-Efterkontroll!

Den 28 Okt  kl 14:00 ska jag tillbaka till Torsby på efterkontroll. Då har det alltså gått ca 6 vecker sen operationen.


-Jour psyk.

I söndags var jag till jour psyk. Träffade en jätte trevlig sköterska och doktor. Vi satt ca en timmer och pratade om hur jag mådde och så. Han ville lägga in mig men jag själv ville inte det. Utan jag åkte hem med en förhöjd dos medicin och ytterligare en ny tablett jag skulle ta vid behov.

 

Mats körde mig dit och hjälpte mig att få en tid. Under dom senaste två veckorna har jag bara gråtit, gråtit och åter igen gråtit utan att det finns någon förklaring till varför jag gör det. Vi kan sitta och kolla på tv jag, pappa och Mats och så börjar jag bara gråta.

 

När jag var till psyk höjde dom ju en av mina tabletter och det har hjälpt mig en hel del. Och den dom satt in vid behov har jag inte tagit än. Men igår så skulle jag nog ha tagit den, men tänkte inte på det då utan kom på det nu.

 


-22 st agraffer...

I måndags den 27 september klockan 11 var jag på vårdcentralen och tog bort mina agraffer. Jag hade 22 st. Var inte det minsta orolig när jag kom dit och det tog inte långa stunden att få av dom. Tyvärr så tål jag inte agrafferna så ett av såren var så varigt och blött så dom fick ta odling på det. Och svaret på odlingen får jag imorgon. Så jag har ett plåster kvar på magen. Men hoppas snart på att det också åker av snart.

-Startvikt & vikten nu!

Min startvik började på 125,9kg och när jag väger mig idag så visar den 111,8kg och det betyder att jag gått ner 14,1kg. Känns verkligen uselt.

 

Men för att ha misskött dieten innan operationen och nu efter operationen så har jag ju i alla fall gått ner. Många i min grupp har gått ner ännu mer. Men dom klarar detta kanske lite lättare än mig. Så jag måste kämpa vidare. Nu gäller nya tag.


-Usel på att äta, tyvärr!

Jag känner mig inte hungrig och det är mycket svårt att få i sig maten. Som sagt har varit usel på att äta. Oftast blir det 1-2 gånger per dag som jag äter. Det är ur dåligt ja jag vet det. Vad ska jag göra? Jag går ner sakta men säkert. Men jag följer inte dom råden jag fått från Torsby om maten och så. Jag äter det jag får äta men alltså hur ofta jag äter och så följer jag ju inte. Det är mycket därför vågen inte visar så mycket -.

 

Jag känner mig inte hungrig, vill bara ligga i sängen, vill inte finnas till. Önska att allt fick ett slut. När man känner såhär är det svårt att få rutin på allt det jag måste klara av nu efter operationen. Jag har liksom gett upp känns det som.


-Redan i Torsby började allt.

Redan i Torsby andra dagen efter operationen sa jag till sköterskorna och doktorn att jag mådde psykiskt dåligt. Jag har ju mått dåligt fram och tillbaka men det jag känt efter operationen går inte att jämföra med hur jag mått innan. Utan såhär har jag aldrig känt och mått förut.

 

Hur ska jag förklara?

 

Jag är glad och taksam för att jag fått göra operationen och att allt gick bra. Men efter operationen har jag gått i djupdepression . Nu i efterhand har jag fått reda på att oftast om man mått dåligt innan operationen med depression o.s.v. så är riksken stor att man trillar tillbaka i det efter operationen. Sen hur läng det håller i sig kan ingen svara på men nu är det så i alla fall.

 

Som alla tycker och tjatar om så skulle jag vara glad o.s.v. för jag har ju fått operationen gratis, den har gått bra o.s.v. Många tycker också att det är en enkel utväg. Men vad fan vet dom om det?


-Tiden går!

Va riktigt längesedan jag skrev här nu. Vet inte vad jag ska ta upp och skriva om. Men jag ska försöka förklara hur jag mår och vad jag gjort den senaste tiden.


-Bilder !

Här kommer lite bilder från tiden i Torsby. Kanske inte så roliga och så. Men tycker ändå att jag vill lägga upp dom. Inte jättebra bilder men det är alltid något. Kommer snart tabell på vikten och så…-Plåsterna av!

Igår tog jag en lång dusch utan mina plåster på magen och det var riktigt skönt. Tog bort allt klister från all tejp och så. Kände mig rikigt fräsch efter duschen. Mats hade köpt nya plåster till mig på apoteket som var as bra. Så dom satt jag på efter någon timme. Och dom sitter fortfarande kvar.

 

Vikten har jag inte kollat sen jag kom hem, så det vet jag inget om. Men ska göra det här någon dag så får vi se hur det står till med kilona. Hoppas i alla fall på viktminskning.

 

Känner mig helt återställd efter operationen och allt känns underbart när det handlar om allt det. Sen finns det ju andra saker som jag känner att jag måste ta itu med. Men så kommer det väl alltid vara.


-Flytta? Film?

Igår var jag till psykologen och snackade, gick rätt hyfsat måste jag säga. Under dom senaste dagarna har jag bara städat och målat. Vi har målat om vardagsrummet till vitt istället för brunt. Satt upp tven och högtalare o.s.v. på väggen. Rikigt snyggt här nu. Var även till Skoghall och hämtade pappas dator som varit på lagning. Sist men inte minst en runda även till Biltema.

 

Men jag trivs ändå inte. Vet inte vad det är men jag har alttid trivts i små lägenheter, rum o.s.v. Så jag tror att lägenheten är för stor. Kan nog hålla på att ändra och fixa hela tiden men kommer nog aldrig riktigt trivas ändå för att det är för stort.

 

Idag har vi spikat upp sladdar och sånt. Så inte det liggen över allt. Sen så har jag fixat med filmerna och kollat om det kommit ut någon ny bra att ladda ner. Men det är dåligt med det. Vi har ju nästa sett alla. Någon som har något tips om en film?

 


-2 dagar hemma!

Har varit hemma i två dagar nu. Har bara druckit flytande. Går bra och jag mår bra. Plåsterna ramlar av hela tiden. Men jag har inte ont och så. Idag tog jag lite fil man känner ju inte när man är mätt eller jag gör i det i alla fall. Så jag åt för mycket idag. När jag öppnade munnen kom bara maten ut. Maten kunde ju inte komma ner i matsäcken för att magsäcken var full och det kände inte jag. Jag fortsatte äta och till sist fylldes lungorna också med fil, så när jag öppna munnen bara sprutade filen ut. Lite äckligt men nu Hr jag varit med om det också.


Har ringt till Torsby idag pga av att det kliar så på magen, inte av plåstren och inte för att det läker utan för häftklamrarna är av metall. Jag har gett Torsby ett papper med alla metaller som jag inte tål. Men dom måste ha missat det. Dom kunde inte hjälpa mig idag så jag ska ringa på måndag.


Jag är mycket nöjd med operationen och än så länge ångrar jag inget.


-Ikea & ÖB!

Hej har varit hemma i två dagar nu. Allt går riktigt bra. I torsdags när jag kom hem tog jag det mest lugnt. Och igår var vi till Ikea och gick, det tog lite tid men jag orkade gå ändå. Hitta inget alls som vi ville ha. Idag har vi varit till Öb och handlat lite flytande två, schampo & rengörningsmedel. Efter det så åkte vi inte till Rusta och köpte en barums lampa till Mats mamma, hon håller på att renovera badrummet. Sen åkte vi till Stuvbutiken och köpte färg till vardagsrummet. Så det ska jag börja måla om nu imorgon eller till veckan.


-Borta bra,

Hej natten har gått jättebra. Känner mig fortfarande lite trött och blir allt som det ska så åker jag hem imorgon vid 12-13, jag hoppas på det. Trivs inte att vara hemifrån. Har varit på toaletten nu på morgonen och nu ska jag snart in och duscha. Idag får vi också äta i matsalen flytanden! Vet inte om jag har lust att gå dit, får se hur jag gör.


Borta bra men hemma bäst. =) Det håller jag helt och hållet med om.


-Mitt besök kom ! :)

Har väntat på besök hela dagen nästa & äntligen kom mitt besök. Min lilla älsk kom efter jobbet och hälsade på mig. Jag vill bara hem, trivs inte här. Hatar att vara hemifrån. Torsdag blir det hemgång. Är så trött och har ont. Kan inte sova, tyvärr. Skriver mer sen imorgon eller ikväll får se.


-2DL

Idag mår jag mycket bättre. På torsdag om allt går som det ska så får jag åka hem. Grannen här bara sover och sover. Jag är rätt pigg och bara ligger här. Jag fick ta alla mina tabletter idag och mitt vanliga insulin. Känns skönt. De vanliga sakerna vet jag ju hur min kropp reagerar på. Har druckit ca 2dl drika. Riktigt gott måste jag säga. Nu kommer dom snart och tar sockert på mig igen. Det låg ju för högt igår under open. Dom är verkligen toppen här. Är verkligen glad att jag klarade OP. Och att jag trivs så bra här. Men längtar ju ändå hem. Men personalen är hur go som helst.

-Fortsättning på op dagen.

Vi åkte ner 8.10 till Op. När jag kom ner fick jag lämna min trogna vän sängen och gå till op bordet. jag la mig på bordet inte det minsta nervös, inte en ända fråga om vad dom gjorde, vad är det osv. Alla va jätte trevliga. När dom sprutat in i kroppen och sätt på mig masken så somnade jag på 15s. När open va klar så fick jag tillbaka min egna säng. Efter det hamnade jag inne på uppvaket. När jag vaknade så jag kunde gå fick jag gå till toaletten. Men när jag gjort mina behov så blev jag så svettig och yr. Så jag fick sätta mig ner och ringa på mer personal. Fick ligga längre på uppvaket än vad man egentligen ska eftersom att jag nästan ramlade ihop. När jag kom till rummet va klockan ca 16. Vid 21.15 kom en annan tjej till mitt rum. Som oxå gjort samma op.

-OP Dagen!

Måndag den 13/9-2010 Operations dagen, OP:N Kl 7:40! Kvällen var jobbig. Gamlingar som gick vilse och skrikit. Jag somnade runt tolv skulle jag tro. Jag slapp lugnande. Vaknade vid halv 6 och vid kvart i 6 kom sjuksköterskan in och tog tempen. Sen gick jag upp för att duscha. Nu ligger jag i sängen igen. Har otroligt ont i huvudet. Men nu är det snart tid för min OP. Äntligen dagen jag väntat på och snart är det över. Mitt gamla liv slutar idag och mitt nya börjar.

-Trött & ensamt!

Nu har jag duschat. Måste säga att det känns rätt ensamt här. Men är ändå glad att jag inte ligger sidan om en gamling med blöj. :) Jag är jätte trött och har inte sovit så bra på många nätter. Och nu kan jag inte varva ner. Kanske är det nervositet? Har även ätit. Fick en yoggi och någon soppa som inte precis va god. Detta är min första gång jag ska bli opererad, första gången jag ligger på sjukhus så allt är så nytt.

-Visste ni?

Visste ni att jag & Mats inte har sovit ifrån varandra på de 4 åren vi varit tillsammans? Nej det är sant. Men jag tror att det är bra för oss. Iallafall för mig, för då saknar jag ju honom mer & jag kommer nog att uppskatta honom mer än vad jag gjort förut. Det känns ju lite jobbigt, måste jag erkänna men nån gång måste vara den första. Älskling, eller hur?

-Inläggningsdagen.

Söndag den 12/9-2010 Vi åkte från Vålberg ca 13.15. Vi stannade till påvägen upp på Pekås där köpte jag snus & en ost till Mats & pappa. Skrattar. Sen fortsatte vi till Torsbys sjukhus. Åkte upp på avdelning 4A, där anmälde jag mig och dom visade mig till mitt rum & säng. Sköterskan som visade mig till min plats va skåning. Efter en stund tog hon alla uppgifter på mig, vägde mig. :-) Sen vid 16 åkte min älskling och pappa hem. Så nu ligger jag och vilar lite och skriver här. Inte jättelätt att skriva på sin mobil måste jag säga. Känner mig inte det minsta orolig. Utan allt känns som en lättnad. Har väldigt ont i huvudet. Snart kommer det lite soppa till mig, ska bli skönt med mat. En sista sak i detta inlägget är att sjukhuset i Torsby är verkligen jättefint och personalen är hur trevliga som helst.

-Torsby!

Hej på er alla, nu bär det av till Torsbys sjukhus, det som jag länge har tjatat om. Men nu är det äntligen tid på mig att får ett avslut på mitt gamla liv, en ny början på mitt nya livet. Jag skriver så fort jag kommit hem och berättar hur allt gått och så. Jag hoppas ni orkar vänta.

 

Ha de så gott så länge. Kramar Anna !


-8KG & imorgon ! =)

Jag är inte det minsta nervös för imorgon eller på måndag. Jag har försökt att packa lite men det är jättesvårt tycker jag. Men alla medeciner är med och så. Ska fortsätta mer sen eller imorgon.

 

Som dom flästa vet har jag gått ner 8KG på tre veckor och är rätt nöjd efteresom att mitt flyt inte gått sådär bra eller vad man ska säga. Jag har varit ur dålig på det.

 

Jag ska infinna mig på Torsbyssjukhus imorgon klockan 14.40 på avdelning 4A! När jag kommer hem kommer jag skriva om allt. Kankse inte direkt men i omgångar.


-Willys!!!

Igår var vi till Säffle en runda och såg hur dom hade det. Sen åkte vi till Willys i Karlstad och handlade. Klockan var väl så där runt 20.30 riktigt skönt att åka så sent inte så mycket folk och man kände inte sig så stressad.

 

Känner mig deppig och nere, vet inte varför? Men imorgon vet jag att det gäller. Ska väl snart börja packa. Har ju en del mediciner som ska med. Så jag inte glömmer någon. Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra ett skit. Bara känna att jag är fri från att göra allt annat jag brukar göra.

 

Ska nog gå med pappa ut och gå en runda sen. Det är väl så min dag ser ut.


-Säkert över 2000! :)

Hej hej, ska snart gå ifrån datorn hade jag tänkt. Jag håller på att fixa med filmregistret, ladda ner lite mer filmer och bränner ut. Har en del nu som vi kan se under helgen men det börjar bli dåligt med människor som lägger ut tyvärr. Men det är väl för att polisen kollar extra mycket efter de människor som håller på med det nu.

 

Vi har nog över 2000 filmer nu. Och mer kommer det bli i vår lilla samling.

 

Tänkte lägga mig i sängen och glo lite på tv när jag är klar här. Vad gör ni för att dagarna ska gå?


-Carl Nilsson - idol 2010


-Sebastian Krantz - idol 2010


-2-dagar-8kg

Nu är det 2 dag kvar tills jag läggs in. Och jag har gått ner ca 8kg. Känns rikigt skönt måste jag säga. Jag fryser väldigt mycket, och är trött och hängig. Nu är det så närma mig mitt mål så nu ska inget få komma i mellan det.


-Jag vet inte...

Igår städade jag hela lägenheten. Pappa och jag gick ner till Vålberg och handlade.

 

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Imorgon ska Mats köra Joans på något. Och på söndag läggs jag in. Vad ska jag skriva om nu då? Jag vet inte… Det är lite tomt inom mig.


-4-dagar-7kg

4 dagar kvar & jag har gått ner 7KG, känns så jävla bra. Nu är jag inte oroligt att jag inte ska få operationen. Utan nu blir den av. Det är inte många dagar kvar..  


-Riva trapphuset ?

Vaknade av att någon höll på att riva trappan i trapphuset. Att inte människor kan ta det lugnt när dom städar trapphuset utan det ska höras som en att ett jävla ånglok kommer. Gud vad förbannad jag blir. Idag tänkte jag faktiskt gå ut och fråga dom om dom inte var riktigt kloka, men palla med det jävla gnabbet som blir.


Affären som älsk skulle till igår var stängd tyvärr men han ska dit idag igen. Och kolla om dom har det sista till bakluckan på bilen. Hoppas! Sen ikväll 18.30 ska vi lämna in datorn hos en datakille som ska fixa den och göra i ordning den. Så jag ska sälja min stationära nu. Vill hellre ha en bärbar igen. Hoppas bara att han kan fixa den men det skulle jag tro.


Vet inte vad som händer idag, är rätt trött och sliten. Vet inte varför men det kanske är för att man går på flyt.


-Motion!

Nu har jag varit ute och gått en runda på ca 40 min med pappa & Dazra. När jag börja gå så var det jätte jobbigt idag, men när vi nästan var hemma så skulle jag kunna gå lika länge igen. Fick verkligen energi av att gå. Vi har även cyklat ner till Vålberg, var tvungen att ha snus.


Ja ni läste rätt snus, jag har slutat av och till. Men nu under flytet har jag inte kunnat hålla mig. Sen har vi ringt en datakille som ska hjälpa oss med den bärbare datorn. Så att vi får den i ordning.


Mats är ju hos en arbetskamrat och fixar bilen. Och dom verkar ha fixat det, han skulle till någon affär nu och köpa en sak som dom behövde för att det ska bli klart. Jag ska gå in och duscha tänkte jag och sen ta och kolla lite på tv. Sen får jag se vad det blir.


-Facebook & MSN !

Nu har jag rensat vännerna på Facebook och på MSN känns faktiskt riktigt skönt måste jag säga. Nu ska jag gå och lägga mig och vila lite sen ska jag bädda rent i sängen tänkte jag. Mats ska till en kompis efter jobb och fixa bilen. Så jag blir väl ensam några timmar till. Rätt tråkigt men det går. Ju längre han är borta ju mer saknar man ju han ju roligare är det när han kommer hem.


-5-dagar!

Nu är det 5 dagar kvar tills jag ska opereras. Dagarna bara springer iväg nu. Jag brukar gå ut med pappa och gå med Dazra i ca 40 min om dagen. Men det blir inte alla dagar men jag försöker. När man har gjort det är det så skönt att komma hem. Jag mår både bättre av det och är piggare av det.  


-Vinden & Snus!

Idag har jag städat vinden och vi har varit till tippen. Kastade en hel del men inte lika mycket som förut dom andra gångerna. Mats har kommit hem känns skönt att ha han hemma. Och vi har varit nere och hämtat snusen på posten som vi beställt. All nikotin gick på ca 4500kr, men det är många som beställt av oss. Men mest Mats arbetskompisar.


Har gjort mat till pappa och Mats idag det blev väldigt enkelt idag köttbullar och makaroner. Vi ska väl se klart på filmen vi började kolla på igår. Tror jag. Sen blir det nog sova. Skulle varit hos psykologen idag men orkade inte gå dit så jag lämnade återbud för första gången.


Ska snart gå in i duschen tänkte jag.


-En privat blogg & en öppen blogg!

Jag har gjort en privata bloggen också för att jag inte vill att alla ska kunna läsa precis allt jag skriver. Vissa saker är för privata, som jag bara vill dela med mina närmaste. Vet inte riktigt hur jag har tänkt mig den bloggen. Men ska först se om det är något för mig. Märker jag att lösenordet ges ut till människor jag inte vill ska ha det så kommer jag att byta så får ingen tillgång till det. Kommer ändå fortsätta skriva här.

www.livetmedhopp.blogg.se/privat


-6KG

Vägde mig precis och vågen visade -6kg! Nu börjar det hända saker måste jag säga. =)

-1 vecka! =)

Nu är det exakt 1 vecka kvar tills jag opereras känns så underbart måste jag säga. Tiden är inne snart.  


-Film!

Såg även den nya Robin Hood 2010 igår och måste säga att den var inte så bra som alla säger. Jag skulle inte vilja se om den. Se den själv och kommentera gärna vad ni tyckte.När den engelska armén är på väg hem från korstågen dör Kung Richard i Frankrike. Av en slump faller det på bågskytten Robin Longstride och hans vänner att föra hem Kung Richards krona till England. När han anländer känner han inte igen det land han växte upp i. Kung Richards kostsamma krig har gjort landet bankrutt och i hans frånvaro har kungens bror prins John krönts till ny kung. Då folket lider under kung Johns hänsynslösa styre, samtidigt som Englands ärkefiende Frankrike förbereder en invasion, står Robin Longstride mot sin vilja plötsligt i centrum för motståndskampen.


-Filmtips!

The expendables 2010


Ett team av världens farligaste och mest välutbildade soldater åker till
Sydamerika för att störta en mäktig, ond diktator och hans armé, som
har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.


-Emelie =)

Lilla Emelie du vet inte mycket. För det första så har jag inte varit i skolan för att jag varit sjukskriven vissa gånger. Och sen så i tvåan så gjorde jag klart allt för alla terminer, så du får kolla upp fakta först gumman. Innan du skriver som du gör. När jag varit i skolan så jobbar jag fort med mina uppgifter så jag blir klar snabbt. Ingen annan var klar med alla årskurser i tvåan. Så en hel del fick jag ledigt. Gumman fakta kom ihåg det.


-Inget vatten !

Idag är det måndag igen då. Jag och pappa ska städa vinden idag och sen ska vi åka till tippen med all skit vi inte ska ha kvar. Det kommer bli en del från mitt fårråd. Vi har inget vatten mellan 9.30 till 16.30 idag, tisdag och onsdag dom ska byta rören i huset. Skriver lite mer se kanske.


-Filmtips!

Salt 2010!


Evelyn Salt är en CIA officer som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt landet. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.


-Exakt 7 dagar kvar!

Nu är det exakt 7 dagar kvar tills jag läggs in! Och 8 tills jag opereras. Börjar känna mig rätt pressad med vikten. Men jag vet att jag klarar det. Känns så jävla skönt att det äntligen blir gjort och jag kan börja mitt nya liv. Kanske kunna gå ner och må mycket bättre både fysiskt och psykiskt.


-Ö&B, Dazra & djuraffären!

Igår var vi till Ö & B och handlade kattmat, schampo och tvättmedel och såna saker. Sen när vi kom hem så gick jag och pappa en jättelång runda med Dazra och bara mös.


Igår kollade vi på filmen Salt den var riktigt bra måste jag säga. Sen gick vi en runda med Dazra pappas hund. Efter det så åkte vi till Grums jag och Mats och lämnade tillbaka en film som han lånade under dagen igår. Den var as kass.


Idag har vi varit till djuraffären i Skåre igen och köpt två fiska till, till akvariet. Mats och pappa ska äta kassler och potatismos. Pappas goda potatismos. Fy fan säger jag, när man inte får äta. Det är rena pisset.


-Akvarie till pappa! :)

Hej igår kollade vi på film och hade det jättemysigt alla tre. Vi var iväg till Grums med pappa för vi skulle se på ett akvarie till honom. Dom som jag köpte det av var riktigt konstiga måste jag säga. Jag fixade i ordning aviariet åt pappa när vi kom hem och så. Det blev riktigt fint. Och han är hel nöjd. Han blir så glad när man ger honom saker. Han uppskattar det verkligen. Dom skulle ha 800 för det men jag prutade ner det till 500. :) Bild på akvariet kommer senare.


Idag ska vi till Apoteket i stan och köpa tabletter åt mig. Sen ska vi till djuraffären vi ska kolla på några nya fiskar till pappa. Vi tvättar även idag. Så det är fullt upp. Men det är skönt då slipper man tänka på mat. Haha.


-Tjockisgruppen kallar jag det.

Flytet går bra. Har en kompis från den så kallade tjockisgruppen som jag kallar den som stöttar mig väldigt och lyssnar på mig. Tack för det. Vill inte skriva något namn men du vet vem du är. Nu är det inte långt kvar tills operationen är. Ju närmare jag kommer ju mer nervös är jag. Har ju faktiskt aldrig blivit opererad.


Jag har bara gått ner 5kg känns rätt lite men jag har ju bara hållit på med flytet i snart två veckor. Så det kanske inte är så lite ändå. Jag är nöjd med det jag har gjort och kommer göra. Och tänker inte se negativt på detta längre utan jag ska ta nytta av situationen istället.  


-Badkar NU!

Jag vill verkligen ha ett badkar nu till vintern. Så jävla skönt att bada när man fryser. Så jag håller på att leta efter ett nu. Hoppas på att hitta något snart. Det är så svårt att få de måtten man ska ha. Men jag ger inte upp.


Ska snart gå in och måla en runda till vid rören så dem blir helt vita och snygga. Har hjälpt pappa med sin dator. Men det är så jävla svårt när allt står på engelska. Kan ju nada engelska tyvärr.


-Fredag vad händer då?

Ja vad händer idag då? Det vet jag inte. Mats har någon överraskning i helgen som han ska ta med mig till. Ska faktiskt bli roligt måste jag säga. Nu ska jag gå in och måla rören i badrummet sen är det klart. Sen ska jag diska. Sen vet jag inte vad det blir.


-Pappa har målat :)

Pappa målade hela mitt badrum i förrgår i vitt. Blev jättebra tycker jag.


Igår efter doktorn så åkte jag ut till Ikea, handlade lite med mig hem. Som vanligt. Efter det gick jag in på OBS och köpte en dusch slang och så till badrummet. Det var extra pris på den. Efter det hjälpte jag pappa med datorn när jag kom hem. Sen när jag kom upp till mig så la jag mig på golvet i badrummet och skurade bort all färg.


Idag har jag också skurat badrummet och ska städa allt annat också idag. Vi har satt upp toaletthållare, krokar och duschstång o.s.v. Sen har jag satt upp en hylla i hallen till modemet och hemtelefonen. Blev också bra tycker jag. Det är väl det jag har hållit på med under två dagar nu.


-Diabetescentrum :)

Igår åkte jag in vi 11.25 direkt så gick jag till sjukhuset från busstation. Som alla säkert redan vet så skulle jag till diabetescemtrum till doktorn. Jag hade tid kockan 13.00 så jag fick sitta och vänta ett bra tag innan jag fick komma in. Men när jag väl kom inte så va jag inne 20 min ca och han kollade blodtrycket, vikten och alla blodprover jag hade tagit veckan innan. Allt var super bra. När jag gått ner 10-15kg så är det tid att ta bort mitt insulin. För just nu så ligger i HBA1C som en normal människa och har gjort ett tag. Men dem vill inte ta bort insulinet tills jag gått ner och ser att allt ligger bättre än vad det redan gör. Så det var super roligt att få såna besked när man inte mått så bra. Det piggade upp mig en del.


Måste säga en sak till…


Jo min diabetesdoktor är super snygg :)