-Speciell kille! ;-)

Idag tvättar jag. Har städat upp en hel del också. Har en kartong kvar att ta ner till källaren sen är jag helt klar med alla saker & möbler. Sen har jag bara kvar att måla hallen. Sen är lägenheten i stort sätt ny. Senare idag så funderar jag på att gå ut & gå. Solen skiner.
 
Ligger & lyssnar på Stiftelsen. Dom får mig att tänka på Värmland på en mycket speciell kille. Som jag innerst inne känner så mycket för. Tyvärr så hörs vi nästan aldrig längre. Men det är bara att gilla läget.

-23 Februari - 24 Februari 2014!

I söndags så hämtade min lillasyster & lillebror mig. Så vi åkte först till Ö&B så jag fick handla det jag skulle. Sedan så åkte vi vidare till Bruses skog & promenerade.Vi hade massa sol & skönt väder. Det var otroligt mysigt & trevligt. 
 
Igår åkte jag en runda till pappa. Han har varit hos mig varje dag sen jag fick mina möbler. Så jag tog mig till honom. Han gjorde god mat & vi kollade på tv & slappade massor. Senare på kvällen tog jag bussen hem.
 

-Ångest!

Igår grät jag nästan hela kvällen. Varför vet jag inte men hade enorm ångest. Vilket jag även har idag men inget gråtande.
 
Idag har jag fixat lite här hemma. Varit till Ö&B & handlat. Funderar på att ta en runda till, till Ö&B.

-Dagarna går i Helsingborg!

I torsdags kom min lillasyster & hennes kille & hämtade mig för att jag behövde iväg till Willys & storhandla. Så dem var snälla & ställde upp.
 
Idag har jag skulle gå iväg till Ö&B hela dagen men har fortfarande inte kommit iväg. Måste gå dit senast imorgon för att jag måste verkligen köpa kattsand & dricka. 
 
Var ju iväg & storhandlade i torsdagskväll & då köpte jag 8 dricker & de är slut idag. Helt otroligt, helt sjukt & förjävligt av mig! Men när jag gör saker som dammsuger, fixar i lägenheten & så då dricker jag enormt. Har jag dricka hemma dricker jag det först & när det är slut så går jag över till vatten.
 
Fick hem mitt köksbord igår som jag fått av lillasyster. Hon körde hem det till mig. Så det är på plats. Har inte börjat spika upp saker i köket ännu. Vet inte hur jag vill ha det.

-Mamma & lillebror!

Varit ett jävla liv i trapphuset i natt. Sovit så dåligt. Och nu när jag kom hem så dunkar det i min bokhylla pga att grannen spelat massa skit musik.
 
Idag har mamma & lillebror varit & hälsat på. Fick en jättefin blomma av dom. Efter lite fika åkte vi till två loppisar & kollade lite. Kollade mest efter ett köksbord. Men vi hittade ett skoställ som jag behövde & köpte. 
 
Nu ligger jag & vilar. Ikväll ska jag iväg med min lillasyster & storhandla. 

-Nu händer det saker!

Igår så fick jag reda på att ansökan via LS gick igenom. Så nu är nästan steg att ansöka om tandkort. HAB ringde igår om att dom hade tagit emot remissen & ville att jag skulle komma & hämta min kallelse. Dom skickar inte kallelsen med posten eftersom att jag inte är skriven här ännu.
 
Kan inte sova klockan är fan 02:39. :'( 
 

-10 Februari - 11 Februari 2013!

Den 10 Februari hade jag besök av LS handläggare A. Hembesök fick äga rum i pappas lägenhet eftersom att mina möbler inte hade kommit. Mötet gick bra & ansökan går antagligen igenom.
 
Den 11 Februari kom flyttfirman med mina möbler. Vilket var väldigt skönt för att i sista minuten krånglade dom med massa papper. Killarna som kom var väldigt speciella men ändå trevliga. Fick skriva på massa papper innan dom skulle åka.
 
Fick rätt på soffan, vardagsrumsbordet, tv hyllan & sängen tack vara mina älskade små syskon. Sen åkte vi hem till pappa & där sov jag.

-5 Februari - 11 Februari 2013!

Jag har faktiskt inte orkat att skriva blogg på väldigt länge pga flytt & massa annat.
 
Min bror & pappa hämtade mig & katterna i Värmland den 5 Februari & resan gick otrolig bra ner. När vi väl var nere i Helsingborg så var det mörkt så vi lämnade bara av katterna i min lägenhet & åkete till pappas lägenhet. Jag sov där tills mina möbler kom.
 
Nästa dag så fick jag skjuts till min lägenhet av min bror. När jag väl kommer upp i lägenheten & såg den för första gången så började jag stor gråta. Den var i så dåligt skick. Så jag tog mig en promenad till Ö&B & handlade skurmedel & gick tillbaka & började städa.
 
Min pappa & mina små syskon hjälpte mig otroligt mycket med städningen & min systers kille & mina syskon hjälpte mig att måla vardagsrummet & köket. Det var bara bra att mina möbler inte kom er på samma gång som jag & mina katter. Vi städade lägenheten i sex dagar.

-Snart!

Resan ner börjar snart. Börjar bli lite trött varit vaken flera, flera timmar.

-Tiden har kommit!

Idag flyttar jag :)! Ska få se min lägenhet på riktigt idag också. Nyfiken på hur katterna klarar att åka i burarna så länge. Hoppas det kommer gå bra.

-Vaken!

Somnade klockan åtta ca & vaknade nu hur pigg som helst. Satt på tvn & slö kollar på Law and order: Special Victioms Unit. Hoppas på att kunna somna snart igen. 

-Flytt imorgon.

Nu är allt klart.förutom kylen som jag tar imorgon. Min bror & pappa kommer upp & hämtar mig & katterna imorgon. Mina möbler kommer ner till Helsingborg på tisdag nästa v. Så i helgen nu ska jag städa min nya lägenhet. Brukar alltid göra det fast att det redan är städat. Nu ska vi se på tv. Hörs lite senare eller inatt kanske.

-Inte mycket kvar.

Har tvättat & all tvätt hänger. Har städat lite. Har inte speciellt mycket städning kvar. Lite smått i köket & toaletten & handfatet kvar. Sen imorgon ska jag bara packa ner täcket & kuddarna & sånt imorgon innan jag åker. 

-Mitt i natten!

Klockan är mitt i natten & jag kan inte sova. Ligger & kollar på CSI NY. Ska försöka sova igen efter detta.


-Nu är det inte mycket kvar.

Idag åkte jag först in till stan till mitt jobb & lämnade alla mina arbetskläder, tömde mitt skåp & sa hej då. Efter det kom U-K & hämtade mig & vi åkte & handlade tills onsdagen då jag flyttar. Sen gick vi & avslutade Solareturen med min handläggare L & sen avslutade vi med C också. Så nu är det gjort.

Efter detta så mötte jag J vid Myrorna. Skrev på en del papper & sen gick vi till Myrorna & kollade lite. Efter det gick vi till garnaffären & sen gick vi & handlade bagett & åkte hem till J sen skjutsade hon mig hem.

Här hemma har jag nästan packat allt nu. Ska bara dammsuga av & städa toaletten. Z kom & klippte mig & färgade håret på mig. Nu ligger jag & ser på Criminal minds.  

Pappa hämtar nyklarna imorgon till min lägenhet & elen är tecknad för tre år nu,  


-Besöket med förra familjen!

Jag & Linus kom hem för ett tag sedan. Haft jätte trevligt. Hans förra familj är hur trevliga som helst. Känns faktiskt bra att ha gjort det. H verkande bli hur glad som helst av att jag & Linus kom. Fick även träffa S man J han var verkligen super trevlig o S bror J är också lika trevlig. Kändes verkligen som att de tyckte om mig. Jag tog H adress & nummer så jag kommer skicka kort & ringa henne lite då & då. J jobbar som lastbilschaufför så jag sa till honom när han lämnade av oss att han skulle höra av sig om han hade tid nästa gång han hade jobb i Helsingborg. Så kunde han komma & träffa Linus en stund om han hade tid & lust.


-Linus den 2 Februari 2014!

 

-Idag är en stor dag.

Idag är det tid att träffa Linus förra familj vilket jag ser fram i mot. Ska försöka leta upp kameran & ta med till änderdomshemmet & ta lite bilder om familjen tillåter det. Annars får det vara.  Har diskat lite här nu på morgonen, rensat kattlådan & lagt gallren till ugnen i blöt. Ska fortsätta med ugnen senare & dammsuga lite. När det gäller städningen så har jag lite på ugnen kvar sen har jag toaletten kvar & avloppen där inne sen är städningen klar. Funderar på att boka tvätt tid imorgon igen. Så man får tvättat sina sista kläder. Har börjat packa alla katt saker som ska med ner på onsdag & har även börjat packa mina kläder. Så har inte så mycket kvar.


-Funderar!

Ligger & kollar på tv & tänker lite på besöket jag fick idag. Kvinnan sa att dom hade hittat mig & Linus via min blogg. Men hur har dom hittat den? Mario ligger bredvid mig & kollar på tv & Linus ligger nere vid mina fötter.

-Betydelse.

-Lägg inte nyckeln till din lycka i någon annans ficka!
 
 -Att leva i nuet innebär att vara så starkt engagerad i det man håller på med att tiden förlorar sin betydelse!

-Linus förra familj knackade på dörren ikväll! :)

Under kvällen nu så ringde det på dörren. Jag öppnar & fattar noll när jag ser två människor jag aldrig sätt förut presenterar sig & börjar prata om Linus. Första tanken var att du har de kommit för att hämta Linus. Jag blev så ledsen inombords & det flög hundra tankar i huvudet tills jag hade hört vad dem hade att säga.

Jag & Mario öppnade våra hjärtan, vårt hem & var så glad när Linus kom till oss & vi är otroligt glada att ha han här & att han vill vara delaktiga i våra liv. Linus kom till oss pga. av att hans förra ägare skulle flytta till ett äldreboende. Mannen & kvinnan som stod utanför min dörr var alltså Linus förra familj, alltså den äldre damen som inte kunde ha kvar Linus var farmor till kvinnan & mannen. Tyvärr är jag ju så dålig på namn så jag mins tyvärr inte vad någon av dom hette.

Jag trodde vekligen att dem skulle ta tillbaka Linus. Men efter ett tag när dem stått i trapphuset & berättat vad dem hade på hjärtat så kände jag mig lungnare & bad de komma in. De ville se så att Linus hade det bra i sitt nya hem, de ville se vad jag vara för människa & det förstår jag helt & fullt.

Damen som inte kunde ha kvar Linus han aldrig säga hej då till honom pga. att allt med hennes flytt & så kom rätt snabbt. Så damen pratar mycket om Linus nu & saknar honom. Så imorgon vid halv ett så kommer de & hämtar mig & Linus & kör oss till ålderdomshemmet till den äldre damen så att hon får träffa Linus nya ägare & hon får se Linus & även kunna säga hej då till honom.

Blev otroligt glad att dessa människor kom hem till mig idag. Och att de vill hålla kontakten & få kort & så på Linus för att ge sin farmor visar att de är riktiga djurvänner. Att ha kontakte med Linus förra familj ska bli otroligt roligt. Att jag ska få visa hur Linus har det, hur han mår & berätta om hans framsteg hos oss ska bli roligt.

Det får mig att tänka på lilla Siba & Nova. Som man fortfarande hör ifrån faste det gått så många år sedan dem lämnade min familj & började sina nya liv hos sina nya ägare. Att hålla kontakten när man lämnar bort ett djur eller säljer ett djur tycker jag är väldigt viktigt. Det visar att man bryr sig & att man är mån om att ens små ”bebisar” djur får det bra & har det bra.

Ska bli otroligt spännande & roligt att träffa damen imorgon & för att se hennes reaktion när hon ser att vi kommer med hennes lilla ”bebis” Linus ska bli så roligt. Jag är så fruktansvärt glad för att jag ska få träffa denna fantastiska damen som haft Linus & få kunna visa henne att hennes ”bebis” Linus har det bra & mår bra.


-Lördag!

Idag har jag haft & har fullt upp. Dagen började med att jag tvättade fönstren i vardagsrummet & i köket. Sen så började jag tvätta vid 12. Skönt att ha allt tvättat tills man flyttar, så alla gardinger som satt uppe igår i lägenheten är nu ny tvättade. Efter det kom Z för att hämtade kattsand som hon skulle ha.

Vid halv två så kom U-K & körde iväg mig & mina saker till tippen sen fick vi åka hem igen för att J, R & A kom med massor av pappor som skulle skrivas på & som skulle scannas in i datorn & mejlas till socialen i Helsingborg. Innan dem åkte så sorterade jag ut massa mat ur frysen som jag inte skulle hinna äta upp innan jag flyttar så J & R fick ta det med sig istället för att jag skulle kasta maten. Efter det så åkte jag & U-K till Ö&B för att handla. Jag fick äntligen köpt en ny kattlåda, massa kattsand & kattmat som ska med ner på onsdag till Helsingborg.

Jag kommer att sova hos pappa tills mina möbler har kommit ner till Helsingborg. Och mina katter kommer att flytta in i min nya lägenhet på onsdag redan. Kan inte ha katterna hos pappa eftersom att pappa redan har en katt & hans katt går inte ihop med några andra katter.

När vi var på Ö&B så köpte jag med hem en hamburger tallrik. Z väntade hemma hos mig tills jag kom hem för att hon skulle klippa mitt hår & färga det men när jag kom tillbaka från Ö&B så var hon tvungen att gå hem eftersom att det hade ringt en köpare på en av katterna hon & C har till salu.

Har gjort rent ugnen lite. Vilket jag ska fortsätta med imorgon eller senare. Ska snart ner & ta tvätten också. Sitter i soffan nu &ser på tv.