-Min första behandling med Akupunktur!

Idag är det åter måndag! Varit till sjukgymnasten & han kom fram till att vi har försökt med stötarna till rygg & arm tillräckligt utan resultat. Så idag påbörjade jag min allra första behandling med akupunktur!
 
Sjukgymnasten informerade mig om att de första behandlingarna kommer jag att ha kännas extremt ont efteråt. Vilket jag har!
 
Jag har aldrig trott på att nålar gör skillnad för kroppen. Men sjukgymnasten hade rätt jag har extremt ont nu efteråt. Så jag hoppas att efter en del behandlingar så är smärtan mindre än vad den har varit.
 
Jag börja så smått tro på detta med nålar!
 
 

-Lite att göra!

Igår så åkte jag & pappa Baloo med M hem till Kristianstad. Han skulle hämta posten & vattna blommorna. Resan dit var helt okej men resan hem blev lite jobbig för mig. Vet inte varför men kände mig bara så ledsen inombords.
 
På vägen hem så var vi in om djuraffären & köpte en stor hund bur som Lillan ligger i på natten & i natt verkade det som hon trivdes i den. Vi har varit vaken ett tag jag & de små liven & inte än har hon gjort någon olycka här hemma.
 
M jobbar idag, de har så mycket att göra & de ligger efter så mycket. Funderar på att ta cykeln & cykla till Willys & handla maten tills idag. Men vet inte hur jag gör. Kanske går ner till ICA Arne istället.
 
Nu snart ska jag börja suga lite golv, sen ska jag skura golven & fixa lite. Disken & bäddningen är redan klar för längesedan. Har ingen lust att suga några golv & moppa de men är ett måste när man har djur att i alla fall suga golvet. Men kommer moppa det också eftersom att Lillan löper.
 
Ska även kolla upp lite med min G-M om lite saker. Och sen även kolla lite mer på lite saker åt en kompis som är missnöjd om hur hon blir behandlad på vårdcentralen. Det jag ska kolla med G-M tar jag på måndag. Men tänkte fixa det med missnöjet med vårdcentralen nu!  

-Mycket känslor just nu & förstår mig inte på mig själv!

Just nu har jag så mycket känslor inom mig! Vet inte riktigt hur jag ska hantera dem. Många tankar är angående de som hände när jag var liten med min bror & många tankar handlar om mitt förra förhållande med Mats! Jag trivs med mitt liv som det är nu! Finns inget jag skulle vilja ändra på!
 
Den 8 April ska jag träffa min nya läkare på psykiatrin! Detta med att det byts läkare hit & dit är jag jävligt trött på men tyvärr så är det så. Jag hoppas att han är bra, att han lyssnar på mig & tar mig på allvar. Annars begär jag fan att få byta! Det är viktigt att man tycker om sin läkare & känner förtroende för honom/henne! Jag hoppas i alla fall att denna stannar mer än 7 månader vid min sida. Redan haft tre olika läkare på psykiatrin på ett drygt år! Tycker det är för jävligt men bara att gilla läget!
 
Vissa saker känner jag att jag bryr mig mycket om men andra orkar jag inte lägga energi & kraft för att ens diskutera eller bry mig om! Känns lite som att jag känner massor men innerst inne inte bryr mig om vad som händer eller har hänt.
 
Hur går det ens ihop? Jag fattar inte det, det går inte ihop enligt mig! Kan någon förklara för mig varför jag känner så? Få mig att förstå mig själv? Ibland förstår jag inte mig själv överhuvudtaget! Har antagligen med mina diagnoser att göra men önskar ändå att jag kunde förstår mig själv mer, vilket skulle göra saker så mycket enklare för mig än vad det är nu!
 
Jag vet att det inte finns svar på allt man undrar, funderar över & frågar om men lite mer borde jag i alla fall förstå mig själv i vissa lägen! Eller?  

-Grannens dotter blev misshandlad igår!

Igår blev antagligen min grannes dotter misshandlades & detta hörde jag genom väggarna här hemma. Så jag gick in as förbannad & bankade på dörren & frågade om någon blev misshandlad. Men grannes dotter svarade nej. I hallen kommer en kille ut & kollar. Tjejen som antagligen blev misshandlad grät så otroligt mycket men sa att allt var bra. Efter det hörde jag bara väldigt lite från lägenheten vid vissa tillfällen så killen lugnade sig säkert.
 
Vem vet men kändes som det ända rätta att gå in & fråga vad som händer & om hon behövde hjälp! Mer kan jag inte göra! Men jag hoppas att denna kille skärper sig & visar tjejen mer respekt. Att slå någon är absolut inte okej!
 
Jag reagerade antagligen på detta viset för att jag själv varit inblandad i de här sakerna. Det är svårt att lämna ett förhållande när man ”älskar” någon. Men ibland är det kanske det ända rätta att göra?! För mig var det i alla fall det.
 
Psykiskt är jag stakare än någonsin & kommer aldrig att acceptera att någon kille behandlar mig som skit igen! Jag är värd mer än skiten under ”hans” skor! Och det är alla andra som lever i de här förhållande!
 
Kan inte beskriva vad jag kände igår när jag gick in till dem. Men det var extremt jobbigt att höra det men ville också se så att tjejen klarade sig. Det hör till att jag hör hennes kille & hon bråka väldigt, väldigt ofta. Och oftast åker det ner massa glas, saker i golvet & man hör att tjejen ofta gråter. Så något står inte rätt till där inne!  

-Veterinären den 8 April!

Tror att jag snart går i taket måste jag säga. Lillan har blivit könsmogen eller vad fan det hete. Haha. Hon kissar i hela jävla lägenheten så jag får skura & städa hela tiden typ. Men jag vet att hon innerst inne inte kan hjälpa det. Det är vårat egna fel att vi inte gått & steriliserat henne tidigare. Både Lillan & Linus ska till veterinären den 8 April!
 
Tycker om Lillan så mycket så att det gäller att ha tålamod bara tills det är tid för veterinären. Jag vet att det kanske inte hjälper med en sterilisering men det är värt ett försök. Och jag tror faktiskt att det hjälper.
 
Den personligheten denna katt har är underbar. Går runt & pratar med oss andre hela tiden. Hon vill ha lite uppmärksamhet av mina små pojkar tror jag. Haha. Men båda mina är kastrerade så de är inte speciellt intresserade av att ”knulla” henne. Haha. Hon går rätt hårt på dem men de säger ifrån själv. Ibland kan det höras riktigt illa men jag vet att de säger ifrån.  

-Sjukgymnasten!

Har haft en underbart trevlig & mysig helg. Har väl inte tänkt så mycket under helgen utan bara mest varit & njutit av att komma hemifrån lite. Vet inte vad jag ska skriva om idag.
 
Igår var jag till sjukgymnasten & fick stötarna till rygg & arm. Börjar känna lite att detta är bortkastad tid att gå dit. Men jag går ändå dit för att jag hoppas på att det kommer att hjälpa mig. Går en gång i veckan till L & han är en väldigt bra sjukgymnast!
 
Varje gång jag varit till honom så efter behandlingen så tejpar han stora tejpbitar på min rygg. Inte nu sist när jag var till honom utan förra gången igen så tog jag upp detta med att det hugger i min fot. Även det är i höger sida. Så han har börjat tejpa foten & mitt ben med tejp för att foten ska vara i ett speciellt läge.
 
Har även fått övningar till foten som jag gör dagligen. I början så var det bara jobbigt & invecklat att göra alla övningar till både fot & arm men nu går det galant eftersom att nu har jag ju lärt mig övningarna.

-Skohornet bankandes i väggen pga. irriterande grannar! Haha!

Jag har enormt irriterande grannar måste jag säga! Denna ur dåliga musiken som spelas, saker som kastas i golven & bråken man vaknar av på natten är extremt irriterande! Snart tappar Anna tålamodet! Har redan varit i kontakt med mitt hyresbolag två gånger om detta & inget händer! Har jag inte rätt att tappa tålamodet då? Snart kommer jag gå in & säga ett & annat till dem! Gilla läget Kärnfastigheter! Kanske slå skohornet i huvudet på dem? Haha skämt å sidor! Bara för att jag just precis nu tänkte på när jag bankade skohornet i väggen!
 
Jaja, snart tid för lunch! Ska bli gott är väldigt hungrig har som vanligt inte ätit frukost. SKÄRPNING ANNA! ;) Ska även fixa katternas burar & så!  

-Kristianstad!

Idag ska jag, M, M, L & Lillan åka till Kristianstad & vara där i helgen. Så har gett L lugnande nu så att inte åkandet i bilen blir så extremt jobbigt för honom. Ska bli skönt att komma bort lite. Vi ska plantera lite blommor imorgon är det tänkt. Sen ska vi även till M föräldrar eftersom att hans pappa fyller år imorgon.

-Frustrationen när min "bror" utnyttjade mig sexuellt som barn!

I tisdags var det sista SIP-mötet vilket känns bra om jag förstod det rätt vill säga. Hoppas på det i alla fall. Mötet gick bra men var väldigt nere efteråt för att jag fick reda på att jag inte är så stark psykiskt så att jag kan genomföra den tunga behandlingen när det gäller min storebror! Om de sexuella övergreppen och som en psykolog i Värmland kallade det de ”upprepade våldtäkterna”!
 
När jag nu tänker på det så blev det extremt jobbigt igen, känner bara att jag vill börja gråta & bryta ihop. Jag bryter inte ihop så ofta, jag gör det när allt har blivit för mycket. När jag gått så länge med massa känslor inom mig, så bryter jag ihop som ett litet barn & då menar jag som ett barn! Skulle behöva det nu känns det som!
 
Det är inte fel att gråta men att tillåta mig att göra det & visa att jag är en svag människa är väldigt svårt! Men innerst inne så är jag nog inte en svag människa! Men jag känner mig det just vid det tillfället när jag väl gråter!
 
När jag väl bryter ihop så känns det så skönt efteråt, jag känner mig starkare, enormt trött, somnar i timmar & mår så bra när jag väl vaknar. Jag känner mig som en ny människa, avslappnad & lugn! Det är ett bevis på att jag kan slappna av efteråt när jag väl brutit ihop som det där lilla barnet!
 
Jag vet att många varit med om samma sak som mig. Och jag vill inte att någon ska tycka synd om mig! Utan jag vet att människor som varit med om samma saker som mig läser min blogg. Och det vet jag pga. att många har kontaktat mig på bland annat Facebook. Jag vet att det hjälper en del människor som varit i samma situation!
 
Att alltid vara stark kan ingen människa! Det är tillåtet att känna, det är tillåtet att gråta, det är tillåtet att skrika o.s.v. Så länge det hjälper dig själv! Som alla vet så har jag bloggen för att skriva av mig när jag mår som jag gör just nu då allt är tungt! Det hjälper mig med att hantera vissa av mina känslor & min frustration!  

-STORT SIP-MÖTE IGEN!

Idag ska vi ha ett stort möte igen med alla myndigheter. Alla som är inblandade i mitt liv kommer att vara där. Känns lit onödigt att ha detta möte. Har själv inget att ta upp. Känns meningslöst med allt detta. Kommer nog mest sitta tyst & låta alla andra prata! Målet är att ha dessa möten en gång om året sen efter detta. För jag tycker inte det ger mig något längre!
 

-Ny mobil, dator & cykel.

Jag har köpt ny dator & mobil. Har köpt en mobil som jag verkligen ville ha & en dator som jag verkligen ville ha. Som jag verkligen var i behov av. Sen har jag fått en tidig födelsedagspresent av M. Jag fick en ny cykel. Så nu i sommar har jag en riktig cykel att cykla på. Utan att behöva vara osäker på att den gå sönder när jag är ute. Den jag hade tidigare var så opålitlig! Har kvar den gamle också som jag kommer använda lite då & då. Min nya cykel står i källaren & den gamle i cykelstället utanför porten. Här får liksom inget vara ifred. Inget direkt bra område som jag bor i. Men jag är nöjd med att ha tak över huvudet det är det viktigaste!
 
Har fått ny kyl & frys vilket jag felanmält för 1 år sedan men bättre sent än aldrig. Den kom i tisdags & är så fin & det är så skönt att ha fått en ny. Det bästa av allt är att min mat håller sig mycket längre nu.
 
Igår var Kärnfastigheter här & gjorde sin årsbesiktning av lägenheten. Vilket kändes bra jag påpekade allt som jag påpekat vid tre andra tillfällen också, så får se om de gör något åt det men de tror jag ju inte. Men har en lägenhet i alla fall. Finns ju de som inte ens har det!
 
Jag stortrivs i lägenheten & just nu känner jag att jag inte vill flytta på väldigt länge. Jag har äntligen slått mig till ro & kan känna den där tryggheten jag inte kunnat känna på en del år. Det är viktigt att kunna känna sig trygg i lägenheten & det är viktigt att man trivs. Som jag skrev förut så är området inte så bra men jag trivs så bra i lägenheten. Det är det viktigast!  

-100% träning nu till veckan!

 Har försökt tre v nu att träna regelbundet men det har inte fungerat så bra pga. att jag varit så trött i kroppen pga. jobbet på Fredriksdal. Men till veckan sätter jag igång helt & hållet med tre dagar i veckan måndag, onsdag & fredag som förut. Har bara träningen att fokusera på vilket jag ska göra till 100%. Bygga upp både konditionen, styrkan & psyket!
 
R som är med mig & tränar är helt underbar. Hon är också rak & ärlig! Vilket jag behöver! Det fungerar så bra med henne. Visst hon är betydligt yngre än mig men det viktigaste är att det fungerar som det ska & personkemin stämmer!

-Fredriksdal!

Sa upp Fredriksdal pga. att det blev för mycket för kroppen som jag skrev förut & lite annat också. Går på behandling till sjukgymnasten en gång i veckan nu & får elektriska stötar i ryggen. Har överansträngt hela min höger sida i kroppen pga. att jag är betydligt mycket svagare i vänster sidan. De var ju detta som hände i somras när jag tappade kastrullen på foten med kokande vatten pga. att jag hade överansträngt höger sida och använde mig av vänster sida.
 
De personerna som jag jobbade med på Fredriksdal var rätt jobbiga också. Inget illa menat alltså men de gick heller & prata istället för att inte arbeta. Jag fick mina arbetsuppgifter knep käft gjorde de till 100% när jag var klar fick jag vänta på att de andra skulle bli klara pga. att de hade gått & pratat istället. Jag var inte på Fredriksdal för att umgås & prata med folk utan för att utföra ett arbete. Rasterna anser jag att man pratar på & segar sig men inte att man gör det när rasten är slut. Att man små pratar när man jobbar är helt okej men man ska ändå utföra arbetet man blir tilldelad & inte sinka för andra jobbare.
 
Har jag fel?  

-Min nya G-M är perfekt ordning & reda!

Igår var jag iväg & fyllde i lite fonder & skickade iväg. Den nya G-M är helt otrolig. Det händer verkligen saker med henne. Inget illa mot min gamle G-M men denna har verkligen koll. Alla papper hade hon med sig & det var verkligen ordning & reda. Vilket det ska vara med G-M!
 
Hon är rak, ärlig & framför allt har ordning. Ordning är viktigt för mig & speciellt när det gäller papper som beslut & såna saker. Sånt ska man ha ordning på. Hon har en pärm som hon sätter in allt i. På en timme igår så skickade jag iväg till fyra fonder. Min G-M sa att jag borde i alla fall få lite pengar ur en fond av dem jag skickade in. Men jag har inga förväntningar det blir som det blir. Jag har i alla fall försökt det är de som räknas för mig. :)
 
Hon är så jävla rak så att det är så lätt att ha med henne att göra. Jag har full förtroende för henne & det är viktigt. Såna människor borde det finnas fler av. Inga missförstånd & visst kan det bli mellan alla personer. Men det är nog ingen risk mellan mig & henne i alla fall.
 
Vid 30 års ålder är målet att jag ska få permanent inkomst från FSK.
 

-Inne i en period nu!

Inne i en period där jag mår lite sämre just nu. Allt känns tungt & allt är bara jobbigt & meningslöst. Tankarna om att ta livet av mig finns inte. Orkar bara inte prata & älta. Men ändå har jag kommit in i denna perioden nu. Jag kan inte göra något åt det förflutna. Kan inte säga varför perioden har kommit men det är inte för att jag ältar.
 
Jag har avsagt mig jobbet på Fredriksdal. Blev för mycket & för tungt för min kropp. Så känner mig rätt lugn & fri nu. Ska fokusera på att bli starkare i kroppen nu med regelbunden träning. Hjälper även mitt psyke att träna. Allt blir så mycket lättare då.
 
Vet att det snart är tid för en mycket jobbig period när jag väl börjar min behandling om det min bror gjort mot mig som barn. Läkarna har inte påbörja detta pga att jag inte varit igång & gjort något. Men nu har jag börjat träna så nu är det tid att börja. Enligt läkarna är det en intensiv behandling. Dom trodde inte jag skulle klara av det om jag inte hade något att göra.
 
Till veckan ska vi ha sista SIP mötet på väldigt länge. Vi har haft så täta möten pga att min vardag inte har fungerat. Och för att myndigheterna inte har gjort det som ska göras.