-Älskade lillasyster! <3

Jag har en enormt snäll & hjälpsam lillasyster! Hade aldrig klarat mig utan henne! Tack för att du hjälper mig som du gör! Älskar dig!

-Besök & middag med pappa Baloo!

Tog bussen hem från Gröningen för att J skulle åka & jobba. När jag hoppade av bussen så väntade pappa på mig. Så när vi kom upp till mig så började jag på maten. Blev lätt & enkelt, gjorde makaroner, bacon & kokta grönsaker som jag blandade i en bunke. :) Det är alltid lika gott! Nu har pappa cyklat hem & jag har precis duschat & tagit på mig mys kläder. Så jag ligger i sängen nu, bloggar & kollar på Nyheterna. 
 
 

-Vårdcentralen! & Gröningen!

Har varit till Vårdcentralen & såret ser bra ut men ska ha saker på det ett tag till. Inga fler besökt till Vårdcentralen men blir det infekterat så ska jag ringa & få en tid.
 
Jag & J har även varit på Gröningen Legat i solen & skrattat & haft trevligt. 
 

-Pålsjöpaviljongen!

Vi åkte  till Pålsjöpaviljongen efter tandläkare där satt vi & snackade & bara umgicks. Väldigt trevlig & varmt. 
 

-Tandläkare.

Har sovit så gott inatt pga att det har varit mörkt i vardagsrummet. Brukar vakna mellan 4-6 varje morgon annars idag sov jag till 10:40 ca. Så skönt. Men tur att jag vaknade för J skulle hämta upp mig kl 10:50 för 11:05 skulle jag vara hos tandläkaren ute på Råå. 
 
Besöket hos tandläkaren gick väl sådär. I september fick jag 4 nya tider för att fixa tre håll & en rotfyllning. Rotfyllningen är påbörjad i Valborg så de är en fortsättning vi ska göra på den.
 

-Inte hänt mycket idag!

Idag har jag inte gjort mycket. Små städat lite & pappa har varit & hälsat på. 21:15 ca kom jag på att jag skulle byta gardier i vardagsrummet för att få mörkare & svalare i lägenheten. Så det har jag gjort, solen ligger ju på här hela dagarna så lär bli lite bättre.
 
Imorgon ska jag till tandläkaren & även till Vårdcentralen & lägga om foten.

-Haj!

Nu har jag fotograferat alla saker jag ska sälja & lagt ut för försäljning. Nu ska jag gosa ner mig i sängen till filmen som börjar på femman snart med massa kattmys & enbart gos & mys det är ju lördag!  ;) nu säger jag nog haj för idag men de lär ni märka om det skrivs mer senare eller inte! Haj!

-Svensk.....

Svensk sommar ser ut såhär....
 

-Godis, kattmys, cider, bra tv & massa regn!

Nappar, cider, kattmys, bra tv & massa mysigt regn som slår mot mina rutor. 
 

-Varför ska man vara så jävla lat?!

Varför är man så jävla lat?! Det känns skönt först att vara de men när man sen märker att det skiter sig i slutändan så är det så jävligt onödigt att vara lat. Jag orkade inte lägga om såret på foten så jag gick till affären i skor utan bandage & så. Så nu är typ allt de som va läkt borta igen & bara ett jäääävla öppet sår åter igen. Jävlar vad jag hatar mig själv just nu. Att jag skulle vara så jävla dum är helt otroligt. Men jag trodde faktiskt att foten skulle klara av det, men få blev inte fallet.


-Underbar dag på loppis!

Idag hämtade mamma & min lillebror upp mig & vi körde iväg till Hyllinge & stod på loppis! Har haft jätte mysigt & trevligt.
 
Fick inte sålt för så mycket men fick iaf ihop för de jag la ut. Köpte tre saker också. En sak va väl ganska onödig men jag vet att jag kommer använda den när jag gått ner i vikt. Bestiken som jag köpte behövde jag. Så om man räknar räknar pengarna i växel jag hade med minus halva bordet, minus det jag köpte & minus maten så fick jag ihop ca 180:-! Jag gick iaf plus & inte minus.
 
Fick inte med mig hem så mycket. Har tältet kvar, sovsäckar, & två tavel listor kvar som jag inte fick sålt idag & som jag hade med mig. Sen har jag lite väskor & såna saker här hemma, lite kläder, liggunderlag & sånt som jag ska fota & lägga ut på nätet tänkte jag! Sen de som är kvar när man ska på loppis nästa gång tar man med då.
 
Detta köpte jag!
 

-Vatten delare! ;)

Här delar vi på vattnet. När inte jag dricker så dricker Mario! :)
 

-Bråk med Baloo!

Fixat med mina loppis saker i källaren & tvättat. Bråkat med pappa Baloo men lika snabbt så var det löst som vanligt. :) Vi har våra damp utbrott sen är allt bra efter några minuter igen. :) Vilket är så skönt! Grannen har spelat ur dålig musik sen ca 15 idag. STÄNG AV FÖR FAN!! Imorgon blir det loppis om vädret tillåter. Nu öppnar jag en cider & säger trevlig helg. Haj!

-Cas Haley!

 

-Musik!

Jag har jag för en gång skull sugit hela lägenheten, fixat kattlådan, borstat katterna, klippt klor & tvättat Linus ögon. :) Nu sitter jag & fixa med musiken vid datorn! Gör ett nytt album & sorterar ut vilka låtar jag vill ha istället för att ha alla 14 000 låtarna i datorn. Ska väl snart ställa mig & diska sen ska jag ner till tvätten vid 12 & tvätta lite. Alltid lika skönt att få tvättat. 


-Morgon mys med Linus!

Massa morgon mys med Linus idag & han är så pratsjuk. Hans ögon är bättre än förut. Ska ta & tvätta dom sen igen!

-Fel tid! :-(

Idag gick jag upp för att jag trodde jag skulle tvätta sju & jag vet att Kärnfastigheter inte ändrat tiderna på maskinerna så strömmen slås inte på från kl 8. Fast att det står 7-12 på tavlan lite dåligt tycker jag. Men jag går ner med min tvätt klockan 8 ser att jag inte tvättar från kl 12 men det var idag iaf. Efter ett tag kommer en jättetrevlig grannen ner, en ung snygg & tatuerad kille. Vi byter några ord & sen jag gå jag upp till min lägenhet. Jag funderar på att när jag ändå springer upp & ner sen i källaren att kolla genom mitt förråd till loppisen på söndag. Det är inte säkert än om det blir någon men iaf skönt att ha de gjort. Idag är det fredag hela dagen, tror jag iaf. Är så borta på dagarna så det finns inte. Ser ut att bli fint väder idag, hoppas på det iaf. Drygt att behöva vänta tills tio innan man kan börja suga golv & så. Så vet inte vad jag ska göra nu.


-Kanske träning till v!

Omläggningen av foten gick så bra. I början av näsa vecka trodde hon att det skulle vara läkt. Vilket jag också hoppas på. Trött på att springa till Vårdcentralen nu & vill kunna träna & bada. :) Så på måndag hoppas jag på att dra igång med träningen igen. :)


-FSK!

Fy fan vad foten kliar måste jag säga. Riktigt desperat att klia sönder den men än så länge rör jag inte den. :) Jag har sugit golvet lite här å där, haha, diskat, gjort frukost & fixat maten till senare idag. Ingen FSK har ringt än men dagen är inte slut än ju. Lär väl ringa när jag är på Vårdcentralen det skulle inte förvåna mig det minsta. Papprena jag väntat på i säkert två, tre veckor kom idag. Så nu ska jag snart sätta mig & fylla i det så att de kan komma i väg till FSK. Ska bli skoj & se hur lång tid det tar innan FSK har satt ett beslut på dessa ansökningarna. Dom är riktigt sega när det gäller dessa ansökningarna! 


-Bästa godiset till mina små hjärtan!

Jag köper detta godiset på Ö&B. Både Mario & Linus älskar det. Otroligt bra beröm godis när dom varit duktiga. Med borstning, klippning av kor & när man tagit skiten i ögonen. Just nu har Linus en infektion i ena ögat. Så han tycker verkligen inte om att jag tvättar det. Jag är värsta mardrömmen för han när han ser att jag kommer med sakerna för att tvätta han så han sticker alltid. Men han är ändå otroligt duktig när jag väl får fatt i honom. 

 

-Post som försvinner på vägen?? Hmm...

Jag har sovit enormt gott måste jag säga förutom att Linus pratat hela natten.  :-/ Jag har aldrig varit med om en sällskapligare katt. Nu har jag bäddat rent i sängen, ska diska & suga golv snart. :) Ska till Vårdcentralen sen med foten. :) Sen väntar jag på att FSK ska ringa mig. Min hanläggare skulle ringa mig idag. Vilket jag inte tror att hon gör men de lär ju merkas.

Jag mår ganska bra i övrigt. J erbjöd sig igår att hennes mamma kunde skriva ut papper från FSK så att jag kan ansöka om träningskort & busskort. J i Karlstad har skickat papprena till mig tre gånger men har inte fått dem. Men konstigt nog får jag all annan post, så har tröttnat på att vänta. Tre gånger kan det verkligen inte kommit bort på vägen. Är jävligt förbannad på att behöva krångla med dessa jävla papper som skulle vara klara för längesen. Men nu har jag nog fixat det själv istället!


-Kommer fortsätta!!!

Jag kommer att fortsätta blogga oavsett vad alla tycker. Eftersom att jag mår bättre av det & bloggen kommer att vara öppen för allmänheten som förr. De personer som de inte passar behöver absolut inte läsa eller ens göra sig besväret att gå in på min blogg. :) Det är deras val & ingen annans!


-Imorgon....

Idag var har jag varit ute lite med J lite. Sen har jag sett på film & haft kattmys. Har fortfarande kattmys med bra tv! Imorgon kommer nog ett längre inlägg om hur jag ska göra med bloggen. 

-Jag & J igår! :)

Nu sitter jag & väntar på att J ska komma. Vet inte vad vi ska hitta på idag men något blir det väl. Har fixat lite här hemma, sugit golv, diskat & nu sitter jag & lyssnar på musik & funderar fram & tillbaka hur jag ska göra med bloggandet. 

 

-Spärra eller ny blogg....

Jag kommer tänka i någon dag om jag ska spärra bloggen eller helt enkelt skaffa en ny. Så några inlägg kommer ni nog kunna se några dagar framöver. Och jag kommer meddela innan & om jag spärrar denna eller om jag skaffar en ny. Men det lutar åt att jag kommer spärra denna. Men vet inte än, vi får se!


-Kommer antagligen skydda denna bloggen från hela allmänheten så retar ingen sig på vad jag skriver! :)

Jag tappade lusten igår att skriva mer på bloggen, Facebook & att dela mina inlägg där! Skulle aldrig skriva om det inte hjälpte mig vidare med vissa saker! Men människor som inte varit med om samma sak som jag & många andra kommer aldrig att förstå att jag & många andra behöver prata om det öppet & att få det ur oss det är en del av processen!

Jag kommer nog att fortsätta att skriva men att jag gör bloggen nog helt skyddad från allmänheten eftersom att det hjälper mig att skriva! Så har jag allt för mig själv, det är nog bäst så! Så behöver ingen reta sig på vad jag skriver & inte skriver!

Detta är sista inlägget jag antagligen dela på Facebook & antagligen det sista inlägget någon kommer att kunna läsa!


-Mys!

Kattmys på hög nivå med Mario!
 

-Beslutet från FSK kom idag!

Ringde FSK i torsdags om min ansökan om aktivitetsersättning. När man ansöker om något hos FSK så ska de alltid gå till tre olika avdelningar & när jag pratade med dom i torsdags så hade min ansökan bara gått till första avdelningen & idag fick jag beslutet. Snabba ryck när man är på dom måste jag säga. Aktivitetsersättningen är spikad två år framåt igen! Äntligen kan jag pusta ut & slippa oroa mig för min inkomst. Vilket är jävligt skönt måste jag säga. 


-Min lillasysters födelsedag!

Idag är ingen vanligt dag utan min älskade lillasysters födelsedag! Grattis älskade syster & jag hoppas du får en fin dag. Älskar dig massor! :)

 

-Dra & bada!

Pappa Baloo är på väg hit nu, vi hade tänkt att dra & bada men jag ska inte bada för det kan jag inte med foten. :) Men han tänkte inte på min fot så han går hit idag istället för att ta cykeln så vi får se om vi drar & badar eller inte. Blir en bit att gå för mig i skorna, vilket inte är direkt bra. Sen ska vi även gå & kolla om olika bär på pappas bärställe har mognat. :-) Det var en del bär i Örby ängar som va mogna så hoppas på att de är det här utanför också. Pappa Baloo älskar att plocka bär ute & käka istället för att köpa i affären!


-Råå hamn & Örby ängar!

Varit med J i Råå hamn & gått lite. Sen drog vi ut till Örby ängar & plockade fläder så vi kunde göra saft. Har haft jätte trevligt & mysigt. Skönt att inte bara vara hemma utan att vara ute också.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Flyttat 10 gånger & haft 11 olika jobb!

Ändrade precis lite på Facebook & insåg att jag har bott på rätt många ställen. Först Hyllinge, Mörarp, Kil, Grums, Årjäng, Grums, Älvenäs, Vålberg & Karlstad & nu Helsingborg. Nu tänker jag inte flytta mer! Är så trött på att flytta! Men flyttade ju hemifrån när jag var 15 så har ju haft tid att flytta en del. Och jag fyllde även i mina jobb har haft 11 olika jobb! Så jag har varit igång en del! 


-AD/HD MAX! :-)

Fan vad besökare jag har fått! Helt otroligt vad det har ökat sen jag flyttade till Helsingborg! Så skoj! :) AD/HD till MAX idag, så hoppig & sprallig så det är sjukt, energi till MAX vilket nog är bra men när jag är på detta humöret tycker många det är jobbigt att umgås med mig för att jag är inte still en sekund. Kan inte varva ner överhuvudtaget! Men jag får saker gjort! :)


-Step into my shoes!

 
 

-Träning blir inte gymmet utan promenad ute!

Jag & J skulle tränat idag men vi tar & går en runda i Råå istället pga. att jag har lite ont i foten. Så blir nog lättare än att träna. Sen är det så  fint väder också så det är bara skönt att vara ute.


-Toppen besök hos läkaren!

Det gick bra hos läkaren foten är fin, drickandet & kissandet har avsevärt minskat sedan Karlstad. Så den mängden jag dricker nu är helt okej & bara bra för kroppen och gör bara nytta. Alla prover ser bra ut. Ingen diabetes, inget fel på njurar osv. Så det var ett toppen besök idag.


-Läkaren!

Sitter & väntar på läkaren nu på Vårdcentralen! Har redan varit ner till källaren med saker. När jag kommer hem ska jag ner & kolla lite där. Ska antagligen på loppis på söndag ska kolla om jag har något kvar att sälja! Sen ska jag iväg & träna! 

-Kalas & nedstämd!

Varit hos min lillasyster på kalas! Haft jätte trevligt! Bjöds på smörgåstårta & annan tårta. Nu ligger jag i sängen & har kattmys med Linus & kollar tv! Känner mig nedstämd igen! :-/ ! Imorgon ska jag till läkaren sen ska jag försöka mig på att träna om foten tillåter det!

-Foten!

Såret på foten är så fint nu! Men ska fortsätta ha saker över det. Fick en ny tid för omläggning på torsdag & innan jag ska dit så får jag äntligen duscha hela min kropp! Vilket jag har saknat. De känns liksom inte som man är ren när man inte får duscha hela kroppen. Så känner jag iaf. Så ska bli så skönt! Lääängtar! :)

-Jävla katt, haha!

Jag har hört att det går att lära katter att göra sina behov på toaletten som vi människor gör. Det tycker jag är lite fel. Men när en katt skiter i kattlådan kan han väl åtminstone dra sand för så det inte luktar i hela jävla lägenheten? :-@ Det kan tydligen inte en av mina katter. Då undrar jag kan man lära honom det? Eftersom att man kan lära katter att gå på en vanlig toalett vilket är jävligt sjukt i mina öron. Skämt å sidor med att min katt inte drar sand över sin avföring de lättaste är att ta bort skiten direkt. :-) Tänker aldrig acceptera att en katt ska uppföra sig & göra som en människa. Det är djur INGA JÄVLA människor! 

-Min frisyr!

Får många kommentarer på Badoo om mitt hår! Alla kommentarer som jag fått är positiva. Vilket är väldigt roligt. Har haft ute allt ur alla fem gardroberna i hallen & fixat. Borde kanske dra & panta någon dag. Har ju mängder i pant. :( Tar ju all plats i en av gardroberna typ. Städ gardroben har jag slängt in alla i. Haha :) Alla lösningar är bra utom dom dåliga.  


-Sprallig!

Gud jag har så mycket sprall i kroppen idag. Är överallt & ingenstans. Haha :) Köket ska vi ju inte snacka om vad jag har röjt där idag. Så bra & fint blev det. Det regnar ute & är väldigt tråkigt väder om jag säger så. Köket & hallen klar. Nu är det bara toaletten & vardagsrummet kvar. 


-Safura - Drip drop Remix & Find Yorself!

 
 Dessa låtar går i ett i mina högtalare! Säger bara synd om grannarna!  Dom har verkligen fastnat hos mig! Varför kan jag inte förklara men det är bara så! I vanliga fall så när en låt fastar hos mig så är det för att jag känner igen mig i den & för att den passar in på mig!
 
 
 

-Hallen! ;)

Nu har jag iaf tagit mig i kragen om man nu kan säga så & sugit hallen nästan klar. Haha. Kom inte längre än så sen fastnade jag vid datorn. :-/ Har fastnat för en låt som jag la upp för ett tag sedan. Den låten jag la upp sist. Vet inte varför, men den har bara kommit på hjärnan. 


-Lite ego bilder. :)

Jag ser ut precis som jag gjorde för ett år sedan men kan vara kul att lägga upp ibland! :)

 
 
 

-Födelsedags firande & Vårdcentralen!

Idag ska jag till min älskade lillasyster E & fira hennes födelsedag. Hon fyller inte år från imorgon men vi ska fira hennes dag idag istället. Vilket ska bli mysigt.
 
Ska väl snart börja plocka lite, diska & suga lite. Sen ska jag till Vårdcentralen & lägga om foten vid 15. Får se vad som händer tills dess.

-Pappa Baloo.

Pappa Baloo kom & hälsade på ett tag så vi käkade mat & åt glass. Riktigt skönt med sällskap måste jag säga.

Mat & foten!

Har suttit & gjort lite kort idag & lagt ut på Tradera. Har precis gjort lite mat men har inte ätit än. Vill käka det kallt. Foten är så fin idag vilket den ej va igår. 
 
 

-Perfekt!

Perfekta ordet på min dricka! ;)
 

-Find Yourself! :)

 

-Fått in pengarna för korten!

Jag har tagit fram lite pyssel nu så ska sätta mig & göra lite kort & tänka på något annat. Har även fått in pengarna från den som bjudit på mina aktioner på Tradera. Så har packat in hennes saker & ska skicka det idag eller imorgon. Haft en del mejl kontakt med henne & hon värkar vara en enormt trevlig människa måste jag säga.

 

-Idag mår jag lite bättre!

Idag mår jag lite bättre & det tror jag beror på att jag tagit min medicin. Men känner mig fortfarande lite nedstämd. Tänkte åka till pappa igår men så blev det inte så det va riktigt jobbigt att vara själv igår.

Idag har jag fixat lite här hemma & nu sitter jag vid datorn & skriver lite. Foten gör extremtont idag. Ska bli skönt att komma till Vårdcentralen imorgon igen. 


-Mmm....

Känner mig så ledsen & nedstämd! Beror nog på att jag glömt medicinen idag! Aldrig mer säger jag!

-Han snarkar!

Herregud vad trött jag blev när jag la mig sängen men gott är det att ligga här & lyssna på regnet som slår mot mina fönster. Mario ligger i soffan & snarkar & då menar jag snarkar inget jag bara skriver. Att höra honom snarka gör ju inte mig direkt piggare. 

-Akuten, slipa & kattmys!

Det gick bra på akuten idag. Enormt varigt bara så ska försöka ha saker över det så mycket som jag kan & byta ofta.
 
Har stor städat toaletten med Klorin. Jag verkligen älskar Klorin. La mig just i sängen & ville ha lite kattmys men inga katter vill ha det nu. :'( 
 
Funderar på att börja slipa lite på möblen men vet inte om jag ska vänta tills imorgon. Har inte haft ont i verken handleden eller i armbågen på två dagar. Så skenan som jag fick måste ha hjälpt!
 

-Utbrott till MAX!

Kom just precis på att jag inte har käkat frukost idag eller tagit mina mediciner. Har säkert i minst två timmar hållt på att laga spisen, luck jäveln ramlade av. Efter många AD/HD utbrott & svordomar så är den jävla luckan på!

-Snart akuten!

Nu ska jag snart gå upp & dra iväg till akuten för omläggning av foten. Sen vet jag inte vad det blir idag. Är rätt trött & sliten. 

-Sällskap av...

Är hos pappa & har sällskap av Chino! 
 

-Fått sålt en del Gratulationskort som jag gjort! :)

Har inte kollat mitt Tradera konto på säkert en måndag & inte min mejl heller som är kopplad till mitt Tradera konto. Så gick in nu & kikade igenom mina mejl & såg att det är massa av mina hemmagjorda Gratulationskort som har blivit sålda. Så har haft lite att göra nu med att skicka iväg mejl, räkna summor, skriva konto nr & massa annat.

Det gjorde mig lite glad att jag har fått sålt något jag tycker om att pyssla med. Det betyder ju att människor tycker om mina kort & att dom är fina. Det få mig att vilja fortsätta hålla på med det. Så har lagt upp lite nya kort nu också.

Så nu gäller det att hålla koll på sitt Tradera konto & sin mejl lite bättre än vad jag gjort.


-Mina mål när det gäller träning!

Jag tror inte att jag kommer klara att komma igång med träningen till v. Min fot ser inte bra ut. Men det kan ju faktiskt förändras det är bara fredag idag. Men att det ska förändras & bli bra tills måndag tror jag inte ens på själv. Haha, tyvärr!
 
Jag känner mig så sprallig, kan inte vara stil, sover dåligt & känner inte denna sköna känslan som jag känner när jag fått träna. Vet inte hur jag ska förklara men jag känner mig nöjd, glad & det känns som jag finner innre ro efter att jag tränat.
 
Träningen gör så att jag mår mycket bättre psykiskt. Jag känner mig glad, nöjd med livet, inte lika trött, kan sova & har lättare för skratt! När jag tränar känner jag att jag gjort något som är positivt & bra för mig! Träning är nog den bästa medicinen! 
 
Mitt mål är att gå ner 20 KG! Men kommer ta 5 KG i taget som små mål! Kan inte göra som jag gjorde gör 1 år sedan & ta 20 KG som mål direkt. Då blir målet för stort & jag blir bara deprimerad utan kommer ta små mål i taget. 
 
Ska föra dagbok på vikten ner, min vikt upp, när vikten står stil, vad jag tränat, hur mycket, hur länge, hur & vad jag ätit. Sen ska jag även börja med dryckerna igen eftersom att jag är så dålig på att äta. Målet är att jag ska lägga 100% på detta när foten är helt bra igen! 
 
Dagboken på min vikten ner, min vikten upp, när vikten står stil, vad jag tränat, hur mycket, hur länge, hur & vad jag ätit. Vet jag inte än om jag ska lägga upp här på bloggen. Kommer väga mig 1 gång i veckan!

-Tungt & ångest!

För en stund sedan börja jag tänka på mitt liv förr & blev enormt ledsen. Ångest till max & det blev & är enormt tungt. Dessa stunder kommer ibland. Förr kunde de sitta i i dagar, veckor & månader. Men det blir allt glesare hur länge det håller i sig nu för tiden. 

-Ni har verkligen missat något!

Ni som inte druckit denna någon gång borde prova! Otroligt god! Jag säger Skååål nu! :)
 

-Nu vet jag!

Nu vet jag vem kommentaren kom ifrån! :) Ingen kan bli gladare än jag! :)

-Glad Midsommar!

Jag hoppas alla får en fin & trevlig Midsommar! Jag hoppas att alla tar hand om varandra idag & inte bråkar! Va rädda om er & drick inte för mycket! Glad Midsommar!
 

-Öppnar en till ikväll! :)

Vi öppnar en goding till ikväll!
 

-Enligt många ser jag inte glad ut så ofta...

Fick en kommentar på en bild på Facebook som jag la ut igår på mig & min lillasyster när vi var & grillade. Jag ser & är glad på kortet. Kommentaren jag fick va typ såhär: " Det är första gången Anna som jag ser att du är glad! " Hur fan ska man tolka det? De är väl bättre att man ler & ser glad ut när man verkligen är glad. Eller? Ska jag le & vara glad på lossas det kan jag inte. Visst jag ler & ser inte glad ut så ofta men när jag väl är det så syns det & min omgivning vet att jag verkligen har roligt & är glad. Leka glad är & kommer aldrig bli en del av mig Anna! När jag är glad & ler gör jag det med hela hjärtat,  ansiktet & kroppen. Gilla läget eller skit i att umgås med mug eller att vara i min närhet! Lätt & enkelt! Puss å haj!

-Tyskland!

Rätt många som frågar på Facebook vart man kan köpa dessa cider mitt lilla svar är Tyskland! Måste säga att dom är super goda! 
 
 

-Är kommentaren från J i Kil?? Annars ingen aning!

Kan kommentaren komma från J i Kil?? Annars har jag inte den blekaste aning om vem du är! :'( FÖRLÅT!

-Plockat Jordgubbar ikväll! :)

Ikväll har familjen varit på Jordgubbsplock! Var trevligt att ha alla samlade! Nu blir det en kall Cider, Jordgubbar, bra tv kväll & massa härligt kattmys. Ha en trevlig kväll alla!

 
 
 
 

-Vem är du som kommenterade?

 
Vännen du måste va försiktig....bryr mig om dig o inte anstränga dig =/... Får se när man kan komma o hälsa på dig om du vill....
 
just nu
 Förlåt mig men vem är du? Jag är alltid rädd om mig & försiktig! Vet inte om jag vill att du ska komma & hälsa på eftersom att jag inte vet vem du är?!? :-/

-Nu blir saker fixat i lägenheten!

Killen från Kärnfastigheter har varit här nu blev inte killen som egentligen skulle komma utan en annan, den andre hade fått förhinder. Killen är på väg till affären nu & köpa ett nytt handtag till balkongdörren & sen ska han fixa gardroben. Sen ska jag ner till stan & träffa pappa. 


-Akut tid till akuten på lördag tyvärr!

Idag har jag cykla till Willys & handla det som jag & pappa ska ha i morgon på Midsommarafton. :) Sen så cyklade jag hem med sakerna & sen tog jag bussen till stan & köpte ett busskort sen tog jag bussen hem.

När jag väl gick av bussen hemma så var det tid för besöket på Vårdcentralen angående omläggning av brännskadan på foten. Det ser tyvärr inte bra ut så jag fick en akut tid till akuten på lördag kl 11 för att det ska undersökas & tittas till igen. Sen ska jag tillbaka till Vårdcentralen på måndag & även tisdag. Var nog för länge i skorna igår tyvärr. Har fruktansvärt ont måste jag säga.

Efter det så gick jag hem & fixade lite här hemma sen tog jag cykeln & cykla bort till Ö&B också & handlade lite. När jag cyklade hem började det regna tyvärr. Men nu är jag hemma & har dammsugit & fixat. Nu väntar jag på att Kärnfastigheter som ska komma & fixa gardroben & balkongdörren.

Vi kanske ska iväg sen & plocka jordgubbar lillasyster F, pappa Baloo & jag tror jag det blir. Men det är bara om det inte regnar & så, det får vi se senare.


-Grillning på stranden med familjen! :)

Nu ikväll har jag varit på stranden & grillat tillsammans med lillasyster F, pappa Baloo, F kille L & L morbror S. Pappa Baloo badade vilket jag också skulle ha gjort om jag inte hade haft brännskadan på foten! L & S va gillmästarna. :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Säng mys med Linus!

 

-Stan, kattmys, stranden & Pålsjö!

Varit en runda till stan igen & fixat lite saker. Tvätten är klar. Nu ligger jag på sängen & har kattmys med Linus. Senare idag ska vi till stranden när lillasyster F har slutat jobbet. :-) Har precis käkat frukost typ glömde helt bort det förut.  :-/ Funderar på att dra ner till stan igen & fixa lite. :-) Men vet inte om jag orkar! Imorgon är det Pålsjö som gäller med J. Ska också bli enormt mysigt. :-)

-En av de bästa sakerna jag gjort! :)

Linus är helt annorlunda gemfört med vad han var när han kom. Han är verkligen en riktig livsnjutare, enormt go & en väldigt, väldigt fin katt. Så glad att jag fick ta över honom & att jag har kunnat ge honom ett hem så att han slapp avlivas. Det är en av de bästa jag gjort! :)


-Kärnfastigheter! :)

Imorgon kommer Kärfastigheter & fixar min balkongdörr & gardroben. Dom va ju här i förra veckan tror jag de som äger lägenheterna & skrev upp ca 13 fel som fanns i lägenheten så allt ska åtgärdas nu, äntligen säger jag. Men har fått en ny hanterare på Kärnfastigheter & hon är mycket bättre & trevligare måste jag säga. :) Lär trivas med henne enormt mycket! :):)


-Har ändå hunnit med en hel del idag. :)

Idag har jag varit ner till stan & nu håller jag på att tvätta, har sugit & ska snart diska. Jävligt trött för Linus har jamat hela natten & vilat vara social. Ska antagligen ner till stan igen. Det är otroligt fint väder idag. :) Såret på foten kliar som fan vilket är bra ju men jävlig jobbig måste jag säga. Ska väl äta frukost snart tänker jag.  


-Nu har jag fått hem lite gott igen!

Dagens besök hos sjukgymnasten slutade med att jag fick med detta hem på min arm. Känns så skönt att ha på sig så det finns inte. Nu har jag hämtat ett flak cider som jag ska sätta på kylning. :) Sen blir det nog en eller två cider i solen! :) Funderar på att gå ner & boka tvätt tid också.

 
 

-Hoppas att dra igång igen till veckan!

I övrigt känner jag mig rätt positiv igen! :) Vilket är bra & väldigt skönt! Hoppas på att kunna dra igång med träningen till veckan igen. Skulle vara väldigt skönt. Känner mig otroligt rastlös av att inte göra ett skit. Men solningen får jag nog ta & vänta med.


-Filmer bakom soffan! :)

Nu har jag diskat, bäddat rent i sängen, dammat & sugit lite. :) Hittade en låda bakom soffan som jag hade glömt bort med lite filmer i. Har även käkat frukost. Vad fan ska man föra nu då?!

 

-Nu kan jag suga lite med! :)

Nu har jag varit till Vårdcentralen & allt ser jättefint ut. :) Ska tillbaka på torsdag igen & lägga om. Fick med hem massa saker så jag kan lägga om mer. Har varit ner till stan & kollat present till lillasyster E. Sen tog jag bussen hem & gick & gick & hämtade ut mitt älskade efterlängtade paket på posten. Så nu kan jag suga lite mer! ;) Vilket behövs när man har Mario & Linus! :) Nu sitter jag & lyssnar på musik & ska snart diska, suga lite & käka frukost kanske vore nog också bra. Sen ska jag iväg igen tillsammans med J. :) 

 

-Vårdcentralen!

Sitter på Vårdcentralen nu & ska snart in & lägga om nu. 😆 Sen ska jag åka in till stan & kolla present till min lillasyster E. 😆

-Wordfeud!

Någon som vill spela invite Darkneslove88 vet jag! :)

-ALDRIG mer...

Gjorde pommes & kotlett till mat idag! Har precis duschat igen. Denna gången duschade jag utan saker & påse på foten & jag säger ALDRIG mer fuuuuck vad ONT! 😐 Nu ligger jag i sängen & ser på 112 på liv & död tillsammans med Mario på magen. Nu är det han som vill ha massa kattmys & inte Linus. :) Imorgon väntar Vårdcentralen & sen Deltagruppen sjukgymnasten &akupunkturen.

;-)

Finns lite musik att välja mellan! ;-)

 

:-)

Nu har jag ring Vårdcentralen & fått en tid för omläggning imorgon kl 10. :) Sen har jag äntligen beställt dammsugarpåsar som jag har behövt göra i evigheter. Men nu äntligen är dom på väg. :) Inom tre dagar får jag dom. :)

Sitter även & lägger in alla 14 494 låtarna från externa hårdisken till datorn. :) Äntligen fick jag tummen ur att göra det också. :) Nu ska jag fixa lite med förstoringarna på Mario & Linus. Se om det har blivit några bra bilder att förstora eller ej. 


-Gjort lite mer måste idag! :)

Nu har jag & J varit & kollat var Deltagruppen ligger alltså sjukgymnasten & akupunkturen. J hade inget för sig imorgon så hon hänger på dit. :) Sen har vi varit till Apoteket & kollat lite saker & så. Sen åkte vi hem till mig & klippte mig åter igen. Det växer som fan måste jag säga, så jävla jobbigt. Så nu har jag duschat & sitter i soffan med sociala Linus. :) Gick hur bra som helst att gå i skorna men tyvärr så blev det lika guld & äckligt som det varit de tidigare dagarna vilket jag förstår & va beredd på eftersom att det blir otroligt varmt i skorna.

Nu ska jag bara ta det lugnt idag. Och hoppas på att det snart blir sol på min sida så att jag kan sätta mig på balkongen lite. :)

Ska ringa Vårdcentralen efter lunchen här & se vad dom säger. :) Min läkare kommer tillbaka på måndag från sin semester. :) Så ska till honom den 24 Juni igen för kontroll av urin, vätska & såret på foten plus värken i armen.

Den 24 Juni fyller även min lillasyster E 22 år! :) Imorgon är det sjukgymnasten & akupunkturen jag ska på.

På torsdag ska jag & J till Pålsjöskog om min fot tillåter att vara ute & gå lite i skogen. :) Hoppas även på fint väder.


-Han är en lite goding på fyra ben!

Jag vet inte vad det har varit med Linus i natt. Han har pratat hela natten & varit enormt sällskapsjuk. Så jag har inte sovit så mycket i natt. Mest myst & kelat med honom. Men sen vid sex tiden i morse så somnade han & sover fortfarande. Det är så mysigt när han pratar speciellt på dagen när jag pratar tillbaka till honom då svara han. :)


-Hunnit med otroligt mycket på kort tid!

Nu har jag diskat, putsat fönstren, fixar kattlådan & sugit golven lite. Sen har jag varit till Vårdcentralen & lämnat massor av papper av två veckors mätning av urin & mätning av vätska jag druckit. Blev äntligen fri från det i lördags det var sista dagen då. Så nu kan jag så gott som leva normalt igen utan att behöva tänka på papper, penna & alla mätningssaker. Har inte varit & lagt om såret för att det ser så fint ut idag så jag väntar tills imorgon tror jag. Sov utan alla bandage & saker i natt, så det vätskar inte längre. Och vet ni vad jag har fått på min strumpor & kan gå sakta men säkert i mina vanliga skor. :) Men jag kommer bara gå i dom & ha på min strumpor nu när vi ska iväg & åka buss & så. Sen blir det barfota igen.


-Jobbig natt för både mig & Linus!

Natten har varit jobbig. Linus har pratat hela natten & velat ha sällskap. Sen har jag haft extremt ont också. Idag skulle jag ha tränat men det blev inställt pga. foten. Ska iväg till Råå & kolla vart Deltagruppen ligget tills besöket imorgon. Sen ska jag iväg till Apoteket en runda. Sen ska jag klippa mig.  :) Ska bli skönt. 
 

-Nya bilder som jag tagit på mina små <3!

Ska kolla in lite bilder sen eller imorgon som jag tagit på Mario & Linus under några dagar nu & se hur de blir att framkalla dem. Vet inte om jag gör det idag eller imorgon. 


-Balkongen hela dagen typ!

Har i stort sätt suttit på balkongen hela dagen. Nu sitter jag inne tillsammans med Mario & Linus liggandes bredvid mig i soffan här. Ska väl snart palla mig in & duscha men det tar ju sin lilla tid nu att duscha. Imorgon så ska jag  till Vårdcentralen & lägga om foten sen ska jag iväg med J på lite äventyr. 


-Nu vill han att jag kommer in!

Jag har varit på balkongen hela dagen & Mario vill allt vara med överallt det lilla livet. Som ni ser på bilden så får jag nog gå in & vara lite social med mina små hjärtan nu! Helst av allt vill nog lilla Mario ut på balkongen igen, men det orkar jag inte med mer idag. Han är ju överallt & ingenstans!

 
 
 

-Balkongen gör Mario trött!

Idag har Mario & Linus varit ute på balkongen en & en tillsammans med mig. Linus ligger bara fint i knät & bara myser i solen men Mario har fullt upp med att kolla in allt på balkongen. Så nu har han blivit jättetrött & har sovit några timmar.

 

-Flug jagaren Mario!

Flug jagaren Mario va i farten igår & välte ner alla krukor & lampor men som tur va så höll allt. Men han är ändå väldigt intresserad av flugan som är kvar här inne.  

 

-Åter en söndag i mitt liv! :)

Idag har jag städat toaletten, diskat, smått sugit golv lite men inte i vardagsrummet utan jag vilade lite nu från det & satt mig vid datorn. Jag ska ju ärligt säga att jag fryser om foten. Kan ju inte få på mig en strumpa ens. Jag lagt om det idag. Igår la jag om det tre gånger & lika mycket var & lika äckligt luktade det varje gång & när jag la om idag så ska vi ju inte snacka om hur jävla illa & hur jävla gult allt var.

Idag händer väl inget speciellt skulle jag tro. Ska väl försöka ta & gå ut på balkongen när solen kommer till min sida ett lite tag. Är ju rätt tråkigt att bara sitta här måste jag säga men kan ju faktiskt inte göra annat nu när detta har hänt med foten.

Fan vad negativ jag känner mig & har känt mig sen i fredags, så jävla trist.

Imorgon ska jag åka & se vart sjukgymnasten & akupunkturen ligger så jag vet det tills tisdag tror jag det var. Sen ska jag även ringa Vårdcentralen för en ny tid för omläggning sen händer det väl inte så mycket mer. 


-Hur kan man vara så jävla dum??

Kan inte fatt att jag va så klantig & tappade vattnet över mig. Helt jävla otroligt. Visst jag tog grytan med höger hand & fingrarna domnade bort så inte så konstigt men jag kunde ju tagit med vänster hand. Har ju ändå sån jävla värk & ont i höger pga. tennisarmbågen. Men jag lär mig nog aldrig att använda vänster så mycket som jag borde. Är så enormt svag i den så det finns inte. Det innebär att det inte blir någon träning på väldigt länge skulle jag tro. Så ingen träning i morgon tyvärr. Jag hade verkligen sett fram emot att träna denna veckan.

-Fruktansvärt ont!

Natten har varit jobbig & smärtsam efter brännskadan. Men lite har jag sovit iaf. Jag skulle tvätta idag klockan 12 men eftersom att jag varit vaken länge så gick jag ner vid nio & kolla om det var ledigt vilket det var. Så jag har tvättat två maskiner & är klara med tvättningen nu. Tog lite extra tid med foten men det gick allt.

La om foten förut fan vad äckligt det var under bandaget & så alldeles gult & vidrigt. Luktade verkligen skit. Så tvättade det & fixade till det så att det är rent nu. Så har jag lagt på nya saker på det så att det inte ska komma smuts i det. Jag är inte direkt utbildad för att lägga om såna saker men nu sitter det iaf skydd på, men de ser ju värre ut än vad det är! ;p

Jag har haft jävla tur sa sjuksköterskan & läkaren som kollade på det, det va "bara" grad två av en brännskada men kunde gått jätte illa. Tur att jag tänkte på att ta av strumpan direkt nästan. Först ska jag vara ärlig reagerade jag inte för att det gjorde så förbannat ont. Men sen fatta jag vad som hade hänt.

Jag brukar inte gråta när jag har ont. För lite smärta ska man stå ut med iaf enligt mig. Men jag grät alltså va helt förstörd, kunde inte prata med 1177, bara skakade & mådde illa. Det gjorde verkligen svin ont.

Men tatueringen har iaf klarat sig vilket jag är glad för. Men den är ju inte viktigast utan det är ju jag när det gäller sånt här. Men ni måste ju hålla med om att det skulle se snyggt ut att bara ha en fot där det stod "Jag också!!!" & inget på den andra. Men tatueringen är iaf komplett. :) "Jag är trött, jag också!!!" :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska väl försöka suga lite golv här hemma. Sen ska jag nog försöka få på mig ett par vanliga skor & gå ut ett tag. Vädret är fint & jag vill inte bara sitta inne. Men de beror helt på hur det känns att ha foten skon. Har redan fruktansvärt ont som det är nu men tror jag lagt om det så att det ska inte kännas något att ha skon på sig.

Igår kändes allt verkligen hopplöst. Sen kom jag på att det var fredag den 13!


-Precis allt just nu känns hopplöst!

Skulle göra makaroner & tappade ut det kokande vattnet på min fot. Bra att Vårdcentralen ligger en minut från mig om man går men nu med foten kanske det tog två minuter att gå. :P Just nu känns allt hopplöst om jag ska vara ärlig. 

 
 
 

-Redan klart!! :)

Snabba ryck här sjukgymnasten & akupunktur på tisdag redan! Här händer det saker! :)


-Läkarbesöket på Vårdcentralen!

Efter träningen drog jag hem & duschade sen va de tid att ta cykeln & cykla till SOC för uppföljningsmöte. Men satt & väntade i evigheter i piss blöta kläder men ingen kom & jag ringde på deras rums nummer men inget svar. Så efter en bra stunds väntar så drar jag hem igen i mina pissblöta kläder.

Kommer hem byter om sen är det tid att gå ner till Vårdcentralen. Fick en akut tid till läkaren idag äntligen. Läkaren konstaterade att jag har Tennisarmbåge.

1. Vila flera månader tydligen! Vilket jag aldrig kommer klara! :-/

2. Epikondylitbandage!

3. Sjukgymnast & sjukgymnastik!

Ska väl ta mig i kragen nu & suga lite golv & fixa här hemma så att det ser någorlunda bra ut här igen!  


-Åt helvete idag!

Idag har jag varit & tränat & det gick verkligen åt helvete! Nu längtar jag bara tills den nya veckan då är det nya tag som gäller!

-ADHD är inte.....

 

-Soc möte imorgon!

Har varit till pappa & till Apoteket. Precis lagat mat & käkat. Imorgon ska jag till socialen & ha möte om hur allt går & om hur jag trivs osv. Men först blir det träning!


-Samhällets okunskap!

 

-Inspektionen igår & värken!

Inspektionen av lägenheten igår gick jättebra. Har tydligt fått en ny som har hand om mig på hyresbolaget vilket jag visste men hon tog alla fel på allvar så allt ska åtgärdas som är fel i lägenheten. Så skönt måste jag säga.
 
Vaknade idag av att jag fortfarande har ont i armen men det har gått över till ryggen & nacken också. Vad fan är detta?

-Fodret ska nog bytas igen?!?

Får nog se till att byta foder igen till Mario & Linus. Borstar dom varje dag men ändå fäller dem så mycket så att man börjar bli lite smått otrolig för dem. Ska ta en runda in om djuraffären någon dag nu & snacka med dem. :) Otroligt trevlig personal där jag brukar vara & handla. :) Så ibland när jag är inne i stan så brukar jag bara titta in till dom & fråga så att allt är bra med dem. :)

-Hyresbolaget kommer & inspekterar lgh!

Efter träningen åkte jag & J hem till mig & hämtade högtalarna & bassen som jag hittade i mitt förråd & körde bort det till pappa Baloo.
 
Eftersom att jag bor i en akut lägenhet via socialen så fick jag ett telefonsamtal i förra veckan om att bolaget jag hyr av vill göra inspektion i lägenheten så dom kommer förbi idag vid 15. Så jävla drygt men jag bor iaf i Helsingborg & det va det jag ville så kan ju egentligen inte klaga! :P
 
Har dammsugit som jag gör varje dag, diskat & fixat till här hemma. Spikat & lite såna saker. Nu sitter jag & bloggar & lyssnar på musik! :)

-Ökning!

Idag har jag tränat. Gick otrolig bra. :) Gjorde allt jag skulle & ökade motståndet på gå bandet & cykeln idag. :) Känner den där ron i kroppen som jag älskar att känna! :) Nästa träningspass på fredag! :) Läääängtar!


-Idag kom sista bilderna jag beställt! :)

Idag kom förstorningarna på Mario & Linus. De sista bilderna jag beställt. Funderar på att ta & fixa lite mer kort & fylla hela väggen nästan med bara kort på dom! :) Tyvärr hade jag bara ram till ett av korten så det blev Linus som jag hängde upp idag. Så ska köpa en ram till Mario också. :)

 
 

-Grillning med lillasyster F på stranden! :)

Idag så kom pappa Baloo till mig & efter ett tag ringde min lillasyster F & undrade om vi skulle med till stranden & grilla. Så hon kom efter ett tag & hämtade upp oss hos mig. Innan stranden körde vi in om Maxi & handlade kött & sånt. På Maxi mötte F kille upp oss så att pappa Baloo åkte med honom till stranden & jag med F. När vi väl kommer till stranden så ser vi att gallret till grillen har någon tagit eller något så F kille drog iväg & köpte en grill så att vi kunde grilla. Vi badade & hade otroligt mysigt. :) Skönt att komma ut & roligt att F ringde & frågade mig & pappa Baloo. :)  


-Kabelätaren Mario! :@

Har inte lyssnat på musik på en vecka ca för att jag har slipat & så. Igår skulle jag lyssna på musik & upptäcker att de två bakre högtalarna inte får någon ström. Så jag flyttar fram soffan & upptäcker att "kattjäveln" Mario har ätit min strömsladd så att högtalarna inte får någon ström. Så det va bara att sätta sig & fixa sladdarna så att ljudet kan fungera ett lite tag till. Sen får jag väl palla mig iväg igen & köpa nya kablar åter igen. Jag är enormt trött på detta & de börjar bli dyrt att behöva köpa nya sladdar hela tiden. :( Men vad gör man inte när man tycker om någon så mycket som jag gör med Mario då står man väl ut?! Iaf jag!!!

 

-Vi käkade popcorn tillsammans & glass!

Mario & jag delade på lite popcorn för någon dag sedan. Och igår delade vi på en glass. :) Linus har så skön stil när han ligger och sover! :)

 
 

-Jääävla Vårdcentral!

Jag har aldrig varit med om sån här värk i en jävla arm, helt jävla otroligt. Och Vårdcentralen bara säger att jag ska kontakta en arbetstaraput. Åååå vad fan ska en sån hjälpa mig med?! Helt puckade ju! De är ju för fan evigheters väntetid innan jag ens för en tid till en & det är sommar semester osv. Det är ju nu jag behöver hjälp! Inte om två månader kanske! Det är helt normalt att man nästan inte kan bära 1L mjölk men handen! Och det är ju verkligen så normalt att fingrarna domna bort ibland! VERKLIGEN! 


-Herregud vad man har massa saker man inte visste att man hade!

Det är väldigt bra att jag vet vad jag har i mitt förråd eller inte. Haha! Detta hade jag helt glömt bort. :-/ 

 

-Äntligen har dom kommit! :)

Ingen träning idag J ställde in pga att hon hade jobbat flera timmar i sträck så hon behövde hem & sova vilket jag förstår. Pappa Baloo har varit här & vi har varit till stranden & pappa Baloo badade men inte jag. Tyckte det var otroligt kallt i vattnet. Inget slipande idag pga armen. Vissa kort på Mario & Linus har kommit idag. Så dom har jag fixat med. Bara vänta in de andra som kommer också.
 

-Vem har varit här tro?

Ja man vet ju vem som varit & hälsat på mig. Det syns i cykelkorgen. Pappa  Baloo lämnar alltid något i den är det inte en Cola burk på pakethållaren så är det något skit i cykelkorgen!

 

-Bussåkande, slipning & pappa Baloo!

Idag så provade jag på att slipa men det gick inte så bra med armen så jag la ner. Sen så åkte jag till pappa Baloo & hämtade en dammsugarpåse. Sen åkte jag hem & gjorde mat. Och eftersom att pappa Baloo va så trött så valde jag att åka till honom igen med lite mat. Sen drog jag hem & dammsugande vilket va så skönt. :) Träning i morgon jippi! :)


-Slipning & grillning!

Idag så har jag slipat & kommit en bit på vägen iaf. Skulle ha tvättat 17-22 idag men jag struntade i det. Blev bjuden på grillning till lillasyster E & hennes kille P. Med pappa Baloo & mina andra lillasyster F. F & hennes kille hämtade mig så fick jag åka med F bort till dom. Har haft så trevlig god mat & skrattat otroligt mycket. Pappa Baloo cyklade hem efter maten för att han va så trött. Han hade cyklat fram & tillbaka till Hyllingen idag också. Så jag, F, E & P gick ut & spelade massa kubb & hade roligt. Bästa kvällen på länge måste jag säga.

 

-Inte kommit så långt idag pga värk!

Har slipat en del idag men inte kommit så långt eftersom att jag har så ont i armen. Fingrarna domnar bort i mellan åt. Den är överansträng av allt slipande. Har tyvärr inte tagit någon bild idag på hur långt jag kommit. Nu blir det massa bra tv! Hoppas alla får en trevlig helg.


-Dagen började inte bra!

Idag började inte min dag så bra! Skulle åka & träna då kom jag på att det va röd dag. Så bussarna gick inte som vanligt så J fick hämta mig. Sen kom vi på att det vårt träningskort inte fungerade för att det va röd dag men vi åkte dit ändå & provade & vi kom in. Tränade till max men va inte så motiverade eftersom att det började krångla på morgonen med bussen. Men jag tränade iaf. Efter det drog jag & solade :) 


-Träning & solning i morgon igen!

Träning i morgon & solning. Längtar så otrolig mycket! 


-Nästa sak att fixa till!

Idag har jag börjat slipa sista saken i lägenheten som ska slipas! Känns skönt! Men ångrar att jag valde att börja slipa den pga. all färg på den. Hade glömt hur många olika färger den hade haft. Kommer ta evigheter att slipa denna! Kom inte så långt idag men en början iaf.

 
 

-Byrån klar! :)

Byrån är klar! Börjar känna av smärta i armen! Eftersom att jag föddes med mer styrka i höger sidan av min kropp så är det ju den jag använder till allt! Men ska ändå börja på nästa projekt!
Före!
 
 
Efter!
 
 
 

-Träning & solning!

Har börjat med träningen så känner mig så skön i kroppen! :) Har även börjat sola solarium vilket är otroligt skönt efter träningen!  Tränar som vanlig måndag, onsdag & fredag! Vilket känns bra!

Här kommer en lite bild på mig. Lite färg har jag väl fått?

 

-Kommentarer! :) SVAR från mej till dej!

Jag har fått någon kommentar på mina inlägg under kategorin sexuella övergrepp. Svar finns under kommentaren! Imorgon är det träning igen! Jippi! :) Ha en skön kväll!


-Knopparna kvar att slipa! :)

Har lite ont i händerna idag. Gjort allt förhand & slipat. Nu är det bara knopparna kvar! :) Tog max12 timmar att göra! Imorgon ska den lackas! :)

 
 

-Gick så bra!

Träningen har gått så bra idag. Körde & gjorde allt jag skulle. Känns enormt skönt i kroppen måste jag säga. Känner den där ron som jag väldigt sällan annars känner om jag inte tränar. Onsdag nästa träning.


-Godmorgon!

Jag har varit vaken sen halv tre i natt. Är inne i en period där jag sover dåligt. Träning snart då, ska bli så skönt. Längtar till att får känna mig så där avslappnad i kroppen som jag gör efter träningen.

-When i shut my...

 

-Skammen, ångesten & hatet!

Det går i perioder med att tänka & fundera på det min bror utsatte mig för när jag var barn! Jag har inte tänkt på det på bra länge nu men se senaste två dagarna har det nog inte funnits plats för annat i min hjärna än det som hände! 
 
Jag kommer aldrig att acceptera det som hände men jag vet att jag måste lära mig att leva med det! Men hur gör man det? Hur kan man leva med en sån sak? Skammen,  ångesten & hatet jag känner inom mig kommer aldrig att svalna. Ju fler dagar som går ju starkare blir skammen, ångesten & hatet! 
 
Vissa dagar vill jag bara ge upp allt som har med livet att göra. När dessa dagar kommer önskar jag att jag kunde bli lilla Anna, att jag suddar ut minnena av vad min bror utsatt mig för & att jag får en uppväxt som ett barn ska ha. Att jag får vara barn & att jag blir vuxen när tiden är inne när min kropp är mogen!

-Sexuella övergrepp!

Jag har tänkt fram & tillbaka här idag & bestämt mig för att lägga till denna kategori "Sexuella övergrepp" på min blogg! Alla som känner mig vet att jag som barn var utsatt för sexuella övergrepp under flera år som min bror utfördes på mig!
 
Idag är en av alla dagar då jag känner mig så skitig, jag känner mig äcklad av min egna kropp, jag känner mig så äcklig! Idag är en sån dag där jag skulle kunna stå i duschen hela dagen & skrubba mig med Svinto om & om igen men ändå skulle jag inte känna mig renare!
 
Känslan att få känna sig ren & hel inombords igen kommer aldrig tillbaka. Du tog ifrån mig de som är viktigast för en människa att känna! Vad gav dig rätten att göra det? 
 
 
 

-Fix, fix & åter fix! :)

Idag har jag varit med lillasyster & handlat. Sen har jag varit ner till källaren & fixat i förrådet. Sen började jag att slipa en byrå som står i hallen.Ska tillägga att jag slipar förhand. Imorgon står träning på schemat kl 8:00 :) sen ska jag fortsätta slipa på byrån. Ha en skön kväll alla när & kära!

 
 
 
 

-Linus & Mario! :)

Nu har jag skickat in beställningen av Linus & Marios bilder. Kommer inom tre arbetsdagar. :) Lite av korten jag tagit idag kommer här!

 
 

-Lillasyster igår & tidigt uppe idag!

Igår så tog jag mig en ruda till lillasyster & hälsade på med det blev absolut inte länge hon va enormt trött & jag blev också det. Igår började jag även med att mäta kiss & all vätska jag dricker. Känns enormt jobbigt & tungt men som mamma sa i fredags jag gör det för sista gången nu. Tredje gången gillt eller är det inte oftast så? Men känner mig otroligt låst vilket jag inte tycker om.

Idag vaknade jag kl 4. Så har haft lite fotografering av mina älsklingar nu på morgonen. Har ju två väldigt fina förstoringar på Mario sen han var liten på väggen inramade. Så jag hoppas på att jag fått några såna bra kort på Linus nu här idag också som jag kan framkalla & förstora & göra snygga ramar till & sätta upp här hemma. Ska kolla igenom bilderna nu tänket jag.