-Allt med ägarbyte på L & allt annat på de små liven är snart klart! Hoppas jag i alla fall!

Igår var jag i kontakt med Linus förra ägare barnbarn angående ägarbyte på Linus. Men de hade inte fått papperna fast att jag skickat ett kuvert med deras adress på framsidan & AVS: på baksidan med mitt namn & adress. Skickade papperna för ca två veckor sedan nu & de har verken kommit fram till barnbarnen eller kommit tillbaka till mig. Vilket jag tycker är jättekonstigt.
 
Så igår fixade jag med nya papper som ska skrivas under angående ägarbyte av Linus. Som jag idag har varit & skrivit ut på Biblioteket. Skrev ut två kopior nu detta också skulle råka försvinna med Posten.
 
Gjort precis som förra gången när jag skickade det till dem. Skrev deras namn på kuverts framsida & AVS: på baksidan med mitt namn & adress. I kuvert ligger pappren som ska skrivas på & även ett kuvert med frimärke & med min adress så att de ska kunna skicka tillbaka det till mig. Hoppas på att det fungerar nu & att det kommer fram!
 
När väl ägarbytet på Linus är klar så ska jag föra in honom i SSK istället så att alla är samlande på ett & samma ställe! Lika bra känner jag! Än att ha en katt registrerad där & en annan där. Blir lite mycket att hålla reda på. Lättare att ha alla på samma ställe.
 
Har även fixat med Marios ID visningar på nätet så att alla ska kunna se att det är jag som äger honom om han skulle komma bort. Så de papperna skrev jag också ut idag & har skrivit under & ska skicka in till SSK!
 
Alla försäkringar på alla tre små liven är fixade & klara. Papperna kom igår från Agria. Vilket känns så skönt. Kommer att få komplettera uppgifter om Linus men det blir lättare när ägarbytet är gjort.  

-Crazy-Diana Jacobssen

Har hänt mycket saker på Facebook också måste jag säga. Denna Crazy-Diana Jacobssen har haft fullt upp med att lägga ut att jag blivit sexuellt utnyttjad av en annan i min familj mer än min ”store bror” vilket fortfarande inte stämmer. Hon gör nya Facebook hela tiden & lägger upp en massa saker om mig!
 
Det är så jävla onödigt & förstör många liv! Det är både ärekränkning & förtal som denna tjej håller på med! Vilket jag inte accepterar & kommer att ta så länge till!
 
Fick en kommentar på min blogg den 21 April 2015 klockan 00:56 om att jag skulle gå in & kolla på denna Crazy-Diana Jacobssen vilket jag gjorde av ren nyfikenhet. Och upptäcker att det bara står en massa skit snack på hennes sida!
 
Vill säga till ALLA ATT JAG KOMMER INTE ACCPTERA DETTA LÄNGER!  

-Haft en underbar helg med personen jag älskar!

Varit hemma hos M sedan fredag & kom hem igår. Hela lördagen höll vi nästan på att klippa ner en helvetes häck. I slutet höll jag på att bli galen. På kvällen hade jag så ont i armen så det finns inte. Men det var väldigt skönt att vara ute i luften & göra något kroppslig. Vi städade också M altan & gjorde fint där.
 
Igår så var vi hem till M föräldrar, var till bonden & köpte lök, potatis & ägg till både oss & pappa Baloo.
 
Haft en underbar helg måste jag säga. Jag känner att denna helg verkligen har gett mig något. Jag har fått vara med den personen jag älskar & jag har fått arbeta kroppslig så att jag har fått den där underbar ron i kroppen som jag alltid pratar om! Inte haft den där spralligheten i mig! Har alltså känts underbar!  

-M kommer hem idag istället!

Ändrade planer M kommer hem ikväll igen tydligen. De hade tydligen till delar till maskinen han skulle jobba med. Ska snart börja göra lite mat. Har varit ute & gott lite, jag har även suttit på balkongen & läst lite tidningar och även bäddat rent i sängen. Sen ska jag ner till ICA & möta en tjej som har handlat lite av mig. Ligger i sängen under täcket & fryser som bara den. Grannen spelar as hög musik som vanligt. 

-Kristianstad på Lördag!

M jobbar borta idag & åkte tidigt i morse så han ska sova på Hotell ikväll tills imorgon så vi träffas inte fråns imorgon igen. Och på lördag ska jag till Kristianstad & fixa i M trädgård. Klippa gräset & fixa en häck som ska klippas ner. Vi får hoppas på att det är fint väder på lördag. Hela veckan har ju varit fin hittills så borde vara fint på lördag också tycker jag.

-Behandligen & planterat blommor!

Var ju till sjukgymnasten i förr går. Och vi kom fram till att jag skulle få en behandling med akupunktur till sen så var det klart. Börjar tappa tron med detta om att verken kommer bli bättre. Vet inte hur länge jag gått till sjukgymnasten nu en gång i veckan.
 
Igår köpte vi den del saker till min balkong igen. Så nu har jag fler blomlådor & blommor planterade där ute. Så lite av det har jag fixat med idag. Diskat & städat av här har jag också gjort.  

-Sjukgymnasten idag!

Idag ska jag till sjukgymnasten. Tror det är sista behandling på akupunkturen. Har inte hjälpt för fem öre. Har bara ondare & ondare! 

-Går tydligen en tråd på Facebook om att någon mer än min bror förgripits sig sexuellt på mig! Skamliga människa! DET STÄMMER INTE FÖR FEM ÖRE!

Igår fick jag ett tips om att gå in på en människa på Facebook. Vilket jag gjorde i morse! Där står en hel del om att någon har förgripas sig sexuellt på mig. VILKET INTE STÄMMER! Min bror är den ända som har gjort det & ingen annan!
 
Det är skamligt att människor sitter & påstår sådana här saker som inte stämmer! Det kan få väldiga konsekvenser!
 
Att kränka en annan människa så är inte okej! Jag blir extremt förbannad & upprörd! Vet inte vad jag ska skriva men jag anser att detta är förtal & att någon borde göra något åt denna personen! Det är inte acceptabelt av någon att påstå såna här saker om det INTE STÄMMER vilket det inte gör i detta fallet!
 
Jag ska inte skriva för mycket nu! Men jag önska så mycket att jag visste vem du var!  

-Agria kontaktat!

Ägarbytet på Linus har inte kommit än. Så väntar denna veckan ut sen får jag ta kontakt med förra ägarens barnbarn igen!
 
Det gick hur bra som helst för Lillan hos veterinären i lördags. Hade läkt väldigt fint & de tog stygnen på henne. Trattarna åkte av på både Lillan & Mario i lördags. Så Lillan har varit aktiv mer än vanligt & flyger fram & tillbaka här hemma.
 
Vi ska tillbaka till veterinären om två veckor med både Lillan, Mario & Linus för vaccination & så! Sen ska vi tillbaka om några veckor igen med Linus & ta tandstenen vilket behövs. När vi ska dit med alla tre så ska jag även be veterinären kolla om Mario också har tandsten. För då är det lika bra att ta båda på en gång.
 
Idag har jag varit i kontakt med Agria angående Linus & så.  

-Fikat med E en underbar vän!

Har även tagit en fikat med en kär vän E.  Vilket var väldigt mysigt. Och få prata av sig lite. Jag känner att hon är en sådan där ärlig person & att det inte är massa krusiduller när det gäller saker. Jag gillar henne verkligen! Vi har rätt mycket gemensamt fast att det är åldersklinad mellan oss. Men jag har ju alltid fungerat med äldre människor. Yngre har jag så svårt för. Äldre förstår mig mycket bättre & de är enklare att umgås med.
 
E har funnits en längre tid i mitt liv nu. Det var hon som tog kontakt med mig & sen dess har vi fortsatt ha kontakt. Vi pratar varje dag med varandra. Hon är en sådan person som jag kan prata med om allt.  

-Planerat sommarens träning idag!

Idag har jag träffat B & planerat upp sommaren träning. :) Vi träffades på Biblioteket. Denna tjej är hur go som helst & är hur bra som helst. Den bästa jag haft om jag säger så förutom U-K i Karlstad då. Men hon var ju betydligt mycket äldre än B. B är bara 23 år. Så otroligt mogen tjej alltså & så bra att prata med. U-K & B är lika bra om man nu får jämföra personer så. 

-Ägarbytet har ej kommit än!

Imorgon ska vi med Lillan till veterinären & ta stygnen. Förhoppningsvis så slipper både Lillan & Mario sina små trattar imorgon! Vi får hoppas på det i alla fall! 
 
Ägarbytet på Linus har fortfarande inte kommit. I kuvert skickade jag med ägarbytes pappren, ett kuvert med frimärke & min adress på kuvert så att det inte skulle kosta de några pengar att skicka tillbaka det till mig!
 
Men posten har inte kommit för idag än! Så hoppas det ligger i brevlådan sen!

-Psykologen idag! Sista samtalet antagligen!

Idag ska jag till min ur dåliga psykolog. Hoppas på att det blir sista samtalet med henne idag. Det ger mig inget att gå till henne. Ibörjan hjälpte det. Men både min GM & jag anser att hon är för mesig, slapp & pratar typ inte med mig.
 
Nästa vecka ska vi ha ett stort möte på HAB tillsammans med GM, psykologen & sjukgymnasten. Inte sjukgymnasten jag går till med armen utan sjukgymnasten på för min försvagade sida alltså vänster!
 
Som jag skrivit tidigare tar HAB på sig uppgiften att hjälpa mig men ena halva av kroppen. Alltså den som jag är efter i alltså vänster. Vilken resulterar i att min onda sida alltså höger har inte HAB hand om utan de slänger över det ansvaret på Vårdcentralen. Vilket både jag, min GM & FSK reagerar på. Är jag två personer??

-Händer väl inte så mycket idag.

Papperna på Linus kom inte igår så jag hoppas på att de kommer idag så att jag kan få klart detta.
 
Idag har jag städat lite, diskat, dammsugit & sen ska jag ner & tvätta. Armen gå ont som vanligt. Igår hade jag bara sådana lust att ta bort den helt.
 
Mejlade FSK i förrgår & fick svar på min fråga igår. Så nu har jag koll på när min ersättning för träningskort & busskort kommer. Skönt det.
 
Ska även ner till ICA sedan för att jag har sålt lite saker. Ska bli skönt att bli av med det. Annars händer nog inte så mycket idag mer än att sitta lite vid datorn, tvätt o.s.v.  

-Papprena på Linus & djursjukhuset på lördag!

Har fortfarande inte fått tillbaka pappret jag skickade till förra ägarens barnbarn angående Linus. Hoppas på att få dem innan veckan är slut.
 
Lillan leker & är som aldrig förr hur go som helst. Hon är blivit så mys sugen av sig sen vi kastrerade henne. Hon & Mario har fortfarande trattarna på sig. Men på lördag ska vi ta bort stygnen på Lillan. Vi får hoppas att veterinären säger att det läkt bra. Men vad vi kan se så har det de enligt oss i alla fall.  

-Handen domnar bort! Ont som fan!

Idag har min arm inte velat var med mig överhuvudtaget har så extremt ont idag så jag bara skulle vilja vara någon annanstans. Hela min hand är bort domnad så att jag inte kan använda den. Ska jag vara ärlig så tror jag att det är en nerv i kläm. Men sjukgymnasten säger att läget inte är så. Har försökt att städa upp här så gott jag har kunnat men är inte nöjd med det alls. Men vad ska jag göra när jag inte kan pga. armen & handen.  

-Mötet med FSK igår!

Hade möte med FSK igår tillsammans med min GM. Gick väl sådär tycker jag. Nu till sommaren så kommer det ut någon liten bok med olika kurser man kan gå efter sommaren. Lovade att kolla i den & se om det var något intressant att gå kanske för mig.
 
Skor, sko inlägg, glasögon & massage gick inte FSK med på att betala men det visste jag nästan redan. Men ska försöka få allt på remiss så blir det i alla fall lite billigare för mig än att inte ha remiss på det.
 
På vägen hem gick min GM in om Komvux & pratade med de lite om att jag ville läsa upp svenska, engelska, matte & samhällskunskap. Så de skulle prata ihop sig & se över hur de kunde hjälpa mig på bästa sätt & höra av sig sen så att vi får till ett möte. Så att jag kan få höra vad det har att erbjuda mig.
 
Detta är något jag har velat göra några år nu & FSK sa att vad jag än ville göra för kurser så betalar de böcker & avgifter för att jag skulle kunna göra det! Vilket känns bra!
 
Har även ansökt om nya busskort i ett år framöver & nytt träningskort ett år framöver. Så alla saker är inne hos FSK nu för ett tag.  

-Akupunktur & möte me

Igår var jag till sjukgymnasten & fick Akupunktur igen & idag har jag ondare än någonsin. Fick även ett intyg som jag ska ta med till FSK idag på att det vore bra att jag skulle gå på massage också. Haft en underbar helg & hoppas på att ni också haft det. 

-Planterat blommor, fiska & helg för vissa!

Idag har jag även små städat lite & planterat blommor i mina ute krukor. Så att de ska bli mysigt att sitta på balkongen i sommar. Har dammsugit lite också & små fixat med papper & så. Vid halv tre ska jag träffa en tjej vid ICA som köpt lite saker av mig som jag inte ska ha mer. Just nu sitter jag & lyssnar på Takida & skriver lite här på bloggen.
 
Jag mår väl rätt så bra förutom värken i armen & rygg. Psykiskt kan jag inte säga att jag mår speciellt dåligt just nu. Men de kan ju variera från dag till dag, från timme till timme. Så just nu mår jag väldigt bra! Helgen är snart här för vissa.
 
Pappa Baloo & M ska antagligen iväg & fiska ikväll & imorgon kväll.  

-Fick tag i Linus förra ägares barnbarn igår!

Igår fick jag tag i den förra ägarens barnbarn angående Linus. Tyvärr hade hans ägare som står registrerad på honom gått bort i december. Men hennes barnbarn ska skriva under pappret som jag ska skicka till henne så får vi hoppas att det räcker så för att kunna göra ett ägarbyte. Skulle kännas skönt om han stod på mig. Annars får vi kolla upp vad som behövs för att jag ska kunna skriva över honom.
 
Lillan är så aktiv & go. :) Går här med sin lilla tratt på huvudet. Tyvärr har vi fått sätta en på Mario också eftersom att han inte kan låta Lillan vara ifred. Vi är rädda för att han ska förstöra stygnen & de som veterinären har gjort. Hon försöker klia sig i örat hela tiden men tratten tar ju i & hon är så frustrerad pga. det.
 
Istället för att ge henne ett chipp så tatuerade de i örat på henne. Känns lite tryggare för då ser alla att hon tillhör någon. Har man chipp så ser ju inte mer än Polisen vem katten tillhör.  

-Träning idag & hoppas på att FSK betalar ut...

Idag har jag varit & tränat tillsammans med B. :) Skönt att äntligen komma iväg nu efter Påsk igen. Skriver inte så mycket om träningen här längre pga. att det inte går riktigt som jag vill att det ska gå pga. min onda arm & rygg.
 
Vi ska ha möte med FSK på tisdag så på måndag ska jag till sjukgymnasten igen & han har lovat att fixa ett intyg på att jag behöver massage för att behandlingen men akupunkturen ska fungera bättre. Och det är faktiskt bevisat att akupunkturen fungerar bättre med kombinationen med massage. Så hoppas på att FSK går med att betala ut den kostnaden till mig. :) Men de borde de kunna göra.  

-Psykiatrin & Akupunktur!

I tisdags var jag på min andra behandling med akupunktur hos sjukgymnasten. Denna gång satt han ännu fler nålar än förra gången. Satt även i min hand vilket gjorde as ont. Efter åt har jag haft så ont i armen så att jag bara skulle vilja bli av med den. Men jag hoppas på att vidare behandling ska hjälpa.
 
Igår var jag till min nya läkare på Södermottagningen. Han är tyvärr inte svensk han bröt mycket & jag hade extremt svårt att förstå & höra vad han sa men det är väl bara att gilla läget. Han var väl helt okej av de lilla jag förstod.
 
Fick nya recept som vanligt. Och uppföljningarna blir som de varit tidigare. Försökte få de glesare men det ville han inte gå med på. Han ville ha regelbunden kontakt så att om något skulle förändras med mig så kunde han se tecknen tidigt. Och kunna hjälpa mig så fort som möjligt. Det är ju bra att han tänker så.  

-Påsken har varit bra!

Påsken har varit bra & trevlig. M & jag var hemma hon mamma på Påskafton & dagen efter åkte vi hem till M föräldrar. Där M bytte olja på sin systers bil, sin bil & sin pappas bil & bytte däck. Vi käkade även underbar mat tillsammans. 

-Vetrenären för Linus & Lillan igår! :)

Vi var till veterinären med Lillan & Linus igår. Linus hade chipp så nu är det tid att göra ett ägarbyte på honom känns det som. Ändå haft honom över ett år nu. Som jag känner kan det bli lite krångligt att göra det men jag hoppas inte på det. Det kanske blir lite krångligt eftersom att den förra ägaren har början till demens. Men vi får hoppas att det löser sig i alla fall!
 
Lillan fick ID-märkning igår, kastrering & vaccination. Idag är hon livligare än någonsin måste jag säga. Igår när hon kom hem var hon väldigt lugn. Men inte så konstigt när de hade sövt henne. Vi ska tillbaka med henne & Linus om 4 veckor. På Linus ska vi ta bort tandsten & Lillan ska ha sista sprutan av vaccinationen.
 
Både Linus & Lillan var extremt duktiga hos veterinären igår. Enligt veterinären behöver inte Linus opereras pga. sin tass utan det är en förhårdna han har & jag ska bara klippa & fila den. Vilket känns skönt.
 
Tandstenen på Linus kommer antagligen kosta en hel del fick jag reda på idag men det är han värd. Det kunde se lite på hans ögon & tänder på hur gammal han var men det kunde ju inte vara säkra. Men trodde han var mellan 2-5 år så det är ju inte så gammalt som jag trodde. Men jag vet ju inte fråns jag får uppgifterna av förra ägaren.
 
Mina katter är mina barn. Eftersom jag inte har några tankar på barn o.s.v. så kommer det nog förbli så. Jag skulle göra allt för dem om jag bara kunde.  

-Gilla läget! VA??

Det händer inte mycket i mitt liv just nu. Men det känns väldigt skönt faktiskt. Trött på allt känns det som just nu. Men så är det ibland! Vad är det man säger "gilla läget"! Haha!
 
 

-Agg mot min bror! En polisanmälan borde gjorts enligt många! Men....

Det finns en viss person som jag alltid & kommer alltid ha agg till & det är min storebror! Alla vet varför!  Eller hur? Men när pappa Baloo berättar åter & åter igen vad min bror gör & hur fan han behandlar sin egna far! Blir jag SÅ arg & allt blossar upp inom mig! Varje gång pappa berätta vad han gör så skulle jag helt enkelt bara kunna spotta honom i ansiktet & slå han en del smällar! Får man skiva såhär? Ja sålänge jag inte gör handling av det! Å det tänker jag inte men har stor lust!
 
Hur fan har min bror ens mage att krångla med en "gammal & mycket sjuk människa" såhär? Min pappa är också din pappa! 
 
Människor tänker bara på sig själv idag! Vart är vi påväg?! Visa människor respekt & det handlar mesta dels din familj!  Man kan bråka & vara oense men din familj är ändå ditt kött & blod!
 
Sen finns det även vissa gränser man inte går över & kan acceptera! Finns saker jag ALDRIG kommer acceptera när det gäller min bror! Enligt mig är han INTE mitt kött & blod men min far är ändå hans pappa också & det resulterar i att jag INTE har anmält min bror för det han utsatte mig för när jag var barn!

-Längesen nu! :-P

Va väl ett bra tag sedan jag la upp ett nytt kort på mig så jag tyckte det var tid för det nu! Kammen är allt kvar & lär nog bli ett tag till!