-Efter träningen.

Så här känner jag efter träningen:

Jag är stolt över mig själv. Jag klarade av träningen galant. När jag åkte kände jag att det inte skulle gå så bra. Men det gick verkligen super bra. Jag cyklade i 35 min och slog mitt rekord cyklade så långt som 1.7km tror jag det var. Ser fram emot torsdag.


-Ons möte.

Denna vecka har jag ett möte och det är på onsdag klockan 15.00. Ska träffa min nya psykolog eller vad fan det nu heter. Dom byter ju fan personer som vissa byter trosor nästan känns det som. Det var väl och ta i lite men dem byter väldigt ofta. Får se hur mötet gå och vad jag tycker om henne. Hoppas att det blir positivt.


-Sjuk först oftast sjuk sist?

Mår inte jättebra men så är det. Känns skönt men ändå jobbigt. Orolig att jag typ ska spy ner allt. Är ju frisk men känner mig inte helt okej. Men brukar det inte vara såhär att den fösta som har magsjuka får det oftast två gånger?


-Träning mån den 28feb-2011

Så här känner jag innan träningen idag:

Igår såg jag fram emot det. Men idag vet jag inte riktigt. Hade nog legat kvar i sängen om jag fick välja. Jag har ätit frukost, väskan var packad redan igår och jag gick upp i god tid. Hoppas jag kommer klara av träningen idag och att det inte blir en massa gnäll.


-Överraskning!

I lördags kom älskling hem med tulpaner och ett jättefint kort till mig. Och jag blev otroligt glad.


-Vart tar tiden vägen?

Torsdag låg jag bara i sängen kan man säga. I fredags var det tid för pengar. Så vi åkte in och fixade biljetter till Färjestad-Brynäs. Det blir bara Mats och Christian som går, Ann-Sofie och hennes familj fick andra saker att göra tyvärr.

 

På vägen in så fick vi stanna på vägen för att Mats blev så dålig och bara spydde rakt ut. Så nu var det hans tur att bli sjuk. När vi kom hem så låg han hela dagen och jag fixade lite med allt här hemma.

 

I lördags åkte vi till Biltema och köpte en transportsbur, jag tvättade och städade även bilen. Sen gjorde jag inte så mycket. Mats tog det mest lugnt.

 

Igår var vi till OBS & Ö & B och handlade. Sen när vi kom hem så duschade vi och satt oss och kollade på Solsida och lite sånt.


-Psyk inställt fredags den 25.

I fredags skulle jag varit hos doktorn på psyk men fick ställa in pga. magsjuka. Hoppas på en tid snart. Har ju en del tankar och är rätt nere i skiten om man säger så. Allt känns dåligt.


-Lillebror & post.

I tisdags fick jag och Mats en jätte överraskning av min lillebror med posten. En jättefin täckning och massor av pärlor, kulor och stenar.

Igår onsdag så fick han vårat packet med alla filmer som vi fixat, men tyvärr så tog inte deras dvd dom formaten. Tråkigt, gjorde mig ledsen. Men mest lillbror skulle jag tro.


-Sjuk & åter sjuk.

I måndags natt tror jag det var så var vi inte till akuten med mig. Hade så ont i magen och spydde och så. Jag trodde ju att det var magsjuka och det var det ju. Men när man gjort den operationen som jag gjort kan man få tarm vred. Så dem ville att jag skulle åka in och kolla. Dom fick sticka mig ett antal gånger i armen för att få blod som vanlig. När vi kom hem åkte Mats och jobbade och jag gick för att försöka sova.

 

På tisdagen asade jag min in i duschen och duschade det var nog det skönaste jag gjort på länge. Men efter det var jag helt slut. Sen låg jag hela dagen.

 

Igår mådde jag lite bättre. Började äta lite och gott va det. Gud så gott. Jag bäddade rent i sängen med det tog timmar för mig, efter det gick jag in i duschen sen så blev det sängen igen.

 

Idag är jag någorlunda på bena, springer en del på toaletten och har ont i magen men jag är i alla fall uppe några stunder åt gången.


-Frågor & inga svar.

Är det i Vålberg jag vill bo?

Vill jag bo i Karlstad?

Vill jag bo i Värmland?

Varför alla frågor & inga svar?


-Har börjat fundera på framtiden.

-Barn?

-Vill jag ha barn? För några år sen skulle jag operera mig så att jag inte skulle kunna få några barn. Men de gjorde inte operationen på mig pga. allt jag gått igenom och sen var jag rätt ung.

-Skulle jag vara redo för ett barn?

-Skulle jag klara av ett barn?

-Skulle jag bli en bra mamma?

-Skulle barnet få samma handikapp o.s.v som jag?

-Skulle jag orka med att finnas & stötta mitt barn på ett sätt som en mamma ska göra?

-Skulle jag kunna ge ett barn den tryggheten & kärleken som ett barn behöver ha?

 

-Ena dagen vill jag ha barn & andra dagen vill jag inte ha barn. Hur ska man veta vad man vill när man ändrar sig från dag till dag. Varför är det så?

 

-Jag vet att Mats är den som jag vill leva med, sen kan ju ingen av oss garantera varandra att det kommer vara så hela livet. Men vill jag ha barn så är det med Mats det är jag helt säker på. Jag vet att han skulle bli en underbar pappa. Men skulle jag bli en bra mamma? Det är ju det jag är orlig för. Jag vill inte skapa ett barn till värden utan att jag kan ta hand om det. Det är ingen liten sak, det är ett litet mänskoliv.

 


-Dålig tid, alla tankar igen.

För att ha dem handikappen jag har så har jag klarat mig själv sen jag var 15. Flyttade hemifrån då, köpte min första lägenhet, renoverade den själv. Satt upp gardiner, köpte blommor, fixade kärra allt. Ingen och då menar jag ingen har behövt hjälpa mig men något i lägenheten.

 

Har flera kompisar som bor hemifrån som inte klarar av att tvätta, hänga upp gardiner, betala räkningar o.s.v. Och det är vanliga människor..

 

Ingen trodde någonsin att jag skulle klara av en lägenhet själv och betala alla räkningar själv o.s.v. Men vet ni till allas förvånad så har jag aldrig fått flytta tillbaka hem igen för att jag klarat mig.

 

Jag har även sen jag var 15 till 22 som jag är nu så har jag ägt två lägenheter och helrenoverat dem själv. Jag har hyr nu av en privat hyresvärd. Han är världens underbaraste. Här i lägenheten har jag målat och donat. Så det ser snart ut som jag vill ha det. Det är i en äldre lägenhet jag bor i, det har vissa fördelar och vissa nackdelar. Men mest fördelar. Man kan göra lite som man själv vill i lägenheten.

 

I samma veva som jag köpte första lägenheten så kom även vissa jobbiga saker fram i mitt liv. Jag hade förträngt en del saker, som kom fram. Åren har alltid varit kämpiga. Hela mitt liv kan man säga. Fast allt som hänt och diagnoserna som jag har o.s.v. tycker jag att jag är en stark människa. Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har mycket att lära. Men jag står på mina egna ben och lär mig av misstagen man gör.

 

Jag har alltid känt och kommer nog alltid känna mig annorlunda. Det är svårt att acceptera att man aldrig passar in någon stans. Jag kommer nog aldrig att passa in heller. I en vecka nu har jag haft tankarna varför jag lever, varför man blev född o.s.v. Ofta tänker jag att mamma och pappa borde ha gjort abort. Önskar faktiskt att dem hade gjort det. För vissa perioder har jag det riktigt jobbigt.


-Bra tid.

Fryser, fryser och åter fryser. Sen jag höjde min medicin så har jag mått mycket bra. Men den senaste veckan har varit riktigt jobbig, varför? Har kroppen vant sig vid dosen? När dem höjde nu sist så några dagar senare tog jag livet som det var, kunde se det positiva i allt jag gått igenom.


-Paketen skickade.

Dagen igår var inte så lyckad. Jag börjar må sämre och sämre igen. Har varit en tid nu där jag mått bra, men det är på väg neråt igen, tyvärr. Bara grät igår, det gjorde det ju inte bättre att Mats var tvungen att åka iväg under natten. Kändes tungt.

 

Igår skickade jag paket till min lillebror och ett till pappa och ett annat också. Så idag ska jag iväg och posta ett till. Sålt ett par arbetsbyxor på tradera.


-Big Brother.

Idag är det premiär för Big brother på Canal 11 klockan 21.00-22.30.

-Svensk realityserie från 2011. Avsnitt 1 av 90. Här ska ett antal, okända för varandra, personer under 100 dagar leva isolerade i ett hus tillsammans hela tiden övervakade av tv-kameror. De har ingen kontakt med den yttre världen och det hela går ut på att inte bli nominerad till utröstning av sina kamrater. En efter en lämnar deltagarna tävlingen tills det bara finns en vinnare kvar. Även 20/02.

 

Programledare: Gry Forssell.


-Söndags tv..

-Är även Solsidan klockan 20.00-20.30 på Canal 4.

Svensk komediserie från 2011. Avsnitt 6 av 10. Fredde och Mickan får besöka av kusinen Linn och hennes man Göran och Freddes tålamod sätts på prov. Alex ska åka till Ikea och får oönskat sällskap av Ove. Anna kämpar med att bli av med sina graviditetskilon inför en provfilmning. Även 26/02.


I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin.


-Även Time out 20.30-21.00 på Canal 4.

Svensk underhållningsserie från 2011. Annika Andersson och Per Andersson får hjälp av Magnus Samuelsson. Henrik Hjelt och Måns Möller bildar lag med handbollsspelaren Matilda Boson.


-Middag, o.s.v.

Igår var vi till Säffle. Åt jättemysig middag och så där. Mats och Tommy kollade lite på hockeyn och jag och Kerstin satt och pratade lite. Har med en del saker hem som Kerstin ville sälja så ska fixa lite med annonser snart.

 

Det är tre olika mobiltelefoner inte som nyaste mobilerna men alla tillbehör finns med och dem är riktigt gott skick. Kartong finns också till varje telefon. Rätt bra att kartongen finns, inte många som sparar den. Jag är i alla fall sån som inte gör det.

 

Fick även med lite tidningar hem som jag ska läsa. Mats jobbar natt denna vecka han går på klockan 22 ikväll. Känns riktigt tråkigt. Men det är bara att gilla läget.


-Familjen.

Jag saknar min familj otroligt mycket. Gråter oftast när jag pratar med Mats om dem. Det är ett känsligt ämne. Önskar att det inte var 50 mil mellan varandra. Har aldrig känt mig så ensam som jag gör idag. Känns konstigt.

 

Men mycket jobbigt har släppt i kroppen sen jag fick kontakt med mamma igen. Känner mig gladare på något vis. Känns jätteskönt.


-Handlat &Säffle.

Igår när Mats kom hem så åkte vi till stan och hämtade ut hans nya glasögon, sen så gick vi till Stadium och köpte två olika mössor till honom riktigt snygga. Efter det åkte vi till Willys och handlade mat och sen åkte vi till Ö & B.

 

Idag ska vi till Säffle på middag och fira Tommy, Mats pappa.


-Inställd träning igår.

Träningen inställd pga. mig. Mår inte bra i slutet av veckorna. Varför? Tråkigt.


-5 mars händer det saker.

Den 5 mars är det Färjestad-Brynäs i hockey Mats ska på matchen tillsammans med en Ann-Sofies man och hans bror och kanske Christian. Så på lördagen ska vi åka till Filipstad och käka sen så åker killarna till Färjestadsishall och när dom är på hockeyn så åker Ann-Sofie, jag och barna hem till mig och kollar på tv eller någon film och äter godis har vi tänkt.

 

Tycker det ska bli riktigt rolig. Ser fram emot detta.


-Grattis.

Tommy fyllde är igår Mats pappa, vi ska till Säffle imorgon och fira honom och äta middag. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen.


-Hej igen.

Hej var ett tag sen men som ni vet så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om det är helt tomt nästan. Igår skulle vi tränat med det blev inte så. Konstigt att jag är så trött efter onsdag fram till söndag, känns som det är så jämt. Inte bara trött utan jag känner mig rätt dålig. Det är väldigt trist igår hade jag värsta huvudvärken. Igår när Mats kom hem så gjorde jag mat och sen gick jag ner och tvättade. Idag är det tid för pengar och jag ska snart sätta mig och betala räkningar. Sen ska jag åka en runda till stan.


-Hmm.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här. Just nu så finns det inte så där jätte mycket att skriva om. Imorgon är det träning igen och det känns skönt.


-Tips, Bröderna Karlsson.

Vi såg på film igår. Vi kollade på bröderna Karlsson. Filmen var riktigt bra. En film jag kan se flera gånger om. Jag tror att jag tycker att det är en av dom bästa filmerna som är gjorde av svenskar. Om ni inte sätt denna film så gör det den är verkligen värd att se på.


-Drog mig..

Hej, idag låg jag länge i sängen och drog mig. Har bäddat och diskat, sen har jag suttit en del vid datorn och beställt lite saker till oss. Håller på att även fixa filmer till familjen. Och pratar lite med lillasyster på msn. Idag vet jag inte vad som händer men vi ska se mycket på film tror jag.


-Efter träningen.

Så här känner jag efter träningen idag:
Idag gick träningen lätt, mycket nöjd med vad jag har gjort idag. I övrigt gick träningen bra, för att jag mådde perfekt idag och jag kände verkligen för detta. Det var roligt att träna, det var inte jobbigt och nej jag gnällde inte idag. Det blev inte som jag förväntade mig, det blev bättre. Som jag skrivit förut så klarade jag träningen perfekt idag.

-På tv idag.

KLOCKAN 21.00 CANAL 5.

CSI NY.

Säsong 7, avsnitt 5

Det privata och professionella liv hos en av agenterna blandas ihop till ett, i avsnittets undersökning.


KLOCKAN 20.00 CANAL 4+

112- PÅ LIV OCH DÖD.

Svensk dokumentärserie från 2011. Avsnitt 4 av 12. Gävlepolisen Thomas stoppar en bil vars förare beter sig misstänkt. Thomas och kollegerna söker igenom bilen. I Göteborg åker ambulanssjuksköterskorna Calle och Christoffer på ett larm om en livlös man på en bensinstation. Mannen kan vara drogpåverkad och verkar inte andas. Brandmannen Andreas bekämpar en brand i ett bostadshus. Även 20/02.

 

KLOCKAN 22.00 CANAL 5

FRÅGA OLLE-DOKUMENTÄREN.

Dokumentär. Avsnitt 4 av 4. Vart i Sverige åker man för att ha sex i naturen med likasinnade människor? Reportern Wendy Rådström träffar 23-åriga Therese som driver ett eget telefonsexföretag och tvåbarnsmamman Emelie som går igång på att visa sig naken på nätet. Den svenske mannen "Stefan" har en runk- och sprutshow som han erbjuder till olika typer av tjejfester. Vi låter fyra tjejer se hans show och får höra vad de tyckte. I Liverpool undersöks fenomenet Dogging.


-Inför träningen.

Så här känner jag inför träningen idag:

Jag ser faktiskt fram emot träningen. Har även ätit frukost idag och jag packade alla saker igår så det står klart i hallen. Jag gick upp i god tid. Jag kommer klara av träningen och jag ser fram emot att göra det som är planerat.


-Lillebrors filmer.

Dessa filmer har jag fixat till Lillebror. Hoppas på att han blir glad.

CD:

NR PÅ FILMERNA:

NAMN PÅ FILMERNA:

1

FILM 1

Alla vi barn i Bullerbyn.

 

FILM 2

Du är inte klok Madicken.

 

FILM 3

Madicken på Junibacken.

 

FILM 4

Mer om oss barnen i Bullerbyn.

 

FILM 5

Pippi på rymmen.

 

 

 

2

FILM 1

Emil i Lönneberga.

 

FILM 2

Karlsson på tacket, värdens bästa Karlsson.

 

FILM 3

Pippi Långstrump på dom sju haven.

 

 

 

3

FILM 1

Bröderna Lejonhjärta.

 

 

 

4

FILM 1

Emil och griseknoen.

 

FILM 2

Rasmus på luffen.

 

FILM 3

Ronja Rövardotter.

 

 

 

5

FILM 1

Lotta på Bråkmakargatan.

 

 

 

6

FILM 1

Kalle Blomkvist och Rasmus.

 

 

 

7

FILM 1

Lotta 2, flyttar hemifrån.

 

 

 

8

FILM 1

Astrid Lindgren hoppar högt.

 

FILM 2

Mästerdetektiven Kalle Blomkvist lever farligt.

 

FILM 3

Skrållan, Ruskeprick och knorrhagen.

 

FILM 4

Tjorven och Mysak.

 

 

 

9

FILM 1

Peter och Petra.

 

 

 

10

FILM 1

Jönssonligan dyker upp igen.

 

FILM 2

Jönssonligan får guldfeber.

 

FILM 3

Jönssonligan och den svarta diamanten.

 

FILM 4

Jönssonligan och dynamit-Harry.

 

FILM 5

Jönssonligan spelar högt.

 

 

 

11

FILM 1

Jönssonligan på Mallorca.

 

 

 

12

FILM 1

Jönssonligans största kupp.

 

 

 

13

FILM 1

Varning för Jönssonligan.

 

 

 

14

FILM 1

Lilla Jönssonligan på kollo.

 

FILM 2

Lilla Jönssonligan på styv lina.

 

FILM 3

Lilla Jönssonligan cornflakeskuppen.

 

FILM 4

Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen.

 

 

 

15

FILM 1

 

 


-Lör & sön.

Igår var Christian här uppe vi spelade Vem vill bli miljonär. Sen så åt vi tacos. Jag tvättade igår också. På kvällen så kollade jag och mats på film. Den filmen var riktigt bra måste jag säga.

 

Idag ska jag inte göra något speciellt. Imorgon är det träning som gäller och Mats jobbar mellan 6-14. Känns riktigt skönt faktiskt att vi kan vara lite mer med varandra nu när han jobbar 6-14.

 

Imorron är går bussen 9.25 ca tror jag till Grums, sen börjar vi träna klockan 10.00 till ca 11.30. Ska blir riktigt skönt måste jag säga.


-Vet ni vad?

När vi hade varit på Ica Orrby så fick jag blommor av Mats rosor. Jättefina, tidig alla hjärtansdag present. Fick även häromdagen en alla hjärtans dag nalle av honom.  Av mig fick han tre par kalsonger och lite pengar.


-Säffle & mys.

Igår så var vi till Säffle och fikade och hjälpte Mats pappa med sin stereo. Sen så åkte vi till Ica Orrby och handlade. När vi kom hem var klockan ca 20.00 och då började vi med maten, det serverades pommes, kottlett, kryddig béa, sallad & vitlöksbröd. Sen så mös vi bara och tog hand om varandra. Såg på en film från 2010, mins inte vad den hette. Mats somnade till filmen.

 


-Fre igen då..

Idag var jag till psyk. Mats körde in mig. Medans jag var där så gick Mats bort till tatuerings studio och snackade med dom angående tatueringen har gjorde för ett tag sen. Han är så missnöjd som man kan bli. Den är inte bra gjort om man säger så. Så han fick en tid idag klockan 15.00 för att fixa till den.

 

Sen ska vi en runda till Säffle till Mats föräldrar och hämta lite saker och hjälpa dem lite. Sen vet jag inte vad det blir idag. Ska väl ta det rätt lugnt.


-Jonna kände honom.

Var till Solareturen igår och kollade och pratade med chefen som ni vet. Innan vi kom dit berättade jag att jag tycker en kille på Solareturen är super het. Förklarade hur han såg ut o.s.v. Herregud när vi väl går in så kommer han fram till kassan och pratar med Jonna, lite pinsamt. Men nu har jag i alla fall sagt till honom att jag tycker att han är het.


-Psyk igen då.

Imorgon är det psykmöte igen, får se hur det går. Hoppas på bra med det också. Det är bara så jävla tråkigt att åka dit till den sköterskan. Man ska svara på ett formulär typ såhär är det: Hur tycker du att mediciner verkar? Då svarar jag alltid hur fan ska jag kunna veta det när jag typ äter 10 olika. Hur ska jag kunna veta vilken tablett som gör vad o.s.v.?


-Solaretuern.

Idag åkte jag in tidigt till stan. Bussen var ca 25 min sen pga. av vädret. Jag och Jonna satt och pratade lite på mitty city sen så tog vi bussen ut till Solaretuern. Där träffade vi chefen över hela verksamheten. Och jag är välkommen att börja där den 8 mars. Det kändes så bra att komma dit, han var hur trevliga som helst. Verkar vara ett toppen ställe. Ska bli så roligt att äntligen få komma igång med något om dagarna.


-Mår fruktansvärt dåligt.

Har fortfarande fruktansvärt ont i huvudet och i magen. Igår kollade jag lite på tv och bara tog det lugnt. Imorgon ska jag på möte i stan. Sen ska jag fixa lite med hemförsäkring och såna saker.

 

Idag ska jag fixa lite här hemma. Laddar ner lite filmer till Mats mamma Kerstin. Och har laddat ner massor till min lillebror som jag ska skicka ner sen. Men är inte riktigt klar med hans.


-Färjestads djursjukhus.

Idag har jag och älsk beställt tid till Mario på djursjukhuset i Karlstad. Han ska kastreras, ID-märkas och vaccineras. Kastreringen & ID-märkningen får vi för 650kr & vaccinationen får vi för 310 och det är lite rabatt för att vi gör allt på samma gång.

 

Så måndag den 21 Feb 2011 ska Mario vara på Färjestads djursjukhus klockan 8.00.

 


-Sjuk.

Idag ställde jag in träningen, har otroligt ont i huvudet och magen så det finns inte. Så det blir ingen träning denna vecka alls, utan nya tag på måndag den 14 Feb 2011. PGA att det inte blir någon mer träning under veckan beror på att jag har massor med olika möten så vi ställde in så att jag inte kör slut på mig själv.


-CSI NY.

-Just nu:

Nya avsnitt från säsong 7 visas på amerikanska CBS. Nya svenska avsnitt, säsong 7, på Kanal 5. Pågående serie.


Medverkande:

A.J. Buckley, Anna Belknap, Carmine Giovinazzo, Eddie Cahill, Gary Sinise, Hill Harper, Melina Kanakaredes, Robert Joy, Sela Ward, Vanessa Ferlito.

 

 

-Idag 7 Feb 21:00 Säsong 7, avsnitt 4 Kanal 5.

-CSI New York är den tredje förgreningen av CSI. I en storstad som New York är läget lite annorlunda jämfört med i Miami och i Las Vegas. Här ramlar brotten in ett efter ett och CSI-agenterna letar ofta efter bevis som en nål i en höstack.

 

 

 


-Inköpt.

Här är jackan jag köpte av Kerstin, Mats mamma för 100kr.


Här är även en bild på stereon som jag också köpte av henne för 100kr. Vi har den i köket.
-Måndag.

Mats jobbar 14-22 denna vecka. Jag åkte in till stan för att möta Ann-Sofie och hennes familj på Ikea. Men när jag väl kommit in till stan mådde jag otroligt dåligt och tog första bästa buss hem igen.

 

När jag skulle åka in skulle jag ta med mina högtalare till telefonen för att lyssna på musik på bussen, men det kunde jag ju glömma för dom har katten bitit i sönder. Skoj nej du, har beställt nya och dom går på ca 400. Kul inte.

 

Har diskat lite och plockat, har klippt kattens klor, borstat honom och rensat öronen på honom.  Ska snart gå upp på vinden och hämta ner det gamla modemet, ska skicka det till bredbandsbolaget. Har helt glömt bor det. Sen ska jag gå in och duscha och sen lägga mig och se på tv.


-Musik till familjen.

Har fixat den nya skivan Ole Ivars Stjerneklart till Kerstin, Mats mamma.

-Filmer till vänner & familj.

Har fixat Galleri Gustafsson 2010 CD 1 & CD 2 till Mats mamma Kerstin.

 

Har även fixat 2 filmer till Morgan, Mats arbetskamrat Beck NR 25 I stormens öga & Beck NR 26 Levande begravd.


-Känslor inför allt.

Tyvärr blev ingen träning idag heller. Utan den är flyttade till imorgon. Börjar faktiskt tappa intresset en del känns det som. Vet inte vad jag ska skriva. Visst människor blir sjuka och så, men det är ändå tråkigt att man ställer in sig på att åka och går upp och sen blir det inget.

-Mån 7 feb 2011.

Träning imorgon tis 8 feb 2011 istället för idag mån 7 feb 2011.


-Solsidan.

-Just nu:

Svensk komediserie från 2011. Avsnitt 4 av 10. När Annette och Over reser bort får Alex och Anna ta hand om deras nymfparakit och för Anna blir det ytterligare en börda i allt kaos. Fredde köper marknadens mest avancerade hemmabiosystem som visar sig vara så avancerad att den knappt går att använda.

 

-I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin.

 

 

 


-Hammerfall.

-Hammerfall - Always will be.


Denna låt är speciell för mig. Den spelades mycket i Kil när jag umgicks med Tina Tell & många andra.


-Petter & Tina.

Petter - Längesen.Tina Turner - When the heartache is over
.
-Träning imorgon hoppas jag.

Imorgon blir det träning hoppas jag. Tråkigt när det inte blir av. Men det är sånt som händer. Vem som helst kan bli sjuk.


-En toppen dag.

Idag är humöret på topp, är så uppåt man kan bli. Inget kan förstöra mig dag idag. Var otroligt längesedan jag kände såhär. Känner mig otroligt pigg och glad. Vet inte varför men det är en härlig känsla, var längesedan den fanns hos mig.

 

Hoppas den håller i sig nu, allt börjar ordna sig, känns så jävla underbart. Komma igång med allt. Och känna att man gör någon nytta.


-Psalm 21.

Såg på filmen Psalm 21 igår, den handlade om följande en Stockholmsprästen Henrik Horneus börjar tappa greppet när mardrömmarna om hans döda mamma blir allt värre. En dag nås han av beskedet att hans far, också han präst i den ödsliga byn Borgvattnet, omkommit under mystiska omständigheter. Han beger sig mot de norrländska skogarna och finner en sektlik församling som tycks ruva på en mörk hemlighet. Medan Henrik kommer en mordiskkomplott på spåren, öppnas sakta portarna till hans eget förträngda förflutna där demonerna väntar.

 

Omdöme:

En svensk thriller. Måste säga att den var mycket dålig. Inget jag skulle vilja se om, om jag säger


-Säffle.

Igår var vi och firade Mats mamma hon fyllde år. Jag köpte en stereo till köket av Kerstin en helt ny för 100kr, sen köpte jag en jättefin jacka svart för 100kr. Ska ta bild på sakerna sen och lägga ut tänkte jag.

 

När vi kom hem igår så gjorde älsk det jättemysigt för oss. Han tände ljus och fixade här. Så vi låg i sängen och kollade på film och vi mös riktigt. Vi har inte haft tid med på otrolig länge.


-Telefontekniker.

Igår hände inte så mycket. Det kom en telefontekniker hit och la om telefonsladdarna så nu fungerar allt som vanligt igen. Skönt kan jag säga. Vilka problem vi haft.

 

Idag fyller Mats mamma Kerstin år så vi ska åka dit en runda senare idag har vi tänk. Sen vet jag inte riktigt vad det blir. Älsk sover ut idag efter en jobbig natt vecka. Vad det blir för mat idag vet jag inte heller.


-Fred 4 feb 2011.

Träningen idag fred 4 feb blev också inställd. Så nya tag på mån den 7 feb 2011


-Inställt & Tandläkaren.

Det blir ingen träning idag heller. Tråkigt nog, jag som sätt fram emot det och gått upp klockan 6 för att tvätta. Annars hade jag inte hunnit det när jag kom hem. Men sen får jag ett sms av Ronny att deras dotter är sjuk, så vi fick ställa in.

 

Var hos tandläkaren idag, har hur fina tänder som helst, inte ett ända hål och har aldrig haft det. Det är väl rätt bra? Det tycker jag i alla fall.


-Uppe tidigt.

Hej älsk har precis kommit hem. Jag har börjat tvätta för en timmes sedan. Ska snart gå ner och hänga upp det. Jag ska till tandläkaren kl 8.20 idag få se hur det går, men hoppas på bra. Sen så ska jag direkt iväg och träna. Så det är fullt upp nu fram tills tolv.

 

Känns skönt att älskling har gjort sistan natten nu på ett tag. Han gick av nu. Till veckan jobbar han 14-22 det är nog lite skönare för honom.


-Inte jätterolig.

Dagen igår var inte så jätterolig hände rätt mycket. Idag blev det ingen träning för både jag och Ronny fick förhinder. Så vi ska träna imorgon istället. Idag vet jag inte vad som händer mer än att jag ska ta det lugnt och fixa filmer till lillebror har jag tänkt.


-Tor 3 Feb 2011.

Träningen idag Tor 3 feb 2011 är inställde till imorgon istället.


-Du har min själ.

Du är som ljuset som alltid finns.

När det regnar så är du där.

När det är natt så finns du

och du fyller mitt hjärta med kärlek.


Du är mitt hjärta.

Du är min själ.


Denna dikt har jag lånat av en sida på nätet. Har ändrat den lite.


-Ny kategori.

Har lagt till en ny kategori i bloggen som kallas dikter.

Vissa har jag skrivit själv andra har jag lånat.


-Smyger & smyger.

Jag smyger & smyger i lägenheten. Mats har jobbat natt. Så medans han sover små städar jag. Har betalat in en del räkningar också. Sen får vi väl se vad det blir idag. Det är mycket fint väder ute idag, kanske ska gå ut och gå en runda och känna att jag gjort något idag.


-Ikea.

Igår mötte vi Ann-Sofie och hennes familj på Ikea. Vi handlade lite saker och åt god mat. Idag ska jag städa är det tänkt. Sen vet jag inte vad det blir. Imorgon är det träning som gäller.


-En underbar dag.

Mats hade jättedålig syn så vi har beställt två par glasögon till honom igår. Efter det så orkade jag inte till psykologen igår så jag ställde in. Hoppas på att snart få en ny tid igen. Det var så mycket igår. Var och tränade med Ronny i Grums. Efter det åkte jag hem och duschade sen åkte jag och Mats till stan. När vi kom hem vid 16.40 så gick vi och la oss för att vila innan Mats skulle börja jobbar. När han åkt till jobbet så kollade jag på följande program på tven: CIS NY klockan 21.00 på kanal 5, 22.00 fråga Olle också på kanal 5. Sen så kollade jag på Navy CIS på kanal 3 klockan 23.00.

 

Det var väl ungefär så dagen såg ut för oss igår.


-Fråga Olle dokumentär.

Såg på ett väldigt bra program igår, iallafall intressant måste jag säga.

 

Det handlade om:

Jakten på orgasmen, Titta vi har sex, Tre, en för mycket? Och Sex till salu är några av ämnena i den senaste omgången av Fråga Olle-dokumentären. Sexualupplysaren Olle Waller bjuder på en omgång dokumentärer på temat sex och sexualitet. Ämnena är vitt skilda och spänner över hela temat.

  • TV-TIDER

SÄNDNINGAR

Kanal 5

Måndagar kl 22:00