-Ullared & semester!

På torsdag åker jag & katterna hem till M. Vi ska fira Midsommar med M föräldrar & så ska väl M klippa gräset både hos sina föräldrar & hos sig själv. Jag ska fortsätta med att plantera om lite växter i hans hus tänkte jag.
 
M semesterdag är förstag på fredag. Sen är han långledig från allt åkande hit & dit i sitt jobb. Tror att han behöver komma ifrån det ett tag nu.
 
På måndag så ska vi åka till Ullared tänkte vi. Det var några år sedan jag var där sist nu ju. Hoppas på att hitta lite nya kläder som jag kan använda & trivas i. Börjar bli mindre & mindre kläder i garderoben som jag trivs i!  

-Lördagen med lillebror & M var hur mysig som helst.

I lördags så var vi till Ikea & köpte ett pysselbord till mig. Så att jag slipper ta bort & plocka undan varje gång jag har pysslat klart. Köpte även nya skor till mig eftersom att jag var i behov av nya. Och nya skärp är också inhandlat.
 
Senare på kvällen hämtade vi min lillebror L. Vi hade bestämt under veckan att vi alla tre skulle gå på Bio tillsammans & äta ute. L valde Bio & det blev Spy. L ville gå & äta på Max också så det fixade vi. Sen köpte vi massa dricka, chips & popcorn där inne också. Efter Bion så åkte vi hem till mig & här spelade L & M Nintendo. Tyvärr är L pälsallergier så han kunde inte stanna hos mig så länge men ett tag i alla fall.
 
Hade en underbar lördag. Och att vara med lillebror några timmar var väldigt roligt & mysigt! Det hoppas jag att han vill göra om!  

-M överraskade mig!

Veckan som gått har varit bra. M överraskade mig & kom hem sent på torsdagen istället för på fredag. På fredagen var vi hem till Kristianstad & klippte M föräldrars gräsmatta & vattnade blommorna. Innan vi åkte hem så åkte vi in om M hus också & klippte gräsmattan & jag vattnade blommorna & planterade om två blommor inne i huset också.

-Kan inte andas!

Nu har jag tagit en promenad till sjukhuset. Varit in till Apoteket & köpt huvudvärkstabletter. Sen gick jag till Cafét men såg inte min moster där C. Tror att hon fortfarande jobbar där. Köpte mig en Coca-Cola Zero.
 
Just efter promenaden nu så satt jag mig i receptionen på Centralsjukhuset & började tänka men hjärnan är tom så vad ska jag ta upp hos psykologen?
 
Känns ganska skönt att jag inte har några tankar just nu. Men den ångest & klump jag känner inom mig finns fortfarande kvar. Det känns som att någon ligger på mig så att jag inte får någon luft.

-Känner den inre ron! Trivs så i hans hus!

M har snart semester vilket ska bli roligt & skönt. Så vi har planerat att göra en hel del med hans hus medans han har semester. Ska bli skönt att ha något att göra istället för att bara vara hemma. Och att det är saker som jag själv tycker om att göra. Jag får hålla på med händer & kropp & bara vara utan att behöva vara social eller tänka på andra.
 
Utan jag kan få känna den där inre ron som jag pratar om så ofta. Jag vet inte hur det är för andra. Dom kanske känner den ron hela tiden. Det skulle i så fall vara skönt för mig om jag också kunde göra det. Men det kan jag inte. För en gångskull ser jag fram i mot sommaren & det har jag inte gjort på många år.  

-Vissa otäka drömmar vill man inte ha!

Var åter igen ett bra tag sedan jag skrev. Den senaste tiden har jag haft så svårt för att sova & har fått tagit dubbel nattmedicin vilket heller inte har hjälpt. Vissa nätter är värre än andra. Jag vaknar & är livrädd när jag precis vaknar upp. Skakar i kroppen & vill bara gråta. Går upp & tar & går en runda i lägenheten & kollar. Satt på tv:en i natt som E rodde mig om halv två i natt när jag skrev till henne.
 
Idag ska jag till psykologen vilket känns så skönt just nu. Känns som jag kan prata av mig i evigheter. Efter psykologen är det tid för andra gången med Massage. Vilket ska bli skönt. Den första veckan efter föra gången jag hade varit där så var värken så hemsk. Men nu den senaste tiden så har jag inte haft ont. Så det kanske hjälper med Massage.
 
Just nu önskar jag att mitt psyke inte spelar mig de spratt det gör. Mår inte direkt så bra. Och vet ni vad jag vet inte vad jag ska skriva för att få ut vad jag känner. Jag säger inte att jag har det värre än andra. Men jag kanske har det lite kämpigare igenom saker.  

-Städat förrådet & tvättar!

Idag redan kommer M hem. Idag har jag städat & fixat. Håller även på att tvätta & har städat förrådet. Väldigt trött & har så ont. Idag ska vi äta Pizza tänkte vi.

-Fått en hel del pengar av en fond som jag sökt detta året! :) Det lönar sig att ligga i!

Det lönar sig ibland att ligga i & söka fonder. Har fått fondsvar från en fond & de kommer att betala ut en hel del pengar till mig. Lite tur ska man väl ha. Antagligen kommer jag att få mer pengar ut en fond till som jag sökt. Sammanlagt detta året så har jag sök fem fonder. Redan fått svar från en. Vilket känns underbart. Och som jag säger till alla så kommer inte dessa pengar gå till skit saker. Utan jag har redan köpt nya sängar, mobiltelefon, dator & surround. Så jag strör ju inte runt det på skit saker enligt mig i alla fall.  

-Till Tyskland & midsommar planerat! :)

Hej var åter igen ett tag sedan jag skrev! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre! Som det alltid gör så går det i perioder då jag skriver här!
 
Helgen har varit hur bra som helst. M kom hem i torsdags. Och i lördags var vi i Kristianstad. Vi har planerat att på Midsommar ska vi vara hos M föräldrar. Igår köpte jag nytt sourround vilket verkligen behövdes för att mitt gamla hade bara sju år på nacken. Haha. :) Så nu kan jag spela & störa grannen som hon alltid gör med mig! Skämt å sidor!
 
Idag har jag varit till Maxi & Knutpunkten. Köpt busskort till pappa Baloo & varit till Apoteket. Ska väl snart börja suga lite golv här hemma. Psykiskt mår jag rätt okej om jag säger så.
 
Jag & M har planerat att åka till Tyskland på semestern. Jag har tagit semester två veckor från träning, läkare, sjukgymnast & psykologer i sommar. Så vi ska dra iväg till Tyskland & bara vara i Kristianstad.
 
M har åkt på jobb för denna vecka. Han åkte i morse så nu är vi själva igen men måste säga att det är rätt skönt att ha det såhär som jag & han har det. Man tröttnar aldrig på varandra. Vi har även varit & hämtat ut våra förlovningsringar som blev klara i onsdags så vi hämtade de på fredagen.