-Brynäs - Djurgården 4-1

Va i Gävle igår åkte ca 9.00 och var hemma 00.30. Vi var tre som åkte jag, Mats och Jens grannen. Vi såg på Brynäs – Djurgården. Vi hade sittplatser och Jens stod i Djurgårdsklacken. Mats är Brynäsare och Jens är Djurgårdare. När vi kom till Gävle hämtade vi upp Jens kompis Martin på station. Han skulle gå med Jens och se på Djurgården. Martin kommer från Stockholm.


När vi kom till arenan delade vi på oss. Så jag och Mats gick till Bryns shopen och han handlade en Brynäs tröja och en t-shirt till sin pappa. Även lite klistermärken. Sen gick jag och Mats och kollade in våra platser. Vi skulle sitta där Brynäs hade sitt spelarbås. De var riktigt skoj faktiskt. Vi såg inte jättebra men vi såg i alla fall alla mål o.s.v. Brynäs spelarna stod upp och kollande i matchen så de var lite svårt att se ibland. Så dom platserna tar vi inte nästa gång.


Hade riktigt skoj, var roligt att göra något tillsammans med Mats. Händer inte så ofta tyvärr. Vi åt gott och hade det underbart. En dag jag kommer minnas. Jens körde dit och Mats körde hem.


Brynäs – Djurgården slutade 4-1. Lite tråkigt för Jens men roligt för Mats.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg