- Svar på kommentaren från Sandy!

Sandy Om: -En ursäkt vore inte fel!
Vissa saker går att förlåta men inte alla.
Vet inte vad du syftar på nu men iaf så jag känner :)
Kram på dig :)
 
Mitt svar på kommentaren:
Så sant vännen! Men just detta jag skriver om går att förlåta! Men jag kommer aldrig glömma! De med övergreppen förlåter jag aldrig! Det har format hela mitt liv & har förstört & förstör så mycket i mitt liv! Kommer aldrig bli hel när det gäller det, måste lära mig att acceptera det & gå vidare. Men Sandy hur gör jag det?
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg


Sandy

Acceptera och gå vidare är en annan sak. Det gör man för sig själv. Men förlåta för att få någon annan att må bättre kan man inte. Går att må bra å gå vidare utan att förlåta genOm att jobba med sig själv och få en rättvis förklaring å ångrande från den som orsakat ens mående. :)

Svar: Tror du jag någonsin kommer få en förklaring? De tror inte jag! Känns som min bror har haft ett sånt bra liv jämfört med mitt liv & hur jag lever & mår idag! Kommer aldrig att kunna leva normalt! Min bror ser det så enkelt känns det som. Det som han höll på under hela min barndom de känns som han ser på det som ingenting men för mig va det & är de som styr mitt liv! De gör så ont att de känns som att han tar det så enkelt!
Anna Christensen

»»»»»»»» 2013-02-21 | 14:42:19

»
»
»