-Faktum personen var SÅ trevlig!

Idag har jag tagit mig till Apoteket & hämtat ut medicinen läkaren skrev ut till mig. På vägen hem så släppte inte busschauffören in mig så jag knackade på rutan men så bara åkte han. Så en kille från Faktum började prata med mig om att han tyckte det var dåligt av busschauffören att inte släppa in mig när han ändå stod där.
 
Visade sig att han från Faktum skulle med samma buss som mig så vi började prata lite om livet & så. Han har tydligen inte haft det så lätt.
 
Sådana personer som är så trevliga tycker jag verkligen synd om. Men de som snäser & är otrevliga bryr jag mig inte om. Kanske inte rätt skrivit men av mig men det är i alla fall så. Det är sådana personer som honom som gör en glad & gör att dagen blir lättare.
 
När man säger hej till någon man får ögonkontakt med så kollar dom på en som man är dum i huvudet eller typ som man ska slå ner dem. Men man kan väl faktiskt säga hej för att det hör till artigheten? Eller har jag fel? Är det inte normalt när man får ögonkontakt med någon att man hälsar?  

-Psyk ringde upp! :)

Psyk ringde upp & det var inget snack om saker om att de skulle skicka vidare provsvaren till Vårdcentralen. Ringde även Vårdcentralen & jag skulle återkomma imorgon så att en läkare hinner kolla på proverna. 

-Psyk kontakt igen!

Ringt min sjuksköterska på psyk nu för att de ska vidarebefordra provsvaren till Vårdcentralen eftersom att läkaren frågade om jag hade någon infektion i kroppen. Men hon svarade inte så jag hoppas hon ringer upp mig. 

-Mario har varit igång även Lillan!

Ska berätta en sak som gjort mig ledsen. Som alla vet har jag köpt en ny dator & Mario har varit igång igen & bitit sönder laddaren. Tyvärr. Och sen har om dagen så slog Mario & Lillan ner datorn i golvet. :( Men så är det när man har djur. Datorn fungerar & laddaren fungerar fortfarande. Men ska lämna i det har liksom försäkring på det.
 
Än så länge har inte Lillan kissat i lägenheten mer vilket känns skönt. Hon behövde väl komma till det stora huset & få springa av sig. Jag hoppas att detta håller i sig nu.
 
Nu är alla klor klippta på de små.  

-SOC & inspektion av lägenheten!

Idag har jag plockat & diskat alltså det jag alltid gör på morgonen. Har fortfarande inte kommit iväg till Apoteket. Var ner & kollade om det fanns någon tvättid idag men det fanns det inte. Upptaget hela dagen idag & imorgon så får ta & tvätta till veckan istället. Vi har alltid så många lediga tider i detta hus. Vilket är jävligt bra tycker jag.
 
Idag hoppas jag att jag orkar träffa pappa Baloo lite. Han skulle egentligen komma igår men jag orkade inte skulle försöka sova lite men det gick ju inte alls.
 
SOC har inte gjort någon inspektion av lägenheten på evigheter vilket är väldigt skönt. Jag ska få en ny tjej som inspekterar lägenheten nu pga. att hon jag har nu tål inte katter så jag har fått stänga in dem på toaletten när hon har kommit. Så jag har begärt att byta person. Tycker inte det är rätt att behöva stänga in dom på toaletten.  

-Orup & Axel Foley!

 
 

-Michael Jackson & UB40!

 
 
 

-Läkaren frågade också om......

Läkaren frågade mig också om jag hade någon infektion i kroppen eftersom han hade sätt något på blodet. Men jag sa inte så vitt jag vet. Har ju otroligt smärta i rygg, nacke, skuldror & båda armarna men har haft det ett & ett halvt år men ingen har utträtt det. Så jag sa att jag inte visste.
 
Tycker det är dåligt om jag gått med en infektion i kroppen när jag sökt hjälp för min värk i ett & ett halvt år.  

-Läkaren ringde igår & saker var inte bra i kroppen!

Läkaren från psyk ringde mig igår. Först ringde min sjuksköterska mig två gånger. Sen ringde även läkaren till mig. Eftersom att det var en del fel på blodproverna jag lämnade. Så har fått massa medicin nu som jag ska försöka hämta ut idag om jag orkar. Men det är inte så konstigt att jag är så trött & har sådana humörsvängningar när inte allt står rätt till i kroppen!
 
Naturligtvis glömde jag att ta upp att den nya medicinen till natten inte hjälper & att jag sover lika dåligt som på den gamla jag hade tidigare. Så idag har jag varit vaken sen halv fyra. Så blir långa dagar för mig. Vilket jag är JÄVLIGT trött på!
 
Aldrig trött kroppsligt utan huvudet är alltid trött. Det är som mitt huvud aldrig vilar, är helt slut i det. Jag försöker sova så länge jag kan ligga kvar i sängen men det går helt enkelt inte bara att ligga kvar när man har sån sprall i kroppen. Min hjärna sover ALDRIG & då menar jag ALDRIG! Den är slutkörd! Vad ska jag göra? Önskar jag kunde ta & bara sova tills jag känner att den har fått vila tillräckligt! Men det går inte! Varför?
 
Att ständigt känna sig trött i huvudet kan inte vara naturligt. Eller? När man är trött så blir man också på dåligt humör. Men jag hoppas att de nya medicinerna hjälper så att jag i alla fall får känna mig lite bättre än vad jag just nu gör.
 
Detta med sömnen började för väldigt längesedan. Och jag har dragit ut på att ringa läkaren & få läkartid pga. att det inte är speciellt roligt att behöva gå till läkaren hela tiden.
 
Jag känner mig också uppgiven pga. att det känns som jag inte kan få någon hjälp med hur jag mår. Känns som man provat allt! Jag vet att saker aldrig kommer gå över inom mig men önskar att det bara kunde försvinna för en dag eller så!
 
Som alla vet har jag haft en underbar sommar. Men alla tankar ligger ändå & gror. Jag har känt den inre ron väldigt länge & det är jag glad för! Men det är alltid något som inte fungerar & hela sommaren har sömnen varit ett stort problem för mig. Varje dag har jag känt mig trött i huvudet. Jag har inte tänkt så mycket i sommar men jag måste ha gjort det omedvetet eftersom att huvudet är helt slut kört!  

-Kommer inte åt mitt konto!

Har försökt att komma åt mitt Hotmail konto sedan i fredags. Någon har gått in & ändrat lösenord osv. Så jag kommer inte åt den alls. Jävligt störande för att det händer mig allt för ofta. Jag fattar inte att människor inte har annat för sig mer än att förstöra massa saker för andra.
 
Medans jag väntar på att Hotmail ska höra av sig så kollar jag på lite filmboxar på CDON & Ginza.  

-Psykläkaren & Sjuksköterskan!

Idag började jag dagen tidigt vaknade vid tre & kunde inte sova mer. Vet inte varför. Så jag har fixat & plockat lite här hemma. Idag ska jag även till Apoteket om jag orkar vill säga.
 
Har fått ny medicin till natten men hjälper mig inte det minsta. Den är till för att sova bättre & så. Var till läkaren den 6 Juli så jag har ätit dessa tabletter ett tag. Fick även ta en hel del blodprover pga. att jag inte mår så bra kroppsligt. Det kan vara vitaminer brist, för låga doser av vissa mediciner eller för höga doser av vissa mediciner jag tar. Sen kollade han även mina salter som har varit ett problem länge.
 
Det är länge kvar tills jag ska tillbaka till psyk läkaren. Ska inte dit förens den 23 September. Så jag ringde till min sköterska igår & pratade in ett meddelande så jag hoppas att hon ringer upp under dagen.  

-Tillbaka till rutinerna igen!

M har varit sjukskriven nästan hela sin semester pga. ryggen. Han har haft ont i den en längre tid men inte gjort något åt det. Men nu äntligen gick han till läkaren. Men idag slutade han sjukskrivning så han är tillbaka på jobbet. De var sagt att han inte skulle börja jobba från han hade varit & röntgats men så blev det inte.
 
Idag börjar även mina rutiner igen efter lite ”semester”! Känns både skönt & jobbigt att vara tillbaka i verkligheten men det är ju så för alla.  

-Mario, Linus & Lillan på semestern!

Mario, Linus & Lillan har fått en hel del nya saker under sommaren. En av sakerna är dessa selar. Mario älskade att vara ute i den & blev helt galen när vi väl tog in honom för dagen. Lillan gillade att vara ute ett litet tag sen var det ingen stor höjdare för henne längre. Linus hatade det verkligen att komma ut ändå har han varit utekatt när jag tog över honom. Vilket jag tycker är lite konstigt hon borde ju älska att vara ute. Eller har jag fel? 
 
 

-Våran underbara semseter!

Jag & katterna har haft en underbar semester tillsammans med M. Mario, Linus, Lillan & jag har för det mesta bara varit i Kristianstad tillsammans med M i hans hus. Mario, Linus & Lillan har verkligen älskat att vara i ett så STORT hus. Kunnat sitta på Altanen & kolla ut på fåglarna & på de andra katterna som sprungit på tomten.
 
Vi har satt upp konpostgaller för fönstren på Altanen så att vi har kunnat öppna dem åt katterna. Jag har fått känna den inre ron i kropp & själ i fyra helt fantastiska veckor tillsammans med den jag älskar!
 
Vi har gjort en hel del i huset. Vi har fixat massor i trädgården & gjort fint. Jag har nog inte varit ute så här mycket i luften på flera år. Det har varit så skönt. Vi har målat Altanen till gul istället för vit.
 
Vi har hel renoverat M tvättstuga. Vi har rivit ut ett gammalt torkskåp som var inbyggt tillsammans med väggarna, vi har spacklat, målat tak, tapetserat & satt nya lister i hela rummet. Han har köpt ny vaska som vi monterat & han har även köpt ny tvättmaskin & torktumlare som vi satt in & monterat.
 
Vi har städat M hobbyrum så att han kan sitta där ute & hålla på med sin elektronik, löddning & massa annat. Vi har även fixat massor i garaget så att M vet vart han har alla sakerna. Vi har varit en hel del gånger till tippen med släpet & kastat en hel del saker.
 
Vi har möblerat om M vardagsrum & satt tv:n på väggen. Möbleringen & allt det blev jättebra enligt mig måste jag säga. Vi har byggt om hans garderob så att han har fler hyllor i den nu. Och får bättre plats med sängkläder & sådana saker.
 
Vi har gjort en hel del dagsturer på olika ställen & till olika affärer. Vi har varit en runda till Ullared tillsammans med M syster. Måste säga att jag blev väldigt besviken på hur lite saker det fanns där denna gång. Vi hittade en hel del till M & pappa Baloo men inte direkt något till mig.
 
Vi har även varit till den som M kallar lilla Ullared alltså Bo Olsson i Tomelilla. Där hittade jag en hel del kläder måste jag säga. Jeans, bh:ar, nattlinnen & tröjor vilket jag inte gjorde på Ullared.
 
Vi har åkt hem till Helsingborg över dagen några gånger för att fira mina små syskons födelsedagar & min mammas. Men det är nog också det ända som vi har gjort här i Helsingborg de senaste fyra veckorna.
 
Jag måste bara säga att det har varit min bästa sommar någonsin. Jag har aldrig mått så bra & känt en sån inre ro i kropp & själ så länge som jag upplevt det nu!