-Akupunktur!

Första dagen på nya jobbet. Kändes helt okej. Fast va tungt för armen & över kroppen. Kontaktade Vårdcentralen början av förr förra veckan & fick en akut tid till sjukgymnasten på onsdagen förr förra veckan. Där kollade vi igenom hela över kroppen & han konstaterade att jag hade överansträngning höger sida alltså armen & det. Så jag fick övningar att göra & sen skulle jag höra av mig om två veckor till honom.
 
 
 
Men fick ringa akut till Vårdcentralen i fredags för att jag inte kunde stå ut med värken. Den har blivit mycket värre. Dom på Vårdcentralen sa att jag skulle ringa sjukgymnasten för det var det jag & han kom överens om. Har ringt hela fredagen, måndagen & idag. Så pratade in ett meddelande idag.
 
 
Hjälpte inte övningarna som jag gjort i två v nu som vi kom överens om så är nästa steg akupunktur. Han konstaterade även att hela min rygg, axlar & nacke behöver regelbunden träning & massage.
 
 
Jag har feber från & till & värken sitter i båda armarna, hela nacken & ryggen nu! Hoppas på att sjukgymnasten ringer tillbaka snart!

-M familj!

Förra helgen var vi hemma hos M tillsammans med katterna för första gången. Vilket gick bra. Jag har äntligen tagit steget & träffat en del av M familj en del gånger. Och de är helt underbara personer. Nu sitter vi i bilen påväg hem till M i Kristianstad för att byta tills hans jobb bil. Han åker & jobbar i Tyskland i morgon.

-God man är också tillsatt!

Ny God man är också tillsatt! En helt underbar person en rak & ärlig person. Som även varit med länge i rullarna. Hon jobbar som God man heltid. Har bara bra människor runt mig nu. Händer saker inte bara massa snack & ältande. 
 
 
Har även fixat internet som jag står på själv fast skuldsaneringen! Köpt ny mobil också eftersom att min var dålig. Så allt känns så skönt just nu & jag hoppas detta håller i sig nu. Så att jag kan fokusera på allt som jag mår bättre av.
 
 
Har ett stort möte på SOC ett SIP-möte som vi har var tredje månad. För uppföljning med alla myndigheter! Men det är också det ända som jag har inplanerat. Förutom de rullande tiderna med psykologen!

-Träningen är också igång!

Träningen har också kommit igång. Måndag, onsdag & fredag! Känns enormt skönt! Lite oro & sprall ur kroppen. Tjejen jag tränar med är 23 men helt okej. Fast att jag ville ha en äldre. Rak & ärlig vilket jag behöver.
 
 
Nu när jag kommit igång med träningen så har jag även börjat sola måndag, onsdag & fredag!

-Jobbet börjar på tisdag!

Var ett tag sedan jag skrev. Men har haft en hel del runt om mig just nu. I torsdags blev det klart om att jag börjar jobba på tisdag. Träffade chefen i torsdags. Chefen fick jag bra kontakt med & hon är rak & ärlig. Känns så skönt att komma igång igen. Få något att göra igen. Jag kommer vara På Fredriksdal. Vilket innebär att jag kommer vara ute hela dagarna när jag väl jobbar. Jag kommer att använda kroppen istället för att  bara behöva vara slut i huvudet varje dag. Ska jobba tisdag & torsdag ibörjan nu. På tisdag får jag arbetskläder & passerkort!

-Älskar ALLA!

 

-Han kommer antagligen få somna in!

Linus kommer antagligen få somna in i min famn! Är så ledsen. Bara gråter! Han behöver opereras & läkningen efter operationen är väldig, väldigt lång, kämpig & är inte säkert att han blir bra. Han är redan gammal & det är inte ens säkert att han vaknar upp efter oprationen. Vill jag att han ska få kämpa den sista tiden eller är det fel av mig att tänka på att han ska må bra?

-Nu är grejorna hemma till de små!

Efter mycket slit är grejorna hemma till de små. Nu ska bara allt kläs med matta & byggas ihop! Kommer bli så bra när det är klart & dom har redan börjat ligga i ena delen.