-STAN & DRICKA! :)

Idag har jag varit in till stan & hämtat lite dricka från en kompis. Hon kom från Torsby med de till mig. Brukar göra lite affärer med henne ibland. Blivit rätt mycket den senaste tiden. Efter det så träffade jag S. Sms:ade honom & frågade om han skulle inte till stan något idag & det skulle han. Han tog en tidigare buss in för att vi skulle träffas. Vi gick lite på stan & snackade massa skit. Massa skit om Solareturen, jag fick reda på så mycket som jag inte visste.

 

Jag vet inte vad jag ska göra i helgen. Hoppas på att de blir fint väder så man kan sitta ute lite i solen & läsa lite. J Sen måste jag bort en runda till C & lämna lite saker som hennes kompis har köpt av mig.


-Måste läsas en annan värd! :)

På HAB gick det väl bra eller vad jag ska säga. De senaste gångerna jag varit till psykologen så har jag inte suttit hos honom hela min tid. Har en 1 timmes samtal varje gång. Jag har bara gått in till honom & sagt hej & sagt att jag inte haft något att prata om & sen gått där ifrån.

 

Men så fick jag inte göra igår för honom utan han stoppade mig. Bad mig att sätta mig ner & lyssna på honom. Han säger Anna jag ser att du håller på att bryta ihop, jag har sätt de länge på dig nu. De är tid för dig att börja prata. Samtalet började ju inte så trevlig var väldigt otrevlig mot honom i början för att jag inte ville sitta där, jag ville inte prata.

 

Men min käft glappade i hela en timme efter en stund. Den senaste tiden så har jag inte prata med någon. Det hjälper ändå inte känns det som. Inne i en period där jag tänker otroligt mycket & ibland blir jag helt frånvarande. Människor kan prata med mig utan att jag hör de, jag är liksom borta fast att jag är där. Sjukt! Har hänt rätt ofta den senaste tiden. Vill inte prata, vill inte lyssna, vill inte umgås & vill egentligen inte tänka heller.

 

Ibland kommer jag på mig själv att jag sitter i en annan värd men ändå så tänker jag inte på något. Utan jag bara finns. Jag vet inte hur jag ska förklara för jag fattar inte det själv. Men när jag försvinner bort så är de så jävla skönt. Jag känner inget, jag hör inget & är bara ensam. Fast att de är massa ljus på bussen tex jag hör inte det vissa stunder & sen vissa stunder hör jag de. De är så skönt när jag är borta känns som mitt huvud vilar då. Ni tycker att jag är sjuk nu jag vet! Men de är såhär de är för mig just nu!


-BBB!

Börjat med min nya dosering idag. Känner ingen skillnad just nu tar ju ett tag. Var till Apoteket & tog ut medicinen & bad om recept lista. Fick en jävla chock när jag fick papprena. Det var ju för fan 11 sidor med olika mediciner. Snacka om hemskt.

 

Varit till Solareturen idag men bara en liten stund. Sen träffade jag L i stan så vi umgicks lite. När jag kommer hem så ser jag att mitt internet inte fungerar. Blev jävligt förbannad pga att det har krånglat så mycket sen i Januari.

 

Ringde till Bredbandsbolaget & var rätt otrevlig. Men efter ett tag blev jag rätt mjuk. :p Killen jag snackade med berättade att han var 24 år men jag förstår inte varför han berättade det? Jag svarade honom då att jag var bara 25. Efter det svarade han jo men vi löste problemet tillsammans iallafall. Han hade ju så rätt så. Väldigt charmig kille verkade det som.

 

I morgon är det Solareturen sen blir det en runda till HAB!


-Läkarens samtal!

Läkaren på DBC ringde mig igår & meddelande mig att jag inte hade Diabetes insipidius. Väldigt skönt att få veta det. Läkaren & jag gick igenom läkemedlen som jag äter via ÖPV & vi fick fram att många av dem hade biverkningarna som muntorrhet & ökad törst. Vårdcentralen i Vålberg har under ca 2 år försökt att hjälpa mig & även DBC. Så nu är nästa steg att kolla igenom allt med ÖPV. Så läkaren på DBC skulle skicka brev till läkaren på ÖPV.


-Pratat med ÖPV idag! :)

Idag ringde ÖPV också. Dom har ändrat min medicinering. Har själv ringt de & bett om hjälp. Kan inte slappna av, sitta still, sova eller något. Så de kom fram till att ändra doseringarna på medicinetingen lite så jag börjar med det i morgon. Läkaren på ÖPV är säker på att detta beteende beror på att jag har börjat gå till CFTS & bearbeta de sexuella övergreppen.

 

Jag hoppas att doseringen ska göra att jag kan slappna av & vara mer harmonisk. Jag hoppas även att CFTS kommer ge mig något & att jag kommer må lite bättre när behandlingen är klar. Att jag ska kunna känna känslor & att jag ska sluta stänga av dem. 


-DBC & Diabetes insipidius?

Vet inte vad jag ska skriva. Vill bara vara ifred, inte behöva prata & inte träffa någon. Har varit så ett tag nu som ni kanske har märkt. Igår så träffade jag L vi käkade på stan sen körde hon mig till sjukhuset. Skulle på läkarbesök på DBC. Läkarbesöket gick bra. Varit & tagit blodprover idag så läkaren ska ringa senare & ge mig svaren på proverna. Proverna jag tog idag kommer visa om jag har Diabetes insipidus eller inte.

 

Jag var inte på läkarbesöket igår pga Diabetes insipidius utan pga en kontroll på vanliga diabetes som jag hade förut. Har kontroll en gång om året & det är något jag själv valt. Så rädd att få tillbaka diabetesen & att jag ska behöva börja med massa sprutor igen.

 

De gick fort att få hjälp på DBC sakerna händer verkligen direkt där. Det tog vårdcentralen i Vålberg två veckor att skicka remissen till DBC. Jag kom till DBC igår på ett läkarbesök & blir tillsagd att gå & ta prover idag & att läkaren ska ringa & ge mig svar på dem idag som jag skrivit förut. Centralsjukhuset borde ha svårare att ge patienterna hjälp direkt jämfört med Vålbergs vårdcentral tycker jag.


-Ursäkta!

Har varit bort till Loppis C jobbar idag till 18. Köpte en hel del saker åter igen. C hjälpte mig att klippa lite till på mitt hår & grannen M rakade & färgade det. Så nu är det helt klart, väldigt nöjd. Nu ska jag se på film tänkte jag.

 

Jag ber även om ursäkt för att jag inte svarat på vissa som ringt, skickat sms & mejl. Har behövt vara ifred ett tag. Men nu är allt som vanligt igen. Kan tyvärr bara skicka vanliga sms & ta emot vanliga telefonsamtal eftersom att jag fortfarande har en stenålders mobil! 

 

 

 


-Någon tog min tvättid igen! :(

Igår så tvättade jag. Men som vanligt när jag kommer ner har någon granne tagit min tvättid & jag misstänker att det är samma som alltid brukar ta den. Sa jag gjorde något som kände så hemskt igår jag tog hennes blöta tvätt & drog ner & kastade i hörnet på bordet. Det är inte första gången det händer att någon tar min tvättid. Så jävla trött på det. Så nu fick de vara nog. Ska prata med hyresvärden i morgon. Har en aning om vem det är som gör detta. Har börjat när nya grannen flyttat in! Dom senaste nya hyresgästerna som min hyresvärd har tagit in har ju varit helt körda enligt mig & efter ett tag enligt honom själv också.

 

Cyklade bort till C till Tio´s loppis & var där några timmar så att C slapp sitta själv. Sen när vi hade stängt fick vi låna T bil ner till Centrum för att köpa cigg till C & köpa lite mat. Köpte en del på loppisen, som vanlig säg. 


-Klippt mig lite & färgar håret!

Igår så klippte jag mig här är två bilder från i torsdags ena bilden är jag normal på & andra helt cp ut. Första bilden la jag först upp på FB & efter det fick jag ett mejl från en kompis som frågade om jag mådde bra & bäretter att han tycker att jag ser så ledsen ut. Då  va jag bara tvungen att ta ett nytt kort & lägga upp & då frågade honom om jag va mer normal på det kortet. Han svarade mig ja nu är du Anna, nu känner jag igen dig igen haha.

 

Färgade håret fredags & klippte mig igår. Så två kort innan jag fixa håret tagna i torsdags & ett kort som jag tog igår efter att jag klippt mig. J


-Tor & fre!

I torsdags så lämnade jag in min mobil Phone house. Finns en kille på Phone house som pappa brukade göra affärer med när han bodde här uppe. Lite tur hade jag fast att jag va tvungen att lämna in min ägodel. Killen som pappa brukade göra affärer med jobbade & hjälpte mig. Jag fick en helt ny långe mobil, han öppnaden framför mina ögon. Så lite glad blev jag fast det är ju fortfarande en så kallad stenålders mobil. Haha.

 

Träffade J & vi käkade frukost tillsammans med hennes kille. Sen så bar det iväg till Haga på möte. Mötet där gick väldigt bra & jag hoppas på att detta kommer bli bra nu. En miss jag gjorde på torsdagen & det var att jag skulle kört av mig till L men har fortfarande inte gjort det.

 

De blev en massa film & tv tittande på torsdagen.

 

Igår hände inget speciellt. Jag kollade en massa film & mötte upp C hon hade lite mobiler jag skulle kolla på. Grannen var här & färgade mitt hår. Så nu är jag svart igen. J


-Vrf? Vrf? Vrf?

Vissa saker borde vara så mycket lättare här i livet. Vissa saker är bara så orättvisa!

45 MIN kvar :-(

Sitter inne i stan & har köpt mig frukost. Har varit & köpt födelsedags presenten till mon bror. Sitter & fixar lite papper nu. Nu ska jag snart lämna ifrån mig mobilen. :-(

-Sa hej!

Va & så hej på Solareturen sen drog jag så står & väntar på bussen nu. Mår lite bättre. Har ringt massa viktiga samtal. Men inget svar någonstans. Pratat in meddelande till alla så får se när dom ringer upp.

-KL 10:00

Nu sitter jag & väntar på bussen. Så jävla ont i magen & huvudet. Ska jobba, sen träffa J & lämna in mobilen & sen blir de möte. Idag är en dag där jag i vanligtvis hade stannat hemma. Ska klippa & färgar håret i helgen men vet fan inte hur jag ska få ut kletet i håret. Lite går ur med YES diskmedel men inte allt. Måste tätta de hundra gånger. Vid tio blir min ägodel in lämnad. :-( Hoppas på att dom verkligen den blir bra denna gången. :-) Hoppas på att få en stenålders mobil bättre än inget.

-SÅ ROLIGT!

Jag har lagt mig för att sova ikväll minst fyra gånger med FB har kommit upp på skärmen på mobilen. De som gjorde mig mest glad va att en kompis från gymnasiet kontaktade mig igen. Vi tappade kontakten efter att jag hade varor med M ett tag. Denna kompisen stod mig riktigt nära. Så han fick mitt nr så vi ska ta upp kontakten igen. SÅ ROLIGT!

-Jobbiga finnar i röva! :-P

Alla tjejkompisar tjatar typ om att dom har en kille till mig osv osv osv. Sagt hundra gånger att jag inte är intresserad. Men ändå så är det olika killar som skriver till mig på FB & ger mig komplimanger! De är väl roligt men som sagt jag vill inte ha någon! Fortsätt ni tjejor att kämpa att hitta någon till mig men de ska mycket till för att jag ska fatta intresse! Är så negativt inställd till killar så jag säger lycka till vänner. Älskar er ändå fast att ni är som  jobbiga finnar i röva!

-Komplimang!

Fick en sån mysig komplimang precis. Han bara du jag tycker du är så fin! Sånt gör mig GLAD!

-Mobilen borta igen. :'(

Mobilen ska lämnas in imorgon igen. Fan vad förbannad jag är. Så trött på all jävla elektronik. Tror inte jag får en låne mobil för fick tigga till mig en sist. Får jag en så blir de en stenåldersmobil. Innebär inget Internet, ingen FB, ingen whatsapp, ingen blogg, ingen badoo, ingen Twoo, inget googlande, ingen Hotmail, ingen kalender, ingen musik, ingen kamra osv. HATAR DET! Hela mitt liv är i denna telefonen.

-Delas med bästisen! :-)

Här delas de mat. :-) Mario kommer direkt jag öppnar en Risifrutti. Han verkligen älskar dom. Klart man ska dela med sig till sin bästa vän. :-)
 
 

-Skrämmmmer skiten ur mig!

Höll på att skita ner mig förut. Här på hatthyllan ser ni Marios korg med hans saker i. På andra bilden ser ni att han har kastat ner korgen på golvet.

-Diska.

Kan inte få ro i kroppen. Känns så jävla jobbigt. Kanske ska ta & diska istället för att ligga här helt i onödan när jag ändå inte kan vila.

-Tappa!

Jag tappa fan lusten till allt nu!

-Glömt medicinen.

Jag som va så avslappnad & höll på att somna de gick över på två röda sekunder kändes de som. Nu kan jag ju verkligen inte vila. Jaja ska diska iallafall å helvete har glömt att ta min medicin idag. Fränt nej men tacka fan för att jag åkte hem annars kunde de gått illa på Solareturen.

-Kämpa för fan!

Vill bara skrika rakt ut! Vad fan ska jag göra? Jag är så jävla maktlös! Har man bestämt sig så för en sån sak kan ingen ändra på de.  Men de gör mig så jävla ledsen!  Jag kan bara finnas & lyssna sen är de du som avgör! Du vet vart jag finns! Önskar att de fanns mer jag kunde göra för att få dig att må bättre & för att du ska hitta glöden att leva igen. Jag kan inte säga till dig att allt blir bättre för jag vet inte de. Jag kan inte säga vad du ska göra för att må bättre. Jag kan inte ge dig ett ända svar på hur allt ska bli bättre utan svaren måste du finna själv! Kämpa på vännen snälla!! Kramisar!!


-Självmord! :'(

Nu är jag så jävla upprörd, förbannad, arg & ledsen. En kompis mår dåligt. Han har hängt sig flera gånger men har misslyckats att ta sitt liv. Nu börja han att prata med mig & berättar att det är nära nu. Är så orolig men mest arg. Hade han varit framför mig nu hade jag skrikit & slagits på honom. Har han bestämt sig så kommer jag inte kunna få honom att ändra sig. Jag kan bara finnas & lyssna. Jag är i stort set maktlös. 

-Avslappnad.

Åkte hem istället. Fixat lite annonser på blocket. Ska plocka & fixa lite mer sen. La mig för att vila. Känner mig avslappnad & jag kommer snart att somna, så skönt. Har fixat öl av en kompis som ska till Tyskland. Bättre än att gå till Systembolaget.

-Mundiarré.. :-P

Tog en regnig promenad in till stan. Nu sitter jag på bussen hem. Ska hem duscha & byta kläder. Sen in till stan igen till Haga & träffa J & ha lite mundiarré med henne.

- Inget passar Anna idag! :-(

Idag passar inte en ända låt för mig & ändå har jag en sådär 1000 låtar på mobilen. Kanske tid att radera musiken & lägga in ny. :-) Något jag får göra när jag kommer hem. Blir ett jävla jobb har nu runt 10 000 låtar i datorn. :-P Jaja. drygt att inget passar mig idag jag som jämt går med musik i öronen. Men fan inte idag. Linus Svenning ladda upp två nya låtar igår som han spelade in. :-) Rekord med två låtar på en dag. Men de gillas. :-)

-Regnar.

På väg till Solareturen nu de ös regnar ute. Jippi nej är helt blöt. Nu på morgonen har jag plockat & fixat hemma. I helgen ska jag klippa mig & färga håret ska bli så skönt. Nu ska jag lägga ner mobilen den blir så våt av allt regn.

-Mys.


:-P

Är så nöjd med mig själv just nu. Nu ska jag öppna en kall, njuta av kvällen, bra tv & med en helt underbar Mario!

-Dränk dig.

Gå & dra något gammalt över dig va! Din mamma ville inte ha dig när du föddes så hon slängde dig i golvet. Va nog de som gjorde att du inte fattar. Du är inte värd att vara mitt mopphuvud på min skurmopp. Du är inte enst värd att vara skiten under mina skor. Gå & dränk dig så slipper jag ha med dig att göra. Du gör säkert många en tjänst om du gör de. Ingen har väl rikgtig våga säga vad dom tycker men jag är då fan inte fin i kanten. Du har gått för långt. Jag tar inte mer nu. Alla som känner mig som läser detta vet att jag säger vad jag tycker. De har tyvärr gått för långt. De jag har skrivit kanske vanliga människor tycker är elakt. Men de är så jag tycker. Jag står för de & har även skickat allt detta som jag har skrivit i sms till honom. Tror ni han fattar nu?

-IDIOT FAN!!

En person som ringer 100 gånger om dagen, sms:ar 50 sms om dagen & mejlar ett 40 tal mejl om dagen på fb borde väl förstå att svarar jag inte så vill jag inte med honom att göra? Vad har jag varit otydlig med? Ska jag behöva svara & be han dra åt helvete? Måste man alltid behöva bli så förbannad på vissa? Jag har även sagt att jag ringer när jag har tid. Har även sagt till honom att ringa en gång & svarar jag inte så ringer jag upp när jag har tid & lust. Vad är så svårt att förstå av det jag har skrivit? Vem som helst förstår vad jag menar men inte han!

2 timmar!!

Har bestämt när jag ska ta semester nu. Har fortfarande inte kunnat slappna av & lugna ner mig. De senaste två timmarna har telefonen ringt hela tiden. Varför ska alla ringa precis just nu? Dom har haft hela dagen på sig att ringa. Slutar inte människor på komunen kl 16?? Haha. Men nu har jag iallafall koll på min semester & de känns så skönt!

-Vrf?

Borde göra något att äta så hungrig. Har legat i soffan från & till sen jag skrev sist för att vila men jag kan inte. Jag kan inte bli avslappna & få ro. Kan ju för fan inte vara stilla. Helt jävla otroligt. Varför?

-MacGyver!

Gud va längesen man kollade på MacGyver jag mins när man va liten hur jävla bra man tyckte de va & så spännande. Haha, idag tycker jag bara de är lite löjligt.

-Mer affärer gjorda!

Nu har jag varit iväg & hämtat mer saker som jag köpt av en privatperson. K körde mig ner för att de va massa glassss & sånna saker. Ville inte ta de på cykeln. Köpte av en person som jag gjort mycket affärer med. Hon flyttade till Vålberg i helgen. K han är en ängel som ställer upp. Har ätit frukost. Ser på tvn nu & ska om en stund ta upp & kolla genom sakerna jag köpt.

-Frukost ingen lust.

Borde kanske göra mig frukost. Men här ingen matlust. Vet att jag mår bättre av att äta. Har tagit kort på allt Tapperwere som jag ska sälja. Nu ligger jag & ser på Djurpolisen i Phoenix. I pausen ska jag göra mig frukost.

-Tänker!!!

Kanske vore bra att gå upp ur sängen & göra något vettigt. Tänker, tänker & åter tänker. Har gjort de sen igår. Kommer jag fram till något vettigt? Nej tyvärr! Känner inte att jag förstår mig på mig själv bättre. Borde kanske sluta tänka?

-Linus Svenning!

Lyssnade precis på Linus Svenning. På Takida - Swallow & Kent - Utan dina andetag. Dom två låtarna får mig att tänka & får mig vissa gånger att gråta. De är något speciellt med dom när Linus gör dom!

-Ingen Solareturen!

Ställde in Solareturen idag får jobba in de på fredag. Vet inte vad jag ska hitta på idag mer än att jag ska lägga ut massa Tapperwere till försäljning på nätet. Sen får vi se vad som händer.

-Snälla glömmmmm.

Glöm de jag har skrivit idag angående känslor. Vi låsas att de bara är jag som vet. Allt har precis försvinnit igen. Helt jävla borta. Vad är jag rädd för? Vrf gör jag såhär?

???

Jag fattar mig inte på människor ibland!!! Hur tänker vissa??

-Obestämd tid!

Nu blir de inte mer prat om vad jag känner eller inte känner för någon. Nu har jag öppnat mig mycket ikväll! Nu dröjer de länge innan de blir något mer prat om känslor för någon annan. Stängt för tillfället! :-) På obestämd tid!!!

-Min lillllllla mur!!! :P

Jag blir starkare & starkare för varje dag som går. Mitt liv börjar ordna upp sig. Men har svårt att få fram mina känslor & att visa dom för andra människor, har svårt att känna. Jag lärde mig att stänga av mina känslor när jag var mellan 6-7 år gammal. För att skydda mig själv. Annars hade jag nog inte funnits idag.

 

När jag visar vad jag känner så är de lätt för andra människor att göra mig illa. Istället så stänger jag av & jag slutar känna. Människor som inte lärt sig att sluta känna tror inte på att det går att sluta känna. Men det gör faktiskt det. Jag hade aldrig varit så gammal som jag är idag om jag inte hade kunnat sluta känna vissa stunder i mitt liv.

 

Har börjat hos en ny psykolog har varit till henne några gånger & vi har börjat försöka lätta lite på muren som jag byggt upp. Det har tagit många, många års jobb att bygga upp denna mur & den kommer ta tid att riva. Men något han ändå hänt på dom gångerna jag varit hos henne.

 

Hur hade det varit om jag inte hade byggt upp min lilla mur när jag va barn? Hade jag levt nu då? Hande jag klarat att fortsätta leva efter övergreppen? Hade jag klarat förhållandet med M? 


-Har så fina vänner!!!

Har fått så många fina komplimanger & positiva mejl angående inlägget KNULLA! På FB. Har så många fina vänner. Det känns skönt att veta vilka som bryr sig, som vill att jag ska må bra & som vill att jag ska hitta någon att dela mitt liv med. Tack för alla fina komplimanger & fina ord. De gör mig starkare! Så många KRAMAR till er alla!

-Lösenord???

Funderar på att göra så att visa inlägg på denna bloggen har lösenord för att man ska kunna läsa dom. De finns vissa saker & tankar som jag skulle vilja skriva här men vill verkligen inte att alla ska läsa & veta. Men vill ändå skriva av mig för att de hjälper mig & så att mina närmaste kan läsa. Istället för att krångla med min andre blogg. Vore skönt att ha allt samlat på en & samma.

-KNULLA!!! :-P

Som sagt jag letar inte kille. Kommer han så kommer han. De är inte så att jag går ut på gatan eller nätet & tar kontakt! Han kommer när jag minst anar det. Man ska inte leta för då hittar man aldrig någon! Klart jag saknar närhet de gör väl alla som inte har sin andra halva. Jag vill inte bara ha närhet för en kväll & sen typ hejdå. Då kvittar de verkligen för mig! De handlar om så mycket mer än bara närhet för mig. Att ha närhet av någon som bara vill en kväll är inte lika mysigt & speciellt som med en man vill dela sitt liv med. De är de känslan jag vill ha. Som jag har skrivit närhet för mig är så mycket mer än bara sex!
 
 
Ursäkta rubriken! Haha. :-P Kunde valt ett finare ord. :-P Men som sagt jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle & ni som känner mig vet att jag inte är så fin i kanten av mig & att det aldrig varit en stark sida hos mig! Den sidan har aldrig funnits hos mig & kommer heller aldrig göra. Ska jag börja vara fin i kanten så är jag inte Anna längre.
 
 
Många upplever mig som uppkäftig & elak. Men jag är bara ärlig när jag säger något & de som känner mig vet alltid vart jag står & att jag säger precis vad jag tycker & vill. Med mig behöver man inte gissa sig till saker. Antingen JA eller NEJ inget TISSEL eller TASSEL! Jag kör med RAKA RÖR annars kvittar de.

-Fick en pojk puss idag! :-P

Många tankar har snurrat runt i huvudet idag efter att jag träffat M. Jag trodde inte att jag kände så mycket för honom som jag gör. När han pussade mig så fatta jag inget. Han frågade igår om vi skulle försöka på nytt men jag sa till honom att jag inte visste. Men när han pussade mig idag så insåg jag att jag känner mycket, mycket mer för han än vad jag vill erkänna för mig själv.

-Ingen plats!! :-(

Jag har köpt massor av saker idag. Jag har varit till Willys & ö&b tillsammans med K. Han va snäll & ställde upp & körde. Allt på bilden är bara Tapperwere. Dom som vet vad Tapperwere är & vad de kostar vanligtvis hade nog också genomfört affären till de priset som jag fick betala. Vissa saker är helt nya fick ge några 100:- för allt. Vanligtvis ligger allt detta mellan 2500-3500:-. Så va bara tvungen. Men jag vet inte vad jag ska med allt till. Insåg när jag hade diskat sakerna att jag inte har plats någonstan... Jobbigt läge... :-P Jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle!!!

-Gråter.

Sitter på bussen & stört grinar. Fan vad jobbigt allt blev! Snart hemma nu så skönt.

-Känner för honom.

Tankarna flyger runt i huvudet. Känner för honom. Men vill inte visa det blev bara så fel förr gången mellan oss. Rädd att de ska bli så igen. Sen är de väl inte rätt av mig att starta ett förhållande när jag ska flytta 50 mil neråt? Känns inte riktigt så snällt mot M.

-Han pussade mig!

Nu sitter jag på buss stationen & väntar på bussen hem. Träffade T som jag inte gjort på evigheter. Så roligt att se henne. Sen träffade jag M. :-) Han gav mig en puss nu när vi så hej då. Hur ska jag hantera det? Blev genast väldigt jobbigt!

-Hatar....

Fy helvete vad jag hatar att vänta! Sitter här & är helt hoppig av mig. Kan inte sitta stilla & har inte kunnat göra den senaste halv timmen. Vissa kollar på mig rätt mycket. Jag stressar väl upp dom. Haha inte mitt problem. :-P

-Fy helvete.

Fy helvete vad jag hade köpt saker av henne. Tre stora papperspåsar. Får köpa en större typ Ikea påse senare. Lättare att ta hem sakerna med allt i samma. Nu väntar jag på T sen ska jag träffa M.

-Ny väska kanske???

Väntar på bussen nu. Tog en annan jacka idag. Har ju bara 14st. Tänkte att de är dumt att bara slita ut en. :-P Funderar på att köpa mig en ny gymväska idag. Men har inte bestämt mig ännu.

-C.

Ingen pizza här hemmagjord mat är godare. Så får bli de istället håller just nu på med maten nu. Fick ett telefonsamtal från C förut har inte pratat med henne på evigheter.

-M :-)

De med vilandet är väldigt svårt för mig. Har fortfarande inte fått ro att kunna slappna av. Är väldigt jobbigt.


I morgon ska jag träffa en tjej på busstationen som jag köpt saker av. Sen ska jag träffa T hon har jag köpt ett par byxor av. Efter de ska jag träffa M. Va ett bra tag sen jag träffade honom. Alltså inte M utan en annan M. Haha blev lite knasigt nu kanske. Men dom som brukar läsa tror jag förstår vem jag inte menade.

-Klart.

Nu har jag plockat klart, dammsugit, tömt hela kattlådan & lagt i ny sand, blev till & med att jag rensade avloppen. Huvudvärken börja så smått att komma. Så ligger & vilar.

-Rolig sak på FB igår.

Nu är ugnen klar & tvätten inlaggd. Ser ut att bli väldigt fint väder idag. Idag har jag inte tänkt somna uta köpa mig en pizza.


Hände en rolig sak på FB igår fick ett mejl av Ts kompis. Han berättade att han bytt nummer & han skickade de nya. Allt detta stod i samma mejl. Svaret han fick tillbaka av mig va att jag har aldrig haft hans nr. Han svarar tillbaka nähe men nu har du det. :-P Svarade inte tillbaka mer. Men min tanke efter de sitter fortfarande kvar. Vad skulle jag med de nr till? Inget som jag är i behov av. Haha.

-Sovit & pizza.

Somnade igår när jag hade skrivit de sista inlägget här, har sovit tills nu. Hade ju funderingar på att äta pizza igår men jag somnade ju. Så igår åt jag väldigt dåligt åt bara två mackor.


Idag har jag ingen migrän & skönt är de. Hoppas på att de inte kommer senare idag. Idag har jag tänkt att jag ska städa klart ugnen, byta all sand i kattlåda & dammsuga.

-Pappa.

När de är såhär fint väder så saknar jag pappa otroligt mycket. Våra promenader till sjön & grillningar. Funderar på att köpa mig en pizza idag men är inte hundra ännu. Har fortfarande inte fått ro att vila.

-Ro.

Har ingen ro i kroppen att vila helt jävla otroligt. Kan inte slappna av eller ligga stilla. Ska tydligen få hjälp med att lära mig att slappna av. Dom ringde från ÖPV igår & berättade det. Inte för jag vet hur man ska kunna lära sig sånt.

-Migränanfallet.

Har dammsugit vardagsrummet & hallen. Börjat med att göra rent ugnen. Sen va de bara att sluta & gå & lägga sig. Har värsta migränanfallet. Har försökt äta lite men blir inte bättre. Så ska vila ett tag tänkte jag.

-Lillasyster.

Håller på att tvätta. Sista maskinen i nu. :-) Sen håller jag på att små städa lite. Vad ska jag skriva? Hmm. Finns ju inget just nu helt tomt. Kanske kommer på något senare lillasyster. :-P

-Kläder & dricka.

När jag kom hem igår så städade jag toaletten & duschade. Idag skulle jag ha åkt in till stan & hämtat lite dricka & kläder jag köpt av en kompis från Torsby men hon skrev precis sms om att hon va sjuk. Så vet inte vad jag ska göra idag.

-En kall! :-)

Har varit bort till Nordea & överlämnat saker en person köpt av mig. Sen gick jag en runda till Haga till J & snackade efter ett tag kom hennes man dit. Han är så go. Haha. Nu sitter jag på tågstationen & väntar på en annan som köpt saker av mig. Sen bär de hem för att öppna en kall.

-Läkarbesöket!

Nu har jag varit till läkaren. Dom ska bränna mig i näsan på båda sidorna. Fick vänta två timmar på att komma in. När jag väl kom in så va de en läkare under utbildningen jag fick. Så go tjej. Hon tog in en jävla karma i näsan ner till halsen & kollade. Rätt obehagligt måste jag säga. Efter det så hämtade hon en annan läkare som tryckte upp en annan kamra & kolla & konstaterade att de måste brännas. När han va klar ville hon lära sig den kamran han använde så vi körde på en gång till in i näsan & ner till halsen & rota. Haha. :-P Ska få en dubbel tid nästa gång. Tyvärr kan dom bara ta en sida åt gången. Men bra att de blir gjort!

-Skönt att ha saker att göra.

Sitter på bussen nu på väg in till stan ska till Öron-näsa-hals. Sen ska jag försöka gå till J på Haga & lämna lite saker. Sen ska jag möta en vid Nordea som har köpt lite saker av mig. Sen ska jag möta en vid Järnvägsstation & överlämna lite saker. Fått sålt rätt mycket. :-)

-Mat.

C har varit här & hämtat en sak som jag sålt som hon åkte in med till stan åt mig. Har lagat lite mat & käkat. Har även duschat. Imorgon blir de Öron-näsa-hals sen ska jag möta upp två personer som köpt saker av mig. Ska även träffa J.

-Detta ska göras mkt med! :-)

Detta kort är jag så nöjd med. Ett kort som ska framkallas, förstoras, ramas in & hängas på väggen. 

-Såååå fina kort!!!!!! Verkligen nöjd!

Det är väldigt varmt i lägenheten så jag har öppnat balkongdörren & det är någon som är väldigt nyfiken på vad som finns på andra sidan gallret. 

-Väder!

Fy helvete vilket fint väder de är! Längtar tills jag ska hem & få ta av mig mina arbetskläder. Sen måste jag fixa lite hemma. Ser för jävligt ut.

-Min älskade skena!

Har varit till tandläkaren nu. Gick bra fick min skena. :-) Nu ska jag till dom en gång i månaden några månader pga att mina tänder & käkar flyttar sig så mycket. Nu sitter jag på stan. Väntar på en som köpt saker till mig. Efter de så ska jag till HAB till psykologen.

-Aktion! :-)

Fan mitt batteri är snart slut. Har kollat en aktion som jag fick sista budet på. Jippi! :-) Nu ska jag till tandläkaren. Sitter på stan just nu.

-Tandläkaren & psykologen.

Nu är jag på väg till Solareturen. Sen ska jag till tandläkare, möta upp en som köpt saker av mig & sen till psykologen. Är otroligt trött idag. Men har i alla fall kommit iväg. :-)

-Varför jag blev så förbannad på Solareturen igår!

Nu ska jag berätta varför jag blev så förbannad igår på Solareturen. Det finns en äldre gubbe som gått med kryckor ett tag för att han gjort illa sig i foten. Han är på en avdelning där man håller på med ramar & tavlor. När jag ska gå ut i affären så måste jag alltid gå förbi hans arbetsplats.

 

Jag skulle ut till affären igår så innan jag går förbi hans arbetsplats ser jag att flera personer går förbi & kollar konstigt på golvet vid hans arbetsplats. När jag kommer fram så ser jag att gubben ligger på golvet i massa glassplitter & försöker ta sig upp. Människor fortsätter bara att gå förbi & bara glor. Varför hjälper igen honom? Jag hjälper gubben upp & han blir så glad. Jag tar även & sopar upp allt glas. Han är så tacksam & tacka massor av gånger.

 

Efter ett tag kommer en av cheferna & frågar gubben om vi skulle hjälpa han över övergångsstället också. Verken jag eller gubben skrattar. Den chefen hatar jag verkligen han är alltid så jävla spydig & rå i käften.

 

Vi har haft våra högljudda samtal han & jag. Därför brukar jag undvika han & när han väl pratar med mig så är jag rätt avig & spydig tillbaka. I alla fall när han frågade den jävla frågan om vi skulle hjälpa gubben över övergångsställer också så höll jag på att gå av. De var så nära att jag slog han på käften….. Man säger väl för fan inte så?????


-Sälja.

Nu har jag lagt ut två jackor, ca 10 skor & ca 10 väskor till försäljning plus kuddar. Får se hur det går med de.

-Sälja en massa saker !

Har fixat här hemma nu & städat av toaletten. Funderar på att gå upp på vinden. Sortera ut alla mina jackor & skor & sälja lite. Vet inte vad jag ska med allt till. De bara ligger ju. Ska kolla igenom kuddarna också har minst en 50 kuddar & vad ska jag med alla dom till. De är ju bra att få bort så mycket som möjligt av de jag inte använder man vet ju aldrig när de är tid att flytta.

-Kan inte vara stilla idag.

Idag har jag sprall i kroppen. Svårt att sitta stilla. :-P Så mycket energi. :-) En sån dag då man borde ha en säck hemma. Men ska jag sätta en krok i taket ramlar vinden ner till mig. :-P Så gammalt hus, haha lite tråkigt.

-Chaufförer! :-)

Nu är jag på väg hem igen. Va bara till Solareturen & visade mig bättre än inget. Bussen går hem 9. Har två chaufförer när jag ska flytta. Båda två har tillgång till lastbil. Lite tur måste man ha. Sen har jag en syster som antagligen tagit körkort tills jag flyttar. Då blir de tre. :-) Nu ska jag hem & fixa lite. :-)

-Förbannnnnad!!!

Tog min medicin igår vid 22 gick & la mig för att sova med gick inte fick gå upp vid tolv igen & ta en tablett till men låg ändå från till ca fyra & kunde inte sova. Tankarna flög runt i huvudet. Så är rätt trött idag. Måste berätta en sak senare idag om en sak som hände på Solareturen igår. En sak som gjorde mig så förbannad.

-Ö&B.

I går när dom hade hämtat Kiwan så åkte jag, C, A & A till Ö&B. Handlade en hel del saker så nu har jag ett bra tag. Köpte en hel kasse mat till C också, hon blev så glad.


Nu är jag på väg till jobb. Vi får se hur länge jag stannar där idag. Imorgon har jag jobb om jag orkar, ett tandläkarbesök till specialisten & ska till HAB till min vanliga psykologen. Orkar jag inte gå till Solareturen imorgon så får jag ta in de på fredag.

-SKULD!

Många tankar & känslor idag! De kommer ta tid att öppna sig för henne. Har stängt allt inom mig i 16 år ca. De som har hänt mig är något jag skäms över & jag känner skuld i de. De är inte bara att börja prata med någon. Här kan jag skriva om allt här behöver jag inte se någon i ögona & berätta här är de ingen som ser när jag gråter & är helt förstörd, när jag bryter ihop totalt. Jag vill inte visa mig svag & de gör jag inte här. Här är de lättare att skriva vad jag känner & hur jag mår. Ingen ser & kan göra mig illa här när jag är som svagast!

-Är jag egoist?

Är de fel av mig att tycka att han förstört mitt liv? Är jag egoistisk om jag tycker de? Hade inte detta hänt så hade jag antagligen sluppit de mesta tabletter jag tar idag. Jag hade inte gått in & skrubbat mig i duschen med en disk svamp. Jag hade inte känt mig skitit & äcklig. Jag hade antagligen haft lättare med närhet.

-Sexuella övergrepp!!

Mötet var så jobbigt. Har börjat bearbeta dom sexuella övergreppen jag va med om i många år under min barndom. Har aldrig riktigt prata om de som jag gjorde idag. De är riktigt kämpigt att gå igenom.


I alla år har jag stängt av vad som hänt. Har inte velat veta av det. Har varit rädd att nysta & ta tag i det.


Många av mina diagnoser som jag har idag är pga de jag varit med om & det fick jag svar på idag. I stora drag så har min bror tagit över hela mitt liv & har gjort i många år. Han har orsakat stor skada & gjort så stora ärr i mig. Det känns jobbigt att skriva de men han har förstört mitt liv. De är tanken jag tänker nu & den tanken har jag aldrig haft förut. Men fick den efter mötet idag.


Grät hela bussresan hem! Vill bara glömma! Vill inte känna! Men jag vet att jag måste få fram mina känslor & bearbeta det men utbildade & kunniga människor. De är det jag gör nu!

-Dagen började bra!

Dagen började bra. Åkte till Solareturen & jobbade en stund & handlade en hel del. Sen åkte jag in till stan & käkade wok. Gick i en del affärer köpte ett par jeans & två tröjor. Träffade J & vi gick till mötet på CFTS.

-Kläder :)

Köpt mig två nya tröjor idag & ett par jeans. :)

-Kiwan får nytt hem idag!

Ska till jobb nu sen möta J & sen på möte. Sen skynda hem & hämta Kiwan hos C för de kommer ett par från Karlsborg & hämtar honom. :-) Så trött idag. Har gjort en del affärer på nätet den senaste tiden. :-)

-Sista kattungen!

Lilla "Kiwan"!

-Kiwan.

Jag som inte tänkte skriva idag. Men så blev de ju inte. Blev ju helt chockad. Jaja nog om de nu. Har varit & jobbat & varit till banken. När jag gick i morse så hörde jag Kiwans skrik utanför porten så jag fick ringa C så hon fick hämta honom. Grannen kom in igår & klagade han skriker hela tiden. Så får tyvärr göra mig av med lilla hjärtat. Mario är inte speciellt snäll mot han heller. Men de känns ändå har fäst mig vid honom.

-Tur???

Ska fan köpa mig en trisslott idag! :-) Lika mycket tur på den? Haha tror inte de va!

-Sjukt eller vadå??????

Fan vad sjukt! Vad ska jag berätta? De hände en sak precis som är helt sjuk! Kan inte förklara de för jag fattar inte riktigt själv!

-Klart!

Nu är alla kattungar borta förutom Kiwan.

-Sover gott.

Dom har precis lagt sig för att sova. Nu ska jag försöka vila. Försökte ett tag förut men omöjligt som dom va igång.

-Morgon trötta. :-P

Kan ju inte påstå att dom små liven är morgon trötta. Haha hållt på sen sex i morse. Jag som ville ha sov morgon. Dom börjar mer & mer komma fram till mig & är inte lika rädda.


Idag så vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att jag umgås med katterna. Ska försöka vila lite till nu.

-En katt hämtad.

En kattunge är hämtad. Bara två kvar nu. Har precis duschat & ligger & kollar på tvn. Tvättat klart också. Imorgon är de redan söndag tiden går så fort.

-Röd/vita.

Kommer snart en från Karlstad & kollar på den röd/vita katten. Han som ringde verkade jätte bra.

-Tre små bilder! :)

Här är dom små liven!


-Små liven sover!

Nu sover dom små liven. Dom har varit igång sen ca 10 idag. Varit till Willys med K & köpt lite saker till dom. Min katt ska heta Kiwan. Nu ska jag också passa på att vila har fått värsta migränen.

-Fullt upp igår.

Hade fullt upp igår. Katterna va i dåligt skick när dom kom så gick duscha alla. Igår va dom väldigt rädda & gömde sig inne i soffan. Men idag är dom iallafall framme & leker men dom är fortfarande väldigt rädda av sig.


Har lagt ut annons på dom. Så hoppas på att hitta bra hem. En katt blev hämtad igår. Så tre kvar jag behåller en själv.-Skjutas! :-(

Idag blir jag & Mario fosterhem åt 5 små kattungar på 12V. Han som äger dom skulle skjuta dom annars. Jag fick höra de av K så jag sa att jag kunde ta alla. Så jag ska leta upp lämpliga hem åt dom. Är verkligen djurvän så jag stod inte ut med att veta att dom skulle skjutas nu i helgen. Så jag bestämde mig för att ta alla. Så de kommer vara mycket att göra under helgen. Dom kommer runt 17 antagligen.

-Cyklade!

Har kommit hem nu. Jag skulle möta J på busstationen men han skicka sms om att han inte kom för han skulle sova. Så ska föra över pengar när han skickat sitt konto nr.


Va till Apoteket & hämtade ut min medicin, handlade på Konsum & Hemköp. När jag kom hem så tog jag & cyklade ner till Konsum & handlade lite. Hade glömt en del när jag handlade i stan.


Vi har väldigt fint väder. Ser på tv nu & funderar på vad jag ska göra. Är väldigt trött men får ingen ro att vila.

-Jobbig!

Att vara själv i helgen kommer att bli väldigt jobbigt! Tankarna flyger runt i mitt huvudet!

-J

På g till Solareturen. Sen ska jag till Apoteket efter de ska jag möta J på busstationen & överlämna pengarna för Nintendo till honom. Han har jobbat på Solareturen så känner han. Trött som bara fan.

-Mys.

Nu blir de pizza mys med Mario & bra tv kväll.

-Mario har ätit sladd igen.

Har varit upp till vinden men tjock tvn som jag tog ner till sovrummet för att prova spelet. Väger bly den tvn.


Har kopplat in Nintendot i tvn i vardagsrummet. De fungerar bättre när vi skruvade i sär de men det är inte helt bra. Jag kollar runt efter en konsol till som fungerar bättre & även en dosa.


Mario åt naturligtvis upp en av Nintendo sladdarna. Men hade lite tur för jag hade en så sladd till. Dom tjocka sladdarna äter han inte utan bara dom smala. Blir så jävla trött. Men de löste sig till slut.

-Ont i huvudet.

Nu har jag diskat, ätit frukost & små plockat. Ska fortsätta om ett tag fick så ont i huvudet. Vädret är inte speciellt fint. Se regnar inte iallafall men de är dystert. Funderar på att bränna ut lite filmer & kolla på. Kan koppla datorn till tvn men har så kort HDMI sladd. Vill liksom ha datorn på bordet & inte ståendes vid tvn. Men gör inget att jag bränner ut dom för att jag älskar ju film. :-)

-Mat!

Vissa perioder äter jag mat andra perioder äter jag inget alls. Igår tänkte jag inte göra någon mat alls. Men vid 20 så ställde jag mig & lagade mat. Så nu är jag inne i en period där jag äter mat & inte svälter min kropp.

-Morgon mys. :-)

Har varit vaken en stund. Myser med Mario. Han älskar morgon mys. Idag vet jag inte vad som händer. Har inte kollat ut ännu så vet inte hur vädret är. Känns som det är skit väder.

-Smälta!

Jag kan fortfarande inte smälta inlägget på FB igår.

-Fet vad tänker ni?

När ni ser en fet människa vad tänker ni på då? Är er tanke enbart att den tjejen/killen är fet bara för hon/han sitter hemma & äter godis?

-Förbannad!!!!!!

Tror människor att vi som är feta är feta för att vi bara sitter hemma i soffan & äter godis? En på FB påstod de. Blev väldigt arg. Kan man inte bli fet pga andra saker? Bara för att man är fet betyder de väl inte att man sitter hemma & bara äter godis? Hur fan tänker människor? Jag kan ju säga att jag är inte fet för att jag äter godis utan för att jag svälter kroppen. För att jag har intalat mig själv att jag blir smal av att inte äta. Sen är jag fet pga saker som hänt i min barndom som gjort att jag tröst ätit mat men inte godis. MAN KAN BLI FET AV MER ÄN GODIS!!! JÄVLA IDIOT!

-Tråkigt!

Jävligt skoj att de fina vädret försvann. Har rätt tråkigt om jag säger så.

-POLISEN!

Kör lungt i trafiken!
MVH Polisen!!! :P
 
 

-Fyra "möten"

Nu har jag ringt en del samtal & räknat på lite saker. Nu ligger jag & vilar. Ska till Solareturen på fredag för att nästa vecka så måste jag nog vara borta där ifrån en dag eftersom att jag ska på något. Glömt vad just nu. Haha har liksom fyra olika "möten" läkarbesök, tandläkare, utredare & psykologen.

-Folk tandvården!

Har varit till Folk tandvården på Tingvalla & lämnat in ett papper som kommit fel. Så nu har jag fått de rätta so. tillhör mig. :-) Solareturen gick bra idag nu sitter jag på Torget & väntar på J. Fan vad fint väder. :-)

-Solareturen.

K kom & hämtade mig igår så vi åkte till C & skruvade med spelet. Spelet blev bättre men fortfarande inte bra. Men köper det ändå de är ju 17 spel med & jag får de för 500:- de är väldigt billigt.


Påväg till Solareturen nu står & väntar på bussen. Ser ut att bli en jättefin dag. Efter Solareturen ska jag träffa J & gå igenom massa papper. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

-Mani??

 Haha, finns fler på vinden. Mani eller vad?

-Värre & värre!

Denna buss resan blir bara värre & värre! Låt mig snart vara hemma! Snälla!

-MC!

M letar kille till mig. Haha. Fast att jag själv inte vet om att jag letar. Haha. Hon är medlem i en mc klubb. Så hon har en del kontakter. Tydligen har hon visat kort & berättat om mig för någon mc kille som vill träffa mig & är väldigt intresserad tydligen. Vet inte vad jag känner för de.


Från de ena till de andra någon jävel på bussen vet inte vad dusch är. Fy helvete va de luktar svett....... Ååååå vidrigt!

-Handla!

Sitter på bussen nu så skön promenad. :-) Hitta så mycket som jag ska köpa på Solareturen. Gjorde inte det idag eftersom att jag gick redan klockan 10 & vi får handla 10:30. Nu ska jag hem & sätta på musik & sitta & leka med Nintendot. Ska bli skoj att se hur smutsigt det är när jag skruvat isär det.

-Skruva isär.

Gjorde skiten som kärringarna inte klarar av. Alla kartonger & så. Äntligen är skiten borta men lär vara lika mycket om några veckor. Bara gilla läget. Promenad till centrum nu. Bussen hem 11 sen skruva isär Nintendo & rengöra de. Hoppas på att de fungerar efter de. Annars går jag i taket. Haha. Nej nu ska njuta av min promenad. :-) Går ju myrsteg nu. Haha.

-SMS!!

Fick precis ett meddelande de stod jag tänker på dig mitt svar synd jag tänker inte på dig! :-P Ärlighet kommer man längst med!

-Min brors X?

Idag va de nära att jag stannade hemma men kom iväg. Fryser som ett jävla as. När jag stod & väntade på bussen så kommer de en tjej som jag trodde va min brors x S. Dom måste varit tvillingar. Herregud vilken chock jag fick. Qlimax går i hörlurarna, bra början på dagen. :-) DR från DBC ska ringa idag mellan 15-16. Han är så jävla bra.

-Solareturen!

Har ätit & duschat. Ligger & ser på tv nu. Imorgon blir de Solareturen. Ska gå ditt & försöka iallafall. Sen om jag blir där dom timmarna jag ska de vet jag inte men ska försöka. Varit till stan & hämtat Nintendo 8-bit sen har jag lämnat in min närvaro rapport. Har inte fortsatt att försöka med Nintendot ska göra de senare.

-Glömt äta, svimmar???

Fan idag har jag glömt att äta. Håller på med mat men mår skit dåligt. Nintendo 8-bit fungerar inte tyvärr. Så får se vad J får ut av säljaren om han sänker priset eller ej. J han kan allt han. Nej skriver mer sen känns som jag svimmar när som helst.

-Samtal & Nintendo 8-bit!

Idag håller jag på att ringa massa viktiga samtal. :-) Gjort en lista så jag inte missar något. Ska in till stan idag & lämna in min närvaro på Solareturen & sen hämta ett Nintendo 8-bit med 17 spel. En gammal kollega som skulle göra sig av med de. Har letat länge. Blev ju lurade på ett.

-Så mysig!

Jag låg & sov. Vaknade av ett snarkande ljud. Då har Mario lagt sig & sova med huvudet på min kind. Så mysig. 
 

-Lastbilar!

Har tvättat idag & nu hänger tvätten. När jag kommer ner till torkrummet så står de en ny tvättad cykel där. Ska bara påpeka att de är min tvättid mellan 12-22!


Har kollat upp lite lastbilar & olika företag som jag kan hyra av när jag ska flytta.


Nu ser jag på tv.

-Anstalt? Skämt?? Hmm!!!

Blev så uppjagad när jag kollade FB förut. Jag har en kompis där som hade skrivit ut att han satt på anstalt. Vet att han bara brukar skriva en massa skit men jag va tvungen att kommentera. Ska de föreställa ett "skämt"??? Isåfall ett jävligt dåligt skämt! Har du suttit på anstalt någon gång? Han svarade inte på min kommentar så att andra kunde se den utan via PM. Han skämdes nog lite. När han berättade varför han skrivit så. Så förklarde jag för honom att så är de inte på en anstalt. Så jag påpekade att innan han skriver en sån status igen så får han nog ta reda på fakta.

-Bröt ihop!

Har nästa legat på madrassen hela dagen. Har sätt på en film va helt sjuk. Har precis duschat & ätit. Lyssnade på Linus Svenning precis med Takida Swallow. Bröt ihop. Lovar inte att skriva mer idag men ska försöka.

-Korvstroganoff.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte tvätta men de va inte ledigt så de blir imorgon istället. Ser på någon film just nu. Tänkte laga lite Korvstroganoff sen.

-Trött eller??


-Inläggning?? Tror inte längre!!!

Jag har gått hos läkare, psykologer & kuratorer sen jag va 6 år gamla. Samtal en gång i veckan.Jag har sen ca 12 års ålder provat ja säker en 100 olika tabletter & mediciner. Men mår som jag alltid gjort DÅLIGT.


Ingen kan säga att jag inte försökt/försöker att kämpa. Läkarna vet inte hur dom ska hjälpa mig hur ska jag då kunna veta?


En inläggning??? Vad säger att de skulle hjälpa mig? Jag har så svårt att tro på att de finns någon hjälp. Jag tror inte på att jag kommer må bra någon gång. Är de konstigt efter alla år??

-Tur...

 
Tur att han är hos mig nu!! 

-Denna ska jag ha på min begravning! :)

 

-Socialfobi!!!

Har inte varit ute bland så mycket folk på ca 2 veckor som jag varit idag. Så är helt slut. Har papper på att jag har socialfobi när jag är en okej Anna är de jobbigt att vara bland folk. Men som jag mår nu så är de ännu, ännu & ännu svårare att va bland folk & åka buss. Ingen kan säga att dom förstår hur det är att ha socialfobi om dom själv inte har de. Varje dag är en kamp när man har socialfobi!Klarade av att handla idag & kände ingen panik när jag skulle betala. Vissa dagar kan jag gå in i affären plocka ner varorna jag ska köpa går & ställa mig i kö men jag klarar inte av att betala. Då går jag ut från affären igen. När detta händer blir jag helt kallsvettig & skakar det är hemskt värsta paniken. Känslan & tankarna som kommer i huvudet när detta händer är att jag snart svimma.

-Helg. :-)

Tänk att helgen är här igen det går så fort dagarna. Nu har jag landat hemma. Ätit en baguette som jag köpte på busstationen. De blev de vanliga en kyckling baguette. Mario & jag åt tillsammans. Han slicka såsen & åt lite kyckling, gurka & bröd.


Har tagit in ljus i lägenheten alltså tagit bort gardinerna för fönstret i käket. Väklat persienner i vardagsrummet men gardinerna är fortfarande för dragna.

-ÖPV ILLA????????

Mötet gick bra på ÖPV. Sjuksköterska är väldigt, väldigt orolig för mig. Har varit där två gångerna nu. De va illa sist jag va där men idag började hon prata om inläggning. Är väl illa när hon börjar prata om det & inte jag. Jag vet själv att det är illa & har varit sedan ett år tillbaka.


Hon skulle rådfråga min DR på måndag om hur dom ville gå vidare. Så sjuksköterska ringder mig på måndag med mer info!


Har gått upp 3KG! Kanske tid att börja träna igen? Vore enklare om jag orkade ta mig utanför dörren mer än när jag måste. Vill inte träffa folk. Lättast är ju att sluta äta då slipper jag träffa folk & går ner.


Sen Januari har jag haft ner rullat & helt svart i lägenheten. Har stängt in mig i lägnheten när jag kunnat. Vissa vänner har även kommit & kollat mig för att dom varit oroliga eftersom jag inte hört av mig.

-Hon todde jag skämtade! :-)

En lite rolig ska som hände för ett tag sen. En tjejkompis frågade vart jag köper alla mina jeans. Svarade ju helt ärligt som de va. På Dressman. Hatar tjej jeans men iallafall. Min tjejkompis sa till mig att sluta ljuga. Jag sa till henne jag är helt allvarligt. Hon trodde mig inte så jag va ju tvungen att visa henne. Så vi gick till Dressman & där va jeansen. Hon skrattade & sa ja du Anna de ska va du till såna saker. Men jag ska ha tjej jeans sa hon helt surt. HAHA. De sista hon sa om detta med jeansen va jävla skit alla jeans du haft på dig är så jävla snygga.

Jo men jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle. :-P

-Flodhäst! :-P

Jag ska till stan nu! :-) Bussen är sen som vanligt. Ska till ÖPV på möte kl 13. Nyfiken på hur mycket jag gått upp. Haha. Ser snart ut som en flodhäst :-P! Ska till systemet sen tänkte jag!

-VILL!!!

JAG VILL HA GODIS!!!! :'( NU!!!! :-)

-Fortsatt utredning!

DR har ringt fortsatt utredning angående min hälsa!!! Inga svar & inga lösningar!!! Har precis duschat. Ligger & ser på tvn. Väntar på Cold Case ska börja.

-Faccebok!

Ingen DR som ringt ännu. Fryser som fan. Skrev lite knasigt på FB. Statusen jag skrev "Vad fan ska man göra?" Kommentera jag fick: "Gå ut i solen" Min kommentar: "Jag vill avreagera mig på någon/något." Kommentera jag fick: "Ta något istället för någon!"

-DR har ej ringt!

Ja jag mår lite bättre idag än igår. Mår bara så illa hela tiden. Har fixat lite nu på morgonen. Ätit en macka till frukost. Dr skulle ringa mellan 8-9 men har inte ringt än. Sånt jävla krångel jämt. Imorgon ska jag till ÖPV diskutera min medicinering. Lagt mig för att vila är så slö. Har inte så mycket mer att skriva just nu.

-Välkommen magsjuka!!!

Välkommen magsjukan! Har verkligen längtat så efter dig! :'( Har inte gjort klart allt som jag skulle idag. Men har ändå avslutat vissa grejor jag började med. Har försökt äta lite men gick inte speciellt bra. Ligger på madrassen i vardagsrummet & ser på tv & är as trött.

-Dator jävel!!!!

Nu har jag gjort klart två saker till som jag påbörjade i morse. Haha chockad över mig själv faktisk. Tyvärr har jag lite små saker kvar att göra. Får se hur de blir med de. Just ni krånglar datorn som in i helvete. Jag hade/har en damp dag & är över allt & ingen stans. När jag har såna dagar som idag så har jag mycket tålamod till vissa saker men till andra finns de inget tålamod. Datorn är en av sakerna som jag inte har något tålamod till idag. Stänger den inte av sig snart kastar jag ut den genom fönstret. Har varit sånt krångel med den. Inte efter att min systers kille fixa den men nu börjar skiten igen.Sköj om jag får installera om den från grunden igen jag som inte köpt en extern hårddisk ännu. Nu ligger de minst 80 000 låtar, 15 000 bilder & massa video, intervjuer på bla. mitt favorit band Qlimax. Tagit evigheter att fixa in allt igen. Har till & med fått saker på Qlimax jag aldrig haft innan.Ingen jävel har en extern hårddisk att låna mig heller. Jag vet inte vad jag gör om jag får installera om den till grunden igen. Då kastar jag verkligen ut de genom fönstret & köper en ny. Den har stängt av sig nu men vet fan inte om jag vågar starta den igen. Jag ska göra ett försök att starta den nu. Ska fråga min syster om hennes kille kan fixa en extern hårddisk billigt han har en del kontakter. Hörs senare.

-Kopplade om ljudet! :-D

Jag är så jävla duktig mitt i allt börjar jag & koppla om mitt ljud när jag redan under morgonen börjar på massa annat. Haha. Som om jag inte börjat på tillräckligt redan. Men ljudet är färdig kopplat. :-) Men allt de andra jag började på i morse har jag inte fortsatt med. Ljudet, tv, datorn & mobilen är viktigast i lägenheten. När de gäller grejer. Elektronik är något jag älskar. Kan inte hjälpa de. Men nu ska jag ta tag i något av alla andra saker jag på börjadat idag.

-DR imorgon!

Dr ringer imorgon angående hur vi ska fortsätta utredningen om min hälsa. Varför jag dricker så mycket osv. Han ska även berätta hur provsvaren är. Hoppas på de bästa. Just nu så tänker jag jävlig positivt. Inget ska stoppa mig. Några provsvar visar ju bara hur jag ligger till sen är de bara att kämpa där ifrån.

-Samtalet på FB!

Va faktisk uppe till ca 4 idag. Jag tänkte en del på samtalet på FB. Jag vet att han inte menade något illa med att pressa mig om M. Jag tror att han bara ville mig väl. Innerst inne är du ju en sak jag måste bearbeta i framtiden. Han vill bara förstå vad jag gått igenom & vad som hänt. Vi är ju vänner & jag har aldrig riktigt berättat vad som hänt. Nu vet han iallafall en lite del av de hela! :-)

-Träning, gym & vikt!

Har även ätit frukost en macka med en skiva ost & fyra bitar gurka. Har faktiskt börjat äta en del men har inte vågat väga mig. :-( Måste komma igång med träningen igen. Men ska byta gym om FSK tillåter det. Stora frågan är om dom godkänner pengarna jag ansökt om. De hoppas jag verkligen.

May. 01, 2013

Sovit otroligt gott. Igår hade jag ett intensivt samtal via FB med en kille. Han pressade verkligen & fick mig att må otroligt dåligt. Men idag är de bra.


Har städat badrummet en del iallafall, sen fixat disken lite & fixat lite med den nya byrån. Idag är en sån dag där jag har damp & hoppar fram & tillbaka mellan sakerna & de brukar sluta med att en av alla saker jag håller på med kanske, kanske blir klar.


Idag har jag sprall i kroppen. La mig för att försöka lugna ner mig lite.