-Filmkväll & mys <3

1. Bröllopsfotografen 2009 Komedi/Romantik
Betyg:
 Filmen var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Men den gick att se på. De är ju inte precis någon komedi. Mer en drama.
2. Flickan från 2009 Drama
Betyg: Den var bra men inte jättebra. Går att se på.
3. Lies and illusions 2009 Action/Thriller
Betyg:
Gick ej se hade laddat ner fel fil.
4. The Collector 2009 Skräck/Thriller
Betyg:
Den var riktigt bra. Värd att se.
5. Turn The River 2007 Drama
Betyg:
Den var inte jättebra. Går att se på.


-Ny kategori.

Har gjort en ny kategori eftersom att jag kollar på mycket film och de är ett stort intresse.Jag lägger ut dom filmer jag ska se och sen går jag tillbaka och sätter betyg på dom i samma inlägg. Vill ni kommentera vad ni tycker om filmerna om ni sätt dom o.s.v. eller om ni har frågor så hör gärna av er.


-Söndag & veckan som kommer !

Just nu ser Mats på Finland & Slovakien. Imorgon börjar allvaret igen med dryckerna, har varit mycket dålig på den nu ett tag. Så har säkert gått upp dom 2.5 kg igen. Men hoppas inte de. Denna vecka som kommer ska jag dricka dryckerna hela dagarna har jag tänkt. Sen i slutet av veckan ska jag till doktorn igen.


-Bloggen fixad

Nu är bloggen fixad igen. Vad tycks?


-OS-MÖSSAN 2010

Var till Säffle vid halv nio igår kom väl hem ca 24. Vi hämtade OS-mössan som Kerstin gjort till oss. Någon som vill ha en sådan så kan jag kanske fixa de. Hör av er i så fall. Hon bjöd på kvällsmat räksmörgås med ägg. Sen satt vi och pratade lite. Och Tommy och Mats kollade på OS. De är ju snart slut nu. Tråkigt för dom som älskar sport men mer roligt för dom som inte är intresserad. Jag har ju kollat en del på OS när de varit Sverige.   


-Nya bilder på NOVA den 27/2-2010

Här kommer två nya bilder från idag på Nova, visst är hon fin? De går bara bättre och bättre. För någon dag sedan var hon med hem till Kerstin och Tommy, eftersom att Tommy blivit opererad så tog ved med Nova dit för att Tommy inte kan gå i våra trapper. Och vi pratar ju mycket om henne så vi tyckte de skulle vara skoj för Tommy och se henne i verkligenheten. Han kommer ju ingen stans nu när han blivit opererad. Så vi överraskade han, han blev jätteglad tror jag.





-Paprika

För någon vecka sedan så skar jag paprika till tacosen. Gissa vad som fanns inne i paprikan, jo två små paprikor. Har faktiskt aldrig varit med om det innan. Såg så roligt ut var tvungen att ta kort.


-OS-MÖSSAN :)

Nu blir de Säffle & hämta OS-mössan

-Mycket på en gång!

Hej igår var jag på möte och de gick bra. Mår ju rätt dåligt pga. allt. Men de är bara att kämpa vidare och komma högre upp på denna stegen. Pappa bjöd på mat i stan igår, ska ju egentligen inte äta men gör de någon gång ibland. När de är något speciellt. När vi kom hem sorterade vi vinden. Slängde massor av saker vi aldrig kommer använda.


Idag har vi varit till tippen och en runda till Grums. Sen har vi stor städat och varit till Ikea och köpt lite saker. Ikväll blir de mys med Mats och massa nya filmer. Tänkte gå på bio men sen tänkte vi att de inte är någon ide för vi laddar ju ner gratis. Lägga ut 110kr/st på en bio är inte nödvändigt. De var ju inte så länge sedan vi var på bio.


Nu börjar sportlovet :) mitt lov började för ca två veckor sedan eftersom att skola inte visste vad jag skulle göra. Ska försöka säja min mobil. Började med att lägga ut på Enrio. Men ska nog pröva tradera. Nej nu ska jag tända lite ljus och ta de lugnt. Ha de gott ikväll.



....

Vuxna människa. Du gnäller själv ju när du skriver så.


-God natt .

Hej har fortfarande inte kommit in i duschen ska in dit nu. Bloggen har jag fixat med lite ikväll. Ska fortsätta imorgon. Är trött ska ven äta lite. Vi hörs imorgon. Kram och god natt.


-Säffle,Säffle & Kil

Var en runda till Säffle igår och idag. Igår hjälpte jag Mats mamma lite och stryka och mangla. När jag gjorde de så skottade Mats av all snön på altantaket och så. Vi var även till ICA och handlade lite. Kerstin köpte kattmat till oss och lite annan mat. Sen kollade vi lite på saker vi ska beställa till hemmet. Antingen beställer vi eller så åker vi till Ikea. Sen innan vi åkte så åt vi varm korv med bröd. Och sen åkte vi direkt till Kil och hämtade pappa för han ville hem.


Idag var vi till affären med pappa och handlade. Och sen var vi ner till posten och skicka en mobil pappa sålt på tradera. Till en kille som precis flyttat till Sverige. Så vi skriver engelska till varandra. Sen när vi hade gjort de så åkte vi till Säffle och hämtade kartongen till telefonen jag köpt av Kerstin.


Vägen dit till Säffle idag var okej men vägen hem var de lite värre med. Gud vad de snöar, ska de aldrig ge sig. Vi såg nästan inte vägen. De hade vält en lastbil i precis vi Nyängen så ena körbanan var avstängd.


Nova blir bara mysigare och mysigare. Hon har börjat sätta sig i fönstret och titta ut. Och hon äter som ett hus konstigt, hon är avmaskad. Ska snart gå in och duscha. Ska först kolla lite på Ikeas hemsida. Mats har även tvättat alla handukar som vi har för att dom luktade riktigt illa.


-Stolt..

Jag vet att människor som inte tycker om mig skrattar åt vissa av mina inlägg. Men jag är stolt för den jag är och som sagt jag skriver om sanningen i mitt liv. Jag behöver inte vara tuff och stöddig, jag behöver inte vara smal och snygg, jag behöver inte heller ljuga och bete mig som en skit unge, jag är mig själv. Men fortsätt att snacka, det visar ju bara att jag är bättre än er, att ni vill vara som mig och de kallas avundsjuka. Ni är ju för fan vuxna människor bete er som de.


-Hela livet kvittar.

Mår verkligen skit och då menar jag skit. Känns som hela livet kvittar. Jag vill bara inte finnas till längre utan lägga mig ner och dö. Orkar inte att de går i perioder längre. Att man mår toppen en dag och att man inte vill leva längre andra dagen. Idag är en sån skit dag, som jag verkligen inte vill finnas och leva längre. Tror jag håller på att gå in i väggen igen. Jag mår helt enkelt inte bra. Hur ska jag då orka med att fixa allt och göra allt annat man måste?


-Skolan har ingen koll.

Herregud skolan har verkligen inte koll på något alls. Nu har dom pratat med rektorn på Vålbergs skolan, han kunde inte ge något besked från i slutet på denna veckan. Och får jag ingen plats där har dom ingen tanke på vad jag ska göra istället. De är rätt konstigt att skolan inte har koll på något. Verkar som dom bara vill skjuta iväg problemen.


-Säffle...

Har varit i Säffle idag och ätit middag tog med Nova så att Tommy Mats pappa fick se henne. De var jättegod mat som Kerstin gjort. Sen var vi till OKQ8 och kollade på ett batteri och tankade. Vi behöver ett nytt batteri till bilen, de är lite svagt de som vi har nu. Fick även köpa Kerstins gamla mobil för 400 kr. Snällt de och billigt. När vi kom hem fixade vi lite med tvätten, plockade och diskade, så nu är de fint här igen. Imorgon ska vi och träna om bilen går igång. Hoppas på de i alla fall. Nova ligger i soffan och myser, och Mats sitter vid datorn inget ovanligt.


-Bilen lagad & dagen freda.

Bilen är lagad pappa lagade den. I torsdags gick den inte så vi tog bussen in till doktorn och mös jag och Mats. Var 100år sen vi åkte buss tillsammans. Medans vi var hos doktorn så fixade pappa bilen. När han hade gjort de fungerad den inte men på fredagen provade vi bilen igen och då fungera den. Mats blev as glad. Skönt att ha en bil som fungerar igen. Tack pappa.


Dagen igår började med att Kerstin ringde och sa att hon kunde köra oss till Willys för bilen var ju sönder. Men när vi stod ute och väntade på henne så provade Mats bilen och då fungerade den. Men då var de för sent att ringa och ställa in med Kerstin. Vi åkte till Willys och handlade, var även på solareturen och till biltema. På solareturen hittade Kerstin en förvaringslåda så den lastade vi in i hennes bil. Jag hittade inget men Kerstin blev glad. Skoj de.


Fredrik och de här. Vi käkade potatisgratäng, sallad, mös och snackade. Sen när de åkt efter någon timme gick jag och mys och la oss. Vi var riktigt trötta. Medans Fredrik och de var här så hade de med sig sin hund Ronja så vi fixade in Nova i sovrummet så hon slapp träffa Ronja. Där inne trivdes hon nog för att hon hade ätit all mat vi lagt upp och låg och kurrade i sängen när vi kom in. Och detta snöande kan jag inte förstå mig på. De snöade hela dagen igår.


Idag ska vi ta tacos och mysa med pappa. Mats håller på att tvätta, sen har han och Jens varit nere till tippen med de sista som vi inte fick iväg i onsdags eftersom att bilen gick sönder. Så nu är allt borta, skönt de. Ska färga håret nu, Mats hjälper mig. Han är så underbar när han vill hjälpa mig hela tiden med olika saker. Han är verkligen en gentleman. De blev svart färg som vanligt. När man färgar håret så blir de lättare att göra frisyrer och så tycker jag.

 


-Gått ner 2.5 på 2 veckor :)

Var hos doktorn i Torsdag, hade gått ner 2.5kg på två veckor. Jag vet inte om de är bra, men blev otroligt glad i alla fall. I midjan hade jag gått ner 1cm känns också skönt. De är på väg åt rätt håll tycker jag. Jag har ju bytt ut frukost, lunch och middagen till dryckerna men kvällsmaten ska jag ha kvar ett tag till eftersom att vi inte vet när jag ska göra operationen och så. Så kan jag ju inte gå hur länge som helst på bara dryck hela dagarna så dietisten tyckte att jag skulle behålla kvällsmaten. Har inte riktigt bestämt mig om de. Får se hur de blir. Ska tillbaka om två veckor till doktorn, dietisten och sjuksköterskan. Gud vad dom går verkligen in i detta för att hjälpa mig. Känns så underbart att någon verkligen stöttar mig i de här och hjälper mig nr de blir jobbigt.


-Bilen paj... :(

Idag var vi till tippen med allt nästan allt. Bordet blev kvar. Bilen pajade ju, vet inte vad de är med den men den startar inte. Fattar nada. Vi var på tippen i två timmar och försökte få igång bilen men de gick inte. Sen kom pappa och försökte men inget fungerade. Så de kom en kille och hjälpte oss att boksera hem den. Pappa och Mats ska äta spagetti och köttfärssås, för mig blir de dryck till mat.


Tommy, Mats pappa fyller år idag med dit tar vi oss inte eftersom att bilen inte fungerar. Tyvärr. Imorgon ska jag till diabetescentrum men då blir de nog bussen. De var längesen jag tog bussen nu. Blir väl lite film och så ikväll som vanligt. Annars vet jag inte vad vi ska göra.


På fredag kommer Fredrik och de, vi ska äta pappas potatisgratäng och sallad. As gott, alltså på kvällen för jag får ju inte äta på dagen. Ska bli mysigt, ska väl se på någon film och så.


-Städat vinden :0)

Städade vinden idag, de behövdes verkligen. Ska sälja en del grejor och som vanligt hamnar en del på tippen. De är rätt vanligt när jag är i farten. Ska snart äta lite kvällsmat. Sen får vi väl se vad de blir, är ju OS. Mats ska nog se på något. Men då lägger jag mig nog och läser eller så plockar jag lite. Ska gå och duscha också, sen mysa lite. Har lagt ut lite annonser på saker jag ska sälja. Ett sminkbord i svart smide med tillhörande spegel & en nästa ny träningscykel. Får se om de blir sålt annars kastar jag väl skiten.


-Är inte som "vanliga" människor.

Ska inte fortsätta komvux. Var ju hos doktorn igår och vi kom fram till att jag ska jobba max tio timmar i veckan istället för att trötta ut mig i skolbänken.

Men jag tyckte de var rätt skoj, men de blev för mycket för mig. Så hade jag fortsatt hade jag kört i väggen igen och blivit sjukskriven. De fungerar ju inte att gör så mycket på två månade och sen går rakt in i väggen. Jag ska ju inte göra mer än vad jag klara av.

Men vill så gärna visa alla att jag är lika bra som dom och att jag klarar allt jag också. Men jag är inte som alla andra jag har en diagnos och de måste jag acceptera. Jag klara mycke saker som andra har svårt för o.s.v. Och vissa saker klarar jag inte men de betyder inte att jag är mindre värd. Familjen och andra har alltid mätt mig med alla andra. Har man kommit hem med g så skulle man ju alltid ha MVG o.s.v. Fick alltid höra men Anna bättre kan du. Men i själva verket så har jag alltid gjort så gott jag kunnat.

Kan inte människor förstå att jag inte klarar av allt som alla andra ”vanliga” människor gör så tar dom ju mig inte för den jag är. Jag är bra som jag är. Jag gör de jag klara av. Jag gör alltid mitt bästa. De är de som räknas.  


-Dietvecka 3 avklarad två dagar.

Är så trött i huvudet så jag blir snart knäpp. Vad fan ska jag göra? Andra dagen på dryckerna till middan. Så kvällsmat får jag äta. Men på måndag får jag inte äta de heller. De känns skönt att två dagar är avklarade. Och att jag ändå mår bättre än igår. För igår var ett helvete måste jag säga. Men går bättre och bättre för varje dag jag klarar av. Dryckerna börja bli rikligt goda nu måste jag säga.


Tankarna går bara runt och runt. När blir operationen av? Hur länge ska jag behöva vänta? Vill att de ska bli NU så jag kan få de överstökat.


-Jobbigt

Doktorn idag var rätt jobbig. Ska söka nytt aktivitetsstöd på försäkringskassan så behövde ett läkarintyget. Och dom har börjat kosta pengar. Först betalade jag 250 för att träffa läkaren sen måste jag åka in till stan och hämta läkarintyget och även betala för de. Börjar de inte gå för långt när man redan har betalat 250 och ska ytterligare betala för i läkarintyget?

 

Besöket var jobbig, kom fram till att jag inte skulle fortsätta komvux. De blir för mycket för mig och är så trött när jag kommer hem och så. Så vi ska börja med att fixa en praktikplats och börja med varannan dag på den och tre timmar. Känns rätt skönt.


-Kost, tabell, träning & våg :o)

Eftersom att jag mår så dåligt när jag byter ut middagen som jag ska börja med imorgon så tyckte doktorn att jag skulle försöka med att ta en promenad om dagarna istället för att träna till min kropp ställt in sig på min kost så jag inte mår så dåligt. Måste ju orka med livet också och allt annat. Har gjort en tabell om vikten och midjan också som jag kommer lägga upp om några veckor. Ska även köpa mig en våg när jag får pengar den 19. De måste bara införskaffas när man håller på med sådant som jag gör. Annars blir de svårt att hålla koll på allt. Fick ett speciellt midje måttband av doktorn när jag var där sist. Så de har jag redan.


-Lördag & Söndag ...

Igår hade vi jättemysigt hos Fredrik, bilden lagad och allt. Ska fixa rosten i sommar. :) Han är jävligt duktig på bilar. Dom bjöd på mat och de blev klyft potatis, med grönsaker, oxfilé och rödvinssås. Jätte gott, och mysigt. Sen fick vi smaka på Fredriks hemgjorde glass. Var hemma typ vi kvart i ett och då hade alla lagt sig i detta huset i alla fall. Vi gick ner och tog tvätten sen så gick vi och la oss när vi kom upp.


Har gjort svenska idag, tagit de mest lugnt. Sovit länge och bara mysigt. Ska till psykdoktorn imorgon, känns sköt ska fixa olika intyg och så. Får se hur de går och om jag orkar med att gå till komvux efteråt. Ska verkligen försöka. Men de kanske inte gör så mycket om jag är borta imorgon eftersom att vi bara ska se på film. Får se hur de blir.


Vi hade fått nys om en kattpojk på ca ett år, som vi skulle hämta i Kristinehamn men innan vi åkte kom de fram att den var kastrerad. Gud vilken tur att vi inte åkte. Vilken jävla idiot alltså till ägare. Skulle flytta tillbaka till Gotland o.s.v. och ville bara bli av med katten. Normalt? NEJ!


Nu ska jag snart gå in och duscha och mysa med Mats och Nova. Mina små underbar varelser. Idag fick jag en blomma av Mats i alla hjärtansdag present jätte fin var den. Ställde den på vardagsrummet, passade verkligen in.


Ska försöka läsa lite i min bok ikväll som jag har på svenska innan jag går och lägger mig, får se hur de blir med de. Nu ska jag gå och duscha.


-Fråga från en läsare & svar.

Anonym om Har aldrig haft en riktig familj.:

få man fråga vilken diagnos du har?

IP: 83.249.133.118

14 Februari, 00:56



Mitt svar är: Att du som läser har rätt att fråga precis vad du vill. Men min diagnos är lättutveklings störning med autism. Vet du vad de är? Kul att du läser. Har du någon diagnos själv? // Anna !


-Föräldrar, Jomana, Robin & Fredrik !

Igår under dagen var vi till Kerstin och Tommy, Mats föräldrar. Mös och åt mat och städade lite. Fick två jättefina vasar typ som man ska ha värmeljus i. Köpte även en matta till hallen, sen ska jag köpa en stor dörrmatta också, dom hade en billig på Lidel får se om Kerstin får tag i någon åt mig. Sen är hallen och sovrummet klart nöjd med båda rummen. Vardagsrummet är också as snyggt tack vare pappa, ska bara köpa en ny matta. I köket behöver vi också en ny matta bara. Sen är längenheten klar.


Igår kväll var Jomana och Robin här. Vi satt och pratade lite och såg på tv. Kul att träffa dom var ett bra tag sedan sen sist. Sen satt jag mig och pluggade lite. Idag ska vi till Fredrik och fixa bilen och äta gott. Får se vad dom bjuder på.


Sitter och lyssnar på grannens musik. Tänkte bränna en ny skiva till bilen. Väldigt fint väder idag. Mats tvättar idag och jag har diskat ska försöka dammsuga också. Så de ser någorlunda bra ut här.


-Mina änglar !

Dom som jag vet alltid finns för mig och som jag vet att jag kan lita på.

Pappa, Roger Christensen. Värmland. 

Pappas tjej, René Hilmersson. Värmland.                                      

Pojkvän, Mats Johansson. Värmland. 

Barndomsvän, Maria Ivarsson. Skåne.

Barndomsvän, Anna Dahl Malmberg. Skåne.

 

Har jag glömt någon ???


-Har aldrig haft en riktig familj.

 

Det känns som man inte betyder något för någon i ens riktiga familj. Utan alla i Skåne hör av sig när dom behöver hjälp eller mår dåligt.  Då passa man. Det är aldrig någon som skriver eller ringer och frågar hur jag mår igentiligen och hur allt går för mig o.s.v. Brukar inte familj hålla ihop? Burar man inte i en familj bry sig om varandra och prata? Verken släckningar, syskon o.s.v. hör av sig.


Man har ju alltid varit annorlunda och på senare tid har man fått en diagnos och nu vet man varför man inte rikligt passat in o.s.v. Man har ju nästan alltid försökt att passa in i sin familj fast än de varit mycket svår. När jag var mindre visste ingen vad som var fel och de fanns ingen förklarning. Men nu finns de en förklaring varför jag är så annorlunda, borde inte familjen förstå varför jag betet mig på vissa sätt och istället för att skit i mig, så skulle de ju stötta mig i mitt vardagsliv?

 

De finns förklaringar till varför jag gjort som jag gjort när jag var yngre o.s.v. Men de finns inte någon i min familj som har någon diagnos så de är rätt konstigt att dom inte beter sig som vanliga människor. Man tycker ju att dom borde bry sig men egentligen är man inte värd ett skit.

 

Hela mitt liv har alltid varit svårt och jag har aldrig haft en rikligt fast punkt i mitt liv. Aldrig rikligt tillhört någon familj o.s.v. Utan jag har fått kämpa och stått på mina egna ben sen jag var 15. Flyttade hemifrån då. De är väl rätt duktigt av en tjej som har en lätt utvecklingstörning med autism, att klara sig själv och klara ett boende när man är 15 år? Eller tar jag in nr jag skriver så? De var ju då jag veklingen skulle behöva en rikligt familj som brytt sig och hjälpt mig. Fanns de någon från mig riktig  familj? Jo min riktig pappa och pappas tjej René. Dom har funnits för mig. Men familj och släktingar i Skåne, de är minst 30 personer. Dom lever som att jag aldrig funnits och aldrig kommer finnas.

 

Jag känner mig sveken av många. Och önskar att människor kunde bry sig och respektera mig och ta mig för den personen jag är. Jag tänker aldrig försöka bli någon annan. Kommer heller aldrig försöka göra någon till lags. Utan jag tänker vara precis som jag är och kan inte människor ta de är dom inte värda min energi…


-Åkt ner på stegen.. :(

Hej, vet inte vad jag ska börja med. Men likaså denna veckan skulle jag ha varit klar med dietvecka 3. Men lika som förra veckan fick jag avbryta. Men på Måndag ska jag fixa de. Har mått så dåligt. De r mycket på komvux och de är mycket möte hit och ditt, plugg o.s.v. Sen mår jag inte så bra psykiskt så allt håller på att rasa. Har verkligen åkt ner på stegen och de är rätt långt ner nu. Ska ta helgen och tänka genom allt och ta nya tag på Måndag igen. Tills jag vant mig vid att inte äta middag under dagen och jag bara får äta kvällsmat så får jag vänta med träningen, för jag blir så trött och jag har mycket i skolan och så.


-Om inte allt måste vara så invecklat..

Gjorde två matteprov igår fick VG på båda. De är tydligen de största betyg man kan få på komvux. Nästa tisdag ska jag göra de sista provet. Sen är jag klar med terminens bok. Sen är de tid att börja på den andre boken, som ska göras nästa termin men jag blir nog klar med den, denna terminen också. Sen är jag klar med matten. Jag tror jag kommer klara både svenska och matten och få VG i dom.

 

Idag ska vi se på film på svenska, v skulle ha tränat idag men jag var så otroligt trött och orkade inte gå upp så vi bestämde oss för att gå en runda senare idag. Ikväll blir de nya Beck, vi laddade hem den igår. Så jag, Mats och pappa ska se den ikväll tänkte vi.

 

Imorgon ska jag till min psykolog och prata lite. Sen på fredag ska jag till Diabetescentrum och kolla vikt och så. Tror inte jag har gått ner något känns som jag gått upp. De är mycket jobbigt att gå utan mat under dagarna och inte äta fråns vid 6-7. Mår otroligt illa, yr och darrig. Så jag vet inte om jag måste avsluta detta jag börjat på. Måste rådgöra med läkaren på fredag.

   

Vi har skrivit till ett katthem här i Sverige som tar hand om vildkatter. Så vi får se om vi får chansen att ta hand om den katten. Först och främst hoppas jag att dom hör av sig till oss. Nova skulle älska att få en kompis. Vi får se vad som händer. Här är sidan dr vi hittat katten. http://www.123minsida.se/vildkatten/23198933 gå in och kolla vet jag.


-Träning, V3, Nova & komvux.

Idag har vi varit och tränat cyklade två mil. Bara gamlingar där på morgonen. De var riktigt segt att gå upp idag både för mig och Mats. Sen var vi in till stuvbutiken och köpte färg till sovrummet. Vi har kommit på hur vi vill ha de nu. Eller rättare sagt jag, men Mats får tycka som mig. Men jag tror att han tycker de är snyggt när de är klart. När vi kom hem provmålade jag lite, de kommer bli as snyggt.

 

Började om med dietvecka 3 som alla vet. Och är igår på den, första dagen idag men kommer uppdatering när veckan är slut om hur de har gått och så.

 

Ska snart dra till komvux har svenska idag. De blir inget Skåne den 19. Min kompis skulle betala resan ner men hade inte så mycket pengar denna månad. Så de kanske blir nästa månad istället. Vi hade bestämt att hon skulle betala resan ner och vi upp. Men de kommer fler tåg. Eller hur gumman? Hon har precis fått barn så de känns ju extra spännande att åka ner. Vi får se hur de blir nästa månad som sagt var.

 

Nova , stor trivs tror jag. Hon mår så gott, kurrar och leker som om hon inte varit med om något alls. Men denna katt är speciell hon är en hittekatt.  Hon blir bara mysigare och mysigare. De är så roligt att se. Skulle vila att hon blir mamma, men har inte hittat den rätta killen till henne än. Jag vill inte bara para killen med henne utan köpa killen också. Så hon får en kompis.


-Sökes...

En långhårig kattkille på 4 – 8 månader sökes fortfarande. Eller en långhårig kattkille som kan göra min kattflicka Nova på smällen .


-Helgen & nästa vecka !

Helgen har varit rätt lugnt. I fredags kväll var vi hos Fredrik och fixade stereon. De kom fram att den vi köpte stereon av på torsdagen hade lurat oss. Alla saker var inte med. Men Fredrik hade en annan bilstereo som vi kunde köpa av honom så den satt vi in. Och på lördagen var vi inte till stan och lämnade till bara den andre stereon till den killen som lurade oss. Sen var vi en sväng på OBS. Sen pluggade jag matte. Sen senare blev de lite svensk film. Idag har jag städat lite och tagit de lugnt. Mats ska göra mat idag.

 

Imorgon ska vi träna sen ska jag börja helt och byta ut middagen nu för förra veckan gick inte alls bra. Låg ju i magsjuka. Så jag börjar om nu imorgon. Sen när jag tränat blir de komvux. :) Denna vecka är också rätt fullbokad tyvärr. Men de ska nog går bra.


-Bilder på Hanna & Mats !


Mats & Hanna gumman ! :)


Hanna söööt..

-Ny klippt...

Varit hos René idag och blivit klippt. Vi satt och pratade lite och hade mysigt. Hanna är ju så go. Hanna är min kusin, hon är 11 månader ca. Jätte nöjd med håret, tack så mycket René. Blir min nya frisör de, mamma René. Nu ska jag lägga mig och läsa lite, vi ska snart åka till Sunne till Fredrik och fixa bilen. Köpt en ny bilstereo till Mats som dom ska koppla in sen ska vi beställa en ny pump till spolarvätskan. Skickade in prover idag på HBA1C som jag får svar på nästa vecka. Ska till doktorn på fredag. Nästa vecka får jag hoppas att allt blir som vanligt, med träning och med plugg och allt. Orkar inte hålla på med allt krångel. Vill att de ska finnas rutin på sakerna.


Igår var vi hos Mats mamma och pappa och skottade snö på deras garagetag och på deras altantak. De var mer än en halv meter snö kan jag lova. Vi fick 500 kr av dom för att vi hjälpte dom med de. Idag fyller Kerstin år Mats mamma så jag ska gratta henne snart. Hon fick present och så av oss igår.


-Tabell, Vikt, Midejemått...

Ska införskaffa mig en våg nu. Ska väga mig en gång i veckan istället för varannan veckan. Har också börjat ta måtten i midjan. När jag fått lite mått att skriva upp lägger jag upp tabellen. :)


-Avbryta dietvecka 3 TYVÄRR!

Har fått avbryta dietvecka 3 tyvärr. Pratade med doktorn idag, eftersom att jag är sjuk behöver jag energi och mat. När man är sjuk så vandrar sockret rätt mycket. Så jag skulle vara nog med att ta prover. Annars tyckte dom att jag varit jätteduktig och att jag verkligen kämpar.


-Magsjuka ?

Magsjuka har Mats, jag börjar också känna mig dålig. Så de blir inget komvux idag. Utan jag jobbar hemma. De börjar bli tid att leta upp en långhårigkatt hane till min flicka.:) Vill ha lite kattungar. De bara snöar och snöar att de aldrig kan sluta. Har läst klart Kort kjol och har börjat på en ny bok nu. Den är också bra. Så jag läser och läser. Hade matteprov igår och fick VG på de. Så dom två proven jag gjort i matte nu har jag fått VG på båda. Känns skönt. Skriver kanske mer sen. Mår inte så bra.


-Bilder på charmtrollet.






-Fråga?

Funderar på att göra om min blogg lite, vad tycker ni?


-Måndag. Dietvecka 3 :)

Idag var vi uppe 7.15. För att vi skulle träna klockan 8. De var jättekul och skönt, nu i en månad ska vi bara cykla och gå och så sen efter de ska vi börja med styrka. De var bara gamlingar där, men dom var riktigt trevliga. Hjälpte oss med maskinerna o.s.v. Vet inte om jag ska simma på onsdag. Ska prata lite med Mats och se om han vill göra de också. Men då får vi gå upp tidigare än vad vi gjort idag.


Sen ska jag iväg till komvux, taxin går 12.25. Ska ha svenska. Skoj har fått en riktigt bra lärare.  Imorgon ska jag vara på komvux 10.00 då böjar jag med matte 2 timmar sen svenska 2 timmar. På Onsdag ska vi träna vet inte vilken tid än men  sen hämtar taxin mig klockan 12.25 och då ska jag till komvux och läsa svenska i 2timmar. På torsdag ska jag ta de lugnt, gå ut och gå har jag tänkt. Sen på fredag ska jag träna och sen ska jag till busstation klockan 13 och möta Helena och fixa med lite papper. Sen vi 14 ska vi till René och hon ska klippa mig. Fullt upp denna vecka känns de som.


Har påbörjat dietvecka 3 så ni vet. När veckan gått ska jag skriva hur de gått. Lite tjatigt att skriva varje dag. Bättre att skriva när man har gjort veckan.