-Drar mig!

Idag blir de Påsk middag hos mamma. :-) Min syster & hennes kille hämtar mig. :-) Sovit gott nu ligger jag & drar mig lite.

-Max!

S har varit här & druckit kaffe efter en stund kom mina små syskon E & F. Satt & pratade en hel del sen gick vi ner på stan & sa hejdå till S sen gick jag, pappa, F & E & åt mat på Max. Dom bjöd mig & pappa. Imorgon kommer E & hennes kille & hämtar mig vi ska på Påsk middag hos min mamma.

-Pappas katt.


Den heter Svea men jag kallar den Berit. HAHA. Varje gång jag säger Berit säger pappa att hon heter Svea. Så roligt att retas med han. :-P

-S & E!

Nu kommer snart min brors förra tjej S. Hon brukar ha mun diarré. :-P HAHA. Senare kommer min lillasyster E & hälsar på. :-) Sen får vi se vad dagen erbjuder oss. :-)

-Den 2 systern!

Pappa & jag har varit ute & gått vi har även handlat. Sen kom lillasyster F & hade fredagsmys med oss & vi käkade gott. Nu har jag duschat & ligger & kollar på tv. Min andre lillasyster kommer hit imorgon hon är ledig från jobb så de blir först rundan som vi ses imorgon. Ska bli så roligt att träffa henne.

-Chili con carne!

Hade jättetrevligt igår. Min systers kille L hämtade mig & pappa. Det va väldigt kallt ute igår så de skulle bli jobbigt att gå ca 45 min till dom. Men lillebror va också hos min syster & hennes kille. Han hade sovit där. :-) L fixade min dator så den fungerar igen. Min syster gjorde jättegod Chili con carne. Lillebror spelade en del tv-spel sen kollade vi på film. När L skulle köra hem oss så kom även mamma & hämtade lillebror så vi pratade lite & så roligt att se henne. :-)

-Chino!

Pappa & jag har varit ute med min brors hund Chino.

-Till min lillasyster!

Sovit så gott. :-) Idag ska vi till min lillasyster & äta mat jag ska även ta med min dator så ska hennes kille kan fixa den. :-) Sen vet jag inte vad som händer. :-) Tar allt som de kommer.

-Thaimat!

Efter solningen så gick jag, pappa & min lillasyster ut med min brors hund. Sen så gick vi ner till stan & handlade lite saker till pappas lägenhet & vi käkade även Thai. :-) Nu har jag & pappa precis landat hemma hos honom. Ligger & vilar mig lite nu så skönt har sån huvudvärk!

-Sola. :-)

Har varit uppe i några timmar. :-) Börjar blir trött. Skulle solat med min lillasyster men har så ont i huvudet så jag sitter & väntar på henne istället. Sen kommer pappa hit vi ska väl hitta på något. Det är rätt värmt ute men blåser en del men behagligare än igår! Vet inte vad som händer sen.

-Knutpunkten!

Kan inte sova. :-( Pappa snarkar så gott. Min pappa & storebror mötte mig på Knutpunkten när jag kom. Vi gick hem till pappa & lämnade mina saker sen så fortsatte vi hem till min bror. Satt där en bra stund & snackade massa skit. När jag & pappa kom hem igen så åt vi lite. Min lillasyster hade skickat med pappa mat som dom ätit dagen innan. Hon är då fan på att göra god korvstroganoff de va den godaste jag ätit. Nu ska jag försöka sova lite. :-) Imorgon så hoppas jag på att träffa lillasyster. :-) Godnatt!

-Jag kanske inte är så klok??

Funderar på att i sommar åka inlines ner från Hallansåsen! :-) Vilken kick de skulle ge mig! Utan broms för den här jag tagit av. :-) HAHA! Vilken grej! Till sommaren ska jag göra det kanske. :-)

-Damp!

Sitter på bussen nu har inte kommit till Säffle än & jag har buss damp. Hur ska detta gå?

-12:45! :-)

Nu ska vi snart åka. Är otroligt trött varit uppe sen halv fyra. Har duschat & packat de sista. Bussen går 12:45. :-) Kommer nog sova en del på bussen. Framme i Helsingborg runt 20.

-Idag blir det av! :-)

Har varit vaken väldigt länge kan inte sova. Idag åker jag till Helsingborg. :-) Grannen med familj kommer att köra in mig & säga hejdå. Grannen kommer att ta min post medans jag är borta. Väntar ju viktiga papper från IFA i Karlstad & socialen i Helsingborg. Mario är hos C jag träffade henne på bussen igår & hon berättade att allt går jättebra. Lämnade ju han i söndags & de har varit så ensamt & jag har varit så deppig & saknat honom enormt mycket. Vad mycket en katt kan hjälpa mig konstigt! Känns skönt att jag åker idag. Kommer nog skriva en hel del idag skulle jag tro. Jag hoppas att jag får sitta själv på bussen hatar att sitta trångt!

-Klippt mig! :-)

Jag har varit med grannen till affären. Sen har hon faktiskt klippt mig! :-) Duschade för ett tag sen. Har packat lite men absolut inte allt ska fortsätta lite senare. Va precis ner till pizzerian & köpte mig en Coca Cola. :-) Nu ska jag vila ett tag tänkte jag. Hörs senare kanske.

-Min mobil är i mina händer! :)

Jag har hämtat ut min mobil idag :):) JIPPI! Så nu finns jag på WhatsApp & Viber igen. :) Skönt! Bara tråkigt att man inte kan se vilka som skrivit till en där när man inte haft dom tjänsterna. :( Men dom som läser här vet att jag är tillbaka där.

Skönt att äntligen ha fått mobilen. slipper vara helt naken när jag åker ner till Helsingborg i morgon. :) Slippa krångla med datorn på bussen. Datorn krånglar ju också för mig så bättre att sitta med mobilen nu när man har den. :)

Den går jävlar i de snabbt. :) Va tydligen en massa fel i systemfilerna osv. Men gud va skönt de är att ha den tillbaka. Nu håller jag på att lägga in musik & bilder.   


-Ingen J idag!

Va inte till stan förut & träffade T. Blev aldrig av att jag träffade J. Vi hade inte kunnat göra så mycket på överklagan till IFA i Karlstad eftersom att vi har ju inte hunnit ringa alla samtal det har ju varit helg.


-STOLT.

Jag är stolt över mig själv att jag lämnade honom. Men att det skulle ta så lång tid känns otroligt jobbigt. Idag slipper jag massa bråk & jag slipper känna mig orolig. Jag är orolig av att bo här i denna lägenheten men det är inte samma oro som när jag levde med honom.

Jag kan tycka, tänka, känna, säga precis vad jag vill & göra precis vad jag vill utan att känna mig kontrollerad & orolig.

Jag mådde så otroligt dåligt i förhållandet men jag stannade ändå. Ställt mig frågan VARFÖR många gånger & kommer att fortsätta göra det. Jag vet att jag antagligen inte kommer komma fram till svaret. Men jag funderar mycket på om svaret är att jag va rädd! Rädd för att lämna han & rädd för att vara själv! Under förhållandet så gjorde han mig så beroende av honom jag klarade inte av något utan honom.

Tänker mycket idag på vad jag kunde sagt annorlunda & gjort annorlunda i vissa diskussioner & händelser som vi hade & gick igenom för att han inte skulle få sina utbrott. Vad gjorde jag för fel när han slog mig?

Under ca 7 år levde jag ju med honom & under den tiden så tänkte jag alltid på att de va mitt fel att han slog mig  att jag fick skylla mig själv. Idag kan jag se lite, lite annorlunda på den saken. Vissa stunder när jag tänker idag på allt som hände så tänker jag så här: Ingen människa får slå en annan människa. Ingen människa är värd att bli behandlad så. Men jag kan även trilla tillbaka till tankarna jag hade när det hände. Att jag fick skylla mig själv att jag provocerade.  


-Mmm

Nu har jag varit & lämnat Mario. De va riktigt jobbigt. De va väldigt skönt ute. :) Varit hemma ett tag nu & känns ensamt att Mario inte är här. Han ska ju alltid vara med mitt i allt. Han är så mysig. Har precis duschat nu ligger jag på madrassen i vardagsrummet & lyssnar på musik & skriver. Är riktigt deppig!


-Tjat & tjat!

Är så trött på allt & alla!!! Jävla tjat & tisslande! Sagt det innan jag svara på dom samtalen jag vill & har lust med. Jag ringer upp dom jag vill & har lust med. Jag ringer tillbaka till dom jag vill & har lust med. Jag skriver sms till dom jag vill & har lust med & jag svara dom jag har lust med! Är det så svårt att acceptera?

-En dikt om AD/HD

Missförstådd, hånad och skör
du går genom livet och stör.
Koncentrationssvårigheter och DAMP
ger en inre ständig kamp.
Intrycken flödar i aldrig sinande ström.
Trots otaliga försök får du aldrig beröm.

Din attityd kan verka kaxig och tuff.
Men är din osäkerhets bedrägliga bluff.
Inuti ett vilset barn med ömhetstörst.
Söker bekräftelse när oredan är som störst.
Se min kreativitet och glöd,
istället för att banna mig i min nöd!

När ska andra någonsin förstå?
De säger: – Du kan bättre än så
om du bara lägger manken till
och försöker sitta still.

Från gryende morgon till slumrande kväll,
Du gör ditt yttersta för att vara snäll.
Din levnadsram behöver vara stram,
Din oro lugnas av värmande kram.
Missförstådd, hånad och skör,
Du går genom livet och stör.!!!

Men komihåg att du är du!!!

-Barnvakten!

Klockan 13 ska jag lämna Mario hos barnvakten. Känns jobbigt & tråkigt men han kan ju inte vara själv när jag åker ner till Helsingborg. Han har det så bra hos C. :) Hon älskar djur & han får ju två lekkompisar hunden Zola & katten Zaga. :)


;)


-Bla, Bla & åter Bla!

Igår vet ni ju att jag tvättade & städade. Va uppe otroligt länge såg på 6 filmer startade den sjunde men den pausade jag & stängde av blev så trött.

Idag så ska jag lämna Mario hos C. Vi möts nog på halva vägen får jag hoppas. Ska även ta ner väskerna från viden & kolla igenom vilken väska jag ska packa i.

Ska ringa T & J sen. Blir antagligen att jag träffar J imorgon & gör det sista på överklagan sen träffar jag nog T en stund också. Hoppas på att min telefon kommer imorgon.


-Så sant & så fin!

 
 

 

-Bjöd på mat!

Drog i väg till C igår kväll. Hon bjöd på mat hon är en jävel på att laga mat va så gott. När jag kom hem så kollade jag en del på tv.

Har precis börjat tvätta har även städat hela längenheten och har fått ut allt ur datorn också. :) Har så ont i huvudet så de finns inte. Nu ligger jag & vilar & väntar på att maskinerna ska bli klara.

Imorgon lämnar jag Mario till barnvaken. På måndag ska jag träffa J & skriva klart överklagan till IFA i Karlstad. Sen ska jag även träffa T. Jag hoppas verkligen min mobil kommer på måndag annars dör jag.


-JÄVLA PHONE HOUSE!

Telefon jäveln har inte kommit än. Phone House ringde till verkstan & nu sa dom att den skulle komma på måndag eller tisdag. Tisdag åker jag till Helsingborg. Verkligen bra om den kommer efter det. Vill verkligen ha med den ner. Vad ska jag sitta med på bussen i alla dom timmarna? Vill ju inte sitta med en stor jävla dator sen håller datorn på att lägga av att fungera också. Riktigt bra kämpat säger jag. Så jävla förbannad!


-Inte så pressad! :)

Har varit i stan & sprang på M va skoj att se han! :) Umgicks med T en del sen så mötte jag upp J på biblioteket & gjorde det sista till SRG & till socialen i Helsingborg så allt det är inskickat idag. :) Nu är det bara överklagan till IFA i Karlstad kvar. J har börjat på den så hon ska mejla den till mig sen så ska jag fortsätta med den. :) Sen skickar vi antagligen in den på måndag sen är allt klart för ett tag hoppas jag.

Känns bra att papprena är inskickade nu. Känner mig lugnare nu & jag känner mig inte lika pressad som förut. :) Hur länge kommer jag få känna så här? Kommer väl snart ett stort fall igen skulle inte förvåna mig. Jag har ju verkligen haft sån tur den senaste tiden med allt som hänt! ;)


-Så fin!

 

-Socialen i HBG!

Idag ska jag in till stan igen & träffa T sen J. Ska fixa papprena till socialen i Helsingborg. Idag blir dom antagligen inskickade. Jag vet att jag skrivit att jag ska skicka in dom länge men har kommit på saker hela tiden som jag har velat lägga till i de personliga brevet. :) Men idag hoppas jag verkligen att dom kommer ligga på lådan. :)

Jag hoppas verkligen att jag får de efterlängtade sms:et idag om att jag kan hämta mig mobil. Tycker verkligen att den kan vara klar nu. Hoppas, hoppas & åter hoppas. :)

När jag kommer hem idag ska jag greja här hemma tänkte jag. Ta bort lite saker & få lite ordning här. :) Ska tvätta imorgon & tänkte storstäda då också.

Mario lämnar jag till C på söndag är det tänkt. :)

Måste verkligen försöka få ut allt från datorn. :( Den pajar när som helst. :( Men brännaren krånglar. Har så mycket i datorn så jag försöker får tag i en extern disk. C hade en  disk men de krånglade så de gick inte. :( Syrrans kille ska först kolla på datorn & försöka fixa den åt mig när jag kommer ner. Ska höra med han om han har en extern disk.


-STAN!

Va in till stan idag & fixade lite saker. Käkade på Mitt i city. Skulle träffat T men jag orkade inte vara kvar i stan så jag åkte hem. När jag kom hem va jag med grannen ner till affären & handlade lite. Sen så mötte jag C för att få ljudväskan. :)


-Tvättade håret med YES! :)

Tvättade håret med YES diskmedel idag & skrev de på Facebook. Första kommentaren jag fick va från M hur sjutton kom du på det? Man har ju alltid hört att YES diskmedel löser upp allt eller hur fan dom nu säger på reklamen. Min tanke va att prova tvätta håret med YES diskmedel pga. att mitt vax inte går bort med vanligt schampo. Och de fungerade galant med YES diskmedel. :) Först YES diskmedel sen en tvätt med vanligt schampo & nu är mitt hår rent. :) Kanon! Är jag konstig som kom på att prova det? Man måste prova saker annars vet man ju aldrig. :)


-Till min granne! :)


-Nekades av IFA!

Min telefon kommer senast på fredag. Fick beslutet idag från IFA  i Karlstad att min ansökan nekades så bara att sätta igång med en överklagan. Gjort klart papprena idag som vi ska skicka till socialen i Helsingborg. Jag har bokat biljett till Helsingborg åker på tisdag. :) Vill åka idag egentligen men vill ha min telefon först.

 

Ska ha med min dator ner pga. att den krånglar så min bror ska göra en ny installering på den. Ska bli skönt. Så jag sitter & bränner ut allt jag har i datorn. All min musik som typ är 10  000 låtar, alla dokument osv.


-Phone House Karlstad!

Idag ska pappa ringa till Phone House i Karlstad & prata med dom. Jag ringde dom igår & dom va väldigt otrevliga & skulle höra av sig under dagen men de gjorde dom aldrig. Idag ska jag in & träffa T sen ska jag träffa J pga av papprena till socialen i Helsingborg. Dom ska skickas in idag. :) Skönt att äntligen en sak är klar snart!


-Så jävla bra!


-ADHD! :):)

Idag har jag riktig damp man märker idag att jag har ADHD tro mig. Kan inte sitta still, energi till max. Lyssnar på Rammsteine då blir man ännu mer peppad & dampig. Haha!! Just nu skulle jag vilja ha en säck framför mig & bara jabba & slå lite slag. Skulle göra mig gott. Skulle jag sätta uppe en säck här hemma med krok & så i taket skulle taket ramla ner. :( Tyvärr. Annars hade jag gjort det för längesen.


-Mobil!

Idag har jag varit till Solareturen men åkte hem efter en stund. Så jag är hemma nu, skönt är det. Har betalat alla min räkningar så det är gjort denna månaden. :) Har även köpt nytt busskort till nästa månad. Väntar bara på att få ett sms från affären om att min mobil är tillbaka.  Vill ha den nu.

Ha de gott! Puss & kram hela dan!


-HÄXAN!

Jag måste berätta en sak. Igår när jag skulle åka in till stan så kom de en tant på samma hållplats som jag går på. Jag trodde jag skulle dö när jag såg hur hon såg ut. Tänkte direkt på barnfilmen 101 Dalmatinerna på häxan som är med där i. Vad fan är de hon heter? Är det inte Cruella? Har för mig det. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig. De va hemskt. HAHA!! Jag ser inte bättre ut själv men gud fy fan. Går inte att beskriva hur hon såg ut, ni skulle sett. Hade jag haft min mobil så hade jag tagit ett kort & då menar jag allvar. Herregud!!!


-Mycket mindre! :)

Träffade två personer i stan som jag inte träffat på länge. Båda två reagerade på att jag hade blivit så mycket mindre. Skoj att höra. Man får aldrig höra sånt annars. Träffade T & vi snackade en del. Nu är jag hemma & håller på att fixa papprena till Socialen i Helsingborg & till SRG. Ska skickas in imorgon. Ska ta & äta lite. Sen kommer snart dom som ska köpa lite saker av mig.


-Lever??

Har fixat kattvakt C är det åt mig. Så ska beställa biljett imorgon tänkte jag. :) Vet inte riktigt när jag åker ner än men jag hoppas på att jag har fått min telefon innan jag åker ner. Så trött på denna stenålders mobilen jag fått låna. Har alltid laddaren till lånemobilen med mig in till stan om dom skulle höra av sig. Får inte lämna in mobilen jag lånat utan att lämna laddaren samtidigt. Saknar mobilen väldigt mycket.

Ska snart gå iväg  till bussen ska in till stan & träffa T som jag skrev förut. Mår inte speciellt bra idag om man säger så, jag är så deprimerad. När jag kommer hem sen så ska jag greja lite här hemma & sen så kommer det en person som köpt lite saker av mig. Imorgon är det jobb, jag hoppas inte att de blir så mycket mer imorgon.

Grannen skrev till mig på Facebook i helgen & frågade om jag levde dom hade inte hört något ifrån mig eller sätt mig något. Men denna helgen har jag verkligen stängt in mig i lägenheten. Önskar jag kunde göra det hela veckan.


-HBG till Påsk?

Familjen vill att jag ska komma ner till Helsingborg i Påsk & det är något jag själv vill också. Tänker åka ner om jag kan fixa kattvakt. C har ju opererat sig så får se om hon ändå vill ta Mario. Har kollat lite på biljetter & så. :)


-Inställt pga. mig!

Ställde in träningen idag. Mår inte bra psykiskt. Vet att de skulle hjälpa mig att komma iväg men jag orkade inte. Måste hitta orken men hur då? Ska in & träffa T ändå & snacka lite de kan behövas.


-På 2 sekunder!

Att han kan göra en så jävla arg, ledsen & besviken på två röda sekunder är helt otroligt. Att han bara skriver & frågar en sån sak är helt jävla onödigt. De förstörde verkligen jätte mycket mellan oss, tyvärr.


-Romantisk middag. ;)

Kom på en sak en killkompis sa till mig igår. Han skulle bjuda mig på stor romantisk middag som bestod av dricka, chips & snus. :D Han är bara för rolig ibland. Han mår inte speciellt bra just nu de är mycket med hans familj & så. Han vet att jag finns om han behöver ha någon att prata med. En riktigt gullig kille de. ;) S läser du detta så hoppas jag inte du blir allt för arg på mig. HAHA men va bara tvungen & skriva om din romantiska middag. ;) Snusen slog ju allt eftersom jag försöker sluta din lilleskit.


:)

 

-Alla måsten! :(

Önskar att allt bara kunde lösa sig av sig själv & att jag slapp göra alla måsten. Så trött på de. Kommer nya saker hela tiden. När man är klar med en sak kommer en annan.

Känner mig så ensam här kan inte riktigt sätta ord på hur ensam jag känner mig. :( Kommer de att vara så här i år innan allt löst sig eller kommer socialen i Helsingborg hjälpa mig? De är vad jag hoppas på. Papprena ska skickas in nu i veckan. Kommer att ta ett tag innan dom hör av sig skulle jag tro. Men när jag skickat dom har jag gjort vad jag kan när det gäller socialen.

Får jag ingen hjälp är det bara att fortsätta söka. Är inne varje dag & kollar & söker allt som jag hittar. De finns inte så mycket mer jag kan göra än att ligga i med det.  


-Träning & trött!

Imorgon är det träning & det ser jag fram i mot. :) Sen funderar jag att ta en runda till Solareturen & jobba någon timme. Så jobbar jag in vad jag missade förr förra veckan. Eller så gör jag det på fredag men tror det blir imorgon.

 

Är så otroligt trött varför? Känns som jag har magsjuka mår illa hela tiden men efter operationen så kan jag inte spy så det är väldigt svårt att avgöra. :(


-Spotify.

Hade så tråkigt igår. Så jag lyssnade på massa musik & la upp som ni kan se. Nu ska jag fixa & ordna på Spotify sen vilken musik jag vill lägga i favoriter & se vilken musik jag kan radera. Vad ska jag mer göra idag? Bra fråga fixa lite filmer tänkte jag. Sen får vi se.


-Chrom :)

 
 

-SKÖNA!

 
 
 
 

-Tar priset! Rysningar!

 

-Nirvana! :)

 
 

-Metallica!

 
 

-Mår inte bra!

Nu är jag så trött på att det ser ut så här. Ser för jävligt ut i lägenheten. Man ser verkligen att jag inte mår bra. Nu ska jag försöka fixa upp lite här. Så får vi se hur långt jag hinner innan jag skiter i det.


-Kanske borde hitta på något?

Eller vad tyckter ni?

 
 
 

-Mycket pengar!

Ska även fortsätta med brevet till SRG. Räknade igenom vad han va skyldig mig & det va otroligt mycket pengar. Är otroligt chockad om jag säger så. Trodde typ de va mellan 10-15 tusen men så visade det sig att det inte va han är skyldig mig över 157 000:- ! Känns verkligen att man blivit utnyttjad.


-Fina ord!

  • Frida
    Å vi saknar dig. Kämpa på <3 älskar daj anna poxx
     
    Mitt svar

    <3 Älskar dig!


-SRG!

Ska även fortsätta med brevet till SRG. Räknade igenom vad han va skyldig mig & det va otroligt mycket pengar. Är otroligt chockad om jag säger så. Trodde typ de va mellan 10-15 tusen men så visade det sig att det inte va han är skyldig mig över 157 000:- ! Känns verkligen att man blivit utnyttjad.


-Filmer! :)

Idag så har jag fixat lite med filmerna jag har på datorn. Håller på att kolla igenom dom & bränna ut dom. Köpte ju massa skivor i veckan så jag har ju en del nu. Jag ser oftast bara en film en gång men jag vill gärna ha filmen på skiva. Älskar liksom film det är ett stort intresse för mig.


-Fortsätte när jag kom hem!

Igår när jag kom hem så fortsatte jag med att fixa med papprena till socialen i Helsingborg. Ändrade de personliga brevet lite & skickade över via mejl till J så får vi se vad hon tycker vi ska ändra på de & om det är något vi ska lägga till.


-Hur kunde det bli så här?

Sitter på McDonald's nu & har ätit frukost. Har varit en runda till Solareturen hämtade ut en arbetsjacka. Väntar på att J ska höra av sig. Ska snart gå bort till biblioteket & sätta mig. Ska gå igenom papprena till socialen i Helsingborg & skriva klart mitt brev.

 

Tänkte en hel del på bussen från Vålberg in till stan på en viss person. Fattar inte hur det kunde bli så här. Men allt har en mening sägs det ju.   


-Fredag igen. Dagarna springer iväg. :(

Idag så ska jag iväg till Solareturen & jobba in tisdagen. Va ju på möte & fixade annat på tisdagen. Efter Sorlareturen ska jag träffa J vi ska gå igenom det sista som ska skickas till socialen i Helsingborg. Skickar papprena senast onsdag nästa vecka har vi sagt. Idag är det fredag igen då & ikväll är de så mycket på tvn. I helgen händer inte speciellt mycket skulle jag tro. Ska försöka ta mig i kragen & gå bort till C, vara där en stund  & hjälpa henne.

 

Är väldigt trött i huvudet känns som hjärnan inte vilar någon gång. Just nu är det saker som ska göras hela tiden & saker som verkligen inte kan vänta. Jag hoppas att det snart lugnar ner sig. Som jag skrev igår skulle jag bara ta de lugnt i helgen men jag tror inte på mig själv när skriver de. Men de är något jag vill göra. Men jag klarar inte av att inte ha något att göra.


-Äntligen!

Igår så va jag på Solareturen gjorde inte så mycket där igår kopierade mest papper som ska skickas till socialen i Helsingborg. När jag kom hem så körde grannen mig ner till Konsum för att jag skulle hämta ut mitt paket som hade kommit.  :) När jag kom hem va de bara att sätta sig & gå igenom & lägga rätt alla papper som ska iväg. Sen så åkte jag med C in till sjukhuset för att hon skulle lägga om sin fot. Hon har ju opererat den. När jag kom hem från sjukhuset så fick jag fortsätta att gå igenom papprena.

Detta fanns i paketet jag hämtade ut! :) Nu kan jag äntligen fortsätta med mitt film intresse.

 


-Va bara tvungen!

 
Han har minst suttit & kollat på tv en hel timme snart med mig! :) Vilken katt alltså! Han är ju bara för go. Va tvungen att ta kort på det. Han är helt inne i tvn!

-Vart gömmer jag mig? ;)

Fan vad vissa människor är tröga. Man kan tro att dom är födda igår! BLIR SÅ TRÖTT! Rammstein spelas nu! :) Så jävla trött i huvudet känns som jag inte har sovit på 15 år. Därför jag inte riktigt orkar skriva så mycket här. Många undrar vart jag tagit vägen, är knappt inne på Facebook är jag inne skriver jag inget bara kollar, skriver inte här så mycket längre & Badoo har jag typ en 50 meddelande att svara på men jag har ingen lust. Jag läser alla mejl på Facebook & så samma på Badoo men sen stänger jag ner sidorna. Lusten & orken är helt borta!!! I helgen ska jag bara vila upp mig, så säger jag jämt men håller aldrig det jag säger ändå när de gäller dom orden. Nej nu ska jag ta & mysa med Mario, tända lite ljus & se på tvn. Ha de gott! Saknar min familj så otroligt mycket.


-Käkkirurgen! :)

I tisdags så ringde käkkirurgen till mig & berättade att dom hade fått en avbokning & frågade om jag kunde komma till dom igår. Jag blev så glad att dom ringde & att jag äntligen fick komma till speciallisten. Jag har ju så ont i käkarna så att jag äter ju massa smärtlindrande.

 

Han jag kom till va en trevlig gubben han kunde sin sak. Vi kollade igenom hur min skena satt & vad han kunde göra för förändringar på den. Men det gick inte att göra så mycket med den för att mina tänder & käkar hade flyttat sig så mycket. Så han måste göra en ny. Sen när han gjort den så ska jag komma dit en gång i månaden en längre tid & kolla så att den sitter bra pga. att mina tänder & käkar flyttar sig hela tiden.

 

Han skrev även ett brev till ÖPV till doktorn där om att jag skulle behöva muskelavslappnande & att jag skulle behöva komma till en sjukgymnast pga. att jag spänner mig så. Spänner mig även när jag sover. Jag vaknar ofta av att mina händer sover. Det är ett vanligt täcken när man spänner sig berättade han & det visste inte jag.

 

Han skulle höra av sig så fort han fått klartäcken om att det är okej att göra en ny skena åt mig. Kan bli lite problem eftersom att tandläkaren här i Vålberg har precis gjort en till mig. Dom kostar väldigt mycket att göra. Men vi får hoppas på det bästa.


-T & jobb!

Träffade T en stund igår innan jobb vi åt frukost på McDonald's efter det åkte jag till jobb och va där någon timme. När jag kom dit upptäckte jag att någon slagit sönder en prydnadssak som jag hade köpt sen hade någon tagit lite saker som jag hade köpt. De är inte första gången detta händer, så trött på de. Så i fortsättningen tänker jag lägga allt jag köpt i mitt skåp. Ibland kan jag inte få med allt hem eftersom att jag åker buss.


-SRG!

Idag hade jag mötet med SRG, mötet gick väldigt bra men har massor med papper att fixa fram & som ska gås igenom & sen skickas in tillsammans med ansökan. Även ett personligt brev om mitt liv bakåt, hur mitt liv ser ut nu & hur de kommer se ut framöver exakt 5 år framöver.

 

Va rätt sur under mötet som sagt dra upp & se alla skulder man har va inte speciellt lätt. 42 sidor med bara skulder från olika bolag minst tre bolag på varje sida, så det är otroligt mycket. Vet att de finns många som har de värre än mig men det är otroligt mycket för mig. Kommer aldrig kunna betala när jag vet med 100% att jag aldrig kommer kunna jobba som andra. Fast att det är min önska & mitt mål men kommer aldrig kunna genomföra det.


-IFA Karlstad & Helsingborg!

Började dagen med att gå igenom allt som skulle lämnas in till IFA idag. På väg till IFA ringer socialen i Helsingborg & berättar att man kan skicka ett personligt brev om att man behöver hjälp till bostad. Jag ska alltså åter igen skriva om hur mitt liv varit & hur det ser ut just nu. Läsa genom alla papper från polisen, utredningar, läka utlåtande, intyg O.S.V. Gå igenom allt de jobbiga igen som jag vill försöka lägga bakom mig. Jag kan tyvärr inte lämna in samma papper som jag lämnade till IFA idag utan jag måste skriva andra papper. Sen så kollar IFA i Helsingborg igenom min ansökan & börjar en utredning så som IFA i Karlstad gör nu.

 

Tror inte att IFA i Karlstad kommer bevilja mig någon hjälp handläggaren har sagt att det inte ser så ljust ut. Men har inte fått beslutet än & det är inte hon som sätter det. Nekas jag hjälp så ska vi sätta igång en överklagan. Nekas jag hjälp i Helsingborg så får vi sätta igång en överklagan där också. Så det är så mycket just nu.


-Fortsätta sura! ;)

Har varit till Vårdcentralen läkaren är ju helt dum i huvudet lust att skjuta han. Varit med C & handlat nu är jag hemma. :) Grannen körde oss. Fått ta en tablett så jag lugnar ner mig. Så as förbannad så de finns inte. Nu ska jag sura ännu mer framför tv:n. :) Ha de gott.


-Hur mår jag???

Hmm, ja du det är en bra fråga. Jag mår väl som vanligt. Nere & deppig. Önskar att allt bara kunde lösa sig just nu. Så trött på alla möten, allt krångel & alla måsten. Men de kanske är så här ett tag framöver sen kanske jag kan få lite semester från allt. :) Det kan jag iallafall hoppas.  :) Inte för att jag har något hopp för något längre jag förväntar mig inte ett skit längre.

 

Önskar att jag inte fans, att jag bara kunde försvinna & komma tillbaka & må som alla andra. Vanliga människor har sina stunder också där det är jobbig & när dom kanske har jobbiga tankar. Men tror inte att många människor känner som jag & mår som jag så ofta som jag gör. Tänker på döden varje dag just nu. Vill liksom inte kämpa mer min ork är helt borta.

 

Inuti i mig har jag så mycket sår & jag blöder otroligt mycket & det är nog något som aldrig kommer att läka. Något jag måste lära mig leva med.

 

Men hur gör  jag det?

 

Efter alla års samtal med psykologer & läkare. Har haft alla dessa psykologer & läkare sen 6-års åldern de är väldigt många år. Jag är 24 nu så alltså i 18 år. Min beskrivning jag gav psykologerna & läkarna när jag va 6 år va att det är tungt inne i hjärtat & hjärtat är ledset. Har läst mina journaler från jag va 6 tills nu. Om jag ska beskriva vad jag känner inom mig idag så skulle jag beskriva de att det är tungt i bröstet & att jag är ledsen. Som jag säger idag till psykologerna & läkarna är ju att det är tungt i bröstet & att jag är ledsen  det är ju ungefär samma ord som jag använde vid 6 år ålder fast orden va istället att de va tungt i hjärtat & hjärtat va ledset. När jag tänker på meningarna jag sa när jag va 6 & som jag säger idag när jag är 24 så tycker jag att meningarna betyder samma sak. Har jag fel?


-Kärleken hur går den?

Vet inte vad jag ska skriva har verkligen tappat alla känslor för det. :( Tyvärr inget jag har velat men har blivit så ändå. Kanske inte så konstigt eftersom att allt va så invecklat orkar inte med alla bortförklaringar är så trött på de. Så jag har gått vidare tror jag iallafall. :( Klart att de finns lite känslor kvar men inte som förut. Inget jag är glad för men jag vet att jag mår bäst av de.


-Intensiv morgon! :(

Har träffat J & gått igenom papprena till IFA som vi ska lämna in imorgon. Ska bli skönt att vi äntligen är klar med de. Om det inte blir så att vi måste överklaga men det hoppas jag inte. Orkar fan inte gå igenom det en gång till. Träffade även C i stan. :) Så skoj att träffa henne & snacka lite skit. Verkligen en vän för livet de. :)

 

Är hemma nu. Ska till Vårdcentralen klockan 15. :) Sen så ska jag bort till C & hjälpa henne lite. Med vad vet jag inte än men de märks. :) Sen ska jag kanske till grannen ikväll om jag orkar vill säga. Imorgon är det jobb sen SRG. Sen hem & ta i mot en tjej från Bredbandsbolaget inte. :( Jävla krångel! :( De ska tydligen aldrig fungera som det ska! HAHA hoppas de blir löst imorgon.

 

Har börjat frysa så mycket igen, fryser hela tiden. Nu ska jag nog inte göra så mycket mer än att diska kanske om jag orkar ta röva ur soffan. Ingen lust just nu. Helt slut i huvudet. :( Varit en intensiv morgon måste jag säga. Mycket fakta & information som jag måste ta in & ha koll på.


-Vårdcentralen!

Nu är allt klart tills imorgon när jag ska träffa J efter jag träffat J & gått igenom allt så ska jag träffa C. Va inte så längesen vi sågs inne i stan tror de va förra veckan. Hon kommer till busstationen hon ska hämta en sak hon köpt av mig. Sen ska jag hem & kl 15 ska jag till Vårdcentralen & prata om att jag vill göra ett grundligt utredning på vad jag tål & inte tål. Vågar ju nästan inte äta eller tvätta mig med tvålar & att använda parfymer osv utan att jag är rädd för att få en allergiskchock igen. Sen ska jag hem till C funderar på att åka dit direkt efter Vårdcentralen. Pratade med henne förut & hon ville att jag skulle komma.


-Hjälpa C till veckan!

C opererad sig torsdags så jag ska dit under veckan & hjälpa henne lite. Hon har opererat foten. Hon bor på tredje våningen & har hund. Inte det lättaste att ta sig ut. Nu i helgen så har hon haft S hos sig som hjälp henne. S åker hem idag en väldigt go tjej. Va längesen jag träffade henne tyvärr. Men har inte orkat ta mig bort till dom. Få träffa henne nästa gång!


-Rätt rolig!


-Allt händer igen! :(

Nu har jag duschat, så skönt! Sen har jag renskrivit alla papper jag & J ska gå igenom imorgon. Så att hon förstår vad jag skrivit när hon läser det. Ska bli intressant & se vad hon har fått ihop. Kommer bifoga massa papper från polisen & intyg från läkaren o.s.v.! Så får vi se hur dom ställer sig till det.

 

Som sagt har varit en jobbig helg pga alla papper jag va tvungen att gå igenom ytterligare en gång. Måste tydligen jämt bli påmind om vad som hänt. Som om jag inte tänker på det dagligen. Men att läsa papperna gör att de kommer upp massa bilder i huvudet på händelsen, jag känner massa olika känslor & massa olika samma tankar som när allt hände. De är som om allt händer igen när man känner allt det.


-Kan slutföra saker igen! :)

Igår så tvättade jag & städade. När doktorn ändrade tillbaka medicinen så kunde jag avsluta de jag har påbörjat så jag städade klart helt igår. Så skönt att äntligen kunna slutföra något igen. Att kunna ha motivationen till att göra något klart. Den senaste tiden har jag ju börjat med saker & sen mitt i tappat lusten & orken så då har jag bara skitit i det!


-Judit & Judit! :)

 
 Kan inte sluta skratta när jag ser denna reklamen. Haha, vissa reklamer får mig att tänka på hur jag & pappa är. Judit & Judit är ibland två kopior av oss. Vissa reklamer dom gjort är skit dåliga men finns även en del bra! :)
 

-Mkt jobbig helg!

Mår inte speciellt bra psykiskt. Har varit en mycket jobbig helg. Vet inte vad jag ska skiva. Känner att allt är så tungt & ledsamt inom mig. De jag känner inne i mig går inte att sätta ord på & beskriva. Jag vet att det är så jobbigt att känna & må såhär. Just nu önskar jag bara att jag slapp lida & att jag kunde må bra. Det är något jag i många år har önskat. Men just nu känns allt så långt bort. Att känna att man inte vill leva, tänka på hur man ska kunna göra för att få slut på lidandet är jobbigt. Men jag vet att om jag skulle ta mitt liv så skulle många bli väldigt ledsna. Sen tycker jag att det är fel utväg. Men ibland är det väldigt nära. Om jag skulle göra det skulle jag sluta må som jag gör? Skulle lidandet ta slut? Vad händer efter att man dör? Finns det ett liv efter detta? Eller försvinner man bara?


-Vrf?

Varför kan inte något vara de minsta lätt här i livet?

Det är en mycket bra fråga. Prövningar kanske. Jag brukar försöka tänka att livet är en form av skola. Att vi är här för o lära. Är de så?


-Mario har ätit en sak till! :(

Mario ska vara med överallt som vanligt. Skulle hänga in kläder i garderoben & han ska naturligtvis högst upp i den. :)

 
 

Såhär får man göra när Mario åter igen äter upp en sak. Säcken som hans mat ska vara i!

 

 
 
 
 

-Busiga Mario!

Han klättrar på gallret ut till balkongen. Som alla vet är han expert på att äta på saker som ni ser på en av bilderna.

 


-Fullt upp.

Fick papper från IFA i Helsingborg med hyresvärdar minst 20 olika satt minst 3 timmar igår & gjorde mig medlem på alla & sökte dom lägenheterna som passade in på min profil. Mario & jag beställde pizza från de nya stället som öppnat. God pizza men inget märkvärdigt.


-Stan igen! :)

Åkte in en runda till stan. Katten åt upp min lånetelefons laddare så fick åka in & byta den! Sen överlämnade jag lite saker som jag sålt på Facebook. Innan jag åkte in till stan så började jag med att gå igenom papprena som ska in på tisdag till IFA. Rätt jobbig att gå igenom det & rätta till allt som dom skrivit fel. Att man måste skriva sin berättelsen när man varit på möte & berättat om hur allt varit & hur det är idag. Tar mycket av min kraft! Men ska försöka fortsätta med det nu!


-Varför???

När jag åkte hem med bussen så satt jag & lyssnade på musik men efter en stund kom jag på mig själv att jag inte hörde något. De va musik på men de va precis som att örona stängde ute allt ljud. Att hjärnan slutade tänka & de va så skönt. Men efter en stund kom bara tårarna & varför vet jag inte. Utan jag tänkte inte på något jag va helt tom i hjärnan & örona hörde inte ett ända ljud men tårarna bara kom. Det gick inte att sluta grina det va så otroligt konstigt. Varför?


-Cider & IFA!

Mötte T & R vi åt frukost på McDonald's. Jag fick mina cider av T som jag hade haft med den fredagen vi skulle på Stiftelsen. :) Sen fick jag alla mina polispapper & utredningen från IFA som jag ska läsa igenom idag & skriva & ändra. Ska lämnas in på tisdag sista dagen vi har på oss att lämna in synpunkter på det vi inte tycker stämmer & lägga till det vi tycker IFA glömt! Kommer bli en hel del & de kommer ta tid! :( Så jävla trött på allt!


-En mysig tjej! :)

Idag vid min hållplats gick det på två arbetskollegor som inte är något ovanligt. Jag gick på bussen först satt mig längre bak som vanligt. Dom satt sig precis bakom mig. Jag satt i mina hörlurar & vi kom ner till Vålbergs centrum där hoppade en kompis till dom på som satt sig bak hos dom. Jag hade inte hunnit sätta på musiken innan dom började prata så jag hörde vad dom snackade om. Blev nyfiken när jag hörde att dom pratade om min frisyr. Så jag va tvungen att lyssna på va dom sa. En av gubbarna från Solareturen sa att den tjejen är mysig & att jag jobbade på Solareturen. Hon är inte speciellt rädd av sig. Dom orden gjorde min dag. Sånt värmer att höra.


-Avslag!

Fick papprena igår från GMU. Kom inte in. :( Dom ansåg att det va för riskabelt att ha mig där. :( Men de visste jag redan men jag slipper gå & undra om jag hade kommit med eller inte. Nu har jag iallafall sökt & får avslag! Tråkigt men inget som förvånade mig! :) De som betyder något va att jag försökte!


-Helsingborg - Karlstad!

Har legat i med att söka lägenheter så gott jag har orkat & kunnat. Det är inte bara att flytta för mig. Får jag hjälp av IFA i Karlstad & jag inte fått någon lägenhet i Helsingborg så blir det först flytt in till Karlstad men jag kommer ju ändå fortsätta söka lägenhet i Helsingborg. Målet är & kommer alltid vara att flytta hem till Helsingborg igen. Måste här ifrån känner mig så kontrollerad här.

 

Som sagt målet är att jag ska flytta ner till Helsingborg. Det kan gå fort & de kan även ta år att komma hem igen. Men vi jobbar på det, de går inte bara att dra från allt men jag önskar att det gick. Det är så mycket som ska fixas med kontakter inom kommunen. Flyttar jag in hos mamma så kommer min inkomst bara ligga på 2500:- ca & jag har räkningar att betala & jag vill betala för mig hos mamma. Ekonomist kommer jag inte klara mig med den inkomsten. Så de är inget alternativ just nu. Jag vill ner snabbt men jag är mycket medveten om att detta kommer att ta tid.

 

Jag är så tacksam att familjen kollar & hjälper till. :)


-Mycket den senaste tiden.

Har varit så otroligt mycket nu en tid & kommer fortfarande vara framöver. Håller på med att skicka in ändringar i utredningen som IFA har gjort. Rätt mycket som inte stämmer så senast tisdag ska vi överklaga. Så det är jättemycket nu.

 

Har varit tre två vänder till Vårdcentralen. Först angående min blödande näsa. Läkaren har skickat remiss nu. Sen till tandläkaren igår. Drog ut två tänder & laga ett hål. Har även varit på möte angående T. Det krånglar rejält.Har även varit till HAB till min psykolog.

 

Sen är det mycket med ÖPV min läkare har slutat så står utan står även utan sköterska & det får man inte göra. Så idag ska jag ringa verksamhetschefen på ÖPV & prata med henne/honom. Sist jag va hos läkaren på ÖPV så ändrade han min medicinering & den nya doseringen som jag ska ta fungerar inte alls. Ringde om det igår men eftersom att jag verken har en läkare eller sköterska där så kan de ta väldigt lång tid innan jag får hjälp.

 

Till veckan ska jag till SRG. Sen ska jag även på läkarbesök på Vårdcentralen angående min allergi.


-Helt jävla död!

Har varit & dragit ut två tänder idag & lagat ett hål. När jag kom hem så satt jag mig & sökte massa lägenheter. Efter en stund så sms:a grannen & ville att jag skulle komma ner. Efter ett tag frågade hon om vi skulle klippa mig. Hon hade aldrig klippt någon förut så jag sa ja visst. :)  Är ju inte rädd av mig när det gäller håret de växer ut. Har ju hänt att jag rakat av de några gånger för att jag tröttnat. Så här blev det i alla fall. Nu är jag helt slut &har ont i munnen!!!

 

-Skit dag!!!!

Idag så har jag varit på Solareturen. Möte upp J & R vid 11 vi gick & åt lite mat. Efter det va vi till Myrorna sen Clas Ohlson & köpte en MP3 eftersom att jag inte har min mobil längre så blir det otroligt jobbigt att åka buss utan musik. Så J fixade en MP3 till mig. :) Sen drog vi iväg på möte på Haga. Mötet gick inte så bra. Blev så förbannad & skällde o.s.v. J sa till mig att lugna mig men det gick inte, som vanligt typ. Mötet förstörde min dag. Mår skit just nu har fått ta en tablett som lugnar ner mig.

 

Tröttnat på allt även att skriva & då har det gått långt.


-Ny sak på gång!

Såhär blev det när de är klart.  Vill göra något mer med den men vet inte vad? Spegeln ska jag också fixa tänkte jag. Men hur vet jag inte än.

 


-Lagning!

Ja vad ska jag berätta. Har lämnat in min mobil för lagning. Fick låna värsta stenålders mobilen bättre än ingen alls men ändå! :( Kändes så jobbigt att lämna ifrån sig mobilen, jag har allt i den & då menar jag allt. De som känns mest jobbigt är att jag inte kan skriva mina tankar & känslor i min skyddade mapp när jag är ute & kommer på saker. Har en mapp som jag skriver saker i som ingen vet & som är bara min mapp. Den kommer jag sakna allra mest tror jag.


-Träning!

Träning idag med T. Känns skönt med ändå jävligt jobbig. Jag vet att när jag kommit iväg några gånger så känner jag inte så längre. Ska iallafall köra hårt & ha skoj! Blir träning lite senare idag för T är i Skoghall. Jag har börjat med dryckerna idag också.


-Nya låten! :)


-Vad trött jag blir!

Nu har fan Mario varit igång igen! Har en laddare i tre delar nu igen! Tur hade en extra!

-HOBBY!

Nu har jag påbörjat en annan sak. Ett omslag till en skrivbok.

-Inget får man ha själv! :P

Här får man inte ha något ifred. Han biter mina högtalarsladdar, han äter min laddare, han tar mitt knäckebröd ur näven från mig & nu mina chips... HAHA.


-Chris Medina!

 

-Pulkabacken med underbara personer!

Har varit ute med grannar & barna i pulkabacken. Haft jätte skoj! Här kommer lite bilder. :)


 

 

 

-Borgenär! :)

Har sovit väldigt gott. Har sökt en del lägenheter nu på morgongen. Har fixat en borgenär också. Har faktiskt inte städat nu i helgen som jag skulle. :( Besviken på mig själv faktiskt. Har varit snusfri ett bra tag nu känns så skönt men är väldigt jobbigt. Imorgon träning ska köra hårt, ska bli så skönt. Börjar även med dryckerna igen imorgon!


-

GOD NATT NÄRA & KÄRA!!!

-Åååååå!!!


-Sååååå gott. :)

Håller på med mat. Så gott är de att dricka. Man bedövar allt man känner & man mår bra för ett tag! Jag älskar det!!!!!


-Full!

Är sååååå full!! Såååå skönt!

-Till lillasyster F!

Frida

Sååååå fin den blev! Vad du kan :) riktigt mästerverk! :D älskar daj pozz <3

Mitt svar:

Tack, jag är inte nöjd med den men den blev bra men kunde blivit bättre. Älskar dig. <3


-Svar till lillasyser

Frida

Anna! Så söt å go du är å som du nyss värmde mitt hjärta! Älskar daj såååå mkt! Du är världens bästa stora syster pozz å kram <3

Mitt svar:

Du är världens bästa lillasyster! Love u. Du får mig att kämpa! <3


-Skillnad???


-Inte nöjd!!!


-Börjar närma sig. :)

Är inte riktigt nöjd än men de får vara så ett tag. Snart klar med lådorna som ni ser. Nej nu ska jag äta frukost.

 

 


-Telenor, tänker på pappa!

 
 

-Sårad!

Vissa människor är rädda för att visa vad dom känner för att bli sårade. Men vågar man inte satsa så vet man aldrig vart det leder. Man vet aldrig om man går miste om något bra! Ska man gå & undra hela livet om man gjorde rätt att inte säga något eller undra hur det kunde bli? Det va en väldigt speciell person som sa dessa ord till mig väldigt många gånger & de stämmer faktiskt. Så fel vissa saker kan bli & så illa man kan göra varandra utan att vara medveten om de! Önska att jag kunde tänka annorlunda & lita på människor igen! De skulle underlätta vissa stunder!


-Trött pojk!

Lite bilder från igår på en trött pojk!

 

 


-Målat den iallafall!

Jag målade iallafall byrån igår. Men den är långt ifrån klar. :) Har massa jag ska göra med den & de kommer ta timmar.

 


-Försvann...

Tappade bara lusten & orken till allt! Målat byrån men kom på mig själv när jag målat klart den att de va onödigt att måla den. Jag ska ju klä den. HAHA klappträ! Tappade inte lusten & orken pga. det utan helt andra anledningar. Är så nere just nu, så de finns inte!

-Fridas ord tatueras på mitt ben!

Skämtade för några dagar sedan att min nya tatuering skulle bli en stor kuk i pannan.Min nya tatuering ska vara på min högra vad på benet. Texten jag ska skriva får mig att tänka på en väldigt fin & underbar lillasyster som får mig på så bra humör när jag är nere i jobbiga perioder! Som visar mig mycket respekt & som får mig att känna att jag är en värdig person. Hon säger jämt till mig tro på dig själv Anna!Min text på benet ska vara på svenska eller engelska har inte bestämt mig än.Det ska stå såhär: "Tro på dig själv!"Dessa orden får mig peppad & på rätt spår igen. Hon är ett sånt stöd för mig! Älskar dig Frida! <3

-Ö&B!

Nu har jag varit till Ö&B med grannarna. Köpte lite av varje. Hygienartiklar & lite mys för mig & Mario i helgen. Köpte även färg så nu ska jag påbörja mitt nya projekt under helgen. Ligger & vilar lite nu. Ska snart gå upp på vinden & hämta penslar & sandpapper. :-) Ska städa under helgen & tvätta.

-Vårdcentralen!

Har varit till Vårdcentralen nu med näsan. Läkaren skickar en remiss till öron, näsa & hals. Dom tog massa prover på mig också. Så han hör av sig till veckan för att berätta hur dom såg ut.

-Vad är rädsla???

Rädsla är en känsla som varierar starkt från person till person. En del människor kan känna en lätt oro men andra utvecklar en extrem rädsla såsom skräck eller en fobi. Rädsla är något vi känner när vi är hotade eller står inför en riskfylld situation som kan vara både riktig eller inbillad.

 

Även om rädsla kan vara något bra och kan varna oss för fara, genom att adrenalin ger musklerna energi och ger oss tre alternativ – möta faran, bekämpa den eller fly bort från den så ger den oss ett obehag i form av hjärtklappning, skakningar, snabbare andning.

 
Hur vi hanterar rädslan är olika, en del människor flyr men de flesta av oss har nog upplevt någon typ av mental blockering. Rädslan begränsar ofta våra liv och vår tillvaro, vi mår ofta sämre när vi i våra tankar ältar vad vi skulle göra eller vilja göra bara vi inte var rädda. Vi skyddar oss bakom denna mur för att slippa ta tag i det som är jobbigt

-Fick ta lugnande!

Drömmen jag hade fick mig att börja tänka rätt mycket så jag fick ta en lugnande tablett som jag ska ta vid behov. Jag va bara ett litet barn. Jag fick vara vuxen allt för tidigt, jag fick aldrig vara barn riktigt. Önskar  bara att jag kunde få leva om mitt liv att jag föddes på nytt. Att jag inte skulle behöva uppleva & vara med om de som hände. Att jag skulle få leva ett normalt liv då & nu.

 

Många människor upplever rädsla på olika sätt & känner rädsla på olika sätt. Ingen kan sätta sig in i hur jag känner min rädsla. Oavsätt om du har varit med om de jag har varit med om så känner du rädsla på olika ditt sätt, ingen upplever & uppfattar rädsla på samma sätt.

 

Vad är rädsla egentligen???


-Upprepar sig!

Jag drömmer ofta om sånt som jag varit med om. När jag väl drömmer om något som hänt mig så under drömmen så känner jag mig precis lika ledsen & rädd som jag varit i verkligheten när sakerna hänt mig. När jag väl vaknar upp ur drömmen så är jag medveten om att de jag drömt om har hänt mig. Men jag gråter otroligt mycket ändå eftersom att de känns som allt upprepat sig & att de hänt mig igen. Rädslan är värst att känna i drömmen & när jag vaknar. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva just nu men får inte ihop meningarna så att ni läsare skulle förstå vad jag menar.

-Gråter!

Herregud vilken dröm jag bara gråter. Är så chockad! Kan inte somna om!