. När jag kommer hem sen så ska jag duscha & efter ska jag tända massa massa ljus. :) ! Har ont i halsen som fan. :( Grannen kör mig ner till affären & till hon med busskortet. Dom är verkligen guld värda för mig. <3

-Bara vänner så tro inget annat! :P

Snacka om att behöva rensa mejlen lite. :P Haha! Har aldrig haft så många. Men de lär ta en jävla tid. :( Ska träffa tjejen som hittade mitt busskort runt 17:30! :) Har plockat lite här hemma ska väl snart käka tänkte jag. Imorgon är det träning som gäller. :) Sen ska jag nog tvätta om det finns tvättid. Alltid lika kul! :( Men skönt när det är gjort. :) Jag & T ska dricka lite & käka gott. :) Det är så skönt att ha lite sällskap måste jag säga. Jag vet att många tror att vi är tillsammans men så är inte läget. Jag blev bara så otroligt nere & ledsen pga. att det slutade som det gjorde med J! Skönt att ha någon att kunna snacka med då & slippa vara själv & tänka så otroligt mycket som jag brukar göra. Och nej jag & T är inte tillsammans & vi känner inget för varandra vi är bara väldigt bra vänner. :) Jag vet inte om T kommer idag efter jobb eller hur han gör. Har inte snackat med honom något idag. Han sov så gott när jag gick i morse.


-Tänker på honom INTE M.

Denna låten får mig att tänka på en speciell person &en händelse som gör mig jävligt ledsen! Men det är INTE M jag tänker på. Och ni som pratar med mig & inte bara läser min blogg vet vem! 

 
 
 
 

-En av låtarna gör mig positiv andra gör mig väldigt ledsen!

Idag känner jag för att lägga upp två låtar från Stiftelsen. Första låten gör mig glad & passar mig idag. :) Får mig att tänka positivt. :) Den andre låten tycker jag passar mig bra också. De som jag pratar med vet vad jag menar. :) Och hur jag mår när jag tänker på det som hände!

 
 
 
 

-Underbar dag! :)

Har haft en bra dag på jobbet. Bara varit stressigt det har varit så mycket att göra. Efter jobb så har jag varit till psykologen. Han är så jävla go. Vi har så roligt när vi pratar oftast & idag va en sån dag. :) Ska hem nu. Ska bli skönt att komma hem till mina älskade djur.

-En tjej har hittat mitt busskort. :)

En i Vålberg har hittat mitt busskort. Så ska ringa henne igen vi 17:30-18:00 så ska jag få tillbaka det. Men som sagt eftersom att människor lovat så mycket osv så tror jag inte på att jag kommer att få tillbaka det fråns jag har det i min hand.

-Arg på Värmlandstrafik!

Sovit gott. :-) På väg in till busstationen till Värmlandstrafik & våra lite arg på dom. Dom vill inte ge mig mitt busskort tillbaka fast att jag har alla kvitto & så. Tappade det igår. :( med massa inaktiva perioder på & en saftig reskassa. :( Den som hittar det lär åka mkt gratis.

-Lillasyster, pappa & T.

Känns som jag somnar snart. Pratat med älskade lillasyster & pappa! :) Har käkat & ligger & kollar på SOA. Väntar på min älskade vän T. Han kommer snart hit. :) Så jag slipper vara själv.

-Åååå sååå trött.

Mötet gick bra har fått pengar från en fond till. :) Är helt slut & har gråtit en del. Efter mötet så drog jag till grannen på fika & pluggade lite tillsammans med dom. Nu har jag duschat & ligger & kollar på SOA åter igen. Imorgon är det jobb sen ska jag till psykologen.

-På väg nu! :)

 
På väg till mötet nu. Väntar på bussen. :P Lär vara helt slut & ledsen efter mötet. 

-Swebus!

Åkte precis förbi Swebus. :( Tankarna på familjen kom otroligt mycket nu! Nästan så jag börja gråta. :(

-Så slut!

Så trött i huvudet! Finner inga ord! Hem & ta de lungt innan mötet. Lär vara ännu mer slut efter det. Så jävla jobbigt att sitta där & snacka med henne. :(

-Helt klart sant!

 

-Ska bli skoj å se om han sover!

Nu har jag jobbat klart sitter på busstationen & väntar på bussen hem. Drygt & vänta den går inte fråns kl 12. Ska bli skoj & se om T har gått upp när jag kommer hem eller om han åkt & jobbat. Han lär nog sova :P ska hoppa i sängen då. Hahaha.

-Underbar träning!

Träningen gick så bra. :) Har ro i kroppen nu! Nu sitter jag på jobb & käkar frukost. Idag är jag själv här lite tråkigt. Senare idag ska jag på möte med DN.

-Dryckerna & träning!

Funderar skarpt på att börja med dryckerna igen & sätta ett nytt mål med min vikt. :) -5KG i taget. :) Till veckan ska jag försöka träna hela veckan.

-Höll om mig. :(

Här sovit en timme ca. Vaknade av att T höll om mig min reaktion blev att jag sparkade ner honom från sängen. Han fatta inget ting när han vaknade men skratta gjorde vi. Fick värsta paniken. Snart iväg & träna. Inget jävla skit pass från sjukgymnasten idag utan kör det vanliga schemat.

-Borde lägga oss :P

Vi borde lägga oss för länge sen. Men vi tar några avsnitt till av SOA! ;) Har så trevligt & det är så skönt att ha lite sällskap.

-Vi borde lägga oss jag & T. :P

Grannen kom för ett tag sedan & knacka på min dörr & va stup full. Frågade efter öl & dreglade. Haha så go gubbe alltså. :) Jag & T borde väl egentligen lägga oss vi ska upp sex imorgon men vi ligger & kollar på film & pratar. Jag har sett SOA så många gånger men ändå lite skoj att slö kolla & snacka massa skit. :) Lär nog bli vaken ett tag till känns det som. Är svin trött men men. Imorgon träning, jobb & möte med DN.

-SOA!

Älskar verkligen när Gemma ska kolla till soppan & hon ser huvudet i den.. :) Speciellt kommentarerna hon säger efter det till Tara. :) och Chucky som bara håller med Gemma. Haha.

-Vi ser på film & myser.

Nu ligger vi och ser på film käkat god mat. :) Känner mig på lite bättre humör.

-Fick låna en axel & gråta. :)

Jag har alltid haft många killkompisar. Idag fick jag låna en axel & gråta ut på. Har alltid haft lättare för killkompisar. Fick lätta mitt hjärta rejält. Behövdes. Vi pratade om allt precis allt angående J. Tack T för att du finns. :) Det betyder mkt för mig. Badoo är bra vissa gånger. :P

-Fick låna en axel & gråta. :)

Jag har alltid haft många killkompisar. Idag fick jag låna en axel & gråta ut på. Har alltid haft lättare för killkompisar. Fick lätta mitt hjärta rejält. Behövdes. Vi pratade om allt kändes otrolig skönt. Tack T för att du finns. :) Det betyder mkt för mig. Badoo är bra vissa gånger. :P

-Brutit ihop!

Nu har jag brutit ihop totalt. Jag visste detta men ändå är jag så jävla dum & tror & hoppas.

-Cykeltur!

Har varit nere & handlat. Skön cykeltur måste jag säga. C cyklade med mig ner. :) Har precis duschat & nu ligger jag & ser på film igen. Ska tända lite ljus senare tänkte jag.

-Trött!

Ska ner till Vålberg sen & handla. Gud vad jag fryser. Kanske pga att jag är så trött. Mario ligger & tvättar Hugo.

-Hmm!

Ligger & ser på film. Har städat & käkat. Imorgon blir de först träning sen jobb & sen möte med DN. Känner mig väldigt trött.

-Badoo!

Får rätt många meddelanden på Badoo. Men jag svarar bara på tre personers meddelanden. Och har gjort sen jag blev medlem. :) Tre personer som är normala om man får beskriva det så. Kanske rätt taskigt men vrf ska man svara på alla när man inte är intresserad?? Men det kanske hör till att dom jag snackar med snackar jag också vanligt med & inte bara genom Badoo! :) Vissa personer verkar inte förstå att när man inte svarar så vill man inte snacka utan dom bara fortsätter att skriva! Dom kanske behöver en klapp i huvudet för att förstå.

-Sms utan att vet vem!

Någon skrev sms till mig igår & nr har jag inte. Sånt tycker jag inte om. Tänker faktiskt inte svara heller. Alla som jag har mitt nr har jag själv i mobilen så tycker det är otroligt konstigt!