-Hotell!

Vi har varit i huset sedan i söndags. :-)! Vi har fixat i trädgården. Varit till tippen o.s.v. M har varit ledig sen i måndags & drog iväg på jobb idag. Så idag har jag städat & tvättat.
 
Imorgon åker vi bort. Ska sova på Hotell & så. Ska bli skönt att komma bort. Fyller ju år på söndag så ville hitta på något så då fixade M detta. 
 
Katterna mår superbra här i huset. 

-Gick hur bra som helst.

Mötet gick bra igår & när jag gick där ifrån var det en underbar känsla.
 
Städade en hel del igår. Men katterna har bråkar & busat som fan i natt så de blir fram med dammsugaren sen igen.
 
M kommer hem idag från Danmark vilket ska bli skönt.

-Har inte vågat ta steget än!

M är i Danmark denna veckan. På fredag ska jag äntligen iväg & göra nya sko-inlägg som är efterlängtat.
 
Igår så var jag väldigt trött. Skulle till Vårdcentralen igår men när jag väl kom dit så hade sköterskan skrivit en dag förtidigt på min lapp. Så det är idag jag ska dit.
 
Sist jag var hos henne så prata vi mycket om att kasta en sak i taget av det jobbiga som hänt i mitt liv. När jag känner mig tillräckligt stark ska jag ta en sten som motsvarar en negativ händelse i min barndom & kasta i havet!
 
Jag har fortfarande inte vågat kasta någon sten i havet då jag är rädd för att misslyckas. Jag känner att hela jag är ett misslyckande & bara har misslyckats i livet. Så när jag väl är redo att kasta en sten så vill jag vara säker på att jag ALDRIG mer tänker på den negativa händelsen!
 
Jag ska promenader en stund efter mötet idag tänkte jag då det är så härligt väder ute idag.
 
 

-En vanlig dag!

Idag har jag städat lite & diskat. Nu umgås jag med katterna & ser på tv. Ska ner till stan sen till Apoteket. Dom hade inte hemma allt jag skulle ha igår så dom fick beställa.
 
Idag mår jag rätt bra. Har energi till max känns det som. Legat i förkylning & feber fram & tillbaka över en månad. Lite hosta kvar.

-Detta gjorde min dag! Lyssna här!

Detta gjorde min dag! Lyssna här!
 
Jag åkte ner till stan klocka åtta i morse. Började min dag med att gå till Apoteket & där tog det ca 45 minuter. Det tog så lång tid för att där var en ny anställda som skulle lära sig systemet vid recepten.
 
Dom frågade mig om de var okej att hon fick försöka. Då sa jag det är klart att det är okej för när människor går i pension behöver vi ju nya på Apoteket som kan detta sa jag. Hon blev jätteglad! 
 
Efter Apoteket tog jag en promenad till sjukhuset då jag skulle till psykologen & sen på massage. Nu börjat det underliga hända. Lyssna nu!
 
En kvart innan jag ska gå in i huset jag ska till så sätter jag mig på en bänk utanför mottagningen. Där kommer fram en "jävla sjuk kärring" till mitt öra & skrattade ett långt skratt & högt som fan. Detta upprepade hon ca 7 gånger.
 
Tillsist hade jag svårt att höra. Hon nuddade sinna läppar mot mitt öra. Människor kollade på mig.
 
 
Jag behärskade mig för att inte slå henne på käften. När hon väl hade gått fick jag tyvärr ta en lugnande tablett. Men irritationen satt i mig fortfarande.
 
Men i alla fall. Tillsist gick hon in i huset där jag själv skulle in. Men jag tänkte de finns många våningar så jag stöter inte på den "sjuka kärringen" ingen! 
 
Men när jag väl stiger av hissen på 4-våningen så sitter hon fan i samma väntrum som jag ska sitta & vänta i.  
 
När min psykolog kommer ut & hämtar mig så är jag så uppriven så samtalet började med detta som hände tidigare. 
 
Jag berättade att medans jag satt i korridoren så hörde jag vad hon hette & vem hon skulle till. Min psykolog säger att hon mycket väl vet vem det är & att hon ska meddela sina arbetskollegor om detta.
 
När jag kliver av bussen på Planteringen så gnor detta fortfarande i mitt huvud. Efter ett tag kommer det en äldre dam på el rollator efter mig väldigt snabbt. Och det första hon säger till mig är vilken cool frisyr.
 
Önskar själv att jag hade något hår kvar som jag kunde göra något sånt coolt med. Det visade sig att hon hade paruk & hade tappat allt hår under cancer behandlingen. Men som jag ärligt sa till henne så ser de verkligen ut som hennes riktiga hår. Och det menade jag verkligen & hon blev så glad.
 
Vill bara säga att denna dam eller tant. Gjorde att jag gick med ett leende på läpparna & tänkte det finns ändå snälla människor!  
 
Ta vara på varandra. Se till att säg saker till varandra som ni tycker om varandra & visa alla respekt. En dag kan det vara försent att säga alla de fina ord & saker till varandra. 
 
Kram på er!