-Nästa vecka händer detta.

Nästa vecka så ska detta göras. Måndagen är röd dag och då är alla lediga. Tisdag är det Solareturen. Onsdag är det HAB klockan 11 och även träning med Ronny. Torsdag är det Solareturen. Fredag är en STOR dag då tar min bästa lillasyster studenten. Tyvärr så kan inte vi delta.


-Dagarna framöver.

Imorgon är det träning som gäller med Ronny. Skönt. På torsdag är det röd dag och då är alla lediga, skönt. På fredag vet jag inte vad som händer. Under helgen är det inget speciellt som händer skulle jag t11ro.


-Tis 31 maj 2011

Idag är det Solareturen som gäller. Känns skönt. Men igår när jag kom hem så tänkte jag gud fan inte Solareturen, jag ställer in. Men idag känns det bättre. Var nog bara så för att jag var trött igår.

 

Ska till Apoteket idag och hämta ut min nya medicin. Min sköterska från psykiatrin ringde igår och berättade att doktorn satt in en ny sort. Så hoppas att den fungerar bra. Ska börja med den idag har jag tänkt.

 

Sen ska vi åka till Tommy Mats pappa som är själv i Säffle och kolla till honom, han är handikappad och har hemtjänst så vi ska åka dit nu när Kerstin ligger på sjukhus. Hon opereras idag, så vi ska väl dit efter att vi varit i Säffle. Hoppas på att det går bra.


-Akuten för Mats mor.

Igår så skulle jag ha tränat men jag fick förhinder. Jag städade hela lägenheten igår och gjorde fint. Vid 16 tiden så ringde Mats mamma och frågade om vi kunde möta henne på akuten. Vi åkte in och mötte henne. Hon hade ramlat och slagit sig. Så idag ska hon opereras. Hel armen är ett stort benbrott.

 

Vi var hemma vid 23.30 ca. Vi åkte vi in om mc för att äta innan vi körde hem, när vi kom hem så duschade jag och sen var det bara sängen som gällde för våran del.


-Gud vad tiden går.

I torsdags den 26 så var jag till Sloareturen som vanligt. Chefen hade möte hela dagen typ så jag gjorde inte så mycket. Hittade en del krukor och så som jag köpte. Dagen var riktigt hyfsad om jag säger så.

 

Fredag den 27 var Mats ledig från jobbet. Vi mötte upp Ann-Sofie på Ikea och gick med henne där. Vi åt och hade det super mysigt och trevligt. Vi handlade lite saker. Vi tvättade när vi kom hem istället för att göra det på lördagen eftersom att då skulle vi till Säffle.

 

Lördag den 28 var vi i Säffle hos Mats mamma och pappa. Vi var till Erikshjälpen och handlade en del saker, det var halva priset på allt där. För dem fyllde 100 dagar tror jag det var. Efter det var vi till en annan loppis, där var inte så mycket men vi köpte halkskydd till mattorna. Efter det åkte vi till Fixer den nya affären som öppnat i Säffle och handlade lite.

 

När vi kom hem till Kerstin bjöd hon på smörgåstårta. Det var ju morsdag på söndagen så Mats firade henne på lördagen istället så vi slapp åka ditt på söndagen också. När vi hade ätit monterade vi ner en bokhylla Kerstin hade köpt och bar upp den till övervåningen och där monterade vi upp den igen. Hon ska ha sin symaskin på den.

 

Söndagen den 29 så åkte vi till OBS köpte några julklappar ute tidigt i år men bättre det är att vara ute för sent. Vi åt tacos. Och jag fixade med loppis sakerna på vinden. Pris märkte och så.


-Lön & HAB.

Idag ska jag till HAB mycket möte denna veckan känns det som. Ska vara där klockan 11. Ska möta Ronny klockan 10 och gå en runda i stan tänkte vi. Denna vecka jobbar Mats 14-22. Det är rätt skönt att vara själv men i mellan åt blir det jätte tråkigt men har jag bara något att göra så tänker jag inte på det.


Idag får Mats lön. Vi har en räkning kvar att betala för denna månaden, känns skönt. Mats betalar nog in den eller så blir det jag som vanligt. ;) När jag kommer hem idag så vet jag inte vad som händer. Plockar väl lite som vanligt.


-Tis den 24 maj 2011.

Mötet på psyk:
Mötet igår gick bra. Det var en ut vadering av medicinen Concerta. Pulsen var lite hög, men vikten var riktigt bra. Och mötet för en gång skull gick jättebra. Annars när jag ska göra dessa ut vaderingarna så brukar jag vara på ett jävla humör, jag verkligen hatar dom.


Skulle ha gått en runda med Ronny igår men kände att mötet var viktigare. Skulle även ha mött Jonna och fyllt i papper, men det blir nästa vecka istället.


Jag var även på Solareturen igår och det var riktigt skoj. Jag köpte två svarta Ikea hyllor som jag fick för 37:- billigt och bra. Dom borrade jag upp när jag kom hem igår. Så de sitter i sovrummet.


Hittade även jättefina skor till min lillasyster som ser helt nya ut. Som jag köpte. 3 par faktiskt. 2 av dem vet jag att hon vill ha men det tredje vet jag inte. Men innerst inne när jag kollar på dom nu så tror jag inte hon vill ha dom.


-Nu händer det saker.

Den 20 maj var vi till Säffle och kollade in en ny affär som öppnat där. Vi fick två serviser av Kerstin och vi köpte nya bestick. Vi köpte även två serviser till som vi skulle ge bort i julklapp tänkte vi. När vi kom hem så var våran service sönder. Så den 21 maj på lördagen kom Kerstin hit och hämtade talriken som var sönder för att lämna tillbaka den. Vi passade på att åka en runda till Gengåvan också ner Kerstin ändå var här.


När vi kom hem efter Gengåvan så gjorde jag och Mats mat och då när vi hade lagt upp mat på en av tallrikarna så var den helt konstig. Det var bara tillbaka med den talriken också. Kerstin skulle på möte i stan dagen efter på söndagen alltså så vi åkte in till OBS Bergvik och mötte Kerstin där och  lämnade den tallriken till henne också. När vi kom hem så bestämde vi oss för att lämna tillbaka alla serviser och få pengarna tillbaka. Dom två serviserna som vi skulle ge bort i julklapp skulle ju inte öppnas från i december och skulle det vara något fel på dom hade det inte gått att lämna tillbaka.


Så på måndagen åkte vi till Säffle och lämnade tillbaka allt och fick pengarna tillbaka.


Skulle även ha tränat med Ronny men skulle på läkarbesök på psyk klockan 13. Och det mötet behövde jag kraft för att gå på. Glömde naturligtvis bort mötet och missade det. Klant skalle. Så dom ringde efter mig och frågade vart jag var. Men jag fick en ny tid nästa dag.


-Vad har hänt & inte hänt?

Hej var ett bra tag sedan, vad har hänt och vad har inte hänt? Har känt mig riktigt deppig sen pappa åkte hem men det börja reda upp sig nu.


-Pappa åkte hem idag.

Igår så var jag och pappa in till stan och köpte väggfäste till teven och när vi kom hem så tvättade vi och satt upp teven. Blev riktigt bra.


Nu idag har vi varit och lämnat pappa i Grums han skulle med tåget hem idag. Känns tråkigt att han lämnar oss. Har varit riktigt mysigt att ha han här. Men det kunde ju varit roligare utan allt bråk mellan oss.


Idag är det tid för Solareturen inte speciellt roligt, har verkligen ingen lust att åka dit idag. Har betalat en del räkningar och har hämtat tvätten i tvättstugan och lagt in den. Mats har precis lagt sig för att sova.


-Vad ska jag skriva?

Vad ska jag mer skriva, jag känner mig förvirrad när jag inte kan hjälpa pappa. Han mår inte bra och är hur förvirrad som helst. Han vet inte vad han vill, han kan inte säga ifrån och tänker på alla andra istället för sig själv.


Är det inte tid för honom att leva sitt liv och få må bra? Jag säger till honom att han ska tänka på sig själv och göra det han mår bra av och vill och inte tänka på alla andra. Han är faktiskt 52 år och har inte haft ett lätt liv. Han är värd att få må bra och det är tid för det nu. Man vet aldrig hur lång tid han har kvar heller. Han har ju inte den bästa hälsan om man säger så.


-Måndag den 16 maj efter träningen.

Såhär känner jag efter träningen:
Det var skönt att träna, men känner att det va riktigt misslyckat idag och att jag bara klagade. Är inte alls nöjd och allt kunde varit mycket bättre. Skit dag idag och jag kan uttrycka  mig så. Nya tag på onsdag.  


-Måndag den 16 maj.

Såhär känner jag innan träningen idag:
Jag är rätt trött och skulle helst vilja ligga kvar i sängen och bara sova. Men jag är uppe och ska kämpa mig iväg och träna med Ronny. På ett sätt ska det bli skönt men på ett annat sätt känns det rätt jobbigt.


-Detta händer i veckan.

Denna veckan jobbar Mats 22-06 så han gick på igår klockan 22. Pappa är ju här så det är skönt att ha någon här när Mats är borta måste jag erkänna.


På torsdag kommer pengarna in på kontot och skönt är det. Så man kan röra sig lite mer fritt. Imorgon tisdag är det stängt på solareturen så jag ska inte dit. Onsdag är det träning i Grums med Ronny och på torsdag är det solareturen.


-En lugn helg.

Helgen har varit jättebra. Vi har varit ute och gått en del jag och pappa. Sen så har vi varit till badplatsen och gått lite. I övrigt har vi mest varit hemma och tagit det lugnt, kollat på tv och lagat mat.


Mats var till Säffle i lördags för att gå ut med sin pappa som sitter i rullstol. Men det blev inte att han tog ut Tommy, vet egentligen inte varför för det var därför han var tvungen att åka dit för att han hade lovat att gå ut med honom. Istället gick han och hans mamma på marknaden. Men så är det. Nog pratat om det.


Igår så skulle vi se på film alla tre. Vi gick igenom minst en 5 filmer och alla hade vi sätt. Så tillsist orkade vi inte att gå igenom fler så vi kollade bara på teve.


-Mats & Tommy.

Imorgon hade vi bestämt att åka till Säffle och gå ut med Tommy, Mats pappa. Han har inte varit ute något alls sen han hamnade i rullstol. Lite dåligt tycker jag, men det är som det är. Men jag stannar nog hemma för att pappa är här. Vi bor ju 50 mil ifrån varandra nu så jag träffar han inte så ofta. Så det blir att Mats åker ensam. Det behöver Mats och Mats pappa att vara med varandra lite själva. Det är ju ändå son och far. Så kan jag vara med pappa lite.


-Helg, helg & helg.

Idag är det fredag och äntligen helg för oss alla. Ledighet. Pappa är ju här så vi har varit ute och gått sen klockan 10 idag kom hem 12.30 ca. Riktigt skönt måste jag säga. Få rutin på den rundan vi gick skulle vara riktigt skönt. Och fint väder är det, små regnade lite men det var mest skönt.

Ikväll ska vi ut och grilla om ingen ändrar planerna. Till badplatsen har vi bestämt. Men man vet aldrig vad som händer. Regnar det så blir det ju inget.

Jag och pappa ska göra maten idag. Det blir potatismos, fiskpinnar & lingonsylt.


-Den 12 maj 2011

Idag var jag på Solareturen var faktiskt där till 14.30 för att pappa och Mats skulle hämta pappas nya säng. En helt ny 120 säng för 280:- billigt, den var inplastad och allt. Så nu står den på våran vind så länge tills pappa och Emma flyttar upp. Jag prismärkte en del och fixade med lite allt möjligt.

När vi kom hem så gjorde pappa middag och det blev kotlett, brunsås, potatis, grönsaker & lingon. Riktigt gott måste jag säga.


-Kuratorn gick bra.

Hos kuratorn gick det bra. Grät en del och så. Jobbigt att gå igenom vissa saker.


Fick även sålt byrån eller skänken jag haft till försäljning.


-Kuratorn idag.

Idag ska jag åka med bussen 10.25 ca från Vålberg in till stan ska träffa kuratorn och snacka. Va ett bra tag sedan sist och ska bli skönt att komma dit idag.


Skulle ha träffat Ronny tidigt i morse i stan och gått en runda men jag valde att ställa in det idag pga av att jag är ute och går med pappa varje dag när han är här, också för att jag var otroligt trött.


Senare idag vet jag inte vad som händer…


Vi ska äta kyckling och ris idag i alla fall.   


-En underbar dag.

Igår var jag till Solareturen och det gick riktigt bra. Jag prismärkte alla krukor och så, var ute i trädgården hela dagen eller vad man ska kalla det. Köpte med mig lite stearin ljus och så hem & ett par skor.


När jag åkte hem så gick jag va nere i Vålberg och gick till Apoteket där pappa va sen så gick vi hem tillsammans. Riktigt skönt med en promenad i alla fall. När vi kom hem så gjorde vi makaroner och köttfärssås till mat. Sen så kollade vi lite på lägenheter till pappa och Emma.


Lite senare så kom grannen Jens på besök och satt och pratade lite och köpte en av lamporna jag hade lagt ut för försäljning. Gick och la mig tidigt igår mådde inte jättebra.


-Pappa kommer =)

Pappa sitter på bussen på väg upp till oss. Ska bli roligt att han kommer har längtat så. Gått och räknat ner dagarna. Han ska kolla på lägenhet och så. Emma & pappa ska flytta upp när Emma tagit studenten. Ska bli riktigt roligt att dom gör det. =)


-Sjuk.

Idag är det måndag och vi skulle ha tränat jag och Ronny men hans dotter är sjuk så det blev inget. Tråkigt nog men så är det. Så jag har fixat lite med datorn idag. Sen så har jag fixat med annonser och så. Har även diskat och ska snart gå upp på vinden och ta lite kort på möbler och lägga ut för försäljning. 


-tor,fred,lör & sön.

Solareturen i torsdags köpte lite krukor och plastblommor. Jag prismärkte en del saker och fixade med plastblommor och så. Var riktigt roligt faktiskt.


Fredagen var Mats ledig så han körde ner min klockan 8.00 till vårdscentalen i Vålberg för att jag skulle ta blod prov som vanligt. Gör det rätt ofta, jobbigt och tråkigt. Efter det åkte vi in till stan och åt frukost sen åkte vi hem och bara tog det lugnt tror jag, har inte så bra koll nu när det var så många dagar sedan som allt hände. Kommer typ bara ihåg vad som hände i går.


Lördagen tvättade vi och fixade. Mats gjorde maten och vi fick béa, pommes, kotlett, sallad och sås riktigt gott. Det är liksom älsk och min rätt. Efter det diskade jag och sen gick jag upp till vinden och fixade med saker som vi ska sälja. Antingen via annonser och får vi inte sålt det där så kommer vi vara med på loppis fram över.


Söndagen alltså igår så städade vi hela lägenheten och fixade och donade. Sen så åt vi och där efter blev jag riktigt dålig så jag la mig för att sova. Har nog aldrig mått så dåligt som igår.


-Så känner jag efter träningen.

Såhär känner jag efter träningen idag:Jag kände mig nöjd och glad för att jag gick i väg. Cyklade 45 min på cykel idag. Kändes skönt men var jobbigt var längesen jag tränade. Men så skön känsla efteråt. Tycker det gick riktigt bra.


-Till lillebror.Igår köpte jag ett gosedjur till min lillebror Lyon. Vi får hoppas på att han blir glad för den.


-Onsdag den 4 maj.

Såhär känner jag innan träningen idag:

När klockan ringde va jag otroligt trött och tanken på att ställa in fast verkligen i tankarna. Men när jag väl kommit upp och piggnat till så känns allt mycket bättre. Träningen idag ska bli rolig och jag ser fram emot den. Ska bli så skönt att komma igång igen. Känns BRA...


-Träning.

Var ett bra tag sen vi tränade sist. Senaste träningen var torsdagen den 10 mars så det känns skönt att börja idag igen. Vi har flyttat träningen på torsdagar till onsdagar istället.


-Boxer.

Har beställt från boxer idag, en teve modul, jag fick den gratis om jag förlängde vårat avtal med dom. Annars liggen dom väl på mellan 300-600kr i affären tror jag. Sen la jag till 5 kanaler till som kostar oss 5kr mer i månaden. Så det var ett bra samtal idag. Den kommer med posten antagligen innan veckan slut.

 


-Tvätt & annat.

Igår så gjorde vi inte så mycket. Vi tvättade mins en 5 maskiner igår. Och nu idag har vi tvättat 4 ca. Så vi hade verkligen tvätt denna gång. Mats har åkt och jobbat så jag är själv nu, känns tråkigt.

 

Jag låg vaken till ca 5 i morse sen orkade jag inte att vara utan min natt medicin som vi kom fram till att jag skulle sluta ta i torsdags jag & läkaren. Men sen torsdags natt har jag kanske sovit minst 4 timmar. Men i natt orkade jag inte att vara vaken så jag tog en tablett och sov tills halv tolv idag, skönt. Men är fortfarande inte utvilad är trött som ett as. Har ju sovit dåligt länge så det är ju mycket sömn som ska tas igen.

 

Det blev ingen träning idag pga. mig. Så nya tag på onsdag. Imorgon är det solareturen som gäller. Efter det så ska vi ha uppföljningsmöte med dom på solareturen och hon på dagligverksamhet. Tror inte jag har något att ta upp alls men det kanske chefen har vem vet? Det får vi se imorgon.

 

Ska lägga mig och läsa lite sen tror jag. Sen vet jag inte riktigt vad det blir. Sitter just nu och håller på med filmer till lillsyrran och lite till mig själv.


-Min 23-års dag.

Hade en underbar fördelsendag med Mats igår, han bjöd ut mig på restaurang. Restaurangen Skutan vid skutberget i Karlstad. Riktigt god mat, men jag kunde inte äta så mycket. Det var så mycket fett på maten att jag tyvärr dumpade. Han hade tänkt att vi skulle gå på bio också men vi mådde så dåligt efter maten så vi åkte hem. Men en sak fattade ju och det var min familj i Skåne.

 

Vi var även och kollade på tre kattungar igår för att se om Mario skulle få en kompis men dem var inte så tilltalade tyvärr. Så vi letar vidare. Vi har väl inte riktigt bestämt oss helt om han ska få en kompis eller ej. Vi åkte mest iväg för att kolla och hitta på något.

 

Jag hjälpte Mats att duscha igår, han har ju kluvit av sin tumme på mitten nästan. Det skulle egentligen sys men det var för sent. Så de har bara lagt om det. Och det är den handen har göra allt med. Han får inte bli blöt över huvudtaget.

 

Idag tror jag vi ska tvätta vi har ett stort tvättberg så det behövs verkligen. Sen vet jag inte vad som händer tikigt. Kanske ska se veckans avsnitt av Big brother. Har inte sätt veckan som gått.