- Milow.

 Milow -Ayo Technology


 

-Netto.

Idag ska vi till Säffle dom öppnar Netto där. Så vi ska kolla lite och så kanske handla en del också. Jag har diskat och bäddat rent i sängen nu på morgonen. Ska snart göra mig lite lunch kanske.

 

Idag är det inte speciellt fint väder. Det skulle ju bli upp till 30 grader. Men det regnar och är svalt. Tycker det är rätt skönt för en gång skull. Nej nu ska jag plocka lite sen får vi se vad det blir.


-Jomana & Robin är 2 skitungar.

Vi har haft två såkallade kompisar eller vänner jag vet inte vad man ska kalla de. Dom har sovit hos oss och varit mycket hos oss. Men eftersom att vi aldrig sova hos dom och äta mat hos dom o.s.v. Så kom jag, Mats, hans mamma & min pappa fram till att dom skulle få börja lägga häften till maten här. Och tycker ni inte det är rimligt när dom sov hos oss väldigt ofta? Jag tycker det inte är mer än rimligt eftersom att vi aldrig sov hos dom och åt hos dom. Vi har ju inte mer pengar än dom.

 

Det började med att dom sa att riktiga vänner delade inte på maten. Utan vi skulle stå för allt. Sen hör det ju till också att ena personen säger till oss att han kan fixa fram pengar så lätt och att han alltid får av sin pappa. Så vad va problemet? Om det nu var så lätt att fixa fram pengar kunde vi ju vara med och dela på maten. Men dom är inget mer än bortskämda jävlar.

 

Iföra veckan kom det fram att en av dom ljög för mig och då blev Mats förbannad och började en disskuton med en av dom. Och det hör till saken att vi har känt oss utnyttjade under hela tiden dom varit hos oss. Men ändå har vi varit snälla och haft dom hos oss för att dom bor hemma hons sina föräldrar, här är det ju lite mer fritt om man säger så. Här gör vi vad vi vill utan att någon lägger sig i.

 

Jag och Mats har kommit fram tillsammans för längesedan att vi ska bryta med dom men har inte gjort det. Utan vi har fortsatt att blivit utnyttjade för vi har ju inte riktigt innset att dom utnyttjat oss. Men igår satt dom själv stop för det. Nu är dom små parasiterna borta.

 

Jag och Mats kommer byta nr när vi har fått våra saker och så. Dom kallar oss barnsliga men herregud då skulle ni sätt dom på nyår. Han drack ca 5 öl och spydde som en gris och hon drack två cider och var as full. Vi har lite roliga videoklipp från nyår som jag ska lägga ut sen. Så kommer ni förstå vad jag menar.

 

Hela saken är bara så barnslig så det finns inte… Nog snackat om dom små skitungarna nu.


-Fotbolls VM!

Har bestämt mig för att fortsätta skriva och skita i vissa personer. Dom kan ju få roa sig bäst dom vill. Mats har åkt till jobbet för ett tag sedan. Känns tomt i sängen. Har svårt att sova när han inte ligger bredvid mig. Idag ska vi äta kyckling, ris & en stark sås. Ikväll blir det fotbolls VM Spanien och Portugal. Jag tror Spanien vinner, men man vet ju aldrig. Sitter och lyssnar på Kent. Idag kommer nog hyresvärden får jag hoppas. Vi bor ju på andra våningen och fönstret som är i köket är jättelöst, känns som det håller på att ramla ut. Så han ska kolla på det.


-Ska jag ge upp bloggen?

Jag är så trött på dessa kommentarer av vissa människor. Har inte människor något liv längre? Eller är dom bara aven sjuka? Höra detta fetknopp hit och fetknopp dit och att jag inte skulle få äta viss mat bara för att jag har diabetes. O.S.V.

 

Har inte människor mer för sig än att slänga sådana kommentarer till människor.

 

Funderar på att lägga ner bloggen vad tycker ni? Jag är inte så bra på att skriva och det verkar bara vara idioter som läser min blogg. Så vad är det för nytta att sitta och skriva egentligen?

 

Kan jag hjälpa att vissa människor inte klarar av att läsa det jag skriver? Är det även mitt fel att dom inte kan ta kritik och tar åt sig för saker som jag skriver?

 

Är det någon där ute som läser får ni gärna kommentera och säga vad ni tycker? Tycker ni jag ska behöva göra bloggen lösen skyddad? Eller ska jag rent av sluta skriva? Vad tycker ni?


- Mats Johansson.

För mig är du alltid Mats & i mina ögon blir du ingen annan än min Mats. Den Mats som tillhör mig & ingen annan. Den Mats som jag alltid vill leva med, den Mats som jag vill ska bli pappa till mina barn. Den Mats som jag vill dö med, den Mats som jag vill ligga bredvid i graven. Du betyder allt för mig älskling. Det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för dig. Det finns inte nog med ord att beskriva hur du är som person.


- Pappa !

Pappa har varit borta länge nu. Men hoppas på att han snart kommer hem. Jag sitter här hemma och har så jävla tråkigt. Mats jobbar och pappa är i Skåne. Men han kommer nog snart hem får jag hoppas. Han är en person som betyder väldigt mycket för mig. Det är tråkigt när inte han är hemma det måste jag erkänna. Men ibland är det också så jävla skönt att han inte är hemma. Får man skriva så? Jo det får man.

 


-Mina syskon är på Kreta.

Idag har jag pratat med mina små syskon Emma & Frida. Dom är på semester på Kreta. Dom verkar ha det jättebra. Glad för deras skull att dom har blivit så stora att klara sig själv utomlanst. Blev väldigt glad av att prata med dom och höra att allt går bra. Älskar er.

- Frida ! - Emma !


-Lilla Sanna du är så rolig.

Lilla Sanna du har verkligen inget liv. Vad vet du om oss? Inget alls. Men vi vet snart en hel del om dig. Som sagt vi har gjort en polisanmälan och jag tänker ringa till polisen nu igen. Så fort du skriver något så ska jag ringa sa utredaren på polisen. Vi har rätt mycket inlägg från dig nu. Men fortsätt bara så vi får mer. Det är ju bättre för oss ju mer vi får. Jag har även begärt att detta ska ta upp i tingsrätten så du vet. Fortsätt gärna.


- Lars Winnerbäck & Roxette.

Lars Winnerbäck - Tvivel.

Roxette - Listen to you heart.


-ICA-Grums!

Har sovit jättegott, helgen har varit kanon bra. Idag ska jag fixa lite med filmerna, tvätta fönstrena och byta gardiner. Sen får vi se vad det blir. Ville egentligen bara börja jobba nu börja bli långtråkigt att bara gå hemma. Det är ett bra tag kvar tills jag börjar, 21 juli.


Igår efter fotbollen så åkte vi till Ica i Grums och handlade lite. Bilen börjar verkligen krångla nu måste verkligen byta ut startmotorn snart. När vi var på Ica träffade vi Monika som har Siba. Denna veckan säger dom att det ska bli rekord varmt.


-ÖB i Edsvalla.

Idag har vi varit på ÖB i Edsvalla och handlat lite. Nu sitter Mats och ser på fotbolls VM och jag sitter vid datorn. Har fixat lite med min blogg med design och så. Ska snart börja på maten tänkte jag. Sen ska jag nog se på film.


-Försökt sno min cykel.

Någon jävel har försökt att sno min cykel i natt. Dom har klippt upp låset. Sen har dom bara ställt tillbaka cykeln. Det var ju snällt att dom tänkte på mig. Vilka jävla idioter. Man klipper väl inte upp låset och sen ställer cykeln bara. Hur fan tänker man då? Jag är så jävla förbannad. Att förstöra andras saker så bara det är ju inte normalt.


- Anna hjärtar Mats. <3

Det som verkligen betyder något i mitt liv är att Mats finns hos mig. Han gör mitt liv lättare och han finns alltid för mig. Vissa stunder när det är svårt så klarar jag mig inte utan honom. Det finns inte tillräklig med ord att beskriva Mats, han kan bara upplevas.


-Nova :)

Nova har börjat med att kissa inne på toaletten om det ligger någon handuk på golvet. Vet inte varför men hon gör det. Börjar bli väldigt trött på det. Så först funderade vi på att kanske göra oss av med henne men när vi har diskuterat så finns det andra lösningar som kan hjälpa. På måndag ska jag kontakta djursjukhuset och rådfråga lite. Men jag tror att hon gör det för att hon inte är kastrerad. Så jag ska nog börja med att göra det och vaccinera henne och id-märka henne. Göra allt på samma gång. Så får vi se och det hjälper. Hon är ju så underbart go. Hon kommer när man ropar på henne, sover i sängen hela natten, äter banan, kebab, strips och chips m.m. Gör alla katter det? Jag har aldrig haft en katt som gör det. Blir det inte bättre måste vi göra oss av med henne. Men jag ska göra allt för att behålla henne.


-Mats bjöd på mat..

När vi kom hem så bjöd Mats på mat. Idag orkade vi inte göra någon mat så det blev köpemat. Jag tog en kebabtalrik och Mats tog en pizza. Han är pizza fantast. Alltid en pizza när vi äter. Man är ju inte precis hungrig i denna värmen inte jag i all fall. Men jag som har diabetes måste äta. Det måste ju egentligen alla men de som är friska kan ju göra undantag.


Jag ringde pappa också idag, det verkade som han blev glad. Han var hos Susanne min storasyster. Susanne har tre barn. Så pappa passar på att träffa sina barnbarn när han är nere. Efter det så har vi kollat på film lite. Det är mitt stora intresse, fotografera tycker jag också om. Nu satt jag mig en stund vi min dator och Mats gjorde lika. Vet inte vad det blir sen men det märks.


-Borgvik.

Efter att vi varit hos Siba åkte vi till Borgvik och vattnade på två gravar där. Efter det så åkte vi dit vi firade midsommar och tog lite bilder för att när vi var där igår fick vi inga bilder. Vi gick runt lite och kollade. Det är väldigt fint där ute måste jag säga. Här kommer lite bilder.
 

 

 


-Sibas dag :)

Idag var det tid att träffa Siba för första gången sen vi lämnade bort henne till sin nya familj. Hon har bott där i ca 1år nu så det var ett bra tag sedan vi såg henne. För dom som inte vet var Siba våran hund. Vi kunde inte ha kvar henne för det gick inte att lämman henne ensam. Jag hade skola och Mats hade jobb så det fungerade inte.


I alla fall så åkte vi vid ca 13.00 till Sävsjöns camping för att träffa vårt charmtroll Siba. När vi kom till campingen var jag jättenervös jag trodde inte att hon skulle känna igen oss. Men hon var så glad att se oss. Hon hoppade på oss, nafsade oss, slickade oss och skällde. Hon va den vanliga Siba. Annars när hon träffar människor så bukar hon resa ragg och skälla men det gjorde hon inte så hon måste ju har känt igen oss. Vi köpte med en pipleksak till henne som hon älskade. Även ett tuggben som hon gillade.


Dom som har Siba nu heter Lennart och Monika jätte trevliga personer. Dom bjöd på Kaffe och kakor. Vi såg att Siba verkligen blir skött. När vi hade Siba tyckte hon om att simma om man bar ut henne i vattnet. Hon ville inte gå i själv. Men nu springer hon i själv i vattnet. Hon älskar att bada. Hon älskar även att springa sidan om när man cyklar.


Jag trodde det skulle vara svårt att åka ifrån när vi varit där. Att man skulle gråta och så. Men jag såg på Siba att hon hade det bra och att hon trivs. Hon har det mycket bra. Innan Lennart och Monika tar hem sin husvang i sommar så ska vi dit igen och träffa dom. Vi tog också en massa kort.

 

-Midsommarafton !

Dagen började med att Mats åkte till Ica i Grums och köpte frukost frallor. När han kom hem åt vi frukost tillsammans för en gång skull. Sen så gjorde vi oss i ordning och åkte till Borgvik. När vi kom dit var det svårt att hitta parkeringsplats. Man fick betala 20kr för att parkera. Tycker det är lite dåligt. Men efter vi parkerat så gick vi in på Borgviks museum och kollade lite. När vi var klara där så gick vi ner till vattnet och kollade. Klockan 13.00 öppnade dom slussen så att vattnet kunde forsa ut. Mats fick en bild tror jag, det var så mycket människor där så det var svårt att ta bilder. Sen när vi hade sätt dom öppna slussen så gick vi och köpte en hamburgare och en dricka. Sen tog vi faktiskt vägen tillbaka till bilen och åkte hem.


När vi kom hem så kom vi överens om att vi ville umgås med varandra för en gång skull. Så det gjorde vi. Vi bestämde oss för att kolla på film och bara vara tillsammans. När vi hade kollat på lite filmer så var det tid för mat, det blev inte det vanliga man brukar ha på midsommar utan vi åt kotlett, strips och béa med sallad till och lite cider. Sen så kollade vi på lite film igen till ca 02.30 sen var jag rätt sliten så jag gick och la mig för att sova.


Alla andra högtider har vi alltid firat med familj o.s.v. men denna gång bestämde vi oss för att bara vara med varandra. Jag tyckte att denna dagen var en av dom bästa jag har haft med Mats. Den dagen var speciell, bara för att det var jag och han för en gång skull.


Hoppas ni hade en bra midsommar för det hade vi..


-Lillasyster blir 18 idag.

En stor dag för min syster Emma Christensen hon blir nämligen 18 år idag. Ett stort grattis till henne från mig. Synd att jag inte kan vara med men jag tänker på dig och hoppas du får en super bra dag. Jag älskar dig och finns för dig. Kram storasyster.

 


-Willys & Elgiganten.

Vi fick pengar en dag tidigar alltså igår. Så vi åkte till willys och handlade och sen till elgiganten och köpte en trådlöshemtelefon. Idag ska jag in och köpa busskort för juli och augusti tänkte jag. Ska ta bussen runt tio tror jag. Sen får vi se vad som händer.


-SIBA bli lör NU.

Snart Lördag då ska vi träffa Siba har snart gått ett helt år utan att vi sätt henne. Ska bli så jälva skoj att träffa henne. Jag saknar henner mer och mer för varje dag som går. Hade jag vetat hur jag skulle jobba och hur framtiden skulle se ut för mig när jag gjorde mig av med henne så hade jag haft kvar henne nu. Det hade gått. Men tyvärr visste jag inte det förut utan har precis fått reda på det. Ska bli så skoj att träffa henne. Kommer ta mycket kort och så.

 


-Pengar, Ikea & Siba ! :)

Jag har städat och så idag istället för imorgon. Vi får pengar imorgon så jag ska inte till stan och köpa busskort och en ny hemtelefon tänkte jag. Sen vet jag inte vad som händer om Mats kommer in till stan efter jobb och så kanske vi går på Ikea. Inte vet jag. Och jag vet inte vad som händer på fredag. Första gången som vi inte för en gångs skull inte har planerat in något. Men vi ska väl hitta på något mysigt. Ska prata om det ikväll.


Mats hämtade en ny plattskärm hos sin kompis igår. Som vi kopplat in och så. Blev mycket bättre. Nu ska jag bara ha en burk också. Vill inte ha den bärbare längre. Tyvärr. Den är så jävla jobbig. På Lördag ska vi träffa Siba, som det ser ut nu i alla fall. Nu ska jag ta det sista vi hörs.


-Min kärlek till mina syskon & bror!

Har två underbara syskon. De har inte alltid varit lätt för mig att visa att jag tyckt om er. Och jag har inte alltid betet mig som en storasyster ska. Det jag egentligen vill säga är att oavsett vad jag sagt eller gjort så tycker jag om er och ni betyder mycket för mig. Vill att ni ska veta att jag finns för er & jag älskar er.

Har också en underbar liten lillebror som jag aldrig träffat men hoppas på att snart få göra det. Han ska veta att vad jag än sagt om han, så betyder han också mycket för mig. Han ska veta att jag inte är världens bästa storasyster men jag kommer finnas för han om han ger mig en chans. Jag hoppas att vi snart ses.


-Jag är STARK.

Många undrar nog varför jag skriver att jag är stark och så. Men enligt mig själv kan jag bara säga att jag är STARK efter det jag gått igenom och kommer gå igenom. Allt är en utmaning och oavsett om jag mår bra nu så kommer de inte alltid att vara så. Men jag vet att jag är stark nog att ta mig upp och ta mig igenom livet. Oavsätt vad alla än säger så går jag med huvudet högt och ser mig själv som en person med mycket kämparglöd.


-Människor tror så mycket om musik.

Kent - Den Döda Vinkeln - Du & Jag Döden.

Människor tror oftast när de hör att man lyssnar på Kent att man är deprimerad & självmordsbenägen, men så är det inte för mig. Jag blir på något vis lugn av att lyssna på dom & de får mig att tänka på hur stark jag har varit genom livet. Och hur mycket jag egentlige har klarat av. När man var yngre och bodde hemma så fick man nästan inte lyssna på dom för det var ju så deprimerande och dom sjunger ju om döden o.s.v. fick man höra. Men Kent har fått mig att kämpa vidare.

-Byz - Björn Afzelius

En låt som sitter i huvudet just nu.
Byz - Why do we always fight...En annan låt som jag tycker väldigt mycket om är med
Björn Afzelius - Tusen bitar


-Tandläkaren igen & SIBA!

Idag har jag varit hos tandläkaren igen. Ska tillbaka om ca 3 månader igen. Så ska dom kolla så viruset i munnen har försvunnit. Nu håller jag på att fixa som vanlig. Och väntar på Mats. Han är ledig på fredag men vi vet inte vad vi ska hitta på än. Sen på lördag ska vi ut och äta mat tillsammans. Och även träffa SIBA!


-Tandläkaren...

Idag Blir de antagligen iväg till tandläkaren och dra ut en tand. Jag har inte varit hos tandläkaren på ca 6 år. Är rikligt rädd för tandläkaren. Mats är på jobbet det är bara jag och Nova hemma. Ska försöka fixa lite här om jag orkar efter jag varit hos tandläkaren. Har så jävla ont går inte att beskriva.


-Åkte ca 10 min & bara kollade runt igår.

Vi åkte ut till badplatsen sen efter det så åkte vi inte till stan till bomsta och kollade där hade varit Hund SM-2010 igår. Men eftersom att det var så fullt väder igår så åkte vi aldrig in. Det ångrar vi rätt mycket måsta jag säga. Efter de så åkte vi till bomstabadet och efter det åkte vi till ut till campingen i segersta tror jag det hette. När vi kom hem duschade vi och gjorde lite mat och mös. Efter de så kollade vi på fotbolls VM sen mins jag inte så mycket jag somnade efter ett tag.


-Vad händer idag?

Idag börjar dagen med att jag vaknade klockan 5 och har inte kunnat somna om så jag gick upp. Sitter nu vid Mats dator och installerar de sista som ska göras på hans. Den är as snabb nu. Och när vi laddar film går det otroligt fort nu måste jag säga.

 

Vad händer mer idag? Det blir mäst lugnt faktiskt. Jag är rätt trött sover så dåligt. Mats sover fortfarande. Han ska till jobbet imorgon. Och jag börjar jobba den 21 nästa månad. Har lite semester nu, skönt det. De blir väl att kolla på någon film och så.


-Dagarna bara går...

I torsdags åkte pappa till Skåne åkte in och sa hej då till honom. Efter det var jag hos psykologen och de gick jättebra. Ska inte dit på ett tag nu. Skönt de. Jag och Mats åkte och badade när han kom hem efter jobb. Jätte mysigt.


I fredags var jag in till stan och köpte en sladd som Mats ska ha till sin dator från modemet. Efter det gick jag och köpte en aluminium låda som man kan ha 1020 filmer i jag köpte även brännskivor. Sen åkte jag hem med bussen och gud vad det regnade när jag gick av. Jag var pissblöt när jag kom hem. Sen satt jag mig på golvet och fixade med alla filmer. Det tog sin lilla tid kan jag säga. Efter ett tag kom Mats hem.


När vi hade pratat lite åkte vi iväg till Säffle till hans mamma och pappa. Han pappa hade fått ta bort sin skena på benet i går då. Så vi firade det med smörgåstårta. Vi va inte där så länge.


När vi kom hem så kollade vi på nya Wallander den var faktiskt bra måste jag säga. Bättre än de som kommit innan.


Lördag idag har jag hållit på att installera om Mats dator och fixat med det nya modemet o.s.v. Sen har jag lagat mat åt oss. De blev kotlett, klyftpotatis & Béa med sallad. Vet inte vad som händer ikväll men blir väl lite film skulle jag tro. Om jag inte ber att Mats kör oss till badplatsen de har blivit så fint väder nu senare på dagen. Ska faktiskt fråga honom.


Söndag imorgon det är den dagen som är så jävla tråkigt och jobbig för mig. Har även glömt att skriva att alla saker som jag sökt har gått igenom. Slipper oroa mig. Nej nu ska jag ta och fixa lite. Ha de gott.


-Hemtelefonen.

Hemtelfonen inkopplad idag, Nu ska jag gå till bussen. Ha de gott.

-Hallå där.

Onsdag var vi iväg till badplatsen och pappa badade med kläderna på. Bryggan låg i. Idag åker pappa till Skåne igen. Jag ska till doktorn idag. Så jag ska in till stan snart och säga hej då till pappa och dra iväg till mitt läkarbesök. Sen ska jag ta bussen hem och städa lite. Sen får vi se vad de blir. På lördag ska älskling ta med mig till stan på någon överraskning. Är så nyfiken på va de är, men de får jag se på lördag.


-Stan.

Idag har jag och pappa haft en kanon bra dag idag tycker jag. Skönt att vara med honom lite själv också ibland. Han var till doktorn och jag var bara med som sällskap. Ska till doktorn på torsdag själv så får se hur de går. Men de ska väl inte vara några problem.


Idag ska vi äta potatis, fiskpinnar & sås. Ska blir gott med fisk. Mats jobbar som vanligt. Vet inte vad de blir sen faktiskt. Får se vad som hittas på..


-Måndag Kl 5.21 :)

Hej på er alla, jag är uppe tidigt idag. Mats sover fortfarande. Han ska gå upp klockan sex. Fåglarna kvittrar så mysigt ute. Jag är inte se minsta trött. Jag ska möblera om idag och måla om en telefonbänk som vi har på vinden. Om vädret håller i sig blir de grillning ikväll när pappa och Mats kommer hem. Hoppas på de i alla fall. Ska kasta lite blommor från studenten som inte ser så bra ut längre. Alla som gick och torka är jättefina.


-Jobbig Söndag.

Söndag en jobbig dag måste jag säga. Jimmy åkte hem till Skåne idag. Var meningen att pappa skulle åka med men han har doktorn pi veckan med hjärtat så han åker ner nästa måndag i stället. De känns alltid jobbigt när någon varit uppe och hälsat på och dom ska åker hem igen de är riktigt as jobbigt måste jag säga. Hela dagen har varit seg och jobbig. Vi hörs imorgon kanske.  


-Min bror Jimmy...


-Fredag & Lördag.

I helgen har jag varit med familjen. Men Jimmy, pappa & Mats. I torsdags var de ju min student så då var de fullt upp då. På fredagen jobbade Mats och medans han gjorde de så fixade jag och städade upp efter studenten och så. Sen så åkte jag, Jimmy & pappa ut på en tur och gick i naturen. Efter det blev de en runda till ÖB.

På kvällen ville vi grilla men hela dagen hade de duggregnat så jag trodde inte de skulle bli någon grillning. Men Jimmy min bror gav aldrig upp utan han trodde på oss. Så han och pappa gick ut och grilla och jag fixade såsen och gratängen som stod i ugnen. De gick faktiskt att grilla. Det blev jättegott. Så på kvällen vid sju satt vi i min lägenhet och åt mat tillsammans. Sen så diskade jag och sen kollade vi på film.-Vattnet där vi bor.

På Lördagen så gick jag, pappa & Jimmy först ner till Vålberg när vi var halvägs kom Mats också. Han gick ner och lämnade in på spelaffären och sen gick vi hem. Mats kollade på fotboll medans jag, Jimmy & pappa kollade på en film nere hos pappa. Både pappa och Jimmy somnande så jag satt där själv och kollade på film.


När de närmade sig kvällen gjorde pappa mat. De blev så mycket så kyckling, ris och currysås. Väldigt gott. Sen blev de två filmer vi kollade på och satt och pratade.


-Min älskling.


-Far & son i Vålberg.


-Foto med studentmössan & lunchen!

-Glömde lägga in en bild på hur jag såg ut i studentmössan. Inte jättebra bild men en bild i alla fall.

 

-Även en bild på lunchen vi fick i party tältet.


-Presenter i samband med Studenten.

Jag har tagit kort på alla blommor, kort och presenter jag fick. Vill tacka alla som varit med och hjälpt mig med allt. Jag vill tacka alla som kom, skickat kort, ringt & smsat.

 

-Kort ifrån Tommy & Kerstin, Mats, Susanne med familj & Inger med familj.

-Nallen, dagboken & perfymen är från Mats.

-Pengarna är från Susanne med familj.

-Presentkorten är från Kerstin med familj.

-Prydnadsaken är från Inger med familj.

-Plakatet är från Mamma & syskon.


-Min student Del 4

Hemma efter långa köer. Då var de tid att äta smörgåstårta som Kerstin hade gjort. De var Jimmy, pappa , Mats och Kerstin som väntade på att jag skulle komma hem. René hade redan åkt hon skulle tydligen till Ingrid så hon hade inte tid att vänta tills jag kom hem.  De berättar jag mer om sen. Vi åt och hade mysigt, öppnade presenter och brev. Jag fick en hel del och är jättenöjd med allt. Tack så jätte mycket alla för att ni ställt upp och velat fira mig.

 

På kvällen gick jag inte ut, utan jag var hemma och tog de lugnt. Vi åkte en runda till affären i Jimmys bil och sen så satt vi och kollade på film. Pappa somnade som vanligt. Filmen var jättedålig.


-Min student Del 3

När vi gick ut 13.30 var jag riktigt nervös. Ska även berätta att jag egentligen inte ville vara med på allt detta för några månader sen men är glad att jag ändrade mig. Annars skulle jag nog ångrat mig. Men när vi gick ut tog de ett tag att hitta människorna som väntade på en och stod där ute och tog emot oss. Jimmy (min bror), Pappa & Mats (min kille) det var de som stod där och väntade på mig. Jag fick massor av saker runt halsen blommor och kramar. De kändes så skönt att gå ur och ta studenten. Speciellt när man gått om tre år, så har jag äntligen lyckats kämpa mig igenom årens svackor och de är jag mycket glad för. Min mamma skickade med pappa ett plakat som mamma hade gjort till mig. Här kommer ett foto.

 

Detta fick jag av min mamma som bor i Skåne. Tack så mycket mamma.

 

Efter en stund kom René och barna, hängde på mig blommar och så. Men jag hann inte träffa dom så mycket för sen bar de iväg igen. Vi skulle ut och åka på stan och härja. Drack någon cider. Det var jag, Elin, Petra & Maddä i bilen, det var en blå cheva, mycket mysig. De var såna ursäkta uttrycket men jävla köer över allt, studenterna var galna och hade hur skoj som helst. De tog tid att ta oss ur stan. Men när vi väl hade gjort de så körde vi Elin till torget, Petra hoppade av långt innan mins inte när. Sen hoppade Maddä av, sen ena killen som gjorde chauffören sällskap. Sen bar de iväg emot Vålberg hem till mig.

 

-Maddä i bilen, satt fram hos pöjkarna. :)

-Petra & Elin satt bak hos mig. :)


-Min student Del 2

Efter det skulle vi tillbaka till våran byggnad lite längre upp på skolan. Den ligger lite mer enskilt än den stora skolan. Där hade lärarna dukat upp så fint och hade köpt tårta och så. Så vi satt och kollade på ett bildspel från åren som gått på skolan. De var väldigt fint och roligt att se. När det var klart började vi skära upp tårta och ta dricka. Satt och prata och tog egna bilder och så. Vi fick även våra betyg och en bok med fotograferingar ifrån åren på skolan och en nalle runt halsen också. Här kommer också lite bilder.

 

-Elin, Emelie & Shadi.

-Maddä.

 

Klockan blir nog runt 11.00 tror jag då är de tid att gå ner till det stora party tältet som skolan ordnat. Där bjöd skolan på rostbiff och potatissallad med grön sallad och bröd. Maten var okej men ingen höjdare. Rektorn delade ut massa stipendium, skolans bästa kompis, o.s.v. Sen höll rektorn sitt tal och sen fick vi vänta tills klockan blev 13.30. Då var de våran tid att gå ut. De var då allvaret skulle börja. Där man ska ta eget ansvar och nu räknas man som vuxen.

 

En sak jag måste berätta är också de att skolans bästa kompis blev en i min klass och hon heter Wennberg.

 

-Petra vann preiset som bästakompisen. Hela skolan har röstat.


-Min student 2010-06-10 Del 1

Hela dagen började med att jag gick upp klockan halv sju. Låg och drygade mig lite i sängen. Efter en stund bar de av till duschen och där stod jag ett bra tag. Efter det ringde min taxi bolaget och sa att skolan hade ringt till chauffören och att chauffören skulle hämta mig nu. Men jag sa till Taxin att jag inte var klar utan ni får komma 8.40 enligt chauffören skulle han komma kl 8.00 och hämta mig. Ingen hade informerat mig om det . Utan skolan sa till mig sist jag pratade med dom att taxin kommer som den brukar och de är mellan 9.00-9.15. Men så var inte fallet, men allt löste sig ändå. En bild hur jag såg ut när jag åkte hemifrån.När jag kommer till skolan är jag lite grinig på lärarna men de går snabbt över. Jag pratar och säger hej till mina klasskompisar och får ett glas cider. Efter en stund gick vi ner till stora skolan och fotograferade oss med TMS & MP. Efter de fick vi ta enskilda foton med fotografen. När vi var på väg upp till vår skola tog vi lite bilder med våra privata karmor. Här kommer bild på oss.

Längst till vänser är Jenny, sen kommer Maddä, Elin, Emelie, Perta, Shadi & Jag.


-Jimmy & Pappa!

Pappa & Jimmy kommer från Skåne ikväll. Ska bli skoj att se dom.


-Torsby !

Åkte med Emma från stan idag till Torsby. De gick bra där, vi fick höra på mer info inför op. Men de mesta visste vi väl redan. Så de kändes lite onödigt faktiskt att vara där. Åka 10mil för saker jag redan visste. Men nu är de gjort. Åkte inte med Emma hem utan åkte med Caroline för hon bor i Grums så hon släppte av mig i Vålberg. Jättesnällt måste jag säga. Va verkligen bra för jag ska städa klart de sista. Sen ska jag laga mat. Hörs sen kanske.


-Pappa!

Imorgon kommer pappa hem igen. Ska bli kul att träffa honom.


-Haha.

Har gjort mat till Mats tills imorgon. :) Blir han glad. Han ska till systemet sen så får vi se vad han kommer hem med. Har frostat av frysen. Skönt de, den såg ut som fan. Ska de bara in lite ny mat i den.

 

De blir jag, Elin, Petra och Madde i bilen dom andre två var visst sura för någon skit. Löjligt. Men vi ska ha skoj i alla fall. De är de som räknas.


-Cheva .. Bättre än inget alls.

Håller på att städa och plocka. Ska antagligen handla idag eller imorgon. Ska vi inte handla idag ska jag städa klart. Sen ska jag göra matlåda till älsk.

 

Madde i klassen har fixat så vi ska åka cheva. Jag har tjatat på en annan klasskompis i dagar för någon vecka sedan om att vi skulle planera att åka något. Men hon sa att ingen ville. Och att inte var intresserad. Men nu verkar de som alla är intresserade. Varför inte kolla de direkt när jag frågade. Jag kunde ju inte fråga själv eftersom att jag har varit i skolan och så. Utan bad henne hjälpa mig. Hon är inget att lita på i alla fall. De blir cheva i alla fall med Madde, Petra och Elin. Ska bli kul.


-Haren älskar jag mer än något.

Gud så skoj vissa har de går bara att skratta åt dom. Vissa har verkligen inget liv, utan dom lägger all sin tid och ork på att kommentera och vara otrevliga. De är tråkigt att de ska behöva vara så här. Vad har man gjort personerna egentligen? Bra fråga, jag känner dom inte jag vet bara att dom bor i Helsingborg och tydligen känner mig. Att dom inte våga skriva vilka dom är ju lite dåligt de betyder ju bara att dom inte står för vad dom skrivit.

 

Måste säga att jag tycker Haren som ni kallar han alltså min sambo är jättefin. Jag undrar hur era sambos ser ut. Dom vänder väl sig i spegeln när dom ser sig själv. Dom vill aldrig vara med på kort o.s.v.

 

Bara så ni vet hur mycket ni än kommenterar o.s.v. så kommer inte något av de som ni skriver verken påverka mig eller Mats. Så fortsätt ni gärna för de glädjer oss att vi betyder så mycket för er.


-3 dagar.

3 dagar kvar till studenten. Jag ska ju även till Torsby på besök på onsdag så de är mycket nu.


-Läs denna blogg. :)

Läs gärna min p-väns blogg. http://matzzez.blogg.se/ han skrivit ett inlägg där om dom roliga kommentarerna vi fått.

-Studenten om 4 dagar.

Snart studenten då om 4 dagar. Räknar ner nu dag efter dag.


Kerstin har hjälpt mig väldigt mycket med mat och så. Hon är jätteduktig på sånt. Pappa kommer snart hem, ska bli roligt att träffa han. Sen någon gång under sommaren hoppas jag mamma och min bror kanske kommer upp eller om jag åker ner. Är inte så pigg på att åka ner. Vi får se hur de blir.


Idag håller Mats på att tvätta och jag har lagat mat till oss och gjort matlåda till honom. Sen har jag klippt Novas klor. Hon är inte så glad för de men de går allt bra.


Igår var vi och grillade med Mats föräldrar väldigt trevlig. Idag ska Fredrik och hans sambo hämta Ronja.


-Intressant

Säger bara Comhem Helsingborg.

-Grilla !

Igår kom ju Ronja och vi åkte till badplatsen och gick lite och satt och njöt av solen. Idag ska vi till Säffle och grilla. Innan vi ska dit ska vi färga mitt hår. Jag har inte sovit så gott i natt, vet inte varför. Men hoppas på att få sova bättre ikväll. Skriv kanske mer sen. Ha e gott så länge.


-1.3kg :)

-1.3Kg denna veckan ! :) Idag kommer Fredrik och dom hit med Ronja. Dom ska till Stockholm så vi ska passa Ronja. Ronja är deras hund. Sen ska vi väl åka och bada. Ska snart börja på maten. Va hos doktorn idag och kollade allt och de är perfekt. Sockret ligger som en frisk människa nu. De är as bra. Höres sen.


-En rolig sak som jag tycker ska anmälas.

Vilka fina kommentarer du kommer med. Har du inget bättre för dig än att sitta och trycka ner på människors utseende? Hur ser DU ut själv? Du verkar ju inte vara speciellt mogenav dig. Du ska bara veta hur roligt vårat liv är. Vi har jobb och allt och sitter inte bara hemma och degar och lever på soc. Lägg din tid på någon annan istället.

 

Funderar på att ringa grannen och fråga om han kan kolla IP-NR och sen anmäla detta. Vad tycker ni? För de som pågår i dessa kommentarer är trakasserier. Vi får se hur jag gör. Men jag återkommer.

 

Ska man behöva göra bloggen hemlig? Nej de tycker jag inte jag har rätt att skriva precis vad jag tycker o.s.v. De är min sida och de är jag som äger den.


-Skåne resan!

Nu ska jag åka in till stan och gå till doktorn. Sen får vi se vad jag gör.

 

Kanske ska åka med ner till Skåne efter studenten med pappa och Jimmy. Så jag får komma bort lite nu när Mats jobbar och så blir de rätt tomt måste jag säga. Har ju en del möten men kanske ska försöka och ställa in dom och få nya datum. Får se hur jag gör.

 

Vill även kastrera, vaccinera och id-marka Nova denna månade. Ska kolla vart det är billigast. Någon som har något förslag?


-Glömde en sak i andra inlägget.

Glömde skriva i inlägget Skåne resa eller ej. Att mamma & min bror är också en del av min familj. Och att dom vill komma upp med jag känner mig inte riktigt redo för de än.

-Skåne resa eller ej?

Vi funderar på en resa till Skåne under sommaren, men vi vet inte än. Får se hur de blir med det. Är inte själv så sugen på att åka ner. Tycker inte om att vara där nere. Och de finns faktiskt vänner och släkt som kan åka upp och hälsa på oss också. Varför ska jämt vi åka ner? De finns en person som varit och hälsat på mig här av mina vänner i Skåne och de är Anna. Familjen Emma, Frida och Jimmy har också varit här. För vissa betyder man jätte mycket för andra är man bara ”kompis, släkting”.

-Städardag.

Idag gör jag inte så mkt. Mötet gick bra igår. Ska börja jobba nästa månad. Vi var en runda i Grums och handlade och tankade.

 

Idag städar jag och fixar inför helgen. De är ju faktiskt snart studenten. Jimmy kommer upp med pappa och ska fira mig. Kerstin har bakat kakor och smörgåstårta. Sen har vi köpt glass till barna.

 

Syrran ska tatuera sig till veckan. Den vill jag också, min ödla på foten vill jag ha. Men de är ett senare tillfälle.

 

Måste besätta en rolig sak är de normalt att en 50 åring är ihop med en 25 åring? Jag tycker inte de är normalt. Personen kan ju vara mamma/pappa till 25-åringen eller hur? Äckligt måste jag säga.

 

Vill bara att tiden ska gå fortare än vad de gör. Mats har fått fast jobb igen, känns skönt för hans skull. Att allt löser sig till slut. Att han slipper gå hemma och dega hela sommaren.


-Till stan!

Nu går bussen snart till stan, ska på möte. Igår hade vi jättemysigt jag och älsk. Maten stod klar när han kom hem, sen kollade vi på film och fixade lite med hans viktiga papper och så. Otroligt fint väder idag också. Ska bli skönt att gå en runda i stan och få röra på sig måste jag säga. Ska se om jag kan handla med lite saker hem också börjar bli tomt i kylen och frysen. Nu ska jag ta och fixa västan och plocka lite, sen ska jag gå till bussen. Hörs sen kanske.


-Säffle igår ..

Efter Mats jobb igår åkte vi direckt till Säffle och sågade klart träden fårn hans mammas trädgård. Och hyrde en kärra och drog till Åmål och kastade allt. Vilken jävla återviningscentral dom har där. Så jävla dålig så de finns inte. De är ju inte som här i Vålberg. Och otroligt petiga va dom också.

 

När vi åkte hem så åkte vi inom Grums och åt för ingen av oss orkade göra mat igår. Men på kvällen så gjorde jag mat till Mats jobb som han skulle ha med sig idag då.

 

Imorgon ska jag till stan till mitt jobba och snacka med dom. Ska vara där efter skolan nu när jag tar studenten.


-Jävligt stressigt.

Idag har jag fixat och plockat som vanligt. Brukar göra de när jag är hemma. Sen sprang jag till bussen. Men där kom igen buss hade kollat fel i busstidstabellen men räddaren i nöden är Jens grannen kom ju för bi och hämtade upp mig och körde mig till Grums badhus. Skulle skriva över mitt träningskort på pappa istället eftersom att de inte är jättebra för mig att träna hårt nu innan op. Sen när jag var klar där kom bussen så då fick jag springa igen. Jävla stressande idag måste jag säga. Sen var jag in till Jens och drack ett glas vatten. Och kollade på en jävligt vidrig film.

 

Cyklade ju ner till vålberg igår och postade pappas telefon. Men tyvärr så har den inte kommit fram än. Han skulle kolla vart den var på kolli nr. Ska ringa han sen och se om han vet var paketet är.

 

Har även fått kontakt med min handläggare på försäkringskassan så alla papper är in lämnade och alla kvitto och så. Så de med bussresor och träningskort är klart. Sen ser de väldigt ljust ut i två år framöver jag kommer få aktivitetsersättning. :) Känns som en lättnad. Själva beslutet är ju inte satt än men handläggaren tycker att de ska vara så, de är en liten chans att de inte blir så.

 

Nu ska jag snart börja med maten. Vet inte vad de blir men något blir de väl. Vi har underbart finnt väder. Finns inget bättre med detta väder.