-Hoppas att det löser sig i morgon!

Har varit en del krångel med J. Så vet inte om jag orkar så mycket mer. Tycker om henne enormt mycket & enligt J i Värmland & många i Värmland  så har jag haft enormt tålamod när det gäller allt detta.

Vill faktiskt verkligen från hela  hjärtat att det ska fungera! Vi ska träffas i morgon & prata igenom hur vi ska lägga upp det & hur det ska vara, det behövs. Får se om de hon ska berätta för mig att hennes chef sagt stämmer med min ansöka till varför jag ens har J. Så får vi se om det blir bättre då annars får nog vi leta vidare efter en ny!

Vi har ju varit där förr med att leta efter nya! Eller hur? Haft enormt krångel tidigare & under nästa hela tiden jag fått de insatsen beviljad!

Vi jag & J i Värmland har även kontaktat personen som satt mitt besluten på att jag har rätt att ha J för att gå igenom om det blivit någon missuppfattning kring ansökan. Men de papper jag fått från henne som satt besluten så kan man inte att tolka det på något annat sätt än att jag ansökt & fått beviljat det jag vill ha! Men just nu är det ju absolut inte som jag vill ha!

Men jag hoppas verkligen att det löser sig i morgon & att jag kan börja komma igång med det jag vill tillsammans med underbar J! Det är verkligen en super go & mysig människa! Har haft en till som jag verkligen tyckt om under alla år jag haft detta beviljat!

 


-Tvättning!

Idag håller jag på att tvätta. Hade massor av tvätt denna gången. Tänkte jag skulle ta ner gardinerna också & tvätta idag. Men M ville komma en stund idag så det blir nog inte att jag gör det idag. Men såg att det var ledigt i tvättstugan i morgon så funderar på att boka i morgon också & ta gardinerna då. Sen kommer pappa Baloo en stund idag också för att han lånade mitt busskort hem igår

-Inte hänt så mycket sen i tisdags!

Det har väl inte hänt så mycket sen i tisdag skulle jag tro. Mer än massa städning i skåpen i köken. Jag  har diskat allt i dom. Brukar göra det kanske en gång om året eftersom att man inte använder allt & det samlas damm & så. Sen har jag ju stått en del inne & slipat möblerna också i sommar. Jag har snart bott här ett år. Gud vad tiden går fort, känns inte som ett år alltså.

M har varit här en del som vanligt. Fått stora fina svarta badlakan & en jätte mysig filt av honom eftersom att jag fryser jämt. :)

Värdet har väl inte varit bra de senaste dagarna. Massa regn & mörkt. Så tråkigt & trist men på samma sätt så är det så mysigt för att man behöver ha tänkt lite lampor i lägenheten & så, tända lite ljus när det blir sådär lite mörkt & bara mysa ner sig under en filt & kolla på tv.

Igår var jag på någon lite marknad nere i stan tillsammans med mamma & älskade lillebror L. Det blev inte så länge för att jag hade så svårt för att stänga av alla ljud & intryck som man fick av alla människor. Så blev väldigt trött efter ett tag. Efter att jag varit med mamma & lillebror ett tag så gick jag & mötte pappa Baloo.


-Ett jävla liv!

Vet inte vad som hände med Linus i natt. Men halv tolv i natt vaknade jag av att han förde ett jävla liv. Han jamade & höll på & spranga runt. Runt halv tio i morse så fick jag honom lugn & han somnade!

-Linus börja bli gammal!

Igår berättade pappa Baloo att Linus har blivit så fin sen jag flyttade ner. Det måste ju betyda att jag gör något rätt & att han trivs hos mig. Tycker själv att han är otroligt ståtlig! Va till djuraffären har om dagen & hon som äger affären hade pratat med Veterinären angående att hennes djur fällde så mycket. Och enligt Veterinären så är det en jobbig tid & har varit länge nu med fällning av djuren. Så hon som äger djuraffären tyckte jag skulle prova en säck till av de fodret jag kört nu i några månader så en sån säck räcker ungefär två månader sen får vi se hur Mario blir med fällningen. Linus är hur bra som helst med fällningen men Mario är rena katastrofen.

Jag älskar mina djur över allt annat! Och skulle kunna göra allt för dom! Brukar göra olika test på Facebook & de kommer ofta upp en fråga "om det skulle börja brinna i din lägenhet vad skulle du rädda först mina djur? min pojkvän? sen mins jag tyvärr inte sista alternativet men mitt svar blir alltid att jag skulle rädda mina djur!" Och det är så, mina djur är allt för mig!

Tyvärr börjar Linus bli väldigt gammal så jag fasar för när han inte orkar längre! Men det är naturens gång. Inte för att det är något fel på honom nu men han är ändå väldigt, väldigt gammal!


-På plats nu! :)

Nu är dom på plats! :)

 

-Noomi Rapace!

 

-Rädd för att berätta!!!

Jag tycker om M jättemycket. Men är så rädd att berätta. Jag skrev har om dagen att jag skulle berätta men har fortfarande inte gjort det. Lättast för mig vore & ta de via ett sms men det är inte bra & det tänker jag inte göra. Utan vill berätta ansikte mot ansikte. Fast att jag kommer bryta ihop totalt men det är inte en lätt sak att berätta. Det är nog det svåraste jag någonsin gjort i mitt liv. Hur börjar man ens berätta & vad ska jag berätta?

Jag känner att jag stöter bort honom mer & mer vilket inte är bra eftersom att jag tycker om honom. Jag är rädd!


-Mitt mål i alla fall!

Har sagt länge at jag ska ta tag i träningen. Men psykiskt nu ett tag så har jag inte mått så jättebra. Och alla vet nu varför jag inte gjort det. Så mitt mål är att i alla fall ta mig i väg & träna i morgon. Får se hur det går men det är i alla fall mitt mål. Mår bättre psykiskt när jag tränar. Jag vet att det är nästan den bästa medicinen för att må nästan helt bra. Alla oro försvinner i alla fall, inte tankarna men oron. Så denna veckan är målet att komma i väg & träna. 


-Hyfsat just nu i alla fall!

Mår väl rätt hyfsat nu ändå. Visst alla tankar kommer ibland om det som hänt & det var i några dagar som jag bara hade tankar på min "storebror" vilket är jävligt jobbigt. Men har inte det lika mycket nu, det går i perioder. Jag tänker i alla fall på det en gång om dagen & just nu tänkte jag på det. 

-Tacos!

Idag har jag städat lite sugit, diskat & fixat som vanligt. Va ner med soporna & även iväg till ICA & pantade & handlade till att jag/vi ska käka Tacos senare. Blir antagligen med pappa Baloo om han nu orkar komma till mig idag. Han var väldigt trött när han ringde & vill sova. Annars käkar jag det själv. Har inte käkat det sen jag flyttade in här. Nu sitter jag & lyssnar på musik & funderar om jag ska skriva lite i en bok.


-Chase Holfelder!

Jag gråter så när jag hör denna låten. Har du inte lyssnat på den så ge den i alla fall en chans. Ta 4:19 minuter av din dyrbara tid & lyssna! Enligt mig är det helt klart värt det!


-Idag kom mitt paket från Torsby!

Idag fick jag mitt efterlängtade paket från Torsby av E. Låg en avi & även ett kort i brevlådan från henne när jag kom hem efter Willys & Ö&B. :) Gick upp med mina kassar & sen direkt ner till posten för att hämta det & när jag ser paketet så tänker jag typ såhär "Vad fan har hon skickat till mig? Ser ju fan ut som en jävla fotboll! :-/" Går hem snabbt för att öppna det & där i ligger mina kläder & de två tavlor jag köpt av henne. Tavlorna hade jag helt glömt bort att jag hade köpt!  

 
 

-Vad lite pappers snöre kan vara skoj!

Rena Julafton för Mario när jag kommer hem & gör en leksak till honom. Han flyger fram & tillbaka i lägenheten här & leker. Linus ligger bara i sängen & kollar på honom som om att han är dum i huvudet. Haha. Lite kan jag i alla fall hitta på till mina så sötisar.

 

-Hmm.. Göra vad??

Idag så mår jag inte så bra, mycket tankar i huvudet! Har iallafall varit ner till djuraffären & köpt kattmat till mina små älsklingar. Har bara diskt här hemma, har inte ens sugit några golv idag. Vid denna tiden brukar jag vara klar med allt i lägenheten. Men fan inte idag. Funderar på att gå en runda till Willys & Ö&B. :) För att få något annat att tänka på & göra! Idag är det i alla fall massor på tv! :)   


-Vill inte ha barn!

Många i min ålder tänkte nog på att skaffa familj & barn. När jag tänker efter nu så har jag fortfarande inte ändrat mig på den punkten med barn. Jag vill operera mig så att jag inte kan få några barn. Så funderar på att ansöka igen. Ansökte första gången när jag var 18 år men fick avslag för att psykologen tyckte att jag hade så mycket i min ryggsäck & va rädd för att jag skulle ångra mig längre fram. Nu är jag 26 & har fortfarande inte ändrat mig. Och här nere i Helsingborg är dom kanske inte lika hårda som i Karlstad. Blir femte gången jag ansöker i så fall!

Jag älskar barn men känner att jag inte skulle kunna ge dom ett bra liv eftersom att jag mår som jag gör. Har mått så här som jag gör & haft alla tankar osv. så länge jag kan minnas. Är så rädd för att mina barn ska må som jag gör & det är inget värdigt liv att leva enligt mig i alla fall. Man förtjänar att må bra.

Vem vet jag har ju varit med om en del. Jag kanske skulle bli en underbar mamma till mina barn. Men rädslan att jag skulle bli en ur dålig mamma väger ändå tyngre & tanken på att mina barn skulle kunna må som mig är ändå tyngre. 


-Info om att anmäla övergrepp osv.

Det gällde särskilt fall där barn utsatts för grova brott, t.ex. sexualbrott. Sexuella övergrepp mot barn ger inte sällan upphov till svåra och livsvariga psykiska skador. Ett barn som utsätts för sexuella över- grepp förmår ofta av olika skäl inte berätta om vad det har varit utsatt för förrän tidigast i tonåren. Dessa brott ger i regel inga synliga skador och upptäcks ofta inte förrän lång tid förflutit. Av dessa skäl infördes år 1995 de särskilda reglerna om åtalspreskrip- tion i 35 kap. 4 § andra stycket brottsbalken (se prop. 1994/95:2 s. 24). I 3 § preskriptionslagen finns särskilda bestämmelser för fordringar påskadestånd i anledning av brott. Eftersom dessa bestämmelser hänvisar till reglerna om åtalspreskription innebar ändringen av reglerna om åtalspreskription också att preskriptionstiden för skadestånd kan bli längre än tio år räknat från brottet. Det ansågs vara en lämplig ordning att preskriptionstiden för brotts- skadeersättning skulle vara densamma som vid skadestånd i anledning av brott. (Se prop. 1998/99:41 s. 33 f.)!
 
TIPS:
Googla SOU 2012:26 och läs s.285 +
 
 

-Joel Kinnaman!

 

-Lagen har ändras efter alla år så kan anmäla de hela!

Har ju fått så många mejl pga. inläggen på bloggen igår & jag har länge funderat på att anmäla de som hänt mig.
 
Och enligt en kompis som varit med om samma sak så har lagen ändrats en hel del de senaste åren. Jag trodde de va för sent att anmäla vad som hänt eftersom att det gått så många år. Men tydligen så kan jag anmäla när jag känner mig redo! Så det är något jag funderar på just nu rätt mycket.
 
Denna person som har gett mig all info & har själv gått igenom hela grejen med anmälning & så. Och hon hjälpet mig gärna igenom allt när jag väl är redo att anmäla. Hon skriver att vi klarar detta tillsammans! :-)
 
Det är sånt som gör att jag vill fortsätta kämpa! Och sen veta att jag har en person vid min sida som redan gjort detta tidigare & de skulle göra att jag kände mig tryggare.
 
Kommer lägga upp lite fakta här på bloggen senare idag för att jag vet & fick höra igår om andra som varit med om samma sak. Så kanske kan hjälpa någon annan också!
 
Vill tacka H så enormt mycket för all stöttning som jag får av dig!

-Massa som bryr sig & mkt peppning ikväll!

Jag delar nästan alla mina viktiga inlägg på Facebook & har fått mycket mejl & peppning om allt om övergreppen! Många skriver om att det borde pratas mer om sånt här. Och de håller jag helt med om! Jag är så tacksam för allt stöd jag får av er. Och jag har full förståelse för att vissa inte vill kommentera här & att ni slänger iväg ett mejl istället! :) Jag vet iallafall från ikväll att jag har extremt många som bryr sig om mig & som finns för mig! Jag är så tacksam för det! Tack så jättemycket! Ni som varit med om någon form av övergrepp ska veta att ni inte är ensama. Det fick jag bevisat för mig tydligt idag!

-Berättat om övergreppen för en undrande kusin ikväll!

Har pratat en del med min kusin ikväll om min såkallade "storebror"! Jag tycker det är bra att människor som undrar något om de som hänt mig frågar mig rakt ut istället för att gå & undrar vad jag varit med om osv. Jag är vuxen & kan prata för mig själv hade varit annat om jag va de där försvarslösa barnet som när allt hände men jag är vuxen nu.
 
Jag skulle pratat med M idag men jag klarade inte av det!
 
Som jag sa till min kusin ikväll så varierar mina känslor varje dag för de som hänt & även för vad jag känner för min såkallade "storebror"! 
 
Vissa dagar känner jag så starkt hat mot honom, andra dagar tycker jag synd om honom, andra dagar har jag extrem ångest.
 
Min "storebror" är ca 7 år äldre än mig tror jag. Jag vet att många tycker att de också är mitt fel & att jag ska ha skuld i de som hänt.
 
Vill bara göra klart för er alla att jag kommer in i perioder där jag tänker att det var mitt fel. Men innerst inne vet jag att jag va barn & han var vuxen. Så hur kan människor ens öppna käften om att det är mitt fel?! Skuld känner jag varje dag!

-Övergreppen & känsligt skrivit av mig!

Hej de va ett tag sen sist. Ska jag vara ärlig nu så är jag inne i en period där jag  tänker mycket på vad min "storebror" gjorde mot mig som barn! Just nu önskar jag bara att jag hade någon utbildad person att få prata med. Det är fortfarande semester tider så just nu har jag ingen. 
 
Pappa Baloo vill jag inte prata mer med om detta för att han har tillräckligt med egna saker att tänka på! Jag vet att han finns för mig när jag behöver det som mest.
 
Alla säger att livet måste gå vidare. Jag försöker varje dag att gå vidare men blir ständigt påmind av vad som hänt. De kan va att jag drömmer om det. Någon dag känner jag de där lukterna som va i rummet. En annan dag så är de någon som har nästan likadana sängkläder som när de hände. Att någon kanske har nogorlunda lika gardiner som när allt detta hände. Bara att se en trä sängram med inristade blommer på huvudändan gör att jag blir ständigt påmind. 
 
Detta som jag kommer skriva nu är kanske väldigt känsligt för vissa. Vissa dagar känner jag mig så äcklad av mig själv & när dom dagarna kommer så kan jag stå timmar i duschen & skrubba mig med en disksvamp. Jag känner mig så skitig. När det gäller detta med samlag så har jag stora problem! Har gått mycket till Kvinnokliniken i Karlstad. Pratat mycket om närhet & allt de där med samlag. Visst de har hjälp en liten del men de kommer perioder då jag inte ens klarar av närhet från den jag lever med!
 
Jag hade aldrig haft vissa diagnoser som jag har idag om detta inte hänt. Jag hade antagligen inte behövt äta lika mycket mediciner & jag hade antagligen inte haft den starka ångesten inom mig & dom starka tankarna på att ta mitt liv om detta inte hade hänt. Och enligt läkarna så beror nästan allt nu säger jag nästan allt pga händelserna & dom upprepade övergreppen jag var utsatt för som barn!
 
Tur så har jag för ett litet tag sedan träffat en kilke som jag tycker om så mycket. Det ända jag berättat för honom är att jag varit utsatt för övergrepp när jag var barn. Det är väldigt seriöst mellan oss så jag borde snart sätta mig ner & berätta vad jag varit med om. Men jag är så rädd för att han inte vill fortsätta träffa mig mer om jag berättar! Han har redan förstått att något är fel när det gäller närheten. Så det är nog tid för att berätra nu.
 
Det är lättare att skriva här på bloggen vad som hänt pga då behöver man inte se någon i ögonen & prata med. När man skriver här så är de ingen som ser att man bryter ihop & är en svag människa. 
 
Idag har jag bestämt mig! Jag ska berätta för honom!
 

-Gör de som faller mig in!

Idag har jag käkat frukost med J. Efter det köpte jag en macka till pappa Baloo & åkte hem till honom & överraskade honom. Han blev så glad. :-)
 
Sprungit runt på olika Apotek igen för att få ut min tyngre medicin som dom kallar det på Apoteket. Så trött på att dom aldrig kan ha den hemma. Dom får hem 1-2 förpackningar i v! Eftersom att jag inte kommer ihåg vilka Apotek jag beställt medicin på så ber jag dom aldrig beställa hem till mig. Jag vill inte vara låst för att behöva gå till ett speciellt Apotek pga. det. Utan jag vill gå på de Apoteket som faller mig in.
 
Hatar att vara låst. Jag har börjat bli sån att jag bara gör vad jag känner för de andra skiter jag i eller tar någon annan dag. Alla måsten är jag så trött på. Flyta runt är de som jag gjort en längre tid nu & jag trivs med det. Iallafall nu! Har mina perioder!

:-)

M har varit här stort sätt hela helgen. Har inte velat börja med medicinerna som jag fått av läkaren den senaste tiden för att jag redan äter så många. Men idag insåg jag att för att jag ska må bättre så är de bättre att äta dom så jag började med att äta dom idag. Men måste säga att dom smakar som rena skiten. Imorgon ska jag tvätta & fixa hemma här tänkte jag. Tänkte gå ut idag & gå en runda men när jag väl kommit upp ur sängen så började det piss regna. :( ! Så jag drog igång med att suga lite, diska & annat göra som man också måste göra ibland.

-Övergreppen har tagit mitt inre!

Tänk att man har blivit vuxen så snabbt & vad livet kan förändras på två röda sekunder!
 
Jag blev vuxen rätt tidigt & har varit med om saker som inte ett barn ska utsättas för. Innerst inne han jag nog aldrig aldrig riktigt vara de barnet som alla barn förtjänar att vara & känna.
 
Så länge jag kan minnas har jag alltid kännt de där tyngre & ledsna inombords. Och jag börjar tro att jag aldrig någonsin kommer kunna & få känna den där glädjen inombords! Jag är liksom 26 nu & har samma starka känsla inom mig som jag hade som barn.
 
Kommer jag känna glädje & kommer de tyngre som jag bär på bli lite lättare att bära?

-Sjukhuset igen!

Igår så gjorde jag inte så mycket. Umgicks en del med M. :)
 
Nu sitter jag på Sjukhuset & kollar på människor. Tycker sånt är intressant ibland. Ska till läkaren igen Kl 10 ska bli intressant & höra vad han har att säga idag. 

-Trött på att behöva bevisa att jag inte tar narkotika!!

Idag så har jag varit till läkaren & fått ökad medicin. Tagit blodtryck & puls & både blodtrycket & pulsen va väldigt hög.
 
Sen har jag varit runt på 6 olika Apotek för att hämta ut medicin men 4 av dom hade inte hemma så tunga mediciner som jag skulle ha sa dom men de sista hade två paket hemma iallafall.
 
Fick även lämna de vanliga kissprovet för att bevisa att jag inte hade någon narkotika i kroppen.
 
M har varit här några timmar idag. Har saknat han så enormt mycket. De va så skönt att få krama om honom igen. Han kommer några timmar i morgon också.

-Läkaren & G.M!

Läkaren gick bra idag ökad medicin & tillbaka om 4 veckor för nya blodprover.
 
Hade även ett möte på stan med antagligen min nya G.M.
 
M har skullat komma två kvällar nu men fått jobba över. :( Saknar honom enormt!

-???

Jag önskar att de va något sår eller något utanpå kroppen då skulle jag känna mig lugnare. Då kunde jag se de själv & jag visste precis vad smärtan kom ifrån & varför den var där. Inne i magen ser jag inte & vet inte vad som gör så fruktansvärt ont. Önskar bra att smärtan ska försvinna!

-Otrolig smärta så läkaren idag också!

Ska till läkaren på Vårdcentralen idag. Ringde i morse & fick en tid. Inget som jag fått av läkaren hjälper mot magen. Har fått hög feber också. Tänkte ta bussen till Akuten igår men tänkte att jag klarar mig tills Vårdcentralen öppnade idag. Blir väl nya prover åter igen.
 
Det går alltså inte att beskriva med ord hur ont jag har utan kunde jag inte lägga band på mig skulle jag skrika rakt ut. Gråter med jämna mellanrum för smärtan är så stor. 

-Får man va det?

Nu är jag så trött på Mario. Får man va det? På en månad nu har han käkat tre sladdar till min laddare. Fick dra iväg idag & köpa ny sladd igen.

-Nackdelen med att gå upp tidigt är...

Idag när jag kom hem från träningen tog jag en efterlängtad dusch & sen la jag mig i sängen & väntade på att klockan skulle bli 10 så jag kunde börja suga golv & fixa här hemma. 
 
Efter det tog jag en rask promenad till Ö&B för att handla lite. Nu ligger jag & har kattmys med älskade hjärtat Linus på linjen! :-)
 
Funderar på att flytta fram soffan & dammsuga hela baksidan. Brukar göra det ibland. Det samlas så mycket hår efter mina sötnosar.
 
Nackdelen med att gå upp så tidigt är att dagen blir extremt lång & utdragen. M kommer en runda efter sitt jobb sen. :-)

-Mina hjärtegulls burar!

Har dammsugit Mario & Linus filtar i deras burar. Dom såg ju för jävliga ut. Tror jag satt på golvet & dammsugare i två & en halv timme snacka om att jag har ont i haden. :-/
 
Har inte sätt att filtarna va så håriga tidigare eftersom att dom står bakom soffan. Men nu är det också gjort.
 
Både Mario & Linus satt sidan om mig & väntade på att burarna skulle bli klara & nu ligger båda i vars en bur & njuter av solen & den svalkande vinden från balkongen.
 
Kan tyvärr inte ta några bilder för att min andre mobil är skrotad då jag har jättedålig kamera på den jag har nu.

-Kanon träningspass!

Idag började jag min träning 06:05 otroligt skönt måste jag säga va klar runt 07:20. Gjorde mer idag än vad jag någonsin tränat på en längre tid. 30 minuter rask gång & cykling 40 minuter. Kändes enormt skönt & bra! :-) 

-Mitt försäkringsbolag!

Imorgon ska jag ringa mitt försäkringsbolag & se om jag kan få ersättning för min trasiga mobil. Min mobil har gått sönder en gång innan fast en annan & då fick jag ut det på min försäkringen så de ska nog gå nu också. Får ju inte ut lika mkt som mobilen kostade men i alla fall något! Mitt försäkringsbolag är väldigt bra & man får alltid så bra bemötande när man ringer! :) 

-Ny vecka nya tag!

Imorgon börjar en ny vecka det innebär för mig atta dra igång helt nu med träning i alla fall måndag, onsdag & fredag kan bli mer också beroende på hur J kan träffas! :) 
 
Nu ska inget komma i mellan. :) Motiverad till MAX & lite till! :-P

-Vackra & fina igen!

Idag har jag borstat Mario & Linus & klippt deras klor! :) Så nu är som fina & vackra igen! Dom är alltid vackra & fina i mina ögon & kommer alltid att vara! Mina små ögongodisar! :) Blir att byta foder till dom när säcken är slut vilket den är snart. Linus fäller inte lika mycket längre men Mario har absolut inte blivit bättre! :(

-Tappade motivationen!

Idag så har jag halv städat kan man väl säga tappade motivationen till att fortsätta just nu! Håller även på att tvätta. Bytt gardiner i vardagsrummet & bytt i sängen. Tycker inte om att tvätta på helgen då oftast alla knepiga grannar är hemma. Man möter alltid någon i trappen på helgen i alla fall jag. Oftast är de någon man inte begriper ett ord av vad dom snackar om. Tycker sånt är väldigt jobbigt men ibland också jävligt skoj! 

-Mobilen skrotad!

Igår när jag gick av bussen så gick en gubbe in i mig & knuffade till mig rejält så jag tappade min mobil i marken så den är saftigt skrotad nu. :(
 
Så idag har jag varit hem till pappa Baloo & hämtat en väldigt, väldigt gammal mobil som pappa Baloo lånat av mig. Kan iallafall ha de viktigaste i den. Bättre än ingen.
 
 

-10KG sen flytten ner till Helsingborg tydligen!

Oavsett hur dåligt jag mår på måndag så ska jag dra igång med träningen igen. Jag har tydligen gått ner 10KG sen jag flyttade ner till Helsingborg sa läkaren igår. Vilket är bra ju. Men känner inte det för fem öre om jag ska vara ärlig. Känns bara som jag ökar i vikt för att jag inte tränar. Men så är det ju inte enlig sjukhusets våg & läkaren.  Det är väl bra! 


-Apoteket & mamma!

Idag har jag äntligen tagit mig till Apoteket & hämtat du all medicin jag fått utskrivet! Känner mig så orkeslös så det finns inte & mitt huvud värker som fan. Har städat lite här hemma & fixat. Nu sitter  jag & lyssnar på musik. Ska iväg senare idag till mamma & dom för att H fyller 55 år idag. Så ska dit en snabbis innan han ska iväg till jobbet. Sen får jag se vad som händer idag. :) Måste väl ta & äta något snart också. Har inte käkat något idag. Men det med mat är inte min starka sida alltså.


:-/

Såhär ser det ut efter provtagningen idag!
 

-Gick skit hos läkaren idag! :-(

Besöket hos läkaren gick väl inte direkt bra! Har för lita vitaminer i kroppen bla järn, kalcium, B12 & massa annat skit. Så han ville ta ytterligare prover så va bara att sätta sig på provtagningen åter igen. Idag fick hon sticka mig en hel del gånger innan hon fick något blod. Armen är helt blå & öm.
 
Förra på torsdagen tog jag prover, söndags, igår & idag! Detta är sjukt alltså! Så enormt trött på att springa hit & dit hela tiden.
 
Läkaren hör av sig när han fått svar på de jag tog idag så ska vi diskutera behandling. Blir väl bla en spruta i röva med jämna mellanrum när inte järn tabletterna hjälper längre. En massa annan slut med tabletter! 
 
Han sa även att det inte är så konstigt att jag har huvudvärk varje dag, känner mig yr & känner mig svimfärdig & orkeslös när inget av något alls står rätt till i min kropp. En väldigt trevlig läkare! 

-Love...

Denna fick jag av sötnöt M igår! :-)
 

-Sjukhuset!

Idag ska jag till läkaren på sjukhuset. Efter det ska jag gå upp en runda till pappa Baloo. :)

-Läkaren!

Nu har jag varit till läkaren. En otroligt bra läkare fick jag också. Så ska nog byta mitt val av läkare nästa gång. Vi pratade & skojade en hel del!
 
Att jag har för låga salter i kroppen beror naturligtvis på att jag aldrig äter salt. Så han sa att jag skulle börja med det. Då skoja jag till det & sa men blir du nöjd om jag käkar hela mitt saltkar?  Då bara skratta han, blinka med ögat & petade till mig på benet.
 
Han konstaterade också att det är magsår & att jag måste lugna ner mig & inte oroa mig för saker. Jag måste oroa mig fast jag inte är medveten om det. Så hur fan gör man då för att sluta oroa sig när man inte vet att man oroar sig? :-/ de förstår jag inte.
 
Jag fick ta nya blodprover, sen ska jag även dit i morgon med ett avföringsprov. Han tror även att jag har bakterier i magen. Så han hör av sig när han fått svaren på allt. Sen ska jag ringa om 3 v & boka en ny tid med honom & även ta nya prover. 

-Förrådet!

Idag har jag även hittat på saker att göra bara för att inte tänka på smärtan jag har. Så jag har gjort ordning mitt förråd i källaren. Kastat massor med saker & så. Sen har jag sugit golv som vanligt, diskat & små plockat. Ska till läkaren 14:00.

-Läkartid i morgon!

Har ringt Vårdcentralen idag & fick en läkartid imorgon. Idag har jag städat i alla garderober i hallen. Provat alla mina kläder, kastat en del. Jag försöker göra saker hela tiden för att inte tänka på smärtan jag har. Senare under dagen kom M & sötnöt gav mig blommor igen!
 
 

-Extremt ont fortfarande!

Idag är jag väldigt seg & har extremt ont så jag hoppas inte att jag behöver besöka akuten idag också. Men dom sa igår att får jag ondare skulle jag komma in igen. Men jag avvaktar lite med det. Har fått recept att hämta ut men har faktiskt inte orkat ta mig till Apoteket idag. Jag hade några Omeprazol kvar hemma så har ökat dosen på dom. Så ska försöka ta mig till Apoteket imorgon tänkte jag.
 
Ligger & lyssnar på grannens dåliga musik. :-/ svin dålig skit han/hon lyssnar på måste jag säga. Ska väl försöka ta mig i kragen & gå in & duscha snart. 

-En natt på akuten!

Igår fick jag åka till akuten vid 22 tiden J körde mig & var med mig hela tiden. Hade så ont i magen, spydde,  kallsvettades, ont i huvudet & var väldigt yr. Så det var bara att åka iväg.  
 
När vi väl var på plats så berättade att jag hade varit inlagd i Karlstad för ett tag sedan pga. blödande magsår & att jag misstänkte att de var det igen.  
 
De tog massor av blodprov & urin på mig. Proverna visade att jag hade för lite salt i kroppen igen. Och de gjorde olika undersökningar på mig. För att de kunde inte utesluta att det kunde varit något annat fel pga. att jag opererades tidigare i magen.
 
Fick någon jävla äcklig smärtlindring som jag skulle dricka för att dom skulle kolla om de var magsår. Trodde jag skulle spy & jag fick inte dricka något efter heller för då hjälpte inte det mig.
 
Låg en halvtimme ca & sen var smärtan nästan borta. Kom dit med smärta på nivå 10 av 1 & efter den lilla supen va smärtan nere på 3!
 
När de skulle hämta tabletter som jag skulle få med hem så gick jag & J ut i korridoren & så kollade J in i rummet där lagret av all medicin förvarades & såg massa öl på bänken. Så var tvungen att ta ett kort.
 

-Promenad till Råås båthamn & tillbaka idag!

Idag sov jag till halv ett gick upp & städade, sög golv, diska & massa andra saker. Sen tog jag mig en lång, lång promenad till Råås båthamn & tillbaka. Var så svettig när jag kom hem så tog en lång & skön kalldusch. Så nu sitter jag vid datorn & små bloggar lite & lyssnar på Spotify. Ska väl snart ta & laga lite spagetti & köttfärssås tänkte jag. :) Men ska bara ta det lugnt idag. 


-Väla tillsammans med lillasyster!

I dag kom min lillasyster F & hämtade mig runt halv tolv så vi körde en runda till Väla. Hon skulle dit & köpa lite kläder för att hon & hennes kille ska på semester snart. Och jag tyckte det var så skoj att hon även hittade lite kläder eftersom att hon aldrig handlar något till sig själv. Vi gick även in om Panduro & kollade dom hade rea 70% på saker så att min lillasyster köpte pyssel till mig. Blev så glad. Tack gumman, älskar dig! Hon bjöd på mat & vi hade jättemysigt tillsammans. Var riktigt rolig att göra något tillsammans med bara henne. :) Det uppskattade jag väldigt mycket!

 

-Underbar kväll med mysigt sällskap!

Idag så blev det även en runda till Påarp till C, P & M tillsammans med lillasyster F, lillebror L, F:s kille L & älskade mamma. :) Blev grillning & massa mys. Blev jätteglad för att jag fick följa med. Har aldrig varit hemma hos dom & dom hade jättefint. Först ville jag inte följa med men jag ändrade mig & det är jag glad för att jag gjorde. :) Det har varit en helt underbar dag idag. Underbart sällskap, underbar mat & massa skratt & kortspel. Tack alla inblandade. Nu ska jag försöka sova lite för klockan är 04:34. God natt!


-Frukost med J & besök av M!

Idag har jag umgåtts med J & käkat frukost nere i stan. Sen efter det åkte jag hem & började städa & suga golv & små plockade lite. Sen under dagen kom M. Haft en trevlig kväll med massa mys & vi käkade pizza & bara umgicks.