-Ny behandlare för mina sexuella övergrepp!

Jag har även fått en annan psykolog där jag ska bearbeta & prata om de sexuella övergreppen som min bror utsatt mig för under min uppväxt. Det känns väldigt skönt att det äntligen kommit igång.

Jag vet att mitt humör kommer vackla fram & tillbaka ännu mer än vad det gör just nu när jag kommit igång med detta men jag vet också att efter ett tag kommer jag att må så mycket bättre än vad jag gjort & gör nu. Började rota lite i det i Karlstad men hann bara med en del samtal & i början av de första samtalen var det extremt jobbigt & efter en del samtal kände jag förändring inombords.

Psykologen är en kille som jag har nu & jag ville överhuvudtaget inte ha en kille men jag gillar honom skärpt. Han är väldigt, väldigt ung men han är helt okej & vi har kommit fram till många kloka & bra saker & är överens om allt som vi pratat om hittills.

Det viktigaste för oss som varit med om dessa saker är att ha en bra behandlare, att man känner förtroende för behandlaren & en annan sak som är viktigt det är att behandlaren inte dömer dig. 


-Lite saker händer i mitt liv!

Jag har funderat fram & tillbaka & kommit fram till det som jag alltid gör & det är att jag behåller denna bloggen & skriver lite då & då.

Har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Träffat min nya psykolog som jag ska prata med om saker i vardagen. En helt okej kvinna eller tjej eller vad fan man säger. Blir att gå till henne varannan veckan nu.

Varit en del till tandläkaren & fixat i käften som vanligt. Vilket känns skönt att det äntligen blir av. Men är en hel del kvar att fixa. Så har en del tider framöver också.

Varit en del på Ikea & handlat fick ett nytt köksbord av M. Sen har vi varit på Erikshjälpen & köpt en hylla till köket som jag målat om & gjort i ordning. Bild på köksbordet kommer & på hyllan senare. Men har tyvärr inte tagit ett kort på hyllan innan jag fixade till den som jag brukar.

Jag & M har varit lite här & var. Mår väl lite si sådär det går upp & ner. Men är mest arg & frustrerad men för vad vet jag inte. 


-Förlåt!!!

Förlåt men jag har ingen aning om vad jag ska skriva längre. Men det tror jag många har märkt. Det är nog skriv stopp ett tag här hos mig tyvärr! Men jag hoppas att de som läser ändå finns kvar när jag & om jag börjar skriva igen! Delar inlägget på Facebook när jag väl börjar skriva igen om det nu blir så!

Anledningen till att jag inte skriver länger beror INTE på att jag blivit påverkad av någon att sluta skriva eller att jag har fått någon JÄVLIG kommentar! Bloggen kommer att finnas kvar oavsett vad jag beslutar mig för att göra! För någon gång kanske jag har lust att börja blogga igen! Har även funderat på att göra en ny då det är mycket tråkigheter som står på denna bloggen. Men vi får se hur jag gör. 

Var rädda om varandra en dag kan det faktiskt vara försent!  Kramar!


-Lite info om M!

Det har hänt saker här i Sverige i M:s jobb så att han kommer hem redan på fredag nästa vecka. Han skulle varit i Tyskland två V till fr.o.m. idag. Men han kommer nästa fredag. Jag tycker det ska bli väldigt skönt att han kommer hem. Saknar honom enormt mycket faktiskt. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt att vara ifrån honom men det är verkligen de!

Har inte berättat så mycket om M men tänkte göra det nu. Han är 30år bor i eget hus i Kristianstad. Han är väldigt snäll & kärleksfull, han är inte som alla andra killar som jag träffat. Han är väldigt lugn & har en tendens till att göra mig lugn när jag går upp i varv. Vilket är väldigt bra, det är en sån människa jag behöver ha runt om mig.

I hans sällskap känner jag mig väldigt älskad & omtyckt. Jag känner mig lika mycket värd som alla andra människor. Vilket känns skönt. Han får mig på bra humör när jag är deppig & nere! Han får mig att skratta ibland, har ju väldigt svårt för att skratta. Han får mig att slappna av & i hans sällskap kan jag vara mig själv. Att kunna vara sig själv är väldigt skönt. Ofta känner jag att jag aldrig riktigt passar in & att jag känner mig så annorlunda än alla andra men med M känner jag inget sånt.


-Att bo nära familjen igen!

Ska till mamma ikväll. Dom åker snart iväg till Egypten så vill träffa dem innan de åker. Har inte träffat mamma & lillebror på bra länge nu. Fast att det är promenad avstånd ifrån varandra.

Kontakten har blivit mycket bättre sedan jag flyttade ner till Helsingborg mellan mig & mamma. Vilket är väldigt roligt. Sen att kunna träffa sin familj när man vill är helt underbart. Att inte vara 50 mil ifrån dem längre känns så skönt. Flytten är det bästa jag gjort.

Klart jag saknar vissa personer i Karlstad men vi har ju ändå kontakt via Facebook, telefonen, sms & så. Men det är något helt annat att bo nära sin familj.


-Älskar påsar!

 

-Läkaren på VC!

Idag var jag till Vårdcentralen med min Urinvägsinfektion & jag fick värdens snyggaste & unga kille. Så måste säga att första tanken var att detta kommer bli enormt jobbigt att prata om mina problem med honom. Det var pinsamt i början men sen så gick det över. Jag skulle lägga mig i stolen men det klarade jag inte utan jag sa till honom att jag ville ha en tjej. Tyvärr har de inte det på Vårdcentralen här så vi kom fram till att läkaren skulle ringa på torsdag nästa vecka & har jag fortfarande så stora problem som jag haft en längre tid nu så blir det tyvärr stolen men dem skulle försöka ta in en tjej då & gick inte det så skulle jag få tid till sjukhuset istället. När jag får Urinvägsinfektion så får jag också andra problem så detta är inget konstigt för mig att ha såhär ont när jag kissar men även när jag inte kissar. Förra året hade jag ju Urinvägsinfektion fem gånger. Så det är inget ovanligt enlig mig.  


-Sötnötarna!

 
 
 

-Bilder kommer!

Kommer någon bild på Linus senare idag & kanske på Mario också. Men han är så svår att ta på så LOVAR inga bilder på honom!

-Urinvägsinfektion!

Jag vet att jag blivit enormt dålig på att skriva här! Men ska försöka bättra mig med det!
 
Igår va jag till Vårdcentralen pga att vi misstänker att jag har urinvägsinfektion. Men jag skulle tillbaka till en läkare idag med glömde att ta morgon urin så jag ringde till Vårdcentralen & ska få en ny läkartid imorgon istället! 
 
Nu ska jag små plocka, suga golv & sen tänkte jag gå ut & gå en lång runda!

-Tid till psykolog! :-)

Har precis öppnat Posten & jag har fått min första kallelse till en psykolog. Äntligen börjat det hända saker! Hur länge har jag inte väntat på en tid till psykolog???? Jo i evigheter!

-Trött!

Har inte sovit så mycket så är väldigt trött. Idag har jag varit & tränat & jag har även fixat i förrådet så att jag skulle kunna få plats med lite saker jag hade här uppe i lägnheten, sen har jag varit till Ö&B. Känner mig väldigt ensam. M är i Tyskland & det har inte ens gått en hel dag. Pappa Baloo är i Hyllinge. Så har inte direkt så mycket att göra! Imorgon ska jag tvätta.

IKEA & XXL med M & pappa Baloo!

I veckan som nu snart är slut har jag fått levande rosor av M som jag hängt upp på väggen. Han har sovit hos mig hela veckan för att han har jobbat i Landskrona. Igår var jag & M på Stadium & kollade så han köpte en ny träningsväska till mig & två nya vattenflaskor sen var vi även in om TGR & köpte en ny dag kalender till mig. Sen så hämtade vi upp pappa Baloo & åkte till IKEA & XXL. På IKEA fick två uppsättningar av en servis, grytor, rivjärn, täcken & ljus. På XXL köpte M skor till mig.

 
 
 
 
 
 

-Mötet med hon som anställde J!

Idag har vi haft möte med henne som anställde J. Och hon fick sig också en känga av mig idag. Vet inte vad jag mer ska skriva mer än att jag är helt slut i huvudet & förbannad på hela skiten. Att det ska vara såhär jävla krångligt & ska det ta sån jävla tid med att hitta en ny till mig. Men nu ska jag fixa lite här hemma & snart kommer M hem! 


-SOC mötet gick väl sådär!

SOC mötet idag gick väl sådär. Fick lite smått utbrott när det gäller allt med kontaktperson & ledsagaren om jag säger så. Hon som satt mitt beslut på det gick jag rätt hårt på. Men det är inte mer än rätt enligt mig. För i beslutet står det att personen som utses till kontaktperson ska vara aktiv i min träning. Beslutsfattaren skulle aldrig ha godkänt min ansökan om deras regler säger något annat angående det. Psyk ska fixa så att jag får en utvärdering av en psykolog. Ska även vara ärlig så mins jag inte så mycket mer av mötet pga. Att jag var så förbannad & efter en bra stund så jävla slut i huvudet. Det var roligt att träffa J igen måste jag säga. Hon åkte ju ner från Värmland för att vara med på mötet. Vi ska ha uppföljning i Januari för att se så att alla har gjort vad dom lovat & ska.


-Läkaren ringde & stort SOC möte imorgon!

Idag har jag pysslat med allt möjligt. Städat, fixat källaren, bokat tvättid, varit med pappa Baloo, hämtat ut paket. Kom precis hem & la mig i sängen & små bloggar lite. Ska väl snart ta & öppna paketet jag fått. Idag kommer M hem väldigt sent. Tyvärr men han kommer iallafall.
 
Läkaren ringde idag & jag ska sluta med alla tabletter för att blodproverna såg bra ut. Ska tillbaka om 3 månader & ta nya prover så får vi se om min kropp klarar sig utan tabletterna. Jag är lite tveksam till att den kommer göra det men jag hoppas att slippa behöva börja med tabletterna igen.
 
Imorgon har vi det stora SOC mötet! Äbtligen!