-Maria Ivarsson !

Tack för de fina du skrivit om mig på din blogg gumman.


Både du och jag har haft de kämpigt i våra liv, du har man och barn och jag har man. Vi börjar nog bli rätt vuxna nu gumman, eller vad tycker du? Vi bor ca 50 mil ifrån varandra men de känns ändå som att du är med mig varje dag. Det hade gått så lång tid innan vi fick kontakt igen. Men de känns som att jag kan dig utan och innan till. Jag finns alltid för dig gumman, och hoppas du också gör de för mig. De vet jag att du gör. Kram gumman !


-Livrädd :o( !

Vaknade som vanligt med denna dröm som gör mig livrädd. Den känns så otroligt äkta. De är i perioder jag drömmer den. Drömmen kommer alltid tillbaka och känns lika verklige varje gång. När jag vaknar är jag så ledsen, brukar väcka Mats men gjorde inte det idag. Jag hoppas denna dröm aldrig blir sann. Jag skulle aldrig klara av om de hände i verkligheten. Vad är meningen med att jag drömmer den? Vad vill drömmen säga mig? Jag vet bara att inget annat gör mig mer ledsen än denna dröm. Och att de är hemskt att vakna livrädd och så otroligt ledsen…


Alla andra är viktigare än oss !

Jag vet inte vad jag känner längre, vi gör inte så mycket tillsammans längre. Jag sitter vid datorn eller plockar och han sitter vid datorn. När jag går och lägger mig sitter han uppe. När han går upp på morgonen sover jag. De är väl typ så livet ser ut. De känns liksom som att vi tar varandra för givet, som om vi inte bryr oss längre hur de kommer bli eller gå. De kan liksom inte bara va vi en dag, är de inte datorn, är de mobilen o.s.v. Alla andra är viktigare än oss.


De är mycket jag vill skriva men vill inte lämna ut hela mitt liv till alla angående de här. De finns ju vissa som tycker de är bra att de går sämre mellan mig och älsk. Och som ska lägga sig i allt. Så de är bättre att vara tyst och kanske skriva men inte lägga ut.


Det blev Lillan & Kitty...

Hon som vi pratade med om Mysan igår har verken på mobilen eller något. Så vi bestämde oss för att leta vidare och vi hittade två söta små godingar. Båda långhåriga och jätte goa. Dom har precis kommit till vårat hem. Vi var ner till Vänersborg och hämtade dom. De var ca -4 där och här är de ca -15 att de kan skilja så. Sen åkte vi ner till Trollhättan och käkade på MC, sen åkte vi hem.

 

Lillan & Kitty som katterna heter utforskar våran lägenhet. Jag sitter vid datorn och degar, och Mats vid sin dator, som vanligt.

 

Här kommer en lite bild på våra söta små liv.

Pysslig idag !

Fick iden att möblera om :o). Så de gjorde jag medans älsk överraskade mig med mat. De var riktigt gott med mat, och de var så mysigt. Han gjorde as god sallad och korvstroganoff och ris. Möbleringen blev skit bra. Riktigt bra. Nu ser vi på skidor. Sockret låg på 5.3 nu när vi skulle äta ska snart ta provet igen och se hur de ser ut efter maten. Blir väl lite film ikväll, mys och så. Vet inte om jag ska stryka gardinerna till köket. Får se om jag orkar var mer pysslig idag.

 

Funderar på att gå ute en runda, och gå få frisk luft. Skulle behöva de. Man är ju inte ute så mycket mer nu när Siba inte finns hos oss. Vi fick ett julkort på mobilen av Monicas man och Siba med julhalsduk jättesöt.

 

Har snusat min sista snus, tog slut 17, så nu ska jag bli snusfri igen. Känns positivt.

 

Sen imorgon ska vi dammsuga och torka golven. Sen får vi se vad de blir. I Januari händer de mycket. Mycket läkarbesök, ny diet, nya insulin intag. Allt ska ändas på. Jag ser fram emot de och längtar. Jag vet att jag klarar allt när jag väl gett mig fan på de.  


Mina nyårslöften...

De är snart ett nytt år och jag har tänkt mycket på hur jag vill att mitt liv ska se ut en kommande året och har bestämt mig för att, jag ska sluta snusa, som jag redan har skrivit förut, ska gå ner mins 20kg, ska operera mig och ska även börja träna. De är mina nyårslöften i år.


1 av mina nyårslöften, börjar idag :)

Började med kollade sockret idag, ligger på 9.7 men de är ju inte så konstigt eftersom att de har varit jul och jag har ätit massor med godis och sånt. Så idag börjar jag med att ta blodsockret varje dag tills jag fått ner de till 7-6. Sen blir de varannan dag igen.


Börjar även med mitt nyårslöfte idag :o). SLUTA snusa IGEN. Slutade i några månader sen träffade jag Jomanas kille och började igen. Men nu gäller de. Ni kommer få mina andra nyårslöften sen.


De har snöat jättemycket i natt också. Så älsk bil var insnöad igen. Han åkte till affären precis och skulle köpa dricka till sig och posta mitt brev till försäkringskassan. Har ansökt om pengar till mitt träningskort i Januari. Vet att jag får de men dom behövde lite mer uppgifter.


Fixat bloggen lite !

Nu på kvällen har man suttit lite med bloggen och fixat. Har gjort en ny heder, har även ändrat lite annat. Är inte riktigt nöjd än med hur bloggen ser ut men de börjar likna något. Älsk bjöd mig på mat idag, så vi mös och kollade på drömkåken på 5:an. Den är alltid lika rolig att kolla på. Har ju sätt den typ 50 gånger.  Är vekligt trött nu ska gå och lägga mig med älsk.


29 & INTE 30

Idag fyller baby 29år, vi har firat den hos hans mamma och pappa, Kerstin och Tommy. Vi har ätit smörgåstårta och skottat snö. Gud de är ju minst en meter snö i deras trådgård. Mats baby jobbade och jobbade för att får bort snön längre in på gräsmattan, så att Kerstin kan får plats med mer snö om det kommer mer. De är tungt för henne att skotta.


Hon tar ju även hand om Tommy, Mats pappa som har opererat bena i Arvika för ett tag sedan. Han kom hem nu till jul och ska stanna hemma. Men han kan ju inte komma upp ur stolen och lägga sig själv och så. Så de är rätt kämpigt för Kerstin. Därför hjälper vi henne så gott vi kan.


Grattis gubben på 29/30 - årsdag , haha menade 29. :o) Hoppas du är nöjd med din dag. Jag älskar dig otroligt mycket. Du är de bästa som hänt mig. Du gör min dag värd att leva, utan dig är jag inget!


Julafton, Juldagen, Annandagen !

De har varit en mycket mysig jul. Mycket mat, skratta och mys.


24 December 2009 Julafton:
Julafton firade jag och Mats med pappa i vår lägenhet. De var meningen att min bror Jimmy skulle fira jul med oss, men de blev inte så. De var sådant kaos i Skåne med vädret så de skulle bli mycket jobbigt att åka upp så de blev inte att han kom. Men jag förstår honom.


Mats var till Ica i Grums han skulle handla kalvsylta. Gissa vad som hände, en gammal gubbe hade kört in babys bil. Så hela lampan fram är trasig. Men gubben tryckte tillbaka lampan och väntade på att Mats skulle komma. Gubben visade bilen och eftersom att Mats hade bråttom hem och de såg ut som att de bara hade blivit den lilla repan så sa Mats till gubben att de gör inget. Men när han kom hem ramlade lampan av. Så gubben ljög.


När baby kom hem hade han köpt julklappar till mig :O) . Schampo, Balsam, duschcrem, boddylotion, sådant som alltid behövs och uppskattas. Sen fick jag trosor av honom dagen innan jul och han fick kalsonger av mig. Vi hade kommit överens om att inte köpa några julklappa men han gjorde de ändå. Gud vad glad jag blev.


Pappa och jag gjorde maten tillsammans sen efter åt diskade jag och baby. Efter maten gav vi pappa en julklapp, två ljuslyktor. Han blev jätteglad för de.


25 December 2009 Juldagen:
Juldagen åkte vi till Säffle jag och baby. Där väntade Kerstin och Tommy på oss tillsammans med Michael. Michael är Mats bror, de har väldigt bra kontakt. Vi åt god julmat som Kerstin gjort. Och efter de så öppnade vi julklappar och mös och pratade. Efter en stund gick baby och Michael ut och skottade snö från altantaket och från garage taket. Medans de gjorde de så diskade jag åt Kerstin så hon inte skulle behöva stå med allt själv sen. Efter de åt vi tårta som Kerstin bakat, jätte god.


Sen så åkte Michael hem. Efter en stund så skulle vi också åka, vi fick skotta ut bilen från garaget. Sen åkte vi i 50-70 hem för att de snöade så och de inte var plogat.


26 December 2009:
Igår gjorde vi inte mycket. Mats tvättade, jag plockade lite här hemma. Sen så var Mats ner till grannens katt för vi har passat den under jul nu. När grannen kom hem igår fick Mats hjälpa de att komma loss från all snö. De körde fast som hemtjänsten till tanten i huset gjorde, då fick baby hjälpa till där med. Bra att han finns många gillar honom. Men jag älskar honom.

Vi gjorde mysig mat och mös framför teven. Vi såg på hockey Brynäs-Frölunda de slutade med 5-2. Baby var as glad för hans lag van ju. Kollade lite på nätet på en vuxen hund som inte biter sönder vår lägenhet. De känns så tomt utan Siba. Något djur måste vi nog ha för de är jätte tomt. Men vet inte vad än. 


Välkommen till min blogg :o) :o) !

Har döpt min nya blogg med ett bättre namn livet med hopp. Mitt liv har inte alltid varit så bra, de har varit vissa tider som varit jättesvåra och vissa tider som varit jättelätta. Vissa saker har gjort att jag trott att jag aldrig kunnat ta mig upp igen, men med hopp i livet och rätt styrka har jag klarat mig i hela 21 år. Jag har mycket kvar att kämpa med och de kommer gå ner och upp hela tiden. De gäller bara att tro på sig själv och styrkan att kämpa för att ta sig upp igen när man fallit.


Här i denna blogg kommer de precis vara som i den andra bloggen jag haft. Här kommer komma lite om hur jag mår, vad jag gör, vad jag tycker om vissa saker, hur jag känner . På denna blogg ska få ur alla mina känslor på olika sätt. De kanske kan få mig att må bättre! Hoppas ni tycker de är intressant att läsa, och att vissa kanske till och med kan förstå mig bättre än vad de någonsin gjort.


En sak till den viktigaste saken utav alla är att jag tar aldrig bort något jag skrivit.