-Läst lite böcker & besök av E igår!

Jag har sålt en hel del på Tradera. Sen har jag även köpt tre böcker. Pojken som kallades det, Pojken som inte fanns och Pojken som överlevde. Det är verklighetsbaserade böcker & jag har nu läst alla tre & det var en riktig hemsk historia om vad denna pojke varit med om i sin uppväxt. Men dom berörde mig också väldigt mycket. Jag måste även få säga att dem var väldigt bra.
 
Nu har jag letat upp 4 böcker till som är verklighetsbaserade på Tradera som jag har budat på. Som jag har hört ska vara väldigt bra!
 
Idag har jag diskat lite, plockat upp & fixat här. Ska ner till Posten sen & skicka ett paket jag sålt på Tradera. Väskan är packad för färden till Kristianstad.
 
E var på besök igår. Hon kom med fika, Saffrans muffins as goda om man får säga så. Var skönt att jag fick träffa henne. Det är min bästa kompis!  

-Kristianstad idag!

 Idag åker vi till Kristianstad med katterna. Vi ska vara där tills söndag är det tänkt. Ska bli skönt att komma bort lite. Och fixa & dona lite med kökssoffan som M köpt. Vi håller på att slipa ner den, vi ska olja i den & klä om den tänkte vi. Tyget är redan köpt. Det är ju sådant jag tycker om att hålla på med & det är avslappnade.
 
Katterna älskar huset & har så roligt där. Det är mer fritt för dom där & dom kan springa på stora ytter jämfört med i min lägenhet. Dom älskar Altanen. För att där har dom tillgång till att sitta i fönstren, det fläktar på dom & dom kan se alla fåglar & andra katter. Då dom inte kan det i min lägenhet. Vi har satt kompostgaller på utsidan av fönstren så att det går att öppna dom.

-Vet inte hur julen kommer se ut!

Sen har jag gjort i ordning lite julklappar & gjort alla julkort & pysslat med det. Så julkorten är klara till min familj & till M familj nu. Hur det kommer se ut i jul vet jag inte. Jag har frågat pappa Baloo om han ska vara själv för då tänkte jag att vi kunde vara tillsammans då inte julafton betyder något speciellt för någon av oss!
 
Om det inte blir så att jag & pappa Baloo är tillsammans på Julafton så kommer jag att vara i M hus med katterna & fira lite med dom. M vill att jag följer med till hans familj men jag vill helst vara själv på Julafton då jag inte ser det som en rolig & mysig tradition.  

-Köpt lite saker på Facebook!

Jag har även köpt lite saker på Facebook nu när jag ska flytta till en större lägenhet. Har köpt två nattygsbord till sängen som tillhör sängen då jag kommer få ett sovrum när jag flyttar.
 
Har köpt två pallar kan man väl kalla det för. Och oljat in dom. Som jag ska ha till mitt pyssel i. Sen har jag köpt en liten säng till katterna med en skön fäll i. Och dom älskar den, alla tre ligger i den & myser.  

Det blev lite skillnad på pallarna när jag oljat in dom den längst vänster är inte in oljad utan den till höger är det.

 
 

-Krångel med mitt försäkringsbolag fortfarande!

Jag har krånglat väldigt mycket med försäkringsbolaget angående inbrottet i källaren. Handläggaren jag fått som har hand om skadeärendet är inte direkt den bästa. En person som retar upp mig till max. Nonchalant & väldigt spydig! Funderar på att byta försäkringsbolag. Men till vilket vet jag inte än.
 
M har köpt ny vinterjacka till mig som jag är super nöjd med. Eftersom att dom tog alla mina vinterkläder så behöver jag ju införskaffa nya nu inför vintern. Börjar ju bli riktigt kallt på morgnarna nu.  

-Jag har blivit moster!

Det var ett tag sedan jag skrev. Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Jag har blivit moster till en jättefin pojke. Min lillasyster & hennes kille fick en liten bäbis.
 
 

Pyssla, tvätta & huset!

Har handlat lite adventljustara & sådant eftersom att allt blev taget när de gjorde inbrott i källaren. Känns skönt att ha det gjort. Så man kan få lite ljusstämning när det väl är tid för det. Har även pysslat en del här hemma igår. Oljat in två pallar & gjort lite armband.
 
Idag håller jag på att tvätta. Bäddat rent i sängen & sådant. Och har rymt upp här en del. Bäddat rent i sängen & sådant. Ska suga golv när klockan slår 10. Som vanligt säg. Tvätten är klar runt tio också.
 
Imorgon åker vi till huset som vanligt. Stannar bara en natt denna gång så att vi kan fixa & dona lite där. Skönt att komma bort lite fast att det bara handlar om en dag.  

-Pyssla, tv

Har handlat lite adventljustara & sådant eftersom att allt blev taget när de gjorde inbrott i källaren. Känns skönt att ha det gjort. Så man kan få lite ljusstämning när det väl är tid för det. Har även pysslat en del här hemma igår. Oljat in två pallar & gjort lite armband.
 
Idag håller jag på att tvätta. Bäddat rent i sängen & sådant. Och har rymt upp här en del. Bäddat rent i sängen & sådant. Ska suga golv när klockan slår 10. Som vanligt säg. Tvätten är klar runt tio också.
 
Imorgon åker vi till huset som vanligt. Stannar bara en natt denna gång så att vi kan fixa & dona lite där. Skönt att komma bort lite fast att det bara handlar om en dag.  

-Helgen.

Helgen har varit bra. Idag har jag tränat & haft E på besök. Varit ner till Apoteket & hämtat massa medicin. Även varit en runda till Djuraffären. 
 
Nu ligger jag för att försöka sova ett tag för att jag vaknade 01 i natt & kunde inte sova längre. Går ju inte att vila de minsta lilla här med det Discot grannen har!

-Allt brast igår!

Igår blev det inget tvättat pga att när jag hade träffat P så mådde jag så dåligt. Kom upp så mycket känslor när vi satt & pratade! Blev arg, ledsen & allt på samma gång när jag tänkte på allt. Bara skakade i hela kroppen & rösten blev darrig & ögonen så blöta. 
 
Just nu är jag inne i en period som är kämpigt så det är inte så konstigt att allt brast igår på Bibblan & ännu mer när jag kom hem. Grät en hel del.
 
Men idag mår jag bättre! Så tvättar, har sytt lite & donat här hemma. 
 
Imorgon åker vi till huset! Vilket ska bli så skönt! Ska slipa lite kökssoffa & bara vara!
 

-Ska sitta på min "feta röv" som någon skrev! :)

Idag har jag diskat & fixat här hemma! Idag kommer de äntligen & fixar förrådet. Vilket ska bli skönt. Ska även kolla om det finns tvättid klockan 12 idag så att jag får det gjort också. Idag ska jag även till Bibblan & träffa P & fixa det sista med Fonderna! :)
 
Vecka blir väldigt lugn jag ska sitta på ”min feta röv” som någon skrev & bara göra ingenting! Täckas så skönt vissa har! HAHA!
 
Imorgon blir det långpromenad med R sen kommer E på besök. På torsdag åker vi till huset jag, alla katter & M efter hans jobb. Som det ser ut nu i alla fall.  

-Var ett tag sedan nu!

Var ett tag sedan jag skrev då det har varit mycket som hänt ett tag nu. Men nu har det lugnat ner sig.
 
M var ledig i fredags så vi var ute lite överallt. Igår var vi in till en affär & köpte mig en ny vinterjacka som jag fick av M.
 
M har åkt hem idag & ska jobba hemma vid imorgon sen åker han vidare upp i Sverige & som det ser ut nu så kommer han tillbaka på Torsdag eller Fredag.
 
Idag har jag bytt i sängen & tänkte tvätta imorgon efter träningen. Ska snart gå in & duscha & sätt värme elementet.

-Igår & idag!

Igår så fixade jag.lite här. Var & postade lite paket på Posten. Hade fram hela soffan & dammsugde den. fixade med katterna & lite sånt.
 
Idag ska jag dammsuga lite, bädda sängen, diska & torka golv.
 
Pappa Baloo kommer på mat senare idag.
 

:)

Vill bara göra klart en sak! Jag skriver vad jag vill i min blogg så länge jag inte skriver ut några namn! 

-En super helg!

Har varit med R & tagit en lång promenad. Har sugit lite golv, fixat lite som jag brukar göra på morgonen. Har även packat ner lite saker som man inte behöver då jag ska flytta. När vet jag ju inte, men inte någon ide att det står & tar plats.
 
Idag kommer E & hälsar på vi ska äta lite smörgåstårta! Haft en super helg med pappa Baloo & M! Och nu har jag äntligen satt i det nya numret & använder det. Så att man kan få vara lite ifred! Känns skönt att äntligen ha det gjort!
 
Ska skicka lite paket sen, då det är många Aktioner som går ut idag & har fått en del bud.  

-Läkarbesöket, ny medicin, Kärnfastigheter osv.

Nu har jag varit till läkaren & jag fick starkare medicin för smärtan. Ska hämta ut den sen idag. Ska antagligen också hämta en lampa jag köpt.
 
Igår ringde fastighetsskötare för Kärnfastigheter så dom kommer till veckan & fixar mitt förråd. Vilket ska bli skönt. Slippa ha alla sina saker i lägenheten.
 
I några dagar nu har jag försökt att fixa med försäkringsbolaget & Polisen!
 
Ska försöka mig på att suga lite golv snart tänkte jag. Allt det andra har jag redan gjort.
 
Känner mig rätt trött & har gjort i snart två veckor. Tror mestadels att det beror på att jag har så ont.  

-Till läkaren pga värken!

Idag ska jag till läkaren igen. Bokade igår en akut tid. Då jag haft så ont i ryggen. Så vi ska diskutera en starkare medicin för rygg.
 
Idag ska Pappa Baloo med M hem, om inte mon värk är för jävlig så följer jag också med.

-Polisen, Oj & lite annat!

Idag har jag ont i armen. Har precis tagit 2 Alvedon & 1 Diklofenak. Hjälper inte det så ska jag gå in & ta en varm dusch.
 
Ska diska lite sen & säga golv! Sen ska jag möta en tjej vid Oj som jag har köpt en lampa av. Ska även träffa E idag! Senare idag ska jag också till Polisen med sågen & cykellåset.