-Sibas dag.

I söndags var vi till Borgvik och träffade Siba som vi inte gjort på ett år. Hon kände igen oss. Pappa va med dit. Vi hade köpt med en del godis till henne. Vi fikade och gick en runda med henne. Hon hade blivit så stor. Och det är alltid lika roligt att träffa henne. Vi vet att hon har det jättebra. Och hon ser ut att må super. Känns skönt att se det. Tog en del kort som jag ska lägga upp tänkte jag.


Nästa år kanske dom inte ska ha husvagnen på campingen i Borgvik. Dom som har Siba är rätt gamla dom åkte ca 20 mil för att komma till Borgviks camping varje år. Så dom ska kanske försöka hitta ett ställe närmare deras hem att campa på istället. Vi får se hur det blir med det. Men om det blir så är det ju bara för oss att åka till dom och hälsa på.


Efter det så badade vi där i Borgvik på campingen. Men gud så skitigt vatten. När vi torkade oss så var handukarna gula. Svin äckligt måste jag säga. Så där badar vi inte fler gånger. Efter det åkte vi och visade pappa lite ställen i Borgvik där man kunde bada o.s.v.


Jag bjöd på mat i Grums.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg