-Vill!!!

Just nu vill jag skriva hur mycket som helst eller jag vill väl helst skrika ut vad jag känner! Men i detta läge är det bättre att knipa käft! Men att knipa käft är inte min starka sida! Men det är bäst så!


-Här kommer lite små bilder på våra små familjemedlemmar. :)


-Gråta! Trevlig Helg!

Jag mår väl inte så bra innerst inne. Men gör jag det någon gång? Önskar bara att jag kunde får gråta men det sitter så långt inne. Jag vet att när jag väl fått bryta ihop totalt så är jag starkare än någonsin igen. Alla behöver gråta ibland men mina tårar sitter så långt inne! Vet att jag skulle må mycket bättre av att få gråta lite sen skulle allt vara bra igen.

 

Nej, nu orkar jag inte sitta vid datorn länge! Ha en trevlig helg så hörs vi när vi hörs!!! Pussis & Kramis på er alla!! ;-) ;-P  


-Lata JÄVLAR!

Jag vet att jag kommer få en del reaktioner på vad jag skrev i mitt tidigare inlägg. Och jag bryr mig inte så mycket om det eftersom att det är ren sanning som jag skrivit! Jag hoppas att de som borde ta åt sig gör det också för jag vet att en del läser min blogg!

 

Tänkt på en sak.... Att vissa är vekligen LATA JÄVLAR! Just nu när jag tänker på allt så är jag riktigt förbannad på att de ska ta sån jävla tid. Vissa säger att dom försökt göra det, det osv, osv. Men sen hade dom inte tid att fortsätta utan ska ta tag i det en annan dag osv osv. Men någon jävla dag måste man ju ha några besked till mig?!

 

Just nu är jag bara så uppe i varv, så jälva förbannad, ledsen & besviken på det människor som jag ska kunna lita mest på! Men vad vet jag det kanske är så att det ska vara såhär. Vem fan vet?! Inte jag!

 

Jag tycker att jag har försökt vara lugn & accpetera att det varit såhär. Men hur länge ska man acceptera att det är såhär? Mötet va för ca 6 veckor sedan! 


-Vem är S? Vissa personer i min närhet är SLAPPA JÄVLAR!

Skrev ett inlägg om att jag va ostabil & har fått en kommentar på det. Men kan tyvärr inte komma på vem S är? Kan bara berätta för dig S att inget händer någonstans här. Står & trampar på samma ställle sedan innan det stora mötet med alla myndigheter. Jag upplever att de flesta på det mötet tog åt sig uppgifter för att det skulle se bra ut. För inget händer. Det ända som hänt är att jag har fått en psykolog. Så HAB & SÖDER har gjort det som de tog åt sig.

 

Har en hel del att säga på nästa mötet som är i Januari igen. Alla som va med på det mötet sist är med på detta i Januari också. Jag gick rätt hårt på vissa på mötet sist. Och det kommer jag att göra på detta mötet i Januari också.

 

När saker förväntas av mig så är det så jävla viktigt att jag gör det. Men inte fan när andra ska göra saker! SLAPPA JÄVLAR!! Å ENBART MASSA SKIT SNACK!! Trött på att saker ska ta en evighet & att man ska behöva tjata hål i huvudet på vissa & ändå händer inte ett skit! Börjar känna att jag kanske klarar mig bra utan alla inblandade. För när jag ska göra saker så behöver ingen jävel tjata på mig utan det bara görs & det är så det ska vara!

 

Jag är tacksam för att du bryr dig om mig & blir glad av att se att du läser min blogg. Jag hoppas att du hör av dig igen. Kramis.


-Hmm.....

Händer väl inte direkt mycket just nu. Helgen väntas nu tillsammans med M. Har varit hängig & febrig från & till nu ett tag! Jag varit på röntgen med foten som jag tror jag skrevit om tidigare men har inte fått tummen ur att ringa Vårdcentralen för att se hur illa det är. Har fortfanade extremt ont.


-Ostabil!

Kom till Psykiatrin igår & när jag väl kom in till läkaren & sjuksköterskan känns allt vekligen piss. Det första dom säger till mig är att jag ser väldigt nedstämd ut & ser ut att må väldigt dåligt. Vilket stämmer. Grät en hel del både före & efter mötet.

Kan inte svara på varför! Hade jag kunnat det hade allt varit så mycket enklare för både mig & min omgivning. Har helt enkelt tappat gnistan & glöden någonstans på vägen just nu. Men jag vet mycket väl att den kommer tillbaka, men när vet jag inte men snart hoppas jag!


-Psykiatrin idag också!

Ska även till Psykiatrin idag för uppföljning av mina läkemedel, puls, blodtryck & vikt. Sen ska vi som vanligt stämma av hur mitt mående är & hur allt ser ut i min vardag just nu.
 
Kan berätta att jag känner att jag är väldigt sur, otrevlig & grinig. Ständigt känns det som. Vilket är ett bevis på att jag inte mår så bra just nu.
 
Innerst inne så önskar jag att jag bara kunde bryta ihop & att jag kunde gråta ut lite. Då brukar jag må så mycket bättre när jag gjort det.

-Läkaren på Vårdcentralen idag!

Idag har jag varit till läkaren på Vårdcentralen pga att jag är så trött, orkeslös, ont i huvudet, mår ständigt illa, ont i kroppen, yr & för att jag fryser ständigt. Så han tog nya prover.
 
Sen la han om min fot. M har ramlat över den två gånger så jag har haft ont i den bra många dagar nu men inte brukat allvar att ringa om det. Så tog upp det med honom när jag ändå va där.
 
Så han har skickat iväg en remiss till röntgen så att vi kan se om det är ett benbrott eller bara en spricka i foten. Själv tror jag bara att det är en spricka.
 
Han kollade även igenom alla mina födelsemärken på rygg & armar för att M va lite orolig för vissa på min rygg. Så tyckte det var lika bra att kolla dom när jag ändå va hos läkaren. Men alla såg bra ut.

-Nya köksbordet!

Lovade en bild på köksbordet som jag fick av M & här kommer bilden.
 

-Ny familjemedlem.

För någon dag sedan så hämtade M en kattunge. Som vi kommit överens om att jag ska ta hand om medans han jobbar. Så den är hos mig så länge.
 
M kallar henne olika namn hela tiden så just nu vet jag inte vad hon heter så jag kallar henne lillan.
 
Fungerar bättre med Mario & Linus nu. Linus bryr sig inte så mycket men Mario är mer nyfiken & intresserad av henne.