-Kan inte bli bättre! :p

Snacka om att jag har många flitiga besökare fast att jag aldrig skriver längre. :) Trogna läsare alltså. :) Funderar på att ta upp skrivandet igen. Har fått mycket mejl, sms & telefon samtal om varför jag inte skriver längre. Jag vet inte varför jag inte skriver. Jag har inget svar på det. Har haft & har rätt mycket runt mig just nu. Jag mår bra & jag lever fortfarande som ni märker. De är ett bra täcken! :p

 

Finns en speciell person i mitt liv som fått mig att känna saker som jag aldrig trodde att jag kunde göra igen.  :) Sen vart allt leder vet jag inte jag tar det som de kommer & jag förväntar mig inget. De är bäst så. Jag vet inte hur jag ska beskriva honom men han är den han är. Haha, bra beskrivning va? Inte speciellt.

 

Snart semester drar ner till Helsingborg då har jag tänkt. :) Datum vet jag inte ännu. Jag är ju sån att jag kan komma på idag att jag ska åka i morgon & då gör jag det. Jag kan ha beställt resa ner & samma dag som jag ska åka så ångrar jag mig. Ja då åker jag inte, sån är jag. :p Så datum för mig är så svårt att bestämma.

 

Vi får se om jag fortsätter skriva eller inte. De lär ni märka! Ha en trevlig helg för det tänker jag ha. Ska dricka lite gott ikväll & bara vara dra en runda till C. Imorgon ska jag in till stan & träffa T & på söndag kommer J & på måndag kommer Z. :)

 

Men som ni ser jag kämpar fortfarande mig igenom livet & har inte gett upp ännu! Har inga såna  tanka just nu & har inte haft på länge. Jag måste se ljust på detta jag måste tro på att allt  kommer bli bättre med tiden. Att ge upp nu skulle bara bevisa att jag kämpat i onödan i alla år! För att vara 25 år så har jag klarat mycket inte bara detta med M utan betydligt kämpigare saker under hela min barndom.  

 

Trevlig helg på er alla!! :) Så hörs vi om ett tag igen!


8 år sedan du lämnade oss! :(

Idag är det min lillasysters födelsedag men det är även 8 år sedan min morbror, min "gudfar" gick bort. Saknar honom enormt mycket. Vet att du finns med mig hela tiden. Önskar bara att jag kunde se dig & prata med dig igen. Vi ses när det är min tur att lämna livet här. <3
 
 

-Vi hörs! Jag lever!

Gissa vad jag gör!! Jag kränger godis & gråter låter otroligt spännande va? Nej fan vad ska man skriva?? Fick tillbaka min mobil igår. Men jag kände inte för att skriva så mycket igår eller nu. Vill bara säga att jag lever. Vi hörs! En sak till jag tror jag är förälskad! :) :)

-Alkoholister! :p

Idag så har man fått hjälp av grannen att få bort massa skräp som skulle till tippen. Sen har jag & C varit ner till Konsum & pantat alla mina pantflaskor blev hela 195:- när jag berättade för pappa vad jag fick för all pant så sa han bara alkoholister. :p! Haha.

 

Efter Konsum drog vi hem till C & väntade på att S skulle komma & efter det drog vi hem till mig & käkade glass. Sen så drog C & S hem. Jag gick & la mig för att vila efter en stund knackade det på min dörr & de va grannen som kom. Han håller just nu på att hjälpa mig att byta däck på cykeln. Kan göra det själv men han ville hjälpa mig. Så han får en låda öl av mig som tack för hjälpen. 


???

 
 

Nu ser man skillnaden bättre än igår när bilderna är bredvid varandra.


-SANT!

 
 

-Åker ikväll igen! :)

Dom åker ikväll igen. Måste kolla upp hur mycket jag ska ha denna gången. :) Nu har jag fixat lite med min blogg som ni ser. De är inte riktigt klart ännu men de kommer. C har så ont i ryggen idag så de blir inte Konsum antagligen. Har käkat lite precis. Ska sätta mig nu & kolla vad jag ska ha denna rundan. :) Ha de gott så kanske vi hörs senare. :)


-Helsingborgs beslut! :):):):):)

Till veckan får jag beslutet från Socialen i Helsingborg om att dom hjälper mig med lägenhet. Det finns tre olika grupper man är indelad i för att soc ska kunna hjälpa de som är verkligen i akut behov först. Första gruppen är för dom som verkligen är i behov av akut hjälp, andra gruppen är för dom som är i behov av lägenhet men där läget inte är jätteakut & tredje gruppen är för dom som är i behov av lägenhet men inte brådskande. Jag ligger i grupp ett alltså för människor som verkligen är i behov av akut hjälp.


-Planerad inläggning!

Tankar flyger fram & tillbaka i huvudet. Vet verken ute eller in. Till veckan hör ÖPV av sig. 90% säkert att det kommer bli planerad inläggning för mig. Jag tror faktiskt att det skulle vara bra för mig. Skulle de bli så, så har jag fixat så att Mario åker till sin barnvakt. :) Så de är löst.


-Mario INTE nu igen! FAN!

I fredags upptäckte jag att Mario eller kattungarna jag hade hos mig för ett tag sedan hade ätit upp en del av mina sladdar till de bakre högtalarna. Så jag fick skarva lite & sätta lite el tejp. :( Ska köpa nya sladdar när jag orkar. Men nu fungerar ljudet igen. Alla min elektronik ska vara felfri. :p Varför vet jag inte men tror att de har att göra med att elektronik är ett STORT intresse!


-Igår & natten!

Tvättade igår som jag skrev. Sen så drog jag ändå med C till Vålberg. :) Handlade en hel del. Fick även bort 6st lådor igår :) Efter Konsum så drog vi hem till C & städade en hel del & möblerade om. :) Blev riktigt bra. Kom hem jätte sent så gick det blev nästan sängen direkt. När jag vaknar idag så hade jag 13 missade samtal man kan ju undra vad folk ville. :p Haha. :p! Ska ner med C till Vålberg idag om jag klarar av det har så ont i magen. Lagt in tvätten & diskat nu på morgonen. Nu lyssnar jag på Linus Svenning. Har kopplat in datorn till bioljudet.


-Är de någon skillnad?

År 2011
 
Nyligen tagen bild.
Är det någon skillnad?

-Cykel..

Nu hänger all tvätt. Min cykel håller på att gå sönder & C ska ner till Vålberg men hon klarar inte att gå tyvärr. Så jag hänger inte på men när hon ska cykla hem så möter jag upp henne. Ska följa med henne hem & hjälpa henne att städa lite.

-La ner FB!

Vet inte vad jag ska skriva. :( När jag inte sitter & ska skriva så kommer de upp så mycket tankar. Men när jag väl sitter & ska skriva är det helt tomt. Igår städade jag & idag tvättar jag. Kul för er att vet  va? Nej nu ska jag fixa lite här. Ska väl träffa C senare som vanligt. Har lagt ner Faccebok. När jag inaktiverade den igår så fick jag minst en 30 sms. Alla är så nyfikna! 


-Mario!

 

-Jag & C på vår fiske tur! :)

 
 
 
 

.....

 

:(

Är så ledsen bara gråter & gråter!

-Lust.

Va bara så upprörd igår. De är bättre idag. Skriver mer när jag får lust. :)

-Vrf?

Tro mig tidigast ikväll eller senast imorgon kommer de komma ett långt jävla blogg inlägg om hur jävla missnöjd, besviken & arg jag är! Känner mig ensam, känner att människor som ska hjälper mig inte gör det till 100%! Känner att människor som ska finnas & hjälpa mig ger upp för lätt! De gäller väl för fan att kämpa, kämpa & kämpa. Jag har klarat mycket & säger ofta att jag inte orkar mer & vill ge upp. Men jag lever ännu & det kallas jävla anamma. Att jag ger upp lätt kan ingen säga! Jag har gått igenom så mycket för att vara 25 år! Men att ge upp för en sån här skitsak skulle jag aldrig göra! Kan inte sätta ord på vad jag känner just nu men bra mår jag inte! Ska bli så skönt att äntligen få ur sig alla tankar, ord & känslor. Har gått med dom väldigt länge nu & tyvärr så blev det för mycket idag. Jag har tålamod men inte hur mycket som helst!

-HAB klart! :)

Nu har jag varit på HAB. Helt slut. :( Snart bara ett "möte" kvar. Så skönt. Ska lämna saker till två köpare på busstationen sen. Sen ska jag hem. Så skönt! :)

-McDonalds.

Nu har jag varit på Solareturen. Det verkligen ös regnar. För första gången i mitt vuxna liv går jag med ett paraply. Haha. Känner mig som en kärring. :p Låste in min väska på busstationen orkar inte dra den på stan till ca 16:30. Väger bly som vanligt. Köpte mig faktiskt mat på McDonalds. Tråkigt bara att sitta själv. :( Nej nu ska jag käka lite.

-Ont. :(

Helt jävla slut idag & ont i hela kroppen. Tänkte först inte dra iväg idag men är på väg. :) Solareturen sen tre olika "möten" :(

-Emma?? :)

Emma vem? Du kommenterade inlägget om Mats

-Feber. :(

Nu har jag duschat. Så skönt måste jag säga. Fryser enormt mycket, trött i kroppen & har feber! Nu ska jag se på tv. :)

-Är så FÖRBANNAD på MATS!

Nån har uppgett att min mobil nr är Mats. Så massa företag, inkassobolog & kronofogden som han är skyldig pengar ringer till mig. Jävligt störande! Mitt nr stå inte registrerat i mitt namn eller Mats. Jäkla idioter. Så vad är oddsen att bolagen ringer mig och söker en person som har samma namn & efternamn som mitt X? Dom kan ju inte ringt fel eftersom att dom sa att Mats hade uppgett att mitt nummer va hans. Men när jag frågar Mats om detta nekar han. De är ingen slump & de är inte bara en gång företag ringt & sagt att Mats uppgett mitt nr som hans. Mats nekar. Vad är de som händer? Vad ska jag göra så att företagen fattar att nr är mitt? De är jävligt jobbigt att de ringer hela tiden. Jag vill väl för fan inte höra om hans skulder osv! Hur går jag vidare med detta?

100 ÅR!

Fy helvete vad jag är slut i kroppen. Känns som jag är 100 år. Har varit med C till Vålberg. Kollar på Ullared nu. Imorgon händer så mycket som Solareturen, HAB, Sjukgymnasten & ÖPV. Ska försöka ta mig in i duschen senare.

-Hemma :)

 
Nu ska jag duscha & ta det med ro ett tag. 
 

-Tårar!

Mötet igår gick väl bra. Vill inte prata så mycket om det. Va mycket tårar. Jag har varit på Solareturen nu. På g till bussen hem orkade inte vara kvar. Vid ett idag ska jag hämta 12 lådor öl. Dom var iväg en runda till igår. :) Ska bli skönt att komma hem. :) Ska fixa med massa annonser.

-Piss!!!

Nu sitter jag på bussen på väg till Solareturen. Känns piss att ta sig iväg idag om jag får vara ärlig. Mötet ser jag inte fram emot!

-Ensam!!!

Vill???!!! Vill bara ligga hemma med ner rullade persienner!!! Vill inte prata med någon!!! Vill vara ensam!!! Stänga in mig tills jag känner för att ha kontakt med livet igen!!! Just nu orkar jag inte känna eller tänka men de är de ända jag gör hela dagarna. Jag vill bara ha några månader där jag slipper tänka & känna!!! Vet inte vad de är jag känner men inne i bröstet är de otroligt tungt & jag känner mig väldigt ledsen!!! Vissa tankar börjar smyga sig på mig igen!!! Det känns värre än någon annan gång!!! Jag har inte sagt något till pappa inte till någon. Men pappa är den som får reda på allt av mig men jag orkar inte prata. Jag vill bara försvinna!!! Saknar min familj enormt mycket! Skulle blir bättre att bo där nere. Men jag tror inte de skulle få mig att få bort alla jobbiga tankar & allt de ledsna jag känner. En liten del. Men de mesta beror på andra saker.

-CFTS!

Efter fyra idag har jag varit så jäkla sur. Otrevlig mot K & C. Kort & grinig i sms som jag svarat på. Blir nog inte bättre imorgon tyvärr. Ska på möte på CFTS. Först ska jag jobba. Så trött så funderar på att lägga mig & sova.... Höres!!!

-Fiskat, ny mobil & träning.

Igår va jag & C ner till hamnen & fiskade. Jag fick massa fisk. :) Skriver från min nya mobil nu. :) Har tränat idag & det gick otroligt bra. Sen umgicks jag med L & vi käkade mat ute. Jag valde som vanligt Wok. Sen körde K mig & C till stan & till Ö&B. Så nu har jag handlat en del. Hörs senare kanske. ;)

-Igång med träningen igen :)

Imorgon börjar träningen igen. :) Ska bli så skönt! Denna veckan kommer att bli väldigt jobbig. :( Har så mycket möten & saker som ska göras. Alltid såhär när de är sommar. Men hoppas på att detta blir sista veckan som det är så mycket möten & saker. Som de ser ut nu så är det sista veckan.


-C :)

Idag har jag städat lite & varit med C till Vålberg & köpt cigg. Bjöd henne på en glass & dricka idag också. :) Hon blir alltid lika glad. Hon är verkligen en riktig vän. :) Hon har ställt upp för mig så mycket under de senaste året. Glömmer aldrig när jag hade haft inbrott hon var hos mig på max fem minuter i vanliga fall tar det ca 15 minuter för henne att ta sig från henne till mig, men inte då. :) Vet att jag kan ringa henne dag som natt, vet att jag kan komma bort till henne precis när jag vill & behöver de. Hennes dörr är alltid öppen för mig, hon är en person man verkligen kan lita på. :)


-Mina öl försvann.

Efter tvättiden igår så cyklade jag med C till Vålberg & köpte cigg. :) Bjöd henne på en dricka & glass.

 

Senare på kvällen så får jag lite sms av några vänner. Att de ville ha öl snäll som jag var så fick de min sista låda. Dom skulle ringa när dem var utanför min port. Men de hade glömt sina mobiler så de stod & skrek mitt namn utanför porten mitt i natten. :p Efter ett tag skrikande så hörde jag de så de var bra att springa ner med ölen.

 

Men när jag öppnade min ytterdörr så står grannen i trapphuset vid sin ytterdörr & lyser med en ficklampa på sitt lås. Normalt? NEJ! Men vad är normalt i detta huset. Haha :) Tjejerna var redan riktigt dragna men blev så glada för lite mer öl. Massa pussar & kramar hit & dit. Haha :) Så goa!


-Sexuellanspelningar!

Tvättade igår blev glad när jag kom ner till källaren ingen hade tagit min tvättid, så skönt. Burkar vara någon som håller på med olika saker på min tvättid.

 

När jag står nere i källaren & viker min tvätt så kommer ena grannen ner. En av alkisarna, han är riktigt dragen. Slängde ur sig massa konstiga & obehagliga kommentarer. Sexuellanspelningar, men jag behöll mitt lugn & bara skrattade & sa aldrig till hans olika sex erbjudande. Men jag upplevde de faktiskt som väldigt obehagligt. I vanliga fall hade jag varit väldigt otrevlig mot honom men de kändes inte bekvämt. När jag vikt klart tvätten så går jag upp ur källaren & börjar gå till min lägenhet då kommer han bakom mig & säger att han skäms & så tar han sin hand på min rygg. Det hände när jag nästan va vid min ytterdörr.  


-Igår var så mysig!

Igår var jag in till stan fixade lite saker som jag skulle göra. Sen så träffade jag L vi gick lite på stan & så. Gjorde även lite affärer med M. Han kom från stan till Vålberg centrum & där mötte jag & C upp honom & vi bytte en låda öl mot en extern hårddisk. Bra affär. Sen skulle han vidare till Edsvalla. Efter det var jag med C till Rayon till hennes förråd & hämtade fiske sakerna. Vi ska ut & fiska i helgen. Efter det så gjorde jag inte så mycket. Fixade med hårddisken & grejor. På kvällen så blev jag bjuden ner till grannen på fredags mys tillsammans med deras barn & M & T. De bjöds på Tacos & kladdkaka. Hade hur trevligt som helst. :) Idag tvättar jag & tänkte dammsuga & fixa lite här hemma. :) 


-Gottttttttt!!! :)

 
Nu är mina godingar hemma! :):) Äntligen! :)

:)

 
Snacka om en stog hör förstora kläder. Jeansen har jag tagit bort lite av. Men har minst en tio till som kan sorteras som förstora men jag har inte mage att göra det just nu.

-Min nya älskling!


-Mobilen igång. :-)

Nu har jag startat den andre mobilen. Skriver via den nu. Så skönt. Nu ligger jag och ser på Navy CIS. Mario ligger och mysermed mig.

-Ny tatuering i morgon!

Bokat tid för tatuering i morgon! :) Nu blir min lillasysters text snart en del av min hud! När hon skriver den texten till mig så får jag upp glöden igen! Äntligen blir det av! :) Bild lär komma men de vet ni väl redan!


-LÖSENORD SORRY!

Kommer att skriva vissa inlägg på denna sidan www.omdeverkligalivet.blogg.se inlägg är lösenordsskyddade & varje gång jag lagt upp något på omdeverkligalivet  så kommer jag länka sidan på denna bloggen.

 

Användarnamn & lösenord får du personligen av mig. Via mejl, Facebook, sms eller om ni ringer mig! :) Bara att höra av mig om ni vill ha användarnamnet & lösenordet. Kommer inte orka skicka iväg sms till alla i telefonboken & på Facebook. Därför är de bättre ni hör av er till mig.

 

Det händer mycket i mitt liv, finns mycket känslor, hat, kärlek, tårar & sånt som jag inte klarar av att dela med mig med alla. Speciellt inte när det gäller de sexuella övergreppen & när det gäller M!

 

När jag skriver i den lösenordsskyddade bloggen så betyder det att jag lägger ut hela mitt liv både bra & dåliga saker. Där kommer finnas mycket som människor kan använda mot mig & sårar mig med. När jag skriver i den bloggen så är jag som mest sårbar!


-Massa saker innan semestern! :/

Den 13 Juni har jag massa att göra först Solareturen, sen 13:00 HAB till psykologen, 15:00 sjukgymnasten på ÖPV & 16:00 till läkaren på ÖPV. ÖPV ringde idag & gav mig tiden. Lika bra att säga ja till tiderna så att allt blir gjort. Den 24 Juni ska jag till tandläkaren & den 27 ska jag till tandläkaren på Tingvalla för min skena. I slutet av Maj & i Juni har jag massa saker som måste göras & massa olika möten. Sen blir det lugnare nästa månad. Har tagit semester v 28, 29, 30 & 31 under min semester har jag två läkarbesök. :) 


-CFTS!

Den 11 Juni ska jag fört jobba sen till CFTS på möte angående dom sexuella övergreppen. Den dagen kommer vara en helvetes dag. En dag som antagligen gör att jag stänger in mig ännu mer efter att varit dit. De är så jävla jobbigt att gå dit, men i längden kommer det att hjälpa mig, jag måste tro på detta. Annars är sista utvägen elchocker, de innebär att mitt minne kan försvinna helt. Därför vill jag försöka med CFTS men de kommer ta betydligt mycket längre tid än med elchockerna men de finns inga risker med CFTS. Har jag gått så många år & mått som jag mått, ätit så mycket mediciner & haft så mycket samtal så kan jag försöka med detta också. Men hjälper inte detta så orkar jag inte mer.


-"Ulla Bella" :P

I morgon har jag möte på Solareturen om hur det går och så för mig.

 

Efter det ska jag & J in till Karlstad & fixa massor bl.a. att ringa samtal till SOC i Karlstad & Helsingborg. Kolla upp mitt beslut som inte kommit från SOC i Helsingborg ännu. Börjar faktiskt bli lite orolig. Har ringt SOC i Helsingborg massa gånger men de ringer inte upp mig. Lämnat meddelande efter meddelande. Konstigt! Fixa mina fondbrev, leta upp olika fonder, ringa flyttfirmor & mycket mer.

 

Klockan 14:00 åter ett möte Haga. Ska träffa C tillsammans med J & en ny person som vi kan kalla ”Ulla Bella” de är de jag kallar henne kommer aldrig ihåg hennes namn. C chefen bara skrattar åt mig & säger alltid till mig ”ja du Anna de ska vara du till sånt” eller så säger hon ”Anna du är vekligen du.” Jag älskar verkligen den C. Hoppas fan att hon aldrig slutar. Jag har verkligen så kul med henne & jag kan vekligen vara mig själv, säga vad jag tycker & tänker. Hon vet verkligen att jag inte menar något illa. Har vekligen haft mina utbrott hos henne. Men ändå är hon så snäll, go & vill verkligen mitt bästa. Skulle hon sluta skulle jag sakna henne enormt mycket.  


-Mina ÖL!!! :)

På fredag ska jag hämta mina 2 flak som jag köpt! :) Hoppas bara på att K ställer upp & kör mig annars blir det jävligt svårt att få hem dom. En bra bit ifrån Grums busstation hem till killen jag ska köpa de av. Annars får jag väl låna C barnvagn de går ju också faktiskt men lite pinsamt tycker jag. Men ska jag ta barnvagnen får faktiskt C följa med. 


-Tyngre!

Kommit hem från stan nu. :) Va så skoj att träffa T men blev allt en snabbis. Hon ska snart komma hit med sina två hundarhar vi tänkte. Men har i alla fall den andre mobilen nu. Har inte laddat den ännu & satt i mitt kort i den ännu. Köpte med hem en baguett men kyckling i stan som vanligt typ. :) Jag & Mario brukar mysa med det när jag kommer hem. Linus gå i mina högtalare nu. Tänkte riktigt mycket på bussen hem. Känner mig tyngre inombords just nu! :(  


-Linus! :)

Vissa låtar Linus sjunger får mig ofta att gråta & vissa stunder så blir jag bara så full av energi när jag lyssnar på han. :) Vissa låtar har verkligen fastnat hos mig & får mig att verkligen tänka till, dom får mig att känna vissa saker som jag inte känner & tänker i vanliga fall. :) Tänk att killen är lika gammal som min lillasyster, aldrig varit med i Idol & att han har blivit så stor jag tycker det är helt otroligt. :) Men jag är så glad för hans skull. Vad jag har förstå på Facebook när jag läser vad han skriver så har jag fått uppfattningen om att han inte haft det speciellt lätt. Han är verkligen värd detta! Han kommer att bli så stor!


-Min familj! :(

Saknar min familj enormt mycket. Börja kännas jobbig att bo så långt ifrån. Jag har faktiskt ingen här. Jag är helt ensam förutom mina kompisar. Men man behöver sin familj, man behöver ha dom närma sig. :) Jag behöver det i alla fall.

-Stan!

Idag ska jag in till stan & träffa T. Ska få låna en bättre mobil av henne. Vi ska ta en snabb fika & sen ska jag hem igen. Ser ut att bli regn idag tråkigt nog. I morgon är de två möten & massa saker som ska fixas. Onsdag är det Solareturen som vanligt & torsdag ledigt. :)


<3<3<3

 

-Linus Svenning: My Immortal

 
 
Går för fan inte att sluta lyssna på vissa låtar han gjort. Denna & Takidas låt är två av låtarna som ofta spelas hos mig. :) Han är så jävla bra. Denna låten gjorde han för igår! :) Älskar killen!

-Tjejig för en kväll! :p

C har varit här & vi har käkat. När hon gick fick jag lite tråkigt. Så jag tänkte att jag skulle vara lite med tjejig av mig. Haha :p! Men de blev bara fötterna! ALDRIG fingrarna då ser alla min tjejiga sida. HAHA. Skulle ha svart nagellack men hittade inte det. Om jag hade hittat det så hade jag antagligen målat fingrarna också. Hatar färgen men vet att min älskade lillasyster älska LILLLLLLLA! :)


-DAMP! ;)

Jag har sprungit fram & tillbaka i lägenheten hela dagen har värsta dampet. ;) Har suttit ner & skrivit ner vad jag & J måste göra på tisdag. Blev en hel del. Så blir två möten på tisdag & sen en massa annat som ska göras. Kommer vara en fittig & jobbig dag. Kommer vara helt slut när jag kommer hem. Men allt är måsten så de måste göras.


-Lite nya bilder! :)


-Nu är Mario glad! :)

Igår så tvättade jag & bytte gardiner :) sen laddade jag lite film. Va ute en del i de fina vädret också & drack lite cider & sånt. C kommer hit idag vi ska äta mat tillsammans. Skulle gjort de igår men jag somnade. :( Tar det idag istället. Mario har fått mys mat lördag & söndag. :)


-Inget bloggande! :(

Fick ett sms av min lillasyster idag. Hon tycker det är så trist när jag inte skriver i bloggen längre. Som jag skrev till henne blir de mer när jag har fått tillbaka mig mobil. Hoppas på att jag får den snart. Får antagligen en lånemobil av en kompis i morgon då kanske de går att blogga lite mer. Är inte så glad för att sitta vid datorn längre.