-J.

J va här igår. Mycket känslor för mig just nu. T sa till mig idag att jag skulle öppna mitt hjärta för henne. :) Hur fan ska jag kunna öppna det när jag inte själv vet vad jag känner, tänker eller vill? Då är de inte så lätt att snacka om det. J är speciell, han är lite som mig. De är det jag gillar. T tycker att jag är otroligt uppkäftig & rapp i käften. :) J är också väldigt uppkäftig & rapp i käften. :) Han sticker ut, han är inte som alla andra. Han är han & det går inte beskriva honom speciellt, men en mycket skön person.  


-SKÅNE!

Ska hem under jul till min  familj. Inte träffat dom på jätte, jätte länge. Ska bli så skoj att äntligen få träffa dom. Ser verkligen fram i mot det.Tänkt hälsa på en del kompisar, farmor & min kusin.


-Skylla mig själv!

Skönt att vara själv men vissa stunder saknar man andra hälften. Men så kommer de nog alltid vara. Jag saknar inte M utan bara att han någon i min närhet, men absolut inte han. Visst vi hade fina stunder men när man levde i förhållandet så tänkte man bara på dom fina stunderna men nu när man tagit sig ur det så tänker man bara på dom dåliga stunderna. Dom va ju fler än de bra stunderna om man säger så. Men när man levde i förhållandet så gick man och trodde på att allt skulle bli så mycket bättre. Men så va inte fallet.

 

Jag kommer nog alltid älta detta men jag kan inte förstå att sju år av mitt liv har jag lagt på M:S & mitt förhållande. Varför? Man är faktiskt blind när man älskar någon, sen i slutet blir man så fast för man är så nertryckt att man inte tror att man är värd bättre än de man lever i. Än idag tänker jag att allt som hände va mitt egna fel, att jag förtjänade det & att jag fick skylla mig själv. Många säger till mig att ingen förtjänar att leva som jag gjorde. Men jag har så svårt att tro på det. Man klandrar sig själv för allt.


-Veckan...

I måndags fick jag pengar, betalade alla räkningar och köpte mig en ny träningsväska.

 

E har varit hon mig, va längesen man umgicks med henne. Jobbade i tisdags men inte onsdag & torsdag va jag inte iväg.

 

I helgen har jag inte gjort så mycket. Igår bakade jag lussebullar, dammsög & plockade en del. Mario & jag myste med Tacos och lussebullar. Han älskar lussebullar. :)

 

Idag har de väl inte hänt så mycket hos mig. Tvättat.

 

Imorgon ska T & jag träna. Tisdag jobb. Onsdag tatuerings tid igen. :) Längtar.


-Lör & Sön.

Jag C va ju på loppis igår & jobbade. Va meningen att jag skulle gå ut & gå en lång runda. Men blev aldrig av, kommer saker i mellan hela tiden. Tog det mest lugnt igår. Kom en från Kil & kollade på lite saker som hon kanske ville köpa men så blev inte fallet.

 

Idag så tvättar jag. Tog ner julsakerna från viden i början av veckan tror jag det va. För att kolla vad som fanns kvar nu efter att M flyttat. Hade inte så mycket saker kvar om man säger så. Men gardiner & allt sånt har jag tvättat idag.

 

Idag kommer de några som ska köpa skänken jag har på blocket till salu. Så jag ska plocka ut den & fixa lite. Sen ska jag se om jag hinner ner till C jobb & snacka lite skit. Ska iallafall gå ut & gå en runda idag.

 

Jag fryser jämt & då menar jag jämt. Är så jävla tråkigt & jobbigt. Varför?

 

Blir inte Stockholm imorgon utan vi ska ta en runda på stan istället. T va tvungen att kolla upp lite saker först. I morogn ska jag köpa mig den Nike väskan som jag vill ha. Ska ha den till träningen. Den e så fin. :)

 

Nej nu ska jag ta & göra lite nytta.


-Ett mycket bra kort.

Har beställt en förstoring på Mario. Ett jättefint kort.

 


-Ny tatuering.

Tatuera mig till veckan blir det antagligen. Blir att göra klart den på armen & tatuera mina fötter. Han som tatuerar har fått jobb så vi får se när de passar för oss båda.


-Lördags göra.

På måndag ska antagligen jag & T dra till Stockholm en sån impuls grej. Vi bestämmer oss på söndag kväll. :) Men jag tror det blir av.

 

Igår hittade jag en sån fin träningsväska av märket Nike. Tänkte jag skulle köpa den.

 

Idag kommer en tjej & kollar på skor jag har till salu på Facebook. Sen så till veckan ska jag överlämna en del saker inne i Karlstad till olika personer. Igår va det en person här som hämtade två filmboxar som han köpt av mig. För ett tag sedan så sålde jag cykeln & cykel låset. Har rätt mycket till försäljning på Facebook. Har gått igenom förrådet.

 

Idag ska jag försöka laga cykeln, kanske tvätta annars har jag tvätt tid imorgon om det inte är ledigt idag & sen ska jag försöka komma ut & gå en runda. Tänkte sen nya Johan Falk filmen sen & nya avsnittet av Sons of.


-Återhämtning.

Träningen har inte gått så bra. Inom en vecka så tatuerade jag mig tre gånger. Så jag provade att träna en gång men dagen efter hade jag så ont i kroppen att jag knappt kunde röra mig. Så jag pratade med C om att jag hade så ont. Hon berättade för mig att det kanske inte va så bra att träna eftersom att jag tatuerat mig så mycket den senaste tiden & att min kropp inte hunnit återhämta sig. Så bestämde med T att vi skulle vänta lite till med träningen. Så vi har inte riktigt kommit igår som vi ska än.


-Kompis. :)

Mario ska få en kompis snart vid namn Tingeling.

 


-Vad har hänt den senaste tiden? Låt mig tänka.

J sov över en dag. Sen så har jag varit till akuten & konstaterat att jag har blödandemagsår. Så jag har fått medicin för det. Va på Solareturen i tisdags, men torsdag & fredag va jag hemma pga. att jag hade ont i magen.

 

Har varit med T otroligt mycket denna veckan. C har jag inte varit så mycket med. Hon ska på loppis idag, så jag blir ensam hela dagen. Hon kommer hem sent men skulle höra av sig. Hon brukar vara otroligt trött efter såna dagar så det blir nog inte att vi ses idag.


-Facebook.

Har massa annonser på Facebook. Det är en dam där som brukar skriva köper på mina saker. Sen när det är tid att betala & skicka sakerna så säger hon att hon inte ska ha de. Mäkta irriterande måste jag säga. Tar tid för mig att ta bort annonserna från olika sid & kolla upp frakt & så. Kostar pengar för mig att ringa henne & sms:a henne. Jävla mycket jag lagt ner på denna dam.

 

Idag tvättar jag. Funderar även på att ta ner julsakerna från vinden & kolla vad jag har eftersom att man har ju delat upp sakerna med M. Så vet inte alls vad jag har kvar.


-Kontroll eller vad?

Det är så otroligt jobbigt när M:S bästa kompis bor en våning ner. Han är ju typ här jämt. Är alltid så orolig att jag ska träffa på M. Jag vill inte se han, höra han, prata med han eller något. Men eftersom att han är skyldigt mig så mycket pengar måste jag har kontakt via SMS. Men när han betalat tillbaka allt så bryter jag kontakten helt.

 

Har fått blockera vissa på FB pga. av att M har sån koll på mig. Han kan ringa eller sms:a & berätta att jag tatuerat mig där & där, han frågar hur jag fått pengar till det? Tycker inte han har med det att göra. Han vill bara ha kontroll över mig. Sen är han påpekat ofta  för mig vilka jag har hos mig & när.

 

Vill bara flytta. När jag vet att han är här i huset. Så flyttar jag mina skor från ytterdörren & ställer dom så att dom inte syns i brevinkastet. Släcker ner hela lägenheten & sätter mobilen på ljudlös. Orolig att han ska komma upp till mig & det vill jag inte. Är det meningen att det ska vara så?

 

Känns som ett fängelse här. Varje gång jag kommer hem från stan så smyger jag fram till huset & kollar så att hans bil inte är där. Är han där så tar de långtid innan jag går hem. Ringer alltid C då & har hon i mobilen. Springer upp för trappan & låser upp så fort jag kan. Ska de vara så?

 

Varje gång när jag kommer hem eller något så kollar grannen i sitt nyckelhål eller så kommer han ut för att kolla mig. Hur kan annars M veta allt om mig? Jag va vän med grannen på FB men tog bort honom & blockerade honom så får M reda på något om mig nu så är de ju pga. av att grannen bor här nere.


-Musik som finns i hjärnan just nu.

 
 
 
 
 
 
 
 

-Lösenord. :(

Igår hade jag & T ett långt & intensivt samtal när jag väntade på bussen. Det kändes så otroligt bra att äntligen få prata så. Annars har vi aldrig tid att göra det.

 

Tråkigt att jag ska behöva lösenskydda min blogg. Men de är vissa personer som är avundsjuka på vad jag gör & hur jag lever mitt liv idag. Att jag har roligt, tatuerar mig, mår bra & vem jag träffa o.s.v.

 

I helgen vet jag inte vad som händer...


-BB.

Igår va jag på BB & hälsade på H & N. Han är så otroligt söt så jag finner inga ord. H är en sån skön tjej. Hon är också en sån person som säger vad hon tycker & tänker. Vi är väldigt lika varandra därför gillar jag henne så mycket.

 

Här är lillprinsen.

 

 


-Bara träning 1 gång denna v.

Tränade en gång denna veckan. Haft så ont i kroppen. C tror att det har med att jag tatuerat  mig så mycket & att jag även började träna kroppen har inte hunnit återhämta sig från allt jag gjort senaste tiden.

 

Till veckan får vi se om det blir träning. Ska iallafall börja dricka dryckerna & sluta snusa.


-Mina mål just nu.

Det skulle ha blivit träning med T idag, men vi valde att ställa in. Har så ont i kroppen efter igår. Men det känns skönt. Man känner att man gjort något. Läkarna i Torsby sa att man har tränat för mycket om man får träningsvärk dagen efter. Men jag tror inte på de. Har inte jag träningsvärk dagen efter så har inte jag lyckats med träningen dagen före. De ska kännas att man gjort något annars kvittar det för mig.

 

Tiderna för träning.

Måndag, onsdag & fredag. :)

 

Sen ska jag även sluta snusa & röka helt nu. Ciggen har jag slutat med & har en halv snusdosa kvar den ska jag snusa upp sen är det slut med snusen också.

 

På måndag ska jag börja med att dricka Nutrilett igen. Vet inte hur länge men de blir ett bra tag framöver.

 

Mitt mål med vikten är 5KG i taget nu. Förra målet va för stort, målet jag satt då va -16KG. Tror det är lättare & roligare med mindre mål.


-Försov mig :(.

Idag försov jag mig men åkte till jobb ändå, C & jag tog samma buss idag. Skönt & slippa åka själv. Alltid så otroligt mycket folk på bussen 7:58. Va på Solareturen & jobbade en stund var ensam där idag eftersom att alla de andra som jag jobbar med va "sjuka". Visst de tror jag inte på. Vissa av dom är borta i månader & efter de kommer dom en dag & sen borta i månader igen. Att dom få vara kvar helt otroligt.

 

Jag har mina tre dagar. Förut hade jag bara två dagar tisdagar & torsdagar. Men sen utökade jag till tre dagar så i någon månad så har jag jobbat tisdag, onsdag & torsdag. Men igår ändrade jag dagarna igen till tisdag, onsdag & fredag istället.


-Krångel med han som vanligt.

Igår krånglade han som vanligt. Varje månad är det krångel är så jävla trött på de. Att han inte har koll på sin ekonomi. Varenda gång när man skriver & frågar hur mycket han sätter in så får man till svar "Jag ska kolla upp de när jag kommer hem." Han vet vad han har i inkomst varje månad. Då är det väl inte för mycket begärt om han kan skriva några dagar innan till mig & berätta hur mycket han sätter in?  Han är skyldig mig stora summor. Jag tycker bara att jag är snäll som gått med på att han får avbetala pengarna varje månad. Det  kommer ta en evighet för honom att betala med den summan han betalar nu varje månad. Jag har gått med på det tills han får jobb. Men jag har då fan inte gått med på allt krångel & barnsligheter han håller på med. Jag blir så otroligt trött & ju mer han krånglar ju mer arg & förbannad blir jag.


-Gymgrossisten!

T & Jag handlade på gymgrossisten för ett tag sedan!  Då har man pengar. ;) "SKRATTAR". Hårdträning NU. Hittat jätte snygga träningsbyxor där som jag ska köpa. :)

 

 
 
 
 

-Boxning & kickboxning förr & nu!

Ska börja med B Combat på måndag antagligen. Hoppas bara T kan hänga med, vill inte gå själv, roligare med två.

 

För några år sen så höll jag på med boxning & kickboxning. Det hjälpte mig verkligen, all min ilska kom ut. Jag kände mig som en ny människa när jag hade gjort ett pass. Så vill jag känna igen. Man känner sig så jävla lätt & skön efter åt. Det är bästa medicinen för mig. Förstår inte varför jag slutade. Hela familjen gick på kickboxning då.

 

Några saker jag aldrig glömmer när det gäller detta är. När jag kickboxades med L hon flög ju iväg som en liten groda, efter ett tag ville hon inte träna med mig längre. Så hon begärde att få byta tränings kompis så blev de. Då fick jag träna med R istället. Hon började klaga om alla blåmärken som hon fick. Efter ett tag begärde hon också att få byta tränings kompis. Den som fanns kvar då inom familjen va pappa. Så jag & pappa tränade. Pappa han va så chockad av hur hårt jag slog & sparkade. Mins det så väl än idag & va så stolt när jag äntligen kunde känna mig bra på något & göra pappa stolt. Har alltid varit lite av en pojk/flicka.

 

När jag tänker på det än idag så skrattar jag från hela hjärtat. L & R va ju alltid så tuffa, men inte då. "Aj de gör ont, slå inte så hårt, jag får blåmärken & tillsist jag vill inte träna med dig Anna detta går inte. "


-Kompis till Mario!

Vill ha en kompis till Mario. Är borta rätt mycket & han är så sällskaps sjuk. Fort man kommer hem kommer han till dörren & pratar. När jag är hemma pratar han hela tiden. Tror han känner sig ensam när jag inte är hemma. Varje kväll har vi kvällsmys vid tv. Han snarkar & dreglar otroligt mycket när han sover.

 


-Träning & -16KG!

Idag så började dagen med att träffa T vi åt frukost på mc sen åkte vi iväg & tränade en runda. Kändes så jävla skönt. Skakade i hela kroppen när jag va klar. Vi tog våra tabletter & drack våran shaker. Imorgon så ska vi träna igen.

 

Har gått ner till den vikten som jag minst vägde efter operationen. Alltså sen i Juli 2012 tills idag så visar vågen -16KG. Mitt första mål va dessa 16KG känns underbart att första målet är avklarat. Nu är det tid för ett nytt mål & denna gången ska jag inte ta 16KG som mål. De va rätt stort, ska ta lite i taget istället blir roligare.


-Jobb & tatuerings dax igen.

Igår så jobbade jag. Efter jobb åkte jag iväg & tatuerade mig. Skulle gjort de i måndags men de blev flyttat till igår istället. Så jag tatuerade en höger underarm men den är inte klar än. Vi ska fortsätta på den om ca 2 veckor. Sen gjorde jag en tatuering på halsen på vänster sida. Fötterna blir också tatuerade om ca 2 veckor. :)

 

Här kommer bilderna på tatueringarna.

 

 
 
 
 

-V som gått.

Under veckan annars så har jag jobbat eftersom att jag tatuerade mig på onsdagen så blev mina jobb dagar tisdag, torsdag & fredag. Träffat T en del också. Igår va jag till C och umgicks lite. Sen kom J hit ett tag.


-Min familj & T fick mig att lämna M.

Min familj har alltid funnits för mig. Dom har stöttat mig & hjälpt mig. Dom är fortfarande ett enormt stöd för mig.

 

Pappa har ju verkligen sett otroligt mycket mellan mig & M. Han har ju varit med alla 7 åren. Jag har alltid pratat med min pappa om allt & han har alltid varit en bra lyssnare. Under en längre tid så pratade jag mycket om att jag ville börja ett nytt liv. Det blev så tillslut.

 

Det som va lite underligt när jag tog beslutet att lämna M va att T tog emot mig med öppna ramar. Fast att jag bara hade träffat henne två gånger . Jag sova en hel del hos henne under den jobbiga perioden när allt hände. Hon va ett stort stöd för mig under hela resans gång.

Är så tacksam för att ni alla funnits för mig & gör. Ni betyder otroligt mycket för mig, jag älskar er enormt mycket. Glöm aldrig det.


-Ny tatuering imorgon.

Imorgon måndag & ny tatuering på halsen & antagligen en till på armen om vi hinner. Kommer bild imorgon eller på tisdag. :)


-Den nya tatueringen!

Tatuerade mig i onsdag. Är super nöjd. Han va otroligt duktig. Blev en tatuering på höger arm. Här kommer en bild.