-Skåne den 19/2 Kanske, Hoppas !

Skåne blir de antagligen den 19 februari inte säkert än men ska ner och träffa Anna. En tjej som jag har varit kompis med länge med. Gått i skolan tillsammans med och gjort dumma saker med. Haha, bus. Hon ska betala resan ner och vi upp. Vi ska vara där över helgen.


Ska nog åka hem till Farmor, Maria Ivarsson.. Om jag hinner. Men den jag ska träffa först är Anna. Vi ska mötas vi Väla sen ska hon åka med oss och visa vägen. Hittar ju inte ett skit i Helsingborg.


-Fullt upp !

Igår åkte jag, Mats och pappa iväg till kalstad. Vi gick på bio snabba cash. Den var riktigt bra. Måste ses. Idag har vi bytt säg med pappa.. Gavlar alltså, blev jättebra. Nu sitter vi och ser på tv. Mats är på Färjestad – Brynäs. Får se hur de går. Jag lagade maten idag till mig och pappa, så vi satt och mös lite och så. Riktigt god mat faktiskt. Potatisgratäng med baccon.


Vi börjar få riktigt i lägenheten. Men tror att Mats han säger till oss att han inte kan saker för att han inte orkar göra de. Och sen ber man han om en sak så tar de sådan tid för honom att göra de. Så bättre man gör de själv. Är de så med alla killar?


Ska duscha snart och lägga mig och plugga lite. Sen läsa en bok tror jag. Har börjat med en jättebra bok. Den heter kort kjol.


Ha en underbar fredagskväll så hörs vi.


-Diabetescentrum.

Idag var de läkarbesök på diabetescentrum. Allt gick jättebra. Bra värden och så. Så nu ska jag fortsätta men att byta ut maten. Ska sluta med Metformin ska bara ta en till kvällsmat tills jag bytt ut de målet. Allt var bara positivt. Ska tillbaka den 15/2-2010. Jag hade inte gått ner något, men hade gått upp ett kg. Men de sa att de vara bara för att kroppen håller på att ställa in sig på mina nya rutiner och matvanor. När jag kommit en bit på vägen med vikten kommer jag lägga upp start vikt och start midje mått så att ni kan följa de.


-En vanlig dag !

Idag kommer pappa hem vi ska käka mat tillsammans. Sen blir de väl film och mys med tända ljus och så. Vi har bränt ner lite nya filmer och så. Snart kommer ju nya bäck också. Ska till Grums och kopiera papper sen och skicka iväg till försäkringskassan. Dom är ju så noga med papperna och så. Jobbigt. Vet inte när vi ska gå på bio men vi tänkte idag men de blev inte så för pappa kommer hem idag. Vet inte vad vi ska se heller, vad tycker ni?


-Dag 10 Onsdag 27/1-2010

Dag 10 Onsdag 27/1-2010
De går bra allt. Är inte lika hungrig som förut. De som inte vet så har jag bytt ut frukosten och lunchen till dryck. Sockret ligger fint. Jag kommer skriva vecka för vecka sen. Bli rätt tråkigt när jag skriver samma saker hela tiden.


Imorgon ska jag till dokton och dietisten och lägga upp fortsatt plan för den flytande kosten.


-Årskort :)

Vi köpte vars ett träningskort på sporthallen Grums, ett årskort. Så vi ska börja på måndag och träna. Ska faktiskt bli riktigt skoj. Jag och Mats gör något tillsammans. Vi är båda positivt inställda till de här, ser verkligen fram emot de.


-Dag 9 Tisdag 26/1-2010

Dag 9 Tisdag 26/1-2010
Andra dagen på att byta ut lunchen och ta 4E istället. Blev ingen lunch alls idag. Hade fullt upp med annat. Dåligt jag vet. Men sockret har ändå legat bra idag.


-Komvux idag :P

Idag började jag på komvux läser matte och svenska. Måste säga att matten är jätte lätt. Hade matte 2 timmar och svenska 2 timma. Mats kom och hämtade mig när jag var klar. Det var riktigt roligt på komvux. Kände för en gång skull på minst två år att jag fick ut något av lektionerna och att min hjärna fick arbeta. Kommer bli toppenbra.


-Komvux...

Imorgon börjar jag komvux. :) Ska börja med att läsa, svenska och matte. Ska bli riktigt skoj istället för att ha dom jävla betygen från särskolan. Efter jag läst upp svenska och matten, ska jag läsa samhällskunskap och engelska sen ska jag söka in till kock eller sjuksköterska.

 

Vad tycker ni?


-Dag 7 & dietvecka 2 :)

Dag 7 Söndag 24/1-2010
Går bättre och bättre, fixar att dricka nu. Börjar bli gott. Sockret ligger mycket bra.


Dietvecka 2…

Dag 8 Måndag 25/1-2010
Har fortfarande bytt ut frukosten och novo-rapiden till 4E. Sockret ligger jättebra. Både före maten och efter maten. Idag börjar jag även med att byta ut lunchen och novo-rapiden till 4E. Får se hur de går. Skriver mer om de sen .. :)


-Anonym som vanligt.

Gud vad moget att vara anonym, vågar inte människor stå för vad du skriver? De är verkligen sorgligt. du snackar om att vi är sorliga. Skriv ut ditt namn istället och stå för vad du skriver.


-Bio biljetter..
Fick bio biljetter av pappa, så vi ska gå på bio någon dag. Tack pappa.


-Bilder på Nova :)


-Imorgon börjar dietvecka 2 . :-)

Imorgon börjar vecka 2. Då ska jag byta ut lunchen till dryck också. Sänka Novo-Rapiden till 4 E på lunchen som på frukosten. Dag 8-9 kommer vara riktigt jobbiga tror jag. Som när jag började vecka 1. Men vi får se. Jag klarar de rätt bra. Och inget godis bara frukt. :)


-Dag 5-6

Dag 5 Fredag 22/1-2001
Gått jättebra. Fortfarande ett mål utbytt och de är frukosten. Känner mig inte hungrig. Och sockret liggen mellan 5 innan mat och efter mat ca 7-8. De är bra.


Dag 6 Lördag 23/1-2010
Går fortfarande jättebra, drycken börja gå ner som vilken dryck som häls nu. Sockret ligger bra. Jag mår mycket bättre känns de som, och är piggare. I början var de jättejobbigt men inte nu längre.


-Nova :-)

Vi har kommit fram till att katten ska heta Nova. Hon var jätteskygg när hon kom men nu kommer hon fram och leker lite då och då. Kurrar så otroligt mycket nr man klappar henne. Idag var vi iväg och köpte katt schampo och ska duscha henne sen för hon luktar ju riktigt äckligt. Hon är en katt som är född ute och lämnad av sin mamma. Så hon har varit riktigt skygg och rädd av sig en riktig vild katt. Hon är otroligt mysig. Ska ringa djursjukhuset på Måndag imorgon alltså. Och nyser inte lika mycket som när hon kom de är bättre men inte riktigt bra än. Hon suttar väldigt mycket på oss över allt, så idag köpte vi välling. Gud vad hon uppskattade de. Men kattgodis har hon nog aldrig ätit så de leker hon mest med. Haha, hon förstår vl snart vad hon ska göra med de. Bilder kommer under dagen.


-Brynäs - Djurgården 4-1

Va i Gävle igår åkte ca 9.00 och var hemma 00.30. Vi var tre som åkte jag, Mats och Jens grannen. Vi såg på Brynäs – Djurgården. Vi hade sittplatser och Jens stod i Djurgårdsklacken. Mats är Brynäsare och Jens är Djurgårdare. När vi kom till Gävle hämtade vi upp Jens kompis Martin på station. Han skulle gå med Jens och se på Djurgården. Martin kommer från Stockholm.


När vi kom till arenan delade vi på oss. Så jag och Mats gick till Bryns shopen och han handlade en Brynäs tröja och en t-shirt till sin pappa. Även lite klistermärken. Sen gick jag och Mats och kollade in våra platser. Vi skulle sitta där Brynäs hade sitt spelarbås. De var riktigt skoj faktiskt. Vi såg inte jättebra men vi såg i alla fall alla mål o.s.v. Brynäs spelarna stod upp och kollande i matchen så de var lite svårt att se ibland. Så dom platserna tar vi inte nästa gång.


Hade riktigt skoj, var roligt att göra något tillsammans med Mats. Händer inte så ofta tyvärr. Vi åt gott och hade det underbart. En dag jag kommer minnas. Jens körde dit och Mats körde hem.


Brynäs – Djurgården slutade 4-1. Lite tråkigt för Jens men roligt för Mats.


-Vildkatt !

Igår bar de iväg till Säffle skulle kolla på en kattunge, de låg ute på blocket. Vi åkte emot Årjäng, de var mitt ute på landet. Gubben hade 50 mjölkkor, och fullt med katter. Den katten vi skulle kolla på var en kattungen. Dom berättade när vi kom dit att kattungen var född ute och var vildkatt. Men vi tog med den hem ändå. Den är inte jätte kelen men den är framme och nyfiken. Den är rätt förkyld, så jag ska kontakta djursjukhuset om hon inte blir betträ över helgen. Namn har vi inte kommit på än, men jag tänker på namnet Nova, men har inte pratat med Mats. Bilder kommer när hon känner sig mer hemma hos oss.

Här är bilden från annonsen, de är den grå kattungen ! :)


-Gävle på lördag Brynäs - Djurgården !

De blir Gävle på lördag åker vid halv tio med grannen och Mats. Vi ska de på Brynäs och Djurgården. Mats håller på Brynäs och Jens grannen på Djurgården. Ska bli rätt mysigt faktiskt. Vi ska äta och mysa riktigt. Hoppas på att Brynäs vinner de har ju gått så bra gör dom nu, och vi hoppas på att de fortsätter göra de. Men igentiligen är de ju HV71 jag håller på och jag hoppas att dom blir SM i år och sen kommer Brynäs. Haha.

 

Ha de gott.


-Dag 4 & FUSK ! :´(

Dag 4 Torsdag 21/1-2010
Idag så var jag uppe redan vi sju. Drack min dryck, börjar bli lättare att få ner dem nu. Man vänjer väl sig. Inte haft ont i huvudet och sockret har också legat bra under dagen. Jag känner mig inte hungrig när jag druckit drycken på morgonen, de två första dagarna var riktigt jobbiga för då kände jag hunger.

 

Idag gjorde jag en dum sak. Före mitt möte idag så åkte vi förbi MC och tog två toast. Så idag har jag FUSKAT! Men de hör väl till det också. Men nu är de stenhårt med allt. Nu måste jag skärpa mig.


-M.F "paddan" & C.L "psykopaten" !

Att två vuxna människor inte har något bättre för sig än snacka skit o.s.v. Dom tror att de är bättre än alla andra men egentligen är de precis som alla andra. Barnungar på dagis nivå , en ska vara 21 och en 30 beter sig som två 14-åringar. De har nog inget liv, eftersom att de måste sitta och snacka om vårat. Vårt liv är otroligt intressant så jag förstår om de pratar om oss. De är ju bara skoj om vi är med i deras vardag, att vi är så populära. =) och att de tänker så på oss. Vi måste betyda mycket för dem.

 

Mina idoler M.F. ”paddan”, & C.L ”psykopaten” ! Ni får gärna fortsätta prata vidare bara skoj att ni tycker om oss så mycket. Och att ni avgudar oss. Tycker bara de är så löjligt att ni inte har något bättre att snacka om. De jag vill säga är att ni borde skaffa er ett liv och inte bete er som snorungar.


VÄX UPP!


Jag vet att ni läser dagligen och går runt och snackar om min operation. För de första så har jag inte gjort den än men fortsätt ni gärna och sprid fler falska saker. Men i er värld finns de väl bara lögner och falskhet? Ni har väl inget bättre för er.


-Besiktningen ..

Besiktningen.. HAHA, gick as bra vi som var så nervösa för att vi skulle typ för körförbud. Eller vi och vi jag. Men inte en anmärkning fick bilen. Jätteskönt. Igår slö tittade vi på den nya Wallander. Tycker de börjar bli lite tjatiga, men ändå måste man ju se de. De snöar och snöar herregud kan de aldrig ta slut. Nu ska jag snart in i duschen och sen ska vi mysa och se på film. Förlåt för att jag inte bloggar så mycket längre men har så många bollar i luften just nu.

 

Ha de gott.


-Smakar SKIT!

Ska tillbaka till sjuksköterskan Christina och till dietisten Fredag nästa vecka alltså den 29/1-2010 Då ska vi kolla hur allt gått och lägga upp planen vidare. Ska kolla vikten och så. Kommer tabell på vikten sen. När jag ska till diabetescenter den 29 ska jag ha bytt ut två mål av maten till drycker.


Måste säga att mellan jordgubbe och choklad dryckerna får den bli chokladen som är bäst. Men de smakar ändå SKIT!


-3 dagar avklarade...

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Färgat håret och ögonbrynen. Har även fått en ny tv bänk av pappa. Sen så har jag ju börjat att byta ut min frukost till Allévo. Har gjort de i tre dagar nu.


Dag 1 Måndag den 18/1-2010
Första dagen var as jobbig.  Jag ska ju äta tre påsar på morgonen men jag tog en påse. Var riktigt hungrig till lunch måste jag säga. Sockret låg inte över tio den dagen. Utan låg perfekt bättre värden än förr. Så de verkar som detta är bättre. Hade saftigt ont i huvudet hela dagen.


Dag 2 Tisdag den 19/1-2010
Andra dagen tog jag två påsar Allévo. Men mådde otroligt dåligt nr jag druckit klart. Och sockret låg som dagen innan perfekt. Hade lite ont i huvudet men inte lika mycket som dag 1. Var inte lika hungrig till lunch som dag 1 heller.


Dag 3 Onsdag den 20/1-2010
Tredje dagen tog jag en påse igen. För att jag mådde så otroligt illa och så efter två påsar på dag 2. Idag blev jag mätt och kände bara lite hunger till lunchen men inte så mycket. Sockret ligger lika bra som de andre dagarna. Har inte heller ont i mitt huvud som dag 1 & 2.


-Klart & God natt mina vänner !

Hej natten, ikväll åkte jag, älsk och hans mamma Kerstin och hämtade soffa i Mellerud. Iställer för imorgon. Vi har haft jättemysigt. När vi kom hem så satt vi allt på plats så imorgon ska vi hjälpa pappa ut med hans gamla soffgrupp och in med de sofforna han köpt av oss. Och sen ska vi till tippen på måndag. Fullt upp till veckan också. Ny diet och fult med skolan och läkarbesök o.s.v. Sov gott mina vänner nu ska jag och älsk duscha sen ska vi se på film.

 

God natt.


-Ronja, Soffa, Mellerud !

Hej nu har Fredrik och hans sambo varit här på kaffe. De hade med sig Ronja deras hund. Hon bara ylar och ylar när hon är glad. Vi satt och pratade om allt från himmel till jord.

 

En rolig sak de bär av till Mellerud imorgon :) klockan 11 åker vi. Ska hämta en hörnsoffa där. Jättefin, lite röd, brun passar in i vårt vardagsrum. Vi har ju bruna tappeter. Äntligen en soffa jippi.

 

Vi har bestämt oss för att göra om i vårt sovrum. Vet inte vilken färg eller så än men vi håller på att kolla runt.. Någon som har något förslag?    


-VIKTIGT LÄS DETTA !

Jag svarar på ALLA frågor så om ni undrar över något så är de bara att fråga annars kommentera gärna. Verkar vara dåligt med de. Tycker ni de börjar bli tråkigt att läsa kanske? Är de något annat ni vill att jag ska skriva om eller göra om i min blogg så hör av er vet jag.


-Svar på frågan !

Fråga från Sandie om Allévo & Bypass gastric...:
Funkar det lika bra att dricka nutrilette? Ett bra tips isåfall, för den choklad - nutrin är riktigt god =)


Svar: Jo Sandra de gör de. Men jag köpte Allévo i förrgår ICA hade den på extrapris. Måste hålla mig till en av alla olika märkena de finns annars blir de lätt fel. Men snällt för att du berättade. Och kul att du läser. Ha de gott.

15 Januari, 13:34


-Besök !

Idag sov jag länge och nu sitter vi och väntar på Fredrik och hans sambo. Dom ska komma och dricka kaffe och snacka lite. Dom skulle ändå till öb så då tog de vägen förbi här. Dom bor i västra ämtevik. Dom har ju en bit att åka. Vi lånade tre filmer av de och vi har sätt två men har en kvar. Fredrik är han som hjälpe Mats med att laga bilden. Dom är riktigt snälla båda två.


-Myskväll men den bäste-

Hade en underbar kväll igår. Men mat och mys med älsklingen. Vi kollade på två bra filmer han hade laddat ner. Vi mös och verkligen visade varandra att vi brydde oss om varandra och älskar varandra. Hade tända ljus och riktigt mös. Sånt måste man får göra ibland. Bara vara med varandra och skita i omvärlden. :) De är de som gör att man inte tar varandra för givet jämt.


-Fredag dietisten !

Var jag hos dietisten angående flytande mat. De gick bra där. Men de flyttades fram för sista gången nu. Så den 18/1-2010 börjar jag alltså på Måndag.


Dietvecka 1
Börjar med att byta ut frukosten till tre påsat Allévo. Och då ska jag ta blodskocker före maten och 1h 30min efter maten. Och Novo-Rapid ska jag sänka från 12E till 4E. Detta håller jag på med i en vecka.

 


Dietvecka 2
Börja med att byta ut lunchmåltiden också mot två påsar Allévo. Som vanligt blodsockeret ska kollas innan jag åter och 1h 30min efter. Och även vi detta mål planerar vi att sänka Nova-Rapiden till 4E från 10E. Och kan kanske behövas att ta bort helt.

 


Viktigt
Är sockret ner under fem så måste jag kontakta diabetescentrum eller akuten om don inte har öppet. Annars kan jag hamna i sockerkoma.


-För mig är du ALLT !Du gör mitt liv lättar genom att finnas hos mig i alla lägen. Allt känns så svårt när vi inte är tillsammans. När jag klättrar ner från min stege så hjälper du mig upp igen. Du står ut med mig och mitt humör. De är inte alla som skulle göra de. Du är så otroligt underbar så de går inte att beskriva med ord. De finns ingen här i världen som är viktigare än dig. För mig är du hela värden medans du är en helt vanlig person för någon annan. Tack för att du finns för mig.


Allévo & Bypass gastric...

Allévo köpte jag idag men smakerna choklad och jordgubb. Ska börja på Lördag att byta ut ett mål mat de är mitt mål. Bara inte dietisten säger något annat imorgon. Har flyttat fram två gånger nu. Skulle börja 1 januari men de fick jag inte sen skulle jag börja den 14 idag men de fick jag inte heller. Pga. att jag är insulin behandlad. Men målet är att jag ska börja på lördag nu då. Hoppas på att dietisten går med på min plan.

 

Min plan är ju då att börja byta ett mål i veckan och att börja på lördag. Jag köpte fyra stycken lådor idag. Två Jordgubb och två choklad. Har druckit de förut och tycker de smakar skit. Men är ett måste om jag ska få operationen. Dom kostade så mycket som 109kr lådan, de var extrapris. :)

 

Måste kämpa lite själv också kan inte få allt sauverat på ett silver fat. Dom som inte vet om vilken operation jag ska göra så är de en magsäcks minskning jag ska göra som också kallas bypass gastric. De finns många olika namn på operationen men de flesta kallar den bypass gastric. Är de någon som har frågor så får ni gärna fråga så ska jag svara så gott jag kan på dom.KÄMPARGLÖDEN har tagit SLUT !

Nu sitter man i sängen och funderar lite. Är nog på väg ner i en deprition eller någon. För något står inte rätt till hos mig. Allt känns tungt och jobbigt. Vill bara sätta mig ner och gråta rakt ut. Snart brister de totalt för mig. Vet inte om jag klarar att åka ner på den stegen igen. Den berömda stegen jag vandrar på upp och ner. Ni mins den va? Känns som jag inte klarar ta mig upp igen och att fallet ner har blivit för kraftig. De är riktigt tungt att ta sig upp. Livsglädjen finns inte längre, skrattet finns inte, den där kämparglöden jag haft har tagit slut.Plantan & Åmål !

Varit och köpt nya blommor på Plantan igår.. Som jag har i vardagsrummet nu. Ska se om jag orkar att byta gardiner idag eller imorgon. Sen idag var vi med Kerstin Mats mamma till Åmål och handlade en del mat och så.. Jättemysigt. Hon bjöd på pizza.


-Doktorn & Ikea !!

I tisdags började dagen med att åka till doktorn på diabetescentrum. När jag kom dit med Helena så var vi ju beredda på att vi skulle träffa både doktorn, dietisten och sjuksköterskan. Men nepp till min besvikelse så stod de i deras dator att jag skulle de men att de hade glömt att fixa så att dietisten och sjuksköterskan kunde komma. Så ska tillbaka imorgon.


På allt detta fick jag inte den vanliga doktorn som jag skulle ha heller. Utan han var på kurs nu i sex månad, så jag fick en som håller på att utbilda sig. Hon kollade inte mitt blodtryck, inte mina lår och min mage, tog inte puls och pratade inte om mitt HBA1C heller. Och under den tiden jag har haft diabetes så under de tre åren så har alltid mina läkarbesök gått ut på hur mitt HBA1C ligger. Men inte ett ljud om de. Och jag har missköt mig rejält nu under jul och nyår. Tycker hon var rätt dålig måste jag säga. Och hon ska jag ha i sex månader, herregud. Hur ska jag klara de? Personkemin gick inte ihop mellan oss, jag verkligen hatade henne. Och hon ska hjälpa mig nu när jag gå på flytande mat istället och ska hjälpa mig att reglera mitt insulin o.s.v. DETTA KOMMER INTE GÅ!! Fick inte heller börja med dieten fråns jag träffat dietisten. Och får inte byta ut alla målen direkt heller utan ett i taget. TYVÄRR, Vill ju göra som alla andra.


När jag var klar ringde jag efter Mats och pappa så kom de och hämtade mig. Sen åkte vi till ikea, och mös och handlade lite. Kommer bilder på de vi handlade sen. Inte allt med något. Som vanligt handlade vi block ljus. Vi älskar ljus. Vi köpte en lång bräda typ som man har värmeljus i. Den kostade 39kr sen köpte jag hjärtan som jag ska hänga i fönstret. Dom kostade så mycket som 9kr. Billigt och bra.

 

Vi letar ju fortfarande hörnsoffa. Vi kollar varje dag på blocket. Men de finns igen som faller oss i smaken. Vill inte ha skinn, de r så varmt på sommaren och så kalt på vintern. Vi får väl se om vi hittar någon snart. Pappa ska våra gamle soffor.


Hörs !
Hjärtana på fyndhörnan på IKEA 9krREA Ljusramp från IKEA 39kr


-Så jävla svårt

Ska de vara så jävla svårt att hitta en hörnsoffa som inte är i skinn och sån skit? De borde väl inte vara så svårt? Vill ha en soffa NU ! Haha, Pappa ska ha våra soffor. Och han kommer ju hem imörra. Då kommer han vara på mig hela tiden om sofforna. Haha. Men de visste jag ju redan när jag sa till han att han kunde ta våra soffor. Får skylla mig själv.


- :):)

När jag står faller du !


-15-åring våldtagen i Karlstad

Värmland 10 jan 10:32
En 15-årig flicka har anmält att hon våldtagits i Karlstad natten mot söndag. Det var när hon klev av en buss i Hagalund vid tvåtiden på natten som en okänd man överföll och våldtog henne, uppger Radio Värmland.


-Hörnsoffa ...

Är så trött och har ont i huvudet idag. Se det blir att vila idag och ta de lugnt. Vi letar efter en hörnsoffa, är de någon som vet någon som ha en eller själv har en att sälja så hör gärna av er. Ligger fortfarande i sängen och segar.


Imorgon är de plugg & pappa kommer hem från Skåne… På tisdag ska jag till två olika doktorer så de blir fullt upp då. Ska lägga upp en plan nu innan jag ska opereras. Som sagt ska ju gå ner 20 kg minst. Och jag börjar den speciella dieten den 15 Januari, då blir de bara flytande drycker.


-Lagat bilen !

Idag har vi varit hos Fredrik och lagat bilen. Kom precis hem.. Fan vad fint han bor.. Men jag skulle aldrig klara bo så. Vi är lite trötta, älsk ser på tv. Och jag sitter lite här. Och sms och lite så. Nej nu ska jag snart duscha vi hörs imörra. Ha de gott.


-Charmtrollet...

Här kommer den nya familjemedlemmen vårt lilla charmtroll...

-Vissa kommentarer accepteras INTE !

Vissa kommentarer accepteras inte på denna blogg. När människor trakasserar mig och trycker ner mig för det jag skriver. Vissa inlägg handlar om vissa kommentarer jag fått men inte accepterat. Att inte människor kan lämna varandra ifred. Att inte människor kan vara snälla emot varandra och behandla varandra med respekt. Är de för mycket begärt??


-Nath??

Som jag har skrivit skriver jag om precis vad jag vill och du som kallar dig Nath, vågar du inte skriva ut hela ditt namn och din adress? Blogg är till för att skrivas, och jag skriver om vad fan jag vill ha de klart för dig. Gillar du inte de du läser så sluta läs min lilla vän..

De är bara att kolla IP-nr ! Nolla !


-Första dagen i skolan detta året.

Erika som hade Mysan, har en bur vi ska för köpa av henne billigt. För våran bur tog ju Staffan och June i Arvika. Men de gör inget. Ska snart åka till affären och handla lite.

Idag var första dagen i skolan efter jullovet. Kändes skönt att komma tillbaka måste jag säga. Praktik plats är fixad blir på Gengåvan i Karlstad på Wåxnäs. Skoj faktiskt. Slutet av januari eller början på februari. Sen den 18/1 klockan 10 ska jag besöka komvux och se vad de kan erbjuda mig efter gymnasiet.


-Tiden den går ...

I natt var de den kallaste natten under hela vintern säg de. Varit många bilolyckor och E6 har varit avstängd under natten. 18 bilolyckor på E6 under natten när vägen var öppen.

 

Gud vad skönt de ska bli att plugga igen, börjar på fredag. Slippa att bara sitta hemma och gå på varandra. Komma ifrån hemmet ett tag om dagarna och så. När man har något att göra och är borta från hemmet så uppskattar men de mer än vad man gjort innan.

 

Tänk att tiden går så otroligt fort, kan inte förstå de.


-Orka bry sig..

Orka bry sig. Jag ska INTE påverkas av henne. Jag skriver fortfarande precis vad jag VILL, för de är de jag har bloggen till för. Jag har aldrig varit inne på hennes sida och tänker aldrig gå inte på den heller. Men mina små vänner kollar ju sidan dagligen. Men har sagt till de att de inte behöver göra de för jag bryr mig inte.


-Kanske en polisanmälan?

Att hon orkar… Hon ska vara 19år och ska bli mamma, men beter sig inte som de. Om hon bara visste vad katten varit med om, och hur sjuk den var så hade hon kanske förstått. Erika och jag vet att vi gjorde rätt. Hon har du mycket bättre nu…

 

Att hon orkar lägga ner sin energi på de här. Har hon inget bättre för sig? Funderar på att lägga lösenord på min blogg, så man kan skriva vad man vill utan att hon ska hålla på som hon gör. De är faktiskt trakasserier de hon håller på med.

 

Vad tycker ni? Ska jag behöva ha lösenord på bloggen? Eller ska jag få vara ifred? Eller ska jag göra en anmälan?


-R.I.P

Har städat idag, och medans jag gjorde de fick jag sms av Erika, hon berättade att Mysan hade somnat in. De var inte så mycket vi kunde göra för henne. Hon var mycket sjuk och ingen av oss hade pengar så vi kunde hjälpa henne helt. Och de verkade inte finnas någon annan som kunde ta henne heller. Vi la ut annons men ingen hörde av sig. Men hon har du bättre nu. De var en super go katt. Synd att hon hade dom problemen hon hadde.


Var i Säffle en stund, hon Mats mamma och pappa. Var även och kollade på en katt. Men herregud vad det huset såg ut. Luktade skit när man kom in, väggarna var sönder rivna av katterna. Dom hade skrivit till mig att katten var en innekatt men de verkade inte så säkert när vi kom dit. För hon velade fram och tillbaka. Katten var inte de minsta tam, var som en vildkatt måste jag säga. Sen sa hon att hennes minsta dotter brukade dra katterna i svansen. Herregud stakars katt. Detta var mitt i skogen ingen stans haha. När man bor i skogen brukar man väl inte ha innekatter?!??


Nu ska jag och älsk se på film och mysa.. Ha de så gott. Kram


-Kostnadsförslag på Mysan, inte bra..

De är fan trist hur alla lägger sig i allt. Speciellt sånt som dom inte vet ett skit om. Men vissa har ju inget bättre för sig och tycker om att förstöra för andra.

 

Idag var vi en sväng till Karlstad.. Vi pratade även med djursjukhuset idag. Och fick lite kostnadsförslag åt Mysan. Hörde av mig till Erika och vi kom överens om att hon skulle ha Mysan tills allt var klart och så. Försöka hjälpa henne på bästa sätt. De är ju ändå Erika som känner Mysan bäst. Kändes jobbigt att lämna henne, men både jag och Erika var beslutsamma på att vi skulle klara att hjälpa henne. Att allt med veterinärer ska vara så dyrt idag, kan inte förstå de.

 

Om inte Erika klarar av de ekonomiskt skulle hon höra av sig till mig så får vi hjälpas åt. Både jag och Erika pluggat och så, så de finns inte så mycket pengar att ta av. Men vi ska hålla kontakten. Känns ändå skönt att veta att någon som känner Mysan väl är i hennes närhet.


-Underbart humör

Vaknade på ett underbart humör. Snart börjar mitt nya liv. Väntar bara på tiden om operationen, LÄNGTAR måste jag säga. Den 12 januari ska jag tillbaka till doktorn, och den 19 januari ska jag börja med dessa drycker, istället för mat. Kommer minst gå ner 10-20 kg tills operationen. Mitt mål 2010 är ju att gå ner 20 kg och de vet jag att jag klarar. Sen har jag slutat snusa också som jag lovade mina läsare.  :o)  Allt är på G! Känns underbart.

 

Mysan mår bra efter allt, fick duscha henne igår, och borsta och klippa henne idag. De börjar likna något nu. Får ta lite i tagen. Imorgon blir de att ringa massor av samtal. Hon nyser och är förkyld, ska kolla upp så att de inte är hösnuva, eller vad de heter. Hon är ju övergiven av en knarkarfamilj. Så hon har inte haft någon stans att bo under ca ett år sen tog Erika in henne. Men hade inte ekonomi till att hjälpa henne. Så jag fick ta henne.

 

De är rätt tyst i huset där vi bor måste jag säga. Ibland är de jätteskönt men ibland blir de lie långtråkigt. Sitter och slö kollar på tv, ska väl snart börja med maten. Ikväll blir de film och mys. Söndagar brukar vara så jävla tråkiga men inte idag.


-Herregud........

Herregud, tänker inte lägga ner min energi på henne. Hon är inte värd de. Hon ska var 19 beter sig som ja gud jag vet inte va. Sen påstår hon att vi är lika gamla. Kan hon inte de här med ålders skillnad? Nu ska hon inte få ta mer tid utav mig. Hon är inte värd skiten under mina skor, hon är inte värd att vara mitt mopp huvud på min mopp som jag städar golven med. De var allt! Imorgon kommer roligare saker.


-Piercade & MC !

Sandra kom så jag piercade henne i navlen. Var första gången. Tog ett tag innan jag fick de rätt men de gick allt. Hon sa inte ett ljud som vanligt.

 

MC rundan med älsk ikväll. Vi hade inget att göra så jag bjöd älsk på MC. När vi hade beställt kom de in massor med killar och stor och snackade om älsk tröja. Mats tuff som han var sa till de att den spelaren som han hade på sin Brynäs tröja var jättebra. Killarna diskuterade nog tröjan för att den spelaren som Mats hade på ryggen kommer ifrån FBK Färjestad. De var den bästa spelaren Färjestad hade. Men han gick till Brynäs för att utvecklas som spelare. Spelaren är Somervuori.

 

Nu ska jag mysa lite med Mysan & Älsk. Ha de så gott.  


-Fortfarande INTE fattat ! (TRÅKIGT)

Människor som läser denna blogg har fortfarande INTE fattat vad jag har bloggen till för. Den som bara börjar läsa de sisa inläggen här på bloggen borde läsa första blogginlägget jag skrev här på denna sida. Då fattar ni/du att jag inte bryr mig om vad ni/du tycker, vad ni/du vill att jag ska ta bort eller vad som är barnslig av mig o.s.v. Som sagt jag skriver vad jag vill och kan inte mina läsare ta de så behöver de inte besöka min sida. Och dessa långsökta kommentarer kan ni/du sluta skriva. Är de inget snällt in/du har att komma med så behöver ni/du inte kommentera. Skaffa er/du ett LIV!


-Mysan äntligen här.

Nu har Mysan kommit allt har gått jättebra. :o) Hon är en underbar katt, men de som haft henne förut har inte skött henne som de ska. Utan hon vägen minst 3kg för mycket och har tovor i pälsen. Hade även fullt med bajs i rumpan. Har borstat henne lite och tagit och klippt henne där bak lite. Ska ringa djursjukhuset på måndag och beställa en tid och göra en veterinärbesiktning och se så att hon är frisk. Sen ska hon få speciell diet så att hon går ner i vikt. En katt ska inte väga så mycket de är djurplågeri anser jag. Sen ska jag fixa försäkring på henne också.


-Hur kan 1 människa påstå att vi är dumma emot djur?

Herregud hur kan människor sjunka så lågt? Hennes mamma borde ta livet av sig som fött en sådan dotter. Tror verkligen att hon och hennes p-vän är så perfekta. Innerst inne är de två små skitungar. Inget annat. Alla fula kommentarer lägger jag inte upp.


Men de har bara kommit en, hur fan kan människor påstå att vi är dumma emot djur? Har tagit hand och varit jour hem åt djurskyddet och så. Haft djur hela mitt liv. Dom som känner oss vet att vi gör allt för djuren. Eller vet ni inte de? Vi skull ju knappast få ta hand om så många djur vi fått under åren om vi inte vet och kan de vi håller på med. De är ju befängt.


Att hon är så nyfiken och läser allt jag skriver. Hon kanske inte har något bättre för sig. Hon har väl inget liv. Stakars de barnet. Haha..

 

Är de någon som vet hur man blockerar vissa IP-nr? Snälla hjälp mig?


-Tack för att du fanns för mig igår...

På Nyårsafton tog jag ju inte mina mediciner för att jag drack. Så jag mådde rätt dåligt igår. Bara grät och så. Vet inte vad de var med mig. Men tur att jag har min älskade Mats som tog hand om mig och tröstade mig. Vi åt pizza igår eftersom att vi var rätt dryga så vi orkade inte göra mat. Sen på kvällen mös jag och älsk så mycket de gick, såg på film och låg på madrassen på golvet i vardagsrummet och kurrade ner oss. Sen gjorde älsk lite glass till mig och så mös vi med de. De var ändå rätt lyckat igår men jag var så ledsen hela tiden. Konstigt.


Igår innan jag gick och la mig tog jag medicinen och idag mår jag super. Känner inget alls. Vi såv till halv fyra idag. Herregud sovit bort hela dagen. Fan, tråkigt varit uppe en halvtimme sen blir de mörkt igen. Mats fick en chock när han vaknade och såg vad klockan var. Men de har ändå varit mysigt idag också. Vi ät frukost tillsammans och mös. Ska väl börja med maten sen. Vet inte vad vi ska ha än men vi får se vad de blir.


-Lillan & Kiytty har flyttat, Mysna kanske kommer istället.

Lillan & Kitty fick flytta hem till sina ägare i Vänersborg igen för att de gick inte så bra här. Lillan kissade inne och ner hela våran soffa och så. Sen rev hon sönder tapeterna i köket. Så de gammal ägarna hämtade dom dagen innan nyår. För jävligt att de inte berättade hur de egentligen låg till med katterna att de kissa inne och så. Tapeten i köket är helt sönder nu. Så får väl se vad vi gör med den. Vi letar ju fortfarande efter katt. Men kanske har fått tag i hon med Mysan igen. Får se hur de blir.


Dom har flyttat igen ... Tråkigt men så är de.Hon kanske kommer till oss ändå. Inte säkert än men får se.


-Gott nytt år från Siba med familj :o)

Här kommer Siba igen fast på nyår med sin familj. Dom önskade oss gott nytt år. Hon ser väl uta att trivas bra? Hon är vekligen saknad men vet att hon slipper vara själv där hon är nu.


-God Jul från Siba & hennes nya familj ! :O)

Fick detta kort via telefonen på julafton från Siba och hennes nya familj. Här har hon på sin halsduk med god jul på som vi köpte innan vi fick ett nytt hem till henne. Vi har lite kontakt med de som har henne och allt fungerar jättebra. Blir så glad av att få lite bilder då och då. :O) Sen har dom ju sommarställe här utanför Grums så de blir närma och bra att träffa henne på sommaren.-June & Staffan i Arvika !

Att människor som bor i en 1:a får ha fyra hundar, tre marsvin, en kanin, två katter och minst en 25 råttor. Får de verkligen finnas så många djur i en lägenhet som är en 1:an en liten 1 alltså. Tycker att de är djurplågeri, de är ju vad jag tycker. De har inte ekonomi att betala sina djur för utan får avbetala de. Dom är skyldig min 500, som de skulle sätta in den 31, och finns fortfarande inte på mitt konto. Dom skulle avbetala en katt som dom köpte av mig. Men de har inte följt kontraktet så jag funderar på att hämta katten. Vi skulle hålla kontakten men de svarar inte när jag ringer, men de vågar väl inte svara eftersom att dom inte betalat i tid som de ska. Dålig stil. Sådana människor ska verkligen inte ha djur.


-2009-2010

Nu är det nya året här, mår rätt dåligt. Drack en del igår, vi hade otroligt roligt. Jomana & Robin är här, sover som två grisar. Vi åt potatisgratäng och baccon igår, med Mats goa sallad till. Jomana var så full så hon visste inte vad hon sysslade med. Robin drack så mycket att han spydde tre gånger. Mats blev lite lullig, och jag kände inte av något alls igår. Idag har jag rätt ont i magen, men jag antar att man mår som man förtjänar.

 

Jag vet att de inte är bra att dricka när man äter de mediciner jag äter och när man har diabetes. Men för fan någon gång måste väl jag också få? Eller vad tycker ni?

 

Jomana & Robin förlovade sig klockan 00.00 igår. Dom har köpt samma ringa som mig och älsk.

 

Mats ligger och snarkar, i natt droga han mig några gånger i håret och sa att han skulle ha 50kr. Men de mins han inte. Haha. Alla ligger väl och sover vid den här tiden eller har dekat. Men jag hur pigg som häls.

 

När vi gjorde potatisgratäng igår så hitta jag en lite rolig potatis i säcken vi köpt. Ett hjärta av potatis hittade jag. Har aldrig hänt mig.