-Nu blir de mycket.. Bara att läsa..

Igår var jag på praktik besök och de gick jättebra. Jag ska ta över en våning på ett äldreboende med städningen. Jag kommer vara där själv och städa och fixa. Chefen var as bra, så de kändes jätteskönt och bra när vi gick där ifrån. Trivs jag så ska jag vara kvar efter skolan också.


Senare på dagen var vi till Ikea med Kerstin och kollade på altan bord åt henne. Vi hittade ett med hon var inte rikligt nöjd med det. Så vi åkte vidare till Sommarlagret och där hittade hon ett för 500 kr och de köpte hon. Sen så var vi till en kille i Grums och kollade på däck sommardäck till bilen. Han var lite konstig så vi stod över att köpa av honom. Så vi fixar på däckcentralen i Säffle istället helt nya sommardäck. Mycket bättre.


Sen åkte vi hem och hämtade de bordet som vi lånat av Kerstin och sen bara de iväg emot Säffle och där monterade vi hennes nya bord och jag köpta hennes gamla. Så nu har vi ett stort bor där ut och sitta vid och grilla. På kvällen åt vi mat och mös med pappa och kollade på film. Filmen var inte jättebra. Men gick att se på.


Idag har jag varit hos psykologen och de gick jättebra. Så nu ska jag kontakta min doktor på psyk. Psykologen tror inte min medicin hjälper mig så den måste antagligen höjas. Vi får se när Dr tar kontakt med mig. Hon brukar vara dålig på de, men hoppas de går bättre denna gången. Annars är hon as bra som Dr. Har mått dåligt sen innan jul och ändå är allt bra annars. Så de måste ju vara medicinen. Efter psykologen åkte vi ut till Bomsta och satt oss på klipporna och njöt av solen. Fan vad skönt alltså och mysigt. De var rätt mycket folk där ute fast de fortfarande var is på vattnet. Dagarna som varit de senaste dagarna bakåt har varit så fina och mysiga med solen och så. Man vill verkligen ut.


Som sagt har börjat få lite kontakt med min mamma. De känns skönt men jag hoppas inte på för mycket. Då blir de bara så fel. Utan nu gäller de att gå vidare. Har ju bearbetat allt med min psykolog och hon tycker att jag har kommit över de som varit jobbigt och så. Men som hon sa idag så måste jag ju kunna fråga varför vissa saker har hänt och så. De betyder ju inte att jag inte gått vidare. Alla söker svara ibland. Men säger jag att jag inte bryr mig om de som hänt ljuger jag ju verkligen, glömma de gör jag verkligen inte heller. Men lägga de bakom mig gjorde jag för längesedan så nu är de bara att blicka framåt och ta de som de kommer. Till sist ramlar allt på plats.


Jag fyller ju snart år, jag önska ju mig då en cykel. Önska sig kan man alltid göra med få en de är en annan sak. Haha. De blir väl de vanliga som firar mig men de är jag glad för. Har skickat in min överklagan och alla papper till försäkringskassan nu. Tar väl ett tag innan man får svar men hoppas på att de går fort. Tror ju inte jag får de som jag har sökt. Utan jag får nog söka pengar någon annanstans.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg