-Nyår! :)

Idag började vi med att F hämtade oss & vi åkte till Maxi & en annan affär & handlade mat tills ikväll. Efter det körde F hem oss igen & vi fixade lite här hemma dammsög & såna saker pappa duschade Svea osv. Senare på kvällen så tog jag & pappa en promenad till F & där käkade vi mat tillsammans & bara kurrade ihop oss i soffan med massa tända ljus. Efter det tog vi alla en promenad hem till pappa & kurrade upp oss i soffan med massa godis, dricka & kollade på tv. Vid kvart i tolv så kom F kille & hämtade henne för att de skulle till mamma med raketer & smällare till min lillebror som L hade köpt till honom. Pappa & jag är hemma & väntar tills klockan ska bli 00:00 nu. Har haft en otroligt trevlig kväll med massa god mat, trevligt sällskap & bara massa mys.


-GOTT NYTT ÅR!

 
 
 
 
 
 

-Nystartsjobb & en mysig dag tillsammans med lillasyster F.

Idag så var min lillasyster F till sin chef & skrev papper till Arbetsförmedlingen om nystartsjobb & beslutet får hon reda på om ca 10 dagar jag hoppas hon blir beviljat det. Men enligt lag så har hon rätt det. Jag hoppas på det bästa för henne för det är hon värd. Vi mötte upp henne i stan efter att hon varit till chefen & efter att vi gjort det så gick vi till bibloteket & skrev ut min biljett hem & sen gick vi till Arbetsförmedlingen & lämnade in hennes papper.

 

Sen köpte vi julklappar till F killes familj. Deras tradition är att Nyårsafton är som Julafton för dem. Så efter vi gjort det så gick vi hem till F & slog in julklapparna. Jag hjälpte henne med det eftersom att jag gillar sånt. F bjöd på otroligt god mat. Efter det så tog vi en promenad ner till stan tillsammans sen så skildes vi åt & F gick hem & sen gick vi hem.


-Åter en mysig dag med familjen.

Idag så var ju jag, lillasyster & lillebror på bio & såg Sunes bilsemester. Det var otroligt mysigt att göra något tillsammans med lillebror då jag aldrig varit med honom på någon sådan sak. J! Efter bion så gick vi alla tre hem till lillasyster & hennes kille L & var där ett tag. Sedan körde vi iväg & handlede på Maxi & sen körde vi hem lillebror till mamma igen. Han hade sovit hos F & L sedan lördagen. F körde hem mig efter att vi lämnat lillebror. Det slutade med att pappa lagade maten idag också & jag diskade. Det serverades potatis, fiskpinnar, Hollandaisesås & rivna morötter.


-Bio!

Idag ska jag, lillebror & lillasyster på bio. Vi ska se Sunes bilsemester ska bli jättemysigt.


-Loppis!

Idag har jag, mamma, lillebror & lillasyster F varit på loppis & till olika affärer & kollat haft jättemysigt. När jag kom hem till pappa så fick jag fixa massor med min blogg för något hade hänt med den. Men har fått igång den igen men är absolut inte nöjd med temat jag har. L Vi käkade potatismos, biff, grönsaker & lingon & det var otroligt gott. Pappas egna potatismos är verkligen supergott.


-Tvättade & käkade gott!

Idag har vi varit hos lillasyster E & som jag skrev tidigare idag så har hon haft så värk så hon fick en tid till läkaren. Och där fick hon tabletter som hon skulle ta morgon & kväll & dem tog även massa prover på henne. När hon hade tagit tabletterna så var hon så borta i huvudet & så otroligt rolig. Har aldrig sett någon av mina syskon så påverkade någon gång i mitt liv. Det var otrolig rolig. Jag hjälpte henne & tvättade & det var hon jätteglad för. Pappa gjorde potatisgratäng, bacon, grädde & lök. Vilket var otrolig gott. När min andre syster slutat jobba så kom hon dit & efter ett tag kom hennes kille också & vi käkade tillsammans & umgicks hela kvällen. Senare på kvällen körd F & L hem mig & pappa.


-Lillasyster E & läkare!

Min lillasyster E har haft så ont i kroppen & varit till läkaren tre gånger men de kan inte komma fram till varför hon har ont & vad det är. Hon har så ont i knäna, händerna & fötterna. Så tidigt, tidigt i morse så ringde hon pappa & bara grät så ont hon hade. Hon har inte sovit något på hela natten. Och sist hon var till läkaren fick hon penicillin men när kuren var uppäten så kom smärtan tillbaka.

 

Så hon ska till doktorn idag igen. Sen ska jag & pappa till henne & hjälpen henna att tvätta & bara vara med henne. Och pappa lagar mat till oss.

 

Det är helt otroligt att inte läkarna tar saker på allvar & verkligen går in för sin uppgift när det gäller såna här saker. Hon skulle jobbat idag men hon fick ställa in det pga av smärtan & att hon inte sovit något i natt. Vilket är otroligt ledsamt eftersom hon precis har fått jobbet. 


-Phone House i Helsingborg!

Idag har vi varit ner till stan till Phone House & köpt displayskydd till pappas mobil. Lämnade även in min mobil där dagen innan Julafton. Servicen här nere & uppe i Karlstad går inte att jämföra. Upp i Karlstad är dem otroligt otrevliga & nonchalanta här nere är de super trevliga.

 

När jag har varit till Phone House i Karlstad har jag sagt att jag aldrig mer ska köpa saker från den affären men när jag flyttar ner till Helsingborg så kommer Phone House fortfarande vara en affär där jag kommer köpa mina saker. Har aldrig varit med om ett sånt bra bemötande. Verkligen så många + av mig & verkligen så många – av mig i Karlstad. Så konstigt det kan vara.

 

Efter Phone House så tog vi en promenad till min lillasyster E & där hjälpte pappa henne att borra upp två nya hyllor inne på toaletten. Det blev otroligt bra & hyllorna var så fina. Efter en stund kom min andre lillasyster & hennes kille också dit. Efter ett tag så hämtade vi hem pizza från pizzerian & käkade. J När vi hade käkat så körd min lillasysters kille hem oss & det blev tv kväll hos pappa.


-Fryser.

Idag vet jag inte vad som händer. Har fortfarande tandvärk så jag tror att jag håller på att dö. Fryser som bara den.

-Tandvärk.

Idag har bara jag & pappa varit hemma & tagit det lugnt. Vi har varit så trötta & jag har haft sån tandvärk. Pappa somnade runt sex & jag ställde mig & gjorde maten till oss. Egentligen skulle pappa laga mat men han va så trött så jag gjorde det. Han blev så glad när han vaknade. Efter maten diskade jag & fixade lite sen blev de massa tv.

-Julklapps öppning!

Under kvällen runt nio halv tio ca så blev det julklapps öppning som vanligt. Lillebror L delade ut julklapparna till oss alla. Efter det så satt vi & kolla på när han öppnade sina julklappar. Han blev otroligt glad för allt vilket han blir varje år. Uppskattar alltid allt lika mycket. Efter att L öppnat sina julklappar blev det min tur sen E, H, mamma & F. Så alla sitter & kollar på vad vi öppnar & hur vi reagerar när vi ser vad vi fått. Blev otroligt glad för alla mina julklappar. J Här kommer två bilder men jag tog ingen bild på pengarna som jag fick. Efter julklapps öppningen så va det tid för tomtegröt.

 
 

-Julafton 2013! :)

Idag har dagen varit underbar. Började med att jag & pappa tog en promenad till min lillasyster F & hennes kille & där va även min andra syster E. Pappa skulle öppna julklappar innan alla åkte iväg till mamma. Han
ville inte öppna hos mamma. Detta året fick han en jättefin tröja, ett presentkort på 90 minuter med massage & stor choklad ask.
När vi kom till mamma vid tre så var det tid för Kalle Anka, glögg, lussebullar, godis även det godiset vi bakade hos mamma på fredagen & massa annat. Runt sex sju så åt vi som vanligt en massa god mat. :) Här kommer en liten bild av allt som fanns på bordet. :) Som alla andra år!
 
 
 

-Dag på stan & Bingolotto!

Dagen började med att jag fick ringa tandläkaren akut pga min tand. Han skrev ut penicillin. Så ska ta det i tio dagar. Under dagen så va vi på stan jag, pappa & lillasyster F. Jag bjöd på mat. Senare på kvällen va alla syskon samlade hos F & spelade Bingolotto & käkade gott. Otroligt trevlig & mysig kväll. Att alla tre syskon va samlade. Det var flera år sedan.

-Biblioteket & Maxi!

Dagen började med att jag gick till biblioteket & kopierade papper som jag skulle skicka iväg. Efter det så kom lillasyster E & hennes kille & hämtade oss & vi åkte till Maxi & handlade. Efter det åkte vi hem till dom & efter ett tag kom min andre lillasyster F & hennes kille dit. Vi käkade Lax så nu har jag provat det sen allergi chocken så det är inte fisk jag är allergisk i mot. Färgat håret har jag också provat efter allergi chocken & det klarade jag också av så nu ska jag bara prova räkor också.

-Frukost & Jul godis hos mamma!

Först så va jag & pappa hos S & hälsade på & blev bjuden på frukost. Efter det gick jag hem till min lillasyster F & L & fick se deras nya lägenhet. Hur fin som helst. Efter ett tag hos dom så åkte jag & F till Jysk & handlade en julklapp till lillebror. Sen bar det iväg till mamma & där bakade vi julgodis & åt tacos hur mysigt som helst. Bästa dagen tillsammans sen vi va små. Va hur mysigt som helst.

-Frukost & lillasysters nya lägenhet!

Gud så skönt jag har sovit. :-) Helt otroligt. Idag ska vi till S & käka frukost sen ska vi antagligen till min lillasyster F & kolla in hennes & hennes killes nya lägenheten. Pappa, lillasyster & lillasysters kille kom & mötte mig vid bussen igår. Så L min systers kille körde hem oss till pappa så vi slapp går med alla väskor genom stan. Så snällt.

-Herregud!!! Chock!!!

Herrejävlar 379 st på Badoo som har tryckt på att dom vill träffa mig förstå tryckningen va runt sju ikväll alltså 378st på ca fem timmar. Rekord! :-) Pappa ligger & snarkar i soffa & jag ligger & ser på tv. Imorgon är vi bjudna på frukost hos S. :-)

-Nej nu kan jag inte längre!

Att sitta still går inte längre för mig. Inte efter alla dessa timmar. Bena hoppas upp & ner. :-P Haha. AD/HD max just nu! Men väldigt snart framme! Få krama om min älskade familj som väntar på Knutan när bussen kommer in. :-)

-20:05

20:05 är jag framme! :-) Fick åka till Skövde med tåget & massa andra ställen så nu sitter jag på bussen. :-) Kom på ett sånt trevlig par i Kristinehamn som satt sig hos mig vi satt & snackade hela vägen till Göteborg. Nu åker vi samma buss också men dom sitter i mitten av bussen & jag satt mig längst bak som vanligt. :-)Mest lungn & ro där. :-) Kommer nog inte skriva så mycket i bloggen nu när jag är nere. Men kommer svara på telefonsamtal, sms & alla andra sidor men antagligen inte blogga. 

-Fryser.

Färdig packat & färdig plockat här hemma. Sitter & ser på tv & fryser otroligt mycket. :-( Ska köpa busskort sen, ny laddare, mat, kopiera papper osv. Tiden kommer gå fort.

-Snart dax!

J med familj va här i gårkväll. :-) Idag åker jag äntligen! Har en hel del ärende att fixa i stan innan jag åker så åker in lite tidigare. 

-Nu är jag själv!

Nu är mina bäbisar hämtade. Så tomt utan dom. :-( Kändes jobbigt att lämna bort dom.

-Massor att göra.

U-K har varit här & hämtat mina väskor. Sen åkte vi en runda till Grums till ICA. Sen tog vi en skogspromenad i skogen i Vålberg med hennes hundar. :-) Och vi hittade grill platsen som alla pratat om lagom till när man ska flytta. Det va riktigt fint där. Z kommer förbi sen & hämtar Mario & Linus & J kommer också att titta förbi idag. Sen ska jag ta & packa klart. Imorgon åker jag äntligen. Ska bli så skönt att komma bort & ner till familjen igen. 

-KL 12!

Nej man borde kanske ta & gå upp & packa det sista inför Skåne resan. Väskorna hämtas kl 12. Sen ska jag fixa lite här hemma. Sen ska jag till Grums.

-Fobbig! ;-)

Sicken fobbig, han fick ju ente po flabben iaf! :-P

-Södermalmspolisen.

 

-GÅR I TAKET!!! :O

Jag har alltid kännt att jag är onormal vilket många reagerar på & reaktionerna är oftast negativt vilket jag skiter fullständigt i! Jag vill INTE, jag ska INTE & jag tänker INTE vara normal. Har försökt under skolåren att vara normal, att passa in & det har också gjort att jag mått sämre psykiskt! Jag är den jag är det är bara att acceptera eller ta avstånd! Skiter fullständigt i vad du väljer eller gör! Fick en sån in i helvetes jävla fråga förut. Att människor inte kan tänka sig för ibland. Han frågar mig om jag är sjuk jag svarar ja det är jag & jag har papper på det. Jag kan bevisa det. Vill du se? :-P Fuck vad arg han blev. Börja kasta ur sig massa saker som om han kände mig. Fjant, skott i pannan på honom skulle sitta fint! Just nu är jag på så jävla fittigt humör. Jag kan allt vara otrolig, jag vet att jag uppfattas som uppkäftig, nonchalant & otrevlig! Det är min attityd. Frågat många vänner vad dom tyckte om mig förstå gången dom träffade mig & deras svar är ungefär uppkäftig, nonchalant & otrevlig. Får även höra det av en del andra som jag träffat en gång. Dom som känner mig vet att jag är en väldigt snäll tjej men bestämd av mig! Med otroligt mycket känslor fast att jag oftast inte visar det! Dålig attityd har jag mot människor som inte fattar att man inte vill ha kontakt med dom, jag har dålig attityd mot människor som man fått säga till mer än fem gånger. Det är Anna! Jag är stolt av att vara Anna & jag är även stolt av att vara galen, knäpp, uppkäftig, nonchalant & otrevlig osv. 
 
 

-SKÅNINGAR :-P

 

-Tandläkaren.

Rotfyllning av tand på gång första besöket gjort. Just nu känner jag inte ett skit i käften. Nu ska jag ta & fixa lite här hemma. :-)

-Nya tatueringar & tandvärk.

På g hem igen från stan & jobb. Har fått sån tandvärk & nu kommer ni skratta eftersom jag är tandläkar rädd så måste jag till samma tandläkaren som jag går till! Så ska dit senare idag. Började få ont för ca två dagar sedan men tänkte att jag väntar med att ringa tills efter jul men de blir bara värre & värre.
 
Har ju varit bestämt länge att jag ska tatuera knäskålarna efter knäskålarna så har jag faktiskt bestämt att tatuera insidan av under läppen i munnen! :-)

-Ärlig ger dig...

 

-Kom på mig själv förut!

Idag när jag gick hem från bussen så ställde jag mig på vägen & stod & stampade på massa is sen gick jag. Sen när jag gått en stund så kom jag på mig själv vad jag gjort. Min tanke va varför gjorde jag så? Så gör man som barn eller jag gjorde iallafall det som barn. Så varför gjorde jag så??

-2 December 2009!

Kan inte fatta att jag skrivit blogg i fyra år & två veckor idag. :-) Helt otroligt jag som brukar skita i saker efter ett tag. Tiden går så fort & mycket har hänt i mitt liv.

-Stor lust!! :-\

Har haft stor lust nu i flera dagar att öppna någon cider & köpa några öl men stor idé när man inte ska dricka! :-\!!! Men tror fan att det spricker idag! Lär nog bli en cider! 

-Hmm!!!

Har varit hemma ett tag nu. Käkat lite frukost. :-) Tänkte jag skulle packa källaren idag men jag kom så långt som till sängen tillsammans med Linus. <3 Idag har jag faktiskt ingen lust till något skulle jag nog säga. Men finns saker som måste göras så är det bara. Se hur länge jag blir liggandes här. Satt på musik & så klart så hittade jag några låtar med Lasgo. Blev man ju ännu slappare. Haha. :-P Känner på mig att jag inte kommer fixa ett skit idag oavsett om jag måste.

-Phone House!

Va in till Phone House innan jag åkte hem. Äntligen hade dom fått svar från HTC att dom inte kunde göra mer för mig när det gäller min mobil. Så bad dom skriva ut alla inlämningskvitton & utlämningskvitton så att jag kan ta med dom ner till Helsingborg så jag & pappa kan gå till Phone House i Helsingborg istället. Pappa har väldigt bra kontakt med dom i Helsingborg så det går troligen mycket bättre där nere. Men man vet ju aldrig men värt ett försök.

-Be cereful..

 

-Klippt mig & blåmärkena är tillbaka. :-\

Idag har jag packat lite till. C & Z va här & hälsade på & klippte mig. Nu ligger jag i sängen & ser på Ink master USA. Har duschat tre gånger nu & de kliar luka mycket på kroppen som det gjorde förstå gången jag duschade. Upptäckte nu sist när jag duschade att jag fått tillbaka en del blåmärken.

-Snart klar nu! :)

Har väl i stort sätt packat ner hela lägenheten nu. Som ni kan se på bilderna. Men har källaren kvar. Vet inte vad jag har för skit där nere men det är propp fullt. Tryckt in saker så att när man öppnar får man allt på sig. Haha! Snacka om att jag tror att där är en hel del skit.
 
 
 

 

 


-Lilla Linus!

Han är inte så liten men ser ut att vara typ som Mario. Han är hur go som helst. Nya vännen till Mario! J En äldre tant kunde inte ha kvar den för att hon skulle läggas in äldreboende. 

 
 
 

-Katt.

Igår skulle jag ha jobbat med jag orkade inte. Tänkte vara ledig nästa vecka för jag åker till Helsingborg på torsdagen. Men kommer nog att jobba mån, tis & ons ändå. Tvättade & fixade här hemma igår. Har tagit sovrummet till alla kartonger & till möblerna som jag inte använder. Så har flyttat ut sängen i vardagsrummet.Idag har jag packat. Grannen kom in förut & frågade om jag visste någon som ville ha en katt. Så jag sa att jag va intresserad. Så vi åkte & tittade på den. Är upp till ägaren nu om hon verkligen vill göra sig av med den eller inte. Får besked senare antagligen.

-Glömde allt i torsdags!

Åkte iväg för att jobba när jag väl sitter på bussen kom jag på att jag glömt alla mediciner som jag ska ha under dagen. Då fet va bara att hoppa av bussen & säga till på jobb & åka hem igen. Åkte aldrig tillbaka till jobbet. När jag väl kom hem så fastnade jag i att börja packa ner massa saker inför flytten!

-Onsdag!

I onsdags blev det inget jobb. Utan jag va till Vårdcentralen till läkaren. Det va inga blodproppar. Han kunde inte förklara varför jag mådde som jag gjorde men han tog en hel fel prover på mig. Sen fick jag även reda på att jag hade åter igen magkatarr. Så fick tabletter för det. Sen skulle han höra av dig direkt när han gick svaren på proverna. Senare på dagen så kom U-K & vi drog iväg & hämtade flyttkartonger.

-Så härlig! Haha!

 

-Sa upp lägenheten igår!

Glada besked igår flyttar inom 3 månader! Så sa upp lägenheten igår! Vilket känns underbart! Idag ska jag till läkaren på vårdcentralen! 

-Besök på jobb!

Idag har vi fin besök av dessa, tvn & radio P4.

-Blodproppar? Inte så allvarligt!

Blodproppar! Mysigt värre! Lär märkas imorgon! Blir andningen svårare under natten ska jag ringa 112! Men jag är inte den som ringer i första taget! Klarar jag åka buss hem från jobb med den jävla smärtan som jag hade förut så klarar jag nog allt! Jag tar speciellt allvarligt på det!  Det borde jag kanske? Inte vet jag! Jag ser på det så här dör jag så dör jag då är de meningen att jag ska dö! :-P Nu ska jag vila ögonen är helt slut!

1177 vore nog bra att ringa så man kan få lite svar! :-)

Gick hem från jobb idag för att jag hade sån huvudvärk & att jag hade så ont i bröstet & hade svårt att andas. Huvudvärken har gått över och svårt att andas har jag inte längre. Men fick en större chock när jag klädde av mig precis för att duscha hela kroppen är full i blåmärken. Fattar nada.

-Förlåter inte...

 
 

-Aldrig varit med om något liknande!

Va ett litet tag på jobb idag. Kom hem för en halvtimme sedan. Har så ont i huvudet har aldrig varit med om något liknande. :-( Ska försöka fixa med disken, små plocka lite efter alla mina små pauser i sängen. ;-)

-Migrän hela helgen vilket antagligen beror på...

Rabies går på reparation! :-P Igår somnade jag runt sex. Har haft migrän hela helgen vilket antagligen beror på att jag håller på att sluta dricka Cola & även håller på att sluta snusa. Fyra dagar har jag hållt nu. Bättre än inget. Vaknade med huvudvärk vilket jag hade väntat mig. På g till jobb nu.

-Kent! :)

 

-Mmm!!

Idag har jag fixat & plockat lite här & där. Har sån otroligt migrän så går fan inte att beskriva. Här snöar det som bara den. :) Hoppas det kommer ligga kvar. Så skoj att höra barnen leka & ha skoj. Gjort lite mat & matlådor. Veckan som kommer lär bli lika full med jobb & så skulle jag tro eftersom att vi öppnar på tisdag.

 


-Älskar popcorn.

 

-Jag saknar någon vid min sida!

Idag är en sån dag där jag saknar att ha någon i min närhet & att del mitt liv med. Såhär stark längtan har jag aldrig haft sen jag blev själv. Utan har alltid tyckte det varit skönt att inte ha någon vid min sida. Men så är absolut inte läget längre. Det är väl ett bra täcken? Men det gör mig otroligt rädd!

 

Men jag har haft starka känslor för en kille förut. Men sist jag träffade honom kände jag att det va läge att ta allt med en nypa salt. Jag är absolut inte ledsen för att jag lärt mig att ta det så utan jag är jävligt stolt över mig själv & saken är den då blir jag inte sårad, jag bil inte besviken & jag blir inte ledsen & förkrossad. :) Jag tror & hoppas inget när det gäller mig & honom längre den tiden är förbi hos mig! Som sagt tar det som en nypa salt! :):)

 

Idag saknar jag någon men jag saknar inte någon som är vid min sida för stunden utan för livet ut. Vem det skulle vara har jag ingen aning om. Men jag vet att jag inte träffat den personen ännu! Han finns inte just nu... Men han kommer när jag minst anar det! :)


-Landat!

Nu har jag landat hemma. Ska duscha & käka sen lägga mig i soffan & bara vara. Lär väl somna som alla andra dagar den senaste tiden! Nya krafter & nya möjligheter i morgon. God natt!

-Fan vad vi har att göra!

Fuck vad rörigt det är på jobb. Sitter hos psykologen nu & ska tillbaka till jobb efter. Har varit övertid i dagar för mig. Ska jobba tre dagar i v, tre timmar men så har det inte sett ut. Ikväll ska A & jag jobba över till sex. Har riktigt ont i fötterna måste jag säga!

-Hur skulle jag känna om jag dödade någon? Hur skulle jag känna om jag klippte av stortån med en tång? :)

Som de flesta redan vet så har jag under flera år gått & tänkt på hur det skulle vara att döda någon. De har jag skrivit om många gånger. När tanken väl kommer i huvudet igen brukar jag prata med pappa Baloo om det. Han är liksom den ända som förstår mig eftersom han har samma fundering.
 
Men de va inte det jag skulle skriva om. Sen igår kväll så har jag funderat på följande: Hur skulle de kännas att klippa av stortån med en tång?? Skulle jag känna någon smärta?? Skulle smärtan vara skön?? 

-Säg aldrig...

 

-Liv & död!

I morgon får jag skjut till jobb & hem. :-)! Har käkat lite & duschat. Nu ligger jag & ser på 112 på liv & död. Otroligt trött!

-Otrevlig & arg! :(

I två dagar nu har jag varit så jävla arg & otrevlig mot alla på jobb & varför vet jag inte. Känner mig bara så arg på allt & alla. Vilket är väldigt jobbigt för mig. Jag försöker verkligen vara trevlig men jag kan inte. Det är två dagar som jag borde ha stannat hemma & stängt in mig i lägenheten & inte träffat en käft. I vanliga fall så gör jag det men jag vet också att dom verkligen behöver mig på jobb just denna veckan & nästa vilket gör det så svårt för mig att stanna hemma. 


-Pappa!

Pappa ringer nästa varje dag & berättar att nu är det bara så många dagar tills jag kommer ner & så. Haha, han är för go. Kan inte fatta att det snart är den 19e december, dagen har jag längtat så länge efter & dagen är snart här. :)!


-Framtiden! :)

När jag flyttar till Helsingborg så kommer jag få åka till Lund eller Malmö en gång i månaden med mina käkar. Det är en bit, men helt klart värt det. Tar väl med pappa Baloo så får han hålla mig i handen. :P Skrattar.

 

Tänker inte så mycket på flytten just nu. Har börjar lugna ner mig & ta det som de kommer. Det är ändå jul nu snart så jag lär inte ligga i så mycket tid & tankar på det nu tänker njuta av den tiden som är & kommer så gått jag kan. Tar tag i allt i slutet av Januari eller i början på Februari igen. :)

 

Jag är värd att njuta ett tag & få ta det lugnt. Detta året som gått har verkligen varit riktigt jobbig, kämpigt, mycket glädje, mycket tårar, massa bråk hit & dit & ett otroligt jävla anamma & massa krut har jag fått ha.

'

Jag har tagit mig så långt & har inte så långt kvar för att ta mig i mål vilket känns jävligt skönt. Har varit på väg att ge upp många gånger under detta året men jag har tagit mig upp igen vilket betyder att varje gång jag tagit mig upp har jag blivit betydligt mycket starkare som person!

 

Det nya året som kommer är jag inte inställd på att det kommer bli så mycket enklare än detta året & det känns väl lite sådär, men jag vet också att längre fram i mitt liv så kommer jag också få må bra & kunna fokusera på den utbildningen jag vill gå. Jag kommer kunna ha min familj nära, jag kommer kunna börja leva & uppskatta livet mer.


-Tja!

Idag har jag först träffat en kompis sen drog jag iväg & jobba. Det är veklingen så mycket att göra på jobb nu innan vi öppnar till veckan det är rena kaoset. Efter jobbet idag så va jag till käkspeciallisten med käkarna jag går dit en gång i månaden. :) Idag så skrek jag riktigt när jag va hos honom käken råkade gå ut led. :( Hade glömt hur jävla ont det gjorde. Åkte aldrig tillbaka till jobbet utan åkte direkt hem istället. I morgon så ska jag jobba sen till psykologen sen tillbaka till jobbet & jobba kväll. :) Är så mycket att göra som jag redan skrivit hundra gånger de senaste dagarna. :P


-Träffa en kille från Badoo! :-P

Precis satt mig ner för första gången idag för att koppla av. Så trött. Vi har så mycket att göra på Solareturen. Imorgon ska jag träffa en kompis, sen jobba, sen till käkkirurgen & sen jobb igen. Har en sån dag idag med att vara sur, grinig & att vara otrevlig. Idag kom två flytt killar med vårat kassaskåp till de nya lokalerna & det visade sig att en av killarna va en kille från Badoo som jag snackat med en hel del via nätet & sms. Han jobbade för det företaget. Verkar vara en super go & va verkligen super trevlig kille. Ååå väldigt snygg! :-P Haha! 

-Somnade sent vaknade tidigt!

Gick & la mig halv elva låg & försökte sova tills halv tolv men sen gav jag upp & gick upp. Konstigt det med att jag somna vid tvn men inte i sängen. Gick & la mig halv ett igen & somna men vaknade halv fyra & kunde inte somna om. Just nu är ju hur trött som helst. På väg till jobbet.

-Tre gånger redan!

Klockan är snart tjugo över åtta & ha redan somnat tre gånger i stolen. Kanske borde gå & lägga mig men klockan är så jävla lite! :-( lär nog lägga mig nu nej snart iallafall! :-P

-Vi har sån jargong jag & killarna! :-)

Jag verkligen älskar vissa killar på jobb speciellt dom som stod & kollade på när jag fixade bordet. Dom är lika råa som jag i snacket osv. Vi har en sån jargong! :-) Vilket jag älskar & uppskattar väldigt mycket.

-Fuck!

Haha, kom precis på att jag inte käkat sen igår. Kanske tid att ta något att käka. :-)Vore nog bra för kroppen!

-Dryga killar på jobb!! Kvinnor reder sig själv! Iallafall jag!

Har varit hemma en timme ca blev lång dag på Solareturen idag. Mycket som ska göras nu när vi flyttar till nya lokaler. Men ska bli så skönt. Idag orkade jag inte vänta på dom dryga killar som skulle skruva ihop ett tungt jävla borde så jag gjorde det själv & jävlarna bara står & glor & påstår att en tjej inte kan sånt. Dom jävlades med att inte ge mig skruvdragare men jag löste det lätt med att skruva in allt för hand. Vilket gjorde så dom tappade munnen såg det ut som. En kvinna reder sig själv iallafall jag. :-) Har stora sår i handflatorna nu men vad fan gör det. När dom såg att jag klarade det så var dom inte så tuffa i käftarna längre, utan alla bara gick! Nu hör det till att det inte är ett vanligt bord. Ett bord är lätt att sätta ihop det kan alla, hoppas jag! Haha! Så trött just nu! Blir antagligen lika lång dag imorgon. Ha det gott!

-Drömmar!

Är visst inne i en period att drömma otroligt jobbiga drömmar! :-\ Vilket är jävligt jobbigt eftersom att jag får sova så lite. Sitter på bussen nu in till stan blir frukost med en kompis sen drar jag till jobb ett tag. :-)

-Ungdomen i Värmland!

 
Så jävla bra! Har bott länge i Värmland. Det som är vanligast här är att köra på en & samma gata hundra gånger, ha rutorna nere & slå på plåten & ha så hög musik på så man inte hör om man släpper en fis. Dansband är ett stort intresse här uppe! Dansband är riktigt, riktigt jävla dåligt!



-Kladdkaka & julkalender!

Blev sugen på att baka så jag slängde ihop en kladdkaka som står i ugnen nu. Ligger & ser på Ink master USA nu, sjukt bra pogram. Ska slå över till ettan snart & se om julkalender är något att ha i år.

-Anonym kommentar?

Anonym Om: -Misshandlade mig!
Ne fyyy va hämskt! 
Stackars dig vännen. 
Love u
 
Mitt svar: 
16 minuter sedan
 Kan tyvärr inte säga att jag älskar dig! Du är ju anonym?! Du kan vara vem som helst! Kram.

-Så trött.

Har väl inte gjort så mycket idag. Har diskat & gjort mat, suttit vid datorn & kollat massor tv. Så jävla trött. I morgon blir det jobb men först en frukost med en kompis. :-)l

-"vänner"!

Helgen har varit bra. Städat, julpyntat, gjort klart mina hemmagjorda julkort, tvättar osv. Idag blir en lugn dag hoppas jag på. :-) 
 
Har sagt upp kontakten med en vän som stått mig väldigt nära. Men är så trött på att bli satt i klistret jämt. Så det va lika bra att bryta med henne. Riktigt vänner gör inte sånt.

-Misshandlade mig!

I natt vaknade jag av att jag var så rädd & bara grät. Hade drömt. Drömde om att jag låg & sov & vaknade av att någon var i lägenheten. Jag frågar vem där & personen bara skrattar, jag frågar igen & personen skrattar igen. Jag går upp ur sängen går till toaletten för att personen är där inne. Jag öppnar dörren & där står M & rakar sig & bara skrattar åt mig. Jag frågar honom hur han kommit in vilket han inte svarar på. Jag är så upprörd & bara gråter & skakar i hela kroppen & han bara fortsätter skratta åt mig. Jag säger till honom att jag kommer ringa polisen vilket får honom att bli så förbannad & arg. Han går mot mig & börjar misshandla mig totalt. Det är blod överallt. Sen ger han sig bara av. Jag ligger på golvet & efter många timmar så har jag tagit mig till min telefon & ringt polisen. Polisen kom & jag gjorde en anmälan & ambulansen var på plats ett tag efter så det blev ett sjukhusbesök. Sen vaknade jag! Var helt förstörd kollade hela lägenheten & så att dörren var låst vilket den var.