-Motorvägen.

Jag är rätt trött så skulle jag lägga mig i soffan eller sängen nu skulle jag somna. Jag mår inte speciellt bra om man säger så. Allt känns verkligen piss och skit. Har liksom ingen lust att finnas. Vet inte hur jag ska förklara hur jag tänker när det gäller allt. Men så mycket vet jag att när jag var på väg in till stan igår tänkte jag hoppas av vid motorvägen och hoppas rakt ut i vägen. Men något fick mig att inte göra det.

 

Jag känner lite såhär att vad ska man finnas till för. Man äter massa mediciner och oavsett om jag äter det mår jag riktigt skit. Är det inte meningen att dom ska få mig att må bättre? Det är ju därför jag tar dom i alla fall. Men jag kan lika bra spola ner dom i toaletten.

 

Man kan inte jobba och tjäna pengar. Man försöker kämpa sig igenom att ta sig till träningen måndag och torsdag. Men inte änst det klarar jag av ibland. Och när jag inte klarar av en sak som jag ska göra en dag så kan jag lika bra skita i alla saker som händer den veckan. För då är jag helt misslyckad.

 

Jag är på Solaretuern på tisdagar och det känns skönt. Att bara få komma bort hemmifrån känns underbart. Men det är inte alltid jag klarar det heller. Varför är det såhär?

Varför överhuvudtaget finnas till när man har så svårt för allt i samhället, att passa in, att må bra o.s.v? ? Varje dag som går är en kamp för mig.

 

Att passa in i samhället kommer jag nog aldrig göra. Kommer nog alltid känna mig utanför. Varför blev jag inte som alla andra?


-Potatisgratäng & Bacon.

Nu har jag städat hela lägenheten. Har gjort sallad och potatisgratäng och bacon tills Mats kommer hem. Gjorde inte på pappas sätt idag utan hittade på lite själv. Hoppas bara att det blir gott. Imorgon tänkte jag att vi skulle äta ris och paprika kanske. Får se vad Mats vill.


-Ellos & Lidel.

Idag ska vi till Säffle och hämta Ellos paketet som kommit. Sen ska vi till Lidel och handla en kattställning till lilla Mario. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

 

Jag har börjat städa här hemma ser ut som fan måste jag säga. Mår väl inte jättebra idag heller.


-Kurator & picnic.

Känner mig inte precis jätte pigg. Igår Var jag på möte hon min kurator. Gud vad skönt det var att komma dit och prata av sig. Jag grät ju inte lite.

 

Dagen igår var rätt jobbig men en sak var jätte mysigt och det var att älsk hade planerat att vi skulle ha picnic vid vårt lilla badställe. Så vi åkte ut där och satt och åt bagett och så. Tråkigt nog blev vi lite chockade att det fortfarande var is i vattnet.


-Solareturen i tis.

I tisdags var jag på Solareturen och det kändes skönt att komma dit. Först tänkte jag stanna hemma för jag mådde inte så bra men jag åkte ändå. Jag köpte en del saker innan jag åkte hem.  Dom två stora kostade 15kr/st och den minsta kostade 5kr.

 


-Solareturen idag.

Idag var det segt att går upp måste jag säga. Ska till Solareturen idag bussen går snart. Har lagt ut en del annonser. Hämtade bilen igår. Känns skönt att den är lagad. Var även till Rusta och köpte sex antekningsböcker åt mig.

 

Mats ska hämta mig i stan idag om jag orkar vänta han slutar ju 14 och är i stan ca 15 och jag slutar 13. Så vi får se. Skriver mer sen kanske.


-Inte på topp.

Idag blev det ingen träning. Har diskat och plockat. Hängt upp nya gardiner i sovrummet. Och i mellan dessa saker så fixar jag filmer. Idag ska vi till Säffle och hämta bilen. Christian kör oss dit. Sen ska vi hem och kolla på tv och umgås tror jag. Idag tänkte jag att vi skulle äta makaroner och köttbullar till mat. Det är lite lätt mat att laga. Är inte riktigt på humör. Mitt humör varierar från timme till timme. Rätt jobbigt kan jag säga.


-Tacos & köttfärssås.

Hej på er alla.

 

Igår så åt vi tacos. Vi va ner till Christian på fika. Sen gjorde vi inte så mycket.

 

Var inte så bra stämning mellan mig och Mats. Det känns som det alltid är så när vi väl ska vara med varandra. Vi har aldrig tid med varandra. Han jobbar och lämnar in typ sen är han trött. Och jag blir oftast trött på kvällen för att jag är uppe så tidigt på morgonen. Så det känns inte bra om jag säger så.

 

Idag ska vi äta köttfärssås och spagetti tänkte vi. Sen ska jag eller vi se på BB har bränt ut reprisen från I fredagskväll. Vi orkade inte se den då, tyvärr. Sen ikväll ska vi väl se finalen I BB.


-Lördag & straff.

Idag så håller jag på att sätta upp saker i sovrummet. Vi ska även tvätta. Och Mats och Christian ska en runda till Grums och lämna in. Jag ska försöka komma ut och gå en runda idag har jag tänkt. Det är rätt kallt ute men det är så underbart väder.

 

Laddar en del filmer till pappa och Emma även till oss själva. Har inte suttit vid denna dator på evigheter. Alltså Mats dator. Så det har inte blivit något laddande av filmer på säker två veckor.

 

Mats har fått sitt straff av polisen, han ska betala skadestånd.


- 25 Lön.

Igår var vi till Solareturen, Willys, Guldfynd, Rusta & Ö & B. Kerstin körde oss för att Mats bil inte är färdig lagad. Den blir klar på måndag få vi hoppas. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare igår, jättegott.

 

Efter det så åkte vi till Rusta igen med Christian för att jag skulle köpa några böcker som jag hade sätt. Men jag glömde köpa de när vi var där inne med Kerstin. Men tyvärr så han Rusta stäng innan vi hann in med Christian. Så vi åkte till Ica Maxi istället med dem hade inte såna böcker jag ville ha där tyvärr. När vi kom hem så duschade jag och sen kollade vi lite på tv och tog det lugnt.


-Nintendo 8-bt.

Jag har ju köpt Nintendo 8-bit men jag har inte fått det än och jag satt in pengar förra fredagen. Börjar kännas konstigt när jag inte fått det än. Hoppas på att han inte har lurat mig.


Har beställt ett nytt mobilt brevband pga. att mitt Telia har jag sagt upp från och med den 30 April. Det kosta 568 Teliat och det jag fixat nu kostar 99kr i 6 månader och där efter 149kr.


-Äntligen f-f fredag.

Igår så städade jag, damsög, torkade golv och dammade. Fast att man städar så en gång i veckan så blir det mycket damm och så. Hatar att ha det skitigt. Sovrummet är nästan klart. Allt är av torkat och städat. Det är bara gardrobs dörrarna som ska målas eller vad jag nu ska göra med dom. Var upp med en del saker till vinden, tvättade. Sen så kollade jag en del på tv.


Mats slutade tidigare igår så han kom hem och överraskade mig. Och glad blev jag skönt att det äntligen är helg för honom.


Bilen är fortfarande inte lagad, dem har inte hittat felet än. Så idag kommer älsk mamma så att vi kan åka till Willys och handla mat, Ö&B tänkte vi också åka till. Sen ska vi in till stan och köpa busskort, sen så ska vi köpa en student present till min lillasyster. Hon tar studenten den 10 Juni. Det är väl vad vi har tänkt göra idag.


-Fix & fix.

Känner mig helt slut i huvudet. Som om jag inte sovit på 100 år och när jag väl har sovit är jag lika trött när jag vaknar. Det är precis som min hjärna arbetar hela tiden.  


Ska börja att fixa lite så smått. Vara lite tyst när älsk sover. Vi hörs kanske sen man vet aldrig.


-Inställt.

Idag blir det ingen träning. Ronny mådde inte bra. Så nya tag nästa veckan. Igår var jag uppe från ca 02.30 tills klockan 00 ca. Så jag kunde somna tillslut igår. Men det är svårt att sova. Så jag känner att det var bra att det inte blev någon idag. Hade nog inte klarat av det.


-Filmbox.

Ska fortsätta idag tänkte jag med att fixa till här när Mats åker till jobb. Det är Mats sista dag att jobba för denna vecka, känns skönt. Tänkte jag skulle städa lite och kanske tvätta.


Väntar på att mitt Nintendo 8-bit ska komma med posten. Hoppas på att det kommer idag. Köpte även ett PS2 slim har om dagen.

 

Sen så har en filmbox kommit. En box där vi förvarar alla filmer i det får plats 1000 filmer i en låda eller box. Så eftersom att det är minst 4 filmer på varje skiva får vi i ca 4000 filmer. Rätt bra. Vi kan inte förvara fodralen till filmerna för att vi har så mycket filmer. Boxen ska jag hämta ut imorgon tänkte jag.

Mats för lön imorgon och vi får hoppas på att bilen kanske är klar idag eller senast imorgon. Men det tror jag ju inte tyvärr. Ska betala in lite räkningar och aktioner som jag vunnit.


-Bilen på verkstad.

Igår började dagen med provtagning på vårdcentralen och det gick riktigt bra. Hade gått ner 1kg till. Fick låna Christians bil ner. Sen efter det så kom Kerstin hit Mats mamma för att bogsera bilen till Säffle. När vi hade satt på bogserings lina och körde iväg så gick öglan av på Mats bil pga. att den rostat. Den flög in i Kerstins bil och slog sönder den.


Så efter ett tag så kom bärgaren och bärgade bilen till Säffle till verkstan där. Sen så åkte vi hem och Mats åkte direkt till jobbet.


När jag kom hem fortsatte jag att måla sovrummet vitt. Den svarta väggen har jag målat minst 5 gånger. Färgen tog slut så när Christian slutade jobb så åkte jag och han in för att köpa mer färg. Målade väggen en gång till när jag kom hem och det blev riktigt bra. Så nu är hela sovrummet vitt. Jag städade upp och fixade till. Så nu är det snyggt och fint.


Klockan 19 kollade jag på reprisen på BB. Sen så klockan 21 kollade jag på efterlyst & 22 BB. Efter det så gjorde jag mat till Mats. Han var hemma vid halv tolv.


-Mindre än en månad.

Det är mindre än en månad tills vi ska åka till Skåne. Hoppas på att bilen fungerar då. Vi ska fira påsk med min familj. Jag räknar dagarna. Det känns långt dit men varje dag som går ju närmare blir det Skåne resan.


Vi åker ner torsdag den 21/4 Mats har bett om ledigt då. Den veckan jobbar han 06:00-14:00. Vi vet inte om vi ska ta med Mario än eller hur vi gör. Vi åker hem igen på söndagen den 24/4 Mats är ledig då och börjar jobba på måndagen den 25/4 då går han 22-06.


Ska bli kul att träffa familjen igen. Känns tomt att inte ha dom här när man vill.


-Mario är vår bäbis.

För Mario går allt bra. När han kom hem i fredags får djursjukhuset så märke man inte på honom att han hade blivit opererad. Han var som vanligt. Han äter bättre tycker jag. Han springer runt och leker hit och dit. Och är hur gosigt som helst.


Han ska vara med över allt. Han vill inte missa något. Pratar gör han hela tiden. Han älska även att sitta på toalettstolen när man duschar. Han sitter och kollar på vattnet och pratar med oss. Han vill liksom inte vara utanför.


När Mats brukar komma hem från jobb eller från affären och jag och Mario ligger i sängen så när Mats kommer med bilen utanför så hör Mario direkt att det är hans bil. Då springer han från sängen och ut i hallen för att möta Mats.


Kastar man en boll åt honom så hämtar han den och kommer med den i munnen som en hund. Han är veklingen hur go som helst. Han är vår lilla bäbis. Det är så skönt att han någon när Mats inte är hemma ibland. Mario pratar med mig och jag prata med honom. Så man är ju inte helt ensam.


Allt är verkligen perfekt med honom.


-Vårdcentralen.

Ska till Vålbergs vårdcentral idag och lämna massor med blod prov. Till samtalet med Life Hoffmann. Hoppas på att proverna är bra. Hoppas även på att dem bara behöver sticka mig en gång. Oftast får dem typ sticka mig 3-5 gånger innan dom får blod.   


-Bilen är sönder.

Igår tog jag upp vår gamle säng till vinden och tog ner dom andre benen istället. Vi har köpt två förvaringslådor som man har under sängen. Vi hade inte fått under dom om jag inte hade bytt från sängramen till säng bena. Sen har jag målat alla väggar i sovrummet. Men den väggen som var svart måste jag måla lite till.


Så vet inte om jag ska göra det idag eller om jag ska följa med Mats till Säffle. Bilen gick i sönder igår så vi ska till verkstan med den idag i Säffle. Hoppas på att dem fixat den tills fredag. Kerstin kommer vid 8:30 och ska boksera bilen till verkstan i Säffle. För den startar inte alls. Den står nere i Vålberg nu.


Annars idag vet jag inte vad det blir.  Kanske ska ta det lite lugnt. Varit uppe sen halv 3 i natt. Kunde inte sova. Men nu börjar jag känna mig lite små trött. Passar bra nu när alla vanliga människor går upp.


Mats ligger och sover. Eftersom bilen gick sönder igår så fick ha åka med någon arbetskompis från Grums till jobbet. Men lite tråkigt hans kompis går ett annat skift eller vad det heter så han slutade kl 23:00 och i vanliga fall slutar Mats klockan 22:00. Så han fick vänta en timme. Men bättre det än att han inte kom till jobb alls.


-Leif Hoffmann.

Jag fick min telefon tid med Torsby sjukhus angåenden GBP.  Leif Hoffmann ringer mig torsdag den 7/4 kl 15:00.


Det var längesen jag skrev om min vikt och hur allting går. Jag står stilla i vikten och har gjort mycket länge. Men jag vägen under 100kg nu. Och har inte gjort det sen jag var 15år ca. Känns underbart. Lite besviken för att jag inte går ner. Men så är det. Börjar acceptera det. Vem vet jag har kanske gått ner mina kg och kroppen anser att jag inte ska gå ner mer. Det jag har gått ner är bättre än inget alls. Allt som visar minus är bra.


Jag kanske inte går ner något pga. av att jag äter alla mediciner o.s.v. Innan har jag tänkt såhär angående Torsby och uppföljningarna att jag ska skita i dom. Varför hålla på att krångla. Men nu när jag fick lappen så känns det bäst att fullfölja det.


Känns liksom som att jag skiter i vilket. Tappa lusten och orken.  


-Många tider.

Idag skulle jag åkt till Solareturen men jag orkar inte. Sover inget och är helt slut.


Fick tag på diabetescentrum igår skulle ha varit där tisdag den 12/4 kl 11:00 men jag bytte tid till onsdag den 13/4 kl 14.00 istället för att på tisdagar så är jag ju på Solareturen.


Fick även tag på kuratorn Åsa på HAB jag skulle ha varit hos henne på torsdagen den 31/3 kl 13:00 men jag bytte till onsdag den 30/3 kl 11:00 för att på torsdag har jag ju träning med Ronny.


Igår fick jag även min telefon tid med Torsby sjukhus angåenden GBP.  Leif Hoffmann ringer mig torsdag den 7/4 kl 15:00.


Ringde även öppenpsyk igår. Väldigt trevlig personal som svarade igår måste jag säga. Jag berättade läget för henne och att jag mådde otroligt dåligt. Att jag inte kunde sova o.s.v. Hon skulle skicka det vidare till DR Smith. Så får jag hoppas på en tid snart. Så jag kan en gång för alla ställa in min medicin och hitta rätt. Så jag kan bli stabil i mitt humör och mående.


Idag ska jag fortsätta måla om jag orkar. Sen ska jag väl fixa med dom nya förvarings lådorna som Mats köpte och hämtade igår i Kil. Tänkte att jag skulle ha dom under sängen. Igår med posten kom lillebrors kort.


-Dagarna går och är långa.

Idag gick jag upp klockan 6 ca. Hela helgen har jag varit uppe klockan 6 ca. Sover från och till under natten men inte speciellt bra. Denna vecka jobbar Mats 14-22. Så idag har jag suttit vid datorn och fixat lite sen så åkte vi till Grums och handlade. Mats är iväg nu och jobbar.


Jag har börjat måla sovrummet vitt. Det var vitt innan också. Men när pappa bodde här tog han vit färg och la i alla märken på väggarna men det och det var inte samma vit som vi hade målat med. Så hela väggarna i sovrummet är fläckiga med olik färg. Så det håller jag på med.


Ska ringa diabetescentrum nu tänkte jag och ändra tiden när jag ska vara där, även ringa kurator och ändra tid och sist men inte minst ska försöka få tag på psyk. Sen ska jag fortsätta måla lite.


-Ingen träning idag.

Ingen träning idag. Alltså jag klarar inte av ett skit längre känns det som. Har gått in helt i väggen. Mår skit medicinerna hjälper inte. Allt tar så jävla lång tid på psyk. Sover inget om nätterna och när jag väl sover så sover jag men när jag vaknar är hjärnan lika tung och trött som innan jag somnade. Känns som den aldrig sover. Därför orkade jag inte träna idag för att jag sover så dåligt. Känner mig helt utbränd i hjärnan men inte i kroppen. Varför i hjärnan?


-Gurkan.

Gurkan gör hela BB utan honom är programmet kast. Han är veklingen värd att vinna hela skiten. Han är sig själv göra och säger vad han tycker. Har aldrig sätt en skönare kille."Jag har inget att förändra jag är som jag är, det finns bara en Gurkan!"


-K istället för N.

BB finalen igår. Kände ju att jag ville ha ut Katerina men så blev det inte. Tycker Nicky kunde åka ut nästa söndag istället. Hatar veklingen Katerina. Katerina ska vara kristen ofan det tror jag inte på. Beter man sig så då?

-Säffle.

Igår va vi till Säffle och hämta mitt PS2 slim. Sen så åkte vi till Mats föräldrar. Kerstin gjorde påskkärringar och jag gjorde halsband. Fick en del tidningar av henne som jag ska lära. Olika noveller o.s.v. Älskar sånt. Hon skulle ändå kasta det. Sen hade hon gjort klart min mössa eller basker eller vad man ska säga det. Tänkte ta en bild sen.

 


-Mysig lörd.

Det blev verken Åmål eller Säffle igår. Det var bara bords loppis i Åmål och det brukar inte vara så mycket saker där så vi åkte inte. Istället åkte vi till Hobby affären på Våxnäs och skulle köpa korgar och ansikten till Kerstins påskkärringar men dom öppnade inte klockan 10 utan klockan 11.


Så vi åkte tillbaka till Vålberg och där väntade vi på Kerstin. När vi kom hem så hjälpte Mats Jens grannen med att ta ut en soffa som skulle till tippen.


Sen åkte vi iväg till stan igen med Kerstin. Först till hobby affären på Våxnäs men dem hade inte alla saker där. Sen åkte vi till Gengåvan och efter det så åkte vi till hobby affären Panduro inne i stan. Jag passa på att gå till apoteket och hämta ut min medicin och sen gick jag och Mats även upp till Clas Ohlson och kollade efter en sak till badrummet. Efter det gick vi till torget och kollade på kläder, men det var inte så mycket. Medans Mats lämnade in.


Sen åkte vi ut till Biltema för att se om dom hade den saken till badrummet där, men det hade dom inte. Så vi fortsatte till Ikea i hopp om att det fanns där men det gjorde det inte. Vi åt mat på Ikea. Sen åkte vi hem till Vålberg igen.


Hobby affären på Våxnäs köpte Kerstin små korgar till påskkärringarna.


På Gengåvan köpte jag & Mats en stereo för 175kr som Mats ska ha på jobbet. En lampskärma för 15kr. Tyg som vi Kerstin ska göra gardiner av till oss som vi ska ha i vardagsrummet det kostande 100kr för 5,6m. Sen köpte vi den dvd film till Mats för 10kr, köpte även omtag till gardinerna för 8kr & sist men inte mins köpte jag en tunika för 50kr.


Clas Ohlson köpte vi inget på. Inte på Biltema heller.


Ikea köpte vi en matta till vardagsrummet för 149kr, såna man har i duschen skrubbor eller vad man säger för 19kr/st + 2. Köpte även hängare som man sätter på dörren för 45kr, toalettborst för 4kr, musmatta för 5kr, en leksak till Mario en rolig boll i gosedjur för 9kr, 2 Necessärer för 29kr/st, fönster skrapa för 10kr, diskställ 19kr & M&M´S maxi pack för 29kr+2. Det var väl det stora hela.


När Kerstin kom hade hon med en gul duk som hon köpt på loppis till oss, även choklad munkar till Mats & en tupperware flaska till mig som jag ska ha när jag tränar.


Hade otroligt trevlig igår. Va längesen jag och Mats va med varandra sådär. Har varit något varje hels sen vi kom hem från Skåne sist. Alltså i julas.


-Nytt skrivbord & Åmål imorgon.

Nu håller jag på att tvätta, gud med tvätt vi hade denna veckan. Mats ligger och sover han har jobbat natt. Vi ska hämta vårt nya skrivbord vid 17 ca. Sen ska vi äta kotlett, pommes, kryddig béa och sallad. Har betalat en del räkningar också. Känns skönt.


Imorgon blir det Säffle och Åmål. Ska faktiskt bli lite skoj måste jag säga.


-Godingen Mario.

Idag så gick jag upp vid 7.30 sen åkte vi in till djursjukhuset med Mario. Det är idag han ska kastreras och id-märkas och vaccineras. Äntligen blir det gjort. Hoppas på att det går bra men det tror jag. Ska hämta honom klockan 16.

En sak som jag tycker är rolig är att Mario fyller år den 30 April samma dag som jag själv fyller år.


-AIK SM-Guld?

Mats följde Färjestad-Brynäs matchen på telefonen igår. Tyvärr har Brynäs åkt ur nu. Jag tror att AIK vinner allt. Det har jag sagt från första början. Inte för att jag håller på AIK men dom är bra.


-HAB & mkt annat.

Mötet på HAB gick jättebra. Känns skönt att fått den nya kuratorn. Kemin verkar stämma rätt bra känns det som. Kändes skönt när jag gick där ifrån igår. Kände mig glad.


Vi var en runda till Säffle efter mitt möte. Kerstin hade gjort en påskkärring till mig. Sen hämtade jag min krukväxt. Har två fina gröna växter i vardagsrummet nu. Innan vi åkte hem från Säffle åkte vi till MC och åt faktiskt. Efter det åkte vi även till en loppis eller vad man ska kalla det. När vi kom hem så kollade vi på BB reprisen från i förrgår.


Jag bakade muffins också igår. Sen så åkte Mats till jobbet och jag kollade på BB och läste lite.


Idag håller jag på att städa. Har skruvat ner vårt gamla skrivbord ska ta upp det till vinden är det tänkt. Kommer en nästa månad och hämtar det. Imorgon ska vi hämta vårt nya skrivbord som är svart och passar in till våra övriga möbler i vardagsrummet.


Sen ska vi med Mario till djursjukhuset också. Så det händer en del imorgon. Sen på lördag ska vi till Säffle. Jag, Mats och Mats mamma Kerstin ska till Åmål på en jätte stor loppis.


Jag har även köpt ett Nintendon 8-Bit via enrio, har även vunnit aktion på tradera pokémon kort till min lillebror som jag ska skicka ner. Tänkte jag skulle rama in dom men vet inte än. Sen har jag köpt en stor bok som man ska ha sina vykort i. Jag samlar en del på vykort.


-Jag har också ett val.

Jag känner mig ensam här uppe. Jag har Mats och det trivs jag med han hjälper mig och stöttar mig i allt. Han är verkligen en ängel.


Jag har själv valt att bo kvar här uppe. Och det valet har jag gjort för att jag vill leva med Mats och dels för att jag har byggt upp vissa saker här uppe. Jag har precis kommit in i vissa saker som jag är säker och inte mår dåligt av att göra längre. Det tar år för mig att bara lära mig att inte vara orolig och nervös när jag gör vissa saker.


Att bygga upp allt detta igen skulle vara lätt för vissa människor men jag tror inte att jag klarar det en gång till. Jag har verkligen kämpat i år med att bara klara att åka buss utan att få panik o.s.v.


När jag skriver att jag är ensam här uppe menar jag med att jag inte har min familj här. Att inte kunna åka till dom när jag vill och kunna be dom komma och hälsa på hur som helst. Känns jobbigt. Förut hade jag pappa här uppe det kändes lättare då.


Jag är vuxen och måste växa upp tycker säker många som läser detta men jag kommer alltid att ha starka band till min pappa. Pappa har alltså alltid funnits oavsett om man gjort honom otrolig illa vissa gånger, gjort saker som han verkligen ogillat o.s.v. Han är min pappa och det är jag stolt över. Jag kommer nog aldrig växa ifrån och kunna klippa navelsträngen till min pappa.  


-Lämna?

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag mår. Ena stunden är jag glad, andra stunden arg & tredje stunden ledsen. Vissa gånger vill jag bara inte leva länge. Jag vill bara skära mig så mycket att det inte går att stoppa eller bara hoppa framför tåget.


Varför känner jag såhär från och till? Jag har känt så länge nu det är verkligen en period där jag mår sämre än vanlig. Inga mediciner hjälper kan rent ut sagt spola ner dom i toaletten känns det som. Det känns som att jag är helt ensam ingen som riktigt förstår hur jag känner och mår.


Kan en människa sätta sig in i situationen när dom inte själv inte har varit där? Ingen förstår nog inte hur hemskt det är att bara gå runt och känna den ångesten jag har och alla tankar. Att tacklas med dom är inte det lättaste.


Önska verkligen att jag vågade ta steget och lämna samhället. Ingen människa är värd att må, känna och vara med om det jag har varit med om. Jag menar verkligen ingen.


Jag vill inte tänka som jag gör jag vill ha ett liv som vanliga människor har. Visst att vanliga människor har det jobbigt och mår dåligt. Men jag tror inte dom har såna svängar som jag har.


När jag gör illa mig själv släpper all ångest och jag mår bättre efteråt. Jag känner att jag får krafter att fortsätta kämpa.


-Djursjukhuset på fredag.

På fredag ska Mario till djursjukhuset och kastreras, ID-märkas och vaccineras. Känns skönt att det äntligen blir gjort.


-Förstår inte vart dagarna tar vägen.

Ja då har det gått ett par dagar sen sist jag skrev. I måndags så skulle jag ha tränat med Ronny var sjuk så det blev inget. Tänkte åka iväg själv men gjorde inte det. Jag och Mats var in till stan och vi gick på Myrorna även en affär på Wåxnäs en loppis affär. Jag tror inte att det är många som vet om den loppisen på Wåxnäs. Det är inte Gengåvan eller Solaretuern utan en annan mins inte vad den heter tyvärr.


Igår tisdag var jag på Solareturen någon timme. Fortsatte att sortera bestick. Nästa gång ska jag pris märka dom. Sen så ska jag göra  några andra uppgifter. Jag har varit där två gånger nu och jag trivs oroligt bra. Och inom kort så vill jag och ska jag utöka timmarna och dagarna har jag tänkt.


När jag kom hem så lagade jag Ris, kyckling och béa till mat. Även när jag kom hem så hade Mats bäddat rent i sängen. När vi hade ätit diskade älsk och jag gick ner för att hjälpa till när Thomas hämtade mopeden som stått här i ca 2 år. Skönt att bli av med den. Hyresvärden hade tröttnat på att den stod här.


Efter maten mådde jag inte så bra så jag åkte in till stan för att vara själv ett tag. Satt mig på Mitty City och funderade. Sen vid 18 så tog jag bussen hem duschade och gick och la mig i sängen och kollade lite på tven.


Idag så ska jag på möte i stan klockan 11. Åker med bussen klockan 10.25. Efter mötet ska jag hem och städa lite om jag orkar. Behöver verkligen städas lite. Sen vet jag inte vad som händer.


-Helgen.

Igår va Mats och hans bror på hockey såg FBK-Brynäs och Brynäs van så nu står det 2-1 i matcher.


När Mats kom hem hade jag gjort sallad och makaroner, vitlöksbröd och räkor. Efter det kollade vi lite på film.


Idag har vi varit in till stan. Mats börjar jobba kl 22 ikväll. Jobbig men så är det. BB finalen ikväll. Träning i morgon. Skönt ser fram emot det.


-Nästa v händer detta.

Till veckan jobbar mat 22-6. Ledig fredag.
Detta har jag som jag ska göra nästa vecka.


Måndag:
Träna med Ronny.

Tisdag: Jobb på Solaretuern.

Onsdag: Städa & möte på kuratorn på HAB.

Torsdag: Träna med Ronny.

Fredag: Ska Mario till djursjukhuset & vi ska hämta ett nytt skrivbord.  


-Grattis Kålle.

Idag skulle min morbror samt gudfar fyllt år om han fanns i livet. Har tyvärr inget kort på honom som jag kan lägga ut. Jag tänker på dig Kålle. Hoppas på att du har det bra där uppe och att du ser hur det går mig.


Många saker som jag skulle ha gjort ogjort idag Kålle som att gå på din begravning. Jag vet faktiskt inte varför jag inte gick och hur allt låg till det är så längesen. Det finns ingen ursäkt för att jag inte kom. Men jag tänkte på dig och tänker på dig varje dag. Du kommer alltid finnas med mig i mina tankar och i mitt liv, jag vet att du kollar på mig där uppe ifrån. Jag vet att du har det bättre där uppe och att du har hittat glädjen hoppas jag på.


Jag väntar på att träffa dig igen. Jag kan inte säga när det inträffar men jag vet att någon gång är det tid för mig att också lämna denna plats och upptäcka andra sida. Jag hoppas du är där och väntar på mig och tar emot mig.


Grattis Kålle.


-OP.

Mammas operation är flyttad till maj istället, tyvärr. Jag ska snart se på BB reprisen sen igår. Gurkan är verkligen den skönaste killen som har varit med i BB måste jag säga. Han gör hela BB, utan han hade det varit riktigt tråkigt.

 

Mats är hos sin arbetskompis och ser på hockey Brynäs-Färjestad.

 

Idag har jag damsugit och torkat golven. Luktar gott nu i lägenheten. Vi var en runda till Säffle innan Mats åkte till Morgan. Vi hämtade lite saker och så.


-Nöjd.

Såhär känner jag efter träningen idag:
Jag är nöjd med vad jag har gjort idag. Fast att jag kände som jag kände innan jag åkte. Jag gjorde mitt bästa och det känns skönt att gjort det som varit planerat denna veckan med träningen. Känner mig inte lika misslyckad när jag kommit iväg båda dagarna. Hoppas på att nästa vecka blir lika bra.


-Mamma & Kålle.

Mamma opereras idag. Hoppas på att det går bra för henne. Ska höra av mig till henne snart och säga lycka till.

 

Imorgon fyller min morbror år han är även gudfar åt mig. Så ska till kyrkogården och tända ett ljus i minneslunden tänkte jag.


-Fönstret ramlade 1 våning ner.

Igår så öppnade jag fönstret i köket och balkongdörren och det blev kors drag i längenheten så fönstret i köket åkte upp. Hyresvärden vet att fönstret i köket varit mycket dåligt men han har sagt att jag få öppna det lite. Men när det blev korsdrag så ramlande fönstret ner en våning kan man väl säga så det var tre killar här igår och hjälptes åt att få upp det igen. Så det ska lagas till sommaren.

 

Jag städade lägenheten och tvättade igår. Mats hjälpte till. Sen åt vi ute mat och satt och myste med tända ljus och så. Jätte mysigt.


-10 Mars 2011

Såhär känner jag inför träningen idag:

Jag hade svårt att komma upp men när jag väl kommit upp så har allt gått bra. Har lite ont under fötterna fortfarande men ska ändå träna. Ser inte fram emot det men när jag väl kommit dit och gjort det kommer jag vara stolt över mig själv. Jag packade väskan igår, jag har ätit frukost.


-Dag 1 på Solareturen.

Igår var jag på Solaretuern. Det var min första dag. Och det kändes underbart. Hade mitt skrivbord och satt vid och sorterade bestick och så. Nästa tisdag ska jag putsa dem. Jag längtar till nästa tisdag. Men tiden dit går fort.


-Massor av saker nu.

Imorgon är det tid för Solareturen. Känns rätt skönt att det blir tid för att göra något. Skriver med imorgon om hur det gått o.s.v.

 

Min mamma ska opereras på torsdag. Jag hoppas att det går bra.

 

Och på fredag skulle min morbro han var också min gudfar fyllt ett år äldre. Ska till minneslunden och tända ett ljus tänkte jag. Har tyvärr ingen bild eller något alls på honom.


-Kanon träning.

Träning idag, känns piss kan jag säga. Jag låg kvar i sängen tills halv 9 och bussen gå ca 9.30 till Grums. Tänkte ställa in det idag, men jag gav mig fan på att komma iväg och det gjorde jag.

 

Såhär kände jag innan träningen idag:

Jag ville inte träna. Var på dåligt humör och trött. Hade inte ätit frukost. Kändes som en dag i sängen bara.

 

Såhär känner jag efter träningen:

Jag är otroligt nöjd med träningen. Hade ingen positiv tanke idag när jag åkte. Men allt löste sig när jag kom dit. Kändes kanon idag. Jag provad två nya maskiner och det gick superbra. Roligt var det också. Perfekt träning idag stolt över mig själv. När jag mådde som jag gjorde när jag vaknade i morse. BRA ANNA!


-Säffle.

Igår söndag var vi till Säffle till Mats mamma och pappa och åt mat. Var riktigt mysigt. Jag mår inte bra om man säger så. Är nere i en djup svacka. Känns för jävligt och riktigt jobbigt. Gråter och är arg fram och tillbaka hela tiden. Ena stunden vill jag göra det och andra stunder vill jag inte göra det o.s.v.

 

Vissa stunder vill jag bara ta livet av mig. Känns liksom så meningslöst allt. Liksom må såhär från och till hela tiden är faktiskt inte speciellt lätt.


-Nästa vecka ser ut ungefär såhär:

Måndag:

-Ska jag träna med Ronny. Vi ska prova en maskin som jag har gjort en gång förut. Hoppas att jag klarar den en 30 min i alla fall. Det märks på måndag.

 

Tisdag:

-Börjar jag meddagligverksamhet och det blir på Solareturen. Har velat vara där hela gymnasietiden men skolan sagt att dem inte tar emot. Tydligen gör dem det nu, konstigt. Innerst inne har jag misskött skolan för att jag inte fått göra det som intresserar mig. Det är vad jag tror idag. Skolan lyssnade inte riktigt på mina önskemål. Men nu slipper man skolan.

 

-Dagligverksamhet är något jag sökt själv för att jag inte bara ska gå hemma. Arbetsförmedlingen anser att jag inte är jobb redo och ska skrivas in där än. Därför blir dagligverksamhet en gång i veckan nu i början när jag inte gjort något på över sex år. Så får man ta en lätt start. Det är en början i alla fall.

 

Onsdag:

Ska jag städa och fixa här hemma. Jag måste städa från topp till tå en gång i veckan annars dör jag. Är uppvuxen med att ha rent och snyggt runt mig. Ingen svinstia. Sen kanske det går över styr ibland men hellre för rent är smutsigt. Jag trivs med att ha det så. Gör jag inte det en gång i veckan mår jag jättedåligt, inte så normalt kanske? Jag får riktig ångest. Sen får jag se vad det blir.

 

Torsdag:

-Är det träning med Ronny igen. Schemat för det vet jag inte än. Tar det som det kommer.


-Färjesta - Brynäs.

Idag är det hockey Färjestad – Brynäs. Mats och Christian ska gå på matchen ikväll. Ann-Sofies man och hans bror skulle egentligen med men dem fick förhinder. Rena turen att vi inte hämtade ut biljetterna vi bockade till dem.

 

Idag 20.45 tror jag det är ska dem redovisa vilka lag som ska möta vilka i elitserien. Spännande.


-Inköpt.

-Skåpet ska jag slipa ner och måla när jag får lust. Älskar att hålla på med sånt. Skåpet kostade 70kr på Solareturen.

 

-Campange glasen kostade 5kr st köpte dom mest för att dem var gulliga.


-En otroligt trevlig fred.

Vi har varit till Solareturen och köpte ett skåp, som vi satt I vardagsrummet. Köpte även två champagne glas men hjärtan på. Har köpt en del böcker som vi inte har någon plats att ställa någon stans. Efter det var vi till Willys och handlade inför helgen. Sen var jag även inne på Rusta och handlade lite. Efter det åkte vi till Ö & B.

 

När vi kom hem packade vi upp och tog upp skåpet till lägenheten. Fixade med matkassarna och sen gick jag för att lägga mig och vila lite. Jag gick upp redna klockan 7 igår.

 

Vi åt pommes, béa, sallad och kotlett igår. Mycket gått och mysigt, Mats tände ljus. I kväll så ska vi kolla vi på Big Brother. Sen  ska jag gå och lägga mig tror jag.


 


-Blogg fix.

Håller på att fixa med bloggen lite. Är inte riktigt klar än men orkar inte sitta med idag. Så nu ska jag gå och lägga mig och vila bredvid min Mats. Sen ska jag snart äta frukost och fixa lite.


-Big brother.

-Som dom allra flesta så följer jag Big brother på tv 11 klockan 22 varje dag.


-Rickard Anderssons & Ebba Berglund gick ut ur huset. Nu vårdas han på sjukhus. Tycker det är tråkigt att det blir såhär. Något är ju verkligen fel. Läs om det här:

http://www.expressen.se/noje/1.2351480/rickard-anderssons-familj-fick-sjukhusnotan

 

-Sen så gick även Jessica Karlén ut ur huset. Läs om det här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bigbrother/article8646585.ab

 

Vad är det som händer?


-Efter träningen.

Så hör kännde jag efter träningen igår:

Jag tycker det kändes bra för att jag pressa mig till max kändes det som. Träningen var rolig. Och den var väldigt jobbig och jag gnällde en del i början. Jag fick göra som jag ville och jag klarade av träningen. Ser fram emot måndag.


-Mario.

Har glömt att skriva om Mario ju. Vi ställde in tiden på djursjukhuset måndag den 21 Feb 2011 på Färjestads djursjukhus klockan 8.00. För att vi hade så mycket att göra den veckan så vi kände att vi inte riktigt han med. Så idag ska jag ringa om ny tid har jag tänkt. Så det blir i denna månade istället.

 

 


-Solareturen..

Igår var vi till solareturen och kollade lite köpte en del böcker och tre lampor. Lamporna kostade 20kr st och böckerna kostade 2kr st. Städade även igår. Och var och träffade min nya kurator eller psykolag eller vad fan hon nu är. Var rätt irriterad igår måste jag säga vet inte varför men så va det bara

-Träning tors 3 mars.

Så här känner jag innan träningen idag:

Jag gick upp i bra tid, ätit frukost och som vanligt väskan packad kvällen innan. Jag ser fram emot träningen. Och hoppas att allt ska gå bra. Jag kommer att klara tärningen idag. Mer behöver jag väl inte skriva.


-Rammstein.


-Påsk =)

En sak som är planerad i förväg är att vi ska fira Påskafton med min familj. Med mamma, lillebror, Frida, Emma & kanske Hisham och pappa hoppas jag.

 

Känns jätte roligt att fira med mamma och dem men känns även jobbigt att kanske pappa får sitta själv. Vet inte varför jag känner så. Det var ju samma när han bodde här uppe. Vart jag och Mats än åkte så frågade vi pappa om han ville följa med. Skulle det vara någon gång vi inte frågade så fick jag så dåligt samvete och började oftast gråta. Som jag sa när jag var liten så blir det tungt i hjärtat om jag inte skulle fråga.

 

Varför? Är det normalt? Är det pga. mitt handikapp?

 

Vi åker ner torsdag den 21 April åker vi ner till Skåne. Åker hem söndag den 24 April igen för Mats ska jobba på måndagen. Det är något jag räknar ner till. Ska bli så skönt att få träffa min familj. Har ju ingen här uppe. Bara Mats det är väl inte så bara men liksom man saknar ändå att kunna åka till sin familj hur som och när som. Nu är det liksom 50 mil i mellan det tar ju inte sådär 1 timmer att åka.


-Ingen kan få mig på dåligt humör.

Idag så känner jag mig upp rymd och glad. Men hur länge får det vara? Idag är en dag där alla kan göra och säga vad dem vill till mig utan att jag skulle bry mig.

 

Fick en bok av älsk idag som jag ska börja skriva om. Jag skriver ju inte riktigt om allt på min blogg. Det finns vissa saker som jag inte skriver om som är rätt privata och som man inte skriver så alla kan läsa. Därför fick jag boken så jag kan skriva i den istället.

 

Funderar även på att kanske lägga ner bloggen, det är ju inte precis många som verkar läsa den. Sen är jag inte så duktigt på att skriva. Så bloggen är nog rätt tråkigt skulle jag tro.


-Syster Frida.

Lyssnar på Ted Gärdestad och det påminner mig om min lillasyster Frida. När hon var liten älskade hon honom. Vet inte om hon fortfarande gör det. Men vissa minnen har man när man lyssnar på honom.
-Lillasyster Frida.
-Älskar & saknar dig.-Biltema o.s.v.

Idag har jag varit i stan med Mats vi var till Biltema och till OBS Bergvik. På biltema lämnade vi tillbaka ett väggfäste till en teve. Det väggfästet skulle passa 10-37och den teven vi har i sovrummet är 32 men det passade inte så vi lämnade tillbaka det.

 

Sen åt vi lite mat vid korvkiosken vid Biltema. Sen åkte vi till OBS Bergvik, där handlade jag lite kattmat och Mats lämnade in. Denna veckan jobbar älsk 14-22.

 

Har även fixat med min nya tv i vardagsrummet, har kopplat den till datorn så vi kan se på filmer direkt från datorn till teven så vi slipper bränna ut. Nu ska sladden bara spikas upp så är allt klart.

 

Håller även på att tvätta och har bytt i sängen, åter igen. Har ju för fan inget att göra. Så byter i sängen typ varje dag känns det som.


-Vinden & Siba.

Igår var jag upp till vinden och fixade lite. Tog ner ett stort kort på Siba som jag ska hänga upp. Städade även vinden. Tog ner massor av andra saker också.