-Polisen vill ha sågen & cykellåset inlämnat imorgon på Polisstationen!

Polisen vill ha sågen & cykellåset så ska lämnas in i morgon på Polisstationen!
 

-Fler fondansökningar, ÖPV, VC o.s.v!

Nu har jag diskat, fixat med annonser, packat saker som ska skickas. Min värk idag är något av de värsta jag haft, det började igår. Går ändå upp i huvudet så har sprängande huvudvärk också. Ska gå ner & skicka lite saker sen.
 
Sen har jag fixat massor med en ny fond som har kommit ut. Så har bokat ett läkarbesök till läkaren för att få lite mer ingående om vad det är jag är i behov av.
 
Har ringt ÖPV angående att jag fick brev igår om att jag skulle träffa en ny läkare i December. När jag var där för två veckor sedan på läkarbesök så sa min läkare att jag skulle träffa honom i December. Så tyckte det var konstigt att jag fått en tid till en annan läkare så ringde dit & frågade om det stämde vilket det gjorde. Så sedan jag flyttade ner har jag haft 5 olika läkare på ÖPV med henne jag får nu i December.  

-Någon sågade sig genom cykel låset!

Igår upptäckte vi att någon försökt såga sig genom mitt cykel lås i källaren. Sågen låg sidan om. Dom hade nästan kommit helt igenom låset. Så de va tur att vi såg det annars hade cykeln varit borta idag!
 
Det konstiga är att man behöver bricka för att komma ner i källaren!
 
M åkte till Biltema & köpte ett nytt lås. Så ställde vi in cykeln i förrådet som fortfarande inte är lagat. Och låste fast den!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Lösenord på bloggen! Nytt nr då mitt andra går ut snart!

Vill meddela att inom en vecka så kommer jag att sätta lösenord på min blogg!
 
Jag vill även meddela att jag har nytt nr då mitt abonnemang snart går ut! Vilket är så skönt! Jag kommer antagligen ha hemligt nummer! Då min syster sagt upp mitt gamla!  

-Många säger att jag har det bra! Vet dom igentligen hur svårt det är att passa in för oss med Diagnoser?

Många säger att jag har det bra. Vet dom egentligen hur det är att leva med de diagnoser jag har? Hur mycket svårare det är för mig att passa in i samhället än för dem?
 
Innerst inne anser jag med många fler antagligen som har diagnoser att det är väldigt svårt att passa in i dagens samhälle! Jag vet det då jag pratat med andra om det!
 
Det är ingen som kan sätta sig in i den vardagen jag lever i! Det är ingen som kan säga att de förstår hur jag känner, mår & hur mycket jag jobbar för att passa in! När dom själv inte lever med det!
 

-Tvätt dag & fixilifix dag!

Idag har jag varit ner & bokat tvätt tid. Så ska tvätta klockan 12. :) Jag ska även börja ta ner gardiner & sådant & tvätta tills jag ska flytta så allt sådant är klart så är det bara att stryka & sätta upp. Funderar också på att tvätta alla kläder i skåp & så eftersom att det är så lätt att för tvätt tid här! Vet ju inte hur det är på det nya ställe!
 
Nu har jag plockar & fixat lite nu. Vid 10 ska jag suga lite golv.
 
SOC kommer antagligen idag så att jag kan skriva på bytesraporten angående byte av lägenheten.
 
Ska även en runda till Posten & skicka lite paket som jag inte gjorde igår. Väntar fortfarande på en betalning från en av köparna.  

-Lunchat med E! :)

Nu har jag varit iväg & lunchat med E. Var väldigt trevligt måste jag säga. Blev Thai mat. Gottgotti gottgott. När jag kom hem så gick jag inom Posten & hämtade mitt paket från E i Torsby. När jag kom upp till lägenheten såg jag att en del annonser hade gått ut på Tradera så jag har packat lite saker jag fått sålt & ska skicka det.
 
Ska börja gå igenom skåp & så här hemma nu när jag ska flytta & se vad jag inte använder & vad jag ska sälja. Så att man slipper flytta med onödiga saker som man ändå inte använder. Nu ska jag fortsätta med lite annonser tänkte jag. Har lite mer att lägga ut till försäljning!  

-Nu är Nintendot hämtat! :)

Har även hämtat Super Nintendot idag. Vilket känns skönt att det är gjort. Har även hittat ett till antagligen som jag ska köpa. Men det får jag reda på under dagen om det är brukbart & fungerar felfritt. Även vad hon ska ha för pris för det om det fungerar felfritt.
 
Idag ska jag luncha med E. Vilket ska bli trevligt. Vi ska käka Thai mat på GA. Har plockat & diskat, rensat kattlådan & sugit lite golv. Ska fortsätta med det snart.
 
Ska även gå lite i affärer & kolla på lite mer julklappar om jag orkar vill säga. Men ska även in om Apoteket & hämta lite mer medicin tänkte jag.  

-Inre oron!

Idag har jag varit & tränat. Och det gick hur bra som helst. Känns skönt att ha kommit igång igen. Känner att den där inre oron har dämpats & att jag är lugnare än vanligt. Vilket känns så skönt.  

-köpte precis ett Super Nintendo på Facebook gud vad jag längtar tills imorgon!

Äntligen köpte precis ett Super Nintendo på Facebook!  Ska hämta det imorgon. Jippi. Vad jag längtar!

-Veckan som kommer!

I veckan som kommer har jag bara inplanerat träning, SOC & att träffa E & ta en ficka & luncha lite. Skönt att allt har lugnat ner sig nu. Förra veckan kändes så jobbig. Var så mycket som jag skulle iväg på! Psykiskt mår jag ganska bra måste jag säga. Känns skönt med allt. Och jag trivs i livet som en fisk i vattnet. Haha. Har även börjat fixa lite saker inför flytten.
 

-Gjort en hel del i helgen! Super helg!

I torsdags efter psykologen åkte vi till Kristianstad & sov där en natt. M klippte gräset & var till tippen & jag städade lite & sådant som behövs göras ibland. På vägen till Kristianstad körde vi inom Förmedlingscentralen i Tyringe & handlade lite.
 
På fredagen så åkte vi hem rätt tidigt om jag säger så. På vägen hem till Helsingborg åkte vi ytterligare in till Förmedlingscentralen i Tyringe & handlade lite.
 
Igår lördag var vi till Landskrona & lite överallt. Packade också in en del julklappar när jag kom hem. F, E, M, H, Bebisen & E julklappar är klara!
 
Idag har M åkt hem för att byta till arbetsbilen & jag sov när han åkte så jag följde inte med. Har diskat lite & plockat ska snart rensa kattlådan & suga golv när klockan slår 10!  

-Psykologen gjorde mig helt slut i Torsdags!

Var till psykologen på HAB i torsdags & gick hur bra som helst. Var helt slut efteråt. Pratade mycket om F & vad som hade hänt. Enligt min psykolog så har inte hon med att göra hur min ekonomi ser ut & hon ska inte ens kommentera det & det håller jag med om. Hon ska skita blanka fan i hur min ekonomi ser ut.
 
Sen diskuterade vi om att jag inte tyckte det var okej att fråga mig om jag skulle vara med att länga pengar till julklapparna när de redan har köpt dem. Och psykologen håll också med på att det gör man inte. Visst att man kan fråga om jag vill vara med men om jag sen säger nej så kan inte hon bli sur & börja kritisera min ekonomi o.s.v.
 
Psykologen tyckte i alla fall att det var bra att jag skickat Fondansökningarna till henne. Och att jag då föregått med gått exempel & visat att man ändå kan bete sig på ett någorlunda bra sätt. Och att jag visat att jag bryr mig om henne oavsett om man är oense ibland!
 
Som psykologen även sa så tyckte hon inte att jag skulle lägga min energi på detta längre. Jag har gjort allt jag kan nu.
 
Berättade även att jag köpt julklappar till min systers bebis & även till min syster. Och då kommenterade min psykolog att jag beter mig verkligen som en storasyster & visar att jag bryr mig. Nog tjatat om detta nu! Vet i alla fall att jag gjort rätt!
 
Var även på massage efteråt & det var hur skönt som helst. Hon har börjat massera hela ryggen eftersom att jag har förslitningar på alla mina kotor. Det visade plåtarna från röntgen!  

-10 minuter!

Har varit hemma i ca 45 min nu. Tog tio minuter hos läkaren på ÖPV. Gick jättebra på besöket. Innan läkarbesöket så var jag på Oj & handlade. Å efter nu har jag varit till Apoteket & beställt medicin. Så de kommer imorgon eller på fredag. 

-ÖPV!

Idag har jag sugit lite golv, bäddat sängen & fixat här hemma. Ska rensa kattlådan sen & diska tänkte jag. Idag kl:13 ska jag till ÖPV till läkaren där & diskutera hur jag mår, mediciner o.s.v. Ska bli skönt att komma dit måste jag säga. Vet inte riktigt vad jag ska ta upp men när man sitter så blir det en himla massa att ta upp.
 
Har en väldigt bra läkare där. Som är jag kan prata med & som lyssnar, Sjuksköterskan är minst lika bra!
 
Sen ska jag antagligen vidare till Apoteket & hämta ut ny medicin som jag brukar göra efter läkarbesöket på ÖPV. En del mediciner måste beställas. Sen ska jag ner till Posten & hämta ett paket från E i Torsby.  

-Tandläkarebesöket!

Tandläkaren gick väl sådär. Bara för att Folktandvården har lång väntetid så har det inneburit att jag måste rotfylla en hel del tänder. Tycker det är lite skamligt faktiskt. Det innebär att jag måste besöka tandläkaren tre gånger per tand. Stod tydligt i min Journal att jag skulle vara där mins var 4 månad för undersökning då jag äter så mycket mediciner men det är då fan ingen som kallat mig.
 
Tandhygienisten skulle prata i hopa sig med Tandläkaren & återkomma till mig om massa tider. Och tyvärr är det tre tänder som antagligen gått så långt så att jag får dra ut dom. Men i alla fall jag har en bra tandläkare & tandhygienist så detta ska nog gå bra!
 
Nu har jag precis ätit lunch & ska vänta på tjejen som kommer kl:13 för att hämta lite saker hon köpt sen ska jag vidare till Råås Vårdcentral för ett läkarbesök!

-Fått gjort lite idag!

Idag har jag varit till busstationen & fixat nytt busskort. Nu sitter jag & väntar på Tandläkaren. Har haft problem med många tänder nu så de ska ta nya plåtar & kolla igenom dom.
 
Efter detta ska jag hem. Sen vi 13 kommer en som köpt lite saker av mig. Sen ska jag iväg igen till läkaren på Råås Vårdcentral. 

-Lastbilen från Schenker!

Igår åkte vi hem till Helsingborg igen. Regnade en hel del igår.
 
Idag har vi inte gjort något speciellt. Vi har väntat på lastbilen från Schenker som kom för ca 1 timme sedan.
 
Nu är M & pappa Baloo & fiskar & jag ligger & myser med Linus!
 

-Helgen är jättebra!

Igår var vi till Ikea i Älmhult, sen var vi till Bo Ohlsson I Tomelilla. Sen var vi inom M föräldrar & hämtade M släp. När vi kom hem bytte vi gardiner i vardagsrummet, köket & datarummet. Blev väldigt snyggt. 
 
Idag har vi varit på Maxi & Biltema. Handlat lite mat, laddare, våg o.s.v. Nu håller M på att klippa gräset & jag har dammsugit huset, slipat på kökssoffa lite.
 
Nu ligger jag & vilar lite. Har sådan huvudvärk. Om det inte börjar regna ska vi börja gräva upp hans rosor. Många av dom är helt döda & kommer inte komma igen.
 
Imorgon är det tid att åka hem igen. Katterna stortrivs i huset & älskar att vara på Altanen. 
 
På måndag väntar jag leverans från en lastbil från Schenker. Dom kommer hem med varorna till dörren som jag köpt.

-SOC-mötet gick bara bra!

Nu har jag varit på SOC möte. Och det gick hur bra som helst. Flytt är spikad men när vet vi inte än. Till större är alla medparter med på. Så minst en tvåa blir det. Ska bli skönt att flytta till större måste jag säga. Ska nog även bli skönt för katterna. Har tyckte hela tiden att den lägenheten jag bor i nu har varit för liten för oss alla fyra. Men som sagt det var ju en lägenhet jag tog i akut situation.
 
Rätt slut i huvudet nu. Många känslor som kom upp på mötet från min sida. Och alla förstod hur det kändes för mig att bo här, hur jag innerst inne mår i denna lägenhet & i detta trapphus.
 
Min kontakt på SOC skulle prata med Kärnfastigheter i dag redan & kolla vad de hade för lägenheter lediga.
 

-SOC-Möte & Kristianstad!

Idag är det tid för SOC möte vilket ska bli skönt. Ska ta en promenad sen ner till SOC om det inte börjar regna vill säga.
 
Är väldigt trött måste jag säga men det är ju som det är. Idag har jag väldigt ont i rygg, nacke & armar. Så ska försöka att inte bära så mycket idag.
 
Har fått ett bud på tradera också så ska packa den saken sen tänkte jag. Har städat lite här hemma & fixat, diskat, sugit lite golv o.s.v. Behövs ju när man har djur.
 
Idag ska alla åka till Kristianstad. Ska bli skönt att komma bort lite.
 

-Lådor!

Detta med att finna ro att vila va svårt idag. Ikväll ska jag & M hämta lite lådor jag har köpt. Tänkte ha dem till mina pyssel saker. Kanske ska börja & förbereda maten till sen. Ja det gör jag!

-Kristianstad!

I morgon åker jag, katterna & M till huset i Kristianstad. Vi ska vara där några dagar tänkte vi. Var ett bra tag sen vi åkte alla tillsammans. :-) M är ledig på Fredag till Tisdag. Han jobbar just nu i Landskrona & har gjort en längre tid.
 
Tänkte jag skulle börja slipa på kökssoffa nu när vi kommer till huset. M köpte den för någon vecka sen. Skönt att få ha något att göra & något som jag tycker är jätteroligt. :-) Finns inget bättre än att få hålla på med det man tycker om!
 
Nu ska jag ta & vila lite varit vaken sen 02-03 i natt. Så är en aning trött om jag säger så. Bara se om jag finner ron till att ligga!

-Nästa vecka är full!

Nästa vecka är det tid för ett läkarbesök på ÖPV, psykolog & sjukgymnast på HAB, ett läkarbesök på Råås Vårdcentral, ett besök till Folktandvården & massa träning! :-)
 
Ser inte fram emot nästa vecka men efter nästa vecka fortsätter allt som vanligt igen. Psykolog & sjukgymnast varannan vecka & träning 3-dagar i veckan!
 
Jag brukar boka alla saker samtidigt för att det är skönt att få de gjort. Och kunna ha veckor sen som man inte behöver ha så mycket att tänka på mer än psykolog, sjukgymnast & träningen.

-Påverkan på koterna!

Läkarbesöket gick bra! Måste säga att läkaren är en av de bästa läkare jag haft. :-) Har stor påverkan på koterna fick jag reda på. Träna så mycket som möjligt & ta det lugnt när smärtan är som värst. Om man en gång haft problem med rygg & detta så sa han att det kommer gå i perioder då jag är helt smärtfri & då jag har värsta smärtan i det kommer förmodligen hela livet. En gång problem med ryggen så förblir det så sa han!

-Vårdcentralen & fått sålt lite!

Har varit vaken några timmar nu. Inte kunnat sova. Har kollat lite frakt på massa serietidningar jag sålt. Ska ta fram alla som köparen ville ha senare.
 
Nu ligger jag i sängen & försöker varva ner. M har precis åkt till jobb.
 
Senare idag ska vi hämta lite lådor som jag köpt av en i Ramlösa. Väldigt fina måste jag säga i metall.
 
Idag ska jag till läkaren på Vårdcentralen. Har väntat en månad på den tiden. Läkaren som jag har, har så många patienter så det är lång väntetid för att komma till honom.
 

-Läkare & SOC möte!

Idag har jag fixat med massa annonser. Sen har jag varit & postat ett paket som jag fått sålt på Tradera. Nu ligger jag i sängen & vilar.
 
Imorgon väntas det läkarbesök på Vårdcentralen. Vilket ska bli skönt. Att få reda på varför man har så ont. Och visar inte röntgenbilder något så får dom fortsätta utreda det hela! 
 
På torsdag är det stort SOC möte angående byte av lägenheten. Ska bli skönt! Hoppas på att dom har en nu så att man slipper vänta. Trean vore mysigt att få om den fortfarande är tillgänglig.
 

-Tvättar & är i full gång idag!

Håller på att tvätta. Har städat lite, diskat, sugit golv & dammat lite. Ska snart städa en garderob. Sen har jag varit ner till Posten & hämtat ut ett paket från E i Torsby som jag snart ska öppna. Sen har jag ytterligare fått sålt lite på Tradera som jag packat & ska ner & skicka nu nästa gång jag ska ner & fixa tvätten vilket är snart.  

-Hotell & våra brevlådor!

Idag har jag diskat lite & fixat. Ska iväg & sova på Hotell idag & det känns väldigt skönt måste jag säga. Blir frukost Buffé imorgon. M har jobbat i Landskrona hela veckan.
 
Har fått sålt en del på Facebook också, en ska hämta idag.
 
Igår upptäckte M att de dragit av väldigt många namn på Postlådorna här nere i trappen så har ringt Hyresbolaget om det men de har inte ringt upp än. Så de senaste två dagarna har jag inte fått någon post vilket jag tyckt var konstigt men har inte själv sätt att det rivit bort namnskylten.  

-Har jag fel???

Har fått höra att allt bara handlar om mig av vissa människor! I denna bloggen handlar det om mig! Är det så konstigt när det är min blogg? Bode den inte handla om mig då? Eller har jag helt jävla fel?  

-Vårdcentralen!

Jag känner mig väldigt trött idag, hade en väldigt jobbig natt. Igår när jag bar upp tvätten som jag hade tvättat så knakade det till i ryggen. Så jag ringde Vårdcentralen för att jag inte kunde röra mig. Men dom hade ingen tidigare läkartid till mig. Så får min läkare någon patient som ställer in sitt läkarbesök så står jag på listan för att få den tiden annars ska jag till honom på onsdag nästa vecka.
 
Har i alla fall försökt att suga golv, torkat golven o.s.v. blev inte superbra idag för att jag har så ont men det är i alla fall gjort. Ska försöka gå ut med soporna senare.  

-Har redan fått gjort en hel del idag! :)

Sovit otroligt dåligt i natt måste jag säga. Nu håller jag på att tvätta. Har diskat & sådana saker. Ska även ut med soporna sen. Ska iväg & träna med M senare idag när han slutar jobbet.
 
Har även skickat en brev till min syster! Så kan ingen säga att jag skiter i henne när det gäller det! Tyckte det var en smart ide att skicka det så har jag försökt i alla fall! Mer kan jag inte göra tanken som räknas!
 
Det är väldigt fint väder ute idag. :) Ska även hämta ett paket sen på Posten som jag väntat på. Köpt lite saker på Tradera.  

-Älskling!

Just precis nu i denna stund saknar jag min älskling så mycket. Men ändå vet jag att han kommer hem om ca 1 timme.
 
Han är en av de finaste personer jag känner, han är omtänksam, han är ärlig, han är snäll, han är givmild & framför allt är han den som vunnit mitt hjärta! 
 
M du har en sån stor plats inom mig & det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig!
 
Love you!

-Tissel, tassel & krusiduller är inte min sak! Ta mig som jag! SVÅRT för vissa?

Hände en del saker igår som jag inte kommer gå in på så mycket här. Men det kändes så skönt att äntligen säga ifrån. Min psykolog & många andra har varit på mig länge om detta! Och nu är det gjort! Sen att dra in min relation & saker som hänt mellan mig & min mamma var ju lite & ta i. Haha. Inte bara en som gör fel i vissa saker! Mamma är alltid en mamma! Punkt slut!
 
Men att alltid få känna sig nedvärderad i en familj & alltid för hör men Anna så kan du inte säga & så kan du inte göra är inte rätt. För jag har inte alltid fel. Men vissa ska ju känna sig bättre än andra. Så är det ju bara.
 
Jag har i alla fall gjort rätt i detta läget. Bara för att jag har mina diagnoser betyder det inte att jag alltid är ”dum i huvudet” eller ”gör fel”! Lär er det! Visst jag kör inte med vissa krusiduller, tissel & tassel men det är sån jag är. Jag får ta människor som dom är & dom får ta mig som jag är! Funkar inte det så får man ta avstånd svårare än så är det inte.
 
Det har i alla fall släppt en stor sten från mina axlar. Och på torsdag ska jag till min psykolog & visa vad jag skrivet & även det jag fått. Så får vi se om hon anser om jag gjort fel. Brukar visa henne vad som skrivs när jag inte förstår riktigt vad fan som gick fel. Och det är oftast hennes saker jag visar. Men oftast tycker hon att jag skrivit bra tillbaka på alla snäsigheter o.s.v.  

-Massage & sovit så skönt!

Igår somnade jag riktigt skönt somnade redan halv sju fick massage på fötter & rygg var så skönt. Nu har jag köp 3 julklappar. :) Idag ska jag träffa E på Sibylla & käka lite. Sen så får vi se om jag & M dra iväg & tränar på Elineberg eller vad vi gör. 

-Äntligen ringt FTV!

Äntligen tagit & ringt Folktandvården vilket jag dragit mig för i månader då jag är så extremt rädd för tandläkaren. Bad om en hel undersökning med kort & allt. För har ont i hela käften. Nej men nästan många tänder jag har ont i. Finns den tand som är helt grå/svart som jag har haft problem med länge nu. Så får se vad dom säger om den. Har villat länge att de ska dra ut alla tänder på mig så att jag slipper gå dit. 

-Försäkringsboloaget, paket & Hotell igen till helgen!

Nu har jag fyllt i papperna till Försäkringsbolaget & jag hoppas jag får ut något i alla fall. Annars är det ju fan ingen ide att ha en försäkring. Ska skicka in de när jag ska gå ner med soporna & hämta ett paket från E i Torsby. Blir inte att jag går bort & solar tror jag, vet inte än. Men känns som det kvittar idag. Har även betalt fakturan på Tradera så att det är gjort. I helgen ska vi sova på Hotell igen. :) 

-Träning!

Idag har jag varit & tränat med R. Gick hur bra som helst. Ska iväg en runda till senare idag & träna med M. Så ska börja på allvar nu att träna så att man kan känna den inre ron i kroppen. Funderar på att gå bort & sola lite nu också men vet inte. 

-Tropikariet del 5!

Djur på Tropikariet! 
 

-Tropikariet del 4!

Djur på Tropikariet! 
 

-Tropikariet del 3!

Djur på Tropikariet! 
 

-Tropikariet del 2!

Djur på Tropikariet! 
 

-Tropikariet del 1!

Djur på Tropikariet! 
 
 

-Haft en bra dag!

Idag har vi varit på Tropikariet. Det var väldigt roligt & verkligen en upplevelse. Älskade alla lösa djur som inte var inlåsta förutom fladdermössen. De gillade jag inte. Efter Tropikariet åkte vi till Landskrona & köpte McDonalds & åkte ner & satt oss vid vattnet & åt!
 
 
 
 

-Helgen!

Nu har jag diskat & fixat här hemma. Ska snart börja packa. Vi ska till Kristianstad idag. Vilket ska bli väldigt skoj & skönt. På söndag ska vi till Tropikariet. Vilket också ska bli väldigt skoj. Ska träffa E nere i parken sen & snacka lite skit.  

-Sovit jättedåligt!

Sovit jättedåligt. Men så är det vissa nätter. Idag åker vi till M. Vi ska ta med tvätten dit så att jag slipper tvätta här. Gillar inte tvättstugan här. Gud vad svårt det är att somna om. 

-Flytt till större! SOC var kanon bra igår!

SOC var ju här igår. Och det gick hur bra som helst. Hon kom ju vid 16:45 bara för att hon hade jouren igår så hon bokade mig då. Diskuterat om ny lägenhet någon annanstans & det är på gång allt detta med byte av lägenhet.
 
Bett om en tvåa eller trea. Får se hur det gå men lägenheten blir i alla fall inte mindre än vad den är nu. Hon skulle kolla upp & prata med sina kollegor idag. Hon hade troligtvis redan en lägenhet jag kunde ta & det var en trea! Men om det inte blir något med trean så är det i alla fall bokat att det bli flytt. Det är inget snack om saken!
 
Den 17 september är det stort möte på SOC angången planering av allt. Dom vill även höra hur trapphuset & området har varit att bo i. Jag har mycket att ta upp med SOC om hur det varit & är här. Ska bli skönt att sitta öga mot öga & berätta hur jag upp levt allt här.
 
Hon som var här igår var här en väldigt lång stund då jag hade så mycket att ta upp. Men det var det värt. Kvinnan som var här är precis lika bra som hon jag hade tidigare!  

-Mitt paket kom igår från Dammsugarpåsar.nu.

Idag har jag städat lite i städskåpet & alla hyllor i badrummet. Hittade en hel del som är helt nytt som jag tänkte sälja. Det bara ligger i skåp & lådor ändå. Igår hämtade jag ut paketet från Damsugarpåsar.nu. Massa doftkulor till dammsugaren, dammsugarpåsar, ett bilvårdssett till M & en ny ägg klockar också till honom. 

-Förråd!

Väntar bara på att mitt förråd ska bli ordnat så att jag kan sätta ner madrass & sådant i det igen. Har allt just nu i lägenheten. Jag har köpt riktigt med lås nu & stor kättingkedja så nästa gång de vill tar sig in ska de få en utmaning. Jag vet ju att vill dom ta sig in så gör dom ju det. Mitt försäkringsbolag skulle skicka mina papper förra måndagen & de har fortfarande inte kommit så ska ringa dom idag tänkte jag. 

-Ny lägenhet??

Kan be verkligen inte sova. Har drömt hela natten & vaknat från & till.
 
SOC kommer idag & kollar lägenheten. Har faktiskt en hel del att ta upp med henne så det känns skönt. 
 
Vi ska även ha ett stort möte om flytt nere på SOC kontor den 17:e. Det är något jag själv vill. Att flytta alltså. Då jag inte trivs här. Tyvärr är det lång vänta tid på en ny lägenhet men det är de värt. Ska ställa mig i kö till en två istället.
 
 

-Nu är fonderna inskickade! :-)

Nu är alla fonder fixade & inskickad. Känns väldigt skönt att ha de klart. :-) Nu har jag precis ätit lite & ligger & vilar på soffan & kollar på tv. Tvätten har jag inte tvätta idag orkar faktiskt inte det.

-Beställt lite saker från damusgarpåsar.nu!

Nu har jag beställt lite från dammsugarpåsar.nu dom hade fri frakt så köpt dammsugarpåsar som vanligt, doftkulor i massor till dammsugaren, två saker till M som jag hoppas han kommer att tycka om. Den sidan är väldigt bra tycker jag & billig.  

-Idag ska jag skicka in Fondansökningarna! :)

Idag ska jag träffa min GM på Biblioteket & fylla i massor av fondansökningar. Allt är klart jag vill bara att hon dubbelkollar så att jag fyllt i rätt. Men det tror jag faktiskt jag gjort. Alla papper är fixade & kopierade, frimärke på kuverten, adress & avsändare skriven på kuverten. Så det kommer nog gå rätt snabbt.
 
Igår så tvättade jag en hel del. Var rätt mycket tvätt denna gången. Precis vickigt det sista som inte hann torka i tvättstugan. Diskat & fixat här hemma. Imorgon kommer hon från SOC för att kolla lägenheten & det ska bli väldigt skönt. Har faktiskt mycket att ta upp med henne när det gäller alla mina grannar osv.
 
Funderar på att gå ner & boka en tvättid idag också så att jag får tvättat gardinerna från vardagsrummet som jag bytte igår så är det också klart.