-Måndag igen då...

Var ju till doktorn i fredags och det gick bra jag kollade hjärtat och allt sånt också när jag var där. Min blodvärden är absolut inte bra. Har fått tabletter jag ska ta i tre månader sen ska jag tillbaka till vårdcentralen och ta nya prover.


I fredags var Mats ledig så vi åkte till Solareturen och handlade lite, Willys och så. Sen så igår söndag var vi till Kerstin och Tommy, Mats föräldrar. Jag klippte Tommy och Mats klippte gräset år dom. Vi var även till posten och hämtade ut min symaskin som hade kommit.


Vi åt kyckling och ris igår till middag. Sen kollade vi på film och så. Bara tog det lugnt.


Idag skulle jag varit in till stan och träffat Ronny men mådde inte alls bra igår kväll så jag ställde in som vanligt om man säger så. Doktorn sa till mig att jag skulle ta det lugnt och lyssna på min kropp. Och det gjorde jag idag. Jag har riktigt ont i huvudet och är trött som bara den.


Har diskat och plockat lite här under dagen. Sandra och hennes barn kommer upp en sven till mig snart. Sandra bor jag granne med.


Snart klar med filmregistret också. Ska bara fixa lite till med det känns kanon skönt.


-Fredagsfräckis.

En mamma och en pappa tog sin sexårige son till en nudiststrand. När pojken promenerade längs stranden noterade han att några av kvinnorna hade större bröst än hans mamma och frågade varför det var så.
-Ju större bröst en person har, desto dummare är personen, svarade mamman.
Pojken nöjde sig med det svaret och sprang ner för att leka i vattnet. Efter ett tag återvände han för att berätta att många av männen hade större snopp än hans pappa.
-Ju större den är, desto dummare är mannen, svarade mamman än en gång.
Pojken nöjde sig med svaret och sprang åter igen ner för att leka i vattnet. Efter en stund återvände han igen till sin mamma för att berätta om sin senaste upptäckt.
-Pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju längre han pratar, desto dummare blir Han!

Anneli, Nyköping


-Ord om kärlek & äktenskap.

Att vara älskad är att vara bunden. / Japanskt Ordspråk.

En man är bara en halv människa tills han finner sin hustru. / Indiskt Ordspråk.

Att älska någon innebär att se ett under som är osynligt för andra. / Francois Mauriac.

Det är lättare att beskriva vad kärlek icke är. / Alfred Adler.

En är ensam, två är ett par, tre är en folksamling. / Okänd.

Den som inte älskar dig mycket ska få dig att gråta. / Spanskt Ordspråk.

En man utan hustru är som en vas utan blommor. / Portugisiskt Ordspråk.

Ondska hittar fel kärleken träffar rätt. / Jan-Olof Persson.

Gift dig inte för pengarnas skull. Det är billigare att låna. / Skotskt Ordspråk.

Gammal kärlek lever alltid kvar. / Gammalt Ordspråk.

Jag bär på en obesvarad kärlek till mig själv. / Gösta Ekman.

För kärleken är ingen vind för kall. / Ryskt ordspråk.

Den som är på väg att gifta sig är på väg att6 ångra sig. / Grekiskt ordspråk.

Inget under varar mer än tre dagar. / Serbiskt Ordspråk.

Kärlek kommer av sig själv och kan inte läras. / Persiskt Ordspråk.

Kärlek utan genkärlek är en fråga utan svar. / Tyskt Ordspråk.

Om det stannar vi första kyssen skulle människor bli lyckligare. / George Elliot.

Kärlek är egoism på tumanhand. / Franskt Ordspråk.

Kärlek är kärlek för evigt. / Tennyson.

Syndig kärlek smakar sött. / Isländskt Ordspråk.

Kärleken kan få en åsna att dansa. / Engelsk Ordspråk.

Skrapa lite på din älskare, och du finner en fiende. / Amerikanskt Ordspråk.

Kärlek och sorg är tvillingar. / Blacklock.

Om du inte vågar hoppas, älskar du inte. / Barbauld.

Kärlek är det andra livet. / Joseph Addison.

Kärlek är en sjukdom som inte läks. / William Shakespeare.

Kärleken är inte blind, den är bara närsynt. Hormonerna är blinda. / Alice Miller.

Observerad kärlek är som en fråga utan svar. / Italienskt Ordspråk.

Min fru gör fantastiska saker med matrester. Hon kastar bort dom. / Herb Shriner.

Kärleken är själens tandvärk. / Turkiskt Ordspråk.

Kärleken går dit den vill och inte dit den borde. / Svenskt Ordspråk.

Till och med olycklig kärlek är lycklig. / Franskt Ordspråk.

Hastig kärlek är snart glömd. / Svenskt Ordspråk.

Den som inte kan hata kan inte heller älska. / Voltaire.

Varje hjärta har sin hemlighet. / Österländskt Ordspråk.

Det finns inget bröllop där det inte gråts och ingen begravning där det inte skrattas. / Italienskt Ordspråk.


-Gud vad hände mer i mitt liv just nu???

Jo jag letar lägenhet inne i stan. Hoppas på att få en rätt snart. Skulle kännas skönt att komma in till stan. Slippa åka bussen o.s.v. komma närmare till affärer o.s.v. Det är inte roligt att bo här när man inte har körkort måste jag säga.


Jag har slutat att dricka dricka och slutat att snusa känns verkligen underbart om jag får säga vad jag tycker.


Mats ska utomlands med jobbet den 16 september över helgen där. Så idag ska vi iväg och fixa pass till honom. Sen ska vi väl handla lite. Köpa inflyttnings present till min syster Frida. Som snart ska flytta in i sin första lägenhet. Sen ska vi en runda till tippen med saker.


Imorgon är det marknad i stan på I2 vet inte om vi ska åka in en runda om det är fint väder. Ska väl även tvätta imorgon är det väl tänkt.


-Gud 100år sedan...

Ja, du vad fan har hänt med mig. Har liksom tappat intresset lite för att skriva. Tråkigt men så är det. Vad har hänt den senaste tiden. Ja du det är mycket. Men orkar inte tänka så mycket på det eller skriva om det. Ska försöka bli bättre på att skriva. Men det är jobbigt när man tappat lusten och orken till att skriva.


I onsdags var jag till vårdcentralen och tog prover inför besöket hos doktorn idag. Jag har kännt mig så trött och sovit mycket den senaste tiden. När jag är vaken så har jag oftast ont i huvudet och är yr. Så jag ska kolla upp om det är något fel på mig idag.


Sen så ska jag snart ha 1-års kontroll med Torsby, gud vad tiden går fort. Det är inte speciellt roligt att ha det när man står still. Men ibland får man inse sanningen att man kanske har gått ner sin del. Träningen har jag inte kommit igår med heller kan ju bero på det också en hel del. Den 1 september är det 1-års kontroll.


Kan även berätta att Mats har fått fast jobb. Det känns underbart. Har kommer också börja gå vanliga tider om drygt en vecka. Då kan vi börja leva normalt igen. Känns verkligen kanon.


Den 30 september så ska vi åka ner till Skåne då flyttar pappa in i sin nya lägenhet. Så vi ska åka ner med hans möbler och jag ska hjälpa honom att fixa och plocka upp så han får i ordning. Han har väl tappat lusten lite det har blivit många flyttar i hans liv. Skulle jag tro.


På Solareturen går det kanon. Har börjat att jobba med böcker och cd-skivor. Fungerar jättebra. Träffat en underbar tjej som är helt otroligt go. Jag trivs verkligen att jobba med henne. Har så otroligt skoj när jag är med henne. Har ju även kanon kontakt med en gubbe där också. Som jag haft sen jag började där. Han är verkligen kanon han också. Har precis lika skoj med honom som med henne. Gud det skulle inte vara roligt att gå dit om inte dom var där. Jag ska han möte snart med handläggaren och chefen om att utöka på Solareturen. Jag vet inte riktigt hur jag vill utöka om jag vill gå en dag till eller lägga på någon timme på dom dagarna jag går nu. Det är något jag måste fundera på.


-Tis igen då.

Idag är det tid för Solareturen har ingen lust alls men jag har pallat mig upp och sak snart åka iväg. Har lagt undan ett sällskaps spel där som jag ska köpa idag tänkte jag.


Pappa har ju fått lägenhet och ska flytta den 1 oktober. Det var meningen att vi skulle åka ner nu den 19:de med pappas säng och hans andra saker men han har inte någon stans att ställa dom tyvärr. Så vi bestämde igår att vi ska åka ner den 30 september istället med han saker. Och hjälpa han att flytta in också. Han har liksom ingen som hjälper honom med det. Så vi tänkte hjälpa till.  


Jag har målat om hallen i vitt istället för orange blev mycket bättre måste jag säga. Sen har jag målat om lite ramar svarta och en byrå i hallen svart. Även i vardagsrummet har jag målat ett skåp svart. Alla våra möbler i hallen är svarta och allt i vardagsrummet är svart nu.


-Detta har hänt.

Den senaste tiden har jag gjort följande:
Varit på Solareturen tis & tor. Städat på fredagar, tvättat lördagar.


Ons den 3 augusti 2011 hade jag möte med Ronny & Jonna i stan. Vi diskuterade allt som måste göras. Jonna ska börja hjälpa mig att fixa en ny lägenhet inne i stan är det tänkt. Ronny har slutat som kontaktperson men är kvar som ledsagare. Så dom håller på att leta ny kontaktperson till mig. Ska även få en till ledsagare så jag har två ledsagare.


Lördag den 6 Augusti 2011 va vi till Borgvik med Kerstin. Det va Borgviks marknaden.  Vi hade rätt mysigt. När vi kom dit regnade det som fan om man kan säga så. Men efter en stund lugnade det sig. När vi kom hem så va det tid att tvätta.


Igår va det måndag vad gjorde jag då? Jo jag skruvade ner hyllorna vi hade ovanför sängen och spacklade väggen. Ska mål den när jag har tid.


-Lägga mig ner & bara dö.

Jag vet inte varför jag inte har skrivit här. Kanske har haft fullt upp. Inte vet jag. Livet känns så meningslöst så jag vet inte hur ag ska beskriva det. Vill bara lägga mig ner och dö. Fråga mig inte varför jag känner så för jag vet inte.