-HAB-möte!!

Vaknade med att det hugger i magen. Typ som attacker. Mår illa & känner mig inte alls kry. Har städat upp lite här hemma & fixat som jag brukar. Har även duschat & provat att äta lite för magen & illa måendetdag men har inte hjälpt för fem öre.
 
Idag ska vi ha uppföljnings möte på HAB. Det ända jag ska ta upp är att jag vill träffa psykologen varannan vecka på tisdagar istället för på torsdagar.
 
Innan HAB mötet ska jag träffa E & äta Thi är det tänkt. Sen ska jag även gå till Apotek & hämta ut lite medicin & ska även en runda till Posten & posta lite packet.

-Ny surfplatta av M.

M var ledig fredag så då åkte vi ner till Returhuset i Lund & kollade. Väldigt rolig affär måste jag säga. Efter det hörde F av sig & frågade om vi skulle promenera lite i det fina vädret. Så jag träffade F & bebisen & gick en bra runda i stan i olika affärer o.s.v. Hade jätte mysigt.
 
När jag kom hem hade M köpt en surfplatta till mig & en penna som jag kan ha till den. Han hade även köpt en för alltid licens nyckel till Office. :)
 
På lördagen tog vi det mest lungt & på söndagen var vi hem till huset i Kristianstad & en runda inom hans föräldrar.
 
I måndags gjorde jag inget speciellt, igår tvättade jag & idag gör jag inget speciellt. Ska snart gå till Posten & skicka & hämta packet. Ska även ta med soporna ut då. Har sugit lite golv & fixat här. Men annars ska jag bara slappa idag då jag har ett jobbigt möte imorgon.

-Aktivitetsersättning!

FSK hörde av sig via mejl idag efter två veckors sökande efter min handläggare. Men bättre sent än aldrig är det inte det man bruka säga? Tyvärr ska min handläggare sluta så jag kommer att få en ny men det är ju så det är.
 
Känns som en ända röra när det gäller att söka ny Aktivitetsersättning men det ska nog gå bra. Bara så mycket som måste fixat känns det som. Men egentligen handlar allt om att läkarutlåtandet inte får vara äldre än en viss tid & att FSK har 4 månaders handläggningstid på sig. Så gäller att pappren är inne i rätt tid så att det inte blir försenat & att läkarutlåtandet inte blir för gammalt.
 
Som alla vet så till psykiatrin är det väldigt svårt att få tag i läkaren & att få en läkartid. Men det värkar som jag inte behöver en läkartid då jag bara behöver komma till Södermottagningen med det gamla läkarutlåtandet som FSK fick sist vid ansökan så ska det vara löst!  

-Idag kommer Mamma & L på besök!

I natt vaknade jag kvart i elva & har varit vaken sen dess. Så är rätt trött nu men låg ändå i sängen tills halv nio. Men sen klarade jag inte att ligga kvar längre.
 
Har sugit lite golv & fixat till här hemma. Alla katt filtar är lagda i tvätten & ska tvättas rejält.
 
Idag kommer mamma & L på besök för första gången i den nya lägenheten. Ska faktiskt bli skoj. Ska ta & gå ner till Arnes sen & handla lite fika tänkte jag.  

-ÖPV!

ÖPV skulle ringa upp mig igår angående läkarutlåtandet till ny ansökan om Aktivitetsersättning men dom ringde aldrig så har ringt upp dom idag flera gånger. Tillsist fick GM hjälpa mig så i nästa vecka ska jag bara lämna in de gamla utlåtande till läkaren så han kan sätta sig & skriva ett nytt.
 
Idag har jag städat en hel del, varit borta till förrådet & hämtat saker.

-SOC!

Igår va SOC här & kollade. Hon fick en chock av hur det såg ut nu och innan jag flyttade in. Hon tyckte här var jättefin. Roligt att höra. Hon skulle ta upp med Kärnfastigheter om namn i trappuppgången & om att färgen inte är rätt i badrummet. Även skulle hon ta upp frågan igen om förråd.

-Dagen snart slut.

Nu har jag tvättat klart. SOC har även varit här. Hon från SOC skulle även ta upp med hyresbolaget om ett förråd, namn i trappuppgången & att det är målat med fel färg i badrummet. Så att inte jag får skiten om vattnet skulle gå igenom in i väggen.
 
Orkar inte Coop Forum idag så funderar på att ta det imorgon & även åka till Guldfynd & köpa dop present till min lillasyster lilla E. :-) 

-Katterna mår prima!

Katterna trivs superbra i nya lägenheten. Mycket mer yta att vara på. Linus pratar som vanligt & är hur social som helst. Han ska vara med överallt. Mario vill också vara med överallt men han pratar inte så mycket. Lillan ät mer reserverad men pratat en hel del.

-Allt klart i lägenheten!

Idag håller jag på att tvätta. Skönt att få det gjort. Idag kommer även SOC klockan 11 & kollar igenom lägenheten. Vilket ska bli skönt att få är det gjort.
 
Sen ska jag nog ta & gå till Coop Forum & byta gasen till drickan. Så skönt väder ute så de kan vara skönt att få sig en promenad.
 
Fick tag i ÖPV igår & dom skulle ringa tillbaka igår eller idag. Dom har inte ringt än utan jag väntar dagen ut sen ringer jag imorgon till dom om dom inte hört av sig senare idag.
 
Mår väldigt bra i övrigt. Äntligen får jag lungt & skönt i lägenheten & kan börja bo in mig. Skönt att allt är klart i lägenheten nu. Snickaren har varit här, sotaren har varit här, elektrikern har varit här, rörmokare har varit här & killen med kyl & frysen. Nu är det bara en sak till som ska fixas & det är mitt namn i trappuppgången.
 
 

-Allt är som vanligt!

M kom hem torsdag natt så på fredagen gjorde vi lite allt möjligt. På lördagen var vi hemma i hans hus i Kristianstad & fixade lite, städade i ordning & sådant. Söndag alltså igår så var vi iväg & handlade lite. Sen kollade vi mestadels på film.
 
Idag åkte M till Skövde & senare i veckan ska ha upp till Arvika & jobba. Så jag är hemma med de små. Imorgon ska jag tvätta. Sen jag flyttade är det jättesvårt att få tvättid.
 
Håller på att fixa lite fram & tillbaka med läkarutlåtande då jag måste söka nytt Aktivitetsersättning snart igen. Så ska ringa lite samtal idag också. Började med detta i torsdags. Jag tycker det är mycket jobbigt med att inte veta om jag får fortsatt Aktivitetsersättning. Stressar upp mig & blir mycket orolig att leva i ovisshet.
 
Har diskat & fixat här lite så ska ta & äta lite frukost nu.  

-Bebis!

Min lillasyster kom in om med bebisen när hon lämnade pappa Baloo på Nyår. Så har fått se den lilla nu i verkligheten. Han är så fin. Och det är snart tid för Dop också vilket ska bli så skoj & mysigt.

-Haft en bra Jul & Nyår!

Var ett bra tag sedan jag skrev sist. Haft en underbar Jul & Nyår! Mysigt sällskap & många fina julklappar.
 
Haft mycket precis innan Jul med flytt & så. Den nya lägenheten är ny målad & fin. Alla möbler är på plats & gamla lägenheten är städad & nycklarna lämnade.
 
Får behålla förrådet på Industrigatan 20 pga att jag inte fått något på det nya stället. Så har en bricka kvar till gamla stället.
 
M är & jobbar i Arvika denna veckan så jag & katterna är ensamma nu som vi inte varit på många veckor för att M har varit ledig länge.
 
Tid för att söka ny Aktivitetsersättning så har mycket att fixa med just nu känns det som. Måste fixa en ny läkartid på ÖPV i mitten av Februari vilket kommer blir svårt då det är långa köer till läkarna. Hoppas på att få förlängt. Vilket jag har goda chanser till.
 
Idag kommer det killar & sätter nya lister i hela lägenheten. Så alla möbler hat jag fått ställa i mitten av rummen. Och på fredag kommer sotaren & ska fixa här.
 
Börjar komma till ro & vänja mig vid nya stället. Vilket känns väldigt skönt. Ovant att ha så stort jämfört med den andre lägenheten.