Massa att göra!

Har varit i huset sen i tisdags. Städat massa, tvättat massa & installerade den nya toaletten på gäst toaletten. Katterna trivs jättebra här. På söndag åker vi hem till Helsingborg igen.
 
På måndag opereras pappa. Vilket känns tungt. Men vi hoppas på att det går bra.

-Huset idag!

Idag ska vi till huset vilket ska bli skönt att komma hemifrån ett tag. Väskan packad & klar. Katterna känner på sig att något är på gång idag.

-Förråd & huset!

Idag har jag fått ett förråd. Vilket är skönt. Så har lite att bära ner.
 
Imorgon åker vi till huset. Jag, alla katter & M. Han ska jobba runt om där hemma så jag & katterna tar en mini semester i nästan en hel vecka. Kommer antagligen hem på måndagen.

-Bröllop & dop!

I lördags var vi på dop & bröllop! Min lillasyster & hennes kille gifte sig. Så nu är det hustru som gäller för lillasyster. Det var väldigt fint & jag är glad för deras skull.

-Farmor håller på att gå bort! Även speciellt besök med specialiserade sjukgymnast idag!

Idag ska jag till en specialiserade sjukgymnast som utreder Fibromyalgi. Det verkar som jag har det. Var till läkaren förra veckan & han ville att jag skulle träffa denna specialiserade sjukgymnast så fort som möjligt så att jag kanske kan få lite bättre hjälp & viss medicin som kan hjälpa lite mot det. Jag är lite nervös inför besöket & jag brukar inte vara nervös. Men de ska nog gå bra.
 
Min farmor håller på att gå bort. Min pappa ringde igår. Det är riktigt illa. Allt händer på samma gång nu känns det som. Både rolig & väldigt jobbiga saker. Svårt att hantera alla dessa olika känslor jag känner just nu. Vet inte om jag ska visa att jag är glad eller ledsen. Och hur kan man både vara glad & ledsen på samma gång?

-Psykologen, massage, dop & födelsedags firande på lördag!

Igår var jag till Psykologen & till sjukgymnast på massage. Fick ventilerna en hel del med psykologen som jag överhuvudtaget inte förstår just nu. Har varit mycket den senaste tiden. Ska till en annan sjukgymnast i morgon & göra en grundlig utredning på varför min värk i kroppen flyttar runt.
 
Nu i helgen har jag mest legat i sängen då jag inte kunnat ta mig upp pga att ryggen inte velat vara med.
 
Idag ligger jag i sängen & har väldig rygg värk. På lördag ska vi på dop & massa annat. På lördag fyller även M lillasyster 30 år. Så blir mycket firande.
 
Idag ska jag bara mysa med Katterna & ligga i sängen då de känns som ryggen ska gå av.