-En beundrare i duschen!

Har alltid en beundrare & pratare när jag duschar! :P

 

-Förrådet fullt igen! :)

Igår va jag på möte med J i Vålberg. Mötet gick väldigt bra. Sen skjutsade J mig & C till stan där vi utförde massa olika ärende & handlade en hel del mat.

 

Idag har jag jobbat & träffat en kompis ett tag efter jobb. Nu sitter jag hemma & ska försöka städa lite men fastnade vid datorn. Förrådet fullt & helgen bokad! :)


-Mario älskar min tvättkorg.

Mario har tagit beslag på min nya tvättkorg. 


-Veckan som varit!

Onsdag  åkte jag in på morgonen & träffade en kompis på McDonald's & käkade frukost efter det va de tänkt att jag skulle dra iväg & jobba men så blev det inte. När vi satt på McDonald's & käka började vi prata om hur resten av min vecka så ut så jag tog upp min kalender & kollade i den. Ren jävla tur att jag tog upp den skulle ju till käkkirurgen den dagen efter att jag jobbat. De var bara för mig att sätta mig på bussen hem igen & hämta min skena & åka in till stan igen för att ta mig dit. Så de blev inget jobb för min den dagen. Förra, förra vecka så missade jag psykologen & nu missade jag nästan detta också. Helt jävla otroligt. Psykologen & käkkirurgen är hur viktiga som helst för mig. Blev så jävla arg & trött på mig själv den dagen.

 

Torsdag & fredag den veckan jobbade jag. Skulle egentligen inte jobbat freda men jag jobbade in onsdagen som jag missade. När jag kom hem så tvättade jag.

 

Helgen har varit plågsam med massa migränanfall. Drack Cola på fredagen & va utan fram till söndag vid 17 sen komma C med lite Cola till mig & då gick migränanfallet över. Så nu är det tid att sluta med Cola har jag bestämt mig för. 


-Magsjukan???

Åkte med grannen inte till Willys igår för att handla. Mysig resa inte direkt spydde efter ett tag när vi kört från Vålberg & hela vägen hem & massa på Willys. Fattar inte vad som hände. Va genom blöt av svett. När jag kommer hem packar jag upp allt som ska till frysen & kylen sen låter jag allt annat stå. Byter om & fixar en hink vid madrassen med lite vatten i. Natten har inte varit rolig. Spytt & mått illa hela tiden så de har inte varit mycket sömn. Eftersom jag har opererats så kan jag inte spy som vanliga människor utan de kommer bara vatten så man mår illa hela tiden. Hade varit skönare att kunna spy som vanligt då hade illa måendet gått över för ett tag men nu mår man illa hela tiden istället. Vet inte om de går magsjuka eller vad de är. Så har inte åkt till jobb idag. Har försökt packa in matvarorna men har inte gått så bra så nu ligger jag igen. Klarade inte av att duscha igår så känner mig så äcklig så ska försöka byta i sängen & ta mig in i duschen senare idag.

-Hur fan mår jag? Hmm!!!

Hur mår jag? Hmm, bra fråga som jag ställer till mig själv just nu. Har varit inne med massa papper förra veckan till SOC håller på att ansöka om flyttbidrag & hoppas på att de går igenom. Sen har jag tagit kontakt med en Diakon här i Vålberg som jag ska träffa den 19 e. Vi ska ha ett långt samtal/möte tillsammans. Hon vill veta hur mitt liv sett ut ja hela mitt liv vill hon veta om. Så lär ju vara helt slut efter de samtalet/mötet. Men de är de verkligen värt om hon kan hjälpa mig. :) Vi får hoppas på de bästa.

 

Åter igen till hur jag mår? Hmm, jag vet verken ut eller in. Flytten kan ta upp till två år. Så att leva i ovishet är jag inte speciellt bra på. De är ännu svårare för en människa med de diagnoserna jag har än en människa utan diagnoser.

 

Vissa dagar vill jag bara gräva ner mig & aldrig komma upp. Vissa dagar har jag sån energi så att de bara blir jobbigt för mig.

 

Jag försöker verkligen att inte tänka negativt & de blir lättare & lättare för varje dag. Jag försöker att vara glad & uppåt utåt men när jag är hemma så är jag innerst inne väldigt, väldigt ledsen& tänker otroligt mycket.

 

Jag tänker mycket på saker som hänt mig när jag va yngre. Tänker även på hur mitt liv skulle sett ut idag om man hade fått rätt hjälp när man va liten. Vad kunde jag gjort annorlunda när jag va yngre? Jag har gjort så otroligt, otroligt många saker & har sagt så otroligt, otroligt många saker som jag ångrar idag. Om jag hade fått rätt hjälp som barn hur långt hade jag kommit i livet idag då? Hade jag mått som jag gör idag?


-Åska, hagel & regn!

Igår så städade jag hallen, köket & toaletten helt & hållet. Så nu är de rent & snyggt. Tog även avloppen. Så skönt att ha det gjort. Har kollat på Rejsenholdet under hela helgen & även idag. Har ett avsnitt kvar sen är jag klar med den serien. Har ju sett den förut men har inte haft så mycket att göra.

 

Skulle varit & tränat idag men har inte sovit speciellt mycket inatt så tyvärr stannade jag hemma. Ska till posten idag om jag orkar & kolla vad de kostar att skicka iväg ett packet till min kompis i Örebro.

 

Har fått sålt en del saker. Så jag har inte så många flyttkartonger kvar att bli av med & det är väldigt skönt måste jag säga. Hoppas på att bli av med allt innan jag flyttar så man slipper dra med sig de i flytten också. Men jag lär skänka de mesta som finns kvar när jag ska flytta.

 

Hyresvärden har fixat med att måla & fixa balkongerna hela sommaren utanför. Blir faktiskt riktigt snyggt. Vissa balkonger är klara men inte min. Men den är nog snart klar för han håller på med väggarna & min balkong just nu.

 

Imorgon ska jag jobba. Ska bli skönt att komma iväg & komma ut lite. Har inte varit ute på hela helgen pga vädret. Har bara åskat, regnat & haglat här. 


-Fortsätta att städa!

Idag ska jag städa de sista tänkte jag. :-) ta ut alla möbler från håll & kök. :-) På toaletten ska jag rensa avloppen. Vad händer mer idag? Hmm, ska försöka att komma ihåg att äta så jag inte blir lika dålig som igår. Just nu ligger jag & drar mig på madressen i vardagsrummet. Har inte sovit i min säng på evigheter. Tycker fortfarande att den är för stor.

-Regn & åska!

Igår hade jag ut alla möbler från tv rummet & städade rejält. Hade även ut alla möbler från sovrummet. Så nu är de fint i vardagsrummet & sovrummet. De regnade & åska hela dagen igår så de va perfekt att fixa u lägenheten. C va ner till Vålberg åt mig för att vid 16 började jag må riktigt dåligt. Kom på att jag inte hade ätit något på hela dagen. Så jag & hon delade på en pizza. Sen drog C hem & jag la mig & kollade på Rejseholdt. Sen låg jag faktiskt hela kvällen.

-Knäskålarna!

Tränade i onsdags & det gick bra. Sen tränade jag idag men fick avbryta tyvärr! :( Känner mig så misslyckad när de händer. Nästa projekt när de gäller tatueringar är mina knäskålar :)


-Skorna!

 
 

-Snorunge!

Kan berätta att jag är på ett jävla humör idag & har varit hela dagen. :O! Idag har jag varit & jobbat. Har även träffat L & gått på stan i lite affärer. Vi käkat även på Sjökvist. Efter de träffade jag J. Hon kom till Stadium. Jag va där för att köpa ett par skor. Skorna hade kostat 1400:- & kostade nu 250:- va tydligen något erbjudande dom hade idag. När J kommer till Stadium så hittar hon också ett par skor så hon börjar prova & jag sätter mig ner & väntar. Jag sitter & väntar & är så förbannad de kommer en snorunge & setter sig med sin mamma för att mamman provar skor. Snorungen sitter & glor på mig & hon slutar inte så jag öppnar min glappande käft & slänger ur mig vad fan glor du på & ungen vänder bort huvudet. Tyckte de va så skönt att hon sluta glo. J stod & bara as garvade åt mig & sa till mig du är bara så skön Anna du är dig själv. Som sagt är på ett jävla humör! Sen tog vi en promenad till SOC & lämnade in en massa papper. Efter de körde J mig hem. Vid fem idag kommer ett par & kollar på byrån jag har till salu. Bild kommer sen på skorna.

-Så skönt!

Träningen idag gick så bra som ni redan vet. Va så skönt att träna som jag skrev förut så fick jag ro i kroppen & är helt avslappnad. Det är en sån skön känsla. Har nog aldrig kört riktigt hårt idag kläderna gick att vrida ur av all svett. Ser fram i mot träningen på onsdag. :)

 

Är igång med att börja äta också, började även med det idag. Äta menar jag med att jag iallafall äter något & vad det är spelar ingen roll bara jag får i mig några mål om dagen istället för inget alls.


-LGH SÖKANDE!

Idag har jag  fått bort en hel del som jag haft ute för försäljning. Så skönt. Kom hem för ett tag sen så har städat lite & fixat till här hemma. Ska ner till grannen sen tänkte att hon ska klippa mig. :) Har sökt samma lägenheter också. Nu sitter bara & degar. I morgon är det första jobb dagen efter semestern känns faktiskt rätt skönt måste jag säga.


-Lust att åka med!

Helt klart ville man hoppa på den & åka med! :P
 

-Nu har jag ro! :-)

Nu pratar vi att jag har ro i kroppen. :-) Ett helt härligt träningspass! Känner mig så lugn & är absolut inte de minst sprallig. :) Känns så underbart!

-Träning & ärenden.

God morgon! :) Nu är jag på väg till träningen. :) Ska bli så skönt men är så trött somnade runt fyra i morse. Efter träningen ska jag träffa T, M-J & J. Ska göra en del ärenden.

-Mario! :)

 

-Hungrig igen! :(

Mario åt min laddare åter igen förra veckan. så fått köpa en ny. Sen idag upptäcker jag att han käkat ljudkabalen från mitt biosystem till datorn. Så kunde inte lyssna på musik. :( Men de löste jag snabbt gick upp till vinden & tog fram en ny. :) Bra att ha kablar sparade ibland. :) Har nästan tre hela flyttkartonger med sladdar. Är man elektronik älskare så blir de nog lätt så. :) När man har en katt som Mario är det nog också säkrast att ha det.


-Sista semesterdagen.

Idag är min sista semesterdag. Känns både skönt & tråkigt. Imorgon drar jag igång med träningen igen & på tisdag är de tid att gå tillbaka till Solareturen. Ska bli skönt att få struktur på vardagen igen.

-Lösgodis. :P

Igår hade jag en underbar dag. :) Köpte lösgodis för över 100:- igår men har inte ätit av det än. Bra kämpat. Idag har jag varit ner & pratat en del med grannen sen har jag & C varit till affären en runda. Hitta massa kort på datorn som jag håller på att gå igenom. Många kort som man kastat & ska kasta. Tog mig en paus i kort kollandet & gick & la mig & vilade.

-Kärleksfulla!

Har tvättat & varit ner till Konsum med C. Efter de gick jag ner till grannen & här är jag nu. Jag passar ju dom små liven & de går hur bra som hälst. Grannen hade gjort hemmagjord pizza till mig & tagit fram chips & så. Dom är så gulliga & omtänksama & så kärleksfulla. :) Dom betyder otroligt mycket för mig. Jag mår ganska bra just nu.

-Hundvakt. :-)

Idag är jag hundvakt åt grannens hundar. Så mysiga! :) Mamman, pappan & deras två valpar. :)