-Segmon, Boxer & Mat.

Var en runda till Segmon och mötte Kerstin där hon hade handlat lite till oss. Fick en jättefin blomma av henne. Har lagt ut Kerstin telefon på tradera, får se om den blir såld. Sen har jag lagt ut kryssningarna på tradera också. Se om någon lägger bud, skulle vara skoj.

 

Måste berätta en sak till i lördags beställde jag en box till teven i sovrummet. En egen box till mig själv. Har ju beställt till pappa och till Mats men inte till mig själv. Men nu är de gjort.

 

Pappa gjorde korv, potatismos, grönsaker, lingon, senap och råstad lök. Var as gott. Nu ser pappa och Mats på hockey Färjestad. Vi får hoppas att dom åker ut ikväll.


-Ortopeden, Kil & Vålberg.

Idag har jag varit till ortopeden på centralsjukhuset och fått en skena till benet. Jag går konstigt med fötterna så jag ska prova en månad att ha skenan på mitt ben och se om de hjälper och gör de det ska jag få en till andra benet också.


Människor undrar varför jag ska ha en sån skena och skrattar åt mig. Men om sjukgymnasten och ortopeden säger att de är fel på mina fötter så tror jag att dom vet bäst. Dom är utbildade. Sen kan ju min omgivning skrattar hur mycket dom vill. Tror i alla fall att detta blir bra. Jag som är så klantig och ramlar på allt och har ont i fötterna så skulle detta kunna vara en lösning. Så jag kan börja röra mig riktigt nu utan att ha ont kanske.


Mats hjälpte René att flytta hennes pappas grejor till Smeden. Jag passade Hanna och lekte lite med Gisela. Jag blir så trött när jag är där.


Nu har jag fått skriva av mig lite känns lite skönare nu.


-Måndag 29/3 – 2010 Kl 17.59

Hände en rolig sak, fick ett sånt underbart samtal av min mamma. Att bara höra hennes röst efter ca 3år. Har fortfarande inte riktigt fattat att hon ringde än, men de tar ett tag att verkligen förstå att de är så. Efter så lång tid så äntligen hände de. De var väldigt jobbigt och jag var väldigt orolig att de skulle bli fel igen. Men tycker samtalet verka gå bra. Båda två var nog väldigt nervösa. Kan ju bara skriva vad jag själv kände när detta ögonblick kom.-Söndag

Vad ska man skriva idag. Inte så mycket tro. Mår as dåligt idag av den sprutan men de går över finns alltid dom som har de sämre.


-Vi, Jomana, Robin & Jens.

Kerstin var här igår, vi var till stan på solareturen och kollade även på färgaffären vid Willys. Sen var vi på Rusta. Vi åt en korv och drack en dricka. Vi hade jättemysigt sen åkte vi hem.


Senare under dagen kom Jomana och Robin. Sen efter en stund kom Jens upp grannen. Dom kollade på Brynäs – Djurgården tyvärr blev de 1-4 i matcher så Brynäs åkte ut tyvärr. Får vi hoppas HV71 tar hem seger i år.


-Present från Kerstin.

Fick en present av Kerstin, Mats mamma för några dagar sedan. En servett hållare i smide som vi har på vårt svarta bord i vardagsrummet. Den är köpt på Söta saker i Säffle, servetterna är köpta på Ikea.-Skitunge...

Att människor ljuger och beter sig som skitungar är ju helt jävla otroligt. Eller håller ni inte med? Hade ytterligare ett snack på MSN har om dagen med en annan person. Den personen ska stå mig rätt nära, men så är de inte. Vi går inte ihop bara, fort man säger vad man tycker o.s.v. så blir personen sur. Och kallar mig störd och frågar mig vad som inte passar in i min lilla ”värd”, o.s.v. Är de normalt av en 18 årig att bete sig så? Hon som ska vara så mycket bättre än alla andra och finare. Och när de inte passar henne brakar allt löst. Men nu ska hon inte få min energi mer. Utan de var sista gången nu. Har bättre kontakt med andra i familjen och som inte är min riktiga familj. De finns människor som inte är min familj som respekterar och accepterar mig på ett mycket bättre sätt en hon.


De är inte lönt att ta sin tid till detta. För min familj har alltid varit konstig och ska blanda sig i allt. Orakar inte med de. Jag har mitt liv här uppe. Men ändå blandar familjen i mig i allt ändå. Men ändå vill dom inte ha något med mig att göra. Hur går de ihop? Och när någon gjort något dumt o.s.v. så får ju alltid jag skulden. Ha de gott mina läsare. Slut snackat om de nu...


-17-18 & 26-27 Maj gäller de.

Igår ringde dom från Torsby allt är dags väldigt snart. Ska på kursen den 17-18 maj även den 26-27 maj. Ska bli väldigt roligt. Men har inte bestämt mig än om jag ska göra operationen. Får se hur de bli. Ska i alla fall gå på kursen. De tråkigt är att dom inte räknar med den vikten jag gått ner nu. Så jag får börja om när de är fyra veckor kvar. Och då måste jag gå ner 7-10kg. Sen sa dom även att jag inte fick börja som jag hade gjort nu. Så jag kontaktat diabetescentrum så dom ska kontakta Torsby. Dom måste prata med varandra så att jag sen vet vad som gäller. Just nu r inget alls klart. Och alla säger olika. Vi får se hur de går. Antagligen får jag reda på all fakta på tisdag.  

Jag har kontakt med någon på MSN behöver inte skriva några namn. Men den personen sa till mig att jag skulle få vänta evigheter på operationen. Men de är ju bara skit snack. Och att dom inte skulle ha fler kurser innan sommaren. Konstigt när dom ringde mig igår och ville ha med mig i maj. Människor vill bara förstöra och göra en ledsen. Men de lyckas inte.


-2 - Dagar..

Känner mig inte hungrig av sprutan och fort jag äter något så mår jag illa. De har ju bara gått två dagar. Men hoppas de hjälper.


-R.I.P Karin.

Begravningen ägde rum idag kl 14.00 i Säffle. Det var så otroligt fint.

Vila i frid.


-Nu hände de.....

Idag hände de, jag fick dom speciella sprutorna. På en liten tid kommer jag gå ner ca 10kg sa doktorn men kommer också få olika biverkningar av sprutan. Biverkningarna håller i sig väldigt länge i några månader sa han men de är ju de värt. Jag kan inte fatta att jag fick prova dom. Äntligen.


Idag när jag vägde mig hade jag gått upp 1,4kg men de visste jag ju redan om så de var inget nytt. Har inte brukat allvar alls. Men igår blev de nya tag med de. Nu gäller de igen. Hoppas på att jag klarar de här nu. Kanske inte behöver operationen när de är min tur.


-Ny vecka nya tag.

Har bestämt mig nu och försökt i några dagar att följa de med maten och dryck istället men imorgon blir de allvar. Ny vecka nya tag. Har säkert gått upp allt jag gått ner men då r de bara nya tag som gäller. Tisdag ska jag få mina nya sprutor också som gör att jag går ner i vikt. Som jag skrivit förut går jag upp i vikt av insulinet. Så vi ska byta ut insulinet emot något annat får veta mer på tisdag. Men så mycket vet jag att jag kommer sjunka i vikt snabbt sägs de. Hoppas på det. IMORGON NYA TAG.


-Hammarby & Bollnäs.

Den tråkigt söndagen kommer alltid. Man har inget att göra och allt är piss. Mats ska se på finalen i bandy. Hammarby – Bollnäs. Sen ska vi äta mat med pappa. Han skulle laga något gott.


-Ikea :)

Igår var de hockey Brynäs – Djurgården, Mats såg matchen och Bryns vann i förlängningen. Medans han kollade på matchen åkte jag och Kerstin till Ikea och handlade lite. Vi hade jätte mysigt. Jag köpte tre ramar som kostade 79kr / st. Sen köpte jag deciliter mått och massa med andra mått. När vi kom till fyndhörnan köpte Kerstin en stol och jag en ställning som man har i gardroben. Ställningen kostade 55kr förut 79kr. När Kerstin kom så fick vi en påskblomma av henne.
-Indianansikten.

Vi köpte inte bara byrån i fredags utan två snygga indianansikten. Dom kostade 100Kr /st Jag fick ett ansikte av Kerstin och ett av Mats. Jag älskar ovanliga saker. Som inte är så inne.


-Filmer.

1. Sherlock Holmes 2009 Action / Äventyr.
Betyg:
Va inte jättebra.
2. The Taking Of Pelham 123 2009 Drama / Thriller.
Betyg:
Okej film värd att se.
3. Kidnappad 2007 Kriminal.
Betyg:
Värd att se.


-Säffle, Byrån & Lidel.

Igår var vi till Säffle Mats var till fotvården och jag och Kerstin var till röda korset och kollade på en byrå. Den kostade 300 och var jätteliten och ful. Men sen åkte vi till ett annat ställe som bara har öppet varje fredag, där hittade vi en helt ny byrå för 500 kr. Så vi hyrde en kärra och körde hem den till Vålberg. Sen åkte vi tillbaka till Säffle när vi lämnade av byrån. Och sen åkte vi tillbaka till den affären igen och så köpte Kerstin och Mats två prydnads saker till mig. Jättefina.

 

Sen var vi till Lidel och handlade cola, och lite mer mat och så. Sen tankade vi och lämnade av Kerstin och sen åkte vi hem och började fixa lägenheten och så. Byrån vi hade i sovrummet satt vi ut i hallen och den vi köpte satt vi i sovrummet. Fixade lite och ordande så att sakerna, gardiner och allt blev lite bättre organiserat. Jag satt upp nya gardiner i sovrummet och nya gardiner i vardagsrummet. De är inte riktigt klart än.-3 - 4

Brynäs - Djurgården
        3 -  4Grattis Jens.. Mats ni tar dom nästa gång.


- 5 kg & står still och tappar tålamodet.

Imorgon börjar mitt allvar helt. Jag ska byta ut alla målen nu. Jag måste bruka allvar nu. Har gått ner 5kg. De tar längre tid när man tar insulin. Så på Tisdag ska jag få speciella sprutor. Och imorgon har jag bestämt mig för att verkligen bruka allvar. Jag vet att de är de bästa för mig. Har inte hört något om operationen än, men jag försöker ändå hålla mig i skinnet. Och se ljust på de, men de är inte lätt. När inget händer på vågen och när man inte får höra något om operationen. Känns som jag inte brukat allvar på en veckan nu och att jag är så besviken på mig själv för att jag inte går ner. Men jag måste kämpa och fortsätta vara hård emot mig själv och klara de här.  


-Brynäs - Djurgården

Brynäs – Djurgården nu.

Mats är spikad vid teven och Jens är här.

Just nu står de 2 – 3

Jens är glad och Mats lite sur. Haha.Vem vinner?


-En underbar dag.

Pappa står och gör mat, fisk och potatis och dillsås. Jag har städat hela dagen och Mats har gjort olika ärende. Ikväll blir de lugnt, ska se på tv klockan 20.00 på ett program har glömt vad de heter. Sen ska jag ta en dusch och imorgon ska vi dammsuga och skura toaletten och golven. Så de blir snyggt och rent. De bästa som finns inför helgen är när de är rent och snyggt.


Här är min underbara pojkvän. Du betyder mycket Mats hoppas du vet de.


-Jysk Åmål & Karlstad.

Lämnade tillbaka gardroben igår för att den var helt sönder. Först skulle vi få pengarna tillbaka sa dom i Åmål när vi ringde och vi frågade om vi fick åka till Karlstad och lämna in den. De fick vi. När vi kom till Karlstad så skulle vi bara få byta gardroben, sa killen. Men då berättade vi vad Åmål sagt, så han gick och ringde till Åmål och efter ett tag kom han tillbaka och sa att vi bara fick byta den. Men då blev Mats förbannad och ringde själv till Åmål. Mats satt på högtalaren och killen i Karlstad hörde vad dom sa till varandra och där sa hon att vi skulle få pengarna tillbaka. Och då fick vi de. Men när killen i Karlstad ringde Åmål påstår han att hon tjejen i Åmål sagt att vi bara fick byta den. Men de tror jag inte rikligt på.

Vi var till Solareturen efter Jysk, kollade lite på riktiga byrå och så. Sen åkte vi till MC och åt lite. Sen efter de åkte vi till Ikea och där hittade pappa en nytt bord till lägenheten och två fåtöljer. Han ska ställa upp ena soffan på vinden. Och ha dom två fåtöljerna istället.

Vi var till Solareturen efter Jysk, kollade lite på riktiga byrå och så. Sen åkte vi till MC och åt lite. Sen efter de åkte vi till Ikea och där hittade pappa en nytt bord till lägenheten och två fåtöljer. Han ska ställa upp ena soffan på vinden. Och ha dom två fåtöljerna istället. De blev riktigt fint hos honom måste jag säga.

Idag var jag på praktikbesök på myrornas inlämningscentral. Gud så stort de va, och vad mycket kläder de fanns där. Många som jobbade där också. Men stället var för stort för mig och jag vill inte hålla på med kläder utan prylar är ju de jag är intresserad av. Så vi ska kolla på myrorna inne i stan istället. Nu ska jag försöka städa lite tills älskling kommer hem. Vi hörs.


-Söndag 14 Mars !

Idag har vi monterat klart gardroben och satt den på plats. Nu är de lite små plock kvar. Sen var vi en sväng till Kil och hämtade pappa. Var roligt att träffa han igen var ett bra tag sen sist. Vi ska äta tacos ikväll jag och mys. Och bara mysa och ta de lugnt.

Imorgon ska jag vara på busstation kl 10.00 och möta Helena där och fylla i papper till försäkringskassan. Jävla massa papper hela tiden. Nej nu ska jag gå och plocka lite till. Ha de gott kanske hörs ikväll igen. Kram


-Linda, Thissan & Jysk.

Linda kom under lunchen igår och hämtade tillbaka Thissan. Nova var för mycket på henne. Så de skulle inte bli bra om hon skulle föda här och känna sig så stressad pga. Nova. De var nog bäst för katten. Var väldigt skoj att träffa Linda igen. Var ju ett bra tag sedan sist. Lina är typ som en syster för mig. Hon bodde hos oss när jag var yngre. Pappa och René var fosterföräldrar till henne.


Efter de åkte vi till Säffle och hämtade Kerstin och drog till Jysk i Åmål köpte en gardrob till sovrummet. Hela dagen gick väl åt. Vi hade mysigt och de var skönt att komma ut lite. På kvällen så kollade vi lite på hockey och medans vi slö kollade på det monterade vi nästan hela gardroben. De var en rikligt mysig dag igår.   


-Vem är jag mina läsare?

Det här är jag.
Mitt namn är Anna Sofie Christensen.


När jag var liten.
När jag var liten tyckte jag om att leka med mina leksaker.  Min favorit lekplats var parken i Hyllinge. En av mina bästa kompisar hette Johanna. Det roligaste minnet jag kommer ihåg när jag var liten är när jag vaknade på morgonen och hade tråkigt och kletade bajs i hela min säng.


Fyra ord som beskriver hur jag var när jag var liten.
Lekfull, skrattig, glad och ledsen.


Är jag en som.

Är jag en som köper mycket godis? Nej!
Är jag en som tycker skolan är rolig? Nej!
Är jag en som är intresserad av politik? Nej!
Är jag en som tycker om dragspelsmusik? Nej!
Är jag en som tittar på tv varje dag? Ja!
Är jag en som ofta lagar mat? Ja!
Är jag en som ofta drömmer mardrömma? Ja!
Är jag en som tycker om att dansa? Nej!
Är jag en som undrar vad andra tycker om mig? Nej!
Är jag en som tycker barn behöver en sträng uppfostran? Ja, definitivt!


Är jag en som skulle vilja.
Är jag en som skulle vilja röka? Nej!
Är jag en som skulle vilja ha flera syskon? Nej!
Är jag en som skulle vilja byta förnamn? Nej!
Är jag en som skulle vilja bli kändis? Nej!
Är jag en som skulle vilja bo i Afrika? Nej!
Är jag en som skulle vilja bli statsminister? Nej!
Är du en som skulle vilja byta kön? Ja, ibland!
Är du en som skulle vilja bli lärare? Nej!
Är du en som skulle vilja sluta skolan nu? Ja!
Är du en som skulle vilja lära mig att skriva maskin? Nej!


Min mening.
Om jag skulle bli rektor skulle jag vilja att eleverna tyckte om mig, uppskattade och respekterade mig.
Om jag fick tusen kronor skulle jag köpa nya gardiner till mitt ny tapetserade kök.
Jag tycker om människor som är ärliga, säger vad de tycker och tänker.
Jag vågar inte mörda någon.
En sak som jag skulle vilja ändra på hos mig själv är min övervikt.


Nu när jag är 21 år.
Nu tycker jag om att se på film och sitta vid datorn.
En plats jag tycker om att vara på är vid havet.
Jag tycker om att äta pizza.
En rolig sak som har hänt mig detta år och som jag inte kommer att glömma är när Mats körde in i staketet.

Fyra ord som beskriver mig som jag är nu.
Glad, ledsen, arg och stressad.

Åtta saker som jag tycker om att göra.
1.       Jag tycker om att vara hemma.
2.       Jag tycker om att cykla.
3.       Jag tycker om att de på film.
4.       Jag tycker om att umgås med kompisar.
5.       Jag tycker om att laga mat.
6.       Jag tycker om att vara ute.
7.       Jag tycker om att sova.
8.       Jag tycker om att städa.


Det bästa jag vet.
Det bästa tv-programmet är idol, den bästa sången är ”jag tycker om när du tar på mig” med Per Gessle. Det bästa djuret är hund, den bästa sporten är hockey och det bästa jag vet är pizza till mat.


Om tio år.
På min fritid vill jag umgås med mina kompisar, jag skulle vilja jobba som advokat. Jag skulle även vilja bo i ett stort hus. Om tio år vill jag att människor ska tycka att jag är ärtig, snäll, duktig och flitig.


Fyra ord som beskriver mig som jag tror att jag är om tio år.
Framgångsrik, glad, rik och intressant.


Hur ska en kompis vara?
En kompis ska vara ärlig och uppriktig. Hon/han ska vara glad och kunna prata med mig. Ska kunna säga vad hon/han tycker och tänker. Ska kunna vara sig själv.


Någon gång då jag kände mig.
Toppenbra kände jag mig när jag klarade att gå igenom allt jobbigt. Varje dag som jag klarar av är toppenbra för mig. Jag är riktigt nere när jag inte klarat av de mål jag satt för dagen.  Jag blir jätte nervös när de är nya ställen jag ska åka till. Jag blir lugn när jag vet vad jag ska göra och hur allt går till.


Arg.
Något som gör mig arg är när människor, så kallade kompisar pratar skit och inte kan komma direkt till mig och säga vad problemet är. När jag blir arg skäller jag ut den personen som jag är arg på. Jag vet inte riktigt vad jag gör för att inte bli för arg, men ibland sätter jag mig ner och tänker igenom allt och då blir jag inte riktigt lika arg som innan jag satt mig ner. Jag känner mig väldigt ledsen när jag är arg och besviken. Jag har gjort många saker som gjort andra människor arga på mig. Men en sak är oftast denna att jag säger vad jag tycker och tänker utan att tänka mig för.


Mina nukänslor.
19.26 den 10 september 2009.
Jag blev riktigt besviken när jag kom till praktiken i onsdag, de kändes som att ingen av personalen ville ha mig där. Nästa vecka vill jag att de är fint väder.


Du ser att Gustav, klassens buse, slår Pekka och kallar honom finnjävel. Ingen annan ser eller hör någonting just då. Vad gör du?

Jag går fram till Gustav frågar honom vad de är han håller på med. Och att han ska be om ursäkt till Pekka.


Det är lördagskväll och de andra vill att du ska dricka en öl med dem. Du vill egentligen inte men vill å andra sidan att de andra ska gilla dig. Vad gör du?

Jag tar ingen öl med de andra. Kan de inte gilla mig om jag inte vill dricka är de inte några vänner för mig.


Det är lördag och du är ute på stan och handlar. I en affär ser du på långt håll en klasskamrat plocka ner en cd-skiva i en väska och gå mot utgången. Vad gör du?

Jag går och säger till i kassan. Hon snattar ju. Och de är inte lagligt.


Jag undrar varför?
Varför man lever? Varför allt ska vara så otroligt svårt?


Jag tycker att?
Jag tycker att alla människor ska bli respekterade. Jag tycker även att alla är lika mycket värda.


Ska man ta extra hänsyn till blyga personer?
Både ja och nej.  Jag tycker att man ska visa hänsyn till blyga personer pga. att man inte vet vad de har varit med om. De kanske är svårt för de att anpassa sig till alla oss andra. De kanske inte vågar ta kontakt med människor. De kanske helt enkelt vill vara ensam. Sen tycker jag att man ska försöka få med blyga personer. Och att man frågar personen om den vill vara med. Och att man pratar lite med den blyge. Men de är inte lätt när den blyge kanske inte vill.


Vad är feghet?
När man inte vågar säga vad man tycker. När man inte vågar göra saker betyder feghet. Man står inte för vad man har gjort.


Hur brukar de som är först med modekläder eller nya prylar behandlas?
De brukar vara populära och stå i rampljuset. Syns mycket.


Hur skulle en person som känner dig beskriva dig?
Jag tror att jag skulle beskrivas som väldigt snäll och omtänksam.


Hur skulle en person som inte känner dig så väl beskriva dig?
Jag tror att jag ses som en kaxig person för jag säger vad jag tycker.  


Hurdana är personer med gott eller dåligt självförtroende?
Personer med gott självförtroende tycker att de är störst bäst och vackrast. De gillar stå i centrum.  Personer med dåligt självförtroende är väldigt osäkra på sig själv. Och oftast tycker de att de alltid gör fel. Och är oftast tillbakadragna.


Människor som påverkar mig.
1.       Roger Christensen ”pappa” Positivt.
2.       Mats Johansson ”P-vän” Positivt.
3.       Jomana Andersson ”vän” Positivt & negativt.


Andra saker som påverkar mig.
1.       Skolan.
2.       Kompisar.
3.       Pengar.
4.       Vädret.


Vem bestämmer vilka kläder jag ska ha på mig?
De bestämmer jag själv.Är de viktigt för dig vilka kläder du har på dig?
Ja , de är mycket viktigt. Man ska vara hel och ren.


När kan det vara viktigt att tänka efter vad du har för kläder på dig?
På begravningar, bröllop, kalas och när man ska på möte.


Tre saker jag är bra på
1.       Lyssna
2.       Jobba
3.       Förstå


Något jag vill ska hända före vintern?
Jag vill gå ner i vikt innan vintern.


Något jag hoppas på.
Jag hoppas på att jag snart ska må lite bättre. Och bli lite gladare.


En dröm jag har.
Jag vill hoppas fallskärm.


Det jag vill att andra ska säga om mig.
Jag vill att andra ska säga att jag är snäll och att jag är en bra kompis. Och att jag är en bra person att prata med. Bra kompis som alltid säger vad jag tycker och är ärlig.


1.       Gör en lista på hur många känslor jag kan komma på.
2.       Sätt ett kryss bredvid fyra känslor som du ofta har.
3.       Sätt ett K bredvid fyra känslor som du vill att dina kompisar ofta ska ha.
4.       Gör en nolla = 0 bredvid de som beskriver hur du mår just nu.

Glad X K 0
Ledsen X K
Besviken
Arg X K
Sur X K
Lycklig
Nedstämd
Upprymd
Förbannad
Sviken
Lurad
Bedragen
Berörd


Om egenskaper.
1.       Gör en lista över olika egenskaper som människor kan ha.
2.       Sätt ett kryss bredvid fyra egenskaper de du själv har.
3.       Sätt ett K bredvid fyra egenskaper som du vill att en kompis ska ha.
4.       Gör en nolla = 0 bredvid en egenskap som du själv skulle vilja ha.
5.       Hur vill du vara? Hur ska en kompis vara?

Tålmodig X K
Nyttig K
Stark K
Självsäker X
Svag X
Positiv K 0
Negativ
Irriterad
Dåligt humör
Lättretlig X
Kort stubin
Otrolig
Oaktsam


Hur vill du vara?
Jag vill vara glad jämt, jag vill att alla ska tycka om mig. Jag vill tänka mig för innan jag säger något. Jag vill vara smal och tränad, jag vill vara ensam och jag vill trivas. Jag vill även kunna vara mig själv utan att andra tycker att jag är konstig.

-Den nya familjemedlemmen!Den nya katten heter Thissan men vi döper nog om henne. Några namnförslag?


-Kattflicka med barn. :)

Idag efter att jag varit hos doktorn kommer den en kattflicka hit som är med barn. Vi ska ta hand om henne åt Linda. Lida har bott hos pappa och René när dom bodde ihop och hade familjehem. Så Linda är typ som en storasyster för mig. Så jag ska hjälpa henne men hennes katt. Ska bli riktigt skoj. Vet inte hur länge hon gott o.s.v. men detta ska vi lösa.


-Sprutor & arbetsförmedlingen.

Nu på fredag ska jag till diabetescentrum och se om jag får de sprutorna som vi skulle försöka fixa så jag fick. Sen på måndag ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig och snacka lite.


-Praktikplats & kalas med kusinerna.

Idag var jag, Helena och Jessica till Vålbergs skolan och skulle kolla in min nya praktikplats. Hon som tog emot oss var super trevlig och rar. Skulle verkligen ha trivts där. Men eftersom att min lärare Jessica kom tio minuter försent som vanligt så sa jag att jag inte ville ha praktikplatsen så hon måste hitta en ny till mig. Gjorde enbart så för att jag är trött på hur dom behandlar mig. Så nu får hon jobba ännu mer för att fixa något till mig. Efter skolan ska jag fråga arbetsförmedlingen om jag får vara där. Tror verkligen jag skulle trivas där. Efter de åkte jag och Helena hem till mig och drack kaffe och pratade igenom aktivitetsersättningen och bostadsbidraget. De ska sökas nytt nu på måndag. Så vi kollade vad för papper jag skulle ha med o.s.v.


Efter att Helena och jag var klara så körde vi ner henne till busshållsplatsen i centrum. Sen bar de iväg till kil. Till René och mina små kusiner.  Hanna och Jennifer fyllde år har om dagen så vi var där på kalas och ät middag. Hanna fick ett litet tåg som hon kan dra med sig i ett snöre, när hon lär sig gå. Hon fyllde 1år. Jennifer fick en docka, hon blev 6 år gammal. Tyvärr glömde jag ju kameran så de blev inga kort. Tråkigt får bli nästa gång. Har två små kusiner till som heter Ted och Gisela. Alla de fyra bor hos René. René är fosterhem åt de.


-Säffle & psykologen.

Igår var vi till Säffle och hjälpte Mats föräldrar med isen på deras uppfart. Sen var vi och handlade lite.  Handlade presenter till Jennifer och Hanna. Mina små kusiner.

Var även till psykologen och de gick bra. Blir ju så otroligt trött när jag varit där. Vi hämtade även ett paket i Säffle som vi beställt. Massor med saker till hemmet. Handukar och lakan o.s.v.


-Träning.

Cyklade 1 mil idag, och var ute och gick i 50 min. Rikligt skönt måste jag säga. Blir piggare när man rör på sig. Ser fram emot den nya veckan. Har en del möten och så men de ska allt gå bra. Ha de gott.


-IKEA & KIL!

Var till IKEA igår men Kerstin, köpte nya kuddar till sängen och lite handukar. Jättemysigt. Innan dess hämtade vi pappa i Kil. På kvällen blev de film och mys, var rätt trött. Cyklade en mil igår. Ska göra de idag också. Kändes rikligt skön måste jag säga. Sen ska jag försöka gå ut i de fina vädret idag och gå en runda

Ordet är ditt.


Ny kategori.

Lägger till en ny kategori i dag som heter ordet är ditt. Kommentera gärna mina frågor.

-Ellos, film & Nova.

Hej , igår beställde vi massor med saker till lägenheten på Ellos. Handukar och sådant mest. Kommer om 5-7dagar. Ska sortera de andre handukarna sen idag. Igår städade vi och gjorde fint. Och idag blir de mys och film. Har tagit i Samsungen vill inte sälja den och lagt ut Nokia på Tradera se om jag kan sälja den till Kerstin. En mycket fin telefon. Har fyllt i massor med brev som ska skickas, skrev även ett till min lilla farmor i Skåne. Var längesedan vi hördes nu. Har bestämt att behålla Nova.


-Mats Johansson.

Mats Johansson du betyder allt för mig. Du ställer alltid upp och är så otroligt go. Jag är veklingen tacksam för de. Skulle inte klara en dag utan dag älskling. Vill leva resten av mitt liv med dig och dö tillsammans med dig. Ligga bredvid dig i graven och vara med dig till slutet. Alltid du och jag. Älskar dig gubben och tack för att du finns i mitt liv.


-1.4KG denna vecka.

Doktorn , idag väntar de läkarbesök. Skönt. Hade gått ner 1.4kg sedan sist och 1cm i midjan. Så de går neråt. Nu kanske jag ska få speciella sprutor som gör att jag går ner i vikt de får jag redan på nästa fredag. Hoppas jag får de. De är en helt ny metod i Sverige som dom precis börjat med. Och de är bara diabetescentrum som håller på med de. Ska se vad min nya doktor säger. Hoppas han går med på de.


-Snus o.s.v.

Dagen idag blir lugnt. Första natten på evigheter jag verkligen fick sova. Vi stängde ut katten så jag fick vara ifred. Vad ska man annars hitta på? Har börjat snusa igen tyvärr. Men tid att sluta igen. Haha. Har skickat in en förstorning på Nova, hoppas den kommer snart. Gjorde de i förra veckan. Ska väl städa lite idag och fixa gardroberna. Har ju beställt nya handukar och sånt, måste ju få plats. Mats är till Grums och handlar. Nej nu ska jag kollar runt lite på nätet. Ha de bra.


-Nu är läsarna igång.

Tack för alla kommentarer som börjar strömma in fortsätt så kära läsare.


-Rosos till älskling.

Idag har vi varit till Grums och handlat och Mats har varit till AF. Allt gick jättebra. Köpte även ett packet rosor till  min älskling. Han blev jätteglad. Nu ikväll är de Brynäs  - Djurgården så Mats ska se på matchen och jag ska nog försöka vila lite och sitta och fixa lite med datorn.


Ska beställa lite handukar, badlakan och lite andra saker. Vet inte vilken sida de blir än men de blir nog lite från Jotex, Ellos och Cellbes skulle jag tro. Kanske kommer lite bilder sen.


-Fin komplimang...

Moget att kommentera såhär?

Anonym om Gått ner 2.5 på 2 veckor :):

FLÖTPÖSE är vad du är!!!!

IP: 94.191.153.251

 

Vad tycks ska jag kolla upp IP-NR? Nej tänker inte lägga mig energi på en sådan kommentar. De måste ju vara någon som är avundsjuk. Haha, skoj.

02 Mars, 14:37


-Mikael Persbrandt & Noomi Rapace.


Mikael Persbrandt


Noomi Rapace
Dom spelar as bra. Dom har så sköna stilar. Favoriter när man ska se på svensk film.


-Sälja min dator??

Mats ska till arbetsförmedlingen idag vi 15.00. Sen blir de att ta de lugnt och kanske gå ut och gå en runda. Sover inte jättebra under natten. Får nog kontakta min läkare så att jag kan få sova lite. Är as trött när jag vaknar så de finns inte man kan tro att jag varit uppe hela natten.


Jag har pratat med Mats om Nova och vi vill ju ha kvar henne. Men jag är ändå kluven för de börjar bli jobbigt.


Mats är till banken nu ska kolla upp lite bankuppgifter från utlandet. Har ju mejlat med en från tyskland som vill köpa min mobil men dom vill att jag skickar telefonen först innan betalningen syns på mitt konto. De låter inte rimligt men Mats ska kolla upp de så jag inte får någon skit.


Funderar på att sälja min dator. Någon som är intresserad?


-Säffle igen.

Var en runda till Säffle idag. Köpte nya lakan och sen fick vi lite mat av Kerstin och ett nytt lakan. Tommy mådde väl inte så bra. Tyvärr. Kerstin mår inte jättebra heller. Men nu ska vi fortsätta se på film. Ha en skön Måndagskväll.


-Snö åter snö.

Hej, snö åter snö. Fick mitt läkarintyg idag. Väldigt nöjd med det. Ska snart gå in och bädda och hjälpa Mats att plocka. Vet inte om jag vill ha kvar Nova, hon börjar bli jobbig. Men har inte pratat med Mats om de än. Idag blir de film, sen vet jag inte vad de blir. Tar dagen som den kommer. Vi hörs sen kanske.


-Ytterligare en filmdag..

1. Luftsolttet som sprängdes 2009 Drama/Thriller
Betyg:
För att vara tredje filmen av samma skådisar så är denna riktigt bra måste jag säga. Man måste se den om man sätt de andra.
2. The storm 2009 Action/Drama
Betyg:
En jättebra film måste jag säga. verkligen värd att se på.
3. Sommaren med Göran 2009 komedi
Betyg:
Jag tycker ju inte om komedier men den gick att se på.
4. Road trip beer pong 2009 Komedi
Betyg:
Rolig film, men inget för mig.