-Nytt besök på Vårdcentralen & bada! :)

Jag & pappa hade otroligt mysigt igår. :) Riktigt god mat måste jag säga.

Idag har jag varit till Vårdcentralen & fick en annan person som än i onsdags. Hon som tog va otroligt duktig & trevlig fick ligga ner ifall de skulle behöva sticka mig mer än en gång som sist. Jag berättade sist för henne som skulle ta på mig vilken nål hon skulle använda & vart hon skulle ta men det lyssnade hon inte på. Men idag så hade dom plockat fram det som jag hade sagt att dom skulle ha & klarade det på första försöket.

Fick även massa saker som jag ska mäta intaget av vätska & mitt urin i två veckor. Kommer ju bli totalt låst & sånt hatar jag! :( Men jag vet att jag gör det för att hjälpa mig själv!

Har även tvättat idag & fixat här hemma som jag gör varje dag. Pappa kommer snart & vi ska dra iväg till stranden & bada tänkte vi. 


-Ni som inte har AD/HD!

Ni som inte accepterar mig borde fan ta & kolla på detta klippet! Så kanske ni förstår mig lite bättre & att mitt liv inte alltid är lika enkelt som för en "vanlig" människa!
  

-SOC & grillning!

Idag har jag inte gjort så mycket mer än & cyklat till Willys. Jag har ju även haft SOC på besök & det gick jättebra som vanligt. Så jävla onödigt att dom kommer enligt mig iaf. Men jag vet att reglerna är såna.

Snart kommer pappa & vi ska grilla lite & mysa idag. Jag tror jag börjar bli sjuk, sitter med tjock tröja, mjukisbyxor, t-shirt & strumpor i detta fina & varma vädret. Haft extrem migrän i flera dagar nu & känner mig allmänt krasslig.


-Vårdcentralen, träning & SOC!

Var till läkaren på Vårdcentralen idag. Han är otroligt duktig måste jag säga & bryr sig verkligen. Ska börja att mäta vatten & urin i två veckor nu åter igen. Sen ska jag tillbaka till honom om ca fyra veckor. Han ska även skicka en remiss till njurspeciallisten eftersom att i Karlstad har man inte undersökt mina njurar. Efter läkarbesöket så skulle jag in till labb & ta massa prover. Var ett helvetes besök där måste jag säga. Hon provade att sticka mig fem gånger i olika ställer på båda armarna & lyckades inte få något blod! Jag är inte ens nålrädd men ändå sista rundan när hon hade nålen i mig & rotade runt så svimmade jag faktiskt! Så ska tillbaka för nytt besök på fredag morgon & se om dom lyckas får något blod då! IDIOTER enligt mig iaf!

 Idag har jag även varit & äntligen tecknat detta jävla träningskortet som jag tjatat om i evigheter. Men nu är det äntligen gjort. :) Pappa har varit här en stund idag också.

Imorgon kommer SOC & gör ett hembesök för att se så lägenheten är okej eftersom att jag bor i en akut längenhet så måste dom göra såna besök ibland. SOC har tydligen varit här massa gånger & knackat men jag har inte varit hemma så hon hörde av sig idag & bokade en tid istället. 


-Mors dag!

Idag är det mors dag så jag & mina syskon ska överaska mamma med att åka dit. :-)! Funderar på att komma igång med att göra något till höst börjar bli jobbigt att gå hemma, men vad vet jag inte. Sover otroligt dåligt om nätterna & vaknar typ vid tre & är klar vaken så sover inte mkt. När jag väl sover så är det inte bra sömn jag får, det går i perioder för mig detta med sömnen så det är rätt vanligt. Så jag är väldigt trött & irriterad om dagarna. Vilket inte är direkt roligt om jag säger så!


-Stranden & badat!

Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med pappa Baloo. Vi cyklande ner till Råå strand & badade. Åhå blev så förvånad att vattnet va så varmt, det var riktigt skönt. :-) Efter stranden så cyklade vi till Ö&B. Där stötte jag på J & snabb snackade lite. :-) Efter Ö&B drog vi hem till mig & käkade glas. :-) Nu har pappa cyklat hem igen. Duschade för ett tag sedan & nu ska jag lägga mig & se på tv! :-)

 

 
 

-Vårdcentralen, Baloo, Apoteket & stranden!

Vårdcentralen gick jättebra tyvärr hade inte läkaren hunnit kolla igenom hela journalen för att det var så tjock så ska tillbaka till läkaren på onsdag. Det är verkligen en kanon läkare & han är fast anställd! :)


Har även varit & köpt tvättkorgen till pappa Baloo & varit bort & lämnat den till honom. Han blev så glad! :)


När jag åkte hem från pappa skulle jag inom Apoteket & orkade sitta max 10 minuter & vänta på min tur. De va ca 15 nr till de var min tur, en satt & hade hand om recept. USELT!!! Tappade tålamodet & gick där ifrån. :-/ Så får ta Apoteket i morgon istället.


Pappa Baloo är på väg till mig nu så vi ska äta sen ska vi cykla ut till Råå & bada tänkte vi!

-Drygt!

Gud vad drygt att vakna så tidigt som jag alltid gör! Det är ju fan inga som är vakna då! Önskar att jag kunde sova lääänge! Har käkat frukost på balkongen nu, såå mysig väder också! Fastnat på WF igen är helt beroende av spelet!

-Vårdcentralen!

Idag vaknade jag runt fyra & har varit vaken sen dess. Ska till Vårdcentralen till läkaren runt 10:40 idag sen ska jag iväg till stan för att köpa en tvättkorg åt pappa & ta med hem till honom. Mycket lättare för mig att ta med den till honom eftersom att jag har busskort. Sen ska jag väl hem & ta det lugnt & jag har funderat på att göra lite kort idag men vet inte än allt handlar ju om lusten annars blir inte korten bra. Nej nu ska jag ta & fixa lite här & sen gå till affären & handla! Vi hörs senare antagligen!  Va rädda om er!


-Tvättade!

Idag så tvättade jag hela morgonen & städade. Pappa kom sen förbi med sin tvätt & tvättade sitt. Han hade missat sin tvättid när han va nere till Malmö & det är så svårt för honom att få tvättid där han bor så jag bokade en tid till honom idag.

 

Medans pappa tvättade så drog jag iväg med J till Väla för att hon skulle lämnade tillbaka ett par jeans som hade gått sönder sen så gick vi inom Ikea & tog en korv. Sen visade hon mig stan lite eftersom att hon hade sin brors bil. Vi ska ses igen på lördag innan jag ska till mamma & är det fint väder så ska vi till stranden.

 

Pappa gjorde maten idag så det blev kotlett, potatis & brunsås. Vilket var väldigt gott!


-Lillebrors dag! :)

Vi hade jättemysigt hos mamma & det va roligt att träffa alla & lillebror blev så glad för sina presenter. Vi ska dit en runda på lördag igen & ha lite mer kalas.


-Stranden med pappa Baloo! :)

Idag har jag & pappa Baloo fixat min cykel & vi har cyklat till stranden för att bada. När vi väl kom till stranden så var det rätt mycket människor där. Har varit så varmt i flera dagar nu. Samlande en del snäckor på stranden.  Har haft en jättemysig dag tillsammans med Baloo, vi va även till Ö&B.

 

-Graaaaattis älskade lillebror!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min underbara älskade lillebror hela 10 år! Redan 10 tiden går så otroligt snabbt så det finns inte! Grattis älskade & vackra lillebror! Vi ses senare idag! Jag älskar dig enormt mycket!

 

-Dagen har varit kanon bra! :)

Det gick jättebra på ÖPV det tog väl ca 10 minuter hos henne. :) Vilket är skönt. Alla kontroller va perfekta så ska tillbaka efter nästa läkarbesök då jag ska ändra medicineringen igen. Hade otroligt mysigt hos pappa Baloo. Min lillasysters kille kom också & hälsade på också. Sjukgymnasten på HAB gick också jättebra va väl inne max 5 minuter men hon hade avsatt 1 timmer för mig. Men det går fort när jag et vad jag vill & vad jag ska ta upp. Jag är ju ingen tjej som inte har en aning om vad jag vill, utan jag är bestämd & vet vad jag vill. Efter HAB så mötter jag upp pappa Baloo på stan så att vi gick & käkade mat sen så åkte jag hem. Ringde även Vårdcentralen för att boka in ett läkarbesök så ska dit på fredag!


-ÖPV, Baloo & HAB!

Idag så ska jag till ÖPV till sjuksköterskan för kontroller av blodtryck & sånt pga ändrad medicinering efter det ska jag till pappa Baloo med tårta & käka & bara umgås.  Fick en gratis tårta för att jag är nyinflyttad. Efter Baloo så ska jag till HAB till sjukgymnasten & prata om träning på recept bla.

-Bordet är klar nu! :)

Har slipat ner mitt svarta vardagsrums bord förhand så idag så gick jag även till Ö&B & köpte lack till det & lackade inte det. Blev jättenöjd & känns skönt att få det gjort. Funderar på att ta & slipa ner möblerna i hallen också men är inte helt hundra än.

 
 

-Kattfoder & nya tunnan!

Här är tunnan & maten som jag fixade hem idag. Visst det är två killar så rosa kanske inte passar så bra till dom men bättre än ingen tunna, så nu har jag två tunnor. Maten har gjort så dom fäller mindre men dom fäller fortfarande en del men har inte hållit på med detta fodret så länge så kroppen  är inte van än. Det är iaf mycket bättre än innan jag började med det fodret.

 

 

 

-19 Maj - 2014

Idag så har jag fått pengar. Så J kom & hämtade mig då drog vi till tandläkaren.
 
 Först var vi ner till en tandläkare mitt i stan men när jag kom dit kändes det inte bra så vi gick där ifrån & bestämde oss för att besöka Folktandvården på Råå senare. Sen har jag varit & köpt busskort. Vilket känns så skönt att äntligen ha gjort. När vi var klara med busskortet så drog vi till djuraffären & köpte kattmat & fick en ny tunna till maten. Sen så tog vi bilen till Råå & åkte & snackade med tandläkaren där. Så jag skrev in mig & fixade allt det. Så fick en tid i slutet av nästa månad vilket känns skönt. Vi tog även en runda till Maxi & Willys! :)
 
 När jag kom hem så fixade jag här hemma & packade in alla varor & så. Tog en dusch, lite senare på kvällen hörde min lillasyster F av sig så vi åkte & handlade igen så nu har jag mat för hela månaden! Skööönt! 

-T & B!

Har varit med mamma till T & B idag. Sen har jag bara kollat film & fastnat för spelet WF igen. Helt otroligt de går i perioder det där! Nu ligger jag & ser på film & har massa kattmys. :) Kanske skriver senare. Kram så länge! Skriver jag inte mer idag så go natt på er!

-Herregud vad läsare!

Fy fan vad läsare jag har! Bara roligt att så många läser bloggen! Det betyder ju att ni saknat mig! ;);) Vet ni vad jag har saknat er också! ;) Ska bli skönt att inte få massa sms & skit nu om vrf jag inte bloggat & om jag har det bra osv! Får väl helt enkelt börja lite smått igen, men lovar inte att jag blir så aktiv som när jag bodde i Karlstad! Har också ett liv utanför bloggen! :p Ha det gott nu i det fina vädret & sola riktigt mycket så kanske jag skriver senare annars lovar jag att skriva någon annan dag. Va rädd om er! Pussas! ;)


-Vetrenären!

Mario & Linus mår enormt bra. Börjat fälla mindre sedan jag köpte ett bättre foder till dom. Ska snart boka tid till vetrenären åt Linus så vi får göra lite kontroller, även så han kan får lite sprutor & det ska även kollas om han har chipp. :) Har han inte det så får vi se till att fixa det! :)

-Lyckan!!

 

-Händer inte mkt här just nu!

Fan vad dryg & gå här & bara dega. :( Börjar bli riktigt trött på det men vet inte vad jag vill börja jobba med heller! Så jävla svårt mins 100 olika val här nere gemfört med i Karlstad!

 

Har små städat lite, diskat & sånt som jag alltid gör varje dag. Sugit golvet också! ;) Sitter & lyssnar på Dia Psalma! :) Jävligt bra band! :)

 

På måndag är det tid för pengar. Någon har kommit åt mitt bankkonto & köpt saker på utländska sidor på nätet som tur va så gick bara ett köp igenom. Men dom har försökt att göra ytterligare köp på 37 olika sidor sa banken, så allt är spärrat nu. Så hoppas på att få mitt bankort idag eller senast måndag.

 

På måndag så ska jag till träningen, tandläkaren, köpa nytt kattfoder & till Vårdcentralen antagligen! Hoppas på att få en tid till min ordinarie läkare på måndag när jag ringer kl 8. Pratade med dom idag & min journal hade kommit men dom hade bara en tid idag till läkaren på 20 minuter & det räcker inte för att jag ska kunna ta upp allt med honom. Ska ta upp om operation & sånt. Så jag skulle ringa på måndag. Måste säga att den personen jag pratade med va enormt trevlig, alla inom sjukvården här nere är ju enormt trevliga!

 

-Måndag den 12 maj 2014

Idag har jag små städat lite! :) Sitter just nu & lyssnar på musik & tänker lite fram & tillbaka! Imorgon ska vi teckna träningskort jag & J & vi ska även besöka speciallist tandläkaren & se vad dom har att säga till mig! Sen ska jag även till Apoteket & hämta lite mer mediciner om dom nu har hemma. Oftast har dom inte det. Iaf inte den mängden jag ska ha.

 

Finns en person jag tänker på en del! :) Mer vill jag nog inte säga just nu! 


-ÖPV!

Vet att det är sex dagar sedan som jag skrev väldigt dåligt av mig! Jag mår fortfarande enormt bra!
 
 
Dagen i förr går började med att jag tog & besökte min älskade far Baloo. Vi käkade mysig frukost tillsammans, lekte med mobilerna som vanligt en hel del & kolla massa tv. Efter en stund så gick vi ut i det fina vädret. Vi gick ner & kollade i lite affärer pappa vill ha ny tvättkorg.
 
 
Var även till ÖPV & träffade min ordinarie läkare för första gången. Ändringar i medicinen gjordes. Hon är riktigt bra. Vi kom fram till att vi ska fortsätta att utreda min AD/HD mer grundligt för att jag ska få så bra hjälp som möjligt. Det ända som gjorts i Karlstad är att läkarna ändrat i medicingeringen men det finns så mkt annat som kunnat underlätta för mig i under alla dessa år som gått. Men nu kommer saker iaf att hända. Vilket känns enormt skönt. Hon skickade även iväg ett mejl till en utredare!
 
Igår så gick jag ner till Apoteket & hämtade ut mer medicin. Pappa kom förbi en stund också!

-Facebook!

Jag kommer inte att dela alla inlägg jag skriver på Facebook! För vissa stunder blir det otroligt många inlägg som jag skriver! 


-Tillbaka! :)

Jag har inte skrivit här på väldigt, väldigt länge! Men tänkte berätta att jag lever & mår hur bra som helst. Har aldrig mått såhär bra! Det händer en hel del i mitt nya liv just nu. Vilket jag är väldigt glad för & jag trivs med det.

 

Har tyvärr inte kommit igång med träningen än utan den kommer antagligen jag dra igång med på måndag igen. Ska bli skönt att komma igång igen. Känner att jag behöver det. Dels för att jag har ju AD/HD & saknar den ron jag känner i kroppen efter träningen. Som ni vet har jag skrivit förut att jag blir lugnare & harmonisk efteråt.

 

Som ni också vet så har jag ju hela min familj här nere. Känns så skönt att vara nära de igen. Mamma & jag börjar få bättre kontakt & jag känner mig mer & mer avslappnad när vi träffas vilket känns jätteskönt.

 

Sjukvården här nere är helt fantastisk jämfört med i Karlstad! Här nere är dem trevliga, tar emot en & verkligen bryr sig, iaf de jag har träffat hittills.

 

Ville egentligen bara säga att jag mår toppen & har börjat leva ett bättre liv vilket jag trivs med & framförallt jag lever fortfarande för er som funderat på vart jag tagit vägen!

 

 


-Här har vi mina små liv! :)