-Massagen blev ond med tårar!

Psykologen gick hur bra som helst. Massagen va skön men ond. Hade tydligen massa knutor & så i rygg, skulder & nacke. Tårarna sprutade verkligen. Och nu är jag helt avslappnad & ligger i sängen. Jag är så trött. 
 
Nu ska jag till henne varannan vecka. Jag har ju svårt med beröring så jag tog av mig tjock tröjan & T-shirten idag bara. Men nästa gång tar jag av mig allt.
 
M är påväg hem från Karlstad nu. Och pappa Baloo kommer på midda idag. Blir bara pasta & köttfärsås bara men de var M som ville ha de idag.

-Kastade sin katt i golvet o.s.v.

Jag reagerade inte bara på vad dom sa om att dom ville att hon skulle vara som Mario. Utan även på vad deras barn sa. Barnen sa att dom brukar bolla och kasta sin egna katt i golvet & marken!

-Lillan till försäljning men jag avbröt det hela pga familjens knepiga ord!

Vi har bestämt oss för art försöka med Lillan mer. Vi la ut en annons på Blocket förra torsdagen & där kom en knepig familj & kollade på henne. 
 
Familjen ville att Lillan skulle ha samma personlighet som Mario. Herregud Lillan är inte uppvuxen med nappflaska. Lillan kommer från en annan familj & va 12 veckor när vi tog över henne. Mario har ju liksom varit med sen pytte liten misse. Och de förklarde jag för dom. Men dom va inte säkra på att de ville ha henne. Så jag sa klart & tydligt till M att det inte blev något. Kändes absolut inte bra när familjen sa att hennes personlighet var fel.
 
M har köpt en sån som sitter i väggen & sprutar ut något som ska hjälpa mot kissande. Och än så länge har hon inte kissar en droppe!

-Hej på er alla!

Va hela 6 dagar sedan jag skrev! Har inte riktigt känt för att skriva så har bara inte blivit av! En helt vanlig förklaring på det hela!
 
Mår väl hyfsat psykiskt. Men har ont kroppsligt i både arm, rygg, nacke & skuldror! Idag ska jag få min första massage. För första gången i hela mitt liv av en person som jobbar inom det. Först ska jag till psykologen halv elva sen kvart över elva ska jag vara på massagen.
 
M har jobbar i Karlstad denna veckan så jag & katterna har varit själv. Igår var jag & syskonen till pappa Baloo på middag. Underbar mat!
 

-Frukt, Baloo & mamma!

Idag håller jag på att tvätta rent de Lillan har kissat på & jag har även varit ner till Söder & handlat massa frukt. :) Pappa Baloo kommer hit en stund senare. Han ska få en del grytor, stekpanna, kläder & massa frukt. Senare idag ska jag & M till mamma & fira min lillebrors 11-års dag. 

-Lillan behöver nog flytta till större!

Lillan fortsätter att kissa efter steriliseringen. I M hus kissar hon inte det minsta så jag tror inte hon trivs i denna lilla lägenhet. Så idag när M kommer ska vi diskutera om vad vi ska göra åt detta. Och hon helt enkelt får flytta till en annan familj där hon har möjlighet att gå ut eller i alla fall har större yta att röra sig på. Det är med sorg i mitt hjärta som jag börjar inse att hon mår sämre & sämre av att vara hos oss! Inte för att vi missköter henne eller för att Mario & Linus är dumma mot henne utan för att hon visar tydliga täcken på att hon vantrivs.
 
Hur Mario kommer reagera om hon flyttar vet jag inte. För de två är som gjorda för varandra. Linus får vara ifred från Mario & både Linus & Mario har blivit mycket lugnare sen Lillan kom till oss. Lillan är Marios lekkompis! Som jag upplever det så är Lillan & Mario bästa kompisar.
 
Men det viktigaste är att Lillan får må bra! Hur jobbigt det än kommer att bli för både mig & M spelar ingen roll. Lillan & hennes mående är viktigast!  

-Tog en promenad till Söder!

Tog en promenad förut ner till Söder för att träffa R men hon dök aldrig upp. Efter ett tag så ringer hon mig & berättar att hon försovit sig. Vi skulle ta & gå en runda tillsammans & bara snacka skit. Men så blev det inte. Så jag gick till OJ & handlade lite. Nu håller jag på att tvätta & greja här hemma. Skönt att ha allt tvättat. Nu kan jag snart börja dammsuga för att klockan är 10. Vill inte störa grannarna innan klockan 10. 

-Djuraffären & pappren på Mario! :)

Hoppas jag på att jag får pappren på Mario idag så att jag kan göra klart dom & skicka in. Om jag får det ska jag ner till Biblioteket & kopiera dem. Sen funderar jag på att åka ner till Söder igen & köpa lite saker till katterna eftersom att jag har fått rabatt checkar på Royal Canin. Får såna ibland som jag brukar använda.  

-NU är snart allt klar med DjurID.se & SVERAK! :)

Idag har jag fixat lite med registreringarna av Linus & Mario. Så nu ska jag bara skicka in pappren på Linus till DjurID.se så är han registrerad där också. Han är även registrerad på SVERAK. Marios papper till SVERAK får jag vänta med lite eftersom att DjurID.se måste skicka hem ett ägarbevis på att jag äger honom.
 
Så snart är både Linus & Mario registrerad både på DjurID.se & SVERAK. Känns väldigt skönt om det skulle hända att de skulle försvinna. Så finns alla uppgifter om ägaren på nätet & så att alla kan se vem som äger dem.  

-HAB & ös regn!

Idag är det tid för HAB. Sitter på sjukhuset & väntar på min GM. Vi ska inte vara där fråns halv nio. Tagit en promenad hemifrån mig ner till Knutpunkten i ös regnet & köpa nytt busskort för månaden. Sen tog jag en promenad upp till sjukhuset. Har nu så ont i rygg & fötter så de knappt går att sitta med ryggen får halv ligga i soffan här. Ska bli skönt med att äntligen HAB mötet blir av för det har ställts in många gånger nu känns det som.

-Fullt upp i veckan!

Nu har M åkt för att jobba hela veckan i Karlstad. Så jag & katterna är själv i veckan nu. Idag ska jag till sjukgymnasten & diskutera fler alternativ för min arm, rygg & nacke. Akupunkturen & Tens är avklarat & det har inte gett något resultat. Börjar tappa hoppet om att gå dit & ens försöka få arm, rygg & nacke bättre. Vad är det för nytta när det inte hjälper?
 
Imorgon ska jag till HAB tillsammans med min GM. Vi ska träffa min psykolog & en sjukgymnast & diskutera & utvärdera allt som jag har på HAB. Anledningen till att jag träffas en sjukgymnast på HAB också är för att HAB har hand om min svagare sida i kroppen alltså halva min kropp & Vårdcentralens sjukgymnast har hand om min andra halva där den är starkare & där värken sitter. Så enligt mig måste jag ju vara två personer när de delar mig på mitten så. Lite löjligt måste jag säga.
 
På onsdag ska jag träffa min hanterare på SOC angående min lägenhet. Jag ska byta hanterare så den nya kommer också med för att kolla på lägenheten & presentera sig. Innan detta besöker ska jag iväg & träna tänkte jag.  

-Underbar helg i Kristianstad!

Haft en underbar helg. Varit i Kristianstad & fixat i huset & i trädgården. Varit ute en hel del. Även varit rätt mycket med M lillasyster. :) Hon gillar jag väldigt mycket. Vi har även köpt pool som vi satt upp i M trädgård. Så nu blir det mycket bara i sommar för min del måste jag säga. Älskar att bada. Katterna har trivits så bra i huset & har mycket yta att röra sig på jämfört med min lägenhet. De gillar altanen väldigt mycket. Vi har gillar & enbart haft det mysigt. Och som vanligt när jag fått vara igång lite kroppsligt som jag varit i trädgården så finner jag den inre ron. 

-Kristianstad & SOC!

Idag så ska vi åka till Kristianstad igen & vara borta till söndag är det tänkt. Få lite mer gjort i huset. Eftersom att M jobbar som han gör så finns det alltid lite att göra i huset. Jag trivs där & det gör katterna också, det märks.
 
Allt är packat & klart, burarna i ordning gjorda, dammsugit & en massa annat så att det är klart när man kommer hem på fredag.
 
Har fått en ny tjej/kille som ska kontrollera min lägenhet från SOC då & då. Så hon kommer till veckan tillsammans med den andre som skött det tidigare. Jag bad om att få en ny för att slippa stänga inne katterna på toaletten varje gång hon kom. Tycker inte det är rätt mot katterna.  

-Anticimex har varit hos oss idag.

Anticimex har varit här nu & ville egentligen bespruta hela lägenheten så att krypen skulle försvinna. Men eftersom att det är en kostnad som mitt hyresbolag får bekosta så skulle vi prova med att lägga ut små plattor i lägenheten som inte är skadliga för mig eller katterna.
 
Känns skönt att det äntligen är på gång nu. Så vi skulle höras om max 3 månader för & se om krypen har blivit mindre & om den där lilla asken gjort vad den ska.
 
Angående mögel & så är inte bekräftat ännu utan jag kommer få ett brev om någon vecka angående det. Men jag & måna fler är 100% säkra på att där i alla fall är mögel i badrummet.
 
Men det får jag snart svart på vitt. Och jag hoppas ju att vi alla tror fel.  

-Spyr upp mina mediciner.

Nu har jag fixat lite här hemma. Varit ute med soporna, rensat kattlådan o.s.v. Helt slut idag. I morse så spydde jag upp all min medicin som jag tagit. Känns piss att behöva tvätta & springa i dessa trappor när jag bara mår illa hela tiden. Försökt äta med det blir inte bättre. Och nej jag är inte gravid, vi har kollat det.
 
Efter GBP-operationen så kan jag inte spy som när en människa inte gjort operationen. Så jag får enbart upp vatten & det är knall gult. Min avföring är inte längre den samma som förut.Om jag nu ska vara äcklig. Men när man har magsjuka efter operationen så brukar man må illa men man kan inte spy upp det man behöver utan för mig kommer det i min avföring i stället.
 
Funderar på att kontakta Vårdcentralen för det är veckor nu som jag mått illa & haft ont i magen. Något borde dem väl kunna göra åt det tycker jag. Eller att jag i alla fall kan får en förklaring på varför jag mår såhär.  

-Mario, Linus & Lillan på landet! :)

Dagen idag börjades med att bädda rent i sängen & gå ner till tvättstugan & se om där fans en tid att tvätta. Lillan fortsätter att kissa & hålla på med sådana dumheter. Har tvättat två maskiner nu & har ca två kvar skulle jag tro.
 
I helgen provade vi de nya linorna så att det katterna skulle kunna vara ute. Men det tog ca fem minuter så hade Linus slitit sig loss, sen var det Marios tur. Lillan var mest rädd så vi tog in henne också i huset.
 
Alla tre fick tillgång till altanen & det var väldigt uppskattat. Så på altanen är i alla fall deras nya lek ställe. Huset är rätt stort enlig mig så de har att leka på när vi är där.
 
Vi ska tillbaka till huset på onsdag eller torsdag & vara där tills söndag & då tar vi med katterna också så att de får springa av sig lite.  

-Helgen & en vanlig Måndag!

Idag var sista behandlingen med Akupunktur hos sjukgymnasten. Nästa gång jag ska dit ska vi diskutera andra alternativ. Börjar bli väldigt tröttsamt att gå dit måste jag säga. Hjälper ju inte ett skit. Var är det då för idé att gå dit?!
 
Helgen har varit kanon bra. Haft att göra & varit i full gång så jag känt den där ron i kroppen som jag alltid pratar om.
 
M har åkt iväg på jobb denna vecka också. Så jag & katterna är själv & myser.
 
Idag har jag träffat E & haft en lite pratstund med. Fick även två födelsedagspresenter av henne. Två jättefina lyktor.  

-Ägarbyte äntligen klart. JIPPI!

Äntligen ägarbytet registrerat. Har även fått en del information om Linus. Killen är ju fan 8 år. När vi var till veterinären för ca 4 veckor sedan sa han att Linus inte var äldre än 4 år. Silken skillnad på 4 till 8 år.
 
I helgen om det är fint väder ska katterna få vara ute i linor som vi har fixat & byggt till dom.  

-Frukost med pappa Baloo & färd till Kristianstad.

Idag så bjöd jag pappa på frukost. Tänkte det kunde var skoj & ha lite egen tid med pappa. Var väldigt mysigt.
 
Nu har jag nästan precis kommit hem & har fixat här hemma för färden till Kristianstad hela helgen. Kattburarna står klara i hallen & väskan packad.
 
Vi ska även säga hej då till M föräldrar i helgen för att de reser på semester i flera månader. Så M & hans syster tar hand om deras hus & fixar i trädgården.
 
I helgen ska vi fixa lite hemma hos M tänkte jag i alla fall, vad han har tänkt vet jag inte. M har varit bortrest i jobbet nu hela veckan så ska bli skönt att träffa honom idag.  

-Pappren på Linus inskickad!

Nu har jag varit till Biblioteket & fixat det sista med Linus ägarbyte. Nu är det inskickat & klart. Nu är det bara vänta & se om något ändras eller om det fortfarande kommer stå den förra ägarens namn o.s.v. på honom.
 
Företaget han är registrerad i gillar jag inte riktigt så när ägarbytet är klart & han står på mig så ska jag ändra vart han står registrerad. Så att han står på samma ställe som Mario. De pappren är redan fixade så de är bara att skicka in när ägarbytet på Linus är klart.

Anticimex & psykiskt!

M är borta & jobbar denna vecka. Igår fixade jag med lite saker här hemma sen åkte jag iväg & tog en fika med E. Idag har jag städat & fixat. Gjort i ordning kattlådan & bytt all sand i den o.s.v. Ska ta en runda till Biblioteket sen tänkte jag. Har även målat en låda som jag ska slå in min lillebrors födelsedagspresent i.
 
Psykiskt mår jag ganska hyfsat. Finns inget att klaga på just nu. Kroppsligt är en annan femma det. Har så ont i min arm & sjukgymnasten kör på med sin Akupunktur. För två gånger sedan skulle de vara sista behandlingen men har tyckte att vi skulle fortsätta. Så jag håller fortfarande på med Akupunkturen vilket jag känner inte ger mig ett skit länge. Känns som man står & trampar på samma ställe hela tiden. Men det är bara att lyssna & fortsätta som jag gör.  
 
Anticimex var här i måndags & kollade igenom kök & badrum efter mögel. Jag tror att det är fullt med mögel i badrummet. Jag är ofta väldigt trött, ont i huvudet & känner mig inte bra i denna lägenhet. Enligt Kärnfastigheter som också var med i måndags så skulle det komma ett brev om några veckor. Jag hade även sparat ett djur som kryper runt i mina lådor, skåp & på toaletten. De ska i alla fall komma tillbaka & ta bort dessa djur åt mig.
 
Tycker det är skamligt om det visar sig att Kärnfastigheter & även SOC har kollat detta innan jag flyttade in. Har änden bott är i ett & ett halv år nu. Men jag ska helt ärligt säga att jag är ju medlem i Hyresgästföreningen så jag kommer i alla fall kontakta dom om jag får ett brev där det står något om mögel eller så.  
 

-Veterinären & ägarbyte av Linus!

I lördags var vi & vaccinerad alla katter & det gick hur bra som helst. De var så duktiga. Veterinären lyssnade på hjärta, kolla tänder & kände på dem. Allt såg bra ut förutom lite tandsten på Linus vilket jag redan visste. Vi ska av vakta med att ta de någon vecka. Sen så ska vi iväg & fixa det också.
 
Igår kom pappren på Linus från förra ägarens barnbarn. Det var ifyllda & var bara för mig att skriva på & jag ska skicka in dem. Ska först en runda till Biblioteket & kopiera dem om det skulle vara några problem med att byta ägare på honom. Om det skulle vara fel blankett som är ifylld.  

-Hade en underbar födelsedag.

Det var ett tag sedan jag skrev. Har fyllt år & tillbringade min födelsedag i Kristianstad. Vi fixade i trädgården & så. Detta var mitt egna val att göra det istället för att fira min födelsedag. Jag är ju inte en person som vill fira min födelsedag eller sådana saker. Jag hade iallafall en underbar födelsedag med en massa ro i kroppen. Eftersom att jag fick hålla på lite kroppsligt. Vilket jag är i behov av när det gäller min ångest, AD/HD & allt annat.