-Sjuk??

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Massa hosta, snor, fryser & är varm. Nej fan kanske ska se till att byta mobil nr så man får vara lite ifred från vissa jobbiga personer. Nu säger jag snart godnatt.

-VIDRIG TILL MAX!

Jag tror snart jag spyr! Äcklas så av honom! Vilket jävla träskaft! Buu, fy fan! Gubbjävel & en äcklig kåtbock!!! URK, URK & ÅTER URK!!

-Rättegång!

Rättegång imorgon då. Hoppas det går bra. :)

Skulle diska för ca 3 timmar sen har fortfarande inte gjort det. Fastnade framför tv:n. Har iallafall duscha.

-Ladda!!!

Fick för mig att jag skulle ladda massa film. Inte gjort det på ett tag nu. :) så de behövs verkligen. Ska snart ställa mig & diska & fixa lite här hemma. :) Ligger fortfarande & kollar på film. :) Så besviken på träningen idag. :(

-Mina förstoringar har kommit. :)

Mina förstoringar på Mario kom i fredags så jag var ner & hämtade dom idag. Har inte öppnat dom än hoppas på att dom blev bra. Nu ligger jag & ser på film tillsammans med Hugo & Mario. Hugo pratar rätt mycket.

:):)

 

-Inte förstått vad som hände i fredags!

Har fortfarande inte förstått vad som hände i fredags. Att han bara stod utanför min dörr är helt otrolig. Vilken överraskning måste jag säga, blev verkligen tagen på sängen. Men jag blev också så otroligt glad av att se honom igen. 


-Här kommer lite bilder på Hugo! :)

 
 
 
 

-Herregud vilket skit pass!!

Värsta skit passet på länge! Aldrig mer att jag kör det schemat igen! Sjukgymnasten kan ju stoppa de långt upp i röva! Får väl må som jag mår i kroppen men aldrig mer säger jag!

-Träning! :-)

På g till träningen nu. Ska bli så skönt. :) Lär behöva avreagera mig lite. Haft en underbar natt med Hugo & Mario. Än så länge fungerar det jättebra mellan dom. :)

-Tillökning.

Nu har precis Hugo kommit till min & Marios lilla familj. Bilder kommer i morgon om han vill vara fotomodell vill säga. Han är så fin!

-Busiga Mario!

Här är en bild när Mario sitter på tv-bänken längst upp. Jag når inte upp så bra oavsett om jag står på stol. När jag väl hämtar en stol så gör han som alltid annars. Han kryper längre, längre in mot mitten & lägger sig längst in mot väggen . Jag som ät så kort, har hämtat stolen når ändå inte upp & armarna är för korta så tillsist så hämtade jag mitt kära basebollträ & jaga ner honom. När jag väl lägger mig på madrassen igen & fortsätter kolla på filmen så hoppar han upp igen. Vill inte ha han där uppe för att han brukar ta sina tassar & flytta sakerna där uppe så dom flyger ner i golvet. Busiga Mario. <3
 

-Rättegång i veckan igen!

På Tisdag ska jag på rättegång åter igen!  

 

Har inte snusat sedan i fredagsmorse. :) Börja känna rätt bra nu att jag skulle behöva en snus. :( Men har ändå klarat ett tag nu. Ska jag ta mig ner till Vålberg & köpa eller ska jag skita i det? Jag vill egentligen skita i de men skulle vara helt jävla underbart att ha något under läppen just nu.


-Facebook, Badoo & KIK!

Att jag tar bort vissa vänner på Facebook betyder inte att jag inte tycker om dom eller vill ha kontakt. Det beror på att vissa personer är så otroligt falska och ser att man har gemensamma vänner sen tidigare osv. Den personen jag snackar om nu började fråga ut mina vänner om mig, hur jag är, vad jag gör osv. Sånt tycker jag inte om. Du kunde frågat mig, vi var vänner på Facebook.

 

Så på Facebook blir du inte accepterad som vän fler gånger. Du har min Badoo & min KIK. Blir bra så! Tycker verkligen sånt är lågt när vuxna människor gör så. Är väl inte så jävla svårt att fråga mig? Jag hade väl inte skadat dig eller var det de du trodde? Helt fel tänkt i så fall killen!

 

Har får så många meddelande på Badoo & KIK från dig nu & jag svarar när jag känner för det & om jag känner för det. Vet att du även läser här! Sms:a inte mer jag svarar om lusten faller på! Blir bara jobbigt om du fortsätter.  


-Seg!

Vad händer idag? Jag är helt seg i kroppen efter tabletterna. Men ska ändå försöka städa klart.

-Godnatt!

Nu måste jag försöka sova. Vi hörs imorgon. Saknar, saknar & åter saknar! :,(

-Ljus!

Tänt ljus i hela lägenheten. Fyrser & har gjort sen i morse. La ut madrassen i vardagsrummet & ligger & myser, fryser med Mario & ser på Polisskolan 5!

-Klarar av att säga.

 

-Haft en underbar dag!

Har haft massa timmar tillsammans med J. Haft sjukt mysigt & gosigt. Visste inte att jag kunde vara såhär glad & värm inombords. Känner bara lycka! <3 Sen vet jag inte vart detta leder. Men de lär märkas.

-Städa & J!

Kan inte sova bara tänker & tänker. Idag ska jag fortsätta att städa. Sen kommer J antagligen.

-Smokie! :)

 
 
 

-Glad! :-*

Skakar inte längre. Men är rätt förvirrand om jag säger så men ändå så otroligt glad för att han kom! :) ! Han får mig att känna mig så konstigt fast på ett mysigt & bra vis.

-Hände verkligen detta? 7 månader sen sist & han bara stod där!

Skakar i hela kroppen. För en liten stund sedan knackade det på min dörr. De lät precis som när M knackar! Livrädd är jag när jag öppnar dörren. Jag vet inte vad jag tänkte när jag såg vem det var & jag kan fortfarande inte fatta att de va han! Jag skriver mer senare kanske. Jag vet inte riktigt vad jag tänker eller känner just nu! Jag vet bara att jag känner väldigt mkt för honom. De va ca 7 månader sedan vi såg sist. Hände verkligen detta?

-Torsby!

Ändrade planer E & hennes kille kommer hem till mig istället & lämnar skorna. Dom har en bit att köra dom bor i Torsby. De är verkligen en sann vän det. <3 Dom kommer väl som vanligt i vrålåket! :P

-Min brors X! :)

Denna bilden fick jag av min brors x! Hon är verkligen underbar. Jag tycker verkligen om henne så otroligt mycket. :-) Hon har hjälpt mig mycket!
 

-Här händer saker!

Har tvättat & tvätten hänger. Städat sovrummet, bytt i sängen, bytt gardiner, varit med saker till vinden, ätit & nu vilar jag. Ska in till stan en runda till idag & träffa E hon kommer med mina skor! :)

-Ont i kroppen efter i ons!

Ställde in träningen idag. Har så ont i kroppen sen i onsdags. Tog nog i för mkt då. Har varit i stan nu & käkat frukost på McDonalds med U-K. T kom också ett tag. Jag överlämnade lite kläder jag köpt till hennes barn. :) Nu ska jag hem & hänga tvätt.

-Så sant!

 

-Tagen på sängen!

Snacka om tagen på sängen! Jag är glad men det är ändå så rörigt i mitt huvud just nu!

-Snacka om kallt.

På g till jobbet. Kallt som fan. Fryser händerna & röva av mig. Jag säger bara att imorgon blir de handskar också. Lite ego bilder innan jag gick till bussen. Står & väntar på bussen nu. Sen som vanligt. :@
 

-Snöar!!!

Jag är as trött men kan inte sova nu då lär jag inte kunna sova inatt men de lär jag ändå inte kunna göra. Har käkat lite, ligger & ser på Beck nu & fryser! Enligt en kompis snöar det i Hagfors tror jag de va! Buu INTE nu de är för tidigt!!!

-Förbannad!!

Idag så har jag varit så förbannad. Har nog aldrig tränat så hårt som jag gjorde idag. Har redan början till träningsvärk! Efter träningen va de jobb & sen trodde jag att jag skulle på möte senare idag men de skulle jag inte. När jag satt på bussen hem stört grinade jag. Vrf vet jag inte känns som jag håller på att gå in i väggen. Har jag otur vilket jag oftast har så kan jag få leva i ovisshet i ett & ett halvt år till. Visst de har gått ett halv år sen vi sökte men ändå ett & ett halvt år. Orka leva så & inte veta om man flyttar om en v eller om ett halv år eller ett år! Sover jättedåligt. Mår alltså skit om jag ska vara ärlig. Men bilden jag la upp innan detta inlägget hade en kompis lagt upp på Facebook & bilden fick mig att skratta en hel del. Bilden gjorde mig på bättre humör!!! ;)

-Haha!

 
 

-2

Det är -2 grader idag. Skönt att jag alltid har sån tur att Solareturen fått in nya kläder nästan varje gång jag kommer & ber om det. Igår fick jag en helt ny vinterjacka. :)

-Kan inte sova!

Kan inte sova som vanligt vaknade för två timmar sedan. Idag ska jag iväg & träna sen ska jag jobba. Ska verkligen bli skönt att träna. Men är så trött.

-Äntligen klart!

Denna bild har säkert legat i ett år i min gadrob äntligen fick jag tummen ut att rama in det.
 
Dessa två bilderna förstorade jag för länge, länge sedan.
 

-Han är trött!

Mario är trött efter besöket idag! Fick ju en spruta så nu är han vaccinera också. Luka bra när vi ändå va där. Har varit nere till grannen & pluggat lite religion & dom bjöd på fika. Innan jag gick ner kom dom upp med lite mat till mig. Så gulliga grannar! Nu har jag precis duschat & ligger & kollar på Beck nu. Är trött som ett as!

-Hoppas..

Jag hoppas verkligen att allt kommer bli bra! Annars vet jag inte vad jag gör!

-Så skönt!

Hemma med Mario nu. Äntligen har dom hittat felet på honom. Nu ska de bara åtgärdas.

-Djursjukhus!

På g till djursjukhuset nu. Sitter på en varm jävla buss helvete.

-Migränanfall!

Nu har jag dammsuga & fixat lite. Burit upp en massa till vinden. För ett tag sedan käkade jag lunch. Nu ligger jag & vilar med värsta migränanfallet.

-Tagen 21 September 2013!

Tog en del bilder igår när håret & sminket va klart. :P Har väl inte förändras något sen sist? 
 
 
 

-Hejsan!

Sovit helt okej. Varit vaken ett bra tag nu. Plockat lite & fixat här hemma. Nu är jag tillbaka i sängen igen. Idag händer inte speciellt mycket. Blir väl lite film tittade, dammsugare lite & små plocka lite till skulle jag tro.

-LOVE! <3

 
 

-Jo i foten men INTE..........

Är inte du sjukskriven? Jo i foten men inte i huvudet! Skrattar alltid lika mkt åt hans kommentarer & svar!

-Bränd svans igen!

Fan vad trött jag är. Ligger & kollar på Beck. Fryser. Ligger med två täcken & massa tända ljus. Som vanligt så har vi en bränd Mario svans!

-Oftast inte!

 

-Skrubbade pannan med SVINTO :P

Idag så har jag varit in till stan med C. Träffade även Goa E. Köpte hårfärg. :) När vi kom hem så färgade C håret på mig. När jag duschat ur de så fanns de en del färg i pannan. Såg för jävligt ut. Så jag tog de trogna Svintot & skrubbade lite. :P  & nu är färgen borta. :)

-SANT!

 
Detta stämmer helt & hållet!! :)

-Ny klippt.

Tack C för hjälpen. Imorgon blir de färgningen efter att vi varit i Karlstad en runda.

-AD/HD

Säger bara Qlimax!!!! :-) :-) Bra musik att lyssna på ibland blir bara mer hoppigare & spralligare & full av energi! Ikväll blir de att öla!

-Knulla?

Vissa personer måste verkligen vara desperata. Fick ett meddelande på Facebook i förrgår tror jag det va. Stod så mycket som ett ändå ord Knulla? Haha, en gammal kompis som skrev det. Har inte svarat på det & tänket inte göra heller. Det ända jag tänkte var: Dröm vidare lille vän! Haha! Herregud, kan ju inte göra annat än att skratta!

-Djursjukhus!

Mario ska till djursjukhuset på Måndag! Får se vad dom säger!

-Fixat lite. :-)

Har varit hemma någon timme nu. Diskat & packat upp sakerna jag handlat i stan. Nu ligger jag & ser på Beck med tända ljus & en gosig Mario. Imorgon blir det jobb & HAB!

-Ritalin men INTE Concerta.

Hur i helvete kan Apoteket säga att dom lagt undan medicin till mig på ett annat Apotek & när man kommer dit finns ingen jävla Concerta. Helt jävla otroligt! Så förbannad. Men fick iallafall ut Ritalin. Tror fan att jag mördar någon idag. :(

-Concerta STOP!

Har varit på jobb en timme idag sen tog jag bussen in till stan & har gjort en del ärenden. Ett ärende va till Apoteket. Tydligen så har dom haft krångel med leveranserna av företaget som tillverkar Concerta. Den medicinen har tydligen leverans stop i hela Sverige. Dom har tyvärr inte kommit med någon ny medicin som innehåller samma som Concerta ännu. Men jag hade lite tur jag bokade dom tre sista burkarna i Värmlandslän. Så imorgon ska jag på upptäcktsfärd tillsammans med U-K till något Apotek som ligger någonstans. Haha. Lär väl hitta dit någong gång får jag hoppas. :P

-Rättegång!

Jag funderar på om dom fortfarande har rättegångssalar på Carolinen. Herregud gud vad poliser där va idag. Någon som vet? Måste varit en jävla rättegång isåfall!

-Tomten! :P

Idag såg jag tomten! ;) haha. Gud måste tagit evigheter att få sånt skägg! Sitter på biblioteket nu & väntar på att de ska öppna. Ska fixa en del med fonderna. Har en del papper att fixa. Har även varit till Solareturen & jobbat in lite som jag missade förr förra veckan.

-Värmlandstrafik!

Idag har jag gjort en bra insatts . :P Haha, chauffören på bussen hem idag va en av de mest konstigaste buss chaufför som Värmlandstrafik har tror jag. De började på busstationen precis innan vi skulle åka. Då visste han inte hur man startade bussen. En kund fick gå fram & hjälpa honom. Han kör som en jävla snigel till Vålberg. Trodde aldrig jag skulle komma hem. När vi väl kommer till Vålberg centrum så ska han lasta av varor på Preem. Men klarar inte av att bära grejorna  själv så jag blev trött på skiten & gick ut & hjälpte honom. När vi väl är klara hoppar vi på bussen igen. Då vet inte idioten hur man stänger dörrarna. Säger de åter igen en låååång jävla resa. Så jag tar min feta röv & går fram till honom & visar honom vilken  jävla knapp han ska trycka på. Nu hoppas jag verkligen att han kommer ihåg de i framtiden. Trodde jag skulle dö av irritation men de gick allt bra. Har skrivit till Värmlandstrafik. Alla kan ha en dålig dag. Men herregud jag undrar var fan han har fått sitt körkort ifrån.   


-Pant!

Har haft fullt upp hela veckan. Igår när jag satt på busstationen så såg jag två väldigt unga killar leta i papperskorgarna efter pant. Så jag öppnade min väska & drack upp min dricka & gav den flaskan till dom. Dom satt sig hos mig & pratade med mig tills min buss gick. Vädligt trevliga killar faktiskt.


-Tandläkare!

Jag har varit till tandläkaren idag. Va där för fyra månader sen då hade jag fått två hål och idag hade jag fått fyra nya. Är hos tandläkaren var tredje månad. Dessa jävla mediciner förstör tänderna helt. Har snart inga tänder kvar. Varje gång jag är hos honom säger jag till honom att dra ut alla & ge mig löständer. Han bara skrattar åt mig & säger riktigt så långt har de inte gått ännu. Haha.

-Hostar upp lungorna!

På G in till stan nu! Så trött & förkyld. :-( Sover jätte dåligt. Hostar upp lungorna känns de som & håller på att spy varje gång. Ska träffa en kompis nu & käka frukost sen ska jag handla på Willys.

-Sjuk & ändå motionerat!

Igår hjälpte jag C med hennes fondbrev. Så nu ska de bara skrivas ut & skickas. Kände mig rätt dålig igår & idag är de värre. Men har ändå cyklat ner till Vålberg med västa febern men va tvungen att ha snus. Datorn la av för mig i morse så har fixat med den hela dagen idag. Så nu går den som en helt ny dator igen. Men inte speciellt skoj eftersom att allt precis allt försvann ur den. Tyvärr har jag min externa hårddisk nere hos pappa Baloo. Men de är bara att gilla läget. :P Nu ska jag se på lite repriser av Idol 2013 tänkte jag & fixa lite till med datorn. Sen ska jag väl försöka käka något. Ska försöka ta mig & träna i morgon om jag orkar. Men de tror jag ju inte men hoppas. 


-Ego eller vad?

Skrattade rejält när jag såg denna bilden på FB va bara tvungen att lägga in den här. :)

-Underbart! ;)

För en eller två veckor sedan så fick jag svar från en fond jag sökte. Jag fick 5000:- dom ska jag spara till flytten. :) Nu i helgen ska jag & C gå igenom lite & söka lite mer fonder både till henne & mig.

Idag så mötte jag U-K inne i stan & vi käkade frukost sen kom R & lämnade massa papper till mig som jag behöver nu i helgen. :) Nu sitter jag hemma vid datorn för en gång skull. Har plockat, diskat, håller även på att tvätta, o.s.v.

En gammal kompis från förr kommer ett tag sen & hälsar på. Evigheter sedan jag kunde träffa henne lite längre än att bara hinna säga hej & hej då. Lite roligt faktiskt jag bor i hennes gamla lägenhet. Hon kommer tillsammans med sina två hundar. :)

Är fortfarande otroligt trött efter psykologen igår. Ikväll ska jag iallafall dricka lite öl & cider & bara ta de lugnt om inget annat dyker upp. Vore skoj att få ut C & fiska senare idag. Får se om hon orkar det efter att hon kommer från jobb. Hoooooooppppassss :) Va evigheter sedan vi gjorde det.

Ska kolla igenom lite fonder på nätet ikväll också tänkte jag. Har ju redan en del hemma på papper men finns en hel del på nätet också & jag & C har hittat en kanon länk. :)

Nej nu funderar jag på att suga lite. Alltså Damsuga. ;) Haha! Vi hörs senare kanske.  


-Slut på tårar?

Herregud så jobbigt det va hos psykologen. Har nog gråtit slut på alla tårar för ett tag framöver hoppas jag. Kom hem för en stund sedan & är helt slut. Ligger i sängen & ska försöka sova lite.

-LF & psykologen! :-)

Sitter på bussen i till stan nu, vill bara gå av. Mår skit. Men jag åker in nu. Behöver ju till LF & psykologen. Psykologen behöver jag verkligen till!

-Kalla Fakta!

Jag bestämde mig i morse! Nu har jag gjort det. Jag skrev till Kalla Fakta. Ett långt, långt & åter långt mejl om min historia sen 6 års ålder. Myndigheter, sexuella övergrepp o.s.v. grät en hel del! Men har tänkt på att göra de länge sen 18 års ålder. Och idag bestämde jag mig helt & hållet. De är tid för mig att få berätta min historia & att tillåta mig att verkligen försöka gå vidare. Detta är kanske en hjälp på vägen. Myndigheterna & vissa personer har kommit så lätt undan & jag tycker inte att de är acceptabelt längre! Skulle gjort de för längesedan men har som sagt inte varit hundra på om jag skulle klara att berätta min historia för fler & om jag skulle klara att Kalla Fakta börjar rota i det. Men NU vet jag att jag är stark nog!

-Fixat, fixat & åter fixat!

Nu har jag ätit frukost, diskat, fixat & varit ute med soporna. Min telefon har gått varm nu innan lunch. Nu ligger jag & ska vila lite. Imorgon ska jag till LF & hämta papper & sen ska jag till psykologen.

-Sjuk! :-(

Åkte in till stan för att träna. Så blev de inte. Har så ont i halsen, ont i huvudet, fryser & svettas. Börjar nog bli sjuk. Efter träningen skulle jag jobbat men sjukanmälde mig & sitter på bussen hem nu. Gick in om Willys & handlade. Så väskan är helt full & väger minst tio kg. Köpte en stor jävla melon, dricker, mjölk osv. U-K som va med skrattade åt mig! Rena styrkepasset när du ska hem säger hon & flinar. Haha. Men min väska är alltid full packad & väger flera kg så va de redan när jag va barn. Då jag är härdad. :P kanske därför jag jämt har ont i nacke & rygg. :( !

-Gick i sömnen!

Lördag till söndag natt så gick jag tydligen i sömnen. Jag vaknar sittandes på golvet i sovrummet & de var blod över hela mig & massa på väggen. Alltså har jag gått in i väggen & skadat näsan. Måste säga att jag verkligen blev rädd! Nu efteråt är de rätt kul när jag tänker på de. Men jag utelämnar en detalj! :P

-Tryckte den till himlen!

Förr förra v fick jag uppsatt min brandvarnare igen. Förra v va de bara att hämta baseballsträt & slå ner den igen. Ska berätta att jag når inte upp till taket med stol. Mellan golv & tak i denna lägenheten är inte normalt mått. Men hade de varit normal mått hade jag ändå inte nått upp. Så jag säger som min älskade farmor säger om sig att jag är Teskedsgumman. :P Farmor kallar sig själv det. Iallafall jag fick användning av mitt baseballsträ idag igen. Nådde inte upp till taket & där var en irriterande jävla äckligt fluga som jag har hört i dagar. Så jag tog baseballträt & tryckte upp den till himlen. :D

-Pysslade lite när jag kom hem! :) Men vet inte om det är krukor! :P

Gjorde lite ljuslyktor nu när jag kom hem från jobb. Det är ju snart vinter & de börjar redan bli mörkare på kvällarna då är de alltid mysigt med tända ljus. Men vet fan inte om de är krukor som jag gjort ljuslyktor av. Funderar på om den i mitten är en kruka. Men de spelar inte mig någon roll. Jag vill ändå inte va som alla andra. Sammanlagt har allt detta kostat 40:- billigt är bra men kan hålla med om att gratis är betydligt bättre! :P HAHA!!!
 

-Förändringar! :-)

Till v börjar jag stå i kassan på Solareturen regelbundet. Ska bli så skönt. Utökar även mina jobb timmar! :-) Fast att jag egentligen inte orkar men tycker de är på tiden att göra lite förändringar i mitt liv!

-Fått massa förfrågningar! Hur ska jag göra?

Nu ska jag berätta en lite rolig sak. Jag klädde ju om en byro för ett tag sedan. Bestämde mig för att sälja den & har lagt ut den på Blocket. I annonsen har jag skrivit att jag klätt om den själv. De jag vill berätta är att minst ett 20 tal har ringt & mejlat & frågat om jag kan klä om deras möbler mot pengar. Vissa vill köra sina möbler till mig & att jag klär om dom & sen att dom hämtar dom & betalar. Lägger ut en bild på den jag gjort här. Men ni har säker redan sett den. Har lagt ut den förut. Som sagt de är en Hobby jag har & jag vet inte hur jag ska göra! Vad tycker ni?