-Börjat med drickandet igen !

Idag ska jag plocka lite och så, sen ska jag ta cykeln ner till Vålberg. Posta ett paket. Började med dryckerna idag också. För att jag vill bruka allvar nu. Vågen har ståt stilla för länge nu. Så nu är de tid att ta tag i de igen. Denna veckan händer inte så mycket. Ska till jobbet på onsdag och sen på fredag ska jag till diabetescentrum.


Vad ska man skriva om då? Finns inte så mycket jag kommer på just nu tyvärr. Hörs sen !


-En söndag igen..

Idag har jag nästan sovit hela dagen. Varit riktigt sliten. Har gjort matlåda till Mats tills imorgon. Sen har jag diskat och plockat lite. Igår hade vi de mysigt och kollade på film och så. Imorgon ska jag till posten och posta pappas mobil till honom. Han är i Skåne. Så han ville byta mobil för den han har nu med tach är inte speciellt enkel för honom.


-Tagit de rätt lungt.

Igår somnade vi rätt tidigt måste jag säga. Va rätt trötta. Första veckan för Mats på jobbet o.s.v. Idag gick vi upp tillsammans och åt frukost. De är inte så fint väder men de gå. De regnar fram och tillbaka. Skickade morsdag kort i torsdags till mamma och hon fick de igår. Mats tvättar och jag har vilat lite och mysigt med Nova, Snart ska vi till Jonas i Edsvalla. Ska bli kul. Kanske skriver mer sen.


-R.I.P

Mormor dog igår tyvärr…


-Kursen klar OP i OKT !

Äntligen är kursen klar. Nu väntas de bara på att bli Okt månad sen händer allt jag väntat på länge nu. Igår åkte pappa till Skåne. Efter kursen gick jag lite på stan och kollade. Sen kom Mats och hämtade mig. Sen bar de av till Säffle till Mats mamma och pappa där sågade vi ner träd. Hämtade pappas gräsklippare, stolar och såg och mkt annat. De bästa av allt vi hämtade en cykel till älsk så nu kan vi cykla tillsammans.

 

Idag är de tid att städa, har börjat de är snart klart. Har även varit uppe till vinden med en del saker. Imorgon ska vi nog till Jonas han har fåtte en liten flicka för ca 2 veckor sedan. Så vi har köpt  lite presenter. Värder är jättefint.

 

Ikväll blir de bara lugnt vi ska mysa med lite mat.


-Dagen började inte så bra.

Idag har inte hänt så mkt har bytt plats på lite tavlor och så. Har öven bytt gardinger i vardagsrummet. Finns inte så mycket att göra när älsk inte är hemma.

 

Dagen började inte så bra, jag cyklade till vårdcentralen i morse vid åtta och skulle ta prover till diabetescentrum och till Torsby. Det ös regnade ute men jag cyklade ändå. När jag kom dit hade den vanliga personalen slutat för de är ett norskt företag som äger vårdecentralen nu. Tyvärr. Fan tänkte jag, efter en stund när jag hade anmält mig kom de ute en kille och ropade upp mitt namn. Inte fan ska de okunnige personen ta blod ifrån mig. Gud jag hatar och ta blodprover för att dom oftast får sticka mig många gånger för att dom inte lyckas få något blod. Idag fick dom sticka mig fem gånger. Han var trevlig killen, han försökte ju göra allt så bra som möjligt men de gick inte så bra. Men han höll sitt humör på topp ändå och tillsist kom blodet. Yes tänkte jag. Äntligen. Jag missade även ett möte på HAB men min psykolog.

 

Vi hämtade en katt igår från en kompis kompis. Tingeling heter hon, men hon bajsar och kissar över allt, håller på emot Nova så de är inte klokt. Vi hämtade den i Forshaga hos en som heter Simone. Katten är jättefin men de går inte ha den här. Jag orkat inte med piss och skit i hela lägenheten. Så idag ska vi lämna tillbaka den. Hoppas dom hittar ett bra hem till henne ändå.

 

Jag och mamma kom fram till att vi skulle träffas någon annan gång istället, hon skulle ju komma upp när jag tog studenten, men vi kom fram till något annat istället. Det är ju så längesedan vi träffades så vi behöver nog vara själva när vi träffas efter så många år. Man är ju nervös och rädd att allt ska bli fel igen. Så vi bestämde att ta de någon annan gång.

 

Pappa ska göra mat nu, potatisgratäng och baccon. De är så otroligt gott måste jag säga. Medans han gör de ska vi åka och lämna tillbaka Tingeling. Vi åker inte hela vägen till Forshaga denna gången utan vi ska mötas på parkeringen på bervik. Blir lite kortare.

 

Ikväll ska jag väl försöka vara uppe lite längre. Igår somnade jag runt 20.15 jätte tidigt. Men jag har ju också haft att göra varje dag med möten, planering, måste tänka på allt. Och så försöker jag ju hålla igen med maten o.s.v. De är kaso igentligen men jag mår bra, allt känns bra. Blir väl någon film ikväll med pappa och älsk skulle jag tro.

 

Imorgon är de kurs igen, jippi. Nej men ska blir kul att träffa alla igen. De är väligt intressant på kursen. Men efter lunch är jag så trött men ska börja med ny medicin imorgon och se om de hjälper. Ska fixa matlåda också.

 

Kanske hörs sen. Kram


-Nova!

Tagen idag, den nyaste på Nova.

-Allt & inget.

Hej de har hänt mycket den senaste tiden, så jag har inte rikigt orkat skriva. Men nu ska jag försöka bli bättre på de.

 

Som alla vet tar jag studenten nu den 10 Juni. Har fixat mycket till de. Och bjödit lite folk och så. Lite osäkert om alla kommer än men hoppas på att få svar snart från alla. Mats har fixat så jag ska få åka i Fredriks bil på min student.

 

Sen har de varit mycket med Torsby. Oprationen blir i okt antagligen. Har även gått en kurs, är inte klar med den kursen helle uta har två dagar kvar och de är denna veckan onsdag och torsdag. Sen den 9 Juni ska jag till torsby och träffa dietisten sen är allt klart.

 

Har även varit sjukskriven en månad nu som de bukar vara denna tiden på året. De är liksom då jag går i ide. Haha, nej men mår lite sämre. Jag har fått en ny medicin och den fungerar bra. Den siste denna månade går sjukskrivningen ut så då den 1 blir de tillbaka till verkligeheten.

 

Idag var jag hos doktorn och när jag åkte hem känndes allt så jävla bra. Jag vet inte var den underbar känslan kom ifrån. Men de känns som allt är bra. Istället för en deprimerad Anna känner jag mig som en glad tjej. Så har inte jag kännt på länge. Men de känns underbart att känna så här. Vet inte vad som hänt för att jag kommit till detta läge, men de känns KANONBRA.

 

En sak som bidrar till att jag känner mig gals och så är nog att jag har börjat få kontakt med mamma. Jag vet ju inte om de är de men känns som allt jobbigt har släppt. Hoppas bara på att detta håller i sig.

 

Efter skolan har jag fått jobb, känns helt underbart måste jag säga istället för att gå hemma och dega.  De skulle jag inte orka.

 

Mats har börjat jobba igen, han är också mycket gladare. Känns som en underbar tid i livet just nu. Så mycket jag vill göra som jag aldrig orkat förut. Me jag är en KÄMPARE. Visst de kommer komma tider då allt känns skit igen, men då kämpar man på.

 

Sitter och lyssnar på lugna favoriter på datorn, har plockat när jag kom hem och fixat kattens mat och kattlåda. Ska snart börja på maten, för älsk kommer snart hem. Sen vet jag inte vad de blir. Kanske åka och ta sitt första dopp.

 

Har fortfarande inte fått besked från försäkrningskassan men jag har slutat oroa mig, de blir som de blir. I alla fall så vet jag att jag blir aldrig utan pengar.

 

I helgen så har vi varit och grillat hos Fredrik. Han bor på landet. Pappa va med dig vi hade jättemysigt. Tog även lite bilder på Vattnet och utsikten. Även på deras hund Ronja. Vädret kunde varit bättre gud vad de åskade och regnade. Men när vi kom dit var de jättefint.

 

 

 

 


-En dag i taget.

Nova blir bara större och större, finare och finare. Idag blir de lugnt, vi ska mysa och se på tv och ta de lugnt. Vädret är ju inte precis jättefint om man säger så. Har läst en del i lite tidningar jag fick av Kerstin. Ska lägga mig sen och läsa boken som jag börjat på.


....

Ja då var de tid att försöka skriva lite igen då. Har varit dålig med de, känns som jag inte har något att skriva längre. Mats pappa ligger fortfarande på sjukhuset, han kommer hem på måndag. Dom har byggt om och så till handikappat hemma hos dom för att Tommy ska komma hem. På måndag ska jag på kurs och tisdag. Sen onsdag är de tid för pengar.


Idag har vi städat och plockat. Gjorde god mat och så. Pappa kom upp och åt med oss. Kerstin kommer sen vi har sparat lite mat till henne så hon slipper komma hem ikväll och stå och laga mat. Mats ser på Hammarby och pappa ser på hockeyn. Har även beställt lite på Ellos till Mats. Vi får se när de kommer, och se om de passar.


Många frågar vad jag ska göra när jag tagit studenten. De har jag svar på men föst av allt ska jag bli opererad och fixa till mitt mående. Efter de ska jag börja jobba i stan som städerska. Om inte operationen blir av så snabbt som tänkt så börjar jag jobba efter skolans slut. Och blir sjukskriven när jag opereras sen.   


-Sluta skriva?

Vad ska man skriva, har gått ner 1kg till. Har haft en del möte och så. Har inte orkat skriva. De är mycket nu när man ska ta studenten och så. Har fått klart vad jag ska jobba med efter skolan antagligen. Trött på att skriva. Ingen läser ändå.


-30 April!

Igår började dagen med att Kerstin kom med smörgåstårta och vanlig tårta som hon gjort till mig. Vi satt på kaffe och öppnade presenter, jag fick en studentklänning, strykjärn, halsband, en ljusstake och blommor av Kerstin och Tommy. Sen åt vi och hade de mysigt, smörgåstårtan och tårtan var jättegoda.


'




När vi var klara åkte vi in till Tommy. Han är fortfarande på sjukhus. Kerstin tog sin bil och vi vår. För Mats hade köpt en ladyshaver till mig, men den fungerade inte som den skulle så vi fick åka och byta den. De gick jättebra. Efter det åkte vi också till Tommy en lite stund. Sen åkte vi hem och la oss och vila en stund.


Efter en stund kom Kerstin och vi åkte till Borgvik och skulle kolla på brasa och så, de var nästa inget folk där, så vi bestämde oss för att åka till Kil. Där vet vi att de var större och mer folk. Vi mös och åt korv och en chokladboll. Sen köpte vi lite lotter och kollade på brasan. Jag tog även lite kort. Som jag lägger upp. Min dag var helt klart lyckad måste jag säga. Hade jättemysigt. Tack så mycket för allt.



-Veckan som varit..

I tisdags var jag på psyk hos Dr så hon sjukskrev mig i en månad framåt. Sen fick jag en ny medicin som jag ska byta ut och prova. Sen tog hon bort apodosen, den är så jävla jobbig. Efter mötet på psyk var de tid att åka till ett nytt möte på Barnhabiliteringen, vi skulle ha ett möte med vuxenhabiliteringen för att nu när jag går ur skolan tillhör jag inte barnhab. Efter det åt jag och pappa lite gott i stan alltså wok. :) Mats åt när han var klar på sitt möte.

I onsdags var vi in till Tommy och hälsade på. Vi gjorde nog inte så mycket mer. Inte vad jag mins.


Torsdag var jag till ögonmottagningen på Haga. Fick i lagt droppar och kunde knappt se efter en halvtimme. Sen tog de kort på mina ögon och så. Dom komma de som har diabetes för att deras ögon kan bli dåliga. De är ju inte bara diabetiker de kollar. Men jag var där för de. Efter det var Mats på arbetsintervju, de gick bra. Men jobbet var inget för han. Så de blir nog inget. Dom hade inte kollektivavtal o.s.v. och de är inte bra.