-Psyk.

Det var nästan en vecka sedan jag skrev. M har kört till Karlstad för att han ska jobba där denna veckan. Snart är de tid för semester för honom & då åker vi till huset & är där ca 4 veckor. Vilket ska bli väldigt skönt.
 
Imorgon ska jag till psyk & ha ett samtal med läkaren om hur allt fungerar & diskutera medicin o.s.v

-Psykologen ska sluta!

Varit till psykologen nu. Lite tråkiga besked om att hon ska sluta & hennes tjänst blir inte tillsatt fråns tidigast augusti vad jag förstod det som. 
 
Roligt för henne att hon ska prova på nytt. Hon har ändå jobbat 8 år på HAB sa hon. Ändå ser jag rätt positivt på det hela. Burkar bli jävligt förbannad då jag minst under alla år haft 50-53 olika psykologer men tror jag ska sluta men psykologen då jag mår mycket bättre än på många år! Eller iallafall börja med att träffa psykologen glesare än nu.

-Promenad till sjukhuset!

Idag tog jag en promenad ner till sjukhuset då jag ska vara hos psykologen & på massage idag. Det var väldigt omständigt att gå efter som jag hade med mig handväska som jag aldrig annars går med! Haha!
 
Ska inte vara hos psykologen fråns kl 10 & massagen kl 11 så det är ett tag kvar. Men jag gör som vanligt ute i god tid & när jag väl nu har kommit till sjukhuset kan jag varva ner & sortera ut vad jag ska ta upp med psykologen.
 
Sen är du ju alltid lika roande att kolla på alla människor. Den ene är roligare än den andre. Haha. Framförallt träffar man alltid någon gamling som börjar prata med en när man sitter här.

-Mötet gick hur bra som helst.

SOC var här förut. Handläggaren  från SOC fick ett akut ärende i morse så det var bara hon som burkar kolla lägenheten som kom. Så har tyvärr inte träffat min nya handläggare på SOC.
 
Hon som kollar lägenheten kom ju iallafall så hon ska kolla upp vad det är för regler som gäller för överskrivningen. Och om hur det går till när dom ska skriva över lägenheten på mig.

-SOC!

Idag kommer SOC & min nya handläggare. Ska blir skönt att få det överstökat. Har ont i huvudet idag & är rätt trött men det går.
 
Imorgon är det psykologen & massage. Ska bli skönt att komma dit igen. Var ett bra tag sedan nu.

-Lilla Edwin & jag!

Igår firade vi min lillebror han fyllde år i lördags. Mina syskon var där också även lille bebisen. Liten.& liten vet jag inte han växer så fort. Jag höll han för första gången igår & ingen är gladare än jag att jag gjord det. Han är verkligen en sån glädjespridare.
 

-Möblerat om!

Nu har jag möblerat lite här hemma. Provade att göra en sak som en katt sida hade lagt upp idag på sin sida. Skulle vara lätt att få bort katthår med en fönsterskrapa vilket det också va. Underlättade rejält.
 
Visar sig att M kommer hem idag. Så ikväll ska jag laga korvstroganoff & fjärilsmakaroner. Brukar ha ris men idag blir det fjärilsmakaroner. 

-Apoteket, Skånetrafiken, Tradera & garderoben!

Idag har jag varit till Apoteket & hämtat ut medicin. Efter det gick jag till Skånetrafiken & köpte nytt busskort. Nu har jag donat lite här hemma. Har lagt ut en hel del på Tradera. Städat, diskat lite o.s.v.
 
Nu har jag tagit en liten paus & ätit frukost & nu myser jag med Linus. Ska snart börja igen. 
 
Höll just nu på att skita ner mig garderob öppnade sig & allt bara föll på golvet. Har bestämt att jag ska köpa andra ställningar i den garderoben den är precis som den va när jag flytta in! Ändring behövs i den tomefan!

-En vanlig dag på Planteringen!

Nu har jag rensat ut i frys & kyl. Blev en del som vi fick kasta tyvärr. M är i Karlstad & jobbar denna veckan så han åkte i måndagsmorse. 
 
Snart ska jag göra lite mat tänkte jag. Idag har jag ont från & till. Katterna ligger i sängen bredvid mig just nu. Ligger och kollar på tv lite.

-Tass Salva!

Detta är en av de bästa salvorna till våra katter iallafall. Jag är hur nöjd som helst. Detta är andra gången vi smörjer på & det går bra att göra det på Mario & Lillan men Linus är lite kinkig fortfarande. 
 

-Nästa vecka som kommer händer följande...

På måndag så ska jag få träffa min nya handläggare på SOC. Hon som brukar komma & kolla lägenheten kommer hit på måndag med den nya handläggaren då min andre fått andra arbetsuppgifter. Hoppas på att hon är lika bra som C som jag hade tidigare. Hon som kollar lägenheten någon gång ibland är inte min handläggare.
 
Sen på tisdagen ska jag äntligen till psykologen igen var ett bra tag sedan sen sist. Men ska bli skönt. Efter det är de Massage hos E igen. Vilket också ska bli skönt. 
 
På torsdagen ska jag iväg & hämta 2-par av mina nya sko-inlägg. Vilket ska bli hur skönt som helst. Ska även ta mig till biblioteket & kopiera kvittona som ska skicka in!

-Läkaren = Citodon!

Var till läkaren i måndags & fick utskrivet Citodon för min värk. Har fortfarande inte börjat ta dom då jag känner att smärtan inte är jätte akut. När jag känner det igen så är det tid att börja med dom.
 
Min smärta i rygg, axlar, nacke, armar, handleder & fingrar är normalt när diskarna i ryggen är körda. Det är tydligen något jag måste lära mig att leva med. Vissa perioder kommer jag få ta medicin andra perioder klarar jag med bara Panodil!

-Vårdcentralen på måndag!

Idag har jag ringt Vårdcentralen angående en läkartid om mina händer, ärmar, handleder & fingrar. Dom hade inte någon läkartid från slutet av Juli så dom rodde mig att gå på öppna mottagningen på måndag mellan 9-11 vilket jag tänker göra.
 
Det tråkiga är att jag antagligen inte får träffa min ordinarie läkare. Men vad ska jag göra?!? På min ordinarie Vårdcentralen kan dom iallafall gå in & kolla journalen. Vilket inte Vårdcentralen kan göra här! Så detta blir bäst!

-Trevlig helg från våra fyrbenta vänner!

Alla våra små barn alltså vara fyrbenta godingar hälsa alla läsare en trevlig helg. Dom & vi hoppas också att vädret håller i sig! <3 
 
 
 
 

-Förhårdnad på Linus!

Jag cyklade till affären förut fick stanna många gånger & länge varje gång. Händerna & armar försvann för mig. Sen när jag väl kom hem kunde jag inte känna händerna & armarna.
 
Precis ätit lite. Innan dess så filade jag på Linus förhårdnad på hans tass. Alla katterna ligger i sången tillsammans med mig.
 
Resterande tid ikväll blir tv mys med alla tre katterna!

-Fått lite färg!

Nu har jag diskat lite, plockat, tagit ut soporna & tagit av poolen & kollat till den. Nu ligger jag & myser med Lillan i sängen & små kollar på tv. 
 
Har enormt ont i handen, handleder, fingrar & armar fortfarande. Vet faktiskt inte vad jag ska göra. Varit såhär i över en vecka nu. Borde kanske besöka läkare. Men avvaktar ett tag till tror jag.
 
Om jag går till läkaren senare säger han väl som alltid du har gått & haft ont för länge. Tid att besöka sjukgymnasten. Det är hans ständiga kommentar till mig & dessa smärtlindrings tabletterna!
 
Jaja nog om det!
 
Vi har haft fantastiskt väder i säker tre veckor nu. Vilket är SÅ skönt! Har fått en hel del färg också! :-) 

-Slappa!

Har sovit någorlunda bra i natt. Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Tror jag bara ska slappa idag. 
 
Imorgon kommer älskling hem igen. :-) Katterna är på Altanen & myser.

-Värk!

Igår kväll gjorde jag i ordning en rabbat. Idag har jag städat av grillen & massa i uterummet. 
 
I en vecka nu har jag haft problem med båda armarna, handleder & fingrar. Dom somnar, domnar bort & när jag väl känner armarna & allt det så har jag enorm verk. Inte sovit ordentligt på flera dagar. Vaknar av mig själv när jag ligger & säger aj.

-Städat, tvättat osv.

Idag har jag städat gäst rummet, tvättat lite, städat bilen & tvättat av den. Nu ligger jag & vilar ett tag. Ska gå ut lite senare & fixa lite i trädgården tänkte jag.

-Var riktigt kallt i vattnet.

Nu har i alla fall jag premiär badat. Men tyvärr en aning kallt för Mario. Får bli när vattnet är varmare. Nu ligger jag & värmer mig i sängen tillsammans med Linus. Ska snart gå ut igen tänkte jag.
 
Blir det inte att jag går ut så blir det att städa lite här inne.

-Stor trivs i huset. Premiär i poolen.

Katterna & jag hat varit i huset ca 3 veckor nu & stor trivs. Har städat inne en hel del. Har äver gjort mycket på uteplatsen som ska göras på semestern. Allt gräs där vi ska gjuta egna plattor på semestern är snart borta! 
 
Vi tog även fram poolen igår & idag blir det premiär dopp för mig & Mario.
 

-ÖLAND! :-)

Vi tog även en runda till Öland när vi ändå var ute! 
Var väldigt fint där. 

-Lite mer bilder!

Lite bilder där ute.
 
 
 
 
 
 

-Stor trivs i huset. Premiär i poolen.

Katterna & jag hat varit i huset ca 3 veckor nu & stor trivs. Har städat inne en hel del. Har äver gjort mycket på uteplatsen som ska göras på semestern. Allt gräs där vi ska gjuta egna plattor på semestern är snart borta! 
 
Vi tog även fram poolen igår & idag blir det premiär dopp för mig & Mario.

-Min födelsedag!

Hade en helt underbar födelsedag. Var till Karlskrona bodde på hotell & va till Marinmuseumet. På kvällen käkade vi gott på hotellet.
 
Här kommer lite bilder från museumet.