-Restaurang Skutan.

Igår bjöd Mats mig och pappa på restaurang. Det var rikigt mysigt. Restaurangen är ny öppnad och ligger ute vid skutberget. En kille som varit med i baren på tv 3 äger den. Restaurangen heter så mycket som Skutan. Lokalen dom hade va verkligen fint. Maten va verkligen jättegod. Verkligen värt att prova kan jag säga. Lite dyrare men ändå suveränt.

 

 


-Ann-Sofie.. :):)

Gick upp klockan 7.00 idag och tvättade, sen 9.25 åkte jag bussen inte till stan för att jag skulle till psykologen klockan 10.00. Gick jättebra där idag, kände rikigt skönt att komma dit. Jag är alltid så arg och laddad när jag kommer dit, när jag fått prata en stund så är jag helt slut i huvudet.

 

Hämtade ut mina glasögon innan jag åkte hem. Kostade så mycket som 597kr. Skönt att dom äntligen är lagade. Dom är verkligen mina favorit glasögon.

 

När jag kom hem så fixade jag med flytten, jag och pappa bar upp våra sängar och vi bar ner pappas sängar till den gamle lägenheten. På måndag ska dom till tippen. Nu är det inte mycket kvar i den gamle lägenheten. Lite små plock och så.

 

Ann-Sofie kommer och ska kolla på kläder som är förstora för mig. Hon har också gjort den op:en som jag gjort. Sen kommer även en som ska köpa skrivare, kopiator & sacaner.

 

Vi ska väl snart åka iväg och äta lite. Sen ska jag fortsätta och fixa tänkte jag. Och imorgon bär det av till Skåne, känns både roligt och tråkigt. Tråkigt att pappa ska flytta, kul att åka iväg ett tag men inte till Skåne men så är det.

 

När vi åker hem på söndag ska vi in om Ullared tänkte vi.


-Middagen & Psykolagen!

Ska till psykologen nu skriver mer sen om middan Mats bjöd oss på igår och hur det gått hos psykologen.


-Tabletterna måste fortsätta.

Alltså det är inte så att jag får sluta ta mediciner för att min diabetes är borta. Jag får sluta ta insulin antagligen men tabletter får jag alltid äta, eftersom att jag en gång haft fel på insulinet i kroppen så finns det risk att jag kan få tillbaka det. Och om jag fortsätter med tabletterna förebygger man den risken.

 

Vid diabetes kan bukspottskörteln fortfarande producera insulin, men mängden räcker inte till för kroppens behov. Känsligheten för insulin i muskel- och fettceller är nedsatt och effekten av det insulin som produceras är inte fullgod. En annan orsak är att levern producerar för mycket socker.


-Borta :):):):)

Var ju till diabetescentrum idag, gick jättebra. Jag har inte diabetes längre. Känns rikigt skönt. När jag va i stan så beställde jag en ny front till mina glasögon. Så får hoppas på att den snart kommer.


-Diabetescentrum & Restaurang!

Idag ska jag till diabetescentrum som alla vet, skriver hur det går sen när jag kommer hem.

 

När älsk kommer hem ska han bjuda mig och pappa på restaurang. Han är rätt hemlig av sig så vi vet inget alls mer än att vi inte ska äta så mycket idag. Ska bli roligt, berättar mer sen eller imorgon.


-Bio ljudet på plats.

Igår satt jag och pappa upp teven och bio ljudet. Så nu är det på plats. Det är det svåraste när man flyttar. Man ska få allt i mitten, men min käre far är jätte duktig på det. Efter det så åkte jag och Mats till Grums och handlade och skickade ett paket. Det är en tjej som köpt super Nintendo för 1200. Skoj, får hoppas på att hon får paketet idag.

 

När vi kom hem efter Grums så la vi oss i sängen och mös och kollade på Bonde söker fru. Sen kollade vi på enserie som hade seriestart i går på 4:an. 21-22 den va rätt bra fortsättningen kommer nästa onsdag.

 

Jag somnade rätt tidigt mådde inte så bra.


-Humöret??

Mitt humör ändras från minut till minut. Vissa stunder är jag en rikigt häxa och andra stunder är jag en Anna som aldrig funnits förut. Det är svårt att förklara. Men jag känner mig ständigt ledsen och arg. Jag vet inte varför, men dr sa att det är något inom mig som vill komma ut. Men vad? Jag har ingen förklaring till varför jag är och gör som jag gör. Jag mår ju inte bra av det själv. Jag gör inte det för att det är roligt precis. Utan det är väl ett rop på hjälp.

 

I månader har jag känt att sjukvården inte lyssnat på mig och tagit mig rikigt på allvar. Men idag när jag träffade Dr Carlsson kändes det skönt, det kändes som han verkligen ville hjälpa mig. När jag gick ut från mötet va jag som vanligt helt slut i skallen och skulle kunna sova 2 dagar. Den jävla huvudvärken jag får efter att jag pratat om hur jag mår går faktiskt inte att beskriva.

 

Vi får hoppas på att det blir lite bättre av höjningen av medicinen. Kommer antagligen vara jätte trött efter höjningen och känna mig lite dålig. Men det är så det är. Hoppas på att detta hjälper nu och att man kanske kan ta sig upp ur det djupa hålet man är i.

 

Jag förstår om mig omgivning inte vill ha med mig att göra. Och jag förstår om det är jobbigt att vara med mig. Men jag hoppas att ni kan stå ut ett litet tag till för nu är det på väg att lösa sig kanske.


-Diabetescentrum imorgon.

Imorgon ska jag till diabetescentrum och kolla om jag fortfarande har diabetes eller inte. Hoppas på inte. Ska vara där klockan 13.00 ni får veta mer om hur det gick imorgon.


-Specialist DR!

Idag åkte jag med bussen 9.25 från Vålberg in till stan. Skulle vara på möte klockan 10.30 på psyk. Helena mötte upp mig där ute. Efter det så gick vi upp till den våningen vi skulle vara på. Sen kom doktor Carlsson. Specialist doktorn. Vi pratade mycket och jag fick ur mig hur jag mådde och mår. Han verkade förstå mig rätt bra. Så om 1 måndag ska jag tillbaka till honom. Han höjde en av mina mediciner så länge så får vi se om en månad om det har hjälpt mig eller ej. Jag hoppas på att det hjälper mig orkar inte må såhär så länge till.

 

Måste säga en sak till Dr Carlsson va en riktigt läckerbit, får man skriva och tycker så?


-Det är mycket nu!

Igår va vi till Kil och kollad på kärran på Mats jobb och den passar galant till flytten. Idag ska jag måla den sista väggen tänkte jag. Just nu har vi inget vatten så jag kan inte diska.

 

Imorgon ska jag träffa special läkaren på psyk och diskutera mina mediciner har väntat på denna tid och äntligen är den här. Kanske kan börja leva ett normalt liv snart, får hoppas på det.

 

På torsdag ska jag till diabetescentrum och kolla alla värden och så. Kanske inte har diabetes längre, hoppas på det också.

 

På fredag ska jag till psykologen i stan, vet inte om jag har så mycket att prata om men ska åka dit ändå.

 

På lördag är det flytt till Skåne som gäller.

 

Har fullt upp nu känns det som.


-Polisen, tomtar & wok.

Pappa följde med till stan. Vi började med att gå till polisen, jag fixade ett nytt lägg så det kommer snart. Blev as bra. 400kr känns rikigt bra att ha det gjort. Mitt gamla går du den 27 nu så jag behövde ett nytt.

 

Efter polisen gick vi till solareturen och kollade. Där köpte jag tre tomtar till Mats mamma. Hon samlar på tomtar. Och så köpte jag en ljusstake.

 

Efter det promenerade vi till stan och jag bjöd på wok, sen tog vi bussen hem och här sitter jag nu. Ska snart packa lite tänkte jag.

 

Tomten längst vänster kostade 20Kr, tomten i mitten kostade 35Kr och den till höger kostade 20Kr.

Ljusstaken kosteade 15Kr


-Detta fick jag av älsk.

Häromdagen fick jag en ny almanacka för 2011 av Mats som han köpte på Lidel för 49kr och jag fick även jättemysiga strumpor som han också köpte på Lidel för 29kr.

 

 


-Polisen idag!

Jag ska in till stan nu till polisen och fixa ett nytt lägg. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Jag har lagt ut massa annonser på blocket. Tv-spel, möbler och kläder. Kommer mer. Ställde in psykologen idag kände att jag inte hade något att prata om. Så ska dit på fredag istället. Vi hörs sen kanske.


-Polisen imorgon!

Imorgon ska jag till polisen och fixa ett nytt lägg, mitt går ut den 27 denna månaden. Tyvärr. Efter det ska jag lämna in mina glasögon som gått sönder, sen ska jag till psykologen klockan 13. Sen ska jag nog åka hem. Fixa lite till här hemma.


-Tråkig söndag.

Idag jobbar Mats och jag små plockar med flytten. Har även målat en vägg till. Nu är snart vardagsrummet klart. Vet inte vad jag ska göra, har rätt tråligt och är rätt trött.


-Hockey!

Idag är det lördag och jag vaknade bredvid älsk. Så mysigt. Efter det så låg jag och drog mig hade en fruktansvärd huvudvärk. När jag låg i sängen åkte Mats och handla och hämtade ut en packet till mig.

 

Ja vad gör alla nu? Jo jag sitter vid datorn ska snart gå upp till pappas lägenhet och måla klart. Sen blir det mat. Efter det ska jag fixa och plocka lite. Och Mats är hos sin pappa i Säffle. Mats mamma skulle på julmarknad på Liseberg så Mats pappa är själv hemma. Så Mats åkte dit för att han skulle slippa vara själv hela dagen.

 

Och vet ni vad? Ikväll är det hockey Timrå-Brynäs..

 

Vem vinner?


-Pappas julklapp ! :)

Igår var det tid för pengar och betala alla räkningar. Skönt. Sen åkte jag och pappa in till stan. Jag handlade ett större minneskort till min telefon. 8G va bara 2G med när jag köpte den och det räcker inte. Men tror att jag ska ge 8G till Mats och köpa mig ett 16G istället så har man gott om plats.

 

När vi kom hem så gick jag och duschade och åkte in till stan igen, men tog första bästa buss hem igen. Orkade inte vara där. Medans jag gjorde det så åkte Mats till Säffle och hämtade pappas julklapp från oss. En ny mobiltelefon. En Sony Ericsson XPERIA X8
Dark Blue/White.

 

 


-Vad betyder han för mig?

Mats Johansson.

Han betyder väldigt mycket för mig. Visst vi har haft det tufft och jobbigt ihop men vi har tagit oss igenom det. Så Mats är en underbar person och alla har negativa sidor. Jag älskar honom, jag älskar hans närhet, jag älskar hans kropp, jag älskar hela honom, både det bra och det dåliga. Ingen kan få mig att inte älska Mats. Utan han är verkligen en mycket fin och varm person. Han finns vid min sida i vått och torrt.

 

Jag vill att det alltid ska vara du och jag gubben. Jag kommer aldrig sluta älska dig, du är min stora kärlek. Jag har fått uppleva mycket saker med dig och hoppas på att få fortsätta göra det också. Jag vill vara med dig hela mitt liv, jag vill dela kista med dig, jag vill dela allt med dig.

 

Älskar dig enormt mycket. Tack för att du finns. Din Anna!

 


-Sminkat mig..

Heej har burit upp en del saker till våran andre lägenhet. Sen har jag sminkat mig, när Emma min syster va här så fick hon mig att sminka mig. Hade inte gjort det på tre-fyra år. Men nu gör jag det ibland när jag känner för det. Och det piggar faktiskt upp en lite måste jag säga.

 

Snart bär det av till Säffle. Ska snart gå och byta om och fixa lite till så jag är klart tills älsk kommer hem.


-Kämpa & stålt över mig själv! Ska jag vara det?

Att känna sig ensam betyder inte alltid att man är ensam. Men det vet ju alla. Jag säger ofta att jag känner mig ensam. Jag har människor runt mig som bryr sig om mig och vill mig väl, men jag känner inte rikigt att dom förstå allt som föregår. Dom försöker det vet jag. Men vissa gånger känner jag mig inte förstådd.

 

Kan en människa känna och sätta sig in i hur jag mår och känner när människan i fråga inte upplevt samma saker som jag gjort? Kan dom igentligen förstå hur man mår?

 

Jag tror inte det, utan dom försöker förstå så gott dom kan. När man säger att man inte orkar mer, då säger oftast människor till mig, men Anna du är bara 22år o.s.v. Men mår man som jag gör så har åldern ingen betydelse. Jag har alltid under hela mitt liv och så länge jag kan minnas mått såhär. Jag har aldrig känt att livet har någon betydelse, har alltid varit annorlunda, aldrig passat in speciellt bra någonstans.

 

Jag vet att många har haft och har det mycket jobbigare och svårare än mig. Många tycker säkert att det jag har gått igenom och går igenom inte är så märkvärdigt. Men för mig är det otroligt kämpigt att bara finnas till. Att ständigt få jobba med sig själv för att passa in i samhället.

 

Jag är stolt över mig själv, att jag fortsatt kämpa och tänker fortsätta att göra det. Men att man alltid fått kämpa sig igenom hela livet och framöver tar kraft ifrån en och ibland skriver jag om att ge upp hoppet och ibland är jag väldigt nära att göra något emot mig själv. Det kanske är tid för mig att acceptera min livsstil, mitt mående o.s.v. men det är inte lätt. Att acceptera att man är annorlunda, accepter att man kanske aldrig kommer må så mycket bättre, att inte känna detta jag känner inom mig. Jag kommer alltid vara den Anna som jag är född till att vara, jag tänker inte ändra på mig bara för att någon annan vill det eller säger det.

 

Just nu hjälper inte en ända av dom medicinerna jag tar. Men förr när dom hjälpte så kände jag mig någorlunda i form, visst jag hade mina perioder men det har ju alla. Och som jag vet kommer alltid mina perioder att finnas kvar. Men dom kan bli glesare än vad dom varit. Men just nu finns det inget som gör att jag mår bättre. Tyvärr!


-Lördag Timrå-Brynäs kl 18.30.

På lördag ska Mats till Säffle hans mamma ska till Göteborg på Lisebergs marknaden med sina väninnor så Mats ska vara hos sin pappa lite så han slipper sitta själv hela dagen. Sen när han kommer hem är det Timrå– Brynäs på teven. Så han ska kolla på det. Då packar jag nog lite till så att vi blir klara.

 

 

 

VEM VINNER? TIMRÅ IK ELLER BRYNÄS IF?


-Vilka vinner matchen?

LINDKÖPING HC ELLER BRYNÄS IF?

-Lindköping-Brynäs!

Idag är det Lindköping - Brynäs kl 19.00, Mats ska se på matchen den går på våran kanal idag. Skoj för han hoppas bara att Brynäs vinner.

 


-Kolla däcken efter avkörningen!

Mats körde av vägen för en vecka sedan för att det var så halt ute. Så idag ska vi till Säffle och kolla inställningarna på fram däcken. Sen så ska vi antagligen hämta pappas present. Som vi har väntat på länge nu.

 

Igår var pappa och Mats till tippen och kastade en del saker. Sen så åkte vi till Ica i Grums. Pappa handlade kycklingklubbor och potatissallad och bagetter. Så jag och älsk satt här hos oss med tända ljus och åt och mös. Pappa satt hos sig. Efter det kollade vi på bonde söker fru och på efterlyst och nyheterna. Sen somnade båda två.


-Jomana & en annan kompis!

Igår pratade jag med Jomana i ca 40min va rikigt trevligt faktiskt att snacka med henne igen.

 

Sen så blev det jävla tjafs mellan en annan kompis och mig och Mats. Palla med den skiten. Att vänner gör så är inte acceptabelt tycker jag. Utan såna sms som jag fick av henne igår skriver man inte till varandra om man är vänner. Jag vet inte rikigt vad jag känner, tycker och tänker om det.


-Saker ska göras.

Idag vet jag inte rikigt vad jag ska göra mer än att flytta upp lite saker i lägenheten tänkte jag. Och torka ut skåp och sätta in våra saker. Ska även stryka gardiner och hänga upp tänkte jag. Det är det jag har tänkt göra idag.

 

Snart är det tid får pengar dagen. Skönt känns det. Ska handla en del och fixa en del. Ska bland annat beställa eller köpa ett nytt minneskort till min telefon tänkte jag.  Jag har 2G i den nu och det räcker inte rikigt tycker jag så funderar på att köpa 16G då vet man ju att det räcker.

 

Ska ladda ner lite musik också tänkte jag när jag ändå sitter här vid datorn.


-Barnmorskan & missfall.

Igår var jag till barnmorskan. Det gick både bra och dåligt och jag säger så. Känns skönt att ha det gjort. Har varit en jobbig tid för oss, eller i alla fall för mig. Jag har ett pågående missfall tyvärr. Vet inte rikigt vad jag ska skriva mer än att jag mår rätt dåligt och har gjort. Det gäller att ta sig vidare i livet nu.


-Bloggen...

Håller på att fixa med bloggen är inte klar. Tar lite då och då. Vad tycker ni än så länge mina läsare? Är den bättre än förut eller? Kom gärna med idéer..


-Jobba över!

Idag har det inte hänt så mycket hos mig. Pappa kom ner en stund sen gick jag upp till honom. Men nu sitter jag här igen. Mats bad mig ringa förut och det gjorde jag. Han ska jobba över idag. Känns rätt tråkigt eftersom att helgen har varit jättekonstig.

 

Jag ska snart gå in och duscha tänkte jag. Sen ska jag väl lägga mig i sängen och se på tv. Finns inte så mycket att göra. Mår väl inte jättebra heller. Imorgon ska jag till doktorn kl 13.45 får se hur det går. Skriver mer om det imorgon.


-Vet bättre än så!

Vet inte rikigt vad jag ska skriva. Allt händer på en och samma gång. Orkar man kämpa? När man mår som man aldrig gjort förut. Igår grät jag mig till söms, varför? Ja du en bra fråga, jag har inget svar på den. Men det jag hatar är att man är så jävla feg att man inte vågar att göra slut på lidandet. Som många säger kämpa Anna. Men den Anna som fanns för kämpade alltid, hon gav aldrig upp. Men vissa dagar är det nära. Men jag vet bättre än så.


-Farsdag :)

Här är pappas present som han fick av mig idag.


-Tarmen tar inte upp tabletterna.

Vill skriva om en sak till. När jag gjorde GBP så berättade ingen hur det kunde vara efteråt med mediciner och så. Jag äter ju en del mediciner för att må bra. Men nu när jag har blivit opererad så har läkarna kommit fram till att det var ett misstag att operera mig. Men det var inte det jag ville säga. Utan dom informerade inte mig om att tarmen har svårt för att ta upp medicinerna efter operationen. Så under några månader nu har jag mått rikigt dåligt. Men om några dagar ska jag till en specialist doktor och se hur dom kan hjälpa mig. För min vardag funderar inte utan medicinerna.

 

Tycker det är dåligt av en läkare att säga nu efter åt att det är ett misstag att ha opererat mig. Och tycker även det är dåligt att dom kommer nu med att tarmen inte tar upp mina övriga mediciner.


-Skrika rakt ut.

Idag håller jag på att tvätta. Sen har jag plockat undan det är väl det jag gör varje dag typ. Sen har jag packat ner kläderna till Ellos så att det är bara att skicka tillbaka det. Mats jobbar och jag är själv. Visst pappa finns ju en våning upp. Men det vore ju lite roligare om jag och Mats kunde hitta på något. Vi har aldrig tid för varandra längre utan allt annat är viktigare. Ja så är det tyvärr.

 

Jag vet inte rikigt hur jag känner inför det. Men jag önskar ju att det skulle vara annorlunda. Men det blir nog aldrig det. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har bara lust och skrikar rakt ut.


-Mysig kväll med mat & present!

Igår gick vi ner till Vålberg jag och pappa. Vi var borta ett bra tag. Va rikigt skönt väder och gå i.

 

Pappa blev jätteglad för sin fars dag present. Jag gjorde pommes, kotlett, fläskfilé, sallad, vitlöksbröd och béa igår och efter det så fick han öppna presenten som han frågade tidigare under dagen om han fick öppna.

 

Efter maten diskade Mats och sen åkte han för att möta sin mamma. Det hade kommit ett paket från ellos till oss. Medans han gjorde det så duschade jag. Sen när han kom hem kollade vi kläderna och en del gick att ha och några ska vi skicka tillbaka.

 

Sen gick jag faktiskt och la mig, kvällen va lyckad så länge pappa va här nere. Men när pappa gick upp och jag pratade med en kompis i telefon så va inte kvällen lika lyckad längre, tyvärr.


-Jonna & Åmål & Farsdag!!

Igår träffade jag Jonna i stan vi tog en fika och snackade lite. Behövde prata av mig. Hon verkar vara en super trevlig tjej. Vi va även till Mats mamma & pappa, sen åkte vi till Åmål och handlade lite. Sen hände inte så mycket mer.

 

Idag så har jag fixat lite här hemma och ska snart gå upp till pappa och hjälpa honom att packa inför flytten som sker om 16 dagar.

 

Idag ska jag göra mys mat till mig, pappa och älsk. Ska även ge pappa sin fars dagspresent hade jag tänkt mig. Får hoppas han blir glad. Ska snart sätta mig och slå in den tänkte jag.


-Smokie-Oh Carol


-17 dagar kvar tills flytt.

Nu är det inte långt kvar tills pappa flyttar. Hur känner jag inför det egentligen? Ja det är en bra fråga, jag vet inte vad jag ska skriva på den rikigt. Men en sak vet jag och det är att pappa kommer må mycket bättre nere i Skåne än här. Han kommer närmare sina barn och barnbarn. Han får bo mitt i stan lättare för han att ta sig till affären och såna saker.

 

Visst det kommer kännas tungt och jobbigt. Men så är livet ibland. Ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka tiden till man va rund 14, så man inte hade flyttat upp här. Men nu är läget som det är. Och som jag känner idag så vill jag aldrig ner till Skåne. Jag trivs inte där nere. Och jag har byggt upp mitt liv här uppe, jag har alla mina kontakter, lägenhet, kille, men det viktigaste av allt är att jag har min trygghet här. Och det har tagit lång tid att bygga upp den och då menar jag år!


-Det visade inget.

Testet visade inget och skönt är det. Tisdag nästa vecka ska jag till doktorn på vårdcentralen få se hur det går. Jag hoppas på att det går bra.

 

Igår så städade jag och tvättade. Sen så var Mats till tippen med en del saker. Idag ska jag till stan och träffa Jonna och prata lite. Känns skönt ändå. Sen vet jag inte vad det blir.


-Otur!

Nu har jag varit in i duschen stod rätt länge om jag säger ser så. Det har varit jobbigt ett par dagar. Alltså med min kropp. Det är något som inte stämmer med mig. Men vad som än händer så är situation jobbig som vi är i. Jag kan ju inte prata för Mats men det kommer bli och är as jobbigt för mig. Snart får vi veta. Hur kommer jag reagera? Allt kommer verkligen på en och samma gång. Hur mycket otur kan man ha?! Det känns som det aldrig tar stop! Men vi får hoppas på att det blir bra.


-Vinden igen.

Idag har jag bytt i sängen och jag har diskat. Jag och pappa har även varit uppe på vinden och fixat till lite. Sen har jag lagt ut massor av kläder på block som jag inte använt dom är ju alldeles förstora för mig nu. Det känns så skönt.

 

Har även ringt en del samtal idag.


-Psykologen !!

Psykologen gick jättebra igår. Vi diskuterade allt med myndigheter och så. Vi ska snart ha ett stort möte med alla som är involverade i mig. Så att jag kan få reda på vad som gäller och vad jag ska göra o.s.v. Pappa åkte med in till stan så vi gick en runda där och kollade och så. Sen åkte vi hem.


-Ny vecka!

Idag är det första dagen på den nya veckan. Jag har varit uppe och diskat och plockat lite. Ringt den del samtal också. Snart ska jag ta bussen in till stan och träffa psykologen. Sen vet jag inte rikigt vad jag ska göra.

 

Mats MMS en bild förut till mig på en bil. Först såg jag inte att det var hans bil. Men efter ett tag så fatta jag att han hade kört av vägen. Det gick bra med Mats och med bilen. Nej jag skriver kanske lite mer sen. Ska gå och ringa nu tänkte jag.


-Jobbig dag igår!

Söndagen så skulle vi upp tidigt. Emma skulle hem till Skåne igen. Bussen gick från busstation i Karlstad kl 10.00. Känns alltid så jävla jobbigt när hon åker. Jag har ju alltid känt att min inare är tungt och att jag är ledsen i hjärtat som jag sa när jag va liten men det blir ännu tyngre varje gång hon åker.

 

Det har varit jätte roligt att ha hon här, jag har inte mått så jättebra och har försökt att göra mitt bästa. Emma jag vill i alla fall att du ska veta att jag är glad att du kom. Jag älskar dig och finns alltid för dig lillasyster, glöm aldrig det.

 

 


-Brynäs - Frölunda!

I Lördags så var Mats i Gävle och kollade på hockey Brynäs – Frölunda och Brynes förlorade matchen blev 3-4! Tråkigt nog när han åkt så långt för att se sitt lag. Han kom hem runt 01.00 på natten.

 

 

-Julklapp från älsk!

I fredags var vi inte till stan jag, pappa & Emma och åt och mös lite. När jag kom hem så pratade jag och älsk lite och sen åkte han till Säffle och hämtade min julklapp som hade kommit. Gissa vad jag fick? Jo en Sony Ericsson Xperia X10 mini pro! Jag är verkligen super nöjd. Tack älskling!

 

 


-Hjälp mig att välja!

Sitter här med beslutsångest angående vilken mobil jag ska köpa och inte köpa. Det är jävligt svårt detta med mobiler. Någon som har något förslag? Jag hade tänkt mig en Sony Ericsson Xperia X10 mini pro! Är den bra?


-Tvättdag & kycklingwok!

Hmm, Idag är det tvättdag för mig, vi hade rätt mycket tvätt kan jag ju säga! Emma kommer snart ner och vi ska se på film. Vid 12-13 ska vi äta lunch alla tre. Kycklingwok jag & pappa älskar det. Vet inte rikligt vad jag ska göra till Emma. Men jag hittar väl på något


-Beck, Levande begravd.

Beck Levand begravd.

I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..


-Boltic-Hammarby imorgon.

Imorgon ska jag & Mats på bandy har vi tänkt. Boltic-Hammabry börja klockan 19.00 imorgon. Ska bli rikligt roligt faktiskt att komma ut lite och göra något tillsammans.


-Flytt till Skåne!

Nu har pappa bestämt sig för att flytta till Skåne. Visst det känns rätt jobbigt och jag är ledsen för det. Men jag är vuxen och klarar mig själv. För en gångs skull ska pappa få må bra. Och få komma hem efter alla år i Värmland. Han ska få komma hem igen.


Den 27 November går flyttlasset från Karlstad till Helsingborg. Mats ska köra ner & Jimmy kommer upp på fredagen med sin bil och hjälper till. Sen åker vi ner på lördagen med pappas saker och samma dag åker vi hem igen, men då blir det bara jag och Mats.


När vi kommer hem börjar våran flytt. Vi ska flytta upp en våning till en två istället nu bor vi i en etta. Vi bytte längenhet med pappa. Men ångrar oss rejält mycket, så det blir två flyttar på en helg. Ska om någon dag flytta hemtelefonen så allt det är klart.


-Tis & Mån!

Idag är det tisdag. Jag har bäddat rent i sängen och diskat. Ska snart gå in och duscha tänkte jag. Emma spelar tv-spel som vanligt. Hon får lite damp då & då: D Skriker och svär. Men vem är hon lik? Jo mig. Det är så roligt att ha hon här hos oss. Känns som det är ett litet lyft i mitt liv just nu. Inte lika jobbigt längre. Det är mest jobbigt på kvällen då gråter jag och mår rikligt skit.


Igår var det måndag, då gjorde pappa maten och det blev pommes, kotlett & béa, rikligt gott. Jag städade toaletten igår och plockade undan lite. Emma var mesta dels nere hos mig.