-Berättar när jag är redo!

Har varit hos I med familj & ätit supergod mat, mådde inte så bra så jag fick gå hem. Se om jag orkar gå till dom igen. Ska försöka spela Bingolotto iallafall. Nu vilar jag i soffan & lyssnar på musik. Vet inte vad jag ska skriva mer. Det jag tänker på berättar jag när jag känner mig redo!


-???

Hur ska jag kunna hitta mig själv? Hur gör man? Vad håller jag på med? Jag är så vilsen!  


-Skriver mer sen,

det lovar jag idag!


-Nu vill jag bara... :(

Blev  så jävla deppig nu. Det bara kom. Funderade fram & tillbaka förut på vad jag skulle göra i livet & hur jag vill leva. Sen två sekunder senare så blir jag bara så jävla ledsen. Varför?

 

Har så mycket känslor jag inte får ut. Håller allt inom mig & just nu funderar jag på varför jag har en psykolog? Mår bättre när jag varit där men det håller bara i sig några timmar. Sen mår jag lika kast som förut. Det är bara så jävla tungt. Men vad är tungt? Vissa dagar blir jag som ett litet barn jag bara gråter & vill bara att någon ska hålla om mig. Varför?

 

Nu vill jag bara försvinna!


-Funderar fram & tillbaka...

Många undrar varför jag bara skriver första bokstaven på dom som jag umgås med det är pga. att vissa personer inte riktigt har med mitt liv att göra längre. Jag vet att dom personerna läser min blogg & är så nyfikna på vad jag gör nuförtiden. Har tagit avstånd från en hel del personer efter att jag lämnat M & det är de bästa jag gjort. dom jag har runt om mig nu får mig att må bra.

 

Nu har jag duschat ska snart göra mig i ordning mer för ikväll. :) I morgon kanske J kommer. Har inte hört något ifrån honom. Förstår inte varför alltid jag ska skriva först så varför ska jag göra det idag? Blir bara så ledsen, men det visar ju bara att det inte är något seriöst. Men skit samma nu.


-CRY!

 

-Ombyggnad.

Bloggen är under ombyggnad. Fixar lite då & då. Är rätt nöjd med upplägget just nu. Lovar inte att bloggen blir klar snart. När jag gör något sånt här måste jag känna för det annars blir det bara skit av det. Så ni får ha lite tålamod.


-NYTT LIV 2013!

Imorgon börjar mitt nya liv. :) Det kommer bli så kämpigt i början. Har sagt länge att jag ska göra dessa saker. Har börjat & gjort dom en stund men har inte haft kraften att fullfölja det. Men nu ska det bli av!

 

Sakerna som jag ska uppfylla 2013!

1. Börja träna 3 dagar i veckan!

2. Börja att lägga ner mig på jobbet!

3. Börja med dryckerna!

4. Sluta snusa!

5. Gå ner 10KG!

 


-MUSIK 2012-12-31!

 
 

-MUSIK 2012-12-31!

 
 

-MUSIK 2012-12-31!


 
 

-Bingolotto!

Idag är det Nyår. Önskar att jag kunde fira den med familjen men tyvärr så går inte det. Så jag ska fira den med andra personer som också  betyder mycket för mig. Ska vara hemma hos I & T med C :)! Vi ska spela Bingolotto.


-Vålberg & Polisskolan.

Igår så fortsatte jag att städa köket, tog ner alla julsaker & satt upp nya gardiner. Varför ska jag ha julsaker uppe när man är ensam & julafton har redan varit. Vet att man tar ner julsakerna senare men nu är det gjort iallafall. Hade varit så annorlunda om man bodde tillsammans med någon. Sorterade du saker som jag inte skulle ha matvaror, så jag gav en del till C.

 

Jag & C gick en runda till Vålberg. Riktigt skönt väder.

 

När jag kom hem så fortsatte jag att städa & tog ner saker från viden som jag ska sälja. Som jag tog kort på & la ut på Facebook. Istället för att springa upp & ner på vinden så ställde jag alla saker i sovrummet.

 

På kvällen kollade jag på Polisskolan, fast att den är så gammal så är det otroligt bra & rolig. Behöver skratta så den passade mig bra igår.


-Städat.

Idag så har jag städat en del av köket. Diskat alla saker i skåpen & torkat skåpen inuti. J kom en runda & lämnade tillbaka filmerna Sons of Anarchy. Sen så gick jag till Vålberg & handlade. Det var riktigt halt ute, tog typ en 40 min att gå ner. När jag kom hem fortsatte jag att städa. Nu sitter jag bara här & tråkar.


-Lämna! :(

Att lämna min familj igår va otroligt jobbigt. Har aldrig känts så jobbigt förut när jag lämnat dom. Måste verkligen ta mig en riktigt funderare på vad jag vill, vart jag vill bor & vad jag vill i framtiden. Jag har inget som håller kvar mig här uppe egentligen. Så vad gör jag här?


-Resan hem!

Ja min resa hem igår gick bra. Första bussen så hoppade det på en invandrare i Halmstad som naturligtvis skulle sitta bredvid mig. Han luktade så otrolig mycket svett så jag trodde jag skulle spy. Efter en stund så började han snacka med mig. Ville inte snacka ville lyssna på musik & vara ifred. Men trevlig som jag va så svarade jag han. Efter en stunds samtal så friar han till mig. Gud jag trodde jag skulle gå i taket. Ville bara av bussen.

 

När jag kom till Göteborg så skulle jag byta buss. Hoppades på att inte den äckliga killen skulle med samma buss. Lite tur hade jag :)! Ingen svettig kille skulle med samma buss som mig! Fick sitta helt själv så skönt.

 

När jag kom till Karlstad så va de 10 min kvar till bussen till Vålberg gick. Så jag slapp vänta en timme på nästa buss. När jag sitter på bussen hoppar värdens nolla på. Han fick mig att tänka till ordentligt. Han va inte värd mig. Utan han va & är en stor IDIOT! Tycker så synd om vissa människor. Han är inte värd att vara skiten under mina skor & det menar jag.

 

Han har fortfarande sina jävla byxor hos mig. Har skrivit ett antal gånger till han om dom men han har inte svarat. Så nu har dom åkt i soptunnan! :) Ville han haft sina byxor hade han ju svarat mig & hämtat dom! Vill inte ha hans skit hos mig. Varför ska jag vara snäll & trevlig när han gjorde som han gjorde?! Nej nu pissar vi på denna kille vid namn D! :)

 

När jag hoppade av bussen i Vålberg så kom C med Mario & hjälpte mig att bära. :)


-Sista dagen i Skåne.

Idag så kommer lillasyster E när hon slutat jobba. Då ska vi käka något gott tillsammans. För att imorgon åker jag hem till Karlstad igen. Känns så tråkigt men måste hem till Mario. Vet inte riktigt va som händer mer idag, syrran jobbar till 18 så vi får väl hitta på något under dagen tills hon sluta.


-Hem till lillsyrran.

Vi åkte vi hem till lillasyster F. Vi beställde bredband till mig. Sen åkte vi hem till pappa Baloo igen för att han skulle ta emot en katt. Så nu har han en jättesöt katt här. Pappa lagade mat igår till mig & F. Klyftpotatis, kycklingfilé & béa, otroligt gott. På kvällen så gick vi ner till stan för att F skulle åka hem.


-Julafton 2012.

Igår hade jag en jätte trevlig Julafton med mycket mat, julklappar & skratt. Vi va hemma hos mamma & H. Så mysigt, det var som när man va liten. Pappa Baloo va också där. Här kommer lite bilder.

 


-GOD JUL!

Idag är det julafton tiden går så fort. Idag ska jag & pappa Baloo till mamma, lillasyster E, Lillebror L & sambon H. Vi ska fira där, det gjorde vi förra året också. Kommer skriva mer när jag kommer hem om jag orkar annars skriver jag imorgon.

 

Ha en skön julafton & jag hoppas alla varit snälla ;)!

 

Åter igen GOD JUL!


-Barndomsvännen & S.

Igår så hämtade min bästa kompis mig M. Vi har säkert känt varandra sen vi va 5-6 år. Hon är den som vet allt om mig. Jag fick träffa hennes nya kille & hans dotter. Så trevliga. Vi va till Hyllinge & kollade i affärer & umgicks. Jag köpte mig en väska.

 

Efter ett tag åkte vi ut till Mörarp. Mörarp har jag bott i, i många år när jag var liten, M har också bott där. Vi åkte hem till hennes pappa men tyvärr så va han inte hemma så jag fick inte träffa han. Det är säkert 10 år sen jag träffade honom. Han är så skön. Han är som pappa Baloo.

 

M är en riktigt vän. Oavsett vad X:et gjorde emot henne så ställde hon upp på mig & hon lämnade mig aldrig & fans alltid för mig när jag behövde det. Såna ska vänner vara. Då är man en riktigt vän. Var jobbig att skiljas åt & säga hej då. För att jag vet att det kommer gå länge tills vi kan ses nästa gång. :( Men nu ska vi skärpa oss med att hålla kontakten bättre.

 

När jag kom hem så kom S min brors X. Hon står mig också väldigt nära. Hon är en skön person & så otrolig go. Hon va här rätt länge, tjatade hål i huvudet på mig. ;) "skojar"! Pappa Baloo va nog värst eller hur S?

 

När S skulle hem va bussarna inställda sånt oväder här igår. Så hon gick hem. När hon hade gått så gick jag & pappa Baloo & åt.


-BÖRJA LEVA!

Jag har funderat fram & tillbaka. Jag ska inte behöva ha min blogg läsenords skyddad pga av vissa personer. Jag måste få kunna leva också som en vanlig människa. Att inte vissa kan släppa taget & gå vidare är inte mitt problem.

 

Jag har aldrig haft bloggen lösenords skyddad varför ska jag behöva ha det nu? Jag ska kunna leva ut mitt liv & kunna leva mitt liv som jag vill utan att människor lägger sig i. Vissa vill mig illa & vill bara göra mig så jävla ledsen & förbannad. Ja dom har lyckats många gånger.

 

Men jag har bestämt mig jag ska ha min blogg öppen för alla som jag alltid haft. Ska inte behöva gömma mig & känna mig orolig att människor ska ringa & fråga ut mig om hur jag fått pengar till det, nu har du haft en kille hemma osv.

 

Ska inte behöva leva i ett fängelse & känna mig instängd i mitt egna liv. Jag lämnade han för att jag ville bli fri & förändra mitt liv. Jag är på god väg. Sen att människor är avensjuka på att jag har börjat leva kan inte jag hjälpa & ska inte hindra mig längre från att vara glad & lycklig.

 

Mitt nya liv börjar i Januari. Mycket förändringar, hoppas på mycket lycka & framgång. Jag har verkligen bestämt mig, sluta snusa helt. Har sagt det länge & hållit upp i veckor men sen börjat igen. Men nu menar jag allvar. Börja på allvar med att lägga ner 100% på min träning & på jobbet. Fokusera på saker jag alltid velat göra men blivit hindrad, rent ut sagt gör vad fan jag vill utan att någon kan tycka, trycka ner mig & göra så att jag får ångest för vad jag gjort. Jag ska börja leva. Det är på tiden.

 

Mellan 7-8 år så har jag varit instängd i mitt egna liv. Jag är 24 år, jag ska ha levt livet nu kan man säga. Jag har aldrig fått vara ungdom utan bara vuxen.

 

Det är tid för mig att blicka framåt & på hur jag vill leva mitt liv & med vem. Ja med vem jag vill utan att jag ska känna mig orolig för att någon ska förstöra för mig. Träffar man någon så får jag ju sätta mig ner & berätta hur läget ligger till & vad jag gått igenom & går igenom sen får man hoppas på att personen inte tar avstånd. Men det är alltid en risk för det och de måste jag vara beredd på.

 

Jag ska börja leva! Jag ska bygga upp mitt självförtroende & bli gamla Anna! Anna som gav sig fan på allt & aldrig gav upp! Anna  som viste vad hon ville & vad hon ville ha!


-Väla & lillasyster E.

Idag har jag varit på Väla med lillasyster E. Hon handlade nyårskläder & hon bjöd på mat. Sen så skulle hon börja jobba & då tog jag bussen hem till pappa Baloo igen. Så nu sitter jag här & skriver & pratar med han. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vet iallafall att det är mycket på tvn.


-Lillasyster F.

Igår så var pappa & jag & hälsade på lillasyster F & hennes pojkvän L. Efter det så gick vi till Ö&B & handlade lite. Sen så gick vi till Willys & handlade mat med pappa. Tog bussen hem till pappa med maten. Sen gick vi ner till stan & käkade & kollade i affärer.

 

Min lillasyster F & jag har aldrig haft så bra kontakt. Men på senare år så har den blivit otroligt bra. Det är så otroligt roligt.


-Resan ner!

Den 19e så tog jag bussen in till stan & mötte T, vi käkade frukost på MC. Gick lite på stan & kollade i affärer. Sen stack hon iväg på möte. Medans hon va på möte så gick jag & handlade de sista julklapparna & köpte nya töjnings ringar till örona.

 

Sen kom C in till stan vi gick till MC & åt lunch efter en stund kom T. Sen drog jag & T till busstationen för att jag skulle påbörja min resa hem till Skåne. Resan gick bra ner. När jag bytte buss i Göteborg & när vi kom lite innan Halmstad så fick vi stå still en bra stund på vägen pga av någon olycka. Så bussen va lite försenad till Helsingborg men vi kom fram.

 

På Knutpunkten så väntade mamma, pappa Baloo, min lillebror L & lillasyster F. Så skoj att träffa dom. Mamma körde hem mig & pappa till pappa för att väskan va så jävla tung. När jag hade landat hos pappa så gick vi ut & åt en bit mat.


-Den 18:e December.

Den 18e så bakade jag lussebullar till pappa & packade. Hyresvärden kom förbi också med fler nycklar till mig. Jag packade mina väskor. Som vanligt så packade jag det så tungt så att jag nästa inte kunde bära det.


-Z, nyckel & Mario.

Hann aldrig träffa Z. Hon skulle åkt hem igår men åkte tidigt i morse istället. Jag skulle följt med in & sagt hej då till henne. Men fick sms:et så sent av C så att jag hann inte med bussen tyvärr. Får träffas nästa gång hon kommer istället.

 

Idag är det en del som ska göras. Jag ska lämna Mario hos C. Sen ska jag antagligen in till stan & kopiera min nyckel så C kan få en till lägenheten. Sen ska jag väl börja så smått att kolla så att jag har alla kläder i ordning som jag ska ha med  alla andra saker.

 

Skulle ha träffat T idag men hon mådde inte så bra så det blev inställt. Träffar henne på onsdag innan jag åker. Vi tänkte äta frukost på MC, sen ska jag gå & handla en del julklappar & fixa lite. Sen går ju min buss 12:45 då börjar min resa till Skåne. Tiden gå fort.


-Spydde. :(

Igår storstädade jag & när jag precis skulle sätta in skurmoppen så spydde jag ner lägenheten. Så de va bara att ta fram sakerna igen & se glad ut. Idag åker Z hem, har inte hunnit träffa henne än. Men ska se om jag hinner en runda idag. Dom hade haft fullt upp igår. Se om man hänger med in till stan & vinkar av henne. Tror det blir så. Skulle ha träffat Z & C igår men dom hade inte plogat här ut, hade kommit jätte mycket snö så alla tre bestämde sig för att träffas idag istället. Dom hade inte plogat borta hos dom heller. Har inget bättre för mig om man säger så & vill verkligen träffa henne händer inte ofta att hon är & hälsar på. Håller på att tvätta lite.


-T, J, C & Z.

Igår så va jag till stan & träffade T. Jag va till Apoteket & beställde medicin tills jag ska åka till Skåne. Sen va jag & fixa ut min biljett. När jag kom hem så dammsög jag & plockade lite. J kom igår & jag hjälpte han att klippa hans hår.

 

Idag ska jag storstäda tänkte jag om jag orkar. Sen ska jag försöka att ta mig bort till C & träffa henne & Z. Hon kom från Örebro igår. Va ett bra tag sen jag träffade henne sist.


-Stiftelsen.

Ska på Stiftelsen den 22 Februari 2013 med T.


-Käkkirurgen 2 gången.

Idag så va jag till käkkirurgen igen. Gick väl bra skulle jag tro. Som förra gången när jag va där så har jag otroligt ont. Han trycker ju & känner o.s.v. När jag kom dit idag hade jag inte det minsta ont men efter & nu har jag ont så jag kan grina alltså. Det är hemskt.

 

Skulle varit till psykologen idag men ställde in det. Orkade inte vara i stan från 7-15. Hade käkkirurgen kl 8:45 så va klar ca kvart över nio. Vad skulle jag sen ha hittat på till kl 15? Nej jag pallade inte att vänta så jag drog hem.

 

Nu har jag plockat lite hemma. Pratat med hyresvärden men han skulle ringa upp sen. Pratat en del med pappa & C. Ska möta henne sen. :) Sen får jag se vad det blir idag.

 

Imorgon ska jag träffa T & jag måste till Apoteket & beställa mina mediciner. Dom brukar aldrig ha dom hemma tyvärr åker ju ner på onsdag så de tar minst två arbetsdagar för att få medicinerna levererade till Apoteket. Så ett måste.


-DR.

Igår skulle jag ha jobbat men jag har tagit semester till Januari. Mår så illa, ont i huvudet, är yr & fryser hela tiden. Så va till DR idag igen va där förra veckan också. Han gjorde en grundlig undersökning & tog massa blodprover på njurar & så. Vet inte hälften av vad de va för prover jag bara tog dom.

 

Först kom jag in till provtagningsrummet & killen där säger ja det va bara ett urin här. Ja bara nej det är blod du ska ta av mig. Nej säger han det är urin, vi skrattar. Efter en stund kollar han i datorn igen då hade dom andra proverna kommit.

 

Har tagit så mycket blod & urin hos han så vi är lite skämt samma i mot varandra. En del prover hade försvunnit i datorn. Så DR kom in & sa att han fick sticka mig igen. Vi bara skrattade. Jag säger till han som tar proverna ja när du ändå håller på så ta allt blod & ta lite från fötterna också. :) Vi skrattar. Han är så skön på något vis. Urinen som han börja tjata om va för urininfektionen jag hade för en vecka sen. Skulle tillbaka om 3 veckor & ta ett nytt. Så den läkaren hade redan beställt ett. :) Ska dit om 2 veckor & ta de urinprovet.


-Örebro.

Åker ner till Skåne den 19e. Ska bli så roligt att träffa min familj. Mina syskon har fixat julklapparna till familjen så allt är typ klart. Jag ska bara köpa till F & E.

 

Sitter & kollar på lite olika tatueringar. Ska göra någon ny till snart tänkte jag. Ska tatuera över dom jag har på hanlederna. Men vet inte med vad än.

 

Nu har hyresvärden varit här. Fått nytt lås & ny karm. :) Äntligen säger jag. Skönt att ha det fixat. Han ska bara fixa något mer sa han. Men ingen kan komma in på fel sätt nu. Kan man känna sig lite tryggare. Men helt trygg kommer jag aldrig känna mig efter allt som hänt.

 

Åkte in till stan & mötte upp C. Hon har varit i Örebro under helgen på bröllop. När vi tog bussen hem så körde busschauffören som om han hade stulit bussen mådde skit illa. Så jag fick hoppa av i Vålberg centrum tillsammans med C hon skulle till Preem och köpa cigg. Har aldrig hänt att jag mått så illa att jag har behövt gå av bussen där jag inte ska.

 

Imorgon är det jobb som står på listan. Sen vet jag inte vad som händer.


-UPP & NER!

Nu har jag tvättat klart & allt hänger. Jag är så förvirrad så det finns inte. Vad är det som händer i mitt liv just nu? Allt är ju verkligen upp & ner.  Ska ta & se på Sons of Anarchy senare idag & ikväll ska jag se Solsidan sen blir det Law & order: Special victims unit. C kommer hem idag, skönt ska det bli. Ringde henne precis hon kommer hem jätte sent. Jätteskoj nej verkligen inte.


-Pansionärsjävlar på semester.

Jag plockade & dammsög igår. Fixat lite på vinden. Efter det kom J ett tag. Jag fick även sålt lite saker till en dam  från Edsvalla hon hämtade sakerna igår. Jag & J skulle till Vålberg så vi fick skjuts av henne ner sen så gick vi hem.

 

När jag kom hem igår tände jag en del ljus kollade en stund på Animal Planet. Väldigt intressant kanal. :) Sen så kollade jag på Pansionärsjävlar på semester så underbart program så det finns inte. Man få skratta rejält när man se på det. Efter det kollade jag på Scary Movie det är en så dålig film så den blir bra. Man skrattar en del till den också.

 

Idag så vet jag inte vad som händer. Ska tvätta tänkte jag sen får vi se. Gå ut & gå en runda ska jag iallafall göra i det dina vädret.

 

Till veckan kommer hyresvärden & fixar min ytterdörr & byter lås. :) Ska bli så skönt.


-Tatuering & inbrott.

Torsdagen började med att jag va till käkkirurgen. Han konstaterade att eftersom att jag har så mycket problem med käkarna så ska jag få träffa Sverige bästa käkkirurg men det kan dröja ett tag för han har så många patienter. Men allt är på g. Ska tillbaka på torsdag igen.

 

Jag tatuerade mig i torsdags. Ville tatuera en djävel på halsen men tatueraren hade hittat en bättre tatuering som jag verkligen super gillar.

 

När jag kom hem i trosdags hade jag haft inbrott i lägenheten. En del blev stulet som mediciner. Riktigt obehagligt måste jag säga. Så till veckan ska hyresvärden fixa min dörr & byta lås. Då kanske jag känner mig lite mer tryggare för vi hoppas.

 


-Inte mkt sömn!

Idag så vaknade jag innan klockan ringde. Så jag hann fixa en del innan jag skulle ta bussen. Det har snöat en del under natten. Va till jobbet T va med kopierade ett kvitto som jag ska skicka in till kommunen. Sen så åkte vi, satt en bra stund på busstationen & väntade på att min buss skulle gå hem.

 

Nu är jag hemma. Jag har varit till vinden med en del saker, sen har jag bytt gardiner i sovrummet. Jag lagade omelett till lunch. Det snöar rejält, men när jag gick från bussen & hem va de riktigt behagligt ute så funderar på att gå en runda senare. Ska snart diska.

 

Imorgon ska jag först till jobb, sen ska jag till käkkirurgen sen ska jag antagligen tatuera mig om allt går som det ska. Ska handla en del julklappar & lite annat. Betala räkningar. Beställa biljett till Skåne. :)

 

Så trött idag inte sovit speciellt mycket i natt. Mycket tankar kom upp när jag Smsa lite med J igår. Gamla saker, som man vill glömma typ men det kommer man aldrig göra.


-Tatuering på torsdag.

Har bokat tatuerings tid & blir allt som planerat så tatuerar jag mig på torsdag klockan 14. :) Tatueraren ska rita en tatuering så får vi se om jag gillar den. Han är riktigt grym på att rita. På morgonen ska jag först jobba sen ska jag till käkkirurgen & sen tatuera mig så fullt upp på torsdag.


-Vålberg med J.

Var ute & gick med J till Vålberg förut, men sen så ville han ta bussen så vi tog bussen. Skulle åkt ner med C förut igen till Vålberg men jag ville gå ner & inte åka buss så hade jag även missat hennes mess. Så det blev inget. Har kollat på förra veckans Sons of Anarchy, svin bra serie. Man längtar så tills nästa avsnitt kommer så de finns inte.

 

På torsdag ska jag boka biljett till Skåne. Betala lite räkningar & köpa julklappar. :)

 

I morgon ska jag träffa T vi ska väl äta frukost på Mc. Sen blir det jobb ett tag tänkte jag. När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra. Gå ut & gå en runda om jag orkar & byta gardiner. Köpte nya gardiner på jobb idag som jag har tvättat & tänkt hänga upp.

 

I helgen åker C till Örebro hon ska på bröllop. Gud vad ska jag hitta på då? Baka bullar till pappa kanske, städa & tvätta. Vad ska man göra sen då? Gå ut & gå ska jag göra. Det är ett måste om det är så fint väder som det varit dom senaste dagarna.


-Tatuering på G igen.

En ny tatuering är på g, en på andra sidan halsen är det tänkt. :) Jag hoppas han får tid innan den 19e. Vore super bra. Vad det blir avslöjar jag inte nu. Utan ni får se när det är klart.


-Krångel igen!

Som vanlig krånglar M med pengarna, han ber om ursäkt varje månad & säger att han ska sluta. Men det är samma visa varje månad är så jävla trött på det. De är väl bara att betala & se glad ut? Han ska bara vara glad att jag lånat ut så mycket pengar till han. Han ska vara tacksam inget annat. Han betalar ju inte så stor summa varje månad heller, kommer ta en evighet för han att betala allt. Han ska bara vara glad att jag gått med på så lite varje månad.


-DAMP!

Har haft DAMP sen igår typ vid 18, är så rastlös & uttråkad. Igår flög jag fram & tillbaka i lägenheten. Mitt i allt när jag snackar med någon så kommer de upp såna jävla knäppa saker i huvudet. Som igår när jag pratade med C i telefonen va jag tvungen & be henne vänta för att skriva ett meddelande till J & fråga om han gillar nya ostbågar eller ostbågar som legat framme en dag. Det va ett otroligt viktigt samtal vi hade, men mitt i så kommer bara såna knäppa frågor upp & då måste jag ställa dom.

 

Människor skrattar åt mig, T skrattar ibland så hon får tårar. Brukar fråga mig vart får du allt ifrån. Men jag vet inte vart de kommer ifrån. Men kul att se att människor kan skratta åt de, jag skrattar ju själv så jag grinar ibland. Ha ett så seriöst samtal & så kommer bara en sån jävla fråga om något helt annat. De är ju inga vanliga frågor oftast utan de är såna sjuka frågor.


-42 MIN.

Idag va jag på jobbet i ca 42 min tror jag. :( pallar inte att vara där. Men jag går dit i alla fall. Hade det varit för ett år sen så hade jag inte gått dit utan bara stannat hemma inte hört av mig eller något till dom. Helt enkelt skitit i det totalt. Så jag gör ju framsteg.

 

Som jag tjatar om käkkirurgen känns det som. Är så nervös så det finns inte. Löjlig jag som är så tuff annars. :( Men inte nu. J ska antagligen med mig dit. Om inget annat händer & dyker upp för henne. Hon har en så söt dotter så de finns inte, riktig gullunge. Har fixat med julkorten nu, sen har jag fixa papprena till FSK. :)


-Så sant. :)

 

-Vålberg.

C & jag gick till Vålberg idag, svin kallt. När vi hade gått halva vägen ca så kunde jag inte känna mina lår. Dom va så frusna. Handlade en del mat & så. Sen tog vi bussen hem eftersom att de va så kallt & jag hade handlat en del.

 

Imorgon är det jobb som gäller. :)! Sen vet jag inte vad jag ska göra. Har betalat en del räkningar idag. Återstår att se om jag får mina pengar av M på torsdag. I slutet av veckan ska jag beställa biljett till Skåne tänkte jag. :)

 

J va förbi förut & lånade mitt busskort. Så han kommer snart med det igen. Pratat  med C en bra stund i telefon. Hon är så go. Hon är ett diagnos barn hon också, så känner att vi är rätt lika så lätt att prata med henne.

 

Sitter & lyssnar på musik & har tänt en del ljus. Så mysigt, men ensamt. Mario är ju i alla fall här. Lite sällskap. Men han förstår nog vad jag säger till han men jag har inte lärt mig hans språk än. Ansökt till en kurs i kattprat. Så vi kan förstå varandra :) *SKOJAR* :):)


-Lördags & Söndags.

J va här i lördags. Hade rätt skoj. :) Han kom igår också så vi gick en runda ner till Vålberg. Sen så gick vi hem till han. Senare på kvällen kom han på att han skulle till Nyängen & köpa mat. Så han kom förbi en runda till för att hämta en mössa. Men de blev aldrig någon promenad för han. Han va så trött. Haha.. Han är så skön! :)


-Roliga Baloo.

Pappa va roligt idag när vi pratade i telefon. Vad ska du göra idag fråga han? Mitt svar: jag vet inte. Pappas svar tillbaka: Ja du kan ju komma hit. Efter en stund kom han på att det gick ju inte vi är ju 48mil ifrån varandra det glömde jag. :) Han är för go min lilla Baloo.

 

Saknar han enorm mycket. Han är veklingen en sån pappa som alla borde ha. Han har liksom alltid funnits där för mig. Oavsett om jag har gjort saker som en pappa inte ska acceptera så har han aldrig svikit mig. Utan han har stått vid min sida & lotsat mig på rätt spår igen. De är jag så glad för. Hade inte klarat mig utan pappa. Det är inte bara något jag skriver utan jag hade inte det. Vi är så lika.


-30 MIN!

Ja det är -20 typ eller nått. Jag fryser som jag jämt gör. Har varit i stan idag & T ca 30 min sen åkte jag hem igen. Får snart pengarna från försäkringen på min gamle mobil.

 

Jag jul fixade lite igår. Ska baka kanelbullar innan jag åker ner. Pappa vill ha det. Så jag bakar det här hemma & tar med ner. Sen så när jag kommer ner ska jag baka lussebullar till han.

 

Ska till käkkirurgen på torsdag, känns skönt men ändå nervös. Vad ska dom göra med mig?


-Känsligt.

Allt känns så jävla onödigt att göra. Kan lika bra ligga kvar i sängen när man vaknar & sova hela dagarna.

 

Allt tar sån jävla tid. Så mycket som ska göras men inget händer. Ska sätta mig ner och göra en lista nu på vad som ska göras. Då kan jag stryka en efter en från listan när det är klart. Vill här ifrån och det är nu! Varför sitter jag i jävla Vålberg & blir gammal? Kan väl inte vara så jävla svårt att fixa lägenhet. Det finns underlag för varför jag inte ska bo här & att jag mår bara sämre och sämre för varje dag som jag bor här.

 

Kan lika bra skita i att betala hyran & bli uteliggare i stället. Då kanske människor lyssnar & tar en på allvar. Vad ska man göra för att människor ska lyssna? I hela mitt jävla liv har jag fått kämpa för att myndigheter ska lyssna. När jag ska lyssna på dom är det jävligt viktigt, men när dom ska lyssna på mig händer inte ett jävla skit.

 

Ska man behöva kämpa såhär mycket som jag gjort och gör? Hur mycket orkar en människa? Jag är 24 år & börjar ge upp hoppet & livet. Ska det behöva gå så långt? Alla har motgångar jag vet men alla klarar olika mycket.

 

Kommer jag alltid känna de tyngre inom mig? Den känslan att man aldrig duger, man kan inget, man är inte värd skiten under skorna på människor. Den lessna känslan som finns i själen jag har känt den sen jag va 6 år. Den kommer aldrig försvinna hur mycket jag än vill.

 

Allt det tunga, all lessenhet, all ångest & all ilska jag har inom mig för att det ska försvinna en stund så  ända sättet för mig är att skära mig. Men inte gjort det på år, men tanken finns där. Jag vet att allt släpper för stunden & en timme framöver kanske men sen är all smärta & allt tillbaka igen. Men varje gång man skär sig så hoppas man på att allt ska släppa för alltid. Men så har det aldrig varit för mig.

 

Tänk er själva att ständigt gå runt & må dåligt. Tänk er själv att aldrig kunna känna sig bra. Jag kommer aldrig bli hel av allt som hände när jag va liten. Vissa saker som hände när jag va liten tror jag gör att jag mår som jag mår idag. Det kommer aldrig släppa och det kommer alltid finnas i mina tanka om jag vill eller ej. Önska bara jag kunde spola tillbaka tiden från jag va 7-13 om det gick hade jag kanske fått må som dom flesta gör.


-Mår illa.

Trött, fryser, mår illa & har ont i huvudet. Måste komma ut. C & jag ska gå ner till Vålberg sen tänkt vi när hon slutar jobb. Hon ska ta med sina söta hundra. Ena hunden ska hon snart avliva tyvärr, men han har det bättre där uppe. Känns för jävligt att skriva så men både jag & C vet att det är så. Han har varit sjuk länge.

 

Funderar på att köpa mig en snus när jag kommer ner till Vålberg. Men vet inte än. Imorgon är det första advent. Tiden går fort. Jag har inte tagit upp julsakerna än. Tänkte göra det imorgon om jag orkar.

 

Måndag ska jag inte till stan & träffa T en stund, sen får vi se vad det blir. tis, ons & tors blir det jobb.


-Tatueringarna från i ons!

  
Armen är inte helt klar men de kommer.
 
 

-Bilder på mig 2012-11-30


 
 
     
 

-Paff.. :)

Idag gjorde en person mig så otroligt paff men glad som hörde av sig. Alla mina nr försvann från min mobil så jag hade inte hans nr kvar. Har ju fått fråga alla om deras nr igen. Har inte riktigt våga höra av mig till han. Hänt den del mellan oss. Skäms en del.


-Ja vad har hänt den senaste tiden?

Jag har tatuerat mig igen. Blev mina fötter denna gången. På ena står det jag är trött på andra jag också!!! Sen så har jag gjort en glad gubbe på mina pekfingrar. Sen gjorde vi nästan klart den på höger arm det är inte mycket kvar på den nu.

 

Va till psykologen i torsdags. Mycket att ta upp, mår inners inne inte så bra. Varför vet jag inte. Vissa dagar mår jag så otroligt bra andra daga mår jag bara skit.

 

Tappat lusten till allt!