-Vårdcentralen imorogn!

Imorgon har jag fått en akut tid på Vårdcentralen för att jag blöder ur näsan varje dag & flera gånger om dagen. Tredje gången jag söker hjälp dom andre två gångerna har läkaren sagt köp nässpray så blir det bra. Det har jag gjort länge nu men de blir inte bättre så ska be han skicka en remiss till öron, näsa & hals på sjukhuset så får dom bränna mig.  Jag kan inte ha de såhär längre är otroligt jobbigt.


-Lite vad vi snackade om på HAB!

Mötet med psykologen va helt kanon bra idag. Hade så skoj. Va så nere när jag kom men efter så kändes allt så lätt & skönt. Vi pratade mycket om att jag mådde så bra när jag va full i fredags. Att jag kände mig avslappnad & att jag inte kände några jobbiga tankar. Berättade även att jag har massa dricka i kylen & har funderat varje dag sen i fredags att öppna & drick lite för att jag kände mig så bra när jag gjorde det sist.

 

Pratade även om att jag har tänkt röka på. HAHA. Att jag ville komma bort från verkligheten ett tag & bara sväva. Både & dricka & röka hjälper för stunden men inte i längden. Sa han men det är jag redan mycket medveten om!

 

Men att bara försvinna från verkligheten vore så skönt att bara driva runt & bara vara! Önskar att man verkligen kunde göra det ibland eller nästan jämt om jag ska vara ärlig.


-Två timmar i stan!

Slutade på jobb vid 11. Sen drog jag in till stan & gick i två timmar tills jag skulle till HAB till psykologen. Ringde massa viktiga samtal under den stunden också. Träffade C & H men lillkillen så kul att se & snacka med dom. Va längesen jag träffade dom. Lillkillen har blivit så stor.


-One piece!

Idag så gjorde jag inte ett skit på jobbet. Sprang fram & tillbaka. Satt en lång stund & snurrade på en stol. HAHA inte så motiverad. Fick hjälpa till i receptionen för killen som brukar sitta där va sjuk. Köpte en del på Solareturen idag. :) Som vanligt eller vadå? Köpte bl.a. en One piece helt ny. Inte för att jag tror att jag kommer använda den men den va så jävla snygg. :) Köpte en del ljusfat älskar ju ljus.


-Ingen lust!

Sitter på bussen nu ingen lust att jobba idag. Så jävla tråkigt. Ska till HAB sen till psykologen. Ska bli skönt. Vet inte vad jag ska ta upp men när han fråga något så kommer allt. Imorgon blir ingen träning med T hon ska ha möte med sin advokat. Så otroligt trött på allt!

-Lite mys ikväll! :-) Han är ALLT!


-Hmm!

Trött & uppgiven!

-Renoverings objekt.

Lånade deras hammare förut. Hämtade typ en byrå eller vad det är igår. Grannen körde mig bort till Rayon & hämtade den. Har spikat ihop den på lite ställen & torkat av den & så. Nu ska jag bara slipa ner den & måla den. Men har tänkt göra något mer med den men jag vet inte vad än. Jag lär komma på något!


-Ringt massa samtal.

Har varit hemma ett bra tag. Hoppade av i Vålberg centrum & gick hem kände att jag behövde det. Tänka & rensa tankarna! Men jag tycker inte att det hjälpte speciellt mycket. Har ringt en del samtal. Som jag skulle gjort för evigheter sen & som M tjatat på mig om. Men nu är det gjort.

 

Har även kollat upp en del lägenheter i Helsingborg. Har massa lägenheter på gång. J har ring massor med samtal åt mig idag. :) Bra hjälp! Hon är guld värd för mig!

 

Va ner till grannen med vars en trolleri bok till barna. Har en 10-12 stycken här hemma. Så hon kommer upp & hämtar alla nu. Hon har ju många vänner med barn. :)


-Orkade inte!

Orkade inte åka till Solareturen idag. Ska fixa massa samtal istället. Åt frukost på McDonalds med T. Träffade även S & överlämnade märket! Kul att kunna göra någon glad. Sitter på bussen hem igen!

-Nr till lgh.

Sitter på bussen ska möta S på busstationen han ska köpa märkte jag la ut på bild för ett tag sen. T är också på busstationen & väntar på mig. :-) Vi ska åka till Solareturen & jag ska jobba lite & hon ska vara med mig ett tag är de tänkt. Fick ett nr av lillasyster som jag ska ringa idag angående lägenheten i Helsingborg. :-) Hoppas på lite tur. Men turen har jag inte med mig! Är så nere har ingen lust & ork till något!

-Kuk i pannan!

Min nästa tatuering blir en stor jävla kuk i pannan! :-P

-Lusten finns inte!

Hur mycket ska en människa klara av enligt samhället? Orken finns inte längre! Lusten finns inte längre!

-Möbel & kartonger.

Ikväll ska jag & grannen hämta en byro på Rayon som jag fått av C. Tänkte slipa ner den & måla den. Sen ska vi hämta en del kartonger också som jag fick av henne. :-) Håller på att laga mat nu.

-Nere från stegen igen!

Känner mig så nere & deppig. Kunde dagen bli sämre än när jag fick de beskedet som jag fick? IFA i Helsingborg hjälper mig inte, inte med något alls. Så där kunde jag säga hej & hejdå på samma gång. Känns för jävligt måste jag säga.

 

Just nu vill jag bara ge upp. Allt va på väg att bli så bra. Hade dragit igång så mycket saker efter jul som skulle göras. Allt såg så ljust ut. Nu väntar jag bara på beslutet från IFA i Karlstad men det såg inte ljust ut heller. Så jag förväntar mig inget alls längre. Det är meningen att jag ska ruttna i denna jävla lägenheten. Att jag ska bli så gammal att jag får hemtjänst här innan jag kommer här ifrån de är vad jag tror. :p

 

Jag orkar inte tänka positivt längre. Vad är de bra för? När man tänker positivt så blir det varje gång en stor besvikelse när besluten kommer. Man är på väg upp på denna stegen efter att man har varit längst ner på den. Man va nästan i slutets topp men man ramlande ner ännu snabbare än vad man kom upp. Så är det varenda gång. Inget ska bli bra någon gång man ska aldrig kunna vara glad.

 

Jag känner bara att jag vill ge upp! Skita i precis allt! Bara göra precis allt som jag vill göra! Skita i alla lagar & bara gör det som faller mig in! Skita i vad alla andra tycker & tänker! Sluta bry mig om hur andra mår! Säga precis vad jag vill utan att behöva tänka mig för! Många skulle bli väldigt ledsna om jag gjorde det men de vore så jävla skönt! Att bara be vissa dra åt helvete! Vill bara skrika, gråta & slå sönder allt som finns i lägenheten just nu! Är så jävla ledsen men samtidigt så jävla arg!


-Tror jag ger upp snart!

Så jävla ledsen orkar snart inte mer! Det började vända men jag ska aldrig ha tur i något! De är nog inte enst meningen att jag ska finnas. Då hade jag haft lite tur! Men aldrig, har försökt tänka positivt men kan inte längre. Varje dag kommer ett negativt beslut! Kan de aldrig ta slut?

-Inget bra besked!

Nu har jag ringt IFA inget positivt besked. Orkar inte berätta nu. Så ledsen & besviken iallafall. Har även ringt Vårdcentralen för att jag jämt blöder näsblod & begärde även ett allergi test. Så jag vet säkert vad jag är allergisk mot. Hämtade ut en ny tröja på Solareturen. Fick en alldeles ny. :-)Så jävla ledsen & nere! :-(

-12 Grader!

Gick upp tidigare idag & åt frukost, en halv macka bättre än inget alls. Så tråkigt att äta själv. Fick arbetsbyxor av C som jag tvättade igår. Tänkte jag skulle ha dom idag men de kändes inte bra att ha grå byxor & svart tröja. Så jag tog mina svarta byxor istället. Står & väntar på bussen nu, det är riktigt kallt ute. Somnade i vardagsrummet igår. Jag låg & gosade med Mario. Så mysigt att höra han små kurra, han kan inte kurra som en vanlig katt. Vet inte varför men han är så go. Kommer aldrig göra mig av med honom, han är den som jag pratar med inte för att jag får svar jämt men han är en bra lyssnare. :-P När han pratar med mig så förstår jag inte hans språk. Kanske skulle gå en kurs. ;-) HAHA! Ska hoppa av i stan & köpa snus, sen är det också otroligt kallt så jag tar bussen ut till Solareturen.

-McDonald´s!

Ingen träning idag pga. mitt väskglömmandet. :( Fattar fan inte att jag glömde väskan helt otroligt. T & jag åt på McDonald's sen tog jag bussen hem. Grannen kom för ett tag sen & ville låna min transportsbur han skulle in & kastrera katten imorgon. Ikväll ska jag se lite på tv, en del bra program idag. :) Måndagar är en bra tv kväll. Imorgon ska jag jobba har jag tänkt. Ska även ringa Vårdcentralen & Värmlandstrafik. Sen ska jag försöka möta C & överlämna vagnen det blev inte av idag. Jag orkade inte, hoppas jag orkar imorgon.


-Klagomål till Värmlandstrafik inskickat!

Idag Måndag den 25/2- 2013 åkte jag med linje 801 från Karlstad busstation till Vålberg Älvenäs. Linje 801 går från Karlstad busstation till Slottsbron.

 

När jag går på bussen så Karlstads busstation så gör jag som vanligt sätter mitt periodkort på maskinen & går in i bussen.  När jag kommer till mitten av bussen där barnvagnarna ska stå så håller jag på att bryta bena. Det ligger en alkaliserad man på golvet. Under hela resan för han ett "jävla" väsen & är väldigt otrevlig. När vi kom till Biltema ungefär så kissar & bajsar han ner sig. Det stinker i hela bussen & det är ingen trevlig resa.

 

Han bor i Edsvalla så han skulle gått av två stationer innan mig men när jag gick av i Älvenäs så låg han kvar på golvet.

 

Jag som kund upplever detta som väldigt otrevlig & man blir väldigt orolig som resenär. Det är absolut inte första gången denna personen ligger i bussen. Utan för ca en månad sedan så åkte han samma linje tillsammans med mig. Ungefär vid Bergvik så spydde han ner sätena, förde massa väsen & va otrevlig. Men han fick ändå åka med till Vålberg centrum.

 

Jag har åkt med Värmlandstrafik sen jag flyttade upp till Värmland. Jag är född i Helsingborg, jag flyttade upp här när jag va 11 & har alltid varit en nöjd kund & har alltid tyckt om att åka med er. Men nu tycker jag att det har gått för långt.

 

Varför gör inte busschauffören något? Varför kommer inte polisen? Varför släpper busschauffören på en resenär som är så otroligt full? Hur kommer jag som kund kunna gå vidare med detta? Kan ni gottgöra mig på något vis?

 

Tacksam för svar om vad ni tänker göra & hur ni ser på det hela.


-STOR APELSIN TILL HJÄRNA.

Hur duktig är man? Sitter på bussen & för ett tag sen kom jag på att jag har glömt träningsväskan hemma. Den va det viktigaste som jag skulle ha med. Jävlar vad förbannad jag är på mig själv! När vi väl ska på boxning & T har fixat barnvakt så glömmer jag träningsväskan! Vad fan tänker jag med? Har inget att tänka med för alla kärnor har ramlat ut för längesen! De är bara ihåligt i min stora apelsin hjärna! :-P Verkar inte bättre! :-) Såååååååååååå FÖRBANNAD!

-Snäääälla SNUS NU!

Nu väntar jag bara på att bussen ska gå. Vill att den ska gå nu, vill köpa snus. Har varit utan i två dagar nu & nu klarar jag inte längre. Tyvärr. Har riktig abstinens nu! Helt otroligt vad jobbigt det är.


-Nya kort! :-P Älskar gult!


-Lite fler kort.


-Hade inget att göra.

Hade inget att göra så satt mig & pysslade lite. :) Va så längesen. Lite kort på de jag gjort!

 


-Tro på mig själv!

Min lillasyster säger alltid att jag är duktig. Jag känner mig inte speciellt duktig önskar att jag va som alla andra. Min syster säger alltid att jag måste tro på mig själv. Hur gör man de? Om man ska tro på sig själv måste man inte ha ett självförtroende då?

-Frukost iallafall.

Nu har jag ätit frukost. Orkade bara en halv. Men nu har jag varit duktig :-P Har iallafall ätit något. Åt varma mackor. Sen har jag varit ner & bokat en tvättid. Så jag har slängt i två maskiner nu. :-) Har även diskat. Nu ligger jag i soffan & ser på Nyhetsmorgon! 
 

-Näsblod & vagnen!

Ytterligare näsblod i mängder. Ska ringa Vårdcentralen imorgon eller något. Idag är de måndag & så lång kö & jag har ingen ro att sitta & vänta på min tur i den jävla mobilen. Ska snart ta & göra i ordning lite frukost. :) Ska gå till C med vagnen också har jag tänkt. När hon svarat på mitt sms för när hon inte gör det så sover hon.


-Bodycombat!

Idag ska jag & T träna Bodycombat på Njoy. Ska bli så roligt & skönt. Hon har fixat barnpassning. De blir sent jag kommer hem men de gör inget. Jag är väldigt positivt inställd till detta passet. Det va längesen vi tränade nu, så ska bli skönt att komma igång igen.


-Många har sms:at! :)

Somnade i vardagsrummet igår så har sovit här hela natten & jag har sovit hyfsat gott. Har sån träningsverk sen igår när vi bar allt de från Rayon  från C förråd. Helt otroligt. Ska försöka plocka lite mer här hemma & fixa med hyllan som jag satt upp i hallen går jag ska även diska. Denna la jag upp på Facebook igår & det är många som sms:at mig & frågat vart jag fått den ifrån. Många tycker även den är väldigt snygg & de håller jag med om. :) Fick den av C igår! :)

 


-Pappa.

Hade pappa varit här när jag satt upp hyllan skulle han skratta åt mig att den hänger lite snet. :-) Han är som han är men han är min älskade får! Love u!

-Pluggat & borrat! :-)

Nu har jag satt upp en hylla o hellwn, borrat & pluggat. Den blev lite sne men orkar fan inte göra om de. Den sitter iallafall kunde varit värre. :-P Lagt mig i soffan för att vila ett tag fick lite ont i huvudet. Har lite saker kvar att plocka med sen är sakerna uppackade från C. :-)

-LGH!

Innan jag gick & mötte C så  satt jag ca 1 timme & sökte lägenheter i Helsingborg. Hoppas man får någon, skulle vara så skönt. Nej nu har jag käkat lite & kollat lite på tv:n. Nu ska jag plocka upp sakerna som jag hade med hem! :)! Klockan är bara 14:10 snart & det känns som jag har hunnit med så mycket idag.


-Hahaha va bara tvungen att ta bilder.

Nu är C förråd klart. :) Skönt för henne. Som vanligt fick jag med hem lite saker som hon inte ville ha. Vi gick med 30.3 KG från Rayon hem till C. Sen tog jag vagnen & lastade den med sakerna & gick hem till mig. Här kommer ett lite roligt kort. Vilket annorlunda barn va? :p

 

Vi hittade en lite rolig sak i hennes förråd som någon hade dumpat av hos henne som jag bara va tvungen att ta kort på. Här kommer bilden! :)

 


-Kartonger & diskarna!

Först gick jag & mötte C hon bor åt andra hållet från Konsum. Nu har vi varit ner & handlat & nu promenerar vi till Rayon. Bära massa kartomger. C har fel på diskarna i ryggen så jag bär åt henne! :-) Brukar typ väga bly. :-P Haha! Väldigt skönt väder! Perfekt att gå i!

-Vålberg.

Vi ska till Rayon men vi måste ner till Vålberg först C behöver cigg. Har sökt lite lägenheter nu. Tror ju inte jag får någon men skadar ju inte att söka. Nu ska jag göra mig i ordning tänkte jag. Så jag är klar när C kommer. :)


-IFA Karlstad!

Pratade med IFA i torsdags tror jag det va & min handläggare skulle prata med sin chef om det fanns något dom kunde erbjuda mig & hjälpa mig med i Helsingborg. När hon har pratat med sin chef så ska hon ringa till IFA i Helsingborg. Så jag förväntar mig ett samtal av henne under veckan. :)

 

Igår satt jag 2 & en halv timme ca & bara gjorde mig medlem på olika fastighetssidor angående lägenheter. Fick mins en 7-8 sidor av lillasyster F förra veckan. Men har inte riktigt orkat sätta mig ner & fixa alla sidor. Men gjorde det igår fick äntligen tummen ur.


-C & Rayon!

Har sovit någorlunda inatt. I dag ska antagligen jag & C till Rayon & fixa med hennes förråd. Hon har sålt så mycket saker så vi ska byta hennes förråd till mindre. :)


-Promenad till Vålberg! :-)

Tog en promenad ner till Vålberg & hem. Så skönt väder. Gick till Preem & köpte snus. Sen till Konsum & skickade iväg packetet. Äntligen är de iväg. Sen handlade jag lite bla toalettpapper. :-P Nu kan C få tillbaka sitt igen! :-) Haha!
 
Har i månader haft näsblod minst en gång om dagen. Har varit till Vårdcentralen för längesen pga det. Doktorn så då att jag skulle använda nässpray. Men de fungerar inte så jag måste kontakta dom igen. Kan inte ha de såhär. Inte normalt.
 
Ligger i soffan nu & myser med lillpojken Mario. :-) Har så fruktansvärt ont i huvudet. Får skylla mig själv men huvudvärken är enorm. Öppnade en cider förut som jag aldrig druckit smakade skit, trodde jag skulle spy! Vidrigt!Innan jag gick till Vålberg så lagade jag lite mat. Bara köttfärssås & pasta bättre än inget alls. Svårt att laga mat till bara mig så har säkert mat i två dagar till. :-) Ska kolla lite på datorn sen om de kommit ut någon ny film. Ligger & skriver med mobilen nu.

-Är det verkligen sån skillnad?

Träffade en gammal grannen när jag gick till C. Hon tycker att jag ser så glad, pigg & fin ut. Sånt värmer verkligen att höra! De är väldigt många här i Vålberg som kommit fram till mig & sagt så. Är det verkligen skillnad på mig???


-Toalettpapper. ;p

Va bort till C & hämtade toalettpapper :) Haha! Hon är räddaren i nöd. Gick en extra runda för att rensa mina tankar. Hände lite saker igår. När jag ändå orkade gå den extra rundan kunde jag egentligen gått ner till Vålberg. Men visste inte om jag orkade. Kanske tar en runda ner till Vålberg sen måste posta ett packet.

 


-Bakis till MAX!

Är så otroligt bakis idag så de finns inte & ont i huvudet. Ska försöka ta mig ner & tvätta om inte grannen tagit min tid igen! Måste även städa upp här vet fan inte vad jag har gjort, saker över allt. :( Smink, kläder, cd-skivor & massa disk. :( Burkar & flaskor också. Ska försöka ta mig till C sen, ska låna lite toalettpapper av henne. Orkar inte ta mig ner till Vålberg idag. C bor rätt nära, så de ska jag nog klara av!


-Stiftelsen!


-Jag hade så roligt!


-Så söta & Anna så full!


-Otroligt rolig kväll.

Kvällen började med att jag mötte T, vi gick till Hemköp för att jag skulle köpa snus. Sen tog vi bussen hem till T hämtade hennes biljett, stressade ner till bussen igen & åkte ner & hämtade pizzorna. Sen drog vi hem till A käkade & drack en del. Efter en stund kom M. De va vekligt trevlig.

 

Efter någon timme tog vi bussen ner till torget & gick bort till Nöjes. Det va otroligt mycket folk & jag träffa en hel del personer jag kände. :) På Nöjes så va de rätt okej! T va riktigt stel av sig, de trodde jag inte om henne. De va inget drag i henne. :( Men jag hade skoj. Men jag är väldigt besviken på Stiftelsen de va inte värt att betala pengar för att gå & se dom, tro mig!

 

När vi hade tröttnat på Nöjes ringde vi en Taxi som skjutsade hem mig till Vålberg. Fick åka gratis efter som att det va min kompis. T åkte med till Vålberg sen så skjutsade han henne till Skoghall till hennes pojkvän.

 

När jag kom hem så drack jag lite till i min ensamhet. :p Sen dekade jag på golvet när jag låg & lekte med Mario! Haha :)!


-Hahaha!!!!!

Hahahahahahahaha!!!!!!! Bussen går snart!!!!!! Jipppppppppi!

-Många man känner!

Fan dom flesta jag känner här upp ska också på Stiftelsen. Fan vad roligt! :-)

-A!

Vet inte vad jag ska ha för kläder! :-( Ååå, vad svårt! T & jag ska antagligen hem till A hon bjöd dit oss innan Stiftelsen börjar. Hon ska själv dit.

-Han är inte seriös!

De med J har jag lagt på is, känns inte bra när det bara är jag som ska skriva. Varför kan han aldrig skriva? Han va & är inte speciellt seriös & intresserad känner jag. Jag vet inte om jag har fel men då får jag faktiskt ha de. De är såhär jag tänker & känner, tråkigt nog! Hade han varit seriös så hade han skött detta bättre & inte haft massa bortförklaringar hela tiden. De finns så många andra. Som skulle respektera mig bättre & uppföra sig bättre i mot mig!

 

Ikväll ska jag ha kul, tänker inte låta något förstöra denna kvällen. Vi ska åka Taxi från Rud till Nöjes ikväll! :) ! Skönt att slippa krångla med buss & så.


-Slutsålt!

Tydligen slutsålt till Stiftelsen. Ska möta T kl 19 på torget sen ska vi dra hem till henne & lämna min väska. Sen så ska vi dra ner & äta. :)! Gud vad jag fryser, helt otroligt. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, har besluts ångest till max!


-Inte skoj. :(

Fick ta två lugnande igår som jag ska ta vid behov. Fick sån ångest & fick otroligt mycket jobbiga tankar. Gick & la mig vid 21 så jag slapp känna & tänka.

 

Idag ska jag ut på Stiftelsen. Kände att det skulle bli skoj & att jag skulle roa mig riktigt. Men nu känner jag inte alls att de ska bli lika skoj. Hoppas att jag ändrar mig när det gäller det.

 

Får se hur länge jag stannar i T längenhet i helgen. Funderar på att åka hem på lördag eller söndag. Får se hur jag gör. Har inte packat väskan än, skulle göra det igår men orkade inte. Ska försöka börja att göra det snart.

 

Ska kolla upp olika hemsidor med lägenheter i Helsingborg fick en lång lista av lillasyster F har om dagen. :)


-Svar på kommentaren från älskarde lillasyster!

Frida Om: HJÄLP!!!
Älskade syster.

Det är din blogg å ärligt i min mening folk som inte vill läsa behöver inte ens gå in på din sida. Du gör detta för det är en del av din bearbetning en del av att kanske lite lite få må en smula bättre. Å jag kan ibland känna som dig jag kan inte ens kalla honom för min bror, jag vill inte se honom i ögonen och ibland vill jag till och med få honom att må dåligt, i vissa öron kan det låta hemskt men jag önskar inte den killen ett lyckligt liv. Han är ett svin i mina ögon och skulle spotta honom i ansiktet om jag hade honom framför mig.
Hata är ett starkt ord men inte ens det ordet räcker för mina känslor till detta monster.

Jag önska verkligen det fanns något jag kunde göra. Men jag säger till dig skit i exakt allt å alla å tänk bara på dig själv. Han ska bara vara glad du inte anmält honom. Sen om någon läser som inte borde läsa så är det inte ditt bekymmer eller fel för man ska stå för vad man gjort och när man gör ngt fel vet man att det alltid ligger å gror och at det en dag kan komma ut.

Fy anna jag kan inte skriva mer blir på så dåligt humör. Jag älskar daj å du är värd det bästa du är en sån fin tjej tro på dig själv. Pozz
 
Svar från mig på kommentaren:
Älskade lillasyster!
Jag känner som du skriver att jag ska skriva precis vad jag känner, tycker & vill! Jag anser också att den som inte vill läsa behöver inte läsa. Så där tänker vi samma.

Men är så rädd att förstöra hans liv. Jag vill han inget illa. Många tror det skulle jag tro. Jag kanske borde sätta lösenord på bloggen? Men det vill jag faktiskt inte!

Jag förstår hur du känner när du serhan. Vissa gånger så känner jag lika som du. Men jag brukar tänka så att han mår ju precis lika dåligt som mig. Måste han ju göra eller hur? Jag vet hur jag själv mår & vill inte att han så må som mig!

Mycket av det som hände är mitt egna fel. Så ser jag på de som hände. Läkare & psykologer har berättat för mig att jag inte ska känna & tänka så men jag gör det ändå. Det är väldigt vanligt när man varit med om det som jag har varit.

Det är roligt när du kommenterar, det hjälper mig en hel del!
Jag älskar dig syster & är så tacksam för att vi har fått så bra kontakt! Jag är så glad för det. Hoppas vi ses snart. Love u! <3


-HJÄLP!!!

Vet inte om jag gör rätt? Ska jag vara tyst? Ska jag sluta skriva om hur jag mår? Vad  jag känner? Hur jag har upplevt de som hände? Hur jag ser på de? Jag mår bättre av att skriva & de hjälper mig, men är jag själviska när jag gör de? Gör jag någon illa när jag skriver? Det är iallafall inte min mening om jag skulle göra det! Har så dåligt samvete & vet inte vad jag ska göra. Vill inte att någon annan människa ska må dåligt pga. mig. Jag vill ingen människa illa! Men önskar att jag kunde få må bra, att jag kunde glömma! HJÄLP!!!

-Svar på frågan från Anonym!

Anonym Om: Svar till Sandy!
va har din bror gjort mot dig? :0
 
Mitt svar:

Det beror på vem de är som frågar? Sexuellt utnyttjande i flera år. Läkarna kallar de "Våldtäkt"! Upprepande gånger & i många år!


-Stänger av mobilen några timmar!

Nu har jag stäng av mobilen vill bara vara ifred några timmar. Har tagit tabletten jag ska ta vid behov, kände att jag va tvungen att göra det nu. :( Fy fan vad jobbigt allt  blev just nu! :( Otroligt att de bara kan komma så!


-Svar på kommentaren från Sandy!

Sandy
Acceptera och gå vidare är en annan sak. Det gör man för sig själv. Men förlåta för att få någon annan att må bättre kan man inte. Går att må bra å gå vidare utan att förlåta genOm att jobba med sig själv och få en rättvis förklaring å ångrande från den som orsakat ens mående. :)
 
Mitt svar på kommentaren:

Tror du jag någonsin kommer få en förklaring? De tror inte jag! Känns som min bror har haft ett sånt bra liv jämfört med mitt liv & hur jag lever & mår idag! Kommer aldrig att kunna leva normalt! Min bror ser det så enkelt känns det som. Det som han höll på under hela min barndom de känns som han ser på det som ingenting men för mig va det & är de som styr mitt liv! De gör så ont att de känns som att han tar det så enkelt!


- Svar på kommentaren från Sandy!

Sandy Om: -En ursäkt vore inte fel!
Vissa saker går att förlåta men inte alla.
Vet inte vad du syftar på nu men iaf så jag känner :)
Kram på dig :)
 
Mitt svar på kommentaren:
Så sant vännen! Men just detta jag skriver om går att förlåta! Men jag kommer aldrig glömma! De med övergreppen förlåter jag aldrig! Det har format hela mitt liv & har förstört & förstör så mycket i mitt liv! Kommer aldrig bli hel när det gäller det, måste lära mig att acceptera det & gå vidare. Men Sandy hur gör jag det?

-Mina små godingar! :):)

Nu har jag kommit hem packat upp allt jag handlat. Köpte lite saker på Solareturen idag också. :) Nu ska jag dammsuga lite, plocka & packa min väska inför helgen. :) Ska bli så roligt imorgon.

Kunde inte motstå dessa godingarna idag!

 


-Willys i Kil.

Följde med grannarna & handlade på Willys i Kil. Så nu har man lite mat igen. :-) Den konstiga känslan jag hade va nog de som jag såg på Willys. Hoppas de inte blir något mer bara! Så trött! Ska hem & duscha efter jobbet nu & byta till vanliga kläder.

-Konstig känsla!

Fick en sån konstig känsla just nu. Att något kommer att hända idag som inte är bra. Men vad??? Känns jätte konstigt i kroppen!

-Busschaufförer!

Sitter på bussen hem nu! Ska bli så skönt att komma hem. Grannen ska iväg & handla nu på Willys så hon handlar med saker till mig! :-)Så trött, tror jag har fått feber igen! Ska packa när jag kommer hem. Lämnar bara Mario till lördagen tänkte åka hem då.På måndag ska jag & T på boxning. Ska bli så jävla skönt. Hon har fixat barnvakt. Läääängtar sååå. :-)! Lyssnar på musik nu. Så jävla roligt att åka buss när de är vissa personer som kör. Vissa brukar man ju snacka en del med. I morse körde en kvinna som jag inte har snackat med på säkert ett år. Nu när jag åker hem så är de en man som är så jävla skön som kör. Han & jag skämtar jämt & skrattar tillsammans. Han är helt klart bästa busschauffören på Värmlandstrafik enligt mig! :-)Får inte glömma busschauffören från Helsingborg heller. Men tråkigt nog har han slutat på Värmlandstrafik han kör Swebus nu. Sist jag åkte till Helsingborg va han chaufför till Göteborg! :-)

-Snart hem. :-)

Ska snart åka hem om ca 1 timme. Har frukost nu. Köpte två mackor. Har så ont i huvudet & är så trött.

-Sängen & Mario!

Sov i min säng som jag inte gjort på veckor. Tycker den är för stor att ligga i. Men har sovit riktigt skönt. :-)Grannen hade gjort varma mackor till mig igår som jag va ner & hämtade. Riktigt goda! :-) Sa till grannen att jag inte skulle jobba idag för att jag inte mådde så bra. Men jag drar iväg ändå.Ska iväg & handla lite sen. Sen ska jag packa väskan inför helgen. Sen kommer grannen upp ett tag. :-) Jag är rätt mycket ångest & dåligt samvete för att jag ska lämna Mario.

-En ursäkt vore inte fel!

Blir så jävla besviken när inte människor kan vara så pass vuxna & stå för vad dom gjort! Är de så jävla farligt att man kanske får be en annan människa om ursäkt? Jag lovar de kommer inte att göra ont om man säger förlåt till en annan människa. De visar ju bara att du står för vad du gjort & att du ångrar dig! Du visar människan du ber om ursäkt respekt genom att stå för vad du gjort! Alla gör misstag vissa saker går att förlåta!

-Kunde gått riktigt illa på torsdagen!

Har öppnat en cider. :) Sitter & funderar på allt som händer i mitt liv just nu. De är riktigt mycket som är på gång! Önskar att allt kunde vara klart & att allt kunde lugna ner sig lite. Det gå i ett, något hela tiden! Vore skönt om allt kunde lösa sig snart, så man slipper ha så många frågor & vara så orolig.

 

Jag orkar inte gå & dega ner mig längre! Man är inte jämt glad. Alla människor är deppiga & nere i perioder. När mina perioder väl kommer så blir det riktigt illa. Många gånger när människor fråga hur jag mår så berättar jag inte hur jag egentligen mår. Oftast är mitt svar att jag mår bra & att allt är bra!

 

Men efter en tid när jag mått dåligt så rinner allt över, de blir för mycket för mig helt enkelt & i torsdags va ett sånt tillfälle. Hade jag inte haft grannen så hade jag inte levt idag. De va riktigt illa, har aldrig varit så illa. Men om jag tänker efter idag så är jag glad för att jag fortfarande finns! Känslor & att hantera dessa tankar som kommer när jag mår dåligt är inte lätt. Det är något jag måste lära mig att hantera & acceptera! De kommer alltid att vara så, men jag måste lära mig leva med det!  


-Träffat någon? Hmm, vem?

Nu har jag färgen i håret. Grannen tycker att jag ser så pigg & glad ut. Hon tror jag har träffat någon. Vem skulle de vara? En mycket bra fråga. Kanske menade T, hon har jag ju träffat idag :p!

 

Lyssnar på musik fryser som bara den. Ska nog ta & gå ut en runda sen. Kanske promenera bort till C va evigheter sedan jag va & hälsade på henne. Om hon inte jobbar tills ikväll.

 

Ska jobba imorgon har jag tänkt. När jag kommer hem ska jag packa. Grannen tar hand om Mario tills måndag. :)!


-HAHAHA!


-Stan hela helgen! :)

Åkte aldrig till jobb idag. Käkade frukost med T på McDonald's, sen så va jag med henne & köpte lite kläder till henne & barna. Sen så va vi & köpte ljus till mig, älskar ljus. De va tio blockljus för 100:-. :) Sen så gick vi till Systemet, jag köpte en del där. Kommer nog dricka någon ikväll. Så får nog gå en runda till till Systemet skulle jag tro. Lääängtar så till fredag. Äntligen Stiftelsen då med T. Ska bli så jävla skoj, T läääängtar också sååå mycket. Vi ska gå ut & äta först på kvällen tänkte vi. :)

 

Fick låna T:s lägenhet till måndag. Hon ska ändå inte vara hemma. Så ska vara i stan hela helgen. :) Träffa en del kompisar är det tänkt. M kommer nog inte att gå på Stiftelsen han har gjort illa sitt knä så han kan knappt gå. Han har haft ont flera dagar nu. Men vi ska träffas under helgen iallafall. :)

 

Nej nu ska jag ta & kolla vad jag ska ha för kläder på fredag & sen ska jag städa lite tänkte jag. Boka en tvätt tid också hade jag tänkt. Jag hoppas att det är ledigt imorgon. Sen kommer grannen & färgar mitt hår. T tycker att jag färgar det för ofta varje gång säger hon såhär till mig "Anna du är redan svart i håret". Men varje gång hon ser mig efter att jag färgat det. Så säger hon "men gud vilken skillnad". Haha!

 

Måste lägga upp en bild senare på en mygg jag köpte på Solareturen igår, va bara tvungen att köpa den. Alla som såg muggen skrattade verkligen åt den & åt mig. Haha :p Ni kommer att förstå när jag lägger upp bilden, gör det lite senare idag.

 


-T, jobb, Systemet & helgen!

På väg in till stan nu. :-) Ska träffa T, sen blir de jobb. Sen ska jag till Systemet. :-) Har ingen väska med mig idag. :-) När jag kommer hem så ska grannen färga mitt hår. Funderar att fråga T om jag får låna hennes lägenhet i helgen. Hon har ju redan erbjudit mig att jag får låna den. Hon ska ändå inte vara hemma, vore skönt att slippa krångla med buss hem & så. Ska ju på Stiftelsen på fredag. Jag hoppas att M också kommer dit. Vill träffa han! Va evigheter sen sist. Han har pratat om det, vore så jävla skoj!

-PMS? Inte! :)

Gud så trött jag är, helt otroligt & har även sån huvudvärk. Har ringt IFA i Karlstad idag men inget svar. Pratade in meddelande men hon har inte ringt upp. Så ringde igen & pratade in meddelande. Ska ringa imorgon kl 8 igen. Måste ligga på dom nu annars segar dom sig & det gillar jag verkligen inte.

 

Har betalat massa räkningar idag känns så skönt även köpt busskort & ytterligare en jacka. Vet inte vad jag ska med alla jackor till men jag är som besatt av jackor. Vrf? Även köpt ett par nya gardiner som om jag inte redan har ett lager med gardiner men tyckte dom va så snygga.

 

Jobbet idag gick bra. Verkligen krut på kärringarna, ingen PMS här inte. :p! Hade ett långt samtal med chefen idag efter frukosten. Om hur jag mår & hur jag vill att framtiden ska se ut. Ska jobba imorgon igen men först ska jag träffa T. Vi ska väl käka frukost på McDonald's. Efter jobb imorgon ska jag iallafall till systemet & mitt mål är att inte ha någon väska alls imorgon. :p


-Väskan vägde 27,8KG!

Kom hem för ett tag sen. Har plockat & diskat. Nu sitter jag & skriver lite skit. :p! Handlade ju en del saker på Solareturen idag, sen va jag till Apoteket hämtade ut nya mediciner, sen va jag till Konsum & köpte Nutrilett, sen va jag till Åhléns & köpte hårfärg & ögonbrynsfärg. Systemet får vänta tills imorgon.

 

Min väska vägde bly va så tung så orkade knappt bära den. Vägde den när jag kom hem för jag va nyfiken på vad den vägde 27,8KG eller hur är jag duktig på att pack. Jo kanske bra om man vill ha med sig mycket & allt så är de väl bra. Men det är ju otroligt som jag packar mina väskor, att jag aldrig lär mig. Människor blir chockade när dom känner på mina väskor.

 

När jag kom från Helsingborg så skrev jag ju att C  fick möta mig när jag hoppade av bussen här i Vålberg för att jag inte orkade bära hem väskorna. Tur så vet C hur jag brukar packa så hon tog med sin barnvagn som vi ställde alla väskorna i & gick hem till mig. Smidigt va? Ingen av oss har några barn men vi har en barnvagn. :p Alla sätt är bra utom de dåliga. :):):)


-Systemet & Swebus!

Nu har jag frukost. Idag är de krut i kärringarna. Kan tro att dom har raketer i rövarna. Vet inte om jag går när jag ska idag eller om jag blir kvar längre jag får se hur jag gör. Ska till systemet sen. :-) Såg Swebus idag & tänkte nu är de inte lång tid tills jag är hemma får vi hoppas. Längtar sååååå!!!

-Trött & kallt.

Sitter på bussen på väg till jobb. Riktigt kallt ute idag. Får se vad dagen har att erbjuda idag då. Började med nya doseringen med medicin idag får se hur detta går.

-Dagens skämt!


-Panduro!

Har suttit & skrivit lite i en bok. :) Ska fortsätta skriva mer sen om jag orkar. Ska snart försöka få i mig något att äta tänkte jag. Har pratat med lillasyster F hon ska hjälpa mig lite med olika hyresbolag i Helsingborg. Hon har otrolig koll på sånt. Hade tänkt att jag skulle försöka dammsuga idag men vet inte om jag orkar. Har så ont i huvudet.

 

Va till Panduro förut & köpte lite mer saker till mina kort jag gör. Funderar på att ta fram & sätta mig & göra lite kort. Va så längesen nu. Ska även göra ett eget omslag till en bok tänkte jag. En bok som jag skriver i & som betyder mycket för mig. :) Så tråkigt omslag på den. Boken ska ju vara personlig & kan den bli mer personlig om jag sätter mig & gör ett omslag till den?

 

Imorgon ska jag jobba. Ska bli skönt att komma dit, hoppas bara på att PMS kärringarna inte bara sitter imorgon också. Då går jag verkligen i taket. Ska de verkligen vara så att jag ska behöva stressa röva av mig för att hinna klart med allt i butiken innan vi öppnar? NEJ! Jag är där frivilligt får inget betalt, dom får betalt av att vara där!


-Svar på kommentaren från lillayster Frida!

Frida Om:
Sååååå glad om du bara visste! Så mkt tid vi ska spendera tsm! Äntligen såååå skönt sååå roligt å helt underbart! Älskar daj <3
 
 
Mitt svar:
Jag saknar er enormt & har gjort länge. Förstår inte vad jag gör här uppe längre & varför jag har tvekat på att flytta hem igen. Men har väl inte känt mig riktigt mogen för att flytta kanske, jag vet inte. Men nu är allt i rullning lillasyster. Hoppas bara på att det kommer gå fort & smidigt. Allt har sin tid & allt blir bra i slutändan. Älskar dig. Saknar dig enormt! Ska bli så skönt att komma hem efter alla år. Ses snart syster. Puss & Kram hela dan. :P <3

-VIKTIG INFO! :)

Har ringt till IFA & meddelat dom att dom ska kontakta IFA eller vad det heter i Helsingborg. Så får vi se hur allt går när dom gör det. Dom borde hjälpa mig i Helsingborg också om dom gör det här. Gör dom inte det så får jag ta i mot hjälpen från IFA i Karlstad istället. Men det hoppas på att dom hjälper mig.

 

Som DR sa idag så måste jag ha någonstans att bo annars kan inget komma igång & bli rätt. Han berättade att många bara sticker & tror att allt ska lösa sig själv, men det är ingen bra lösning utan jag måste ha någonstans att bo först. Det är ju något jag redan förstått, tänkte inte bara sticka. Klarar inte att bo runt i en väska hos olika människor de är ju inte bra lösning i längden.

 

Om IFA i Helsingborg hjälper mig & när jag i så fall har deras beslut på papper så har jag planerat det hela såhär:

 

1.  Att säga upp lägenheten här!

 

2. Flytta mina möbler till ett förråd på Rayon!

 

3. Sen åker jag ner & startar upp allt med jobb osv. Så länge bor jag hos pappa lite & hos mamma tills jag har fått en lägenhet.

 

4. Innan jag åker ner så lämnar jag Mario hos C. Bäst så men kommer bli mycket jobbigt. Han kan inte flytta fram & tillbaka mellan pappa & mamma tills jag har fått ett eget boende. Han skulle ju bli helt förvirrad. Det är absolut inte bra för honom.

 

Ska faktiskt fråga lillasyster F om hon kanske vill ha Mario hos sig tills allt löst sig, då är han inte så långt bort. Men hon är lite rädd för katter men ska iallafall fråga, skadar ju inte. :) Kom på det nu.

 

5. Sen när jag får lägenhet så åker jag upp & hämtar mina möbler på Rayon & hämtar hem älskade Mario.

 

Allt hänger på vad IFA i Helsingborg sätter för beslutet. Men jag hoppas innerligt att dom verkligen hjälper mig. Jag skulle bli så glad då. Min familj är överlycklig & det förstår jag.


-Du måste ha någonstans att bo! ;P

Mötet gick väl sådär, kändes inte som DR lyssnade riktigt idag. Men ändringar i medicinering blev de iallafall. Till de bättre tror han men jag tror de kommer bli katastrof. Men ska prova iallafall. Vi frågade hur vi skulle göra när jag ska flytta med överflyttning av alla papper & så. DR svarar oss såhär: Att det är bra om jag har någonstans att bo först. Att jag inte bara kan skriva på papperna om överflyttning om jag inte har någonstans att bo. HAHA höll på att skratta ihjäl mig. Som om jag inte redan har fattat det! Vilket jävla svar! Riktigt så sjuk är jag inte än! :-P

-ÖPV!

Ska träffa J & äta lunch & gå igenom allt som vi ska göra & hur vi ska gå till väga. Sen kl 13 ska vi till ÖPV till DR. Ska bli väldigt intressant & se vad han säger. Va ju till juor psyk i fredags, se vad han säger om det. Kanske förstår att jag verkligen behövde hjälp när jag ringde & bad om det men dom nekade mig hjälp som vanligt! Ska bla. ta upp att jag vill byta sjuksköterska. Har velat de i år men dom har inte lyssnat.

-Ej träning.

Tog inte med träningsväskan. Egentligen ska jag ju gå på Antibiotika några dagar till, så jag är ju inte helt bra än. Tycker det är bästa att vänta tills jag ätit klart dom. Ska in & träffa T nu, vi ska iallafall gå en runda så man rör på sig lite.

-Slutat.

Ligger & ser på tv:n. Jag har slutat äta antibiotikan skulle slutat imorgon egentligen men känner mig bra så varför ta fler tabletter då?

-Klippt lite här & lite där.

Har klippt håret lite här & lite där som vanligt. Önskar jag hade en rakapparat då hade jag kunnat klippa ner sidorna lite också. :-) Ska köpa mig en sån har jag tänkt.

-Bestämt mig!

Har bestämt mig nu. Jag ska flytta hem efter alla år! Har meddelat familjen & dom är överlyckliga!

-Vart vill jag bo???

Tror jag har bestämt mig vart jag vill bo. 99% säker! Beslutet som nästan är taget känns bra. :-)Sovit gott inatt, känns underbart. Kände mig så nere igår senare på dagen som ni vet. Men de hjälpte lite med tabletten. :-)

-Choklad & chips.

Grannen drog med mig ut på en promenad ner till Vålberg. Jag handlade en del, va en skön promenad. Har duschat & ligger & ser på tv. :-) Är riktigt trött. Köpte lite choklad & chips. Känner mig så nere. :'(

-Nere!

Nu känner jag mig sådär nere igen. Tog en tablett så vi får se när de går över. Hoppas på snart för de är hemskt att känna såhär! De går inte att beskriva! Människor som säger att dom förstår gör inte det. Dom vet inte vad dom snackar om, dom kan inte sätta sig in i hur jag känner & mår!

-Recept!

Har hämtat tvätten & stekt lite korv. Nu ligger jag på madrassen i vardagsrummet & lyssnar på musik. Sååå trött. På måndag ska jag träna & till ÖPV! Undrar vad som kommer diskuteras på ÖPV. Har haft eller har en del att ta upp men har typ glömt allt. Som jag känner just nu finns inget att ta upp mer än att jag behöver ner recept. Mår så bra.

-Igång till V! :):)

Måndag så kör vi igång med träningen igen. Har inte ätit klart kuren med antibiotika då men jag ska köra lite lätt ändå. Känner mig frisk när de gäller den biten iallafall. Sen helt frisk lär jag aldrig bli :P! HAHA! Förvånar mig inte om jag slår halvt ihjäl mig när jag tränar på måndag, nu när jag börjat med dom nya tabletterna. Jag bara flyger på moln.


-Kontaktbar?

Har vilat den mesta delen av dagen, har så ont i huvudet & i ögonen. Nu har jag diskat lite & provat mina nya skor dom passade perfekt. :)

 

Igår när jag va hos grannen så skrattade M riktig åt mig, va helt borta. Hon hade tydligen stått & pratat med mig en längre tid men jag va inte kontaktbar. Jag stod i min egna lilla värd. :)


-Ljuskänslig.

De står på dom nya tabletterna att man kan bli väldigt ljuskänslig. De märker jag verkligen av. Måste nog rulla ner & dra för gardinerna, har så ont i huvudet & i ögonen. Känner mig så otroligt avtrubbad & det är så skönt, känner mig så lugn. Det gå inte att beskriva hur skönt det är att inte känna alla dom jobbiga känslorna & att ha dom jobbiga tankarna.


-Facbook!

En kille börja skriva till mig på Facebook. Jag har inte en aning om vem han är eller hur vi har blivit vänner. Så otroligt konstigt, jag lägger aldrig till någon utan att jag vet vem personen är.


-Händer idag???

Vad händer idag? Bra fråga! Ska tvätta & byta i sängen. Sen ska jag försöka gå ut & gå en runda. Kanske byta gardiner, köpt nya. :-) Plocka ska jag göra & packa upp mina nya skor & prova dom noga. Så att dom passar bra annars får jag lämna tillbaka dom.

-Fredagsmys!

Sovit jättegott, känner mig utvilad. Inte vaknat något under natten.Va till grannen igår ju & dansade Zumba & Bugg. Va riktigt roligt. Efter de hade vi fredagsmys med barna vi åt tacos, kladdkaka & äpple paj. Efter de gick jag faktiskt upp till mig. Kände mig så trött så jag somnade nästan direkt.

-Kall.

Känner mig väldigt kall. Känns så skönt. Orkar liksom inte bry mig. Ska tänka på mig själv nu. Börjar likna gamla Anna så skönt! Som hade sin tjocka mur & som aldrig grät som aldrig visade några känslor. De gillar jag. Många framförallt min familj kommer inte gilla de! Men jag mår bra. Jag mår så jävla bra! :-)

-Tröga!

Har sån stor lust att skriva till en del människor att dom ska dra åt helvete & att dom aldrig ska höra av sig igen. :-) Får se om jag känner likadant imorgon för då skriver jag de till dom! Vissa människor har jag tröttnat så på. Inget händer, dom får aldrig tummen ur! Dom är bara så jävla TRÖGA!

-Avtrubbad!

Gick bra på psyk. Fick tabletter som jag ska ta 4 gånger per dag. Så när jag kom hem la jag mig & sov. Är hur lugn som hellst på tabletterna.Är hos grannen nu & har dansat Zumba & Bugg. Kanske inte bra att vara med grannen när man fått lugnande hon drar igång mig till 100% igen. Haha men de gillas. Lite drogad känner jag mig. På ett skönt sätt, känslorna känns inte lika mycket längre. Är rätt avtrubbad. Såååååå skönt!

-Frukost!

Fick frukost av dom, jätte trevlig sköterska som kom ut & gav oss. Lite piggare nu. Snart bara en timme kvar om vi har tur! :-)

-Åka här ifrån?

Funderar på att åka här ifrån, men de skulle inte vara bra. Men sitta här tills nio & vi kanske inte kommer in vid nio heller är ju helt jävla otroligt alltså!

-På plats!

Sitter här & väntar nu. Har vi tur kommer vi in vid nio. Jävligt dåligt när dom säger att jag ska vara här 6:30. Är så trött, vill bara sova.

-På väg nu!

På väg in nu, grannen kör mig. Är helt slut har inte sovit mycket. Får se hur de går!

-Smärta!

Ligger i soffan & tänker. Fram & tillbaka & tillbaka & fram! Några vettiga tankar? Inte speciellt! Är bara så ledsen! Känner sån smärta! Kan den inte bara försvinna? Bara lämna mig ifred? Låta mig leva & vara glad.

-Vad kommer hända?

Grannen kom upp med mat till mig. Sen kom hon tillbaka igen & satt & snackade med mig en lång stund. Behövdes verkligen. Har duschat & nu kollar jag på tv. Har ringt min familj & pratat med dom. Nu är det bara att vänta tills imorgon & se vad som händer & görs! Känner mig helt slut, känns som jag inte sovit på 100 år!


-KL 6:30!

Ska vara inne 6:30 imorgon annars hämtar dom mig med tvång!


-Blåkulla!

Ska vara på jour psyk mellan 6:30-7:00 imorgon. Ska försöka ta mig in i duschen nu & duscha bort detta jävla sminket jag har i hela ansiktet, liknar ju en häxa från blåkulla!


-Inläggning?

Stack från psykologen klarade inte gå in. Så jag sprang till bussen & åkte hem. Mår så jävla kasst, bara gråter & gråter. Är helt jävla förstörd. Ringde psykologen så vi har pratat ett tag, han ska ringa om ca 30 min igen. För att höra vad jour psyk säger. Jag håller på att ringa till dom nu men det är upptaget hela tiden. Brukar vara väldig svårt att komma fram där. Lutar åt en inläggning, kanske skulle vara bra! Annars kanske jag gör något mot mig själv, för det är nära nu, riktigt nära!


-Trött.

Sitter på HAB nu väntar på att få komma in. Ska inte vara här fråns 15 rätt tidig. Mitt batteri dör snart också jävligt skoj! Vad ska jag göra i 30 min?Känner mig så trött. Vill bara hem & duscha, sätta på sig mjukisbyxor & stor T-shirt! Känna att jag bara kan varva ner & ta de lungt! Lägga mig & slöa framför tv:n.Måste plocka & diska när jag kommer hem också. Ingen lust men ett måste tyvärr kan inte ha disk & sånt då mår jag dåligt!

-RÄDD!

Gud vad livet är tråkigt! Man gör ju alltid samma saker! Jag vill göra något stort som får mig att känna mig levande & som får mig att uppskatta livet! Något som jag får en riktig kick av & som gör mig så jävla rädd. Tror de skulle göra mig gott, jag skulle må bra av de! Är jag sjuk som skriver & tänker så? De skulle få mig att ändra uppfattning om livet tror jag! Men jag vet inte vad jag skulle göra!

-HAHA!!!

Bråkade rejält med en av kärringarna idag! Jag blev bara så jävla förbannad. Att man ska behöva säga saker 100 gånger & att hon ändå inte lyssnar. Hon är verkligen så jävla käftig också. Men, men de är väl så när man blir gammal, man har väl PMS hela tiden då! De ska iallafall inte jag ha, bara ibland :-P

-Alla <3 dag!

Tänk att det är Alla Vet ni vad? Jag har ju någon :-) Lilla Mario :-P

-Carolinen & CCC!

Grannen hämtade mig på Sola. Så nu är vi på Carolinen, är med henne som stöd. Jag får ju inte söka jobb, så väldigt onödigt av mig att vara här men gjorde de för M skull. Kul & komma bort från Sola också. Sen ska vi till CCC på jobbmässan.Kl 15 ska jag till HAB till psykologen. Ska bli skönt att komma till han. Grannen väntar på mig tills jag är klar hos psykologen så får jag åka med henne hem. Väldigt snällt!

-Solareturen!

Ett jävligt tungt pass på Sola idag. Burit minst 50 kartonger flyttat pallar osv, kört lite truck. Kärringarna har inte gjort ett skit. Möblerade om på min plats, lite hyllor & så. Blev skit bra & sopade av golvet. Fan vad damm de samlas. Ska jobba imorgon också, jobba in en dag av dom tre jag missade förra veckan när jag va sjuk. Handlade en del idag. :-) Lite Everest kläder. :-P

-Jobbmässan!

Grannen hämtar mig sen & vi drar till jobbmässan. :-) Orkar inte vara kvar här.

-Jävla tjat på kärringarna!

Orka med detta jävla krånglet. Helt jävla otroligt. Jag ska göra allt här. Dom andra bara sitter på sina feta röva & har kaffe paus. Jag hinner aldrig klart innan de öppnar här, inte en chans. Inget är klart & pris märkt. Hinner aldrig tre jävla ställningar själv. Jävla kärringar till arbetskompisar, de ända dom gör är att klagar & klagar då blir stämningen otroligt jobbig här. Istället för att bara göra sakerna & hjälpa till.

-KL 8-14!

På väg till jobb. Ska jobba från 8-14 sen ska jag till HAB till psykologen.J är med bussen idag, han är inte så pratglad idag. Haha.

-Ledsen!

Är så ledsen & är väldigt nere!

-Barn.

Har ätit & varit med grannen till Preem va tvungen att köpa en snus. :-( Nu ligger jag & vilar har så ont i magen & huvudet. Imorgon ska jag jobba till 14 sen ska jag till HAB till psykologen. Ska bli skönt att komma till honom va jättelänge sen nu.Har mycket tankar på barn. :-)

-Små städat!

Har varit uppe med saker till vinden som jag ska sälja. Har haft allt ståendes i sovrummet, blev rätt tomt där inne nu. Men de va skönt. Har dammsugit, rensat kattlådan & ska små plocka lite till senare. Tänkte steka bacon & koka makaroner sen, enkelt men skönt & de är mat iallafall.

-Antibiotika!

Ligger i soffan & slö kollar på tv. Jag är väldigt trött & har ont i huvudet & magen. Magen kan bero på att jag inte ätit något idag men jag vågar inte. När jag åt i går morse & tog antibiotikan så fick jag så ont i magen. Har aldrig haft såna kramper som igår. Så nej jag tänker inte äta speciellt ofta medans jag äter dom.

-Bredbandsbolaget.

Nu har teknikern varit här. Bytte ut alla kablar, nu måste de fungera som det ska annars vet jag inte vad dom ska göra. Känns som dom gjort allt som går att göra nu. Hoppas på att problemet är löst nu! :-)

-Påväg hem!

Nu sitter jag på bussen hem! M kom aldrig han hade sovit dåligt sa han. Alla sover tydligen dåligt nuförtiden, tråkigt nog! Ska hem & göra vad vet jag inte. Vet iallafall att en tekniker från Bredbandsbolaget antagligen kommer! :-) Ringa C en runda kanske & se vad hon har för sig. Har rätt ont i huvudet! Tyvärr!

-Skägget.

Pratade med pappa en lång stund igår. Då berättar han att han funderar på att raka av sig skägget. Jag säger till han att gör han de är han ju inte pappa Baloo längre. Han har alltid haft sitt getskägg! Vilka saker han kommer på! Men han är den finaste & bästa pappa man kan ha. Han har alltid varit vid min sida oavsett vad jag gjort. Han har varit & är en rättvis pappa. Har jag gjort fel så håller han inte med mig bara för att jag är hans dotter. Utan han ger mig råd. Så ska en pappa vara! Hans dotter är inte perfekt & hon gör fel ibland, de gör alla. Men många föräldrar håller med sina barn oavsett om det är rätt eller fel.Jag kommer aldrig klara ett liv utan honom! Vi står varandra så nära & förstår varandra så bra. De gör vi för att båda är diagnosbarn! Då blir relationen stark. Jag pratar med pappa om precis allt då menar jag allt. Saker tex som jag inte kan skriva om här & de säger mycket.

-Jobb & boxning.

Påväg till jobb, M kommer & hälsar på mig idag. Ska bli skoj att se han. Idag va de segt att gå upp.Idag är jag på humör för boxning men de blir ingen träning pga. antibiotikan.

-M.

M kommer till jobb imorgon & hälsar på. Han har jobbat där förut. Ska bli roligt att träffa han. :-)

-Lägga ner?

Känns som ingen läser, inga kommentarer lämnas. Tid att lägga ner bloggen? Verkar så! Tråkigt att inte få någon respons när man skriver. Vet att människor läser bloggen för de visas när jag loggar in på den! Jag har sätt att ni är många! :-) Det gillas men vore roligt med någon kommentar då & då! När ni kommenterar så svarar jag på kommentarerna. Ni ser svaret om ni går till de inlägget ni har kommenterat & trycker på kommentarer. Då kommer er kommentar upp plus mitt svar för er som inte visste!

-GLAD!

Så jävla trött. Har käkat lite, nu ligger jag & vilar. Mycket tankar i huvudet, positiva tankar bara positiva tankar. :-) GLAD! 

-SANT!


-Så jävla bra! :-)


- :-P


-Magen.

Har så otroligt ont i magen av antibiotikan de är riktigt hemskt. 
 
Har varit & träffat E & lämnat alla tidningar till henne. Hon blev så glad, hon älskar korsord. Hon brukar läsa de när dom är i stugan.
 
Nu ligger jag på madrassen, lyssnar på musik & skriver här via mobilen. Skönt att bara ligga, lite ro har jag nu i alla fall. :-) Måste ta vara på de! 
 
Skulle vilja träna imorgon, kanske inte så bra? Jag vet inte!

-IFA.

Mötet på IFA gick bra. Fick en chock när jag kommer in i rummet & kvinnan säger till oss att hon bokat rummet 2 timmar. Då blev jag helt slut i huvudet, tänkte att detta klarar jag aldrig. Kärringen va rätt dryg, hata henne verkligen & de är jag säker på att hon märkte. Sånt är jag duktig på att visa! 
 
J berättade efteråt att hon tänkte såhär när kärringen så att hon bokat rummet 2 timmar. Att hon skulle säga till mig att ta paus när jag behövde för när jag blir trött så blir jag väldigt otrevlig. Men hon gjorde aldrig de. Lite grinig & otrevlig va jag nog men blir de när någon är så dryg mot mig.

-Jobb ändå. :-)

Hade bestämt mig igår att inte åka & jobba men åker ändå. Väntar på bussen, kan inte sitta hemma längre de går inte. J ska inte med bussen lite tråkigt men så är läget. 
 
Ska till IFA idag kl 10 :-) 

-Bihållsinflamation!

Gick bra på vårdcentralen har kraftig bihållsinflamation. Fått behandling ska äta de i tio dagar.

-Vårdcentralen 15

Antagligen bihållsinflamation ska till Vårdcentralen kl 15. Är hos grannen nu. Har så ont i huvudet. 

-Grannarna är riktiga vänner!

Jag trivs så otroligt bra i M, T & barnas sällskap. Känner mig så lugn & glad när jag är med dom. :) Dom är riktigt fina vänner & vänner för livet. Har aldrig varit med om så trevliga & öppna personer. När jag flyttar så kommer jag att sakna dom otroligt mycket. Men jag kommer allt att komma & hälsa på! :)


-Zumba, grannen & kläder :)

Har varit till grannen & snackat & fikat. Ska dit sen & käka mat. :) Nu lyssnar jag på musik, funderar på att kolla mina kläder i gadroberna, vad som är för stort & så. Har inte så mycket annat att göra. Funderar på att köra Zumba med grannen sen. :) Vet inte än, har ju rätt ont i huvudet, vore skönt iallafall att röra på sig lite.   


-Imorgon IFA!

Ska till IFA imorgon angående lägenhet. Får se hur det går ska träffa en ny person. Kanske måste träffa henne en gång till innan dom kan hjälpa mig. Hoppas på att jag bara behöver träffa henne imorgon. Ska först jobba & sen dit.


-Nästa vecka.

Ingen träning idag jag kom överens med T att börja nästa vecka istället eftersom att jag varit sjuk & inte är riktigt bra än så hålla vi upp denna veckan också. Så ska jag satsa på jobbet istället, så blir det både träning & jobb nästa vecka.


-Smärta.


-GH!


-Mobilen avstängd :)

Ja då har man mobilen avstängd. Mycket skönt måste jag säga. Sitter & lyssnar på musik & ser på tv. Ska sortera musik i datorn som jag ska lägga in i telefonen tänkte jag. Fryser så otroligt mycket, funderar på att tända ljus.


-Zombie

 

-Unheilig. :)

 
 
 

-Längesen man hörde.

 
 

-30 minuters promenad!

Jag kom ut & gick idag, jippi. Så skönt de va ute, så otroligt skönt att gå & att komma ut. Blev 30 minuter bättre än inget. 

-Knäckebröd.

I fredagskväll så satt jag & åt knäckebröd. Blir helt chockad när Mario kommer upp till mig & tar mitt knäckebröd ut näven. Han går ner till madreassen & börjar äta på det, inte bara en lite bit utan han äter upp hela. Förstår inte vad han är för katt, men han är mycket speciell, så glad av att ha han. Oavsett vad som kommer hända så kommer jag aldrig göra mig av med honom.


-Va så otrolig ledsen igår!

Igår kändes allt så jobbigt en stund på kvällen jag va jätteledsen pga. av lite meddelande fram & tillbaka. :( Men efter en stunds prat så kändes allt mycket lättare, de kändes faktiskt otroligt bra. Nu får vi se vad som händer, man vet ju aldrig. Hoppas verkligen på det bästa.


-Lite kort igen då.-Äntligen :)

Imorgon träning så skönt måste jag säga. Ska verkligen ge 100% har längtat så tills jag skulle kunna träna igen. Det är verkligen så skönt att träna, man känner sig så skön efteråt & pigg. :) Träningsväskan har varit ny packad sen sist jag tränade. :)


-Sovit så gott.

Har sovit jätte gott, sovit fram till 11 otroligt skönt. Har inte sovit så gott sen jag va i Skåne hos pappa. :) Idag ska jag verkligen få tummen ur att gå ut & gå. :) Har fixat lite här hemma, ska fixa lite till snart. Lyssnar på musik som vanligt. Vad som händer idag annars vet jag inte.


-Känslor???

För någon timme sen så blev jag sådär förvirrad igen, när de gäller känslor. Jag vet vad jag känner & vill. Är förvirrad på honom!


-Tummen ur.

Har inte kommit ut på min promenad än & tror inte att jag  kommer göra det heller tyvärr. Att få tummen ur idag är riktigt jobbigt. Har ätit lite nu, kändes skönt att få i sig något.

 

 


-Gavin Degraw.

 
 
 

-Kommer DRA ner skiten hans! :):):):)

Nu håller jag på att tvätta. Gissa vem fan som kom ner, grannen! Han hälsade på mig som han inte gjort på evigheter, hälsade lite svagt tillbaka. Allvarligt jag vet inte varför jag gjorde det, jävligt onödigt. Tänkte mig inte för. Varför ska jag vara trevlig & varför hälsade han? Enbart för att hans kläder inte är torra i torkskåpet skulle jag tro! Jag kommer DRA ner skiten! Varför ska jag vara snäll mot den jävla idioten?

 

Blir så jävla förbannad, håller på att gå i taket. Jävligt bra, dagen har varit så bra fram till nu! Men han ska inte få förstöra min dag! Ska iallafall DRA ner skiten & de menar jag. :):):):):):)


-Ny bild tagen idag.


-Tvätta!

Har plockat lite här hemma från igår, ska snart gå ut & diska. Ska även gå ut & gå en runda idag. Blir väl att se någon film idag också om jag inte hittar på något annat. :) Ska i alla fall tvätta idag, se om grannen tagit min tid som vanligt. Då går jag i taket.


-S va här hela dagen. :)

Igår så kom S till mig han kom vid 12 mötta han vid busshållsplatsen. Vi gick hem till mig & kollade på Snuten i Hollywood 1. Sen tog vi en promenad ner till Vålberg & köpte snus, de va riktigt kallt måste jag säga. När vi kom hem så kollade vi en del på tv & snackade, han drack en del kaffe. På kvällen så körde grannen ner oss till Pizzerian & vi köpte pizza & tog med oss hem, vi åkte & handlade lite på Konsum också. När vi kom hem så käkade vi & kollade på tv. Gladiatorerna & lite annat. Han åkte hem vid halv tolv. Hade jätte trevlig & det måste göras om.


- 5-10CM Snö.

Jag somnade rätt tidigt igår. Vaknade 02:47 för att va exakt har varit vaken sen dess. Nu kollar jag på Nyhetsmorgon väldigt intressant. Det ska komma mycket snö ca 5-10CM. 
 
Orkade inte åka in & träffa T tyvärr så stannar hemma. Ska försöka gå ut & gå en runda idag, va så skönt igår. 
 
Ska tvätta imorgon som vanligt har väl grannen tagit min tvättid. Är så jävla trött på det, men kan även förstå han. Han jobbar skift & jag är hemma mycket så jag kan ju faktiskt tvätta mitt i veckan istället. 

-Promenad & mat. :)

Har ringt en del viktiga samtal idag. Varit ute med grannen & promenerat sen så käkade vi lite mat tillsammans. Nu har jag snackat en stund med pappa. Ska snart se på CSI Miami tänkte jag. Ska träffa T imorgon, va ett bra tag sen vi sågs nu, måndags sågs vi ca 20 min.


- :):):):):)

 

-Avril Lavinge.

 

-Tina Turner.

 
Vilken jäva röst alltså. Tänker på pappa! :)
 

-Grannen & hyresvärden!

Börjar nog bli frisk hoppar upp & ner är överallt & ingenstans. Energi till MAX säger jag bara. Musiken på hög volym ska bli skoj & se när grannen kommer in & säger som hon brukar de dunkar i mina väggar. Första gång så ringde hon hyresvärden & han hade bara skrattat åt henne & sa till henne att gå in till mig & be mig sänka basen hon bits inte hade han sagt. :) Han är väldigt speciell & har verkligen sina stunder men han är för jävla rolig ibland.


-Lille Mario.. :)

Mario är helt jävlig idag. Nu börjar han leka med snäckorna & små ljusen. Tror inte han har fattat fråns nu att de går att leka med dom. Så de är bara att ta bort dom. Han går in i varje skåp jag är i & lägger sig. Såg inte att han gick in i ett av skåpen så jag stängde då började han prata & krafsa på dörren. Först hittade jag han inte. Trodde han låg i skafferiet, men skåpet under va han i. Idag är han verkligen med överallt. Lite jobbigt, men ändå lite roligt. Verkligen en bästa vän de!


-Thats my boy! :)

Nu har jag laddat ner en del filmer. En av filmerna är den min syster tipsade om Thats my boy. Har i veckor tänkt att jag ska ladda ner den men har glömt bort det. Men nu ligger den på datorn :) Ska bara få lust att se den också. Har ingen ro att sitta still & varva ner. Så svårt att se på film då. Men älskade syster nu ligger den på datorn. :)


-Snart tid. :)

Längtar så tills jag & T ska på Stiftelsen. Det är ju snart tid för det. För någon vecka sen va det ca två månader kvar tills de skulle bli av men nu är det mindre än en månad kvar. Ska bli så kul, läääängtar.


-Sjukare.

Värre idag än igår va nog inte så bra att dansa Zumba, men rolig va de. Åkte inte till jobb. Kommer vara hemma hela veckan så jag kanske kan vara helt frisk på måndag & träna. Jag hoppas det.
 
Skulle träffat M idag men så blev de inte. Han skulle komma till Solareturen. Han har också jobbat där. Vi har skullat träffats jättelänge men har inte blivit av.
 
Idag ska jag nog bara ta de lugnt. 

-Zumba när man har feber?

Nu har jag varit hos grannen dom bjöd på kladdkaka & jag & M dansade Zumba. Inte så jättebra när man har feber kanske men jävligt skoj. Är hemma nu & är jävligt trött & kan knappt prata min röst försvann när vi dansade. Vet inte om jag ska åka & jobba imorgon tänkte iallafall försöka.


-Grums.

Varit till Grums träffade S, va till Konsum & Apoteket. På Apoteket träffade jag M inte träffat henne på evigheter.
 
Efter de mötte jag & grannen upp hennes familj på BK & vi käkade där. Nu är barna & M hos tandläkaren & T är på arbetsintervju.
 
La mig i sängen för att vila lite. Ska ner till grannen när dom kommer hem igen dom ska bjuda på kladdkaka. Evigheter sen jag åt de.
 

-Värdelös som människa!

Känner mig riktigt värdelös när jag inte jobbar & tränar. Känns som ett stort misslyckande. Känns som jag inte klarar av något alls. :( Känner mig så dålig som människa.


-6178 olästa mejl! :(

Helt slut efter att ha dammsugit, sugit som J kallar de han är lite som han är. ;) Har diskat & varit upp med saker till vinden & tagit ner lite saker också. Många av mina kuddar som jag haft i sängen åkte med upp på vinden. Tar sån jävla tid att bädda sängen med alla dom. Har lite till jag måste fixa med här hemma men får se om jag orkar göra det idag.

 

När jag ska till Grums ska jag träffa S en stund han ville de. :) Trevlig kille de! :)

 
Ska fixa lite med min mejl också, har ju så mycket mejl. Så där en 6178 som är olästa tänkte sätta mig & göra de sen. Hatar all skit som kommer till mig. Ska avregistrerar vissa sidor som skickar till mig & så, kommer ju ta ett tag

-AF.

Nu har jag varit & lämnat mina blodprover även ett urin som jag skulle lämnat i ca 2 veckor. Men nu är det gjort. Väldigt skönt. Ska med grannen till Grums sen hon ska till AF & jag ska handla lite tänkte jag. Har plockat & fixat här hemma. Får se om det blir jobb imorgon eller inte men jag hoppas på de. Fixat klart med alla filmer & med all musik. Beställde en del saker igår på nätet som jag hoppas kommer snart. :)


-Dåligare idag.

Sovit dåligt mycket dåligt. Värre i halsen idag & i näsan. Ont i huvudet, pannan & under ögona. Ska snart till Vårdcentralen & ta prover ingen lust men bättre att göra de nu än att dra ut på de. 
 
Ska försöka plocka lite här hemma. Om jag orkar vill säga. Jag är så rastlös av att bara vara hemma. Om jag orkar ska jag försöka att gå ut en runda.
 
Nu ska jag snart göra mig i ordning så att vi kan åka. Åker med grannen ner. Hon ska lämna barna i skolan till kl 8 & då passar jag på att åka med.

-En riktig vän.

C kom med en Cola & en snus till mig. Tog sig ner till Vålberg & tog bussen hem & gick av vid min hållplats sen gick hon hem. De är en riktig vän de.
 
Konstigt nu fungerar mitt internet igen, bara hoppade igång. Måste ringa Bredbandsbolaget imorgon. Uppkoppling kommer sen försvinner den & sen kommer den igen. Så jag felanmälde det idag. Men jag skulle höra av mig när de hoppade igång igen.

-Vålberg.

Ska till Vårdcentralen imorgon i Vålberg istället. Grannen kör mig. Så jag hoppar jobb & T imorgon. Jag är ju inte bra heller. Mår skit & är så trött

-Kan inte...

Igår blev de ju ingen träning & idag blev de inget jobb. Känner mig så misslyckad när jag inte kan klara av två enkla saker som träning & jobb. 
 
Imorgon ska jag träffa T, ta blodprover till läkarbesöket på ÖPV & jag ska jobba oavsett hur dålig jag är. Orkar inte ligga hemma & dega måste göra något.
 
Just nu är jag så dålig men ändå så rastlös & känner att jag måste göra något.

-Evigheter sen vi hördes.

Det har gott åtta dagar nu sen vi hördes. Han sa att han kände varför hör han inte av sig då? Måste ha varit i ett annat liv han kände för mig! 
 
Jag saknar han enormt mycket & tänker på han jämt. Vill bara skriva till han, men jag gör inte det eftersom att han verkar bara tycka det är jobbigt när jag hör av mig. Jag kan ha missuppfattat det, men isåfall kan han berätta det för mig.
 
Skulle bli så glad om han hörde av sig! Snart tid att försöka gå vidare! Jobbigt men sant!
 
 

-Stor näsa :-P

Är jättedålig kan knappt prata, mycket papper går åt till min jätte stora näsa. Man kan tro att den är stor eftersom de försvinner så mycket papper. :-P
 
Ska försöka jobba imorgon har jag tänkt mig om jag inte blir värre. Se om jag orkar träffa T också en runda.
 
Inget internet hemma längre, de krånglar något är fel. Teknikerna skulle kolla på de så får vi se när de hoppar igång igen. Så jävla tråkigt!

-Switchfoot.

 

-Blod.

Kan inte sova jätte hög feber & jag blöder kraftigt från näsan. Åker inte  & jobbar imorgon utan ska vila upp mig. 

-Grannen & feber.

Nu har jag varit till tandläkaren. Gick bra ska laga ett hål & dra ut två tänder när jag ska dit nästa gång. :) Grannen hämtade mig sen följde jag med hem till dom ett tag & käkade. Nu är jag hemma & lyssnar på musik. Känner mig rätt dålig, har fått tillbaka febern.


-Bussen.

Har plockat & diskat lite hemma. Sen har jag kollat runt på nätet ska beställa en del tänkte jag. :-)
 
Tar bussen ner till tandläkaren. Orkar inte gå har fortfarande feber. Blir en bit att gå ändå men bara skönt. 

-Inaktivera?

Skriver inte så mycket i den nya bloggen funderar på att ta bort den eller iallafall inaktivera den. Bättre att skriva i en bok hemma än att skriva i den bloggen. Känner att jag inte kan skriva precis allt i den heller. Ni förstår nog vad jag menar med allt, eller?
 
Vad tycker ni? 

-Inställt.

Träning blir de ingen denna veckan. Inte bra att träna när man är sjuk, sägs de. Men får se om jag åker & tränar själv ändå. Jag bryr mig inte om sånt som folk säger. Men kan alltid prova. :-) Vad kan hända?

-J & T

J åkte samma buss som mig in. Vi snackade en del. 
 
Hoppade av vid Drottninggatan gick till Hemköp & handlade, sen gick jag till busstationen & mötte T & skrev på lite papper & fick mina p-piller. :-) Tog sista igår, så T räddade mig, fick låna en karta av henne. Ska ringa barnmorskan när jag kommer hem. 
 
Nu är jag på väg hem igen. T är också dålig. Men blir jobb för både mig & T imorgon.

-Feber, stan & tandläkaren!

Förkyld, ont i halsen & feber inte sovit något i natt. Men på väg in till stan ändå. Väntar på bussen nu, fryser som fan. Va nog dumt att duscha innan jag skulle åka.
 
Idag ska jag till tandläkaren, får se om jag orkar, grannen hämtar mig efteråt. Funderar på att ta en promenad ner till VC men vet inte om jag orkar. Vi får se annars tar jag bussen.

-Facbook!

Rensat min logg på Facebook. Alla inlägg borta skönt, tog ca 4 timmar & 15 minuter. Fy fan vad trist & jobbigt de va! Men nu är det gjort. Nu håller jag på att bränna en ny skiva. :) Har inte köpt mig ett USB-minne än så jag bränner ut musiken istället så länge. Nu ska jag fixa lite med filmregistret jag håller på med. Se hur långt jag orkar. Är inte riktigt pigg.


-Börjar bli sjuk! :(

Va till grannen igår på mat, otroligt god mat. Gick hem rätt tidigt va trött & kände mig inte sådär jätte bra. När jag kom hem så hämtade jag tvätten. Sen så la jag mig & skulle kolla på tv men jag somnade. Hade ont i huvudet, frös & ont i halsen. Idag är det värre förkyld, snorig & ont i huvudet.

 

Blir nog ingen träning imorgon men måste in & möta T. Hjälpa henne med massa papper. Ska i alla fall jobba i veckan oavsett hur jag mår.


-Nu är det gjort!

Varit till tippen så skönt :)! Suttit hos grannen ett tag & snackat. Fick gå där ifrån håller ju på att tvätta. Så det är klart nu & hänger. Har duschat va riktigt skönt. :) Grannen & vi ska gå ut & gå en runda senare. Ska snart gå ner till dom igen. :) Slippa sitta här & dega. :)


-S festade igår.

S festade igår & han skriver till mig idag att han ville berätta något för mig igår men vågade inte för att han va otrolig att jag skulle bli otrevlig. Men jag är otroligt nyfiken på va de va han ville berätta. Har frågat han men han säger att han bara ville skriva & fråga hur jag mådde. Mitt svar till han då blev varför skulle jag bli otrevlig för det? Han svarar inte på de. De är ju inget att bli otrevlig för.


-Sov gott.

Jag somnade i vardagsrummet & har sovit jätte gott. Har plockat & fixat nu på morgonen. Bäddat rent i sängen, hämtat tvätten i tvättstugan & lagt in den. Ska tvätta mer sen. Idag ska vi till tippen. Sen vet jag inte vad som händer

-Fredagsmys.

Ikväll har jag fixat lite med filmregistret. Måste börja skriva upp vilka filmer man har & har sätt. Vill inte ladda ner film så har man redan sätt den. De är så tråkigt när de blir så.
 
Har varit nere till grannen & barna & haft fredagsmys. :-) Har aldrig varit med om barn som leker så fint som dom. 
 
Nu ser jag på tv, ska snart äta glass. Är inte speciellt trött. Jag & Mario har lagt ner madrassen på golvet & tagit ut massa kuddar & tecke. Vi bara myser, så skönt att bara ta de lugnt.
 
Imorgon ska vi till tippen. Ska bli skönt att bli av med allt. Ska även försöka sortera ut förstora kläder. Fixa lite mer  med filmerna har jag tänkt också.

-Storstädat & Max.

Jag har stor städat idag. Blev inte av att vi åkte till tippen idag. Tar det imorgon istället. Vi åkte in med barna & käkade på Max sen handlade vi på Willys. Så vi tog en lite tur ut idag. Barna & M behövde det. Dom har bara varit hemma i ca två veckor nu pga. sjukdom.

 

Håller på att tvätta. Som vanligt har grannen tagit min tvättid. Så jag har hängt hans kläder längt bort i torkrummet. Det skiter jag i är så jävla trött på detta så det är inte sant.


-S :)

Nu har jag tagit ner sakerna som jag har som ska till tippen. Dom öppnar inte fråns vi 11. Så vi åker väl någon gång då. Har skrivit upp alla mina nr i ett block om jag skulle bli av med dom någon gång. Så slipper man fråga alla om nr igen. :) Sen så snackar jag en del med S. Gjort de hela morgonen. Han ska på fest ikväll & imorgon.


-Tippen & tvätta.

Sovit någorlunda. Blev inte att jag åkte in & träffade T idag. Har plockat & fixat nu på morgonen. Köpte en del på Solareturen igår som jag tagit av prislapparna på & ska tvätta. Ska tvätta  idag om inte grannen tvättar tar min tid igen. Sen ska grannen & jag till tippen med massa saker.

 

Känner mig pigg idag & mitt humör är någorlunda bra. De hoppas ju upp & ner för varje minut. Tyvärr det är väldigt jobbigt men det är något som de har gjort i år.