-Djursjukhuset efteråt.

Det gick bra för Mario. Han behövde inte göra om ID-märkningen eller fylla i den. Analtömningen gick superbra. Och vaccinationen blev gjord. Nu ska han inte ha fråns om 3 år igen.


-Djursjukhuset idag.

Mario ska ju till djursjukhuset och göra följande ID-märkning för att den inte syntes tillräkligt mycket i örat, vaccinera honom, det var den sista sprutan och vi gjorde även en anal tömning.


-Nu är det söndag igen.

Gud vilket minne man har, mins inte ett skit får vad vi gjort idag. Vi har städat varit en runda till Ö&B där handlade vi lite. Mario ska till djursjukhuset imorgon.


-Gengåvan.

Vi har varit till Gengåvan handlade lite duckar och jättesnygga gardiner. När vi kom hem så var det tid för att tvätta. Sen har det inte hänt mycket mer idag.


-Äntligen fredag igen.

Mats var ledig idag det är han alltid när han går 14-23. Så vi hade planerat att åka till stan och shoppa igår. Vi började med att åka in till stan, för att byta skjortan jag köpt till Mats i onsdags. Men vi hittade ingen mindre.


Så vi gick in på TEAM Sportia och kollade men han hittade inget av intresse. Efter det så åkte vi ut till Bergvik där gick vi på KappAhl och där hittade han en skjorta och en tjock tröja som han köpte. Jag hittade sköna sommar byxor två par även en mobil ficka. Allt var på rean. Så vi gjorde fynd. Efter det gick vi upp till Skopunkten och köpte tre par skor. Två till Mats och ett par till mig.


När vi kom hem så packade vi upp allt och diskade sen så gjorde vi mat. En maträtt som pappa lärt mig att göra som vi bara älskar. Vet inte vad den heter men den är super god. Sen har vi kollat på tve och mysigt.


-Solareturen & frukost på MC.

Mats körde in mig till Solareturen idag. Innan vi åkte dit tog vi en frukost på MC. När jag kom till Soalreturen såit så fick jag att göra direkt. Höll på med att packa gardin tillbehör i olika påsar och märkte dem. Slutade vid 15 fast att jag slutar klockan 13 i vanliga fall. Men eftersom att Mats jobbar 14-23 den veckan så stannade jag kvar eftersom att jag hade ändå inget att göra när jag kom hem.


När jag kom hem så diskade jag och plockade som vanligt sen hände det inte så mycket mer. Nu sitter jag här vid datorn.


-Idag är det onsdag, en runda på stan.

Jag var inte till stan och kollade efter hörlurar till min HTC Desier. Har ju hörlurar men vill ha såna med ploppar som man trycker in i öronen inte såna vanliga. Snäckorna på vanliga hörlurar är förstora för mig så jag får inte in dom i öronen.


På Kjell & Company hade jag varit inne veckan före och snackat med dem och dom hade tydligen såna hörlurar som jag ville ha. Som man kunde byta låt, svara & höja och sänka volymen. Men när jag kom dit idag så visade det sig att dom bara va till iPhone.


Jag har även varit på Clas Ohlson och köpt mig ett stort anteckningsblock för 39:- ordinarie pris var 79:- ett litet anteckningsblock för 29:- inte extrapris & bläckpennor mins inte vad dom kostade. Sen gick jag till Hemtex och köpte två lakan till sängen för 99:-/st. Ett rosa och ett grönt. Efter det gick jag till KappAhl och köpte ett par jeans till Mats på rean, en skjorta & en t-shirt till mig själv. Skjortan fick Mats av mig. Hade packat in den så fint när han kom hem. Byxorna köpte han själv.


Sen tog jag bussen hem. Plockade lite innan Mats kom hem. När Mats kom hem så blev han jätteglad för byxorna han verkligen älskade dom och skjortan. Men tyvärr så passade inte skjortan den var alldeles för stor. Jeansen passade perfekt. Och min t-shirt var också perfekt orkade inte prova den när jag var på KappAhl.


Vi åkte och åt när vi hade gått igenom vad jag hade köpt under dagen. Vi åt på ett nytt ställer i Grums, mins inte vad det hette men riktigt god mat hade dom. Efter det åkte vi till Ica handlade lite sen tog vi en runda till badplatsen i Slottsbron. Vi badade en runda sen åkte vi hem och nu bara slappar vi.


-Pokémon....

Idag fick man ju pengar också. Innan Solareturen idag så åkte vi och handlade lite på Willys. Mats körde mig till Soalreturen idag och jag tog bussen hem. Jag köpte en del gosedjur till Mario, en VHS-Spelare, ett stort Pokémon gosedjur till min lillebror Lyon och en dator lampa till mig.


När jag kom hem så diskade jag och plockade undan från igår. Städade toaletten. Sen har jag suttit ett tag med filmregistret och nu sitter jag här och skriver lite. Ska snart fortsätta med filmregistret tänkte jag och betala lite räkningar.  

 


-Helgen går fort.

I fredags fick jag pengar för att jag hade passat Jack så vi bestämde oss för att äta ute och det gjorde vi. Det blev en pizza för mig och en kebbabtallrik för Mats. Efter det så åkte vi hem och kollade på tv. Senare hände inte så mycket mer.

På lördagen var vi till Kerstin och gick på Röda korset och kollade och handlade lite mat. Efter det åkte vi hem och tvättade. Efter det så åkte vi in till vattentornet på Kronoparken och kollade och vi gick även upp i det. Gud så högt och mycket trappsteg. Sen tror jag inte det hände så mycket mer faktiskt.


Söndagen åkte vi till Säffle hämtade upp Mats mamma och åkte på kalas. Mats släkting blev 60 tror jag det va. Gud så fint hon och hennes man bodde. Och gud med frukt och blommor dom hade planterat. Så vill jag ha det om jag ska bo i hus i framtiden. Huset var jättegammalt. Efter det åkte vi och kollade på två kattungar i Skåre. Men vi köpte de inte. Ägaren till dem hade det så skitigt och mögit hemma hos sig så man skulle ju kunna tro att det var ett knarkar ställe. Hon var rätt ung och hade två barn och ett tredje på väg. Gud så hemskt.


Igår måndag gud vad gjorde vi/jag då? Måste tänka. Jag bytte gardinger i köket. Jag plockade och fixade lite fram och tillbaka. Vårat filmregister har försvunnit från båda datorerna så jag höll på med att skriva in alla filmer igen. Jobbigt men så är det. Jens grannen var här ett bra tag och fixade med Mats dator så nu är det snart helt klar och brukbar igen. Har typ inte haft igång den på ett halvår kanske. Den har liksom krånglat en hel del. Efter det blev det tv. Sen sängen.-Hundvakt till Jack. =)

Igår var jag till Solareturen ju och där höll jag på med att flytta massa böcker till en annan avdelning och satt upp i hyllor och så.


Idag passar jag Jack han kom klockan 5.30 ca i morse. En blandras mellan spets och bordercollie han är 10 år. Det är Mats jobbar kompis hund.


Vi har varit ute och gått i ös regnet. Sen har jag borstat honom, så han är jätte fin nu. Fast det var han ju innan också. Varje gång porten i trapphuset går upp så skäller han men han är ju inte van att vara här. Tror han är van att vara i hus. Hemma hos honom är det ju inget spring i dörrarna som här.


Mario har jag satt in i sovrummet tillsammans med hans mat och kattlåda. Jack började skälla när han såg honom. Ska öppna om ett tag så dom får träffas riktigt. Klockan var liksom 5.30 när han kom och då fungerar det ju inte att han står och skäller och leker, stör ju grannarna.


Nu ska jag börja plocka lite och städa tänkte jag. Skönt att ha det gjort inför helgen.


-25 Juli Mario.

Den 25 Juli är Mats ledig hela dagen. Vi ska till djursjukhuset med Mario. Vi ska fylla i hans ID-märkning i örat för den syns dåligt. Sen ska vi ge honom 1 års vaccinationen. Vi ska vara där 8.00. Skulat gjort detta i evigheter men något har alltid kommit i mellan.   


-Japan-Sverige.

Igår så åkte vi till tippen men massor av saker. Sen så kollade vi på Japan-Sverige alltså fotboll. Tyvärr blev det 3-1 till Japan. Men så är det.


Idag är det Solareturen efter det kommer Mats och hämtar mig sen ska vi in till stan. Mats ska på möte och jag ska hämta lite mediciner jag lagt undan på apoteket. Sen ska jag och handla lite kattmat medans jag väntar på älsk.


Vad vi ska äta idag vet jag inte. Fredag ska jag vara hundvakt åt Mats jobbkompis. Ska bli roligt faktiskt. Ska även städa tänkte jag. På lördag ska vi tvätta 12-22 vi ska även börja måla hallen vitt tänkte vi.


-Loppis saker.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har bäddat rent, diskat och plockat. Med allt som jag köpte på Solareturen igår. Så nu är det snyggt och upp plockat här hemma. Mats kommer snart. Har tagit ner loppis sakerna och fixat till det sista med dom. Kommer antagligen mer som vi ska sälja men en så länge ligger allt packat och klart tills i vinter.


-Saknaden av en vän.

Att man kan sakna en vän så mycket som jag gör det finns inga ord för det. Hon är verkligen en så go tjej. Har aldrig haft en så bra vän som hon. Men allt blev så fel. Varför? Vad händer mellan oss? Vad gjorde jag för fel? Det har gått år utan att vi pratar med varandra. När vi ser varandra här i Vålberg så kollar vi bara åt vars ett håll. Jag vet faktiskt inte vad som hände mellan oss, men jag önska att man kunde förlåta och gå vidare utan att älta.


Kan inte beskriva vad jag känner. Men hon är otroligt saknad i min närhet. Saknar att prata med henne. Hon fanns verkligen när man behövde henne.


-Solareturen & Ellos.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska till Solareturen snart. Mats hämtar mig efter slutar ju 13 men är kvar till 14.30 ca. Slipper ta bussen hem då. Ska snart gå och göra mackor och fixa lite och klä på mig kläderna jag har på Solareturen och fixa håret.


Har diskat och plockat lite också. Så man slipper göra det när man kommer hem. Nu sitter och kollar på lite kläder på Ellos. Har hittat en hel del.


-Gör om bloggen.

Har gjort om min blogg lite är inte klar. Får ta lite åt gången annars blir det tråkigt. Är det någon som har något förslag om hur jag ska göra? Färger o.s.v. Skriv gärna till mig och berätta.


-Klipp,Tabletter & TV.

Igår så var jag på Öppenvården inne i Karlstad. Tog bussen in. Träffade Jonna utanför och vi gick in på mötet tillsammans. Träffade DR. E.S. Han är riktigt bra. Vi kom fram till att ta bort en medicin som jag äter och höja en annan. Hoppas på att det blir bra. Eller bättre i alla fall. Började för ett tag sedan med Ritaline men det avbröt jag. Tyckte jag blev sämre med den medicinen. Fick riktigt med biverkningar.


Vi kom fram till att ta bort Cymbalta helt och höja Lamotreginen. Det kommer ta några veckor innan jag märker om det hjälper.


Mats åkte in till stan när han slutade klockan 14 så väntade han på mig där tills jag var klar med mötet och klippningen. Jag klippte mig halv fyra och jag är jättenöjd måste jag säga. Efter det åkte vi hem och hämtade hyrfilmerna och åkte till Grums och lämnade tillbaka dom. Efter det åkte vi inom ICA Klingan och köpte svart hårfärg.

När vi kom hem så gjorde Mats maten, kotlett, pommes & sallad. Gott, gott, gott. När vi hade ätit la vi oss och vilade en stund och sen färgade Mats håret på mig. Vi kollade på CSI Miami klockan 20.00 efter det började Criminal Minds.


-Öppenvården & klippas.

Idag ska jag till öppenvården och träffa DR. E.S. klockan 14.00. Efter det ska jag bege mig till hårsalongen Alexander och klippa mig. Ska bli riktigt skönt att få göra i ordning mitt hår. Det var 2 månader sedan jag gjorde det sist men känns som en evighet. Mitt hår växer och växer jag skulle behöva klippa mig en gång i månaden.  


-Dog Pound.

Igår så gjorde vi väl inte så mycket. Mats kollade på fotboll. Sverige van ju igår. Medans han gjorde det så gick jag upp till vinden och röjde lite. Tog ner en del saker som vi ska skänka till myrorna på återvinningscentralen idag.


Sen samlade jag ihop lite saker till bords loppisen som vi ska vara med på i Säffle om ett tag. Efter det kollade vi på den sista filmen vi hyrt och den hette Dog Pound den Var inte precis bra om man säger så.   


-Bilder från Mariebergsskogen del 3.


-Bilder från Mariebergsskogen del 2.


-Bilder från Mariebergsskogen del 1.


-Gud vilken lördag.

I lördag så började vår dag med att vi åkte in till stan och gick på Gengåvan. Där hittade vi inte något alls så det blev inget köp där. Tycker dom är riktigt dyra på vissa saker. Jag tycker Solareturen är bättre och billigare och det är inte bara för att jag är på Sloareturen. Jag har alltid tyckt det.


Efter det åkte vi till Mariebergsskogen och gick och kollade. Vi hade jätte mysigt och det var otroligt roligt att komma ut och göra något. Vädret var också perfekt. Jag tog en del kort på alla djur och så. Vi började gå från slutet till början. Vi köpte oss vars en korv, dricka och glass.  


När vi var klara där åkt vi till Willys och handlade sköljmedel och fläskfärs. Vi hade planerat och ha köttfärssås och spagetti. Men så blev det inte utan vi åkte in och åt på MC. Efter det så åkte vi in till stan igen för att överlämna mobilen som jag sålt till en kille på Hammarö. Jag fick 900:- för den och jag begärde 1000:- rätt bra. Trodde aldrig jag skulle få så mycket för den men det fick jag. Jag fick mobilen av pappa. Och jag skulle lägga pengarna på klippning och på att unna mig själv något. Så idag 15.30 ska jag klippa mig är det tänkt.


När vi kom hem satt vi igång och tvättade 12-22 hade vi bokat. Vi tvättar oftast på lördagar vet inte varför det blivit så. Men så är det. Tog ner gardinerna i köket och sovrummet och tvättade dom. Sen på natten var Mats chaufför åt grannen Sanda. Hon var ute och festade i stan. Försökte hålla mig vaken för att åka med in och hämta henne men jag klarade inte det.

Lördagen var helt klart lyckad och väldigt trevlig. Jag är super nöjd med hur vi spenderade denna dag tillsammans.


-Städ & fred mys.

I fredags så stor städade vi, kändes riktigt skönt att få städat.  


Vi tog även upp pappas säng på vinden. Pappas säng och saker åkte upp och ner från vinden till längenheten tre gånger tror jag det va. Och jag bäddade om sängen två gånger. Men sen kom jag underful med att det blir bara jobbigt att ha sängen där eftersom att jag tänker på pappa hela tiden och saknar han ännu mer.


Jag hade inte heller mage att ta upp den på vinden direkt för det kändes inte heller bra. Det kändes fel. Som jag ofta sa när jag var liten så kändes det tungt i mitt hjärta, mitt hjärta kändes ledset. Men till sist så tog jag det stora steget för mig och tog upp sakerna. Kändes riktigt jobbigt men jag tänkte såhär att jag är vuxen och kan inte bete mig som en jävla barnrumpa.


När vi kom hem så åkte vi till Grums och hyrde tre filmer. Vi kollade på två av dom den kvällen. Den nya Irene Huss Den som vakar i mörkret, det var faktiskt den bästa Irene Huss av alla som kommit ut. Kommer snart en till. Efter det kollade vi på Bloodworth med Kris Kristofferson & Dwight Yoakam.


Det var väl ungefär det som hände i fredags.


-Torsdag 7 Juli.

Det har väl inte hänt så mycket under veckan. Emma har bakat en del go saker. Mats har jobbat. Igår så tvättade vi. Idag började dagen med att vi körde pappa och min lillasyster till busstationen i Karlstad. Dom skulle åka hem till Skåneland idag. Kändes riktigt tråkigt. Efter det så åkte vi till Segmon och kollade på en hund som vi tänkte ta hand om men så fort vi såg hunden så fatta vi ett beslut direkt att vi inte skulle ta honom. Gud så ovårdad den va. Det är ju synd om hunden men vi klarade inte av att ta hem honom till oss. Har varit på solareturen idag där har jag hållt på med plast blommor. Nu sitter jag på bussen hem. Ska bli skönt att komma hem. Men väldigt tomt utan pappa och Emma.

-2 Juli 2011.

Igår var det fredag vad hittade vi på då. Vi var och badade och gick igenom våra loppis saker med min lillasyster Emma. Hon ville ha alla saker. Så vi behöver inte vara med på loppis som det ser ut nu. Hon ska ta med en del saker med sig hem på torsdag. Hon ska låna en väska till av oss så hon får med sig lite saker.


Idag har vi varit och badat, städat och håller på att tvätta nu. Ska väl se på film sen tänkte vi. Det är inte så fint väder men det regnar inte. Det är dålig luft måste jag säga. Pappa gör pepparsås, egna klyftpotatis och kotlett till mat idag.


Imorgon söndag vad händer då? Vi kommer säkert åka och bada som vi gjort alla andra dagar. Mats börjar jobba på måndag. Denna veckan som kommer jobbar han mellan 14-23 ledig fredag.


Tisdag är det Solareturen för mig, onsdag HAB & torsdag åker pappa och Emma tillbaka till Skåne och det är tid för Solareturen för mig då också.


-27-30 Juni 2011.

 • Den 27 Juni 2011.
  Måndag vad hände då? Jo vi tvättade 17-22. Fixade tills Emma min syster skulle komma. Städade och sen hände inte så mycket mer.

 • Den 28 Juni 2011.
  Tisdagen så kom Emma och vi gjorde väl inte så mycket den dagen. Mer än att polisen gav Mats besöksförbud. Men sen så hävdes det. Massor med bråk som vanligt. Upplever att det börjar bli jävligt tråkigt och jobbigt att ha det såhär.

 • Den 29 Juni 2011.
  Onsdagen så var jag till tandläkaren klockan 8.20 lagade tre tänder och drog ut två. Alla säger att det gör så jävla ont efter åt när man dragit ut tänder men jag märkte inget av det. Mycket bråk och tjafs även den dagen. På kvällen åkte vi ut till badplatsen och grillade flintastek, sallad, potatissallad, dressing & vitlöksbröd. Vi badade och hade mysigt.

 • Den 30 Juni 2011.
  Torsdag alltså igår var jag till diabetescentrum och träffade dr J.K det gick riktigt bra. Jag har ingen diabetes. Den är borta. Men om ett halvår ska jag tillbaka till min sköterska och snacka och så. Måste ändå hålla koll på det fast att jag inte har det. Det kan lätt komma tillbaka tyvärr. Sen ska jag träffa Dr J.K om ett år igen.

-Sibas dag.

I söndags var vi till Borgvik och träffade Siba som vi inte gjort på ett år. Hon kände igen oss. Pappa va med dit. Vi hade köpt med en del godis till henne. Vi fikade och gick en runda med henne. Hon hade blivit så stor. Och det är alltid lika roligt att träffa henne. Vi vet att hon har det jättebra. Och hon ser ut att må super. Känns skönt att se det. Tog en del kort som jag ska lägga upp tänkte jag.


Nästa år kanske dom inte ska ha husvagnen på campingen i Borgvik. Dom som har Siba är rätt gamla dom åkte ca 20 mil för att komma till Borgviks camping varje år. Så dom ska kanske försöka hitta ett ställe närmare deras hem att campa på istället. Vi får se hur det blir med det. Men om det blir så är det ju bara för oss att åka till dom och hälsa på.


Efter det så badade vi där i Borgvik på campingen. Men gud så skitigt vatten. När vi torkade oss så var handukarna gula. Svin äckligt måste jag säga. Så där badar vi inte fler gånger. Efter det åkte vi och visade pappa lite ställen i Borgvik där man kunde bada o.s.v.


Jag bjöd på mat i Grums.