-Mys, mys & mys!

Just nu har jag bäddat ner mig i sängen, satt på en film & hör regnet falla på mina fönster. Så mysigt. Ska snart ta & gå in i duschen.

-Hjälp!!!

Kan inte sova! Släckte ner vid tolv & har försökt sova sen dess men det går inte. Så nu har jag satt igång tvn & ligger & kollar nätet & bloggar lite!

-En dag med massa pyssel!

Idag så har jag fixat lite här hemma. Jag har gjort massa med gratulations kort under flera timmar. Nu ikväll har jag varit & handlat med min lillasyster & nu ligger jag & ser på Johan Falk. Imorgon så ska jag tillbaka till ÖPV, va där förra veckan & läkaren gjorde en del ändringar i min medicineringen. 

-Fortsätta! :)

Vissa har mejl om de vill att jag ska fortsätta blogga vilket jag också bestämt mig för att göra. Men det kommer antagligen inte bli att jag skriver varje dag. Utan lite då & då men det är ju bättre än inget alls. Kommer inte bli speciellt mycket nu när pappa Baloo har min dator men när jag väl fått hem datorn igen så ska det bloggas. Ha det så mysigt ikväll för det tänker jag ha, ta hand om er & va rädda om varandra.

-Vad tycker ni??

Jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta blogga! Vad tycker ni?