-NU!!! Hej då, KARLSTAD, Hej, HELSINGBORG.

Idag har det hänt saker. Mellan onsdag till fredag nästa vecka så flyttar jag. Idag har allt med hyra och kontrakt fixats med socialen i Helsingborg. Hemförsäkringen och elen sätts igång på onsdag i den nya lägenheten. Pappa ska hämta nycklarna tidigast måndag senast tisdag nästa vecka. Telefonen har vekligen gått i ett i dag, är helt slut i huvudet. Om två veckor är mitt första möte nere i Helsingborg angående sysselsättning & olika saker.

Nästa vecka är det jag & mina katter som flyttar ner & efter några dagar en vecka eller något sånt så kommer alla mina saker ner också tillsammans med flyttfirman.

Måndag ska jag till jobb & lämna in alla mina kläder, tömma mitt skåp & säga hej då till alla. Efter det ska jag till kontoret i Karlstad & göra klart allt med min handläggare angående U-K & sen ska jag träffa min handläggare & avsluta Solareturen också.

I morgon ska jag till tippen sista rundan tillsammans med U-K sen ska jag till Ö&B. Ska även fortsätta städa och små packa det sista jag har kvar. Fixa alla kattsaker som ska med osv. Burarna  filtarna är klara för det har jag fixat med idag.


-DK, SOC HBG & STÄD!

Idag har DK varit på besök. Hade en trevlig pratstund tillsammans. Har även börjat få tummen ur att städa köket. Det är något som jag sagt att jag ska göra i flera dagar men har inte börjat med. Vad det blir för mat idag vet jag inte. Har käkat lite lunch nu omelett med ost. Ska snart börja med att städa igen.   

Idag ska socialen från Helsingborg ringa också. :)

Förrådet i källaren är tömt & städat, förrådet på vinden är tömt & städat. Betydligt mycket finare än när jag flyttade in mina saker i förråden.


-J på besök!

Idag har J varit här. Började med att hon hämtade mig & vi åkte ner till Konsum & handlande sen åkte vi hem till mig & fikade & fixade lite.  Vi har gått igenom alla papper från socialen som jag fick med posten i fredags. Papprena stämde överhuvudtaget inte så att det har blivit en ända röra. Men vi ringde socialen i fredags så de ska återkomma nu på onsdag igen så att vi ska gå igenom allt så att allt blir rätt igen.

Antagligen har vi hittat en flyttfirma som är ännu billigare än den vi tänkt oss från början men vi måste kolla upp den lite mer först innan vi kan säga mer om den.

Har bakat äppelpaj till imorgon då kommer DK på hembesök till mig för första gången. Orkar inte ta mig ner till henne i detta väder så vi bestämde att hon skulle komma hem till mig.


-HJÄLP!!!

Hjälp kan inte sova. Ligger i sängen med tvn på. Katterna sover & när jag tittar ut genom fönstret så är varenda hus släckt & mörkt vid denna tiden. Det har snöat en hel del några dagar nu.

-Läkaren ringde!

Idag har jag varit in till stan. Först lämnade jag ett kedjdtäcke efter det mötte jag U-K på McDonalds & käkade frukost. Sen drog vi till Gripen & tog nya prover. Sen åkte vi till Lidel & handlade på Våxnäs. Var tvungen att ha ny kattsand. I fredags var jag till Willys & handlade & då köpte jag kattsand men både Mario & Linus blev helt oranga i pälsen av den & Linus började bajsa utanför lådan. När jag väl hade kommit hem bytte jag i kattlådan sen duschade jag katterna & städade upp i lägenheten. Läkare skulle ringa om det var något fel på blodproverna men tyvärr missade jag hennes samtal så något är fortfarande fel. Så jag hoppas hon ringen upp imorgon igen.
 

-Ont i magen!

Nu har C & Z varit sedan ett & gick för en halvtimme. Lite mindre kartonger att ta med sig. Har käkat lite mat nu & ser på tv. Har otroligt ont i magen idag så Z fick nästan bära alla kartonger själv för att jag inte klarade av det. Imorgon ska jag in till stan. Imorgon ska jag träffa U-K för att käka frukost på McDonalds efter det ska jag gå & ta nya blodprover.

-Bli av med saker!

Idag kommer C & Z för att hämta saker som inte jag ska ha med mig i flytten. Sen ska jag försöka börja så smått att städa av köket. Flytt i slutet av februari är det beräknats än så länge.

-Hmm!

Sen jag kom hem har jag inte haft så ont i magen men äter starka mediciner som gör mig otroligt klumpig & snurrig. Skrattar ofta åt mig själv när jag kommer på hur jag ser ut just då när något händer. Tabletterna är slut i morgon & jag hoppas verkligen inte att jag får tillbaka såna smärtor som när jag åkte in. Ska till Vårdcentralen på måndag & ta prover. 
 
Igår var jag till Willys & stor handlade tillsammans med U-K. När jag väl kom hem tog jag det lugnt för det var vad doktorn sa till mig att göra. Idag håller jag på att tvätta helt slut av att bära ner tvättkorgen till tvättstugan. Inte så konstigt kanske.
 
 

-Vad hände på akuten?!?

Magsmärtorna fortsatte & blev värre & värre på tisdagen så till sist ringde jag Vårdcentralen för att rådfråga dom om hur jag skulle göra. Kom alltså inte upp ut sängen. Dom sa till mig att fortsätta med tabletterna jag fått i fredags. Säng liggandes hela dagen utan mat efter som att allt bara åkte genom min kropp & kom ut direkt igen.

På onsdagen fortsatte magsmärtorna ännu mer så ringde Vårdcentralen igen & då säger läkaren att jag ska åka in akut & att han skriver en remiss till akuten så dom vet att jag kommer.

Först blev jag i mottagen av trevlig personal sen körde dom in mig i infektionsrummet för att jag kunde vara smittade med något & var en risk för andra. Det togs massa prover & allt visade som svaren visade på Vårdcentralen i fredags.

Efter några timmar där på infektionen så skickade dom mig vidare till kirurgmottagningen. Gav mig ett rum & skrev in mig för operation dagen efter.  Även där var personelen ur trevlig. Började med att jag fick en säng dom som dom bäddade åt mig, gav mig kläder & hjälpte mig på med dem. Eftersom att jag inte klarade något alls själv.

Efter det fick jag massa dropp & vi vägde mig. Sen jag var på Vårdcentralen i fredags till tisdag så har jag alltså gått ner tio kg. Visst gör det mig glad men alldeles för snabbt. Sen fick jag lite mat eftersom att efter kl 00 skulle jag vara fastande pga. operationen dagen efter.

Operationen gick snabbt. Tyvärr fick jag ju inte ta mina mediciner på morgonen så jag bad dem att söva mig vilket de inte lyssnade på så till sist fick tre stycken sjuksköterskor hålla i mig så att det gick att genomföra operationen. Dom gick in i magen & kollade & gick även in genom tarmarna & kollad men hittade inget fel.

På kvällen skrev dr ut mig & ordinerade mig hur & att jag skulle ta vissa tabletter vissa tider pga. att mina värden fortfarande var väldigt dåligt. Så jag åkte sjuk taxi hem. Så ska tillbaka till Vårdcentralen på måndag för att ta nya prover för att se om mina värden förbättras under helgen eller inte.

Skriver mer lite senare.


-Något är knäppt med bloggen!

Jag ser att min blogg inte har uppdaterads sedan måndag. Men det stämmer inte har faktiskt skrivit vad jag gjort, hur jag mått osv via mobilen men tydligen har det blivit något fel när jag gjort det. Så börjar skriva lite nu vad som hänt de senaste dagarna.

I måndags skulle jag ju till Willys & stor handlade men så blev det inte pga. att jag mådde så dåligt så grannen var så snälla & körde ner till Konsum till mig. Så att jag fick hem lite mat. Dom är vekligen guld värda.

I måndags fick jag även pengar så jag betalade alla mina räkningar & fixade lite sådant. Lånade ut lite pengar till min lillasyster som även köpte bil i måndags. :)


-Inte speciellt smart kanske.

Jag är inte världens smartaste tjej. Beställde en kebabtallrik för fyrtio min ca & tog hem & käkade lite. Har mindre ont i magen men springer på toaletten precis hela tiden nästan. Smärta jag hade i magen tidigare idag är nästan borta & jag springaer hellre på toaletten när jag är vaken & har magont när jag ska sova. Kroppen hinner tyvärr inte ta upp någon näring bara för att maten åker rakt igenom mig. Så pga det så blir jag helt svimfärdig när jag går upp ur sängen, hjärtklappningar & svettas enormt fort jag rör mig & är uppe. Läkarna rådde mig att koka min mat utan kryddor. Skulle ju ha handlat på Willys idag men klarade inte av att ta mig iväg så kylen är typ tom. Orkar inte ta mig till affären här nere heller. Så fick bli en kebabtallrik.

-Nya lägenheten!

Idag har jag nog börjat inse mer att flytten verkligen blir av & att jag faktiskt har en lägenhet första Februari. :) Ljuset gick upp för mig lite mer när pappa skickade bilderna på lägenheten till mig. Förut har jag inte riktigt trott på det. Här kommer lite bilder. :)

 

-Aldrig mer!

Måendet blir vara värre & värre ringde Vårdcentralen idag dom gav som förslag att göra saltlösning för att när man är sån här mister man mycket salt. Så jag ställde mig & gjorde det måste säga att det är tur att jag inte kan spy. Den skiter får dom aldrig i mig igen. Fy helvete vad svin äckligt.
 
Pappa är & kollar på min lägenhet nu & min syster ska kolla på bil när hon slutat jobb.

-Städa & städa!

Nu har jag dmmsugit, städat lite här & där. Blir så mycket damm av alla kartonger. Att man kan må såhär är otroligt men det har ju pga infektionen jag har i kroppen. Nu ska jag försöka vila & hoppas på att få sova lite.

-Dålig natt!! :@

Har inte fått sova ett skit i natt, byta i sängen & duscha har jag gjort mestadels. Har kollat lite CSI Miami sen har jag diskat lite & plockat nu på morgonen. Nu ligger jag i sängen igen är så trött. Imorgon blir det Willys på morgonen sen hem lämna sakerna & sen tillbaka till stan för att jobba.

-Vinden helt klar! :)

Nu är vinden helt klar & städat & snygg.  Var en jävla röra när jag flytta in på den men jag vill inte lämna det så. Källaren har jag varit ner till & tagit upp det sista som jag ska med till Helsingborg sen har jag lämnat kvar lite saker som antagligen C & Z hämtar i morgon. Sen är det bara sopa där & göra snyggt. Men också i källaren var en jävla röra när jag flyttade hit. Jag snodde en stol i källaren så att jag har något att stå på när jag städar köksskåpen & så har ju sålt mitt köksbord vilket var väldigt klantigt kom jag på herromdagen. :/

Vet inte vad jag ska laga till mat idag mer än att jag tog fram kyckling igår. Nu sitter jag vid datorn & för över bilder till min telefon.


-Sovmorgon! :-)

Vet inte när jag sovit såhär länge sist. Är inte helt utvilad men känner mig bättre än alla andra dagar den 
senaste tiden. Idag ska jag försöka att ta & städa av vinden & ta ner mattan där ifrån. Sen tänkte jag även kolla källanen lite. Har något litet kvar där nere. Som jag har för mig att jag inte ska ha kvar. Sen måste jag försöka att hitta någon stol eller stege i huset för att kunna börja små städa.

-FREDAGSMYYYYS!

Har käkat, städat, tvättat & duschat nu la jag mig i sängen för att se på tv. Magen mår prima lite orolig bara men inga smärtor. Blir tv tittande hela fredagen är det tänkt. Massa fredagsmys med två mysiga katter, tv, lite godis, ren bäddad säng & massa ljus! 

-Linus 17 Januari 2014!

 
 

-Äntligen fick jag hjälp av läkaren idag!

Läkarbesöket gick så bra som det kunde tror jag. Han konstaterar att jag hade blödande magsår efter han gjort det fick jag gå & ta blodprover & invänta vissa svar som dom kunde kolla på Vårdcentralen. När svaren kom så kallade han in mig igen. De svar dom kunde får fram på Vårdcentralen visade att jag har en kraftig infektion i kroppen & väldigt låga blodvärden. Dom skicka även iväg blod för vidare kontroll. Han skrev även en remiss till sjukhuset för att gå in i magen & kolla hur illa det är. Tyvärr visste han inte hur dom går in till magen på en GBP opererad person. Vilket gjorde mig lite orolig! Dom ska även ta ett ultraljud på levern. Fick massa mediciner & har klarat av att äta fått behålla maten & inte det minsta ont i magen
magen.

-Godmorgon!

Började tvätta klockan sju idag. Senare ska jag till Vårdcentralen. Väntar på att dom två sista maskinerna ska bli klara. Katterna ligger & myser med mig. Har käkat frukost men fick inte behålla det så länge.

-Alla måsten som skulle göras idag är klara!

Alla måsten är gjorda idag & alla papper skickas in på måndag om allt går som det ska. Psykologen gick bra träffade även en kompis där. Läkaren på ÖPV gick också bra. Nu är jag hemma & håller på att tvätta åter igen. Väntar på att maskinerna ska bli klara så ligger i sängen & ser på tv & skriver blogg.

-Tror att det blir en lång dag!

En jävla natt med magen kanske sovit tre timmar max. Upp & ner på toaletten, byta i sängen tre gånger. Är så trött. Jag gav upp med att försöka sova för en timme sen ca. Så har ätit frukost nu men fick inte behålla den. Nu är jag tillbaka i sängen & drar mig lite. Bussen går inte än på ett tag.
 
När jag kommer in till stan ska jag först möta J. Sen ska vi gå igenom papprena till socialen i Karlstad för att jag behöver mer flytt pengar. Jag hoppas att vi inte missat några papper nu så att vi kan lämna in papprena idag, vore så skönt att vara klar med det.
 
Mina beslut från Försäkringskassan på mitt aktivitetsersättningar & mitt bostadstillägg går snart ut så vi ska fixa dom ansökningar också så det är klart. Hoppas även på att detta blir helt klart idag.
 
Efter detta ska jag till HAB till psykologen vilket ska bli väldigt skönt. Efter det ska jag till läkaren på ÖPV för att förnya medicinerna & få ett läkar utlåtande till mina ansökningar till Försäkringskassan.

-Mat & morgondagen.

Nu har jag lagat mat & käkat. Har ondare i magen när jag ätit men måste äta. Ligger i sängen nu. Imorgon ska jag träffa J för att vi ska fixa massa papper efter det ska jag till psykologen & efter det ska jag till läkaren på ÖPV.

-Käk specialisten!

Nu ska jag snart in till stan & kopiera papper & sen till käk specialisten med käkarna. Det slutar inte snöa men det är så mysigt. Bussen går snart. Har så ont i magen. Det var J som fick mig att ringa Vårdcentralen igår jag trodde bara det var en liten bagatell. Lite smärta kan man stå ut med. Trodde ju faktiskt det
var magsjuka. Men har mått såhär länge så det är nog inte magsjuka. Sköterskan trodde absolut inte att det var magsjuka man har inte det så länge sa hon .

-Stan, städning & Vårdcentralen!

Idag så har jag varit in till stan med C & Z fixat lite saker till inför flytten. Handlade en del mat i stan sen tog jag bussen hem & hoppade av i Vålberg Centrum & gick & hämtade ut ett stort paket & sen tog jag en skön promenad hem. Fullt med snö ute har snöat så mycket. När jag väl kom hem så städade jag en del & ringde även Vårdcentralen & bokade en tid tills på fredag till läkaren angående min mage. Sköterskan jag pratade med va nästan säker på att läkaren fick skriva en remiss till sjukhuset för att dom behöver antagligen gå in med kamera via munnen ner till magen för att se hur illa mitt blödande magsår är. Mysigt värre! Något man verkligen vill göra varje dag. NEJ TACK!

-Haft fullt upp idag!

Idag så började jag & C med att gå till Vårdcentralen & tandläkaren för att hämta fakturor på alla mina besök för att lämna in till socialen i Karlstad senare för en ansökan. Efter det tog vi bussen in till stan & gick till Försäkringskassan & Skatteverket för att hämta papper till mig.
 
Sen bar det vidare till Ortopeden för att hämta mina nya skor inlägg & grejor. Dom hade gjort fel inlägg första gången jag var där så fick gå tillbaka med inlägg så dom fick göra nya.
 
Efter det bjöd C på Wok. När vi käkade kom också R med en fullmakt som jag ska skicka till min far så att han får tillgång till min nya lägenhet.
 
När vi käkat klart var det bara att fortsätta med alla måsten inför flytten. Så nästa anhalt blev banken, fick vänta en timme på min tur. Efter det var det tid för näst sista anhalten Länsförsäkringar sen vidare till socialen för att kopiera alla papper. Tyvärr kunde jag inte lämna in dom för väntar fortfarande på papper med posten. 
 
Både jag & C var helt slut när vi satt oss på bussen. När jag kom hem så väntade jag på en köpare som skulle komma för att köpa mitt köksbord. 
 
Har precis duschat & ligger i sängen & ser på tv helt slut.

-Magsjuka?

Har inte orkat skriva så mycket här, varit helt slut. Det snöade massor igår så det är så ljus ute. Igår natt så började nog min magsjuka, kan ju aldrig avgöra när jag har magsjuka eftersom att jag inte spyr när jag har det utan springer bara på toaletten. Så morgonen igår fick börjas med att tvätta massor kläder & sängkläder. Morgonen idag började med att boka en ny tvättid igen. I torsdag så var C & Z här & hämtade massor av saker som jag inte behöver ha med mig i flytten eftersom att jag får en mindre lägenhet. Igår så var dem hit & hämtade tv:n på vinden så nu är vinden helt tom. J

Imorgon ska jag till Ortopeden & sen fixa massa ärende. C följer med mig in till stan för att hon är ändå ledig från jobb. Sen ska jag möta upp J för att vi ska fixa en fullmakt så att min pappa får tillgång till min lägenhet nere i Helsingborg för att jag vill veta om det är något som måste göras med den eller om jag måste göra något i den innan jag flytta in.


-Kollar på Arga snickaren special & bara skrattar.

Ligger i sängen & ser på Arga snickaren special när dom bygger om hos Pontus. Han är så jävla skön den killen alltså. Har skrattat så att jag grinat vissa stunder idag. :) Så jävla skön kille & Anders är ju sten skön han också. :)


-Fick beslutet idag!

Ringt massa samtal idag & städat lite. Idag när jag fick posten så kom beslutet från KF & skuldsaneringen gick igenom. Måste säga att jag är över lycklig för alla positiva besked jag fått i Januari! :-) Väldigt mycket händer i mitt liv just nu! En stor flytt är på gång också.

-Flyttlådorna om packade.

Varit till tandläkaren idag. Efter det var jag in om Konsum & handlade. Under dagen så har jag packat om i alla flyttlådor. Har fått reda på hur stor lägenhet jag får i Helsingborg så sorterade ut ännu mer saker idag som C & Z kommer & hämtar senare.

-Fått lägenhet! :-)

Varit & tagit prover idag, varit till tandläkaren & till dr. Imorgon bär det iväg till tandläkaren igen.
 
Fått besked idag om att jag fått lägenhet. Så flyttar senast den siste februari!

-Resan hem!

Idag gick jag & pappa upp klockan 7. Resan hem började idag. Från Helsingborg till Göteborg blev det buss sen två timmars väntan på tåget till Karlstad. Så nu sitter jag på tåget.
 
I två dagar nu har jag känt mig så ledsen i bröstet känt att det blivit tyngre inom mig igen. Det är den beskrivningen som jag har beskrivit sedan jag var sex år gammal eftersom att jag inte kan förklara vad det är & varför jag känner så. Dessa känslor får jag alltid när jag lämnar min familj!
 
När jag hade sagt hejdå till pappa Baloo & bussen hade åkt en bit kom alla tårar! Va helt förstörd!
 
Nu blir det som vanligt i några v som det alltid blir efter att jag lämnat min familj. Äter inte, bara sover, gråter & åter sover för att slippa tänka & känna! 
 
När jag landar i Karlstad så väntar U-K på mig så ska vi köra & handla på Willys, sen inom C & hämta ett viktigt papper sen vidare hem till mig. 
 
Katterna Mario & Linus är redan hemma dom kom hem igår på kvällen C & Z har passat dom så bad dom lämna dom igår eftersom att jag kommer hem idag.

-Sista dagen i Helsingborg.

Idag så har F & L varit & hämtat mig & pappa så att pappa fick storhandla på Maxi eftersom att han fick ett presentkort på Maxi av oss när han fyllde år. Nu sitter vi hemma hos F & L & väntar på E & hennes kille vi ska käka mat tillsammans & umgås sista kvällen innan jag åker hem imorgon.

Har verkligen haft en underbar stund här hemma. Och varit så skönt att träffa hela familjen & bara vara & umgås. Hem till verkligheten imorgon igen. Vilket ska bli skönt men ändå jävligt tråkigt. Har inte saknat något från Karlstad alls mer än katterna. Så jag har redan börjat känna mig hemma igen i Helsingborg. Vilket är jävligt skönt måste jag säga.

Nej nu ska jag umgås med familjen sista kvällen jag är här så vi hörs av i natt eller imorgon. Ha de gott! Va rädda om er!


-Sista dagen med mamma!

Idag så kom mamma, F & L & hämtade mig. Vi körde till Maxi & handlade fika & åkte hem till mamma & fikade. Vi var där några timmar & umgicks. För att jag ska ju åker hem på tisdag så tog vi en sista dag tillsammans. F kille L kom & hämtade mig & F & sen körde han hem mig till pappa igen. Under kvällen så har jag & pappa kollat massa film & ätit god mat.


-Badoo!

 
 
 
 

-GRATTIS ÄLSKADE PAPPA BALOO! <3

Idag fyller min älskade pappa Baloo 55 år. Så vi har firat hemma hos lillasyster E & hennes kille. Tillsammans med lillasyster F & hennes kille. Med massa god mat & efterätt. I födelsedagspresent fick pappa ett presentkort på ICA MAXI av oss tre barn så att han kan handla massor med mat. Mat behövs alltid. Vi diskuterade mycket film & politik under kvällen. Vilket var väldigt intressant. Så roligt att kunna vara med & fira pappas födelsedag inte gjort det på flera år.

GRATTIS ÄLSKADE PAPPA BALOO! :) <3

 
 
 

-Lugn dag hemma.

Idag har bara jag & pappa haft en slapp dag med massa tv & så. Vi gick en runda till affären men annars så har vi bara tagit det lugnt. Jag & F skulle åkt till mamma men det blev för sent så jag stannade hemma. Så ska antagligen träffa mamma en sista gång på söndag om hon kan. Åker ju hem på tisdag.

 


-Regn, regn & åter regn!

Igår så var pappa till badhuset i Landskrona tillsammans med min storasyster & hennes barn. På eftermiddagen så kom han hem & F kom hit & vi tog en promenad ner till stan & käkade sen så gick vi & hälsade på S min brors X. Regnade en del igår & var väldigt tråkigt väder.

Idag så ska jag & F till mamma & lillebror & hälsa på så jag hinner träffa dom en sista gång innan jag åker hem. Åker ju hem på tisdag. Imorgon är det en stor dag för att pappa fyller år han blir 55. J


-Sexuella övergrepp & J!

Idag har jag & pappa bara haft en inne dag. Idag kom min bror hem han har varit utomlands ett bra tag tillsammans med sin tjej. Han & hans tjej har sagt upp sin lägenhet för ett tag sen. Så min bror bor hos hos pappa i hans lilla etta & min brors tjej bor hos sin mamma. Min bror ska inte bo här en längre tid, han & hans tjej letar ny lägenhet. Men ifallall så ska inte min bror bo här medans jag är här. Vilket jag tycker är väldigt skönt pga allt det som han utsatt & gjort mot mig när jag var liten. När han kom & jag såg honom blev jag så ledsen, deprimerad, fick en konstig känsla i magen, blev tungt i bröstet osv. Har varit nedstämd sen han gick & ledsen. Precis när han hade gått så skakade jag i hela kroppen.
 
 

-Så trött & seg idag!

Idag vet jag inte vad som händer, är så otroligt seg& trött. Men jag har i alla fall gått upp & diskat & bäddat upp. Snart är det tid att åka hem också tiden har gått så otroligt snabbt. Känns som jag kom för ca tre dagar sedan typ. Längtar tyvärr inte hem men längtar efter mina katter inget annat. Min lillasyster E & hennes kille förlovade sig igår. J Pappa fyller år den 4 Januari också. J Åker hem den 7 e! Hem till verkligheten & alla måsten igen.